MALLORCA, 12. til 26. juni En fantastisk tur, tak til La Vida Kærlig hilsen alle deltagere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MALLORCA, 12. til 26. juni 2010. En fantastisk tur, tak til La Vida Kærlig hilsen alle deltagere."

Transkript

1 MALLORCA, 12. til 26. juni 2010 En fantastisk tur, tak til La Vida Kærlig hilsen alle deltagere.

2 Tina og Radenka Kosoric Hall Lukas 5 år, Kirstin 10 år. Odense kosoric-hall@webspeed.dk Lukas elsker at spille fodbold og Kirstin elsker sin pony, Casandra. Kirstin fik i oktober 2008 konstateret knoglekræft, osteosarcom. Den blev Kirstin opereret i højre ben (skinneben + knæ). Kirstin fik sin sidste kur i dec Her i juni 2010 arbejder hendes knoglemarv stadig på højtryk blodplader er der ikke for mange af. Kirstine er blevet behandlet på A4, Skejby sygehus og opereret på Århus Kommunehospital. Kirstin er nu overgået til ambulant kontrol.

3 Helle og Brian Eriksen Smilla 1½ år, Simon 8 år, Cecilie 10 år. Palmelunden Randers SØ brianeriksen@webspeed.dk Smilla fik konstateret spædbarns ALL (leukæmi), da hun var ½ år. Smilla er nu i remission og på vedligeholdelse, men Smillas alder gør at hun skal være isoleret til næste sommer. Smilla bliver behandlet i Skejby.

4 Jette Klarskov Hansen og Benny Kjersner (35 år og 34 år) Viola 3½ år, Alberte 5½ år. Rebildvej 10 B 2720 Vanløse jetteklarskov@hotmail.com Vi bor i Vanløse i rækkehus. Pigerne går i børnehave, Benny er selvstændig ingeniør og Jette er sygeplejerske. Alberte fik i aug konstateret T-celle lymfom med behandlingslængde på 2 år, dvs. vi har 2½ md. tilbage med kemo. Vi er tilknyttet Rigshospitalet afd Vi er utrolig glade for at ha` fået mulighed for denne La Vida tur til Mallorca. Trygheden er alt afgørende for sådan en rejse. Vi ved at vi kan få hjælp hernede, hvis vi har brug for det. Der er også dejligt at være sammen med andre familier i samme situation. At være med på denne tur giver os som familie til tiltrængt pusterum i vores til tider noget isolerede hverdag. At se børnene være så glade og nyde sol, strand og vand er helt fantastisk.

5 Lisbeth og Ivan Haagen Olsen Maja Elisabeth 5 år Ida Kristine 10 år mili.olsen@webspeed.dk Maja fik den 29. juli 2008 konstateret en hjernetumor centralt i hjernestammen. Man kan ikke tage biopsi af den eller operere den væk. Maja har gennemgået 6 ugers intensiv stråle- og kemobehandling som har fået tumoren til at skrumpe %. Maja får daglig kemomedicin og kan ikke gå i almindelig børnehave. Maja går flere dage om ugen i børnehuset i Farum, hvor hun leger med andre immunsvage børn. Vi har været med La Vida sidste år og fik så god en oplevelse, at vi i år selv har valgt at betale rejsen og på den måde kan være isoleret sammen med andre i La Vida. Vi takker alle i La Vida for deres store og varme hjerte.

6 Anita og Lars Welin Larsen (28 år og 34 år) Helena Larsen, 3 år. a.h.larsen@hotmail.com Diagnose: Dårligt immunforsvar og for små lunger + astma og for lille strubehals hoved. Behandling: astmamedicin + Vensoline Lægerne mener at hun skal være i isolation til hun skal i skole. Hillerød hospital, overlæge Werner Pedersen

7 Familien Zuhric Adisa 5 år, Selma 9 år Far Zijad, mor Edina zedina70@hotmail.com 1. juni 2009 Adisa fik konstateret leukæmi ALL og behandles med kemoterapi på Skejby sygehus. Adisa er snart færdig med kemokure og hun er kommet ud af isolationen, men hun skal behandles med piller ind til januar Stor, stor tak til La Vida for en fantastisk ferie på Mallorca fra familien Zuhric.

8 Tina og Torben Pejtersen 2660 Brøndby Strand Nicolai 9 år (blev 10 på ferien) Halvsøster Tina 20 år Halvbror Tommy 23 år pejtersen@mail.tele.dk Nicolai fik i marts 2008 konstateret leukæmi ALL. Han var meget syg, da han blev indlagt på Rigshospitalet, afd Han har derfor fulgt et intensivt behandlingsprogram over 2 år. Han afsluttede sit forløb medio marts Nicolai er stadig delvis isoleret, og vi ser meget frem til snart at få en mere normal hverdag. Tommy fik fjernet en hjernetumor i nov ligeledes på Rigshospitalet. Han undgik heldigvis stråler og kemo, og har i dag igen job som mekaniker. Netop grundet jobbet kunne han desværre ikke deltage på denne ferie. Vi har i 2 år levet som en meget delt familie pga. de to sygdomsforløb. Det betyder derfor rigtig meget for os som familie, at få lov at deltage på denne ferie sammen med La Vida. Tusinde tak til Inge Marie, Sonja og La Vida.

9 Lise og Eddie Dydensborg Sofie 6 år, Marie 8 år Kolding Facebook under Lise Dydensborg eddie_lise@hotmail.com Vores forløb startede i april sidste år, hvor Marie blev indlagt på H2 i Odense med lave blodtal og mistanke om leukæmi. Det vist sig ikke at være tilfældet, men vi var i gennem flere diagnoser før det i juli blev konstateret at Mari havde Myelodysplastisk syndrom, MDS. MDS er en sygdom i knoglemarven, således den ikke producere blodet rigtigt, som den skal. Sygdommen kan kureres ved en knoglemarvstransplantation, og i november sidst år blev Marie transplanteret med marv fra allogen doner på Rigshospitalet. Marie er fortsat isoleret og er jævnligt til kontrol på Rigshospitalet. Vi er både tilknyttet Rigshospitalet og H2 i Odense. Vi vil gerne takke La Vida for denne dejlige ferie.

10 Lisa Nielsen og mormor Vivi Philip Lau Philip følges på Rigshospitalet afd Philip har en tumor på hjernestammen.

11 Malene Roest og Carsten Andersen Silas 3 år, Nickolas 10 år, Lucas 15 år. Ølstykke. Tlf eller malene_mln@hotmail.com Vi er en lille velfungerende familie på 5 personer. Lucas har ADHD (damp) i svær grad. Nickolas har en lungesygdom samt en immundefekt. Silas har en genfejl som hedder crouzon og er en kraniemisdannelse.

12 Fabian Nielsen / Helle Pedersen Amagergade 23 st Aalborg hmp_55@hotmail.com Vi er en familie bestående af 5 personer. Far Fabian, mor Helle, Tobias på 8 år, Melanie 4 år og Lucas på 1½ år. Nogle tænker nok nu hvor er Lucas, ham valgte vi ikke at tage med da de 2 store virkelig havde brug for tid sammen med os alene. Tobias blev i marts sidste år ramt af kræftsygdommen neoblastom og har været igennem behandling indtil april i år. Vi hører til Skejby sygehus.

13 Kynil Jade Segarra Aalborg Sygehus We are family with 2 wonderful children that encounter a bad experience in life. But so far all is doing fine and hopefully it vill never be back again.

14 Lise Lotte og Per Damborg Louise 4 ¾ år, Caroline 12 år, Jens 15 år. pol@10mb.dk Louise fik wilms tumor (dobbelt side) konstateret Fik fjernet venstre nyre og 2 tumorer på højre på Skejby sygehus, typen var anaplastisk tumor og skulle have 27 ugers kemo. Fik 1 reduceret dosis kemo i start af juli, men blev afbrudt slutning af juli fordi hun ikke kunne tåle kemoen. Herefter løbende kontroller og blev ny tumor konstateret på højre nyrer, den blev i dec fjernet med Kryoterpi på Skejby og fik herefter 12 ugers kemo som hun denne gang tålte. Går nu til kontrol.

15 Britta og Benny Wæhrens Max og Lars enæggede tvillinger 13 år. Helene halvsøster 26 år. Frederikshavn Vort forløb startede i Marts måned fik Britta konstateret brystkræft, efter en vellykket operation skulle der efterbehandles med 7 gange kemo efterfulgt af 25 gange stråler. Før vi nåede så langt kom Lars på banen, fik han konstateret AML leukæmi, der blev omgående sat ind med 6 kemobehandlinger som skulle strække sig over et ½ år. Britta skulle behandles i Ålborg, Lars i Skejby. Først på året 2007 var begge færdigbehandlet og alt gik fint. Vi fik tilbud om tur med La Vida i maj/juni måned 2007, en fantastisk tur, hvor vi stadig med mellemrum ser en af familierne som vi lærte at kende. Alt fortsatte der ud af med at vende tilbage til et normalt liv. Først på året 2009 begyndte Lars at skrante, vi frygtede tilbagefald. Lægerne holdt fast på at det ikke var tilbagefald, Lars var indlagt i Skejby en del af sommeren, hvor han var ramt af forskellige infektioner. Efter adskillelige test i forår og forsommer fandt de frem til at det var MDS (Myelodysplastisk syndrom), Lars knoglemarv havde ikke kunne holde til den kraftige kemobehandling. Lars skulle have en knoglemarvstransplantation. Det skulle ikke være noget problem at finde doner, men det blev desværre lidt problematisk, langt om længe fandt man en Fransk donor. Lars skulle transplanteres på Rigshospitalet, et forløb som blev skitseret til ca. 4 6 uger, vi endte med alle 4 at være på Rigshospitalet i 3 måneder efterfulgt af 14 dage i Skejby. Lars var meget hårdt ramt af bivirkninger, han får da også sondeernæring og har ikke spist på almindelig vis siden en gang i december. Da en sygeplejerske i marts måned talte med Britta i Skejby med henblik på at indstille os til at komme med La Vida, svarede Britta at vi jo havde været med en gang! Men alligevel fandt La Vida plads til os igen helt fantastisk. Endnu engang en kæmpe tak for turen til Inge Marie og alle de som er med til at gøre det muligt La Vida.

16 Fammilien La Cruz mor Yasmin, far Geoffrey Isac og Ayshia Isac fik diagnosen AML leukæmi på Ayshia s 1 års fødselsdag Det har været et hårdt og intensivt forløb, hvor familien har været meget splittet. La Vida er et vidunderligt og fantastisk initiativ, hvor vi som familie får mulighed for at være sammen.

17 Inge Marie Hornshøj Stiftede La Vida oktober april 2004 modtog de første 8 familier et ophold. De sidste 2 år har 60 familier nydt et ophold hvor de har holdt ferie fra sygdom. Arbejder i Matsa i Holstebro, fritid bruges på La Vida og det gør ferier også. Mor til Anne Matte ( ) Sonja Jensen s-hj-jensen@privat.dk Gift med Hans Jørgen i 38 år. 2 børn og 3 børnebørn Gik på efterløn for et år siden. Fritidsinteresser. Løb og La Vida.

18 Aftenunderholdning Aftenunderholdning La Vida 12. til 26. juni 2010 Foto: Benny Wæhrens

19 ..tak La Vida

Arbejder i Matas i Holstebro, fritiden bruges på La Vida, og det gør ferier også.

Arbejder i Matas i Holstebro, fritiden bruges på La Vida, og det gør ferier også. Sonja Jensen Gift med Hans Jørgen i 38 år. 2 børn og 3 børnebørn Gik på efterløn for 1 år siden. Fritidsinteresser: Løb og La Vida Email: s-hj-jensen@privat.dk Inge Marie Hornshøj Stiftede La Vida oktober

Læs mere

LA VIDA BLÅ BOG AUG/SEP 2007

LA VIDA BLÅ BOG AUG/SEP 2007 LA VIDA BLÅ BOG AUG/SEP 2007 Kemal Kocabas Finsensvej 9 9700 Brønderslev 97 10 22 54 Barnets alder: 5 år 14. november 2001 Barnets sygdom: Lymfekræft Kemals sygdom blev opdaget, da han skulle have fjernet

Læs mere

TIP EN 12 ER OM KRÆFT HOS BØRN

TIP EN 12 ER OM KRÆFT HOS BØRN TIP EN 12 ER OM KRÆFT HOS BØRN 1 X 2 1. Hvor mange børn under 18 år får kræft i Danmark om året? 750 200 85 SVAR: 200 børn (X) 2. Hvor mange børn om året er i behandling for kræft? 900-1000 500-600 300-400

Læs mere

Alexandra en helt særlig fighter

Alexandra en helt særlig fighter Alexandra en helt særlig fighter 15-årige Alexandra og hendes familie har været mere udfordret end de fleste. Men et stærkt familiesammenhold, en reservemormor og forældrenes indsats for også at være kærester

Læs mere

La Vida 5. til 19. september 2009

La Vida 5. til 19. september 2009 La Vida 5. til 19. september 2009 Vi er en familie, som består af Katja, Mikkel, Linnea og Adam. Adam er 4 år og hjertebarn. Hans hjertessygdom hedder Hypoplastic left heart syndrome, dvs. at hans venstre

Læs mere

Velkommen til Ronald McDonald Hus

Velkommen til Ronald McDonald Hus Velkommen til Ronald McDonald Hus Huset Hvert år bliver mange danske børn alvorligt syge. De er eksempelvis født for tidligt, har en hjertefejl, bliver pludselig ramt af kræft eller har brug for at få

Læs mere

myelodysplastisk syndrom (MDS) Børnecancerfonden informerer

myelodysplastisk syndrom (MDS) Børnecancerfonden informerer myelodysplastisk syndrom (MDS) i myelodysplastisk syndrom (MDS) 3 Fra de danske børnekræftafdelinger i Aalborg, Århus, Odense og København, oktober 2011. Definition Der findes ikke noget dansk navn for

Læs mere

Hurtigt fik jeg dog problemer igen og mine blodprøver ved næste tjek hos lægen var igen forhøjet.

Hurtigt fik jeg dog problemer igen og mine blodprøver ved næste tjek hos lægen var igen forhøjet. Kvinde, som er født i 1975. Sygdom: Hodgkin i 2002. Jeg er uddannet socialpædagog i 2001. Og i samme år blev jeg gift og købte hus med min mand. Der skete rigtig mange gode ting som desværre ikke varede

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere

akut myeloid leukæmi Børnecancerfonden informerer

akut myeloid leukæmi Børnecancerfonden informerer akut myeloid leukæmi i AML (akut myeloid leukæmi) 3 Biologi Ved leukæmi fortrænges den normale knoglemarv af de syge celler, som vokser uhæmmet, og som følge heraf kommer der tegn på knoglemarvssvigt.

Læs mere

wilms tumor Børnecancerfonden informerer

wilms tumor Børnecancerfonden informerer wilms tumor i wilms tumor 3 Sygdomstegn De fleste børn med Wilms tumor viser fra starten kun udvendige sygdomstegn i form af stor mave med synlig og/eller følelig svulst i højre eller venstre side. Svulsten

Læs mere

LYLE Patientforening for Lymfekræft & Leukæmi

LYLE Patientforening for Lymfekræft & Leukæmi Nyheder fra LYLE: FOKUS PÅ LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI 15. SEPTEMBER 15. september er den dag, vi i Danmark sætter særlig fokus på LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI. 15. september er den internationale dag for lymfekræft

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

JOINING HANDS FOR NEPAL

JOINING HANDS FOR NEPAL 2014 Kharikhola Health Camp af Sabina Rolsted Kære medlem. Dit bidrag var medvirkende til afholdelsen af en succesfuld 2014 Kharikhola Health Camp! Lejren blev afholdt fra den 14. april til den 20. april

Læs mere

En familie af overlevere

En familie af overlevere 1 (Artikel til web-site, familiehistorie 2, rettet En familie af overlevere Elias er snart fire år og i behandling for leukæmi, men flere familiemedlemmer har overlevet kræft, og det giver grobund for

Læs mere

Danmark behandler børneastma ineffektivt

Danmark behandler børneastma ineffektivt Danmark behandler børneastma ineffektivt Behandlingen af børneastma sker på vidt forskellige måder i de danske regioner. Det gør, at Danmark er det land i Skandinavien, som bruger flest penge på sygdommen,

Læs mere

Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere

Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere Christian får selvtillid af at træne med andre unge kræftoverlevere AF JULIE GREVE BENTSEN 30. januar 2016 00:00 Christian Birk, der ses midt i billedet, blev som 28-årig ramt af testikelkræft. Han er

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation 23 maj 2006 Side 1 Første Generation 1. Kristian Martinus 1 Jensen #20, (søn af Laurits Jensen #1868 og Ane Marie Pedersdatter #1869). Han blev gift med Jacobine Andrea (Rubæck) Jacobsen #21. + 2 i. Laurits

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

STATUS 2014. Patientstøtterne. Røde Kors JANUAR 2015. rødekors.dk

STATUS 2014. Patientstøtterne. Røde Kors JANUAR 2015. rødekors.dk STATUS 2014 JANUAR 2015 Patientstøtterne Røde Kors rødekors.dk INDHOLD Indledning... 3 26 Røde Korsafdelinger har patientstøtter... 4 Patientstøtter er til stede på mange forskellige sygehusafdelinger...

Læs mere

Børnehuset SIV. En institution for immunsvækkede børn og deres familier

Børnehuset SIV. En institution for immunsvækkede børn og deres familier Børnehuset SIV En institution for immunsvækkede børn og deres familier Børnehuset SIV 3 / 16 Indhold 5 Børnehuset SIV er en institution for immunsvækkede børn og deres familier 7 Børnehuset SIV s 6 hovedopgaver

Læs mere

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom 1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Hvert år får ca. 2.500 danskere enten lymfekræft, leukæmi, MDS eller andre blodkræftsygdomme, og godt 20.000 lever i dag med en af disse sygdomme.

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Børnehuset SIV. En institution for immunsvækkede børn og deres familier

Børnehuset SIV. En institution for immunsvækkede børn og deres familier Børnehuset SIV En institution for immunsvækkede børn og deres familier Børnehuset SIV 3 / 16 Indhold 5 Børnehuset SIV er en institution for immunsvækkede børn og deres familier 7 Børnehuset SIV s 6 hovedopgaver

Læs mere

Børnecancerfonden informerer HLH. Hæmofagocytisk lymfohistiocytose _HLH_Informationsbrochure.indd 1 16/05/

Børnecancerfonden informerer HLH. Hæmofagocytisk lymfohistiocytose _HLH_Informationsbrochure.indd 1 16/05/ HLH Hæmofagocytisk lymfohistiocytose 31429_HLH_Informationsbrochure.indd 1 16/05/2017 14.46 HLH Hæmofagocytisk lymfohistiocytose 31429_HLH_Informationsbrochure.indd 2 16/05/2017 14.46 3 Fra de danske børnekræftafdelinger

Læs mere

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt.

Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Sygehuset pakket ind i sne, lige før det bliver rigtig mørkt. Turen til Norge, Mo i Rana Jeg havde glædet mig meget til at komme til Norge i min specialepraktik. Jeg ville gerne udnytte muligheden, at

Læs mere

Afhængig af plasma fra donorer

Afhængig af plasma fra donorer Tekst: Tanya Møller Christiansen Foto: Fotografhuset/Brian Rasmussen Afhængig af plasma fra donorer Anadora er kun to år gammel, men allerede afhængig af immunglobuliner fra plasma for at klare sig gennem

Læs mere

Hvad er Myelodysplastisk syndrom (MDS)?

Hvad er Myelodysplastisk syndrom (MDS)? Hvad er Myelodysplastisk syndrom (MDS)? En information til patienter og pårørende Denne folder støttes af: Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Velkommen Dette hæfte er udviklet for at give

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Bilag I Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 Kursiv: Indikerer, der er lagt ekstra

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

No. 13 Mette Kirstine Pedersen

No. 13 Mette Kirstine Pedersen Mette Kirstine Pedersen Forældre: nr. 26 Søren Dahl Knudsen og nr. 27 Else Dahl Knudsen Børn: Else Pedersen, Niels Dahl Pedersen, nr. 6 Ove Pedersen, Aksel Pedersen og Ejnar Pedersen Navn Født Døbt Faddere

Læs mere

Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat

Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat Hillerød Hospital Kirurgisk Afdeling Behandling af Crohn s sygdom med lægemidlet Methotrexat Patientinformation April 2011 Forfatter: Gastro-medicinsk ambulatorium Hillerød Hospital Kirurgisk Afdeling

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Generelle oplevelser, tanker, spørgsmål og forslag fra KIU s medlemmer / bestyrelse:

Generelle oplevelser, tanker, spørgsmål og forslag fra KIU s medlemmer / bestyrelse: Symposium om ovariecancer den 24. november 2005 kan overlevelsen forbedres? Udfordringer i patientforløbet: Jeg er en af de kvinder, som dagen i dag handler om. Mit navn er Bitten Dal Spallou. Jeg er formand

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1

Pistol U1A Guld U1A Alexander Lang PC Vejle 87 79 79 245 2 Sølv U1A Laurits Skrædderdal PC Vejle 63 74 46 183 1 Pistol Damer - Indledende runde Dame Dorte Thorsen Trehøje 92 92 93 95 372 3 Dame Christina Borgen Nielsen Trehøje 89 91 91 94 365 8 Dame Maria Kristensen Aars Skytteforening 94 91 85 88 358 5 Dame Anja

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vi ser nærmere på KNOGLEMARVSDONATION. Hvem er donorerne? 19. JUNI 2015 AF: NADIA NIELSEN

Vi ser nærmere på KNOGLEMARVSDONATION. Hvem er donorerne? 19. JUNI 2015 AF: NADIA NIELSEN Vi ser nærmere på KNOGLEMARVSDONATION Hvem er donorerne? 19. JUNI 2015 AF: NADIA NIELSEN 2015 Nadia Nielsen Velkommen! I dette hæfte kan du læse 3 interviews med nogle modige mennesker, der fortæller om

Læs mere

Resultatliste Vodskov Skytteforening 15m riffel/luftriffel stævne 2018

Resultatliste Vodskov Skytteforening 15m riffel/luftriffel stævne 2018 Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 126885 Niels Juulsgaard Vester Hassing Skytteforening 200/08 200/17 400/25 2 115937 Anna Nørregaard Ulsted Skytteforening 200/09 199/11 399/20 3 123882 Isabella Bonde Vodskov

Læs mere

Patientforløb for mandlig patient (f. 1960)

Patientforløb for mandlig patient (f. 1960) 1 Patientforløb for mandlig patient (f. 1960) Min historie begynder i 1994. Efter måneder med nattesved, forkølelser og halsbetændelse i en uendelighed, gik jeg omsider til læge i november dette år for

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Resultatliste. Danmarksmesterskab 2015 Riffel 50 meter. Dansk Skytte Union. Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf Fax

Resultatliste. Danmarksmesterskab 2015 Riffel 50 meter. Dansk Skytte Union. Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf Fax Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 Riffel 50 meter Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 1 40 liggende

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Rekorder opdateret pr. 12. december 2011 Rødt er nye siden d. 4. juli 2011 Rekorder opdateret pr. 12. december 2011 Rødt er nye siden d. 4.

Rekorder opdateret pr. 12. december 2011 Rødt er nye siden d. 4. juli 2011 Rekorder opdateret pr. 12. december 2011 Rødt er nye siden d. 4. Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse 50m Fri Annette Hansen, 84 0.25.08 26-10-2006 Århus 50m Fri Annette Hansen, 84 0.26.23 07-07-2007 Århus 100m Fri Annette

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation 23 maj 2006 Side 1 1. Jens Henrik Sofus 1 Jensen #26. Han blev gift med Sørvina Hansine Wendt #27. Første Generation + 2 i. Vilhemine Kirstine Dothea 2 Jensen #13 født 17-05-1884. Anden Generation 2. Vilhemine

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

Erna Secilmis fra Tyrkiet føler sig forskelsbehandlet i forhold til danske handicapfamilier, der i hendes øjne kommer lettere til hjælpemidler

Erna Secilmis fra Tyrkiet føler sig forskelsbehandlet i forhold til danske handicapfamilier, der i hendes øjne kommer lettere til hjælpemidler Artikel fra Muskelkraft nr. 3, 2004 Sproget er en hæmsko Erna Secilmis fra Tyrkiet føler sig forskelsbehandlet i forhold til danske handicapfamilier, der i hendes øjne kommer lettere til hjælpemidler Af

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

Odense Stadsarkiv, Historiens Hus Middelfart Letlæselig (side 1) Først i tyverne blev mor syg og indlagt på Odense Sygehus, og fik en behandling med stråler på underlivet, ved en forglemmelse fra sygeplejerskens

Læs mere

Personas. Horsens på forkant med sundhed

Personas. Horsens på forkant med sundhed Personas Horsens på forkant med sundhed Materiale og metode Baggrundsmateriale Interviews af borgere Feltstudier på hospital og i hjemmeplejen Egne erfaringer (tidligere ansættelser i hjemmeplejen og på

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket.

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Jeg vil lige minde jer forældre til 3. kl. om, at skal jeres barn gå i klubben fra august, så

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

VEJLEDNING TIL HENVISNING AF BØRN TIL PROJEKTET

VEJLEDNING TIL HENVISNING AF BØRN TIL PROJEKTET BARNETS VEN VEJLEDNING TIL HENVISNING AF BØRN TIL PROJEKTET Barnets ven - vejledning 210x297 folder.indd 1 20-10-2015 15:18:09 RED BARNET UNGDOM VEJLEDNING KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Red Barnet Ungdom vil

Læs mere

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Referat af Heidi Erler Fredag: Alle mand ankommet og indlogeret i hytterne på Treldenæs Camping. Denne gang var vi en flok på 15 personer. Efter et godt måltid

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

dilemma En Banegård Hvordan vil du handle? Begrund hvorfor?

dilemma En Banegård Hvordan vil du handle? Begrund hvorfor? ? En Banegård Bodil er ny i leve- og bomiljøet. Da hun i sin tid blev introduceret til stillingen som social og sundhedsassistent fik hun at vide, at man her tog meget hensyn til beboernes individuelle

Læs mere

Juvenil Idiopatisk Artrit (Børneleddegigt)

Juvenil Idiopatisk Artrit (Børneleddegigt) Amy Sleimann 5.B Gimsing Skole Juvenil Idiopatisk Artrit (Børneleddegigt) Velkommen Med mor på arbejde Jeg skulle egentlig havde været med min mor på arbejde på B&O, men i stedet var jeg indlagt på Århus

Læs mere

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn)

Side 1 af 10. Efterkommere af: Jens Nielsen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) 4de Generationer (Oldebørn) Side 1 af 10 1st Generationer 1. blev født i 1705 og døde i 1760. Han giftede sig med Johannes Nielsen [Christiansdatter]. Johannes blev født i 1710 og døde i 1778. Børn af og Johannes Nielsen [Christiansdatter]

Læs mere

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT Fortalt og tegnet af Lea Letén FORORD Dette er en bog om lungekræft for de mindre børn i alderen 3-6 år. Med sin ligefremme og dagligdags indfaldsvinkel giver

Læs mere

Eventuelle afbud gives til Jette Rasmussen på mail: turnering@grevebadminton.dk eller på 26228074

Eventuelle afbud gives til Jette Rasmussen på mail: turnering@grevebadminton.dk eller på 26228074 Greve Strand Badminton har fornøjelsen at byde jer velkommen til vores U15-17mesterrækketurnering i Greve Idræts Center, Lillevangsvej 88, 2670 Greve. U19 er udgået på grund af for få tilmeldinger. Vi

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

TOP 10-2014 DAMER. Opdateret til og med 8. dec 2014. Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted Kortbane. 50 Fri

TOP 10-2014 DAMER. Opdateret til og med 8. dec 2014. Navn Årg Tid Dato Sted Navn Årg Tid Dato Sted Kortbane. 50 Fri 50 Fri Klaudia W. Mogensen 00 0:26.58 20. nov Brønshøj Klaudia W. Mogensen 00 0:26.96 07. dec Braunschweig Kalinka T. Mogensen 95 0:27.07 06. apr Aalborg Signe Tolstrup 95 0:27.89 31. maj Århus Signe Tolstrup

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Efterkommere af Karen Marie Jørgensen og Hans Sørensen Afsnit 1. Afsnit 1. Marie, Anton og Hans

Efterkommere af Karen Marie Jørgensen og Hans Sørensen Afsnit 1. Afsnit 1. Marie, Anton og Hans Afsnit 1 Afsnit 1 Marie, Anton og Hans 9 Afsnit 1 10 Karen Marie Jørgensen, født 11. maj 1858 på Tindinge banke i Tjørnelunde, Holbæk amt, datter af husmand Jørgen Madsen (1825-1891) og hustru Juliane

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

Guldkorn fra en pårørende

Guldkorn fra en pårørende Guldkorn fra en pårørende Lis Ravn Ebbesen Pårørende & Formand for social og sundhedsudvalget i Kolding Byråd. Lis Ravn Ebbesen 1.12.16 1 Dette er min svigermors og min mands historie Jeg skal hilse og

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Din viden om p-piller er afgørende for din behandling

Din viden om p-piller er afgørende for din behandling Din viden om p-piller er afgørende for din behandling Det er en smal sag at få en recept på p-piller af lægen. Alligevel det er en god idé selv at have sine fakta på plads omkring præventionen, inden man

Læs mere

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.

D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989. D 10 D 11-12 1986 Dorthe Grotkær 1986 Mona Grotkær 1987 Katrine Nielsen 1987 Dorthe Grotkær 1988 Katrine Nielsen 1988 Dorthe Grotkær 1989.------ 1989 Katrine Nielsen 1990 Tanja Boen Knudsen 1990 Kamilla

Læs mere

Nyhedsbrev dec 2015. Nyhedsbrev fra Sydhjørnet december 2015. Status. Hverdagen. Gud har velsignet os igen, igen og igen!!!

Nyhedsbrev dec 2015. Nyhedsbrev fra Sydhjørnet december 2015. Status. Hverdagen. Gud har velsignet os igen, igen og igen!!! Nyhedsbrev dec 2015 Nyhedsbrev fra Sydhjørnet december 2015 Vi har hænderne over hovedet af glæde og taknemlighed. Status: Gud har velsignet os igen, igen og igen. Vi har fastansat 5 nye medarbejdere.

Læs mere

Men Mette er bosat her lige omkring i et nybygget hus med dejlige ting. Og to børnebørn har de glædet os med!

Men Mette er bosat her lige omkring i et nybygget hus med dejlige ting. Og to børnebørn har de glædet os med! Julen 1994. Kære Familien Mors og Inger, tak for brev på poetiske vinger! Som I råber i skov, skal I også ha' svar, så med rim har vi nu gjort computeren klar! Et Julebrev klarer den hurtig og let, hvis

Læs mere

Lars er 43 år og har boet i Hov i 20 år. Han startede på Egmont Højskolen i 1995 og sluttede i 1998 hvor han flyttede i egen lejlighed og fik dansk

Lars er 43 år og har boet i Hov i 20 år. Han startede på Egmont Højskolen i 1995 og sluttede i 1998 hvor han flyttede i egen lejlighed og fik dansk Portræt af Lars De fleste i Hou ved hvem Lars er. Lars er født spastiker og cykler rundt i Hou og omegn på sin trehjulede cykel. Han kommunikere ved hjælp af en lille staveplade som han har i sin bæltetaske.

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. blev født den Apr. 30 1832 i houvig og døde den Nov. 5 1912. Han giftede sig med Ane Katrine Hansen Lodberg den Okt. 19 1856. Ane Katrine blev født den Okt. 7 1835 i Søndervig

Læs mere

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Vi har været i praktik i 10 uger på statshospitalet Katatura hospital i Windhoek, Namibias

Læs mere

Nye tal fra Sundhedsstyrelsen. Kræftstatistik baseret på landpatientregisteret 2003:8

Nye tal fra Sundhedsstyrelsen. Kræftstatistik baseret på landpatientregisteret 2003:8 Nye tal fra Sundhedsstyrelsen Kræftstatistik baseret på landpatientregisteret 1998-2002 2003:8 Redaktion: Sundhedsstyrelsen Sundhedsstatistik Islands Brygge 67 Postboks 1881 2300 København S. Telefon:

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Spørgsmål: I relation til en evt. flytning af den onkologiske behandling fra Nordsjællands hospital til Herlev hospital har jeg følgende spørgsmål:

Spørgsmål: I relation til en evt. flytning af den onkologiske behandling fra Nordsjællands hospital til Herlev hospital har jeg følgende spørgsmål: Center for Sundhed Enhed for Hospitalsplanlægning POLITIKERSPØRGSMÅL Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Opgang Blok B & D Telefon 38 66 60 00 Direkte 38 66 60 20 Web www.regionh.dk Journal nr.: 15002620 Sagsbeh..:

Læs mere

Privat: Årgang: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Privat: Anciennitet:

Privat: Årgang: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Privat: Anciennitet: Anja Johansen Toftevej 19 Tlf.: 41 67 72 34 Anne Maria Wallner Overskovvej 53 Tlf.: 20 36 65 27 Anette Rasmussen Vestergårds Allé 96 Tlf.: 40 98 38 19 Betty Jørgensen Kirkevænget 7, Blegind Tlf.: 30 61

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation 23 maj 2006 Side 1 1. Jørgen 1 Olsen #30. Han blev gift med Karen Marie Rasmussen #31. Første Generation + 2 i. Agnes Hansine 2 Jørgensen #15 født 01-04-1886. Anden Generation 2. Agnes Hansine 2 Jørgensen

Læs mere

TAK. til en dejlig fødselsdag. Se min takkeside på.

TAK. til en dejlig fødselsdag. Se min takkeside på. TAK. til en dejlig fødselsdag. Se min takkeside på http://www.tommytot.dk/invitation_tak.pdf Invitation til en dejlig fødselsdag. Jeg bliver kun 60 år d. 9. December 2013, og det er jo ikke værd at fejre.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Anders blev født 3 jan 1884 på Langemark i Sæby sogn, Holbæk amt, søn af landarbejder og skomager Hans Sørensen og hustru Karen Marie Jørgensen.

Læs mere