Almindelige og generelle bestemmelser:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Almindelige og generelle bestemmelser:"

Transkript

1

2 Almindelige og generelle bestemmelser: STED: Kontaktperson: Tørring Rideklub, Hvilhusevej 17A, Tørring, 8983 Gjerlev J Al kontakt foregår til Charlotte Præstgaard / cp1@live.dk Læge/dyrlæge/smed: Henvendelse i sekretariatet Dommere: Teknisk Delegeret: Mette Nielsen, Anna Sundby, Lise Berg og Christina Sahlberg (aspirant) Tine Hoffmann Ankomst: Ankomst om fredagen fra kl Der henvises til sikker procedure ved aflæsning af heste. Personer uden formål, bør ikke opholde sig i de afmærkede trailer områder. Ingen heste må læsses ud af trailer før TD en/ansvarlig har gennemset papirer og vaccinationsbevis. Vaccinations- og ID bevis for hest, og rytterlicens for voltigørerne afleveres efterfølgende i sekretariatet, det leveres tilbage ved stævnets afslutning. Husk præstationsbevis. Ved ankomst udleveres en velkomstpakke med alle relevante oplysninger. Frister: Musik: Stald: Fristen for ændringer og gruppesammensætninger skal meddeles skriftligt til sekretariatet senest 1/9 på cp1@live.dk. Efteranmeldelse (til dobbelt gebyr) og framelding jf. DRFs reglement - mad/overnatning til alm. pris. Musik skal være på CD, og afleveres i sekretariatet ved ankomst. CD en må kun indeholde det musik, der skal bruges ved stævnet. En CD pr. hold og en CD pr. enkelt-udøvere. Under stævnet er det kun tilladt at være i stalden med gyldigt staldpas. Dette vil blive udleveret ved ankomsten. Der vil være staldvagt. Rideklubbens regler kræver brug af ridehjelm ved omgangen med hesten/på stald for alle under 18 år pas på de mindre børn. Ta hensyn og behandl stedet med respekt! Anmeldelse & priser: Opstaldning: I box - i stor og lys stald 900 kr Forplejning: Incl. fredag aften til og med søndag eftermiddag 275 kr Overnatning: På Grønhøjskolen i Øster Tørslev 2 km fra rideklubben. Pr. pers. 100 kr Numre: Numre til enkelt voltigør udleveres mod depositum. 50 kr Grupperne skal selv sørge for deres numre. Der kan købes numre til hestene i sekretariatet 10 kr Startgebyr: Pr. udøver pr. klasse 100 kr Ydelser: Der kan købes hø (gerne ved bestilling inden på mail) 50 kr Anmeldelse: Tilmelding er først gældende når korrekt anmeldelsesblanket og betaling er modtaget. Den skal være os i hænde senest 19. august 2011 HUSK kopi af præstationsbevis, samt navne på de som skal have staldpas/ adgang sendes til adressen øverst eller på cp1@live.dk Indbetalingen skal ske på konto: Reg 9365 Konto Husk at skrive klubnavn/hold når I indbetaler. Kvalifikationsperiode: Er resultater opnået i 2009, 2010 & Resultater skal kunne bekræftes af præstationsbevis.

3 Diverse INFO: Hjemmeside: og Sikkerhed: Dyrlæge Tjek: Trænermøde: Volti møde: Undgå al unødig ophold/færdsel på opvarmningsbanerne under konkurrencen, samt respektere de regler som er for stævnet. Mindre børn må ikke færdes alene på stævnepladsen. Trænere og longeførere bedes oplyse sine børn/unge/forældre om regler og ro under konkurrencerne. Der er dyrlæge tjek for heste der deltager i Landsmesterskabsklasser mellem kl Husk nr. på hesten. Kl. 20 vil der være obligatorisk trænermøde (uanset om man er med i mesterskabsklasser eller ej). På mødet vil der også være lodtrækning til mesterskabsklasserne. Samt info om stævnet og afvikling heraf m.m. Ændringer og gruppesammensætning skal meddeles skriftligt til cp1@live.dk gerne i god /så hurtigt som muligt og senest kl Ved trænermødet underskrives startopstillinger. Lørdag kl. 21 vil der være hygge og fælles snak og erfaringsudveksling for trænere, longeførere, officials, forældre og (voksne). Sted oplyses senere. TØRK tilbyder samig en lille lækker bid mad og lidt vådt :O) Program: Udsendes 21. august 2011 Kan desuden også downloades fra vores hjemmeside Opfordring: SLIK: Alle klubber, hold, voltigører, trænere, longefører bør udfylde en rytteroplysningsseddel og sende med anmeldelsen - da der vil blive lavet et diasshow med alle deltagende, som PR og info og sjov, samt præsentation af holdene ved indmarch. Se bilag til prop :O) Der kan IKKE købes usunde ting i Tørring, men vi har lavet en aftale med Ommersysselhallens cafeteria om, at der vil blive solgt derfra hver aften i srummet OBS: Landsmesterskaberne vil starte officielt lørdag kl m. fælles indmarch til landsmesterskabssangen 2011, præsentation af alle deltagere/hold, åbningstale m.m. Der er opfordres til at møde med klubånd - bannere o.l. er tilladt! Landmesterskabssangen 2011 Helt utroligt udgives medio august. Følg med på facebook! Glæd dig til masser af overraskelser!

4 Klasse Landsmesterskabsklasser Landsmesterskab for C-grupper Mesterskabet er åbent for grupper, der er kvalificeret som C-gruppe, og som har startet mindst 1 gang som C-gruppe ved danske stævner i kvalifikationsperioden, og som - hvis de er kvalificeret som B-gruppe endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for C-grupper er ligeledes pkt , 650.3, Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, voltigering pkt Landsmesterskab for D-grupper Mesterskabet er åbent for grupper der mindst 1 gang har startet som D- gruppe ved danske stævner i kvalifikationsperioden, og som - hvis de er kvalificeret som C-gruppe endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for D-grupper er ligeledes pkt , Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, voltigering pkt Landsmesterskab for E-grupper Mesterskabet er åbent for grupper der mindst 2 gang har startet som E- gruppe ved danske stævner i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for E-grupper er ligeledes pkt , Programmerne udføres i galop/skridt på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. Landsmesterskab for F-grupper (Ungdom) Mesterskabet er åbent for grupper der mindst 2 gang har startet som F- gruppe (Ungdom) ved danske stævner i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for F-grupper er ligeledes Alder: 0 år/ 13 år, gruppe hvor 1 eller flere deltager(e) er/fylder 13 år i den pågældende pkt , Programmerne udføres i skridt på højre eller venstre volte volte jf. DRF s reglement,. Landsmesterskab for F-grupper (Junior) Mesterskabet er åbent for grupper der mindst 2 gang har startet som F- gruppe (junior) ved danske stævner i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for F-grupper er ligeledes Alder: 0-12 år, ingen i gruppen må fylde 13 i den pågældende sæson jf. DRF s reglement, voltigering pkt pkt , Programmerne udføres i skridt på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. Tid 7 min..

5 Klasse Landsmesterskabsklasser LM for Individuel 1* voltigering for herre A- og B-voltigører Mesterskabet er åbent for mandlige voltigører, der har opnået minimum 5,0 point (totalkarakter) 2 gange ved danske eller udenlandske individuelle 1* konkurrencer, og som har startet som A- eller B-voltigør i kval. perioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de tilhørende Regler for Landsmesterskab. Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *1 voltigører er ligeledes pkt Programmerne udføres i galop på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. LM for Individuel 1* voltigering for herre C-voltigører Mesterskabet er åbent for mandlige voltigører, der mindst 1 gange før har startet som C-voltigør, og som hvis de er kvalificeret som B-voltigør endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *1 voltigører er ligeledes gældende pkt Programmerne udføres i galop på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. LM for Individuel 2* voltigering for herre C-voltigører Mesterskabet er åbent for mandlige voltigører, der mindst 1 gang før har startet som C-voltigør og som hvis de er kvalificeret som Bvoltigør endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de tilhørende Regler for Landsmesterskab. Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *2 voltigører er ligeledes gældende Der laves det obligatoriske, det frie program og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, voltigering pkt LM for Individuel 1* voltigering for damer A- og B-voltigører Mesterskabet er åbent for kvindelige voltigører, der har opnået minimum 5,0 point (totalkarakter) 2 gange ved danske eller udenlandske individuelle 1* konkurrencer, og som har startet som A- eller B-voltigør i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de tilhørende Regler for Landsmesterskab. Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *1 voltigører er ligeledes pkt Programmerne udføres i galop på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. LM for Individuel 1* voltigering for damer C-voltigører Mesterskabet er åbent for kvindelige voltigører, der mindst 1 gange før har startet som C-voltigør, og som hvis de er kvalificeret som B-voltigør endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *1 voltigører er ligeledes pkt Programmerne udføres i galop på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement,. LM for Individuel 2* voltigering for damer C-voltigører Mesterskabet er åbent for kvindelige voltigører, der mindst 1 gang før har startet som C-voltigør og som hvis de er kvalificeret som B-voltigør endnu ikke har startet som dette i kvalifikationsperioden. Mesterskabet afholdes jf. DRF s reglement, voltigering pkt og de tilhørende Regler for Landsmesterskab. Alle andre regler jf. DRF s reglement, voltigering for individuelle *2 voltigører er ligeledes gældende Der laves det obligatoriske, det frie program og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, voltigering pkt Tid Det tekniske program: Det tekniske program:

6 Klasse Almindelige klasser: Tid Voltigering for A-grupper 12 Åben for grupper der har opnået minimum 6,5 point (gruppens totalkarakter) to gange ved et dansk eller internationalt stævne i en B -gruppe i kvalifikationsperioden eller grupper som allerede er kvalificeret som A-grupper. 7 voltigører. Ingen aldersbegrænsning jf. DRF s reglement, voltigering pkt voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, Voltigering for B-grupper Åben for grupper der har opnået minimum 5,0 point (gruppens totalkarakter) to gange ved et dansk stævne i en C-gruppe i kvalifikationsperioden eller grupper som allerede er kvalificeret som B- grupper. 7 voltigører. Ingen aldersbegrænsning jf. DRF s reglement, voltigering pkt voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, Voltigering for C-grupper Åben for grupper der har opnået minimum 5,0 point (gruppens totalkarakter) to gange ved et dansk stævne i en D-gruppe i kvalifikationsperioden. 7 voltigører. Ingen aldersbegrænsning jf. DRF s reglement, voltigering pkt voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, Voltigering for D-grupper Åben for 5-7 mandsgrupper. Ingen aldersbegrænsning jf. DRF s reglement, voltigering pkt voltigering pkt Programmerne udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, Gruppevoltigering for E-grupper Åben for 4-8 mandsgrupper + 1 suppleant/ reserve. Ingen aldersbegrænsning jf. DRF s reglement, voltigering pkt voltigering pkt Det er valgfrit om hesten går på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Voltigering for F-grupper (Ungdom) Åben for 4-8 mandsgrupper + 1 suppleant/ reserve. Fra 13- år. Gruppe hvor 1 eller flere deltager(e) er/fylder 13 år i den pågældende voltigering Programmerne udføres i skridt, det er valgfrit om hesten går på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Voltigering for F-grupper (Junior) Åben for 4-8 mandsgrupper + 1 suppleant/ reserve. Alder: fra 0-12 år. Ingen i gruppen må være fyldt eller fylde 13 år i den pågældende voltigering Programmerne udføres i skridt, det er valgfrit om hesten går på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, 7 min. 7 min. 7 min..

7 Klasse Almindelige klasser Tid Individuel 1* voltigering for kvindelige A-voltigører 19 Åben for kvindelige voltigører der har opnået minimum 6,5 point (totalkarakter) to gange ved et dansk eller internationalt stævne som B- voltigør i kval.perioden eller allerede før har startet som A-voltigør. sæson jf. DRF s reglement pkt pkt Det er valgfrit om hesten galopere på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Individuel 1* voltigering for kvindelige B-voltigører Åben for kvindelige voltigører der har opnået minimum 5,0 point (totalkarakter) to gange ved et dansk som C-voltigør i kvalifikationsperioden, eller som allerede før har startet som B-voltigører. pkt Det er valgfrit om hesten galopere på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Individuel 1* voltigering for kvindelige C-voltigører Åben for kvindelige voltigører, der mindre end to gange har opnået 5,0 point (totalkarakter) i kvalifikationsperioden. pkt Det er valgfrit om hesten galopere på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Individuel 1* voltigering for mandlige C-voltigører Åben for mandlige voltigører, der mindre end to gange har opnået 5,0 point (totalkarakter) i kvalifikationsperioden. pkt Det er valgfrit om hesten galopere på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, Individuel 2* voltigering for kvindelige A-voltigører Åben for kvindelige voltigører der har opnået minimum 6,5 point (totalkarakter) to gange ved et dansk eller internationalt stævne som B- voltigør i kval.perioden, eller allerede før har startet som A-voltigør. Der laves det obligatoriske, det frie og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres på venstre volte i galop jf. DRF s reglement, Individuel 2* voltigering for kvindelige B-voltigører Åben for kvindelige voltigører der har opnået minimum 5,0 point (totalkarakter) to gange ved et dansk stævne som C-voltigør i kvalifikationsperioden, eller som allerede før har startet som B-voltigører. Der laves det obligatoriske, det frie og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres på venstre volte i galop jf. DRF s reglement, Individuel 2* voltigering for mandlige A-voltigører Åben for mandlige voltigører der har opnået minimum 6,5 point (totalkarakter) to gange ved et dansk eller internationalt stævne som B- voltigør i kvalifikationsperioden, eller som allerede før har startet som A- voltigører. Der laves det obligatoriske, det frie og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres på venstre volte i galop jf. DRF s reglement, Individuel 2* voltigering for mandlige B-voltigører Åben for mandlige voltigører der har opnået minimum 5,0 point (totalkarakter) to gange ved et dansk stævne som C-voltigør i kvalifikationsperioden, eller som allerede før har startet som B-voltigører. Der laves det obligatoriske, det frie og det tekniske program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmerne udføres på venstre volte i galop jf. DRF s reglement, Det tekniske program: Det tekniske program: Det tekniske program: Det tekniske program:

8 Klasse Almindelige klasser Tid Individuel træningsklasse for piger og drenge 27 Åben for både kvindelige og mandlige voltigører. Alder: fra år. Voltigører der fylder år i den pågældende voltigering pkt Det er valgfrit om hesten galopere på højre eller venstre volte jf. DRF s reglement, 28 Pas-de-Deux Åben for alle mandlige/kvindelige voltigører. 2 deltagere. Alder: fra 10 år. Voltigører der fylder 10 år eller ældre i den pågældende sæson jf. DRF s reglement, voltigering pkt Der laves det frie program jf. DRF s reglement, voltigering pkt Programmet udføres i galop på venstre volte jf. DRF s reglement, 2 min.

9 Rytteroplysningsseddel for at give publikum en fantastisk oplevelse af levende og spændende speakning - en større forståelse for voltige, for det som gør netop dig/dit hold til noget fantastisk opfordrer vi alle til at udfylde disse rytteroplysningssedler og maile dem til cp1@live.dk eller aflevere dem i sekretariatet ved ankomst. Send gerne billeder med (i god opløsning). Find også skemaet på vores hjemmeside som Word dokument - ALLE må indsende, så det behøver absolut ikke være anmelder/træner eller forældre - det kan også være voltigørerne eller holdene :O) Spørgsmål Navn/navne Dine/jeres oplysninger (Kun fantasien sætter grænser :O) Holdets navn Klasse Klub (fortæl evt. lidt om din klub eller om holdets navn eller sjove historier om voltigørerne; styrker, kælenavne, livret, andre sport osv ) Hest Longefører/ Træner (fortæl lidt om hesten og longefører og/eller træner) Bedste resultat (fortæl om det bedste resultat, hvornår og hvor det var og hvad det betød ) Bedste oplevelse (fortæl om det bedste, sjoveste, fantastiske, sødeste, mest lærerige osv.) Sjove historier, motto, sponsorer, drøm osv. (fortæl evt. lidt om vaner, heppekor, drømme, sponsorer ) Send også gerne max Dias/film-præsentation af dig selv/af holdet på CD til anmeldelsesadressen Tørring Rideklub, Tørringvej 37, Tørring, 8983 Gjerlev J. Vi glæder os meget til at gøre stævnet både underholdende og oplysende - samt give en total oplevelse til ALLE. VI SES Tørring Rideklub

Vestjysk Voltige d maj 2012

Vestjysk Voltige d maj 2012 Almindelige bestemmelser Vestjysk Rideklub Sted Engdraget 26, 6800 Varde Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning Ankomst. Musik

Læs mere

Endagsstævne d. 20. maj 2013

Endagsstævne d. 20. maj 2013 Almindelige bestemmelser Sted Stenlille Sportsrideklub, Ostrupvej 18, 4295 Stenlille Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Trine Johansson

Læs mere

Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde. Henvendelse i sekretariatet

Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde. Henvendelse i sekretariatet Sted. Vestjysk Rideklub Engdraget 26, 6800 Varde Kontaktperson. Sanne Lorenzen 20135706, Læge/dyrlæge /smed Henvendelse i sekretariatet Dommer. Kommer senere Teknisk delegeret Kommer senere Opstaldning

Læs mere

EOR voltigestævne d juni 2013

EOR voltigestævne d juni 2013 Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns rideklub Sjelborgkirkevej 30 Sted 6710 Esbjerg V Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning

Læs mere

DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde september

DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde september Almindelige bestemmelser Sted Kontaktperson/(er) DM & DRF mesterskaber i Voltigering 2012 Voltigeklubben Thommysminde 28.-30. september Voltigeklubben Thommysminde (VKT) C/O ThommysmindeHesteCenter Hvejselvej

Læs mere

Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013

Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013 Landsmesterskaberne. Voltigering Voltigeringsklubben Thommysminde. D. 7-8 sep. 2013 Sted : Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning Voltigeringsklubben

Læs mere

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Sjelborg kirkevej 30 6710 Esbjerg V Dato 8-10 september 2017 Kontaktperson/(er) Kontaktperson for official Læge/dyrlæge/smed Sanne Lorenzen

Læs mere

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Sjelborg kirkevej 30 6710 Esbjerg V Pris i kr. Dato 8-10 september 2017 Kontaktperson/(er) Kontaktperson for official Sanne Lorenzen Gørdingvej

Læs mere

DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter

DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter DM og DRF- Mesterskaber i voltigering På Egholm Ridecenter Almindelige bestemmelser Egholm ridecenter Trehøjevej 47B Sted 4070 Kirke Hyllinge Pris i kr. Kontaktperson Maria Frimark 25777653/ ma-fr-jo@ofir.dk

Læs mere

Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014

Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014 Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 28.marts-30.marts 2014 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Møllebakkens Rideklub, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev Kontaktperson/(er) Pernille Fenger Kudsk,

Læs mere

Almindelige bestemmelser. Sanne Lorenzen, ,

Almindelige bestemmelser. Sanne Lorenzen, , 1 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Sjelborg Kirkevej 30, 6710 Esbjerg. Kontaktperson Sanne Lorenzen 20145706, lorenzen.sanne@gmail.com Kontaktperson for officials Læge/dyrlæge/smed Sanne Lorenzen,

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D august 2014

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D august 2014 Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 22.-24. august 2014 Side 1 af 6 Vi glæder os til at se jer Side 2 af 6 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

10 års Jubilæum. Voltigeringsstævne. i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015. Almindelige bestemmelser

10 års Jubilæum. Voltigeringsstævne. i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015. Almindelige bestemmelser 10 års Jubilæum Voltigeringsstævne i Møllebakkens Rideklub 17.april -19.april 2015 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Møllebakkens Rideklub, Præstemarksvej 4, 4241 Vemmelev Kontaktperson/(er) Pernille

Læs mere

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D september 2015

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D september 2015 Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D. 11.-13. september 2015 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Voltigeklubben Thommysminde Hvejselvej 63 7300 Jelling Kontaktperson/(er) Stig Mikkelsen

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D august Vi glæder os til at se jer!

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D august Vi glæder os til at se jer! Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 29.-30. august 2015 Vi glæder os til at se jer! Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub Avedøre Slettevej

Læs mere

Almindelige bestemmelser. Sanne Lorenzen, , Jeanette Gormsen, Sanne Lorenzen, Lena Christensen og Susanne Møller.

Almindelige bestemmelser. Sanne Lorenzen, , Jeanette Gormsen, Sanne Lorenzen, Lena Christensen og Susanne Møller. Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Sjelborg Kirkevej 30, 6710 Esbjerg. Kontaktperson Sanne Lorenzen 20145706, lorenzen.sanne@gmail.com Kontaktperson for officials Læge/dyrlæge/smed Dommere Teknisk

Læs mere

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D juni 2014

Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D juni 2014 Voltigeringsstævne i Voltigeklubben Thommysminde. D. 13.-15. juni 2014 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Voltigeklubben Thommysminde Hvejselvej 63 7300 Jelling Kontaktperson/(er) Karin Mynster,

Læs mere

i Tørring Rideklub med mulighed for at deltage i træningsog opvarmningsklasser om Side 1 af 5

i Tørring Rideklub med mulighed for at deltage i træningsog opvarmningsklasser om Side 1 af 5 i Tørring Rideklub med mulighed for at deltage i træningsog opvarmningsklasser om fredagen Side 1 af 5 Som altid er det med stor fornøjelse at invitere til voltigestævne. Til dette etdags stævne i maj

Læs mere

Voltigeringsstævne Albertslund Rideklub. d april 2014

Voltigeringsstævne Albertslund Rideklub. d april 2014 Voltigeringsstævne Albertslund Rideklub d. 18-20. april 2014 Almindelige bestemmelser Albertslund Ridecenter Gl.Landevej 24 Sted 2620 Albertslund Pris i kr. Kontaktperson/(er) Maria Hess mariavoltige@hotmail.com

Læs mere

Vi glæder os til at se jer

Vi glæder os til at se jer Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Sponsoreret af Box4rent og Linqvist voltige. Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014.

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. If you can dream it - you can do it Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. Glæd jer til et fantastisk, målrettet

Læs mere

DRF MESTERSKAB & DM 2016 i voltigering PROPOSITIONER

DRF MESTERSKAB & DM 2016 i voltigering PROPOSITIONER AFHOLDELSE Dato: 30/9-2/10 2016 PROPOSITIONER Sted: Møllebakkens Rideklub Præstemarksvej 4 4241 Vemmelev ORGANISATOR Møllebakkens Rideklub. Navn: Heidi Jørgensen Telefon: +45 29 80 41 13 Email: DMNM2016@gmail.com

Læs mere

PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013.

PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013. PROPORTIONER DANSK MESTERSKAB VOLTIGERING 2013. AFHOLDELSE. Dato: 27-29/9/2013 Sted: Møllebakkens Rideklub Adresse til stævnepladsen: Præstemarksvej 4. 4241 Vemmelev. Tlf: 31 36 61 57 ORGANISATOR: Møllebakkens

Læs mere

1 Stævnekursus Voltigering Lørdag d. 25/ /01 VOLTIGERINGSUDVALGET

1 Stævnekursus Voltigering Lørdag d. 25/ /01 VOLTIGERINGSUDVALGET 1 Stævnekursus Voltigering Lørdag d. 25/01-2014 25/01 VOLTIGERINGSUDVALGET 2 Dommer 2014 Oversigt over dommer booking 2014 MBRK: Lise Berg, Anna Sundby, Petra Skog,, Frank Spadinger, Henriette Torp. Albertslund:

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

januar og som noget nyt Sprint Åben Klasse i alle 50 meter løbene. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

januar og som noget nyt Sprint Åben Klasse i alle 50 meter løbene. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 20. 22. januar 2017 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i finalerne - og som noget nyt Sprint Åben

Læs mere

Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open

Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open Kom og deltag ved det 25. Lyngby Open 19. 21. januar 2018 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i

Læs mere

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019

Invitation til Arena Lyngby Open januar 2019 Invitation til Arena Lyngby Open 18. 20. januar 2019 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open 2019 Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med kontante præmier i

Læs mere

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 22-24 januar 2016 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med chance for kontante præmier i finaler og Challenge. En super

Læs mere

Voltigeringsdvalget 2016/2017

Voltigeringsdvalget 2016/2017 Dagsorden Velkommen Budget 2017 Formandens beretning Lidt om stævner Kalendergennemgang 2017 Reglementsændringer Tak til Fokusområder for 2017 Kl. 12-13: Frokost Kl. 13-15: Sportsfysiologi og skadesforebyggelse

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Reglement ændring 2014

Reglement ændring 2014 OMKLASNING: Såfremt en gruppe/individuel voltigør starter som junior/senior, og indenfor samme år/sæson ønsker at omklasse sig til senior/junior, kan dette ske efter nedenstående skema. Dog er kun 1 skift

Læs mere

MBRK Voltigering 10 års Jubilæumsstævne 2005-2015 MBRK Voltigering

MBRK Voltigering 10 års Jubilæumsstævne 2005-2015 MBRK Voltigering MBRK Voltigering 10 års JUBILÆUMS- STÆVNE INFOMATION & PROGRAM _ D. 17-19 april 2015 Vært: Adresse: Ankomst: Møllebakkens Rideklub Præstemarksvej 4, DK-4241 Vemmelev Der henvises til sikker procedure ved

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

Voltigering. Guidelines for træhestekonkurrencer

Voltigering. Guidelines for træhestekonkurrencer Voltigering Guidelines for træhestekonkurrencer Forord Da træhestekonkurrencen er et nyt koncept i voltigering i Danmark/Dansk Ride Forbund er det ikke muligt at forudse alle hændelser ved konkurrencerne.

Læs mere

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Junior Finale TeamGym 30-31/5-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august STÆVNEPROGRAM Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august Albertslund rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Albertslund ridecenter Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Voltigeringsstævne v/ Voltigeklubben Thommysminde juni 2014

Voltigeringsstævne v/ Voltigeklubben Thommysminde juni 2014 Voltigeringsstævne v/ Voltigeklubben Thommysminde 13. - 15. juni 2014 Voltigeklubben Thommysminde byder hjerteligt velkommen til voltigerings stævne 2014 Vi er glade for igen i år at kunne byde publikum

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj

STÆVNEPROGRAM. Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj STÆVNEPROGRAM Vestegnsridtet 2015 Søndag den 31. maj Vestegnens rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle de fremmødtes heste: Kenneth Engelund

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

STORMØDE 2013 D

STORMØDE 2013 D 1 STORMØDE 2013 D. 10.11.13 2 Dagens Program.. 3 9.00 10.00 Ankomst og morgenmad 10.00-10.15 Velkomst af formand Lasse med dagens program 10.15-11.10 Året 2013 11.10-11.25 Pause 11.25-11.45 Kalender 2014

Læs mere

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Hermed nogle praktiske oplysninger. Nederst på siden kan du finde lister med kontaktpersoner og diverse åbningstider. Stævneledelse vil gerne bede dig om: At

Læs mere

Voltigering. Guidelines for træhestekonkurrencer

Voltigering. Guidelines for træhestekonkurrencer Voltigering Guidelines for træhestekonkurrencer Forord Da træhestekonkurrencen er et nyt koncept i voltigering i Danmark/Dansk Ride Forbund er det ikke muligt at forudse alle hændelser ved konkurrencerne.

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Væsentlige reglementsændringer 2013

Væsentlige reglementsændringer 2013 Væsentlige reglementsændringer 2013 Fællesbestemmelser 11. SMITSOMME SYGDOMME En stævneplads, som har været anbefalet lukket af en dyrlæge på grund af smitsom sygdom, kan tidligst afholde stævner 10 dage

Læs mere

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018

KRONBORG OPEN 2018 INVITATION marts 2018 Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige Kronborg Open. Facts om stævnet Stævnet holdes i Helsingør Svømmehal, Borgmester P. Christensensvej 14, 3000 Helsingør.

Læs mere

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Til alle stævnerne er der også klasser med enkelt starter, hvor man ikke skal deltage i kvalifikationsklasserne, for at være med.

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14.

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14. 24. 26. JANUAR Dato 24. 26. Januar 2014 Sted afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 3-4: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2012 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs

Læs mere

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med

Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Stævnet afholdes i samarbejde med Forbundsmesterskaber Senior Finale TeamGym 6/6-2015 Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbro-Gymnasterne & Version 2.2 Bolbro-Gymnasterne Byder velkommen

Læs mere

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2003 og yngre 2001 2002 1999 2000 1998 og ældre

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2003 og yngre 2001 2002 1999 2000 1998 og ældre 23 25 JANUAR Dato 23. 25. Januar 2015 Sted afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 3-4: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014 AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 30. maj - 1. juni 2014 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark

23. 24. oktober 2004. Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark 23. 24. oktober 2004 Dronning Margrethe Hallen Fredericia Danmark Velkommen til Danish Indoor 2004 Det er en fornøjelse hermed at kunne indbyde til Danish Indoor 2004 i Fredericia. Dette års arrangement

Læs mere

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Den 18. og 19. juni på Bygholm Sø Arrangør Horsens Kajakklub og Dansk Kano og Kajak Forbund Praktisk information Tilmelding Løbsudskrivning og afvikling

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Afholder. Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d / i Odense Idræts Park. Højstrupvej 5, 5200 Odense V Afholder Forbundsmesterskaber Mini - 1. RUNDE TeamGym d.8-9-10/4-2016 i Odense Idræts Park Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet afholdes i samarbejde med Bolbrogymnasterne Entre: 70 kr. Voksne, børn u/12

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 15. 17. juni 2012 med Kvalifikationsklasser i DRF Spring Championat og DRF Cup Hold Dressur Vi byder hermed alle ryttere, officials,

Læs mere

www.nfh.dk stævner - sydhavscup Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub

www.nfh.dk stævner - sydhavscup Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Nykøbing F. Håndboldklub indbyder til 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. Vi indbyder: U10 Piger årgang 00/01

Læs mere

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V

Bolbro Gymnasterne. Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011. I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Bolbro Gymnasterne Afholder Efterskole DM i TeamGym 19. maj 2011 I Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland 22-24. november Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal 23-24. november Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1 & 2 og finaler for

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december ØB L S M U Æ IL JUB ING N KR AVTI DR R L A IN MUS F R I K, L YS O S GS TM G G NIN HY R G N TRÆ P U VRDNSKLASS BSPISNING TR FRA D N FSTA A Å BO I G SA M 0 M 0 5, N HALL L T P RÆ

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d april 2018 Vejen Idrætscenter (Petersmindevej 1, 6600 Vejen) 2018

DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d april 2018 Vejen Idrætscenter (Petersmindevej 1, 6600 Vejen) 2018 2018 www.sdu.de DGI s Landsmesterskaber i Bordtennis Weekenden d. 6. 8. april 2018 Vejen Idrætscenter (Petersmindevej 1, 6600 Vejen) Derfor skal du og din klub tage med til Landsmesterskaberne: Masser

Læs mere