REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærltevæsenet, København, og indeiiolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmaerker, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer 1 stedfundne registreringer. Abonnementsprisen for årgangen er 25 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent- og varemærkevæsenet, København, sælges enkelte numre for en pris af 50 øre for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang august A. Registrerede mærker Varemærker. Reg nr Anmeldt den 11. decem- XVVF^TF R ^ K OV^V ber 1952 kl af Søren Søndergaard, land- ^ ' l_l\w)ixv^ V brug, Vesterskov pr. Lemming, og registreret den 23. juli 1955 for gødningsspredere, roeoptagere og traktorradrensere. Reg nr Anmeldt den 5. maj 1953 kl. 11^5 ri AQTI KOM af Johnson & Johnson, fabrikation og handel, New Brunswick, New Jersey i De Forenede Stater, og registreret den 23. juli 1955 for klæbende forbindsplastre. Mærket er i henhold til anmeldelse af 9. september 1925 registreret i Washington den 2. februar 1926 under nr i klasse 44 for ovennævnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 4. januar 1954 kl. 12''i r^lto^oi af Brauns Anilinfarbenfabrik Miinchen K.G., fabrikation og handel, Bad Aibling, Obb. i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 23. juli 1955 for farver, maling, fernis, lak, midler til beskyttelse mod rust og til konservering af træ, farvestoffer, bejdse, harpiks og kunstharpiks. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 6. august 1954 kl. 11 af Fir- IMI^A maet P. Hansen, betonstøberi, København, og registreret den 23. juli 1955 for skorstensblokke, skorstenstage og skorstensafdækninger.

2 390 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 24. juli 1953 kl CM I Kl CV af Firmaet Credin v/ H. Schou, fabrikation og handel, IINCxx Juelsminde, og registreret den 23. juli 1955 for kemiske produkter til anvendelse i næringsmiddelindustrien samt til brug ved fremstilling af sukkervarer, chokoladevarer og spiseis. Reg nr Anmeldt den 29. juli 1953 kl. llis af CREMIN samme, og registreret den 23. juli 1955 for kemiske produkter til anvendelse i nærings- og nydelsesmiddelindustrien samt til brug ved fremstilling af sukkervarer, chokoladevarer og spiseis. Reg nr Anmeldt den 23. januar 1954 kl. 12^4 af Al MIM Aktieselskabet Frederiksberg Metalvarefabrik, fabrikation, København, og registreret den 23. juli 1955 for maskiner, apparater, instrumenter, redskaber, beholdere og metalartikler til landbrug og mejeribrug samt til brug i levnedsmiddelindustrien, herunder specielt mælketransportspande, malkespande, malkemaskinespande, kølespande og iscrémespande, syrekølere, flødesyrekølere, flødeøser, fløderørere, skummeskeer, smørkærner, kasser og andre beholdere til opbevaring og forsendelse af smør, redskaber til brug ved rensning af mælk, smør- og ostesier, mælkesier, mejerisier, karsier, iscrémeforme, mælkemål, mælkekar og mælketanke. - INTET BORD UDEN BÅHNCKE Reg nr Anmeldt den 6. februar 1954 kl. 11^5 af W. Båhncke & Co.s Fabriker A/S, fabrikation, København, og registreret den 23. juli 1955 for eddike, al slags sennep, sauce, soya og kulør, al slags eddike-konserves, såsom agurker, asier, pickles og piccalilli, løg og rødbeder, capers, tomatpuré og tomatketchup, spiseolie, mayonnaise, remoulade og sandwich-sennep. INTET BORD UDEN BÆNKE Reg nr Anmeldt den 13. juli 1954 kl. 11^3 af samme, og registreret den 23. juli 1955 for alle slags næringsmidler samt tilsætningsstoffer til næringsmidler. Reg nr Anmeldt den 11. marts 1954 ^Ar^R MY^ M kl af H. Lundbeck & Co. A/S, fabrikation. Kø- l l ^ benhavn, og registreret den 23. juli 1955 for medicinske specialiteter.

3 Registreringstidende for vare- og fællesmæi'ker. 39 J Reg nr Anmeldt den 10. marts 1954 kl. 12 af A. Michelsen, juvelervirksomhed, København, og registreret den 23. juli 1955 for kunst- og kunstindustrigenstande, ædle metaller og varer fremstillet heraf, samt uædle metaller og varer fremstillet heraf, spisebestik og andre husholdningsredskaber samt toiletartikler. Reg nr Anmeldt den 20. maj 1954 kl ÅniPRFNE af E. I. du Pont de Nemours and Company (a Corporation of the State of Delaware), fabrikation, Wilmington i Delaware i De Forenede Stater, og registreret den 23. juli 1955 for vulkaniserbare, organiske formstoffer og polymerisater til industriel brug. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 23. august 1954 kl. II12 af j^mr Firmaet Krauss & Reichart, fabrikation, Stuttgart-Bad Canstatt i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 23. juli 1955 for hårklippemaskiner, derunder barbermaskiner, stoftilskæringsmaskiner og andre skære- eller klippemaskiner, -apparater og -redskaber til brug i tekstilindustrien til forarbejdning af tekstiler eller til beskæring eller opdeling af bløde kunststoffer samt skæreværktøjer til brug i maskiner, apparater og redskaber af nævnte arter. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentbureauet Wibert & Stocklund, København. Reg nr Anmeldt den 29. september 1954 kl. 12oi af Aabybro maskinfabrik v/ Helge Jørgen Falborg, maskinfabrikation, Aabybro, og registreret den 23. juli 1955 for alle arter landbrugsmaskiner, landbrugsredskaber, traktorer og flaskerensemaskiner. o y»aabybro hi ^ Reg nr Anmeldt den 9. februar 1955 kl. IO02 U/TJ D I I M C af Andelsselskabet Kolding Hørfabrik, fabrikation og handel, Kolding, og registreret den 23. juli 1955 for alle slags tekstilvarer.

4 392 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 29. juni 1954 kl. ll^i af Østjydske Bryggerier Aktieselskab, fabrikation, Aarhus, og registreret den 23. juli 1955 for læskedrikke, derunder mineralvand og limonade. Mærket er udført i farver. Reg nr Anmeldt den 4. maj 1954 kl. 12 af samme, og registreret den 23. juli 1955 for øl. Mærket er udført i farver.

5 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 393 Reg nr Anmeldt den 1. maj 1954 kl. 12 af samme, og registreret den 23. juli 1955 for øl. Mærket er udført i farver. Reg nr Anmeldt den 4. maj 1954 kl. 12"! af samme, og registreret den 23. juli 1955 for øl. Mærket er udført i farver.

6 394 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg" nr Anmeldt den 27. september 1954 kl. $1 LIG EN 1208 af Badische Anilin- & Soda-Fabrik Aktiengesellschaft, fabrikation og handel, Ludwigshafen a. Rhein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 23. juli 1955 for midler til behandling og forædling af alle slags fibermaterialer og alle slags varer fremstillet af fibermateriale, midler til forskydnings- og krølningsstabilisering, mattering, appretering og besværing af fibermaterialer af enhver art og af varer fremstillet af fibermateriale saml til at gøre dem vandskyende og give dem et bedre greb (»Griff«), vaskemidler, befugtningsmidler, valkemidler, slettemidler og indfedtningsmidler alt i forbindelse med forarbejdning, fortiinsvis ved spinding af fibermaterialer af enhver art. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Røg nr Anmeldt den 7. oktober 1954 kl af Firmaet Iwaco ved Henning Johnsen, fabrikation og handel, København, og registreret den 23. juli 1955 for varer, herunder emballager af papir, pap og karton. Reg nr Anmeldt den 9. december 1954 kl af Firmaet Brøste & Co., handel, København, og registreret den 23. juli 1955 for alle arter af mælkeprodukter (dog ikke somælkserstatningspræparater).

7 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 395 ELIVIN - BLITZ - ZERSTÅUBER Reg nr Anmeldt den 6. december 1954 kl. 12"i af C. H. Boehringer Sohn, fabrikation, Ingelheim am Rhein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 23. juli 1955 for redskaber, apparater og indretninger til brug ved legems- og skønhedspleje, nemlig redskaber, apparater og indretninger til forstøvning af parfumer og parfumerivarer, samt midler til legems- og skønhedspleje. Som fuldmægtig er anmeldt: Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 10. december 1954 kl. 12"i af Aktiebolaget C. I Fall, fabrikation og handel, Eskilstuna i Sverige, og registreret den 23. juli 1955 for boreværktøj til træ, tegl og beton. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 18. december 1954 kl. I 1204 af Scheidemandel-Motard-Werke Aktiengesellschaft, V-»w 1_ fabrikation og handel, Berlin-Spandau, og registreret den 23. juli 1955 for koldtopløselig og flydende animalsk lim. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 3. januar 1955 kl. lo^i af I Persil-Kompagniet Aktieselskab, fabrikation og handel. Køben- ^ L havn, og registreret den 23. juli s. å. for kemiske i^rodukter til brug i industrielle, videnskabelige, fotografiske, landbrugs-, havebrugs- og skovbrugsøjemed, naturlige og kunstige gødningsmidler, ildslukningsmidler, hærdemidler og kemiske præparater til lodning, midler til konservering af næringsmidler, garvestoffer, klæbemidler, farver, maling, fernis, lak, midler til beskyttelse mod rust og til konservering af træs farvestoffer og farveemner, bejdse, harpiks og kunstharpiks, metalfolie og -pulver til brug for malere og dekoratører, vaske- og blegemidler, blånelse, farvetilsætninger til vask, rense-, rengørings-, fedtfjernings-, pletfjernings-, pudse-, polere-, opvaske-, skureog slibemidler, sæbe, parfume, parfumerivarer, æteriske olier, kosmetiske

8 396 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. artikler og præparater, stivelse og stivelsespræparater, herunder sådanne til kosmetiske formål, toiletartikler, midler til hudens, hårets, neglenes, tændernes og legemets pleje samt til skønhedspleje, hårvaskemidler og frisørartikler. Registreringen omfatter ikke sneglegift. Reg nr Anmeldt den 8. januar 1955 kl. ll^e D Å af Romano Vitas S. p. A., fabrikation og handel, Triest i NV-/ Italien, og registreret den 23. juli s. å. for vermouth. Mærket er i henhold til anmeldelse af 4. juli 1946 registreret i Rom under nr for ovennævnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt: Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 22. januar 1955 kl af Paramount Pictures Corporation, optagelse VISIAVISION og udlejning af films, New York i De Forenede Stater, og registreret den 23. juli s. å. for films, kameraer og dele dertil, filmprojektionsapparater, projektionsskærme, lydoptagelses- og gengivelsesapparater, tryksager og programmer. (Registreringen omfatter ikke glødelamper). Som fuldmægtig er anmeldt: Varemærkekonsulent E. Henriksen, København. SPRINGOTTOMAN Reg nr Anmeldt den 14. januar 1955 kl. lo^o af Madras-Fabriken Royal A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 23. juli s. å. for springottomaner.

9 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 397 Reg nr Anmeldt den 14. januar 1955 kl. lo^i af samme, og registreret den 23. juli s. å. for reoler. SOVESOFA Røg nr Anmeldt den 14. januar 1955 kl af samme, og registreret den 23. juli s. å. for sovesofaer.

10 398 Reg nr Anmeldt den 19. april 1955 XXDOM 11 I AM//" kl af Aarhus Gummivare-Fabrik A/S, handel og fabrikation, Aarhus, og registreret den 23. juli s. å. for alle slags gummivarer. LEDA - ALTID FØRST MED DET SIDSTE Reg nr Anmeldt den 10. januar 1955 kl. 12o2 af Chr. Jensen & CG. Skotøjsfabrik A/S, fabrikation, København, og registreret den 23. juli s. å. for skotøj af læder, plastic og gummi, læder og skind samt ortopædiske artikler og indlægssåler. Reg nr Anmeldt den 25. januar 1955 o i i fr^a^t k l a f B e c k, K ø l l e r a n d C o m p a n y ( E n g l a n d ) L L I - I Limited, fabrikation og handel, Liverpool i Storbritannien, og registeret den 23. april s. å. for formbare kunstharpikser til industrielle formål. Som fuldmægtig er anmeldt: Diplomingeniør H. Th. Mortensen, København. Reg nr Anmeldt den 25. januar 1955 myi francf kl af Société Rhodiaceta, fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 23. juli s. å. for al slags garn og vævede stoffer, alle slags konfektionerede klæder, kroplinned, herunder livstykker, husholdningslinned, hatte og huer, broderier og possementvarer, galoner, kniplinger og bånd, trikotagevarer, handsker, syartikler samt korsetter. Mærket er i henhold til anmeldelse af 19. februar 1952 registreret i Paris under nr i klasserne 1 80 bl. a. for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg nr Anmeldt den 15. februar 1955 kl af The Brooke Tool Manufacturing Company Limited, fabrikation, Birmingham i Storbritannien, og registreret den 23. juli s. å. for fræsere, rivaler, endefræsere, metalskæresave, spiralbor, borepatroner, fræsespindeler, drejebænksdorne, værktøj sholdere af metal, mekanisk drevne pumper for skærevædske. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., København. Reg nr Anmeldt den 3. marts 1955 kl. MILKMASTER 1150 af Adolf Strange-Hansen, groshandel, Virum, og registreret den 23. juli s. å. for landbrugsmaskiner og landbrugsmaskindele, særlig malkemaskiner.

11 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 399 Reg nr Anmeldt den 5. februar 1955 kl. 10 af Firmaet Albinus Christiansen & Søn, brøndboring, Frederikshavn, og registreret den 23. juli s. å. for vandforsyningsanlæg, vandværksanlæg, pumpestationer og brøndboringsredskaber. ^ r I r I '1^ -! Reg nr Anmeldt den 25. februar 1955 phomf kl af Benni Golf, groshandel, København, og re- ^^LrnV^INu gistreret den 23. juli s. å. for sæbe, vaske- og rengøringsmidler, rensemidler, desinfektionsmidler, plantebeskyttelsesmidler, skadedyrsbekæmpelsesmidler, midler til bekæmpelse af skadelige organismer, insektbekæmpelsesmidler, svampebekæmpelsesmidler, midler til beskyttelse mod møl, sprit, alle slags drikkevarer, herunder spirituosa, smags- og/eller duftgivende tilsætningsstoffer til drikke- og spisevarer, herunder til sukkervarer, samt til parfumerivarer og toiletartikler. Reg nr Anmeldt den 19. april 1955 kl. Cl A^TI-^TFP 1154 af Spiesshofer & Braun Exportgesellschaft, fabri- l-o Cl kation, Heubach/Wiirttemberg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 23. juli s. å. for beklædningsartikler, derunder strikkede og hæklede, undertøj, snøreliv, korsetter, hofteholdere, hofteformere, strømpeholderbælter, dansebælter, brystholdere og dele af disse varer samt trusser. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

12 400 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 26. februar 1955 kl. 11^6 af Hertz Garveri- & Skotøjsfabrik A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 23. juli s. å. for alle arter af fodtøj (dog ikke fremstillet af tekstilvarer). Reg nr Anmeldt den 21. marts 1955 kl. IQoi af Q 1^ A I M A Skals Madras-, Divan- og Polstermøbelfabrik v/ Henry Christian Jensen, fabrikation, Skals, og registreret den 23. juli s. å. for polstrede møbler, divaner og ottomaner samt stolestel. Reg nr Anmeldt den 23. april 1955 kl. ll^i QPI^OAT af S. Seidelin A/S, fabrikation, København, og registreret den 23. juli s. å. for alle varer. B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. Fornyede er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 202, Reg nr. 639, 642, 648, 650, 652, Reg nr. 678, 682, 684, 687, 690, 691, 693, 696, 697, 698, 699, 700, 705, Reg nr. 268, 273, 276, 280, 281, 454, 455, 457, 459, 462, 463, 465, 467, 469, 470, 475. Udslettede er i medfør af samme lovbestemmelse: Reg nr. 26, Reg nr. 380, 382, 383, 384, 398, 399, Reg nr. 266, 267, 272, 274, 282, 284, 285, 288, 289, 290, 294, 296, 297. Trykt i Bianco Lunos Bogtrykkeri A-S, Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og vareniærlvevæsenet, København, og indeholder bekendtgøreise af registrerede varemærker, fæilesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT

KVALITETEN AF DANSK EKSPORT i:\december 99\kvalitet-av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 December 1999 RESUMÉ KVALITETEN AF DANSK EKSPORT På langt sigt er det uholdbart udelukkende at fokusere på lønudviklingen og

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direictøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nt. 17 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER m Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 35 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001

Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001 Bilag 1 til akkrediteringsdokument af 14-01-2019 Reg. nr. 6504 Certificering af ledelsessystemer for overensstemmelse med ISO 45001 ISO 45001:2018 indenfor sektorerne specificeret i nedenstående tabel.

Læs mere

A. Registrerede mærker.

A. Registrerede mærker. registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Fællesmærke Ansøgning om registrering

Fællesmærke Ansøgning om registrering Fællesmærke Ansøgning om registrering Se vejledning til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (navn, adresse og evt. CVR-nr.) 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Patent- og

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlctøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indehiolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 38. Anmeldt den 29. November 1933 Kl. /7i\/C D 10 af Chesebrough Manufacturing Company, Consolidated (a New KLØ V trv York Corporation)

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og Indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

DAKOFA Kursus: Klassificering af farligt affald. Identificering af EAK-koder oktober 2018

DAKOFA Kursus: Klassificering af farligt affald. Identificering af EAK-koder oktober 2018 DAKOFA Kursus: Klassificering af farligt affald Identificering af EAK-koder 23-24. oktober 2018 Agenda Gennemgang af EAK-koder i affaldsbekendtgørelsen Spejlindgange Praktiske øvelser Side 2 EAK-listen

Læs mere

(Bortfald af automatisk ophørsklausul og ændring af bilag 1)

(Bortfald af automatisk ophørsklausul og ændring af bilag 1) Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om brugerbetaling for godkendelse og tilsyn efter lov om miljøbeskyttelse og lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (Bortfald af automatisk ophørsklausul

Læs mere

Tekst 00 Videnskab. Kultur Skriftlig fremstilling 003 Skrift. Bogtryk 069 Museer Museologi Præventiv konservering, klima og

Tekst 00 Videnskab. Kultur Skriftlig fremstilling 003 Skrift. Bogtryk 069 Museer Museologi Præventiv konservering, klima og Tekst 00 Videnskab. Kultur 001.81 Skriftlig fremstilling 003 Skrift. Bogtryk 069 Museer 069.1 Museologi 069.2 Præventiv konservering, klima og transport 069.4 Præventiv konservering, biologisk nedbrydning

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærlievæsenel, København, og indeholder beicendtgørelse af registrerede varemærlier, fæliesmærlcer, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

Fremgang i salget både ude og hjemme

Fremgang i salget både ude og hjemme Fremgang i salget både ude og hjemme Procesindustrien er kommet godt fra start i 20. Omsætningen er i december til februar i gennemsnit 3,6 pct. højere end i de tre foregående måneder. Den tredje største

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 17 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1232. Anmeldt den 6.Oktober 1936 Kl. 10 af Dansk Most og Tørringsindustri, A/S, Fabrikation, Hjallese, og registreret den 5. December

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER Ticlendpn luigives af direktøren for patent- og vareniærkeva'senet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesnuerker, konmninevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærlievæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 12 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere