Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 26. november 2013 med følgende dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 26. november 2013 med følgende dagsorden:"

Transkript

1 Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale C 2.25 Mødedato: Sendes til: RandersBolig, Randers Boligforening af 1940 Deltagere: Forvaltningskonsulent Mai Liigaard og kontorchef Dennis Larsen, RandersBolig, Formand Jan Guldmann og næstformand Hans Kristiansen, Randers Boligforening af 1940, Sekretariatschef Gitte Vesti, Sekretariatschef Lars Peter Salhøj, sektionsleder Søren Fonseca, jurist Mette Krog-Jensen og jurist Inge Qvortrup, Randers Kommune Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 26. november 2013 med følgende dagsorden: 1. Præsentation af deltagerne 2. Forløbet og forventningerne til styringsdialogen 3. Boligorganisationens økonomi a. Sikkerhed or afdelingerne midler b. Tab på frafraflyttere rykkerprocedure c. Finansiering af forbedringsarbejder d. Tab ved lejeledighed e. Tilgodehavender på forsikringssager f. Dispositionsfonden 4. Afdelingernes økonomi a. Afdelinger med udlejningsvanskeligheder b. Henlæggelser c. Afdelinger med opsamlede underskud d. Indfrielse af lån forbedringsarbejder e. Henlæggelser til tab ved fraflytninger 5. Boligorganisationens, afdelingernes og dispositionsfondens likviditet 6. Forvaltningsrevision 7. Afdeling 36 tilgodehavende Jysk Ejendomsadministration 8. Schousgadekvarteret 9. Afdeling 51 Fabersvang 10. Afdeling 27 helhedsplan 11. Provstegyde 12. Afdeling 49 Vestervold 13. Boliggruppen udskillelse 14. Boligsocial styringsdialog a. Introduktion: Formål med at inddrage boligsociale problemstillinger i styringsdialogen

2 b. Drøftelse: boligsocial indsats c. Orientering om puljeansøgning til helhedsorienteret boligsocial indsats i området omkring Glarbjergvej d. Drøftelse: boligsocial temadag i foråret 2014 Grundet, at Gitte Vesti fra social- og arbejdsmarkedsforvaltningen var nødsaget til at gå, inden mødets afslutning, startede mødet med dagsordens punkt 14. Punkt 14, Boligsocial styringsdialog: a) Introduktion: Gitte Vesti gav en kort orientering om social- og arbejdsmarkedsdeltagelse i styringsdialog mødet. b) Drøftelse af den boligsociale indsats: Der var enighed om, at der bliver etableret et tættere samarbejde om at forebygge udsættelser. Randers Kommune vil tage kontakt til Randers Bolig med henblik på at få etableret et formaliseret samarbejde. Der var fra boligorganisationen et ønske om at få yderligere oplysninger om, hvilken hjælp der kan tilbydes fra kommunen, hvis der er problemer med konkrete lejere, som ikke kan kontaktes. Det blev aftalt, at Gitte Vesti vil fremsende en kort beskrivelse af Støtte- Kontaktpersonordningen til Dennis Larsen, som vil sikre den videre formidling. c) Orientering om puljeansøgning: Gitte Vesti gav en kort orientering om status for det boligsociale samarbejde mellem social- og arbejdsmarked og boligorganisationen. Der blev endvidere givet en orientering om, at der er fremsendt to puljeansøgninger. Den ene ansøgning er på ca kr. til Satspuljen om målrettet indsats for unge i og omkring Glarbjergvej. Dette sker i tæt samarbejde med Bysekretariatet og supplerer indsatsen i Helhedsplanen. Endvidere er der ved at blive udarbejdet ansøgning om helhedsorienteret indsats, hvor der samlet set er afsat 91,3 mio. kr. til ca. 10 kommuner. Puljen er udbudt i samarbejde med Beskæftigelses - og Socialministeriet. Der er deadline for ansøgning den 20. december Boligorganisationen vil blive orienteret i fald en eller begge ansøgninger imødekommes. d) Boligsocial temadag: Der var positive tilbagemeldinger på idéen om at afholde en boligsocial konference i løbet af første halvår Planlægningen vil ske i et samarbejde mellem social-og arbejdsmarked og Bysekretariatet. Punkt 2, Forløbet og forventningerne:

3 Forløbet er, at tilsynet efter styringsdialogmødet udarbejder et referat, der sendes til boligorganisationen til kommentering, inden det endelige referat uploades på almenstyringsdialog.dk og kommunens hjemmeside, som påkrævet i loven. Kommunen forventer et fortsat godt samarbejde mellem boligorganisationen og tilsynet. Punkt 3, Boligorganisationens økonomi: Årets resultat er et underskud på ca. 1,2 mio. kr. mod forventet overskud på 0. Revisor bemærker, at de afvigelser, der er, primært har baggrund i, at budgettet ikke er udarbejdet efter korrekte forudsætninger. RandersBolig oplyser, at budgettet, der er lavet i foråret 2011, har været udarbejdet på bedste beskub der er sket en lang række afvigelser hen af vejen. Personaleudgifter er reelt ikkebudgetterede udgifter til revision. Afvigelser i posten kontorhold er ganske store udgifter blandt andet til en forsikringsmægler, der fakturerede kr. Herudover er det ikke mindst annoncer, der alene var budgetteret til kr., men hvor der rent faktisk er afholdt udgifter for kr. Jan Guldmann oplyser, at det er en reminiscens af den tidligere ledelse i RandersBolig, som jo nu er skiftet ud. Forsikringsmægleren var en stor fejl, og det sker ikke igen. Revisionen var nødt til at købe ekstra hjælp ind, da RandersBolig på daværende tidspunkt ikke kunne løfte opgaven. Fremadrettet er det hele med i budgettet. Hvis der kommer fremtidige reguleringer i budgettet vil det fx være følger af beslutninger i RandersBolig s bestyrelse fx udflytning af personale, som ikke er vedtaget ved budgetlægning, og som der derfor ikke kunne tages højde for. Der er i indeværende budget ikke sat nok af til annoncering, men dog noget mere end tidligere. I 2012/2013 har udgifter til udflytning af personale ikke været med i budget, jf. ovenfor. Det er en merudgift på ca kr. Det er med fremover. I 2012/2013 finansieres det med tilskud fra dispositionsfonden. Samlet set forventer boligorganisationen en afvigelse på resultat i forhold til budget på ca kr. i regnskabet 2012/2013. Udgangspunktet er, at alle kendte poster skal indarbejdes i budgettet, der skal b udgetteres kostægte Resultat for regnskabsåret 2012/2013 er endnu ikke klart, men regnskabsåret er afsluttet. De tal, der tales om på dette styringsdialogmøde er gamle, og der er enighed om, at det kunne være fint, hvis mødet kunne holdes før. Det kan dog være en udfordring i forhold til almenstyringsdialog.dk og indberetning hertil. Aftalt, at RandersBolig undersøger, om processen kan fremskyndes, så styringsdialogmødet fremover kan afholdes tidligere på året a) Sikkerhed for afdelingens midler: Revisor bemærker, at der er bundet betydelige midler i udlån til afdelinger samt RandersBolig og Boliggruppen. Dette indebærer, at afdelingernes midler ikke vil kunne frigøres med kort varsel, førend ekstern lånefinansiering er etableret.

4 Der er sat fart på hjemtagelse af realkreditfinansieringen, så der nu er hentet mange midler retur fra afdelingerne. Ikke alle afdelinger har henlæggelser nok til at indbetale. Vedrørende majsvangen/jordbærvangen er endnu ikke indsendt ansøgning om godkendelse af hjemtagelse realkreditlån for Majsvangen/Jordbærvangen til tilsynet, men lånehjemtagelsen er godkendt af bestyrelsen den 28. oktober 2013, og ansøgningen indsendes til tilsynet hurtigst muligt. Der er overskridelse af budgettet på grund af finansiering af fælleshuset. Byggeregnskabet er nu revisionspåtegnet og underskrevet. Overskridelser finansieres i vidt omfang ved overførsel fra dispositionsfonden. Lån med tilbagebetaling til afdelingen fra hovedorganisationen. Fælleshuset og finansiering er aldrig godkendt. Resten af skema B er der ikke overskridelse på. Der er endvidere nogle mindre afdelinger (afdeling 57 og 58) med mindre finansierings- klemmer. Der er tale om små afdelinger med få rækkehuse (10-15 stk.) til at dække de renoveringsudgifter, der måtte komme. Der arbejdes løbende med at finde en langsigtet løsning for disse afdelinger. b) Tab på fraflyttere - rykkerprocedure: Af statusrapporten fremgår det, at der er indgået aftale med Intrum Justitia på inkassoområdet. Nu er der faste procedurer og aftaler, og det virker rigtig fint. Tendensen ved tab på fraflytninger på landsplan er, at udgifterne er stigende. Det er også derfor det nu er besluttet lovgivningsmæssigt at flytte udgifterne fra den enkelte afdeling og over i dispositionsfonden, men det løser selvsagt ikke problemet. Der sker en løbende forhøjelse af indskud ved indflytning til dækning af dette, pt er det på 204 kr. kvm. indekseret, men det er en lang proces. Omvendt bliver det dyrt at flytte ind, hvis indskuddet bliver for højt, så det er en balancegang. Typisk er der størst tab på dem, der bor ganske kortvarigt, ødelægger tingene og flytter (sociale flygtninge). Den anden gruppe er dem, der har boet der i rigtig mange år, hvor normal istandsættelse ikke rækker, da der er slid og ælde, tab i videre omfang end normalt. Et gæt er, at det på landsplan er den sidste gruppe, der er stigende. Som boligorganisation har man haft fokus på, at der ikke er tab på grund af manglende rykkerprocedure, og det er der styr på nu. Næste trin er måske et bedre samarbejde med kommunen om vanskelige lejere. c) Finansiering af forbedringsarbejder: Af regnskabet fremgår, at der i væsentligt omfang sker finansiering af forbedringsarbejder over mellemregningen med boligorganisationen. Revisor anbefaler, at forbedringsarbejder finansieres ved hjemtagelse af bevilgede trækningsmidler samt kreditforeningslån snarest efter forbedringsarbejdernes afslutning. Boligorganisationen oplyser, at der er hentet penge ind i videst muligt omfang. Der er løst 17 sager i regnskabsåret, og der udestår ca. et tilsvarende antal. Der er i første omgang taget fat i de største og/eller letteste, det vil sige dem, der alene manglede en lille ting.

5 Billedet af, at mange afdelinger stander i våde med hensyn til hjemtagelse af realkredit og trækningsret, udeståender til hovedorganisationen og mellemregninger er meget ændret. Det er forventeligt meget forbedret i det næste regnskab, der kommer. Mange af de meget kritiske bemærkninger vil i det hele taget være bortfaldet i næste regnskab. d) Tab ved lejeledighed: Af regnskabet fremgår, at der er et stort tab ved lejeledighed på ca. 4,7 mio. mod ca. 4,1 mio. kr. året før. Tabet er blevet dækket af dispositionsfonden. Der arbejdes med dette, men tabet forventes ikke at være mindre i næste regnskab tværtimod. Men derefter bliver tallet meget faldende. Blandt andet vil tabet i Schousgade afd. 33 blive lagt om i projekttab, som indregnes i budgettet for den kommende helhedsplan for afdelingen. Samtidig er der overgået til nødbudget, som rettes til i forbindelse med fraflytning. Andre afdelinger med tab ved lejeledighed, der ikke er særskilt dagsordenssat er: Vestergrave: Det er forsøgt at tilbyde kr. med til ombygning, men det har ikke medført en ændring. Forslaget er nu at sænke huslejen samtidig med tilbud om tilskud til renovering eller alternativt at renovere inden genudlejning. Det er en stor bolig med egen gårdhave, og det er en klar forventning, at den nok skal blive genudlejet især hvis den bliver istandsat. Afdeling 43, Møllegade: Der er kun 1 tomgangslejlighed pt. Ejendommen er relativt nyopført, men lejemålene har ikke en hensigtsmæssig indretning, da der er mange spildkvadratmeter. Samtidig er ejendommen beliggende lige over for Thors Bakke - et nyt byggeri, der kan lejes til mindre. Der er ikke mange i tomgang, men selv en enkelt fylder meget. Afd. 45 Dr. Lassens gade: Ejendommen gennemgår i øjeblikket en renovering med nye altaner (påsættes i januar 2014). Pt er der et lejemål i tomgang. Der er ungdomsboliger i ejendommen, som traditionelt set har været lidt sværere at genudleje og er lidt mere slidte. Generelt kendetegnende for afdelinger med tomgangsleje er, at det små afdeling med et enkelt eller to lejemål, der står tomme. Helt overordnet set det generelt godt ud, antallet af tomgangslejemål er minimeret, det er alene Schousgade, Fabersvang og Vestervold, der driver tallet opad. e) Tilgodehavender forsikringssager: Af regnskabet fremgår, at flere afdelinger har tilgodehavende forsikringserstatninger. Der er nu taget hånd om dette. Der er en enkelt afdeling, der fortsat mangler, og her er der tale om en større sum. RandersBolig har bedt forsikringsselskabet redegøre for, på hvilket grundlag de har udbetalt, og om det er det rigtige.

6 I de resterende afdelinger er der styr på det, forsikringssummerne bliver enten udbetalt eller er på vej. I nogle få sager manglede anmeldelse det er nu sket. Nogle sager var der intet i alligevel. Men der er nu overblik over alle sagerne. f) Dispositionsfonden: Dispositionsfonden er meget lav, ca kr./lejemålsenhed. Det er problematisk, at der er betydelige udlån og udbetalinger til afdelingerne. Samtidig er arbejdskapitalen positiv og overstiger grænseværdien. I forhold til sidste regnskab, så er alle dispositionsfondsudlån til afdelinger, bortset fra 3, indfriet. Dette giver en større disponibel saldo på 8.3 mio. kr. Der er dog samtidig tilkommet udgifter, blandt andet fælleshus i afdeling 35, hvilket giver en estimeret disponibel saldo på ca kr. i forhold til regnskabstidspunktet, hvilket er en stigning. Der vil dog komme et dyk, blandt andet på grund af, at der skal indskydes 313 kr. ekstra årligt pr. lejemål til dispositionsfonden som følge af lovændring. Men herefter vil der være en stigning fremover. Der kommer overskud ind fra udamortiserede lån på 4.2 mio. årligt, ligesom der vil være indbetalinger på 1.4 mio tkr. som følge af lovændringen om, at udgifter til tab på fraflytning skal betales direkte af dispositionsfonden fremover. Der er ikke plads til store udsving, da der alene er tale om en meget lille tilvækst i 2014/2015. Fremadrettet vil det være en større stigning. Alene det forhold, at afdeling 33 tages ud, medfører en stigning. Indført udviklingsprognoser, der bliver ajourført til hvert bestyrelsesmøde. Der holdes godt øje med det. Indbetaling til arbejdskapitalen opkræves ved afdelingen som frivillig indbetaling i 2014/2015. Den reelle disponible saldo er alene 5.7 mio. kr., da indskuddet i RandersBolig er bogført på denne konto (ikke disponibelt). Der kan derfor ikke overføres fra arbejdskapitalen til dispositionsfonden, da grænseværdien så reelt ville falde til under det påkrævede niveau. Der er nogle ubekendte faktorer. Det er, hvor meget Landsbyggefonden vil kræve i betaling fra boligorganisationen i forbindelse med de kommende helhedsplaner for Schousgade, Fabersvangen og Glarbjergvej. Punkt 4, Afdelingernes økonomi: a) Afdelinger med udlejningsvanskeligheder: Af regnskabet fremgår det, at flere afdelinger har underskudssaldi på resultatkontoen. Der må ikke udlånes midler fra boligorganisationen til afdelinger med opsamlede driftsunderskud, der skyldes udlejningsvanskeligheder, eller hvor udlejningsvanskeligheder forventes. Dennis Larsen oplyser, at det ikke som sådan er udlejningsvanskeligheder, der gør, at afdelingerne 38, 43 og 45 har underskud. Der er andre udfordringer. Derfor kan der til disse afdelinger godt udlånes midler. Men de skal selvsagt ikke overleve på dispositionsfondsmidler, hvorfor der er fokus

7 på dem. Grunden til underskud er dårligt ledede afdelinger eller dårlig drift. Det kan for eksempel være, at afdelingen ikke vil acceptere nødvendige huslejestigninger, og det giver på sigt problemer med driften, hvis der ikke findes andre løsninger. Hvis det ikke kan lade sig gøre at finde andre løsninger, bringes sagen videre til tilsynet. Organisationsbestyrelsen har truffet beslutning om, at hvis der generelt er et lejemål, der ikke kan udlejes, så vil hovedorganisationen påtage sig at gøre noget. Men hvis opfattelsen er, at afdelingen ikke vil gøre det nødvendige for at udleje de enkelte lejemål, så pålægges det i stedet afdelingen at betale for dette. Uanset hvad er der tale om et langt, sejt træk. b) Henlæggelser: Der er nu gennemført reelle markvandringer, og der er udarbejdet en detaljeret vedligeholdelsesplan for alle afdelinger, på nær nogle ganske få. Der er derfor sket en fornyet vurdering af behovet for henlæggelser, og det gør, at der nogle steder mangler nogle henlæggelser. Henlæggelser hæves efter en trappemodel over en 2-6 årig periode. Dette gælder 24 afdelinger (knap halvdelen). De resterende afdelinger er umiddelbart gået op på rette henlæggelsesniveau eller var der allerede. Det er blevet godt modtaget i afdelingsdemokratiet. Generelt en opfattelse af, at det er positivt, at der nu er plan for vedligeholdelse, og der har været en god dialog med inspektørerne. De kommende budgetter er endnu ikke godkendt på afdelingsmøder, men afdelingsbestyrelserne er med, og det forventes at gøre processen med godkendelse af budgettet meget nemmere/bedre. Nogle steder kan der også ske en prioritering ud fra planerne, hvilket ligeledes opfattes positivt af beboerne. Tilsynet synes, det er glædeligt, at processen er så langt, som den er. c) Afdelinger med opsamlede underskud: Af statusrapporten fremgår, at mange afdelinger har store opsamlede underskud, som skal afvikles over 3 år. Samtidig bemærker revisor, at der for budget 2012/2013 er budgetteret med for lave beløb, hvorfor der opkræves for lidt i husleje. Der var 21 afdelinger med underskud og 31 afdelinger med akkumuleret underskud, hvilket er alvorligt. Men afvikling af underskud er nu budgetteret mere kostægte i indeværende regnskabsår, og fra næste år vil dette være helt på plads. Der er lidt differentierede opfattelser af, hvordan afvikling af underskud over 3 år skal forstås, men dette er ved at blive tilrettet. Hovedorganisationen har to gange godkendt, at underskud afvikles over en længere periode end 3 år. Det gælder for eksempel for afdeling 57 og 58, der begge er små afdelinger, der har haft store tab ved fraflytninger som følge af, at beboerne har boet der meget længe, hvorfor det medfører større omkostninger til renovering.

8 d) Indfrielse af lån forbedringsarbejder: Det fremgår af regnskabet, at flere forbedringsarbejder er finansieret ved en mellemregning med hovedorganisationen. Der afvikles ikke på forbedringsarbejder, ligesom der ikke er budgetteret med afvikling i det kommende regnskabsår. Dennis Larsen oplyser, at der er 17 sager, hvori der er hjemtaget ekstern belåning til indfrielse f mellemregningen i det forgangne år. Der resterer et tilsvarende antal, som forventes håndteret i indeværende år. Der forventes herefter at være fuldt ud likvide henlæggelser. e) Henlæggelser til tab ved fraflytninger: Punktet blev behandles sammen med punkt 4 b. Se herunder. 5. Boligorganisationens, afdelingernes og dispositionsfondens likviditet: Det fremgår at regnskabet, at der ikke er uomtvistelig god sikkerhed for afdelingernes og dispositionsfondens midler. I forbindelse hermed anbefaler revisor, at udlånene til Boliggruppen og RandersBolig nedbringes, så boligorganisationens likviditetsmæssige handlefrihed sikres. Der er i år hentet et tocifret millionbeløb ind, så der i dag er et likvidt beløb på 104 mio. kr. Heraf er der hentet 3 mio. fra Boliggruppen. Der har herefter et udestående på 4.4 mio. kr. mellem Boliggruppen og dispositionsfonden. Med hensyn til udlån til afdelingerne bliver der fra hovedorganisationens side lukket af i forhold til finansiering. Der vil dog være enkelte afdelinger, hvor det fortsat er nødvendigt som følge af andre problematikker. Med en likviditet på 104 mio. kr. er man likviditetsmæssigt velpolstret. Derfor forventes der også at komme renoveringsprojekter med anvendelse af egen trækningsret. I de største af disse kan der overvejes udlån til afdelingen fra dispositionsfonden som medfinansiering. Systemet fungerer nu, og derfor renoveres der fremover som tidligere, hvilket er positivt. 6. Forvaltningsrevision: Revisor har i revisionsprotokollatet bemærket, at forvaltningsrevision manglede ved regnskabets afslutning. Dennis Larsen oplyser, at forretningsgangene er udbygget løbende, og at arbejdet er godt i gang. Forvaltningsrevision er gennemført i efteråret Der er besluttet at sætte fokus på 5 områder i 2013: 1. Markvandringer (del af årshjul for budgetlægning og regnskaber i afdelingerne) 2. Inkassoprocedurer ved fraflytning

9 3. Tomgang med lejetab til følge 4. Flyttesager 5. Beboerklager Disse områder er blevet tjekket ved hjælp af stikprøver og enkeltsagsgennemgange ud fra et tilfældighedsprincip. Resultatet af målingerne på alle 5 områder er blevet systematisk beskrevet og medtages i revisionsprotokollatet næste år (regnskab 2013). Der vil fremover være markvandringer hvert år med afdelingsbestyrelserne som en del af arbejdet med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og budget. Arbejdsgangsbeskrivelser er ligeledes i færd med at blive udarbejdet. Der er nu startet op på nøgleområder som Boligbutikken og det forvaltningsmæssige. For økonomimedarbejdere er der udarbejdet detaljerede forretningsgange. 7. Afdeling 36, Vestergade tilgodehavende Jysk Ejendomsadministration: Status på sagen er, at advokaten arbejder på sagen. Boligorganisationen har ikke fået et forventet svartidspunkt fra advokaten. Aftalt, at RandersBolig beder om en skriftlig redegørelse fra Holst Advokater på, hvor langt sagen er kommet. 8. Schousgadekvarteret: Status på sagen er, at processen er i gang. Der er aftalt møde mellem Randers Kommune, Kuben og Boligorganisationen den 10. december 2013, kl Kommunen er ved at undersøge, hvilke ejendomme der eventuelt er bevaringsværdige. Der er ingen afvigelser i forhold til aftaler indgået på tidligere særskilt møde. 9. Afdeling 51, Fabersvang: RandersBolig har sendt en opkrævning til Randers Kommune med opkrævning af tomgangsleje for lejemål med kommunal anvisningsret. Specielt er afdeling 51, Fabersvang særlig ramt heraf. Problemet håndteres i anden sammenhæng, men RandersBolig er i gang med at finde ud af, hvilke lejligheder det drejer sig om ligesom Randers Kommune er ved at prøve at finde kontrakter/oplysninger om kontrakter mm. Økonomisk set er det et stort mellemværende og der er både boliger og institutioner i problematikken. Boligorganisationen vil gerne lave en samlet løsning. Kuben Management er sat på en procesopgave med henblik på at finde en samlet plan for afdelingen (helhedsløsning). Restgælden er meget høj, og markedsværdien vurderes at være omkring 14 mio. kr. lavere end restgæld.

10 Der har været afholdt workshop med bestyrelsen, og på denne baggrund arbejdes der videre med at ændre afdelingen til et tilbud for beboere med særlige behov. Der er interesserede, som der er aftalt møde med i starten af Det forventes at være afklaret i løbet af første kvartal 2014, om der er mulighed for at arbejde videre med en løsning. Der er en udfordring i forhold til huslejeniveau og løbende driftsstøtte. Der undersøges sideløbende forskellige muligheder ved blandt andet Landsbyggefonden for at undgå den løbende driftsstøtte. Der er anlagt sager om kapitalstøtte ved Landsbyggefonden. 10. Afdeling 27, Glarbjergvej helhedsplan: Sagen køres af Kuben Management. Der er dialog med Landsbyggefonden om sagen, og der er anlagt en støttesag ud over den allerede anlagte sag. Ifølge Landsbyggefonden ligger sagen til støtteprioritering i Førend da er det svært at gøre noget. Der er tale om meget små, ældre lejligheder, hvilket vanskeliggør genudlejning. Samtidig medvirker områdets ry også til at vanskeliggøre dette. Dette er en udfordring, også i forhold til muligheden for huslejestigninger. 11. Afdeling 49, Vestervold: Der er afholdt beboermøde, og alle beboere har sagt enstemmigt ja til den fremlagte renoveringsplan. Der ydes tilskud fra boligorganisationen til afdelingen via egen trækningsret samt et mindre kontant tilskud. Herudover gives der huslejetilskud for at undgå for store stigninger på en gang. Tilskuddet afvikles over 30 med en nedskrivning af ydelsen på 11/2% årligt, som tillægges huslejen.år. Hele planen fremlægges i december på repræsentantskabsmøde, hvor det forventes at blive meget positivt modtaget. Baghuset bliver udskilt. Der overvejes omkring planerne for dette. Det ville være spændende, hvis det kunne indgå i helheden, fx ved at lave parkering. Pt. bliver baghuset stående, men der arbejdes med muligheder. Sagen vil blive behandlet i kommunen, når det sidste materiale er modtaget. Såfremt materialet er kommet ind, forventes sagen at kunne behandles medio januar 2014 i kommunen. 12. Boliggruppe udskillelse: Tilsynet havde sat krav om, at Boliggruppen var udskilt senest 1. oktober Det seneste fra revisor, der er sat på opgaven, er, at han mener, Boliggruppen er udskilt og hele tiden har været dette i henhold til loven. Regnskabet skal ligge i en sideaktivitet. Dette skal ske med virkning fra det forgangne regnskabsår med tilbagevirkende kraft, og det arbejder revisor med lige nu.

11 Aftalt, at Boligorganisationen indsender den modtagne tilbagemelding fra revisor samt følger op på, at udskillelse til sideaktivitet også sker regnskabsmæssigt pr. 1. oktober 2013, så det er i overensstemmelse med sideaktivitetsbekendtgørelsen. 13. Eventuelt Med virkning fra 15. november 2013 er der åbnet et lokalkontor i Nordbyen, hvor driftscenteret er samlet, og hvor henvendelser skal ske ved fx behov for håndværkere. Boligorganisationen håber på gode synergieffekter. RandersBolig er ved at udarbejde oversigt over samtlige afdelinger og deres udfordringer i alle boligorganisationer. Sendes til tilsynet, når den er færdigudarbejdet.

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Møllevænget Storgaarden Mødested: Laksetorvet D.3.32 Mødedato: 03-12-2013 Sendes til: Møllevænget Storgaarden, RandersBolig

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde A/B Andelsbo Mødested: Laksetorvet, C 3.10 Mødedato: 30-10-2013 Sendes til: RandersBolig, A/B Andelsbo Deltagere: Kontorchef Dennis

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af styringsdialogmøde den 11. november 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Mødedato: 11-11-2014 Sendes til: Randers Bolig og

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat Lejerbo Styringsdialog Mødested: Laksetorvet, D 3.32 Mødedato: 06-11-2013 Sendes til: Lejerbo, Deltagere: Formand Lars Bak og næstformand

Læs mere

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog A/B Gudenå 2017 Mødested: Odinsgade 7, lokale D. 3.32 Mødedato: 27-09-2017 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialogmøde 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 08-12-2014 Sendes til: Randers Boligforening af 1940, RandersBolig,

Læs mere

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-11-2015 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 29-09-2016 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Fra

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen Redegørelse Møde vedr.: Styringsdialog Randers Boligforening af 1940 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Dato: 06-10-2016 Sendes til: Randers Boligforening af 1940 og RandersBolig

Læs mere

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand Referat Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, Kundecenteret UMT Mødedato: 07-06-2019 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af Styringsdialogmøde den 27. november 2014 Mødested: Laksetorvet, D.3.39 Mødedato: 27-11-2014 Sendes til: RandersBolig og Møllevænget

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Fælles - Referat Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 20-06-2018 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening: Peder

Læs mere

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem Notat Vedrørende: Redegørelse styringsdialog Vorup Boligforening Sagsnavn: Vorup Boligforening styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-3-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail: lhp@randers.dk

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Domea Ingen Ingen Ingen Afsluttet A/B Andelsbo 1 Budgetter var ikke kostægte Der udarbejdes fra nu af og fremover kostægte budgetter Ingen Afsluttet Vorup Ingen Ingen Ingen Afsluttet Typografernes Stiftelse

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-06-2016 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent.

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent. Redegørelse Forvaltning: Udvikling, Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde med Møllevænget & Storgaarden Mødested: Laksetorvet, E. 1.93 Mødedato: 11-09-2018 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.05 Mødedato: 13-10-2016 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen: Formand Knud

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2018, Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Mødested: Laksetorvet, kundecenter Udvikling, Miljø og teknik Mødedato: 13-06-2018 Sendes

Læs mere

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 14-06-2016 Sendes til: Vorup Boligforening af 1945 og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2017 Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 13-06-2017 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Redegørelse Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog 2019 Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 29-05-2019 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: E.1.93 Mødedato: 23-11-2017 Sendes til: Domea Deltagere: Administrationen: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef Boligorganisationen:

Læs mere

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen Vedrørende: Notat vedrørende forhold drøftet under styringsdialogen Sagsnavn: Styringsdialog 2012 (12/002941) Sagsnummer: 03.11.00-K00-1-12 Skrevet af: Marianne Sølgaard E-mail: Marianne.Solgaard@randers.dk

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse A/B Gudenå styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 18-09-2018 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand, Hans Kristiansen, næstformand, Margrete Stenbæk, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand, Hans Kristiansen, næstformand, Margrete Stenbæk, bestyrelsesmedlem Redegørelse Forvaltning: Miljø og teknik, sekretariatet Sagsnavn: Styringsdialog 2015 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Mødedato: 28-10-2015 Sendes til: RandersBolig og Randers Boligforening af 1940

Læs mere

Randers Boligforening af 1940: formand Jan Guldmann, næstformand Hans Kristiansen og bestyrelsesmedlem Margrethe Stenbæk

Randers Boligforening af 1940: formand Jan Guldmann, næstformand Hans Kristiansen og bestyrelsesmedlem Margrethe Stenbæk Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 30-10-2017 Sendes til: Randers Boligforening af 1940 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig

Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Lejerbo Randers Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.11 Mødedato: 21-11-2016 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten

Læs mere

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 01-11-2018 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen,

Læs mere

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken.

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken. Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 09-11-2017 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Direktør Kenneth

Læs mere

A/B Gudenå: Knud Spangsø, formand og Lone Jakobsen, næstformand.

A/B Gudenå: Knud Spangsø, formand og Lone Jakobsen, næstformand. Referat Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 20-10-2015 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: A/B

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Dato: 10.01.2017 Tid: 10:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Emilie Kejlberg Jensen Journalnr.: 16/20623 Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Boligselskabet af 2014 Deltagere: Tommy E. Hansen

Læs mere

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger.

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger. Referat Forvaltning: Miljø og Teknik, Sekretariatet Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 17-11-2015 Sendes til: Lejerbo Randers Deltagere: Lejerbo:

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E. 1.93 Mødedato: 14-09-2017 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Kenneth

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015 Årsberetning 1. oktober 2014 30. september ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2014/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 12. januar 2016 Referat udsendt den 5. februar 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 12. januar 2016 Referat udsendt den 5. februar 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 12. januar 2016 Referat udsendt den 5. februar 2016 BMR Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 19. januar 2015 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers

Læs mere

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand og Hans Kristiansen, næstformand

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand og Hans Kristiansen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, kundecenteret Udvikling, Miljø og Teknik Mødedato: 02-10-2018 Sendes til: RandersBolig og Randers

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 16.574, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 213

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 7. oktober 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 7. oktober 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af styringsdialogmøde 7. oktober 2014 Mødested: Laksetorvet, E.2.72 Mødedato: 07-10-2014 Sendes til: RandersBolig, Gitte Vesti og

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard.

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard. Redegørelse Vedrørende: Styringsdialog 2016 Møllevænget og Storgaarden Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 22-09-2016 Sendes til: Bestyrelsen for Møllevænget og Storgaarden

Læs mere

Regnskab Halsnæs Ny Boligselskab. 1. juli juni Bestyrelsens årsberetning

Regnskab Halsnæs Ny Boligselskab. 1. juli juni Bestyrelsens årsberetning Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 124.881, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 214

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening

Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Referat, styringsdialogmøde 2018 med Bedsted Andelsboligforening Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Notat vedrørende gennemgang af regnskaber for almene boligorganisationer i Randers Kommune.

Notat vedrørende gennemgang af regnskaber for almene boligorganisationer i Randers Kommune. Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C Randers Kommune Notat vedrørende gennemgang af regnskaber for almene boligorganisationer i Randers Kommune. Regnskabsår

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde d. 29. september 2015 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde d. 29. september 2015 med følgende dagsorden: Notat Vedrørende: Redegørelse styringsdialog Møllevænget & Storgaarden 2015 Sagsnavn: Møllevænget & Storgaarden styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-2-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 2. januar 2018 Referat udsendt den 12. januar 2018 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard 91

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016

Årsberetning Lejerbo, Køge Bugt. 1. oktober september 2016 Årsberetning 1. oktober 2015-30. september 2016 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2015/2016 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 2 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 3. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat bestyrelsesmøde MSBolig 03.03.2014 side 1 Mødedeltagere: Bestyrelsen

Læs mere

Lejerbo: formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen og forretningsfører Pia Hesselvig

Lejerbo: formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen og forretningsfører Pia Hesselvig Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Lejerbo Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 11-10-2017 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Lejerbo: formand Carsten Gylling,

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Hadsund

Årsberetning Lejerbo, Hadsund Årsberetning 1. januar 2012 31. december 2012 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2012 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Administrationen: Pia Hesselvig, forretningsfører, Sif Rasmussen, teknisk driftschef og Richard Villadsen, driftschef

Administrationen: Pia Hesselvig, forretningsfører, Sif Rasmussen, teknisk driftschef og Richard Villadsen, driftschef Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialog 2018 Mødested: Laksetorvet, kundecenteret UMT Mødedato: 08-10-2018 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Administrationen: Pia Hesselvig,

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Tommy E. Hansen, næstformand Anita Didriksen, Jan Guldmann, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Formand Tommy E. Hansen, næstformand Anita Didriksen, Jan Guldmann, bestyrelsesmedlem Redegørelse Vedrørende: Styringsdialog, Boligselskabet af 2014 Forvaltning: Sekretariat Dato: 17-11-2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Sendes til: Boligselskabet af 2014 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014

Årsberetning. Lejerbo, Norddjurs. 1. maj april 2014 Årsberetning 1. maj 2013 30. april ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2013/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side 1 Dispositionsfondens

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. 215/216 216/217 217/218 218/219 219/22 22/221 221/222 222/223 223/224 224/225 Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 5.536, som er overført til arbejdskapitalen.

Læs mere

PWC DEN 21. JANUAR 2014. Særlige støtteordninger og regnskabsførelse

PWC DEN 21. JANUAR 2014. Særlige støtteordninger og regnskabsførelse PWC DEN 21. JANUAR 2014 Særlige støtteordninger og regnskabsførelse Muligheder for støtte Boligsociale aktiviteter/huslejestøtte (boligsocial indsats) Renoveringsstøtte Kapitaltilførsel, herunder fællespuljetilskud

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

Overblik 2010-2014. De kommunale almene Pleje- og Handicapboliger. Slottet:

Overblik 2010-2014. De kommunale almene Pleje- og Handicapboliger. Slottet: De kommunale almene Pleje- og Handicapboliger Overblik 2010-2014 Slottet: I 2010 og 2011 er der begge år et overskud på henholdsvis 97.875 kr.(2010) og 11.324 kr.(2011). Driften følger i hovedtræk det

Læs mere

For Frederikshavn Boligforening deltog: Direktør Kim Madsen, regnskabschef Claus Thomsen

For Frederikshavn Boligforening deltog: Direktør Kim Madsen, regnskabschef Claus Thomsen Referat fra styringsdialogmøde mellem repræsentanter for Frederikshavn Boligforening og Frederikshavn kommune onsdag den 23. november 2016 kl. 10.00 på Frederikshavn Rådhus For Frederikshavn Boligforening

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Tommy E. Hansen, næstformand Ivan Engberg, Jan Guldmann, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Formand Tommy E. Hansen, næstformand Ivan Engberg, Jan Guldmann, bestyrelsesmedlem Redegørelse Forvaltning: Udvikling, Miljø og Teknik Møde vedr.: Boligselskabet af 2014 - Styringsdialog 2018 Mødested: E. 1.93, Odinsgade 7, 8900 Randers C Dato: 25-10-2018 Sendes til: Boligselskabet af

Læs mere

Randersegnens Boligforening u.k. (v/dab) v/ Randersbolig Marsvej Randers SØ. Randersegnens Boligforening (v/dab), afdeling 51, Purhus 3

Randersegnens Boligforening u.k. (v/dab) v/ Randersbolig Marsvej Randers SØ. Randersegnens Boligforening (v/dab), afdeling 51, Purhus 3 Randersegnens Boligforening u.k. (v/dab) v/ Randersbolig Marsvej 1 8960 Randers SØ Randersegnens Boligforening (v/dab), afdeling 51, Purhus 3 I henhold til aftale har fonden foretaget en foreløbig vurdering

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 30. april 2019 kl. 13.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg

Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg Svendborg Kommune Økonomi Direktionssekretariatet Ramsherred 5 5700 Svendborg Att. Jan Carlsson Kuben Management A/S Kolding Åpark 1, 4. 6000 Kolding Tel 7938 1380 CVR. nr. 28693036 info@kubenman.dk www.kubenman.dk

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014 1 Deltagere Boligselskabet De Unges Almene Boligselskab/ ved Ubsbolig A/S: Jan Hansen, regnskabschef Martin Staal, driftschef Rasmus Okholm, afdelingschef for udlejningen Gregers Andersen, afdelingschef

Læs mere

Almene boligorganisationer SPØRGESKEMA Regnskabsperiode 01.01.2014-31.12.2014. for administreret organisation)

Almene boligorganisationer SPØRGESKEMA Regnskabsperiode 01.01.2014-31.12.2014. for administreret organisation) Aarhus Stenvej 21 B, 1. 8270 Højbjerg Almene boligorganisationer SPØRGESKEMA Regnskabsperiode 01.01.2014-31.12.2014 Boligorganisation Administrator (udfyldes for administreret organisation) Tilsynsførende

Læs mere

Ydelse, støttede realkreditlån, 1. fulde år udgør ca. 3,6 % af t.kr. svarende til 79 t.kr. eller ca. 11 kr. pr. m² boligareal (7.333 m²).

Ydelse, støttede realkreditlån, 1. fulde år udgør ca. 3,6 % af t.kr. svarende til 79 t.kr. eller ca. 11 kr. pr. m² boligareal (7.333 m²). Randersegnens Boligforening u.k. (v/dab) v/ Randersbolig Marsvej 1 8960 Randers SØ Randersegnens Boligforening u.k (v/dab), afdeling 89, Assentoft 6 I henhold til aftale har fonden foretaget en foreløbig

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Dagsorden afdelingsbestyrelsesmøde i afdeling 2 i Bo42

Dagsorden afdelingsbestyrelsesmøde i afdeling 2 i Bo42 Dagsorden afdelingsbestyrelsesmøde i afdeling 2 i Bo42 Hvornår: Onsdag den 24. oktober 2018 kl. 19.00 Hvor: Hos Ingrid Afdelingsbestyrelsens medlemmer: Ingrid Hansen, Lis Jensen og Jørn Jensen og Marianne

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde med RandersBolig Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 16-11-2017 Sendes til: RandersBolig Deltagere: Bestyrelsen: formand Jan Guldmann,

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

Boligorganisation: Næstformand, Aase Jensen. Randers Kommune har indbudt Domea Randers til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Boligorganisation: Næstformand, Aase Jensen. Randers Kommune har indbudt Domea Randers til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: Odinsgade, E.93 Mødedato: 15-11-2018 Sendes til: Domea Deltagere: Administration: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef

Læs mere

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 14. maj 2019 Referat udsendt den 23. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. april 2019 Mødet påbegyndt: kl. 10.00 Mødet afsluttet: kl. 13.30 Mødested: Kontoret, Arsenalvej 20 Deltagere: Bidstrup Hansen, Britta Larsen, Kurt Kristiansen, Peter Clemmensen,

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 22. oktober 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 22. oktober 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat fra styringsdialog 22. oktober 2013 Mødested: Laksetorvet, D 3.32 Mødedato: 23-10-2013 Sendes til: Alle deltagere Deltagere: Formand Jan Guldmann,

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Til beboerne i Boliggården Forstå budget og regnskab bag din husleje

Til beboerne i Boliggården Forstå budget og regnskab bag din husleje Til beboerne i Boliggården Forstå budget og regnskab bag din husleje 1 Forstå din afdelings økonomi Budgettet det handler om huslejen En boligafdelings budget indeholder afdelingens forventede indtægter

Læs mere

Ordforklaringer til budget

Ordforklaringer til budget Ordforklaringer til budget Konto Navn Forklaring Indflydelse NETTOKAPITALUDGIFTER 101 Renter og afdrag på kreditforeningslån. 102 Rentesikring, ydelsesstøtte ungdomsboligbidrag Renter og afdrag for lån

Læs mere

Sammenlægning af kommunalt ejede almene ældreboliger i Frederikssund Kommune

Sammenlægning af kommunalt ejede almene ældreboliger i Frederikssund Kommune Sammenlægning af kommunalt ejede almene ældreboliger i Frederikssund Kommune 1. Opgave I forbindelse med godkendelse af budget og husleje for kommunalt ejede almene ældreboliger (beslutning i Velfærdsudvalget

Læs mere