Previews for de kommende regnskaber

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Previews for de kommende regnskaber"

Transkript

1 Previews for de kommende regnskaber Disse selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem udregner modellen en samlet karakter, som indikerer, hvorvidt aktien pt. er en god investering eller ej. Er forventningerne for høje? Vi nærmer os hastigt 2. kvt. regnskabssæsonen. I den forbindelse har vi nedenfor opridset vores forventninger til de udenlandske aktier i vores univers som aflægger regnskab i de kommende 4-5 uger. Vi forventer en regnskabssæson præget af usikkerhed om hvorvidt selskaberne kan levere positive overraskelser i forhold til de relativt høje forventninger. Preview 2. kvartal 2014 Er forventningerne for høje?: Den amerikanske regnskabssæson starter for alvor denne uge. Konsensusforventningerne peger på 4,9 % vækst i indtjeningen i 2. kvartal Næsten 25 % af selskaberne i S&P 500-indekset har i de seneste måneder justeret deres indtjeningsprognoser. For hvert selskab, der hævede sit skøn, var der fire selskaber, der sænkede deres skøn. Dette markerer en forbedring i forhold til de seneste kvartaler, men er noget under de historiske gennemsnit. Dette har fået analytikerne til at modificere deres indtjeningsprognoser noget, idet indtjeningsvæksten for tre måneder siden blev sat til 6,8 %, men alligevel markerer dette den laveste regulering af indtjeningsestimater i de tre måneder forud for regnskabssæsonen siden 2. kvartal Det store spørgsmål for denne regnskabssæson er således: har analytikerne justeret estimaterne nok til at sikre en positiv overraskelse? Det amerikanske marked handler til høje værdiansættelser, så der skal sandsynligvis både en solid regnskabssæson og positive prognoser for de kommende kvartaler til for at tilfredsstille investorerne. Hvem har vi mest og mindst tiltro til: I den kommende regnskabssæson har vi mest tiltro til Autoliv, BMW, Merck & Co og HP. Samtlige selskaber står stærkt på deres respektive markeder, og ligeledes nyder selskaberne gavn af relativt gode markedsforhold og stærke produktporteføljer. Omvendt har vi mindre tiltro til hhv. Banco do Brasil og CEZ. Begge selskaber døjer med svære markedsforhold der gør det svært at indfri eller overgå forventningerne. Company Date Company Date JPMorgan 15. juli 2014 BMW 1. august 2014 SAP 17. juli 2014 Securitas 5. august 2014 SAAB 18. juli 2014 CEZ 12. august 2014 Autoliv 18. juli 2014 Banco do Brasil 14. august 2014 Microsoft 22. juli 2014 HP 20. august 2014 Dr Pepper 24. juli 2014 Imperial 4. november 2014 Merck & Co 29. juli 2014 J. Sainsbury 12. november 2014 AXA 1. august Jyske Markets, Vestergade 8-16 DK-8600 Silkeborg Senior Aktieanalytiker, Robert Jakobsen Vice President, Equity Strategy Research, Lars Møller Pedersen Analytikerassistent, Christoffer Thimsen Analytikerassistent, Thomas Fabricius Fraskrivelse af ansvar: Ansvarsfraskrivelsen på de selskaber Jyske Bank dækker findes på næste side.

2 JPMorgan Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q :00 Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi vurderer at konsensusestimaterne nu inkluderer svagheden i FICC (handelsindtægter på obiligationer, valuta og råvarer). Det er hovedårsagen til at vi forventer, at JPM aflægger et godkendt regnskab. P/E 10,6 9,6 Historik** 86% 14% 1,0 0,9 Kursreaktion*** -1,0% -1,2% DVD yield 2,8 3,0 Std. Afvigelse**** 3,76% 3,84% EV/EBITDA #N/A N/A #N/A N/A SAP Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Reducer Q Bef-mkt Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / På trods af, at ærkerivalen Oracle fornyligt har aflagt et skuffende regnskab, så forventer vi fortsat at SAP aflægger et godt regnskab. Modsat Oracle, er SAP på forkant med kundernes stigende interesse i cloud computing. P/E 17,1 15,5 Historik** 25% 75% 3,9 3,4 Kursreaktion*** 2,5% -1,1% DVD yield 1,8 1,9 Std. Afvigelse**** 3,82% 3,73% EV/EBITDA 11,7 10,8 Autoliv Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q :00 Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi ser positivt på den moderat forøgede prognose for 2014 og forventer, at Autoliv aflægger et godkendt regnskab drevet af tocifret vækst i bilsalget i Kina, en stigende efterspørgsel efter aktiv sikkerhed samt et moderat løft i EBIT-marginen. P/E 17,2 14,9 Historik** 59% 41% 2,4 2,2 Kursreaktion*** 2,9% -4,2% DVD yield 2,0 2,1 Std. Afvigelse**** 5,49% 3,32% EV/EBITDA 8,5 7,5 SAAB Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Køb Q :30 Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi forventer et regnskab, der præciserer prognosen for 2014 og er på niveau med konsensus. Vi ser frem til ny information om både opkøbet af Thyssenkrupp såvel som en opdatering angående interessen for Gripen. P/E 17,6 14,3 Historik** 65% 35% 1,7 1,6 Kursreaktion*** 2,1% -3,5% DVD yield 2,4 2,7 Std. Afvigelse**** 6,70% 8,98% EV/EBITDA 7,8 6,9 Microsoft Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Reducer Q Aft-mkt Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Intels kraftige opjustering af 2.kvt. forventningerne (især grundet et højt PC-salg) ses som et klart signal om at Microsoft har haft gode forhold i kvartalet vi forventer især at se fremgang i salget af Windows licenser. P/E 15,5 14,5 Historik** 64% 36% 3,9 3,8 Kursreaktion*** 1,8% -2,7% DVD yield 2,5 2,7 Std. Afvigelse**** 3,60% 7,46% EV/EBITDA 8,7 8,2 Dr Pepper Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q Bef-mkt Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi forventer DPS indfrier de nedbragte forventninger. DPS nyder fortsat gavn af at være tilstede i de drikkevare segmenter som vinder markedsandele, og det er vores forventning, at DPS igen vil demonstrere en stram omkostningskontrol. P/E 17,1 16,1 Historik** 68% 32% 5,2 5,0 Kursreaktion*** 2,9% -1,7% DVD yield 2,7 3,0 Std. Afvigelse**** 3,68% 5,77% EV/EBITDA 10,3 10,1 Merck & Co Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Køb Q Bef-mkt Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi forventer et godkendt regnskab fra Merck hvor konsensusforventninger bliver indfriet. Vi vil især have fokus på nye positive udmeldinger om vigtige pipeline produkter. Herudover håber vi på styrket salg indenfor diabetespræparater og vacciner. P/E 17,0 16,3 Historik** 67% 33% 3,4 3,4 Kursreaktion*** 0,6% -1,5% DVD yield 3,0 3,1 Std. Afvigelse**** 2,70% 3,83% EV/EBITDA 11,4 11,3 AXA Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb S #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Baseret på markedsforholdene for første kvartal forventer vi at AXA fortsat vil være godt på vej mod en indfrielse af deres 2015 målsætning. Specielt et bedre end ventet resultat fra livsforsikringer vil være kærkomment nyt. P/E 8,6 8,1 Historik** 68% 32% 0,8 0,8 Kursreaktion*** -1,2% 1,1% DVD yield 4,8 5,0 Std. Afvigelse**** 8,76% 2,76% EV/EBITDA 5,1 4,9 BMW Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Drevet af gode salgstal i både april og maj forventer vi et godt regnskab fra BMW, som indfrier konsensus. Vi ser frem til at høre mere om BMWs EUR 5 mia. besparelsesplan, som blev annonceret ultimo juni. P/E 10,8 10,2 Historik** 76% 24% 1,6 1,5 Kursreaktion*** -0,6% -1,3% DVD yield 3,0 3,4 Std. Afvigelse**** 2,67% 3,78% EV/EBITDA 9,6 9,0

3 Securitas Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Køb Q :00 Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi forventer et regnskab på niveau med konsensus. Afgørende bliver det hvordan markedsforholdene i både USA og Spanien har udviklet sig, og om salget af teknologiske sikkerhedsløsninger fortsat viser gode vækstrater. Såfremt Spanien viser markante forbedringer kan Securitas overraske positivt. *Såfremt overraskelsen var 1% over konsensus eller derunder karateriseres den som negativ/neutral. ** Baseret på de seneste 4 års regnskaber. *** Det gennemsnitlige afkast ved det givne scenarie beregnet som afkastet i tidsrummet minus/plus 1 dag fra regnskabsaflæggelsen. **** Std. Afvigelsen på afkastet. P/E 13,9 13,2 Historik** 10% 90% 3,0 2,7 Kursreaktion*** 0,1% -2,3% DVD yield 3,7 3,8 Std. Afvigelse**** 4,60% 6,49% EV/EBITDA 9,2 8,9 CEZ Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Køb Q #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Markedsforholdene har også i 2. kvt. været vanskelige for CEZ (aftagende el-priser). Vi forventer kun et bestået regnskab. Vi forventer dog at ledelsen gentager 2014 prognosen og kommer ind på evt. ændringer i den fremtidige dividende politik. P/E 10,5 12,2 Historik** 30% 70% 1,1 1,1 Kursreaktion*** 0,1% -0,1% DVD yield 6,0 5,3 Std. Afvigelse**** 1,46% 2,13% EV/EBITDA 6,7 7,2 Banco do Brasil Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q :00 Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Det er ikke vores indtryk, at markedsforholdene er blevet mærkbart forbedret i løbet af 2. kvt. Forbrugertilliden er aftagende, hvilket bl.a. afsmitter af på salget af kapitalgoder såsom biler. Alt i alt forventer vi kun et bestået regnskab fra BB. P/E 6,8 6,1 Historik** 60% 40% 0,9 0,8 Kursreaktion*** 0,2% -2,7% DVD yield 5,8 6,3 Std. Afvigelse**** 3,37% 2,98% EV/EBITDA #N/A N/A #N/A N/A Imperial Tobacco Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Køb Salgstal #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Imperial Tobacco ventes at annoncerer moderat vækst i deres growth brands. Overordnet forventer vi en lav encifret omsætningsvækst drevet af prisstigninger. Herudover ventes IMT at gentage deres 2014 prognose (moderat EPS-vækst samt en 10% dividende stigning). Vi forventer desuden at IMTs varelager er blevet normaliseret ved udgangen af 2. kvt. P/E 13,1 12,6 Historik** 11% 89% 4,7 4,7 Kursreaktion*** -2,7% 0,7% DVD yield 4,8 5,2 Std. Afvigelse**** 1,90% 1,89% EV/EBITDA 11,3 11,0 HP Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Vi forventer et godt regnskab, drevet af bl.a. omkostningsbesparelser, en styrket salgsorganisation, og PC opgraderingsbølgen. P/E 9,2 8,7 Historik** 52% 48% 2,2 1,9 Kursreaktion*** 0,7% -5,3% DVD yield 1,8 1,9 Std. Afvigelse**** 9,07% 9,81% EV/EBITDA 5,0 5,0 J. Sainsbury Anbefaling Kvartal Dato Tidspunkt Forventning Stærkt Køb Q2 statement #N/A N/A Nøgletal Overraskelse Positvt Negativt / Hjulpet af en stigende forbrugertillid er det vores forventning, at Sainsbury kan melde om en stabilisering af deres organiske vækst (like-for-like). P/E 10,7 10,7 Historik** 63% 37% 1,0 1,0 Kursreaktion*** -0,1% -1,0% DVD yield 5,2 5,2 Std. Afvigelse**** 3,30% 2,89% EV/EBITDA 5,2 5,2

4 Ansvarsfraskrivelse (Disclaimer & Disclosure) Jyske Bank er under tilsyn af Finanstilsynet. Analysen er baseret på informationer, som Jyske Bank finder pålidelige, men Jyske Bank påtager sig ikke ansvar for materialets rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af analysens informationer eller vurderinger. Analysens vurderinger og anbefalinger kan ændres uden varsel. Analysen er til personlig brug for Jyske Banks kunder og må ikke kopieres. Denne analyse er en investeringsanalyse. Interessekonflikter Jyske Bank har udarbejdet procedurer, der skal forebygge og undgå interessekonflikter, og dermed sikre en objektiv udarbejdelse af analyser. Disse procedurer er indarbejdet i forretningsgangene, der omfatter aktieanalyseaktiviteterne i Jyske Markets, der er en forretningsenhed i Jyske Bank. Herudover må aktieanalytikere i Jyske Bank ikke handle i de aktier, hvor de har ansvaret for udarbejdelse af analyser. Dækker en analytiker ind for den ansvarlige analytiker ifbm. sygdom, forretningsrejser o.l. så må denne ikke handle den pågældende aktie på dagen for publicering af analysen og dagen efter. Jyske Bank kan dog have positioner og/eller et forretningsmæssigt forhold til det selskab, der analyseres. Analysen er ikke blevet forelagt selskabet forud for offentliggørelse. Analytikerne modtager ikke betaling fra personer med interesse i analysen. Læs mere om Jyske Banks politik om interessekonflikter: Jyske Banks aktieanbefalinger - aktuel fordeling Fordeling af anbefalinger for danske aktier (antal) Fordeling af anbefalinger for alle aktier (antal) Stærkt Køb Køb Reducer Sælg 0 Stærkt Køb Køb Reducer Sælg Kilde: Jyske Bank Finansielle modeller Jyske Bank anvender en eller flere af følgende modeller: Discounted cash flow (fri likviditet), Economic Value Added og dividendemodel til bestemmelse af selskabets fundamentale værdi. Den fundamentale værdi sammenholdes med en relativ værdiansættelse ud fra nøgletal såsom P/E og EV/EBITA. Anbefalingen og kursmålet justeres endvidere for den forventede nyhedsstrøm og markedsstemning baseret på branchekendskab samt selskabsspecifikke forhold. Jyske Bank tager højde for den forventede udvikling i aktiemarkedet, sektorer samt selskabsforhold i anbefalingerne. Risiko Investering i denne aktie er behæftet med risiko. Bevægelser i aktiemarkedet, sektoren og/eller nyhedsstrøm mv. om selskabet kan påvirke kursdannelsen i aktien. Se analysens forside for vores syn på risikoen for aktien. Anførte risikofaktorer og/eller følsomhedsberegninger i analysen kan ikke ses som udtømmende. Handles aktien i en anden valuta end investors base valuta, påtager investor sig en valutakursrisiko. Er der tale om ADR e.l., er valutarisikoen forbundet med den valuta, som moderselskabet handles i. Opdatering af analysen Den planlagte opdatering af analysen følger regnskabsmeddelelser fra selskabet. Der ud over kan der udarbejdes temaanalyser specifikt for selskabet eller i sammenhænge, hvor selskabet indgår i temaanalysen. Disse analyser udgives på ad hoc basis. Se forsiden for dato for analysens første offentliggørelse. Alle oplyste kurser er seneste lukkekurser før analysens offentliggørelse, med mindre andet er anført.

5 Anbefaling Risikojusteret afkast Stærkt Køb >20% Køb 10-20% Reducer 0-10% Sælg <0% Kilde: Jyske Bank Aktieanbefalingsbegreber Vores anbefalinger er relative til markedsudviklingen og bliver bestemt ud fra en vurdering af det forventede afkast indenfor de kommende 12 mdr. Det forventede afkast er forskellen mellem den aktuelle kurs og vores 12 mdr.'s kursmål (kursmålet indeholder det forventede udbytte). Aktiemarkedet har historisk givet et afkast på omkring 10% (eksempelvis har det amerikanske aktiemarked givet et afkast på 10 % i perioden fra 1902 til 2011). Når vi bestemmer anbefalingen på en aktie bruger vi de 10% som estimat for afkastet på aktiemarkedet. Da vores anbefalinger er relative og risikojusterede, er det muligt at sammenligne vores anbefalinger på tværs af sektorer og risikoklasser. Endvidere er potentialet også angivet absolut via vores kursmål. Det skal dog understreges, at det er anbefalingen, som er ankeret. En Købanbefaling er altså en Køb-anbefaling, indtil anbefalingen er ændret, også selvom kursstigninger har bragt kursen "for tæt" på kursmålet. De i analysen vurderede fremtidige og historiske afkast er afkast før omkostninger og skattemæssige forhold, da afkast efter omkostninger og skattemæssige forhold, vil være individuelt afhængig af kunde-, opbevarings-, volumen-, markeds-, valuta- og produktspecifikke vilkår. Det er ikke givet, at aktien vil give de(t) anførte forventede fremtidige afkast. De anførte forventede fremtidige afkast er udelukkende udtryk for vores bedste vurdering. For uddybning af vores anbefalingsbegreber henviser vi til Risikomærkningsordningens definitioner: Grønne produkter, er hvor risikoen for at tabe hele det investerede beløb batragtes som lille, hvis investeringen holdes til udløb. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue. I denne kategori ligger eksempelvis danske stats- og realkreditobligationer. Gule produkter er, hvor det er risifro at tabe det investerede beløb helt eller delvist. Produkttypen er ikke vanskelig at gennemskue. I denne kategori ligger eksempelvis aktier på regulerede makreder, investeringsforeningsbeviser og certifikater. Røde produkter er, hvor det er risiko for at tabe mere end det investerede beløb ELLER produkttyper, der er vanskelige at gennemskue. I denne kategori ligger eksempelvis Strukturerede obligationer, hedgefonde, optioner og valutaterminsforretninger.

Previews for 3. kvt. 2014 regnskabssæsonen

Previews for 3. kvt. 2014 regnskabssæsonen Previews for 3. kvt. 2014 regnskabssæsonen Disse selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

Farvel til Total TOTAL SA SÆLG FØR KØB. Farvel til Total: Vi sænker anbefalingen til Sælg og ophører samtidig analysedækningen af Total.

Farvel til Total TOTAL SA SÆLG FØR KØB. Farvel til Total: Vi sænker anbefalingen til Sælg og ophører samtidig analysedækningen af Total. TOTAL SA SÆLG FØR KØB Farvel til Total Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

Staples er stabile! Quant info. Fundamental valuation Undervalued. News Flow 12-month target price 18 Current price 15. Medium. JB sec.

Staples er stabile! Quant info. Fundamental valuation Undervalued. News Flow 12-month target price 18 Current price 15. Medium. JB sec. Staples er stabile! Staples er kommet med 1. kvt. regnskab, som var en spids lavere end forventet. Både omsætning og EBITmargin var til den lave side. Selskabet bibeholder dog forventningerne til hele

Læs mere

Jamie Dimon fortsætter ved roret

Jamie Dimon fortsætter ved roret JPMORGAN CHASE- STÆRKT KØB Jamie Dimon fortsætter ved roret Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer.

Læs mere

SAAB vinder duel i Brasilien

SAAB vinder duel i Brasilien SAAB - STÆRKT KØB SAAB vinder duel i Brasilien Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem

Læs mere

Fokus på landbrug - nylige prisfald

Fokus på landbrug - nylige prisfald DEN DANSKE BANKSEKTOR Fokus på landbrug - nylige prisfald "En perfekt storm" Fra 2009 til foråret 2014 så vi stigende mælkepriser - men fra juni 2014 til oktober 2014 har vi set et markant prisfald fra

Læs mere

BMWs EBIT imponerer BMW - STÆRKT KØB. Resume af BMW s foreløbige regnskab:

BMWs EBIT imponerer BMW - STÆRKT KØB. Resume af BMW s foreløbige regnskab: BMW - STÆRKT KØB BMWs EBIT imponerer Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

Flot 1. halvårs regnskab fra AXA

Flot 1. halvårs regnskab fra AXA AXA SA - STÆRKT KØB Flot 1. halvårs regnskab fra AXA Vores Stærkt Køb anbefaling på AXA er kun blevet styrket efter et flot 1. halvårs regnskab. Et regnskab, som indikerer, at AXAs strategiplan performer.

Læs mere

Telenor: En europæisk operatør i vækst

Telenor: En europæisk operatør i vækst Telenor: En europæisk operatør i vækst Jyske Markets, Vestergade 8-16 DK-8600 Silkeborg Senior Aktieanalytiker Robert Jakobsen +45 89 89 70 44 jrj@jyskebank.dk Analytikerassistent Christoffer Thimsen +45

Læs mere

Vi skifter Autoliv ud med Michelin

Vi skifter Autoliv ud med Michelin AUTOLIV SÆLG Vi skifter Autoliv ud med Michelin Vi stopper dækningen af Autoliv, da vi ønsker at tage profit efter et en flot performance. Herudover understøtter Jyske Quant scoren ikke længere en positiv

Læs mere

Flot regnskab moderat skuffende outlook

Flot regnskab moderat skuffende outlook MICROSOFT - REDUCER Flot regnskab moderat skuffende outlook Microsoft overraskede positivt da indtjeningen kom ind bedre end konsensus forventningerne. Det er især et øget salg af windowslicenser samt

Læs mere

NRI under pres. Møde med adm. direktør og kreditdirektør SYDBANK - REDUCER

NRI under pres. Møde med adm. direktør og kreditdirektør SYDBANK - REDUCER SYDBANK - REDUCER NRI under pres Møde med adm. direktør og kreditdirektør I fredags mødtes vi med den adm. direktør og kreditdirektøren, der bekræftede vores bekymringer over Sydbanks evne til at skabe

Læs mere

HP leverer toplinjevækst!

HP leverer toplinjevækst! HP - STÆRKT KØB HP leverer toplinjevækst! HP leverede et meget fint og bedre end forventet resultat for 3 kvartal. Det er specielt den første omsætnings fremgang år over år i to år til $ 27.6 mia. og den

Læs mere

Bestået 1. halvårsregnskab

Bestået 1. halvårsregnskab CEZ - KØB Bestået 1. halvårsregnskab Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

Opjusterer anbefalingen ovenpå stærkt regnskab

Opjusterer anbefalingen ovenpå stærkt regnskab DR PEPPER SNAPPLE - STÆRKT KØB Opjusterer anbefalingen ovenpå stærkt regnskab DPS regnskab for 1. kvt. overgik på alle væsentlige punkter vores og markedets forventninger. Ledelsen fastholder prognosen

Læs mere

Autoliv gentager succesen

Autoliv gentager succesen AUTOLIV - STÆRKT KØB Autoliv gentager succesen Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem

Læs mere

Prognose i den lave ende af intervallet

Prognose i den lave ende af intervallet FLSMIDTH KØB Prognose i den lave ende af intervallet Dette er et ikkekomplekst produkt. FLSmidth leverede et svagere end forventet regnskab for 1. kvartal 2013 med en EBITA, der var 40 % under forventningerne.

Læs mere

IMT nedjusteres til Køb

IMT nedjusteres til Køb IMPERIAL TOBACCO - KØB IMT nedjusteres til Køb Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem

Læs mere

Vi tager pengene hjem fra Kina

Vi tager pengene hjem fra Kina CHINA MOBILE - KØB Vi tager pengene hjem fra Kina Vi sænker hermed China Mobile-anbefalingen til Sælg fra Køb og ophører samtidig analysedækningen. Det skyldes, at aktien har performet særdeles solidt

Læs mere

Vi sparer på papiret og slukker for printeren

Vi sparer på papiret og slukker for printeren HP SÆLG (FØR STÆRKT KØB) Vi sparer på papiret og slukker for printeren Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række

Læs mere

Gode salgstal for 4. kvt.

Gode salgstal for 4. kvt. CARREFOUR - STÆRKT KØB Gode salgstal for 4. kvt. Dette er en case anbefaling. Vi har dækning af selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Herefter stopper vi som

Læs mere

Discover 2014 noter HP - STÆRKT KØB. Nye innovationer: Blandt de vigtigste produktlanceringer på Discover 2014 konferencen er:

Discover 2014 noter HP - STÆRKT KØB. Nye innovationer: Blandt de vigtigste produktlanceringer på Discover 2014 konferencen er: HP - STÆRKT KØB Discover 2014 noter Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem udregner modellen

Læs mere

Er HP på vej med et spin off?

Er HP på vej med et spin off? HP STÆRKT KØB Er HP på vej med et spin off? Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

JPMorgan ramt af høje advokathonorarer

JPMorgan ramt af høje advokathonorarer JP MORGAN STÆRKT KØB JPMorgan ramt af høje advokathonorarer Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer.

Læs mere

Det er gået for stærkt

Det er gået for stærkt Credit Outlook Europæisk High Yield Det er gået for stærkt Vi nærmer os slutningen af Q1 14 og kan konstatere at investorer har haft en god start på året med kreditspænd, der er kørt ind med 40 bp. og

Læs mere

BMW gør det igen! BMW - STÆRKT KØB. Overblik over regnskabet:

BMW gør det igen! BMW - STÆRKT KØB. Overblik over regnskabet: BMW - STÆRKT KØB BMW gør det igen! Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem udregner modellen

Læs mere

Udsigt: en æble-ryster

Udsigt: en æble-ryster AKTIESTRATEGI Udsigt: en æble-ryster Dette er et ikkekomplekst produkt I vejrmæssig henseende kalder man tidlige efterårsstorme for en æbleryster. Det betegner faktisk også meget godt, hvad vores indikatorer

Læs mere

High Yield HighLights Uge 17

High Yield HighLights Uge 17 High Yield HighLights Uge 17 Denne uges HighLights indeholder information om følgende selskaber: - Dong: Q1 regnskab - CEDC: Stopper dækning Index 25% 20% 15% 10% 5% 0% -5% -10% High Yield Return - Yearly

Læs mere

Svage tal. Vi fastholder KØB. Novo reducerer omsætningsestimat. Telekonference kl. 13.00 CET NOVO NORDISK - KØB

Svage tal. Vi fastholder KØB. Novo reducerer omsætningsestimat. Telekonference kl. 13.00 CET NOVO NORDISK - KØB 1.5.214 NOVO NORDISK - KØB Svage tal Vi fastholder KØB Novo Nordisk leverede en omsætning for 1. kvartal '14 på DKK 2.3 mia. (+1,8 %), hvilket var under både vores estimat og konsensus på DKK 2,9 mia.

Læs mere

Beskeden 2014 prognose

Beskeden 2014 prognose A. P. MØLLER - SÆLG Beskeden 2014 prognose Indikationer om fornyet pres på rater Vi nedjusterer vores estimater en smule Vi fandt ikke noget i 2013 regnskabet, der forklarer hvorfor Mærsk aktien har været

Læs mere

ELECTRONIC ARTS - KØB Aktier IT 06.08.2009

ELECTRONIC ARTS - KØB Aktier IT 06.08.2009 Aktier IT 06.08.2009 Kvartalsregnskab Flot regnskab på alle fronter Verdens største udbyder af computerspil lod i går aftes, med deres 2. kvartalsregnskab, champagnepropperne springe oven på et flot regnskab.

Læs mere

USA: Hvad bremser opsvinget?

USA: Hvad bremser opsvinget? USA: Hvad bremser opsvinget? Opdatering efter BNP for 2. kvartal 2013 Side 1/10 USA: Hvad bremser opsvinget? Her 5 år inde i opsvinget kigger vi på, hvad der har bremset opsvinget Opsving har været ganske

Læs mere

Fokus på de sædvanlige mistænkte Vi gentager vores salgsanbefaling forud for rapporten for 2. kvartal 2014

Fokus på de sædvanlige mistænkte Vi gentager vores salgsanbefaling forud for rapporten for 2. kvartal 2014 9.7.214 H. LUNDBECK - SÆLG Fokus på de sædvanlige mistænkte Vi gentager vores salgsanbefaling forud for rapporten for 2. kvartal 214 H. Lundbeck aflægger sit regnskab for 2. kvartal '14 den 7. august.

Læs mere

China Mobile fremrykker 4G investeringerne

China Mobile fremrykker 4G investeringerne CHINAMOBILE - STÆRKT KØB China Mobile fremrykker 4G investeringerne China Mobile (CM) fastholdes på Stærkt Køb på trods af en skuffende indtjeningsevne i 4. kvt. Vi ser 2014 som et transformationsår, hvor

Læs mere

Forløber som planlagt

Forløber som planlagt 29.8.214 BAVARIAN NORDIC - KØB Forløber som planlagt Vi gentager KØB Efter aflæggelsen af regnskabet for 2. kvartal 214, som afslørede få nyheder som forventet, har vi ikke foretaget ændringer af vores

Læs mere

Sainsburys 2. kvt. trading statement peger på fortsat vanskelige markedsforhold

Sainsburys 2. kvt. trading statement peger på fortsat vanskelige markedsforhold J SAINSBURY - KØB Sainsburys 2. kvt. trading statement peger på fortsat vanskelige markedsforhold Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter

Læs mere

Automobil-divisionen imponerer igen

Automobil-divisionen imponerer igen BMW STÆRKT KØB Automobil-divisionen imponerer igen Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem

Læs mere

Stadig KØB trods høj prisfastsættelse

Stadig KØB trods høj prisfastsættelse COLOPLAST - KØB Stadig KØB trods høj prisfastsættelse Vi gentager KØB I løbet af de seneste to år har vi set en stærk performance i Coloplasts aktiekurs drevet af en forbedret effektivitet i driften og

Læs mere

SAP opjusteres til Køb

SAP opjusteres til Køb SAP KØB SAP opjusteres til Køb Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer. Herigennem udregner modellen

Læs mere

Outperformance Vi anbefaler stadig Køb

Outperformance Vi anbefaler stadig Køb Numericable - Køb Outperformance Vi anbefaler stadig Køb Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til

Læs mere

High Yield HighLights Uge 15

High Yield HighLights Uge 15 High Yield HighLights Uge 15 Denne uges HighLights indeholder information om følgende selskaber: Index 25% 20% 15% High Yield Return - Yearly performace 2010 2011 2012 2013 - Ontex IV Vi optager dækning

Læs mere

Dr. Pepper overgår de høje forventninger

Dr. Pepper overgår de høje forventninger DR PEPPER SNAPPLE - STÆRKT KØB Dr. Pepper overgår de høje forventninger Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række

Læs mere

Dagens makronyt Fed uden overraskelser

Dagens makronyt Fed uden overraskelser Dagens makronyt Fed uden overraskelser Fed vil undgå at forurolige de finansielle markeder, så vent ikke de store overraskelser i aften. ECB fremlægger i dag sin kvartalsvise undersøgelse af bankernes

Læs mere

På pladserne, færdige, løb!

På pladserne, færdige, løb! NOVO NORDISK - KØB På pladserne, færdige, løb! Vi gentager KØB Novo Nordisk leverede et regnskab for 3. kvartal '14, der viste en stærk udvikling i diabetesdivisionen. Den var drevet af en stærk vækst

Læs mere

Skuffende vækstmomentum

Skuffende vækstmomentum WILLIAM DEMANT - REDUCER Skuffende vækstmomentum Dette er et ikkekomplekst produkt. Vi nedjusterer vores anbefaling til REDUCER efter aflæggelsen af regnskabet, da vi ikke længere har tillid til, at William

Læs mere

Kan rentestigningen bremse opsvinget? For spørgsmål eller kommentarer kontakt: Kim Fæster

Kan rentestigningen bremse opsvinget? For spørgsmål eller kommentarer kontakt: Kim Fæster USA: Kan rentestigningen bremse opsvinget? For spørgsmål eller kommentarer kontakt: Kim Fæster 89 89 71 67 kf@jyskebank.dk k k Side 1/9 Rentestigning: hvad skal vi holde øje med? Den 10-årige åi rente

Læs mere

Dagens makronyt Spæde tegn på stabilisering i Tyskland

Dagens makronyt Spæde tegn på stabilisering i Tyskland Dagens makronyt Spæde tegn på stabilisering i Tyskland Dagens makro-program vil fokusere på konjunkturindikatoren, Ifo, fra Tyskland. Ellers ser vi frem mod en ret pakket nøgletalskalender. Tirsdag tager

Læs mere

Fortsat momentum og medvind fra Nets-salget

Fortsat momentum og medvind fra Nets-salget DANSKE BANK STÆRKT KØB Fortsat momentum og medvind fra Nets-salget Laver handelsindtægter blev opvejet af salget af Nets Danske Bank leverede et nettoresultat for 2. kvartal på DKK 4.47 mio. mod DKK 2.811

Læs mere

ENDNU EN OVERSKRIDELSE AF KONSENSUS VENTER

ENDNU EN OVERSKRIDELSE AF KONSENSUS VENTER PANDORA - KØB ENDNU EN OVERSKRIDELSE AF KONSENSUS VENTER Dette er et ikkekomplekst produkt. Risikoen er på op-siden: Vi har på den hårde måde lært, at det at foretage skøn om fremtiden er meget svært.

Læs mere

Bedre volumen men containeropsvinget stadig langt væk

Bedre volumen men containeropsvinget stadig langt væk A. P. MØLLER - SÆLG Bedre volumen men containeropsvinget stadig langt væk Vi fastholder vores forsigtige holdning: Maersk-aktien er steget pga. 1) den generelle stigning i de cykliske aktier, som kan stoppe

Læs mere

Fremtiden ser lysere ud

Fremtiden ser lysere ud 24.1.214 NOVOZYMES - KØB Fremtiden ser lysere ud Vi fastholder vores KØB-anbefaling og løfter vores kursmål til DKK 3 (27) Novozymes leverede et stærkt kvartalsregnskab med både omsætningen og indtjeningen

Læs mere

3. kvartal '14 - positiv trend på næsten alle poster

3. kvartal '14 - positiv trend på næsten alle poster DANSKE BANK STÆRKT KØB 3. kvartal '14 - positiv trend på næsten alle poster C&I justering af forretningsmodellen på vej! Samlede indtægter: Vi ser en positiv trend - mest markant indenfor nettogebyrindtægterne

Læs mere

Ingen forsvarer indtjeningsevnen bedre

Ingen forsvarer indtjeningsevnen bedre J SAINSBURY - KØB Ingen forsvarer indtjeningsevnen bedre Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund af en lang række faktorer.

Læs mere

2. kvartal 2014 - fokus på effektiviseringsprogrammet

2. kvartal 2014 - fokus på effektiviseringsprogrammet NORDEA - KØB 2. kvartal 2014 - fokus på effektiviseringsprogrammet Mere indsigt i effektiviseringsprogrammet Nordea offentliggør sin rapport for 2. kvartal 2014 d. 17. juli kl. 07.00. 1) Effektiviseringsprogram:

Læs mere

Renteprognose. Renterne kort:

Renteprognose. Renterne kort: 21.03.2016 Renteprognose Renterne kort: De korte renter: Efter rentesænkning fra ECB har vi ikke yderligere forventning om rentenedsættelse. Sandsynligvis forholder Nationalbanken sig passivt i 2016, hvorfor

Læs mere

Godkendte salgstal AXA SA - STÆRKT KØB. Dette er en investeringsanalyse til detailkunder. Resume af hovedtallene:

Godkendte salgstal AXA SA - STÆRKT KØB. Dette er en investeringsanalyse til detailkunder. Resume af hovedtallene: AXA SA - STÆRKT KØB Godkendte salgstal Dette selskab er valgt på baggrund af Jyske Quant. Jyske Quant er en model, som giver selskaber karakter på baggrund en en lang række faktorer. Herigennem udregner

Læs mere

Marginer til den svage side

Marginer til den svage side GN STORE NORD - SÆLG Marginer til den svage side GN Store Nord leverede et regnskab for 2. kvartal '14, som var svagere end forventet, hvor EBITA var 5 % under konsensusestimatet, hovedsageligt pga. et

Læs mere

Jyske Bank 19. december 2013. Dansk økonomi. fortsat lovende takter

Jyske Bank 19. december 2013. Dansk økonomi. fortsat lovende takter Jyske Bank 9. december Dansk økonomi fortsat lovende takter Fortsat lovende takter Fremgangen er vendt tilbage til l dansk økonomi i løbet af. Målt på BNP-væksten er. og. kvartal det bedste halve år siden.

Læs mere

SÆSONMÆSSIGT SVAGT KVARTAL, FOKUS PÅ ORDREINDGANG

SÆSONMÆSSIGT SVAGT KVARTAL, FOKUS PÅ ORDREINDGANG 12.5.214 FLSMIDTH KØB SÆSONMÆSSIGT SVAGT KVARTAL, FOKUS PÅ ORDREINDGANG FLSmidth aflægger deres regnskab for 1. kvartal den 14. maj. Givet svagheden i 1. kvartalsregnskaberne fra sammenlignelige mineselskaber

Læs mere

Dagens makronyt Midtvejsvalg, vækstprognose og ISM

Dagens makronyt Midtvejsvalg, vækstprognose og ISM Dagens makronyt Midtvejsvalg, vækstprognose og ISM Dagen byder ikke på de store nøgletal, men EU-Kommissionen kommer med en ny vækstprognose, og så er der jo Midtvejsvalg i USA. Vi venter dog ingen større

Læs mere

Control Alt Delete - MSFT

Control Alt Delete - MSFT MICROSOFT - REDUCER Control Alt Delete - MSFT Vi stopper dækningen af Microsoft. Vi har i en årrække ventet på en ny attraktiv købsmulighed i Microsoft. Denne er desværre udeblevet. Efter de seneste 12

Læs mere

Det er tid til at sælge

Det er tid til at sælge Anbefalinger: SELL: 1% 216 Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG vil vi som udgangspunkt stoppe

Læs mere

Solidt kvartal. Bombardier - Køb. Fremgang i både omsætning og indtjening. CAPEX lidt lavere, men fortsat på et højt niveau

Solidt kvartal. Bombardier - Køb. Fremgang i både omsætning og indtjening. CAPEX lidt lavere, men fortsat på et højt niveau Bombardier - Køb Solidt kvartal Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG vil vi som udgangspunkt

Læs mere

USA: Hvad bremser privatforbruget? September 2014

USA: Hvad bremser privatforbruget? September 2014 USA: Hvad bremser privatforbruget? September 2014 Hvis du har spm eller kommentarer, kontakt: Kim Fæster Jyske Bank 89 89 71 67 kf@jyskebank.dk Side 1/8 Privatforbruget siden opsvinget Som vi konstaterede

Læs mere

Fortsat fremgang men lave handelsindtægter

Fortsat fremgang men lave handelsindtægter 25.7.214 DANSKE BANK - STÆRKT KØB Fortsat fremgang men lave handelsindtægter Faldet i handelsindtægter opvejes af salget af Nets Danske Bank leverer en fremgang i nettoresultatet til DKK 4.47 i 2. kvartal

Læs mere

Vendingen er intakt, men ikke overbevisende

Vendingen er intakt, men ikke overbevisende Vendingen er intakt, men ikke overbevisende Vi giver her en kort oversigt over den seneste måneds udvikling i de vigtigste nøgletal for dansk økonomi. De danske nøgletal giver fortsat et indtryk af, at

Læs mere

Stigende risiko på vores årsestimater

Stigende risiko på vores årsestimater VESTAS - REDUCER Stigende risiko på vores årsestimater Vi fastholder REDUCER: Vi fastholder vores REDUCER-anbefaling på Vestas, da konsensustallene er begyndt at se mere aggressive ud med peak EBIT-marginer

Læs mere

2. kvt. '14 - fokus på toplinjen og investeringsafkast

2. kvt. '14 - fokus på toplinjen og investeringsafkast TRYG - KØB 2. kvt. '14 - fokus på toplinjen og investeringsafkast Udfordrende svensk marked Trygs regnskab for 2. kvartal '14 offentliggøres d. 10. juli kl. 07.30. 1) Præmieindtægter: Vi forventer, at

Læs mere

Fasthold lav risiko AKTIESTRATEGI

Fasthold lav risiko AKTIESTRATEGI AKTIESTRATEGI Fasthold lav risiko Dette er et ikkekomplekst produkt Vi har siden midten af november argumenteret for, at investorer generelt skulle skrue ned for forventningerne til aktieafkast specielt

Læs mere

Sæsonmæssig svag ordreindgang, men markedsandel intakt

Sæsonmæssig svag ordreindgang, men markedsandel intakt VESTAS - KØB Sæsonmæssig svag ordreindgang, men markedsandel intakt Vi fastholder KØB: Vi fastholder vores KØB-anbefaling på Vestas, da vi er fortrøstningsfulde mht. Vestas' evne til at genrejse marginerne

Læs mere

Renteprognose: Vi forventer at:

Renteprognose: Vi forventer at: Renteprognose: Vi forventer at: den danske og tyske 10-årige rente vil falde lidt tilbage ovenpå den seneste markante rentestigning, men at vi om et år fra nu har højere renter end i dag. første rentestigning

Læs mere

Underliggende indtjening intakt

Underliggende indtjening intakt NKT - REDUCER Underliggende indtjening intakt Dette er et ikkekomplekst produkt. Vi ændrer vores estimater for 2014/2015 med hhv. -11 %/+2 % ovenpå regnskabet primært pga. Baltic 1 forliget og en lavere

Læs mere

Jyske Realkredit: Kommentarer til dagens CK93

Jyske Realkredit: Kommentarer til dagens CK93 -7- Jyske Realkredit: Kommentarer til dagens CK9 Det foreløbige udtræk ligger noget højere for oktober en i forhold til de seneste er (se figur ). Vi er nu på 9, mia. DKK i udtræk, hvilket mere end dobbelt

Læs mere

Renteprognose september 2015

Renteprognose september 2015 07.09.2015 Renteprognose september 2015 Konklusion: Vi ser pt. to store emner for de danske renter: For de korte renters vedkommende peger pilen opad, da Nationalbanken nu må være tæt på at begynde deres

Læs mere

Tysk effektivitet. Figur 1 Omsætningsudvikling per kvartal (WEPA & JM) WEPA - Køb

Tysk effektivitet. Figur 1 Omsætningsudvikling per kvartal (WEPA & JM) WEPA - Køb WEPA - Køb Tysk effektivitet Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG vil vi som udgangspunkt

Læs mere

Solidt regnskab kan retfærdiggøre en opjustering

Solidt regnskab kan retfærdiggøre en opjustering VESTAS - KØB Solidt regnskab kan retfærdiggøre en opjustering Vi fastholder KØB af Vestas op til regnskabet for 3. kvartal '14 på trods af finansiel uro på markederne, som har påvirket aktien markant.

Læs mere

2014: moderate udsigter

2014: moderate udsigter AKTIESTRATEGI 2014: moderate udsigter For aktie-investorer var afkastet i 2013 drevet af højere P/E, men med en stigende tendens for lange renter skal afkastet i 2014 leveres via indtjeningsvækst. 2014

Læs mere

SAP sænker 2014 prognosen

SAP sænker 2014 prognosen SAP - REDUCER SAP sænker 2014 prognosen SAP har i dag aflagt et moderat skuffende 3. kvt. regnskab og samtidigt reduceret 2014 EBIT-prognosen. Et moderat kursfald i dagens handel er fair. Vi fastholder

Læs mere

Renteprognose august 2015

Renteprognose august 2015 .8.15 Renteprognose august 15 Konklusion: Vi forventer, at den danske og tyske 1-årige rente om et år ligger - bp højere end i dag. Dette er en investeringsanalyse Første rentestigning fra Nationalbanken

Læs mere

Korrektion af model barberer 5 % af kursmål Vi venter nu lidt højere driftsomkostninger

Korrektion af model barberer 5 % af kursmål Vi venter nu lidt højere driftsomkostninger MATAS - KØB Korrektion af model barberer % af kursmål Vi venter nu lidt højere driftsomkostninger Investeringscasen er dog stadig solid Vi justerer vores forventninger, så de mere præcist afspejler driftsomkostningerne

Læs mere

USA: BNP for 1. kvt. 2014

USA: BNP for 1. kvt. 2014 USA: BNP for 1. kvt. 2014 Langsommere end snegletempo Kim Fæster Seniorøkonom Jyske Markets kf@jyskebank.dk +45 8989 7167 Side 1/15 USA: USA: Langsommere end snegletempo Konklusion: Væksten var ganske

Læs mere

Opjustering af prognose i ReSound allerede i prisen

Opjustering af prognose i ReSound allerede i prisen GN STORE NORD - SÆLG Opjustering af prognose i ReSound allerede i prisen Dette er et ikkekomplekst produkt. Stærkt regnskab kræves for at retfærdiggøre nuværende værdiansættelse: GN Store Nord aflægger

Læs mere

Ugefokus: QE-nedtrapning fortsætter

Ugefokus: QE-nedtrapning fortsætter 29.1.214 Ugefokus: QE-nedtrapning fortsætter UGENS VIGTIGSTE BEGIVENHEDER Begivenhed Ventet (sidst) Onsdag USD Fed-rentemøde Læs mere Udgiver: Jyske Markets Vestergade 8-16 DK - 86 Silkeborg Valutaanalytiker

Læs mere

Goodwill-nedskrivning på DKK 9 mia. - nominel udbytteprocent uændret!

Goodwill-nedskrivning på DKK 9 mia. - nominel udbytteprocent uændret! DANSKE BANK STÆRKT KØB Goodwill-nedskrivning på DKK 9 mia. - nominel udbytteprocent uændret! Forventede nedskrivninger på DKK 9 mia.: Danske Bank forventer en nedskrivning på goodwill på DKK 9 mia. i årsregnskabet

Læs mere

Stabil vækst. Securitas Direct - Hold. Fremgang i både omsætning og indtjening

Stabil vækst. Securitas Direct - Hold. Fremgang i både omsætning og indtjening 26.8.214 Securitas Direct - Hold Stabil vækst Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG vil vi

Læs mere

Fortsat fremgang. Securitas Direct / Verisure - Køb. Vi ændrer anbefalingen til Køb fra Hold i forventning om en førtidsindfrielse i 2015

Fortsat fremgang. Securitas Direct / Verisure - Køb. Vi ændrer anbefalingen til Køb fra Hold i forventning om en førtidsindfrielse i 2015 27.11.214 Securitas Direct / Verisure - Køb Fortsat fremgang Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering

Læs mere

Line tog markedsandele men...

Line tog markedsandele men... A. P. MØLLER - SÆLG Line tog markedsandele men... på bekostning af raterne Olieefterforskning revurderes Vi løfter vores estimater 2 %, fastholder vores kursmål på DKK 11.000 og fastholder SÆLG. Vi ser

Læs mere

Vesteuropa mister momentum

Vesteuropa mister momentum ROCKWOOL - REDUCER Vesteuropa mister momentum Dette er et ikkekomplekst produkt. Vi fastholder vores REDUCER-anbefaling og nedjusterer vores kursmål til DKK 1.000 pga. kortsigtet usikkerhed, hvor Tyskland

Læs mere

Rekordstort gab i værdiansættelsen - nedjustering til SÆLG

Rekordstort gab i værdiansættelsen - nedjustering til SÆLG GN STORE NORD - SÆLG Rekordstort gab i værdiansættelsen - nedjustering til SÆLG Dette er et ikkekomplekst produkt. Seneste outperformance er en mulighed for at sælge: Vi nedjusterer vores anbefaling til

Læs mere

Rammeaftaler sikrer leveringer i USA i 2016

Rammeaftaler sikrer leveringer i USA i 2016 VESTAS - KØB Rammeaftaler sikrer leveringer i USA i 2016 Stærk afslutning på året peger mod ordrer på 6,5 GW: Vestas sluttede året stærk af mht. ordrer. I løbet af de sidste to dage af året annoncerede

Læs mere

Renteprognose. Renterne kort:

Renteprognose. Renterne kort: 03.05.2016 Renteprognose Renterne kort: De korte renter: Efter rentesænkning fra ECB har vi ikke yderligere forventning om rentenedsættelse. Sandsynligvis forholder Nationalbanken sig passivt i 2016, hvorfor

Læs mere

God start på året. Securitas Direct - Hold. Kontrolleret vækst på tværs af organisationen. Stigende installationsomkostninger pr.

God start på året. Securitas Direct - Hold. Kontrolleret vækst på tværs af organisationen. Stigende installationsomkostninger pr. 3.6.21 Securitas Direct - Hold God start på året Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG vil

Læs mere

Lave metalpriser styrker vores positive syn

Lave metalpriser styrker vores positive syn PANDORA - KØB Lave metalpriser styrker vores positive syn Vi justerer forventningerne og løfter kursmålet: Vi fastholder vores KØBanbefaling på Pandora-aktien forud for regnskabet for 3. kvartal '14 den

Læs mere

Service en primær drivkraft i at sikre mere stabile marginer gennem cyklussen

Service en primær drivkraft i at sikre mere stabile marginer gennem cyklussen VESTAS - KØB Service en primær drivkraft i at sikre mere stabile marginer gennem cyklussen Vi fastholder KØB: Vi fastholder vores købsanbefaling på Vestas, men sænker vores kursmål til 285 fra tidligere

Læs mere

Begivenhedsløst 2. kvartal

Begivenhedsløst 2. kvartal ROCKWOOL - REDUCER Begivenhedsløst 2. kvartal Rockwool leverede et svagere end ventet regnskab for 2. kvartal '14 med EBIT 5 % lavere end konsensus. Prognosen i lokal valuta blev fastholdt, hvor Rockwool

Læs mere

Renteprognose. Renterne kort:

Renteprognose. Renterne kort: 08.02.2016 Renteprognose Renterne kort: De korte renter: Inflationsforventningerne er faldet yderligere med de faldende oliepriser. De medfører, at vi ser større sandsynlighed for, at ECB vil sænke renten

Læs mere

Sæsonmæssigt svagt kvartal, men for forsigtige konsensustal for 2014

Sæsonmæssigt svagt kvartal, men for forsigtige konsensustal for 2014 VESTAS - KØB Sæsonmæssigt svagt kvartal, men for forsigtige konsensustal for 2014 30% upside ift. 2014-konsensustallene for EBIT: Vestas aflægger deres regnskab for 1. kvartal '14 fredag d. 9. maj. Vi

Læs mere

Køb Wind s 2020 senior sikret obligation

Køb Wind s 2020 senior sikret obligation Wind - Køb Køb Wind s 2020 senior sikret obligation Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling. Ved en nedjustering til SALG

Læs mere

Wind nedgraderet af S&P. Investment case 11,75% 2017 Wind kreditspænd er afhængig af udviklingen på italienske

Wind nedgraderet af S&P. Investment case 11,75% 2017 Wind kreditspænd er afhængig af udviklingen på italienske Anbefalinger: HOLD: 11.75% 2017 HOLD: $ 11.75 % 2017 HOLD: 7.375% 2018 HOLD: 7.25 % 2018 Dette er en case anbefaling. Vi dækker selskabet så længe vi ser et kurspotentiale, der retfærdiggør en købsanbefaling.

Læs mere

Opjustering i ReSound allerede i konsensus

Opjustering i ReSound allerede i konsensus GN STORE NORD - SÆLG Opjustering i ReSound allerede i konsensus Vækstmomentum i GN ReSound flader ud: GN Store Nord aflægger deres regnskab for 3. kvartal '14 den 14. november. Vi forventer, at GN vil

Læs mere