Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Tværfaglig prøve. Fredag den 1. juni 2007 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Tværfaglig prøve. Fredag den 1. juni 2007 kl"

Transkript

1 Side 1 af 11 SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, juni 2007 Tværfaglig prøve Fredag den 1. juni 2007 kl Alle hjælpemidler er tilladt. Det betyder bøger, noter, papirer, lommeregnere o.l. Tilladt er derimod ikke hjælpemidler, der kan kommunikere i og udenfor lokalet, og hjælpemidler, der kan virke forstyrrende for øvrige studerende; det er computere, printere, telefoner o.lign.

2 Side 2 af 11 Thrane & Thrane er et dansk børsnoteret selskab, som udvikler, producerer og sælger mobilt satellitkommunikationsudstyr. Selskabet blev etableret i 1981 af tvillingerne Lars og Per Thrane. Siden midten af 1980 erne har selskabets indsats koncentreret sig omkring mobil satellit kommunikation, og i dag omfatter virksomhedens produkter kommunikationsudstyr til brug såvel til lands, til vands og i luften. Selskabet, som har hovedkvarter i Kgs. Lyngby, blev børsnoteret i Opgaven omhandler forskellige økonomiske problemstillinger vedrørende Thrane & Thrane. I opgaveteksten angives en række data og forhold omkring selskabet og dets fabrikker. Disse data og problemstillinger er i vid udstrækning opdigtede, og har ikke nødvendigvis noget med selskabet at gøre, men skal alene anvendes i forbindelse med løsningen af denne opgave. Delopgave 1 (Vægt = 40%) En af selskabets fabrikker fremstiller de mobile terminaler som indgår i Thrane og Thranes systemløsninger. Fabrikken er opdelt i to afdelinger. I komponentafdelingen fremstilles 2 komponenter, her benævnt Komp A hhv. Komp B. I montageafdelingen monteres de fremstillede komponenter i 2 terminaler, her benævnt T1 og T2. Fabrikken styres som et omkostningscenter, hvor omkostninger henregnes til de fremstillede komponenter og produkter med forudbestemte standarder. For regnskabsåret er der udarbejdet omkostningsbudgetter på følgende grundlag: Budgetåret opdeles i 2 delperioder (halvår). Efterspørgselen efter terminalerne forventedes at blive som følger: Forventet efterspørgsel: Periode 1 Periode 2 I alt T T Ud fra produktionsmæssige hensyn ønsker ledelsen produktionen jævnt fordelt over året. De tekniske standarder for produktionen i komponentafdelingen kan sammenfattes således:

3 Side 3 af 11 Standard forbrug pr. enhed: Komp A Komp B Materiale m 1 (kg.) 4,40 2,00 Materiale m 2 (stk.) 1,00 4,00 Arbejdskraft (timer) 0,50 0,75 Maskintimer 0,40 0,50 For produktionen i montageafdelingen gælder følgende tekniske standarder: Standard forbrug pr. enhed: T1 T2 Komp A (stk.) 2,00 1,00 Komp B (stk.) 0,00 2,00 Materiale m 2 (stk.) 0,00 1,00 Arbejdskraft (timer) 1,20 1,50 Maskintimer 0,60 0,60 Til fremstilling af en enhed af T1 skal der således bruges 2 stk. af Komp A, 1,2 arbejdstimer og 0,6 maskintimer. Udover de ovenfor anførte komponenter fremstillet i komponentafdelingen indgår der i de to produkter også et antal yderligere komponenter, som indkøbes hos eksterne leverandører. For budgetperioden påregnes følgende faktorpriser at være gældende: Standard omkostningssatser (i kr.): Materiale m 1 (pr. kg.) 160 Materiale m 2 (pr. stk.) 40 Arbejdskraft (pr. time) 200 Variable IPO (pr. maskintime) 160 De anførte satser gælder for begge produktionsafdelinger. Omkostningerne til de komponenter, som indkøbes direkte hos eksterne leverandører, budgetteres til kr. pr. enhed af T1 og kr. pr. enhed af T2. For budgetåret er der budgetteret med faste indirekte produktionsomkostninger i komponentafdelingen på i alt kr. For montageafdelingen er de budgetterede faste indirekte produktionsomkostninger i alt kr. for budgetåret. Faste IPO dækker primært afskrivninger på produktionsanlæg og fabriksledelse. Spørgsmål 1.1 Opstil en produktomkostningskalkule, som viser de budgetterede variable omkostninger pr. enhed af Komp A henholdsvis Komp B.

4 Side 4 af 11 Spørgsmål 1.2 Faste IPO kan fordeles til de producerede komponenter på flere forskellige måder. Beregn satsen pr. produceret enhed af Komp A henholdsvis Komp B dersom de faste omkostninger fordeles med a) En fast sats pr. produceret komponent. b) En fast sats pr. maskintime baseret på budgetteret maskintimeforbrug. c) En fast sats pr. maskintime baseret på normalkapaciteten som i komponentafdelingen er beregnet til maskintimer. Baseret på den forventede efterspørgsel har fabriksledelsen udarbejdet statiske budgetter for hver af de to afdelinger. For komponentafdelingen er der opstillet følgende: Omkostningsbudget Komponentafdeling: Periode 1 Periode 2 I alt Planlagt produktion (stk.): Komp A Komp B Budgetterede omkostninger: Materiale m Materiale m Arbejdsløn Variable IPO Faste IPO I alt omkostninger For montageafdelingen blev et tilsvarende budget udarbejdet, jfr.: Omkostningsbudget Montageafdeling: Periode 1 Periode 2 I alt Planlagt produktion (stk.): T T Budgetterede omkostninger: Komp A Komp B Indkøbte komponenter T Indkøbte komponenter T Materiale m Arbejdsløn Variable IPO Faste IPO I alt omkostninger

5 Side 5 af 11 Det bemærkes at der i omkostningsbudgettet for montageafdelingen er indregnet omkostninger vedrørende egenproducerede komponenter. Indregningen er sket til de budgetterede variable omkostninger plus et tillæg for faste IPO beregnet som i spørgsmål 1.2c ovenfor. Spørgsmål 1.3 Giv en kortfattet beskrivelse af fleksible budgetter, og forklar hvordan disse kan bruges til omkostningskontrol i omkostningscentre. Om den faktiske aktivitet i periode 2 foreligger bl.a. følgende oplysninger: Ved begyndelsen af perioden havde man følgende lagre (værdiansat til standardpriser): Lagre primo periode 2 Mængde Værdi Materiale m Materiale m Indkøbte komp til T Indkøbte komp til T Komp A Komp B Periodens faktiske produktion blev i komponentafdelingen opgjort til Komp A og Komp B, mens der i montageafdelingen blev produceret 825 T1 og T2. I periodens løb har fabrikken indkøbt følgende materialer og komponenter: Indkøb i periode 2 Mængde Beløb Materiale m ,0 Materiale m ,0 Indkøbte komp til T ,0 Indkøbte komp til T ,0 Ved periodens slutning blev beholdningen af materiale m 1 optalt til kg. Om komponentafdelingens aktiviteter i periode 2 oplyses i øvrigt at der blev forbrugt stk. af materiale m 2 ; afdelingens medarbejdere har i periode 2 leveret i alt direkte løntimer, hvilket har medført direkte lønomkostninger på i alt kr. De faktisk afholdte variable IPO udgjorde i komponentafdelingen kr., hvilket netop svarer til 160 kr. pr. faktisk forbrugt maskintime. De faktisk afholdte faste IPO er i komponentafdelingen opgjort til kr., hvilket er kr. mere end budgetteret for perioden.

6 Side 6 af 11 Spørgsmål 1.4 Opstil det fleksible budget for komponentafdelingens faktiske aktiviteter i periode 2. Spørgsmål 1.5 Beregn følgende afvigelser: a) Pris- og efficiensafvigelse på materiale m 1, b) Pris- og efficiensafvigelse på direkte løn, c) Forbrugs- og efficiensafvigelse på variable IPO d) Forbrugs- og produktionsvolumenafvigelse på faste IPO. For de omkostninger, hvor de samlede afvigelser fra det fleksible budget er større end 5%, bedes du anføre nogle mulige årsagsforklaringer samt give en vurdering af, hvilke (om nogen) ledelsesmæssige konsekvenser, det bør have. Delopgave 2 (Vægt = 20%) Der gøres opmærksom på, at der til løsningen af denne delopgave vil være brug for nogle af de oplysninger, som er givet i delopgave 1. Spørgsmål 2.1 Der ønskes en redegørelse for de gældende regler for værdiansættelsen af varebeholdninger i Thrane og Thranes årsrapport. Der bør i fornødent omfang henvises til Årsregnskabsloven og eventuelle standarder (regnskabsvejledninger). Antag at periode 2 i delopgave 1 er sammenfaldende med 2. halvår af regnskabsåret således at periode 2 afsluttes på balancedagen, d. 30. april Spørgsmål 2.2 I hvilken post og med hvilken værdi bør beholdningen af materiale m 1 (1.404 kg. ifølge optælling) indgå i årsrapporten. Svaret ønskes underbygget med en argumenteret begrundelse og beregning.

7 Side 7 af 11 Lageroptællingen ved udgangen af periode 2 viser, at beholdningen af færdigproducerede varer bl.a. omfatter 55 enheder af T1 og 260 enheder af T2. Omkostningskontrollen i montageafdelingen (afvigelsesanalyser svarende til de, der i spørgsmål 1.5 blev udarbejdet for komponentafdelingen) viser bl.a. at der for hele regnskabsåret har været en forbrugsafvigelse på kr. (Favorabel) på de faste IPO. Analysen viser også, at der for året som helhed er konstateret en produktionsvolumenafvigelse på hele kr. (Ufavorabel). Den store afvigelse skyldes at afdelingens praktiske kapacitet på maskintimer langt fra har været udnyttet (årets samlede produktion viste sig at blive på T1 og T2). Spørgsmål 2.3 Beregn den budgetterede sats pr. maskintime for faste IPO i montageafdelingen. Spørgsmål 2.4 a) Giv et begrundet og dokumenteret forslag til værdiansættelsen af beholdningen af færdigvarerne T1 hhv. T2 i Thrane og Thranes årsrapport for b) Hvordan bør den konstaterede produktionsvolumenafvigelse for montageafdelingen indgå i årsregnskabet? Delopgave 3 (Vægt = 15%) Bilag 1 gengiver historiske regnskabsdata for Thrane & Thrane for regnskabsårene Med udgangspunkt i bilaget bedes du besvare følgende: Spørgsmål 3.1 Opstil en opgørelse, som for hvert af regnskabsårene viser netto driftsmæssige aktiver, netto finansielle forpligtelser og egenkapital (dvs. den økonomiske balance). Det skal fremgå, hvilke balanceposter der anses for driftsmæssige henholdsvis finansielle. Spørgsmål 3.2 Beregn for hvert år den effektive skattesats og resultat af primær drift efter skat.

8 Side 8 af 11 Spørgsmål 3.3 Analyser og kommenter udviklingen i Thrane & Thrane s rentabilitet over årene gennem følgende nøgletal: a) ROIC (return on invested capital = Resultat af primær drift efter skat i forhold til gennemsnitlige netto driftsaktiver), b) Driftsmargin (= Resultat af primær drift efter skat i forhold til omsætning), c) Netto driftsaktivernes omsætningshastighed, samt d) Egenkapitalforrentningen. Delopgave 4 (Vægt = 25%) En investor overvejer at investere en del af sin formue i aktier. Hun er gennem venner blevet opmærksom på Thrane og Thrane som et muligt investeringsobjekt, og hun ønsker nu at få foretaget en vurdering af værdien af dette selskabs aktier. Gennem nogle måneder har hun fulgt lidt med i dagbladenes børsdækning og har herigennem fundet ud af at nøgletal som f.eks. P/E-ratio og K/I-værdi kan være nyttige instrumenter. Spørgsmål 4.1 Giv en kortfattet beskrivelse af den grundlæggende ide bag P/E-baserede modeller til vurdering af en akties pris. Hvilke fordele og ulemper er der forbundet med anvendelsen af en sådan model? Spørgsmål 4.2 Hvordan kan man i en P/E-baseret værdimodel tage højde for forskelle i vækstraten mellem Thrane & Thrane og en eventuel sammenligningsvirksomhed? Vores investor er af en kollega blevet gjort opmærksom på, at der findes andre (og måske bedre) modeller, som i højere grad tager udgangspunkt i den konkrete virksomheds særlige økonomiske forhold. Kollegaen har bl.a. nævnt modeller baseret på frie cash flows og residualindkomst og givet investoren følgende formel til residualindkomstmodellen:

9 Side 9 af 11 T T 0 0 t e T e t = 1 t V = BVE + RI ( 1+ k ) + TV ( 1+ k ) Kollegaen nævnte også, at BVE 0 står for den bogførte værdi af egenkapitalen på tidspunkt 0. Spørgsmål 4.3 Forklar kort formlens øvrige elementer, dvs. V 0, RI t, TV T, k e og T, og beskriv kort, hvordan fremtidige residualindkomster kan prognosticeres. Antag nu at vores investor har fået kendskab til følgende størrelser: Egenkapitalens afkastkrav er 9,6% p.a. År Prognosticeret RI (i kr.) I terminalperioden forventes en konstant årlig vækst på 2,5% i residualindkomsten. Thrane & Thrane s aktiekapital er fordelt på aktier. Spørgsmål 4.4 Beregn ud fra de foreliggende data værdien af Thrane & Thrane s egenkapital samt værdien pr. aktie den 1. maj Spørgsmål 4.5 Antag at investor accepterer (er enig i) de ovenfor nævnte prognoser, men at hun ønsker et afkast af sin investerede kapital på 10% p.a. Hvilken pris pr. aktie bør hun maksimalt acceptere at betale.

10 Side 10 af 11 Bilag 1: Regnskabsdata, Thrane & Thrane A/S, Koncernregnskabsdata Thrane & Thrane A/S Regnskabsår: Alle beløb i kr. Resultatopgørelse: Nettoomsætning Produktionsomkostninger: Vareforbrug Udviklingsomkostninger Bruttoresultat Distributionsomkostninger Administrationsomkostninger Integrationsomkostninger Resultat af primær drift (EBIT) Finansielle indtægter Finansielle omkostninger Ordinært resultat før skat Skat af ordinært resultat Ordinært resultat efter skat Ekstraordinært resultat efter skat Årets resultat Regnskabsdata for er konstruerede data, da årsrapporten ikke forelå på tidspunktet for opgavens udarbejdelse.

11 Side 11 af 11 Bilag 1 (fortsat) Koncernregnskabsdata Thrane & Thrane A/S Regnskabsår: Alle beløb i kr. Balance - Aktiver: Software Udviklingsprojekter, afsluttede Udviklingsprojekter, uafsluttede Goodwill Immaterielle anlægsaktiver Grunde og bygninger Fly Tekniske anlæg og maskiner Andre anlæg, driftsmatr og inventar Anlæg under opførelse Materielle anlægsaktiver Deposita Udskudt skatteaktiv Finansielle anlægsaktiver Anlægsaktiver i alt Varebeholdninger Tilgodeh. fra salg og tjenester Igangv. arbejder for fremmed regn Andre tilgodehavender Periodeafgrænsningsposter Selskabsskat Udskudt skatteaktiv Tilgodehavender i alt Likvide beholdninger Omsætningsaktiver i alt Aktiver i alt Balance - Passiver: Aktiekapital Overkurs ved emission Reserve for valutaregulering Overført resultat Foreslået udbytte Egenkapital i alt Udskudt skat Andre hensatte forpligtelser Hensatte forpligtelser i alt Langfristet gæld Kreditinstitutter Forudbetaling fra kunder Leverandørgæld Selskabsskat Anden gæld Periodeafgrænsningsposter Kortfristede gældsforpligtelser i alt Gældsforpligtelser i alt Passiver i alt

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Virksomhedsanalyse

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Virksomhedsanalyse Side 1 af 35 SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, juni 2007 Virksomhedsanalyse Onsdag den 6. juni 2007 kl. 9.00 13.00 Alle hjælpemidler

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Årsregnskab. Mandag den 4. juni Kl

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Årsregnskab. Mandag den 4. juni Kl SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 8 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, juni 2007 Årsregnskab Mandag den 4. juni 2007 Kl. 9.00-13.00 Alle hjælpemidler er tilladt

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del. Regnskab og Økonomistyring. Reeksamen, januar Økonomistyring

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del. Regnskab og Økonomistyring. Reeksamen, januar Økonomistyring Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del Regnskab og Økonomistyring Reeksamen, januar 2009 Økonomistyring Fredag den 9. januar 2009 Kl. 9.00 -- 13.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det betyder bøger,

Læs mere

Ændring i anvendt regnskabspraksis

Ændring i anvendt regnskabspraksis Til Københavns Fondsbørs 12. februar 2004 BG04/2004 Ændring i anvendt regnskabspraksis Alle børsnoterede virksomheder indenfor EU skal fra regnskabsåret 2005 anvende de internationale regnskabsstandarder

Læs mere

3 Virksomhedens årsregnskab

3 Virksomhedens årsregnskab 3 Virksomhedens årsregnskab Når du har studeret dette kapitel, er du i stand til at: Redegøre for indholdet i virksomhedens årsregnskab og årsrapport Redegøre for opbygningen af årsregnskabet Forstå hovedposterne

Læs mere

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015

TTC ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 TTC ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2015 Casper Juhl Kristensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016

TTC ApS. Roholmsvej Albertslund. Årsrapport 1. januar december 2016 TTC ApS Roholmsvej 14 2620 Albertslund Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Martin Tage Nielsen Dirigent

Læs mere

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017 Ramsbæk Invest ApS Ben Websters Vej 38, 2 8 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Jeppe

Læs mere

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Til Københavns Fondsbørs Faxe, den 22. august 2002 BG 17/2002 KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Som meddelt i delårsrapporten for 1. kvartal 2002 udarbejdes Bryggerigruppens regnskaber fra 1.

Læs mere

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016

Jonas Lind-Bendixen. Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V. Årsrapport 1. januar december 2016 Jonas Lind-Bendixen Njalsgade 21 F. 6. sal 16, 4 tv 1653 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2017

Læs mere

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS

LOLLIPOP INVESTMENTS IVS LOLLIPOP INVESTMENTS IVS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2015 Richard Kaldal Andersen Dirigent Side 2

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018

PN1 HOLDING IVS. Lemnosvej København S. Årsrapport 1. januar december 2018 PN1 HOLDING IVS Lemnosvej 5 2300 København S Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/06/2019 Andre Nesgaard Dirigent

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016

BRDR. BJØRN ApS. Holbergsgade Slagelse. Årsrapport 1. oktober september 2016 BRDR. BJØRN ApS Holbergsgade 15 4200 Slagelse Årsrapport 1. oktober 2015-30. september 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/03/2017 Teis Bjørn Nielsen

Læs mere

Eksamen på Økonomistudiet Sommer Regnskabsanalyse og aktievurdering. 9. juni (3 timers prøve med hjælpemidler, dog ikke lommeregner)

Eksamen på Økonomistudiet Sommer Regnskabsanalyse og aktievurdering. 9. juni (3 timers prøve med hjælpemidler, dog ikke lommeregner) Eksamen på Økonomistudiet Sommer 2010 Regnskabsanalyse og aktievurdering Ordinær eksamen 9. juni 2010 (3 timers prøve med hjælpemidler, dog ikke lommeregner) 1 Du er netop blevet ansat som aktieanalytiker

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Regnskab og økonomistyring. Eksamen, januar 2008. Økonomistyring

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Regnskab og økonomistyring. Eksamen, januar 2008. Økonomistyring SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, januar 2008 Økonomistyring Mandag den 7. januar 2008 kl. 8.00-12.00 Alle hjælpemidler er tilladt. Det

Læs mere

Heuer Leasing ApS. Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens. Årsrapport 1. marts december 2017

Heuer Leasing ApS. Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens. Årsrapport 1. marts december 2017 Heuer Leasing ApS Rådhustorvet 9, 2 th 8700 Horsens Årsrapport 1. marts 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 John Rosendorf

Læs mere

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE

EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE EKSTERNT REGNSKAB 5 VARELAGRE LAGERLIGNINGEN Beholdning primo + Tilgang i perioden = Til rådighed for forbrug - Forbrug i perioden = Beholdning ultimo Gælder for alle balanceposter - såvel for fysiske

Læs mere

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018

Traitsense IVS. Præstegårdsvej Agerskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Traitsense IVS Præstegårdsvej 9 6534 Agerskov Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 21/06/2018 Klaus Rose Johansen Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Rothbuhr Johnson Holding IVS

Rothbuhr Johnson Holding IVS Rothbuhr Johnson Holding IVS Slotshusene 3, st 3 3400 Hillerød Årsrapport 1. november 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018

Læs mere

Reformulering egenkapital i mio. EUR

Reformulering egenkapital i mio. EUR Bilag 3 Reformulering egenkapital Egenkapital primo 962 1262 1516 1955 2542 Transaktioner med ejere Kapitalforhøjelse 186 0 0 802 0 Omkostninger ved kapitalforhøjelser 0 0 0-10 0 Køb af egne aktier -3-30

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HOT'N COLD A/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HOT'N COLD A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/06/2015 Lars Jensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Johan Juul Holding IVS

Johan Juul Holding IVS Johan Juul Holding IVS Nørrebrogade 36, 5 tv 2200 København N Årsrapport 20. september 2017-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/05/2019

Læs mere

Resultatopgørelse og totalindkomstopgørelse

Resultatopgørelse og totalindkomstopgørelse Resultatopgørelse og totalindkomstopgørelse Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse Omsætning 14.390 14.531 Produktionsomkostninger (6.135) (6.118) Bruttoresultat 8.255 8.413 Salgs- og distributionsomkostninger

Læs mere

2200 HOLDING IVS. Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N. Årsrapport 4. december december 2015

2200 HOLDING IVS. Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N. Årsrapport 4. december december 2015 2200 HOLDING IVS Fafnersgade 3, 2 tv 2200 København N Årsrapport 4. december 2014-3. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/05/2016 Mads Clausen

Læs mere

CAFETERIE-SELSKABET ApS

CAFETERIE-SELSKABET ApS CAFETERIE-SELSKABET ApS A Ladingsvej 1 4500 Nykøbing Sj Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 31/05/2018 Tobias Jensen Dirigent Side 2 af 8 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Steno Group IVS. Drosselvangen Farum. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018

Steno Group IVS. Drosselvangen Farum. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018 Steno Group IVS Drosselvangen 16 3520 Farum Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er godkendt den 25/01/2018 Rolf Steno Petersen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Skriftlig eksamen i faget Erhvervsøkonomi

Skriftlig eksamen i faget Erhvervsøkonomi Skriftlig eksamen i faget Erhvervsøkonomi 4 timers skriftlig prøve Dette opgavesæt består af 5 delopgaver, der indgår i bedømmelsen af den samlede opgavebesvarelse med følgende omtrentlige vægte: Opgave

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017

BFR PROFESSIONAL IVS. Helsingforsgade Aarhus N. Årsrapport 1. januar december 2017 BFR PROFESSIONAL IVS Helsingforsgade 27 8200 Aarhus N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2018 Lars Fristrup

Læs mere

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS)

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) CVR-nr. 30 81 89 97 Årsrapport for perioden 1. juni 2014 til 31. maj 2015 (8. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017 OPEKA ApS Stålmosevej 19 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/04/2018 Peter Klausen Dirigent Side

Læs mere

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016

Stampe Invest ApS. Nygårdparken Herning. Årsrapport 16. juni december 2016 Stampe Invest ApS Nygårdparken 43 7400 Herning Årsrapport 16. juni 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/01/2017 Hanne Thomsen Dirigent

Læs mere

TELE Greenland A/S Halvårsrapport 1. halvår

TELE Greenland A/S Halvårsrapport 1. halvår Halvårsrapport 1. halvår - 2017 Hoved- og nøgletal *) Løbende 12 mdr. TELE Greenland Koncernen, finansielle hoved- og nøgletal 1H 2017 1H 2016 Ændring i % Resultatopgørelse mio. kr. (medmindre andet er

Læs mere

PROVET ApS. Industrivej Lunderskov. Årsrapport 1. januar december 2018

PROVET ApS. Industrivej Lunderskov. Årsrapport 1. januar december 2018 PROVET ApS Industrivej 5 6640 Lunderskov Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2019 Anita Vikær Lund Dirigent

Læs mere

Morias KBH IVS. Nordre Strandvej Hornbæk. Årsrapport 13. juli december 2016

Morias KBH IVS. Nordre Strandvej Hornbæk. Årsrapport 13. juli december 2016 Morias KBH IVS Nordre Strandvej 455 3100 Hornbæk Årsrapport 13. juli 2015-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2017 Dennis Holm Dirigent

Læs mere

BIOVERO IVS. Nyvej Fredericia. Årsrapport 25. februar marts Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016. Claus Weber Dirigent

BIOVERO IVS. Nyvej Fredericia. Årsrapport 25. februar marts Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016. Claus Weber Dirigent BIOVERO IVS Nyvej 4 7000 Fredericia Årsrapport 25. februar 2015-31. marts 2016 Årsrapporten er godkendt den 26/04/2016 Claus Weber Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur ApS

Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur ApS Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur ApS Palægade 3, 3 th 1261 København K Årsrapport 15. april 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

AMERICAN ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

AMERICAN ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den AMERICAN ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/06/2014 Carsten Kristiansen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018 J. Enggaard ApS Springbjergvej 16 7183 Randbøl Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2019 Joachim Enggaard

Læs mere

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017

Sumondo IVS. Ole Maaløes Vej København N. Årsrapport 1. januar december 2017 Sumondo IVS Ole Maaløes Vej 3 2200 København N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2018 Ivan Hauser Dirigent

Læs mere

Business Trust ApS. Smedekærvej Kastrup. Årsrapport 18. maj december 2016

Business Trust ApS. Smedekærvej Kastrup. Årsrapport 18. maj december 2016 Business Trust ApS Smedekærvej 13 2770 Kastrup Årsrapport 18. maj 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2017 John Willem Norden

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal

Kvartalsrapport. 1. kvartal KVARTALSRAPPORT 1K Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal Kvartalsrapport Tilfredsstillende resultat på niveau med 1. kvartal 2014 1. kvartal - 2015 17. april 2015 Hoved- og nøgletal TELE Greenland Koncernen, finansielle hoved- og nøgletal 1K 2015 1K 2014 Ændring

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Økonomistyring. Fredag den 8. juni 2007 kl

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Regnskab og økonomistyring. Eksamen, juni Økonomistyring. Fredag den 8. juni 2007 kl SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Eksamen, juni 2007 Økonomistyring Fredag den 8. juni 2007 kl. 9.00-13.00 Alle hjælpemidler er tilladt. Det betyder

Læs mere

FITIT IVS. Årsrapport 21. juni december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/02/2015

FITIT IVS. Årsrapport 21. juni december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/02/2015 FITIT IVS Årsrapport 21. juni 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/02/2015 Mathias Hedegaard Dirigent Side 2 af 9 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS

MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS MEDICAL DISTRIBUTION HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2015 Gry Hafstrøm Dirigent Side 2 af

Læs mere

Jensen's Jern & Emballage Handel ApS

Jensen's Jern & Emballage Handel ApS Jensen's Jern & Emballage Handel ApS Åbrinken 9 6752 Glejbjerg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2019 John

Læs mere

Møller og Wulff Logistik ApS

Møller og Wulff Logistik ApS Møller og Wulff Logistik ApS Teglvænget 89 7400 Herning Årsrapport 28. oktober 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/03/2018 Daniel

Læs mere

Robobend ApS. Forskerparken Odense M. Årsrapport 2. oktober december 2018

Robobend ApS. Forskerparken Odense M. Årsrapport 2. oktober december 2018 Robobend ApS Forskerparken 10 5230 Odense M Årsrapport 2. oktober 2017-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/05/2019 Thomas Solupajev-Ronlev

Læs mere

BILPAVILLONEN ApS. Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund. Årsrapport 1. oktober september 2018

BILPAVILLONEN ApS. Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund. Årsrapport 1. oktober september 2018 BILPAVILLONEN ApS Skovholmvej 7 A 2920 Charlottenlund Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/03/2019 Joanna Stuhr

Læs mere

INGER DUEHART KLINISK TANDTEKNIKER ApS

INGER DUEHART KLINISK TANDTEKNIKER ApS INGER DUEHART KLINISK TANDTEKNIKER ApS Årsrapport 1. maj 2013-30. april 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/09/2014 Lars Stig Duerhart Dirigent Side

Læs mere

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017

EVENTS FYN ApS. Sdr. Højrupvejen Ringe. Årsrapport 1. januar december 2017 EVENTS FYN ApS Sdr. Højrupvejen 114 5750 Ringe Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/06/2018 Pia Vind Dirigent

Læs mere

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7 HALVÅRSREGNSKAB 2013 INDHOLD Regnskabskommentar 3 Resultatopgørelse 4 Balance, Aktiver 5 Balance, Passiver 6 Hoved- og nøgletal 7 DLG Telf + 45 33 68 30 00 information@dlg.dk www.dlg.dk 2 S HALVÅRSREGNSKAB

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

PER STRANDGAARD VVS ApS

PER STRANDGAARD VVS ApS PER STRANDGAARD VVS ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/06/2014 Per Strandgaard Dirigent Side 2 af 9 Indhold

Læs mere

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017 DT BOLIG ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2018 David Tranberg Dirigent

Læs mere

OOOJA ARCHITECTS IVS. Årsrapport 5. april december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

OOOJA ARCHITECTS IVS. Årsrapport 5. april december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den OOOJA ARCHITECTS IVS Årsrapport 5. april 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/06/2015 Jan Buthke Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018

Time Solution ApS. Industriparken Ballerup. Årsrapport 1. oktober september 2018 Time Solution ApS Industriparken 12 2750 Ballerup Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2019 Johnni Hanson

Læs mere

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016

KØBENHAVNS YOGA ApS. Østerbrogade København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2016 KØBENHAVNS YOGA ApS Østerbrogade 56 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/07/2016 Jørn Troelsen Nørtoft

Læs mere

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016

MC REVISION A/S. Havnegade Thyborøn. Årsrapport 1. juli juni 2016 MC REVISION A/S Havnegade 26 7680 Thyborøn Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2016 Jørgen Riise Dirigent Side

Læs mere

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2016

GEONA DK A/S. Farverhus Aabenraa. Årsrapport 1. juli juni 2016 GEONA DK A/S Farverhus 27 6200 Aabenraa Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/11/2016 Flemming Bøgsted Dirigent Side

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

12 Bilag. Bilag 1. Balancen. 1a, stk. 3, litra a

12 Bilag. Bilag 1. Balancen. 1a, stk. 3, litra a 12 Bilag Bilag 1 Balancen ÅRL bilag 2, skema 1 Aktiver ANLÆGSAKTIVER I. Immaterielle anlægsaktiver 1. Færdiggjorde udviklingsprojekter 2. Erhvervede patenter, licenser osv. 3. Goodwill 4. Udviklingsprojekter

Læs mere

OCULAR ApS. Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2015

OCULAR ApS. Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli juni 2015 OCULAR ApS Willemoesgade 3, kl 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2015 Martin Meyer Nielsen Dirigent

Læs mere

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017 SUKKER TOPPEN N ApS Nørrebrogade 158 2200 København N Årsrapport 1. juni 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Bakir Hashem

Læs mere

Pro Venti ApS. Lange-Müllers Gade 17, kl th 2100 København Ø. Årsrapport 1. april marts 2018

Pro Venti ApS. Lange-Müllers Gade 17, kl th 2100 København Ø. Årsrapport 1. april marts 2018 Pro Venti ApS Lange-Müllers Gade 17, kl th 2100 København Ø Årsrapport 1. april 2017-31. marts 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/09/2018 henrik løssl

Læs mere

VESTEGNENS NEDRIVNING ApS

VESTEGNENS NEDRIVNING ApS VESTEGNENS NEDRIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2014 Palle Sarakezi Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017 RISIKA ApS Bredgade 33C 1260 København K Årsrapport 1. juli 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Nicolai Rasmussen Dirigent

Læs mere

Christopher Music ApS

Christopher Music ApS Christopher Music ApS Christianshavns Voldgade 8, 3. sal 1424 København K CVR-nr. 35 84 21 87 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/06

Læs mere

Solar A/S Q Kvartalsinformation

Solar A/S Q Kvartalsinformation Solar Kvartalsinformation Q4 2014 1 Solar A/S Q4 2014 Kvartalsinformation Der er ikke foretaget revision eller review af kvartalsinformationen CVR nr. 15908416 1 Solar Kvartalsinformation Q4 2014 2 Kvartalstal

Læs mere

2H Biler IVS. Sjællandsvej Hobro. Årsrapport 15. juli december 2017

2H Biler IVS. Sjællandsvej Hobro. Årsrapport 15. juli december 2017 2H Biler IVS Sjællandsvej 12 9500 Hobro Årsrapport 15. juli 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/03/2018 Per Barslund Dirigent Side

Læs mere

CPH-BILER ApS. Årsrapport 6. november december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

CPH-BILER ApS. Årsrapport 6. november december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den CPH-BILER ApS Årsrapport 6. november 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/08/2015 Yassine Akharraz Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE. Harboes Bryggeri A/S telefon Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade

FONDSBØRSMEDDELELSE. Harboes Bryggeri A/S telefon Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade FONDSBØRSMEDDELELSE FOR HARBOES BRYGGERI A/S Til KØBENHAVNS FONDSBØRS Meddelelse er omtalt på de

Læs mere

MS4V ApS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011. Violeta Muncanovic Dirigent. CVR-nr.

MS4V ApS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011. Violeta Muncanovic Dirigent. CVR-nr. MS4V ApS Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/01/2011 Violeta Muncanovic Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger... 3

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2017 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Korosh Dalaei Dirigent

Læs mere

MA ROMA INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MA ROMA INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MA ROMA INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/06/2015 Gursel Celep Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

VICTORIA BYG ApS. Nyborgvej Ullerslev. Årsrapport 1. oktober september 2017

VICTORIA BYG ApS. Nyborgvej Ullerslev. Årsrapport 1. oktober september 2017 VICTORIA BYG ApS Nyborgvej 41 5540 Ullerslev Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2018 Ib Jørgensen Dirigent

Læs mere

CAFETERIE-SELSKABET ApS

CAFETERIE-SELSKABET ApS CAFETERIE-SELSKABET ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Tobias Jensen Dirigent Side 2 af 10 Indhold

Læs mere

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016

NK BILER ApS. Porthusvænget Svendborg. Årsrapport 1. januar december 2016 NK BILER ApS Porthusvænget 14 5700 Svendborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017 Korosh Dalalei Dirigent

Læs mere

Variabelt budget Indirekte omkostninger. 16.000 timer 960.000 18.000 timer 980.000 20.000 timer 1.000.000 22.000 timer 1.020.000

Variabelt budget Indirekte omkostninger. 16.000 timer 960.000 18.000 timer 980.000 20.000 timer 1.000.000 22.000 timer 1.020.000 OPGAVE 34 I 1992 havde en ny afdeling af NIMBUS A/S specialiseret sig i at producere en speciel komponent til motorcykler. De oprindelige estimater fra udviklingsafdelingen havde resulteret i følgende

Læs mere

Navi IVS. Ishøj Boulevard Ishøj. Årsrapport 1. juni december 2015

Navi IVS. Ishøj Boulevard Ishøj. Årsrapport 1. juni december 2015 Navi IVS Ishøj Boulevard 17 2635 Ishøj Årsrapport 1. juni 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/11/2016 Satnam Singh Dirigent Side

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps

S&P Pensionsmæglere Firmaer Fyn og Jylland Aps OBS: Dette er et udkast af årsrapporten. For at færdiggøre indberetningen til Erhvervsstyrelsen skal du gøre følgende: 1. 2. 3. Først afslutte indtastningen af årsrapporten. Det gør du på den sidste side

Læs mere

MMO INVEST ApS. Klampenborgvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016

MMO INVEST ApS. Klampenborgvej Svendborg. Årsrapport 1. juli juni 2016 MMO INVEST ApS Klampenborgvej 9 5700 Svendborg Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2016 Michael Mortensen Dirigent

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2008

Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2008 Side 1 af 11 sider OMX Den Nordiske Børs A/S Meddelelse nr. 19/2008 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 Kontaktpersoner Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 Delårsrapport

Læs mere

Nettoline Fyn 2016 ApS

Nettoline Fyn 2016 ApS Nettoline Fyn 2016 ApS Tarupvej 71 5210 Odense NV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/04/2018 Søren Daugaard

Læs mere

Klein Klejner K/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december CVR-nr (2. regnskabsår)

Klein Klejner K/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december CVR-nr (2. regnskabsår) Klein Klejner K/S CVR-nr. 38 11 13 37 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 218 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj 219

Læs mere

Aage og Agnes Bøger ApS

Aage og Agnes Bøger ApS Aage og Agnes Bøger ApS Herluf Trolles Gade 22, 3 th 1052 København K Årsrapport 24. april 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017

Læs mere

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2017

DAB SECURITY ApS. Brolandvej Agedrup. Årsrapport 1. januar december 2017 DAB SECURITY ApS Brolandvej 82 5320 Agedrup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Salam Chini Dirigent

Læs mere

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB Første kvartal 2017 UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB for SKAKO FOR FØRSTE KVARTAL 2017 / 1 HOVED- OG NØGLETAL RESULTATPOSTER, t.kr. Q1 2017 Q1 2016 Helåret 2016 Nettoomsætning 87,287

Læs mere

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS

BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS BYGGEFIRMAET PER SIMONI HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2015 Per Simoni Dirigent Side 2 af

Læs mere