Kvalitet i alle led. Know-how og kompliceret teknik. Vi er med fra start til slut

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kvalitet i alle led. Know-how og kompliceret teknik. Vi er med fra start til slut"

Transkript

1 Springgrave

2 Kvalitet i alle led Know-how og kompliceret teknik PE-Redskaber er langt mere end traditionelle gymnastikredskaber. Vi har monteret ca. 100 springgrave gennem de sidste 13 år - med og uden gulvlem. Springgravene kan naturligvis sammenbygges med én eller flere nedbyggede trampoliner eller Fast-Tracks. På baggrund af de mange års arbejde med udvikling og etablering af springgrave, har vi opbygget et stort know-how med løsninger af kompliceret teknik. Springgravens mange muligheder En springgrav giver mange muligheder, bl.a.: Kan anvendes af såvel idrætsforeninger som skoleidræt Øvrige idrætsgrene kan foregå på gulvet, når springgraven ikke er i brug Ingen tunge løft af madrasser eller lign. Mulighed for indlæring af nye spring med mange gentagelser og bløde landinger Mulighed for at regulere landingsstedets højde hurtigt og bekvemt Stor sikkerhed! Økonomi i springgravens samlede levetid At etablere en springgrav er ofte en stor investering. Hos PE-Redskaber lægger vi vægt på høj kvalitet i såvel materialevalg, som den håndværksmæssige udførelse og projektering. Fokus på de nævnte værdier er medvirkende til at sikre en lang holdbarhed på springgraven. Dermed bliver en springgrav fra PE-Redskaber en yderst rentabel investering - både i indkøb og i det efterfølgende vedligehold. Vi er med fra start til slut Med vores store ekspertise kan vi bidrage med rådgivning og projektstyring fra projekteringsfasen til den færdige montage af springgraven. Hos PE-Redskaber har vores kunder mulighed for at få tegnet et realistisk billede af deres nye springgrav eller -hal i et 3D computerprogram. Under processen afklares vigtige detaljer som: Hvad er kunden/brugernes behov? Hvor langt kan tilløbet blive? Hvor højt bliver der til loftet over springgraven? Er springgraven placeret hensigtsmæssigt i forhold til øvrige aktiviteter i hallen? Når beslutningen om etablering af springgrave er taget, er PE-Redskaber med fra start til slut. Hele projektet styres sikkert igennem af vores dygtige og engagerede medarbejdere. Opstartsmøde med Arkitekt/Entreprenør Projektstyring opstartes Støbetegninger afleveres Aftaler omkring byggeprojektet afklares Slutmontage Afslutning og aflevering Kunden henvender sig Møde etableres Idégenerering/brainstorm 3D skitser udarbejdes Tilbud Accept Byggefasen starter Byggemøder Opmåling af springgravshullet Stålmontage Projektstyringsfasen fra PE-Redskaber A/S

3 Springgravens opbygning Hvad består en springgrav af? En springgrav fra PE-Redskaber består i store træk af en skumpude, lift, gulvlem og kantpuder: Løs skum Ved anvendelse af løsskumsgrave øges sikkerheden ved multirotationer med og uden skruer. Risikoen for skader, ved en uheldig landing, minimeres. Skumpuden er "hjertet" i springgraven. Skumkvaliteten er af største vigtighed. Den skal have den rette hårdhed for at give/yde den optimale sikkerhed. Skumpuden har et overtræk af strækstof i en kraftig kvalitet. Stoffet er 3-delt i farverne for at give gymnasten en bedre orientering i luften, og dermed en større sikkerhed. Liften (Hæve-/sænke-mekanismen) giver utroligt mange muligheder - ikke mindst som springbord til forøvelser og indlæring af nye spring og teknikker. PE-Redskaber fremstiller springgrave, som kan hæves op til 220 cm - naturligvis med fast sikkerhedsafskærmning, så ingen kan falde ned under liften. Gulvlemmen bevirker, at springgraven kan placeres i haller, hvor der også er andre idrætsaktiviteter. Der laves en nænsom overgang mellem det faste og det bevægelige gulv, så f.eks. håndbold, fodbold og badminton kan dyrkes, både på og ved siden af gulvlemmen. Kantpuderne er den ekstra sikkerhed, som bevirker, at risikoen for at modtager eller gymnast slår sig på springgravens kanter mindskes betydeligt. Ekstra højde! PE-Redskaber fremstiller springgrave, som kan hæves helt op til 220 cm - naturligvis med fast sikkerhedsafskærmning, så ingen kan falde ned under liften. Systemet er patenteret. Kontakt os på telefon Hæve-/sænkegrav på Vedersø Idrætsefterskole med ekstra løftehøjde på i alt 220 cm.

4 Sikkerhed i springgraven Fokus på sikkerhed! Da sikkerhed er af største betydning hos PE-Redskaber, går vi også meget op i detaljen om automatisk låsning af gulvet og automatisk afskærmning af "A-hullet" i gulvlemmen. Ydermere udgør kantpuderne den ekstra sikkerhed, som minimerer risikoen for, at modtager eller gymnast kommer til skade på springgravens kanter. Anbefalinger fra Arbejdstilsynet Efter anbefaling fra Arbejdstilsynet, har PE-Redskaber, som standard og som den eneste af flere springgravsleverandører, monteret et ekstra sikkerhedssystem. Alle lifte er monteret med en ekstra sikkerhedsskærm omkring wirehjulene, så det ikke er muligt at få fingrene i klemme, hvis springgraven ikke betjenes som anført af PE-Redskaber. Strømmen kobles automatisk fra, hvis en person stiger ned under trampolin og skumpude. Systemet skal herefter "resettes" af pedel/halinspektør eller anden uddannet. Ved rengøring/service sættes "montørnøglen" i nøgleboksen nede i hullet. Den forhindrer resetfunktionen oppe i hallen. Altså ingen drift, mens der er personer i hullet! Efter rengøring/service "resettes" systemet oppe i hallen, og betjeningspanelerne kan igen benyttes for løft af puder m.m. Gymnastikhal opført ved Skjern Husflidsefterskole. Gymnastikhallen indeholder: 1 stk. springgrav 600 x 632 cm med gulvlem, som kan hæves til 170 cm over gulv. 2 stk. stortrampoliner nedbygget med gulvlem.

5 Nedbyggede stortrampoliner & Fast-Tracks Stortrampolin Nedbyggede stortrampoliner giver gymnasten mulighed for mange gentagelser under indøvelse af nye spring. Stortrampolinen giver et større løft i forhold til en minitrampolin, og gymnasten kan bruge energien på springet fremfor på tilløbet. Ved køb af springgrave i størrelsen 600 x 632 cm anbefaler PE-Redskaber at etablere to nedbyggede stortrampoliner ved samme lejlighed, da det giver mulighed for optimal udnyttelse af springgraven. Låsesystem på stortrampolin (patenteret) Låsesystemet på stortrampolinen er en ekstra sikkerhed, som forhindrer utilsigtet brug, når en instruktør ikke er tilstede. Når trampolinen er låst, er det ikke muligt at springe i den. Låsesystem på stortrampolin. Patenteret. Fast-Track Fast-Track kan fåes i valgfri længde og med standard- eller Ross-dug. Fast-Track'en kan leveres med justerbar hårdhed. Giver et hurtigt og spændstigt afsæt med mulighed for mange gentagelser af et spring. Låsesystem på Fast-Track (patenteret) Låsesystemet på en Fast-Track forhindrer utilsigtet brug, når en instruktør ikke er tilstede. Når Fast-Track'en er låst, er det ikke muligt at springe på den. Kontakt PE-Redskaber for et uforpligtende tilbud på telefon Låsesystem på Fast-Track. Patenteret. 15 m Fast-Track nedbygget i gulvplan, med variabel hårdhed og låsesystem samt nedbygget stortrampoliner med låsesystem. Foto fra Vedersø Idrætsefterskole.

6 Montage & renovering Montage Vores montageteam udfører et professionelt håndværk med vægt på kvalitet. Vi monterer ud fra målsætningen om at etablere holdbare løsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år. Vi monterer springgrave, Fast-Tracks, nedbyggede stortrampoliner m.v. i såvel eksisterende som nye springcentre. Renovering PE-Redskaber er kendt for at udvikle og producere springgrave i høj kvalitet, men mange års brug af springgravene betyder renovering på et eller andet tidspunkt. Vi reparerer og renoverer ikke blot springgrave, som er købt hos PE-Redskaber, men også springgrave af andre fabrikater. Vi har styr på reparationerne og er hurtige og effektive, så vores kunder ikke skal undvære deres springgrave for længe. Vi reparerer og renoverer alt vedrørende springgrave, Fast-Tracks og nedbyggede stortrampoliner, bl.a. kantpuder, skumpuder, selesystemer og lifte. Montering af springgrave i springhallen ved BGI Akademiet.

7 Tilstandsrapport Få en gratis tilstandsrapport Uanset om det drejer sig om en springgrav fra PE-Redskaber, eller den er af andet fabrikat, kommer vi gerne forbi og udarbejder en gratis tilstandsrapport omkring sikkerhed og tilstand på jeres springgrav. Dette kan give jer et overblik over eventuelle udgifter til reparation. Få styr på sikkerheden Vi anbefaler, at springgrave bliver efterset én gang årligt, med henblik på: at minimere antallet af driftsproblemer/stop på springgraven at minimere udgiften til akutte reparationer at opdage slid i tide og derved minimere udgifterne på vedligeholdelse at forlænge springgravens levetid at give sikkerhed for, at springgraven er efterset af fagfolk Eftersynet er ikke et lovkrav, men det er et forebyggende eftersyn, hvor de vitale dele bliver gennemgået, smurt og kontrolleret. Et service- og sikkerhedseftersyn omfatter: Efterspænding og smøring af alle bevægelige dele Eftersyn og smøring af stålwire samt wirehjul Kontrol af funktion på el-dele og kontakter Eftersyn af skumpude, betræk og kantpuder Tilstandsrapport på det eftersete udstyr Kontakt PE-Redskaber på telefon for yderligere information eller aftale om besøg.

8 Flik-bungy system Nye muligheder! Flik-bungy'en giver mange nye muligheder. Den er det ultimative redskab til indlæring af nye spring - både til for- og baglæns spring. På grund af det ekstra løft, som Flik-bungy'en giver, bliver indlæringsprocessen meget effektiv, da gymnasten derved kan lave mange gentagelser af et spring uden større fysisk belastning. Se video af Flik-Bungy på Saltobælter fås også i str. small. Mange fordele! "På Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg anvender vi Flik-bungy'en med stort udbytte. Begynderen indenfor spring, som skal lære flik-flak fra bunden, oplever hurtigt succes, og får fra starten indarbejdet et hensigtsmæssigt bevægelsesmønster. Det er ikke fysisk belastende at lave mange gentagelser, hvilket også giver overskud til at fokusere på de rettelser, som underviseren giver. Vi arbejder meget med, at springerne skal støtte og modtage hinanden, og også her er Flik-bungy'en en stor hjælp for den uerfarne modtager. Den øvede gymnast udvikler en mere hensigtsmæssig teknik, som er fordrende for de nye spring, som gymnasten ønsker at udføre. Legen med perfektionen af sin flik-flak, de helt små detaljer, bliver lettere at overføre til det færdige spring, pga. de mange gentagelser. Som underviser skal vi ikke stå og tage imod, men kan observere springet og komme med umiddelbare rettelser til gymnasten. Selv om Flik-bungy'en umiddelbart virker stationær, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke opstillinger man, som underviser, vil bruge. På GIV bliver Flik-bungy'en brugt hver time til enkelt- og dobbeltroterende saltoer, forlæns og baglæns spring. Et genialt redskab, hvor gentagelsen af springet kommer i fokus." Hans Hvelplund Overgaard og Thomas Alnor Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg. Flik-bungy system på Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg.

9 4-punkts bungy systemer 4-punkts bungy En 4-punkts bungy er ideel over en stortrampolin til indøvelse af f.eks. dobbeltrotationer. Bungy'en består af ophængte elastikker i 4 hjørner. Gymnasten fikseres i 4 punkter så han/hun forbliver i midten af stortrampolinen, mens der springes. 4-punkts bungy'en er til dem, som ønsker mange gentagelser af dobbelt- og trippelrotationer, hvor der samtidig er stor sikkerhed forbundet med opstillingen. Ved at gymnasten er ophængt i elastikker, bliver nedgangen fra stor højde bremset væsentligt, dette giver modtageren mulighed for at gå ind og hjælpe, hvis gymnasten ikke er helt rundt i springet. Nedbygget stortrampolin med låsesystem. Over stortrampolinen er der monteret et 4-punkts bungy system. Foto fra Vedersø Idrætsefterskole.

10 SmartVip - den automatiske sportsbande SmartVip - en overvejelse værd! SmartVip er et automatisk bandesystem. SmartVip overholder standardmålene for sportsbander, det kan derfor være en løsning, som kan være værd at tage med i overvejelserne, når der skal bygges en ny idrætshal, eller en eksisterende skal renoveres. Når SmartVip skal bruges "kommer den op af gulvet. Efter 1 minut og 10 sekunder er hallen omstillet til indendørs fodbold eller hockey. SmartVip er det mest unikke halinventar til dato! Grundet vores erfaring med springgrave, er vi i stand til at lave samlinger mellem den bevægelige og den faste del af gulvet, som praktisk talt ikke ses, og derfor heller ikke er til gene for brugerne af hallen, når SmartVip'en er lukket. Når SmartVip er helt oppe, lukkes undergulvet helt tæt, så der er en plan gulvflade bag SmartVip. Er du interesseret i at høre mere om SmartVip, så kontakt PE-Redskaber på telefon , eller klik ind på Valget er dit Fleksibiliteten og mulighederne er mange. Det er dig, som kunde, der sammensætter antal, og den fordeling af SmartVip s der skal være. Ønsker du f.eks. kun SmartVip i enderne af hallen er det muligt. Er det siderne, eller måske en deling af spillefladen, så der kan spilles minifodbold (med fodboldmål op til 5 m i bredden) på to baner, er det også muligt. Valget er dit! En liste af fordele Der er mange fordele ved SmartVip, b.la.: Ingen tunge løft Ingen ensidige gentagne bevægelser Fleksibel idrætshal Hurtig omstilling af idrætshallen Ingen støj Driftsikker 10

11 Referenceliste Referenceliste Nedenfor har vi listet referencer over nogle af de springgrave, som PE-Redskaber har installeret. - Du kan se flere referencer på vores hjemmeside Er der spørgsmål, eller ønske om fremvisning af projekter, er du velkommen til at kontakte PE-Redskaber på telefon Bjergsnæsskolen, Viborg 1 springgrav 400 x 600 x 95 cm 1 springgrav 500 x 632 x 95 cm 1 springgrav 600 x 600 x 95 cm 2 springgrave 600 x 632 x 95 cm 4 nedbyggede trampoliner m/låsesystem 10 m nedbygget Fast-Track Vedersø Idrætsefterskole 1 springgrav 600 x 800 x 95 cm, med ekstra løftehøjde til 220 cm 5 nedbyggede trampoliner m/låsesystem 15 m nedbygget Fast-Track m/låsesystem og variabel hårdhed. 2 sæt 4-punkts bungy Vejstrup Ungdomsskole 1 springgrav 400 x 600 cm m/gulvlem 1 springgrav 600 x 700 x 95 cm, med ekstra løftehøjde til 220 cm 1 springgrav 450 x 700 x 95 cm 1 springgrav 450 x 600 x 95 cm 1 løsskumsgrav 450 x 600 cm 4 nedbyggede trampoliner m/låsesystem 19 m nedbygget Fast-Track m/låsesystem og variabel hårdhed BGI Akademiet 4 springgrave 500 x 600 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner m/låsesystem 12 m nedbygget Fast-Track Outrup Idrætscenter 2 nedbyggede trampoliner m/låsesytem Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole 2 springgrave 600 x 632 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole 2 nedbyggede trampoliner m/gulvlem Bøvling Idrætsefterskole 1 springgrav 600 x 600 x 95 cm 1 nedbygget trampolin Ågaard Efterskole 2 springgrave 600 x 632 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner Flemming Efterskole 2 springgrave 600 x 632 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner m/låsesystem Idrætsefterskolen Lægården 2 nedbyggede trampoliner m/gulvlem Haderslev Idrætscenter 1 nedbygget trampolin m/gulvlem Holingcentret, Herning 1 springgrav 600 x 610 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner Den danske Husflidsefterskole, Skjern m/gulvlem 2 nedbyggede trampoliner m/gulvlem Højer Ungdomsskole Standard springgrav 400 x 600 x 95 cm m/gulvlem Østermarkshallen, Aars 2 nedbyggede trampoliner Dejbjerglund Efterskole 1 springgrav 400 x 632 x 95 cm 2 nedbyggede trampoliner Øster Aaby Friskole Grindsted Landbrugsskole Nr. Broby Efterskole Svendstrup Efterskole 1 springgrav 500 x 600 x 95 cm Fjordvang Efterskole Jyderup Hallen Vinde Helsinge Fri- og Efterskole 2 nedbyggede trampoliner Lyngs Idrætsefterskole Gudumholm Skole 11

12 Folevej 47 Fole T DK Gram F admin@pe-redskaber.dk Danmark Der tages forbehold for modelændringer og trykfejl. Opsætning: PE-Redskaber Juli 2009.

Kvalitet i alle led. Know-how og kompliceret teknik. Vi er med fra start til slut. 2 www.trampolin.dk

Kvalitet i alle led. Know-how og kompliceret teknik. Vi er med fra start til slut. 2 www.trampolin.dk Springgrave Kvalitet i alle led Know-how og kompliceret teknik PE-Redskaber er langt mere end traditionelle gymnastikredskaber. Vi har monteret springgrave siden 1996 - med og uden gulvlem. Springgravene

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado Trampolinen, som sender dig op i nye højder! Den nye Dorado fra PE-Redskaber er ikke blot designet med vægten lagt på optimal udnyttelse af fjedre, den er også

Læs mere

4 forskellige produkter! Team-Track serien består af 4 forskellige produkter, som kan indgå i spændende springopstillinger.

4 forskellige produkter! Team-Track serien består af 4 forskellige produkter, som kan indgå i spændende springopstillinger. Team-Track Serien Det er sjovt! Det skal være sjovt og spændende! Baggrunden for Team-Track Serien er et behov for redskaber, som gør det sjovt og spændende at gå til gymnastik. Multifunktionalitet, lydløs,

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado - Jump in the air! Dorado trampolinen fra PE-Redskaber er opkaldt efter en tropisk mahi-mahi fisk. Dorado fisken er en meget bemærkelsesværdig og smuk fiskeart.

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

PE-Redskaber A/S. Firmaprofil. Kompetence. Udvikling. Funktionalitet. Kvalitet. Glæde. Dynamik. Design. Fleksibilitet. Rådgivning

PE-Redskaber A/S. Firmaprofil. Kompetence. Udvikling. Funktionalitet. Kvalitet. Glæde. Dynamik. Design. Fleksibilitet. Rådgivning PE-Redskaber A/S Firmaprofil Kompetence Udvikling Funktionalitet Dynamik Glæde Kvalitet Design Fleksibilitet Rådgivning Om PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler, producerer og sælger gymnastikredskaber samt

Læs mere

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Indhold Træning af motorik Kravle/Krybe fra 3 år... 4 Træning af motorik Klatre fra 3 år... 5 Træning af motorik Trille/Rulle

Læs mere

AirTrack+ Springbane

AirTrack+ Springbane AirTrack+ Springbane AirTrack + - en multifunktionel springbane Med en AirTrack+ får du en multifunktionel springbane, som kan anvendes af alle, fra børn til voksne og fra begynder til elite gymnaster.

Læs mere

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle.

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Træning af motorik - Kravle / krybe Træning af motorik - Kravle / krybe Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Byg to tunneler, hvor den ene er høj og den anden er lav. Kravl under den

Læs mere

Redskaber Valby IF. Redskabspakke i Prøvehallen 2018, Valby IF

Redskaber Valby IF. Redskabspakke i Prøvehallen 2018, Valby IF Redskaber Valby IF Redskabspakke i Prøvehallen 2018, Valby IF Oversigt over redskabspakke i Prøvehallen, Valby IF Vi har i dette opslag samlet et overblik over alle de springredskaber der er til rådighed

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

Anvendelse af trampoliner på Gudenaadalens efterskole

Anvendelse af trampoliner på Gudenaadalens efterskole Anvendelse af trampoliner på Gudenaadalens efterskole 1 Skolens ansvar Brug af trampolin er en aktivitet, der er forbundet med skærpet tilsyn og der- med også skærpet ansvar. Det er ledelsens ansvar, at

Læs mere

Bilag 5 Fjedrende afsætsredskaber status for udvikling og anvendelse

Bilag 5 Fjedrende afsætsredskaber status for udvikling og anvendelse N O T A T Trampolin j.nr. 7-305-9/1/PAA Bilag 5 Fjedrende afsætsredskaber status for udvikling og anvendelse Center for Forebyggelse Islands Brygge 67 2300 København S Tlf. 72 22 74 00 Fax 72 22 74 11

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

Spotkurser DGI Midtjylland Gymnastik & Fitness

Spotkurser DGI Midtjylland Gymnastik & Fitness Spotkurser DGI Midtjylland Gymnastik & Fitness Har din forening brug for lidt ny inspiration? Har I købt nye redskaber og mangler inspiration til brugen af dem? DGI Midtjylland Gymnastik & Fitness tilbyder

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

Moduler på DGFs ungekonvent 2011

Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Moduler på DGFs ungekonvent 2011 Fælles opvarmning lørdag Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Den gode opvisning Parkour 1 Lasse Sønnichsen og Mathias Ried Larsen Tema i opvisningen Parkour 2 Lasse

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Pinsestævne på Bornholm Tilmeldingsskema

Pinsestævne på Bornholm Tilmeldingsskema Pinsestævne på Bornholm Tilmeldingsskema Da stævnet indeholder mange elementer er der også mange oplysninger, der skal gives i forbindelse med tilmeldingen. Udfyld skemaet så grundigt som muligt det vil

Læs mere

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Teknik og Miljø 2012 Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Energilandsbyprojektet Energilandsbyprojektet er et samarbejde mellem Slagelse Kommune,

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

Materialegennemgang. Kano Dansk Kano og Kajak Forbund Redigeret: 04-04-02 Materialegennemgang Hjælpeinstruktør Kapitel 9.5

Materialegennemgang. Kano Dansk Kano og Kajak Forbund Redigeret: 04-04-02 Materialegennemgang Hjælpeinstruktør Kapitel 9.5 Materialegennemgang Valg af padel Tekniske forskelle Det er individuelt hvilken type padel, der er mest hensigtsmæssig for den enkelte klub. Det afhænger af økonomi, målsætning, niveau af kapafdelingen

Læs mere

Høringssvar for lokalplan om Skolen på Islands Brygge

Høringssvar for lokalplan om Skolen på Islands Brygge Høringssvar for lokalplan om Skolen på Islands Brygge Indhold Høringssvar for lokalplan om Skolen på Islands Brygge... 1 Baggrund... 1 Sammenfatning... 1 Fremtidens gymnastiks konkrete forslag... 2 Statistik

Læs mere

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012 Indledning Alle vigtige informationer til brug ved SpringCup 2012 er forsøgt samlet i dette dokument. Tidsplanen og karakterlister skal hentes i separate dokumenter, men øvrige informationer findes her.

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Gymnastikhåndbogen en trænerguide

Gymnastikhåndbogen en trænerguide Gymnastikhåndbogen en trænerguide Kom godt igang Du er startet som gymnastiktræner, og vi i gymnastikudvalget vil gerne byde dig velkommen. Du vil ikke stå alene, og er der brug for hjælp, står din kontaktperson

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

BRUGER MANUAL. Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben)

BRUGER MANUAL. Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben) BRUGER MANUAL Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben) INTRODUKTION Før brug af trampolinen, skal al informationen i denne manualen læses grundigt. Som i alle andre fysisk relaterede aktiviteter,

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Bane 1 (pomfritgrav):

Bane 1 (pomfritgrav): Bane 1 (pomfritgrav): Børnene skal svinge sig ud i pomfritgraven ved hjælp af tovene - et tov i hver hånd. I ringene skal børnene prøve at hænge med hovedet nedad eller slå kolbøtter. Hoppe i mønster i

Læs mere

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejder Opsætning af altan Opsætning

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset...

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset... Bjælkehuse Byg-selv i naturens eget materiale Har du grunden, så har vi huset... Velkommen Stemningen i et Nynorm bjælkehus er noget helt specielt. Kombinationen af de naturlige materialer og et godt indeklima,

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Jumpkids 16. Trampolincenter.dk. Brugermanual. - En del af PE-Redskaber A/S

Jumpkids 16. Trampolincenter.dk. Brugermanual. - En del af PE-Redskaber A/S Jumpkids 16 Brugermanual Trampolincenter.dk - En del af PE-Redskaber A/S Vigtig information før brug af trampolinen ADVARSEL: VED BRUG AF DENNE TRAMPOLIN ER DER, VED LANDING PÅ RYG, NAKKE ELLER HOVED,

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Udgave 1.3 Juni 2013 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens produktansvar

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Brugsvejledning til Team-Track

Brugsvejledning til Team-Track Brugsvejledning til Team-Track Checkliste Team-Track Team-Track en er en luftspringbane, som har to specialblæsere. Den ene er en fylde-blæser, som fylder Team-Track en med luft. Når den ikke kan blæse

Læs mere

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..!

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! SKJERN UDESTUER er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! > 1 UDESTUER > VINTERHAVER > KARNAPPER TILBYGNINGER > VINDUER > DØRE er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! 2< SKJERN UDESTUER Mere

Læs mere

REDSKABSREGLEMENT FOR TUMBLING

REDSKABSREGLEMENT FOR TUMBLING REDSKABSREGLEMENT FOR TUMBLING 2017-2021 Version: 1/08/2017 Dette reglement beskriver de redskaber, der skal anvendes til tumblingkonkurrencer afviklet i Danmark. Større ændringer i reglementet kan foretages

Læs mere

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS

HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS HEALTHY COWS ARE PROFITABLE COWS Innovative solutions designet og udviklet i Danmark FREEDOM FOR COWS COW-WELFARE COW-WELFARE FLEX STALLS EN WIN-WIN LØSNING Flex Stalls er udviklet til at fremme både dyrevelfærden

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE PRODUKTKATALOG ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Annoncering. Udbud af Springgrave og idræts inventar: CAMPUS VEJLE VUC Vejle Boulevarden 48 7100 Vejle

Annoncering. Udbud af Springgrave og idræts inventar: CAMPUS VEJLE VUC Vejle Boulevarden 48 7100 Vejle Annoncering Udbud af Springgrave og idræts inventar: CAMPUS VEJLE VUC Vejle Boulevarden 48 7100 Vejle 31. marts 2014 1. Indledning... 2 1.1 Udbuddets omfang... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 2.1 Udbudsform...

Læs mere

VAV FUNKTION. Instruktionsmanual 2

VAV FUNKTION. Instruktionsmanual 2 VAV FUNKTION DK Instruktionsmanual 2 DK INDHOLD INDLEDNING... 3 1. MONTAGE AF TRYKTRANSMITTER... 3 2. SLANGE TILSLUTNING PÅ TRYKTRANSMITTER... 3 3. ELEKTRISK TILSLUTNING TIL AGGREGAT... 4 4. INDSTILLING

Læs mere

PGI Opstartsmøde

PGI Opstartsmøde PGI Opstartsmøde 21.08.19 Dagsorden Siden sidst 3 idrætsgrene. Gymnastik fitness, badminton og løb 750-800 medlemmer Pedersborg, Bjernede sorøhallen Omsætning 450.000 29 instruktører, 20 hjælpere og 5

Læs mere

Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2018 Trin 1-6 Beskrivelse af øvelser

Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2018 Trin 1-6 Beskrivelse af øvelser Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2018 Trin 1-6 Beskrivelse af øvelser 1.1 Indledning Generelt trin 1-6 Materialet er opdelt i kapitler, hvor kapitel 2 beskriver de generelle fradrag.

Læs mere

Formål Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Formål Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring, flikflak Materiale Materiale

Formål Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Formål Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring, flikflak Materiale Materiale Nr.5623 Alder: 2-80 år - Tid: 10 min. Nr.5487 Alder: 6-80 år - Tid: 5 min. Skråtstillet springbord Forøvelser til kolbøtter, salto, vejrmålle, Abegang i bomme Træne styrke i arme og skuldre. kraftspring,

Læs mere

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Tillykke med købet af Genie B Gulvvaskemaskine Maskinen leveres i en kasse. Læs altid instruktionen før maskinen tages i brug. Vær opmærksom på, at kassen som

Læs mere

Skriftligt materiale fra GF springgymnastik

Skriftligt materiale fra GF springgymnastik Skriftligt materiale fra GF springgymnastik Faglige mål: Eleverne skal kunne redegøre for centrale begreber og metodikker inden for springgymnastik. beherske centrale færdigheder inden for springgymnastik

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med Gymnastikhuset, der gerne vil lege med En forening sælger topklassefaciliteter til skolerne i forbindelse med eventdage, hvor foreningens instruktører styrer undervisningen i samarbejde med lærerne og

Læs mere

Begynder Bedømmelsesreglement for

Begynder Bedømmelsesreglement for Begynder Bedømmelsesreglement for Vedtaget og udgivet august 2014, mindre korrektur januar 2015 Af Udvalget for TeamGym Alle dele af reglementet kan findes på GymDanmark s hjemmeside Copyright GymDanmark,

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED!

HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! HEGN OG LÅGER TIL HAVE NYHED! Nye låger til have og indkørsel Havehegn i træ og net Hegn og udstyr til hund NYHED! FLOT OG HELT TÆT - Lund Lund hegnet er kendetegnet ved de særlige lægteprofiler, som giver

Læs mere

Stadionmål bedst på hjemmebanen

Stadionmål bedst på hjemmebanen Stadionmål bedst på hjemmebanen Godt håndværk Innovativ Bredt udvalg Vi har det nok! Stadionmål, forskellen finder du i detaljen. Håndværket med svejsninger. Profilens godstykkelse og konstruktion. Justering

Læs mere

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok.

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok. BEN- OG FODARBEJDE 1. ØVELSE - STIGETRÆNING Målmanden tager enkeltstep i trinene. Ved enden af stigen ligger hun sig på maven. Rejser sig i grundstillingen, hvorefter træneren / målmandsmakkeren laver

Læs mere

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport

INNEHÅLL. Tænk på at: GYM&FITNESS. Gulvet en afgørende faktor Lyddæmpende gulv Gummimåtter Fitnessgulv Løbebaner Gym/Kontor/Reception Om Unisport Gym & Fitness 04 Tænk på at: - vælge et gulv som passer til omgivelserne - have det rigtige gulv på det rette sted - dele gulvet op i forskellige zoner - gulvet skal være langtidsholdbart - vælge en stabil

Læs mere

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt!

Lindab Construline. Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stålprofiler til indervægge Lindab Construline Lindab RdBX stållægter Genial løsning - helt enkelt! Stållægter til indervægge Lindab RdBX stållægter Tid er penge... Lindab har lanceret et patenteret produkt

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Stigeøvelser anno 2008 HEST

Stigeøvelser anno 2008 HEST Stigeøvelser anno 2008 HEST STIGE 1: Øvelse 2: Tilløb indspring over måtte ophop på springbræt landing på springbræt. Arme ved ører, hulning i kropsposition, let knæbøjning i afsæt og landing. Bemærk korrekt

Læs mere

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Original brugsanvisning Varenr.: 9055928 Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rund trampolin t. nedgravning - Varenr.

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

KRAVSPECIFIKATIONER: ARBEJDSMILJØKRAV TIL MASKINER OG TEKNISKE HJÆLPEMIDLER

KRAVSPECIFIKATIONER: ARBEJDSMILJØKRAV TIL MASKINER OG TEKNISKE HJÆLPEMIDLER Maskine: Fabrikat: Type: Udfyldt af: Dato: Lovkrav angivet Andre krav angivet Støj se også under brugsanvisning Acceptværdier Følgende A-vægtede lydtrykniveauer må ikke overskrides, når maskinen er i drift

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

MASTER HEATER. Den nye generation af varmelampe UNITED STATES PATENT

MASTER HEATER. Den nye generation af varmelampe UNITED STATES PATENT MASTER HEATER Den nye generation af varmelampe UNITED STATES PATENT HVORFOR BRUGE MASTER HEATER Et godt produkt der overstiger forventningerne 100% VEDLIGEHOLDELSES FRI Fordele ved Master Heater Reducerer

Læs mere

Icopal Entreprise a/s. Eksperter i tagpaptage

Icopal Entreprise a/s. Eksperter i tagpaptage Icopal Entreprise a/s Eksperter i tagpaptage l i t t e g a T g i l o b n di Nyt tagpaptag til boligen Vi løser alle typer af tagopgaver med tagpap inden for både flade tage og hældningstage. Vores ekspertise

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

Miljø og afløb WWW.RC.DK

Miljø og afløb WWW.RC.DK Miljø og afløb WWW.RC.DK RC BETONVARER RC Betonvarer er en alsidig betonvareproducent med stor kompetence indenfor levering af kundetilpassede løsninger til miljø- og afløbsbranchen. En stab af erfarne

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Indholdsfortegnelse: 1. Før brug af stolen 2. Brug af stolen 3. Rengøring og vedligeholdelse 4. Sikkerhed 5. Problemløsning 6. Teknisk information 7.

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

AC Anneks R U M T I L F R I H E D

AC Anneks R U M T I L F R I H E D AC Anneks R U M T I L F R I H E D HVEM ER VI? Med mange års erfaring inden for tømrerfaget har AC Byg udvidet sin strategi med at bygge enkle og unikke kvalitetsannekser med mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten

Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten KUNDECASE: JHS BYG Vindueslifte forbedrer arbejdsmiljøet og effektiviteten Byggebranchen har i lang tid haft fokus på arbejdsmiljø, forebyggelse af skader samt overbelastning af medarbejderne. Samtidigt

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

SpringCup 2015 Reglement 2. udgave, 29/11-2015

SpringCup 2015 Reglement 2. udgave, 29/11-2015 Indledning Hermed reglement for SpringCup 2015. Der er få ændringer i reglementet ift. sidste år. Disse ændringer er markeret med rødt. Nye tiltag i 2015: Dommer: Dommerne afgiver kun udførselskarakter

Læs mere

Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer

Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer Uge 27 - Skyum Idrætsefterskole SkyumCampen 2015 Uge 27 - En uge med fart på... www.dgi.dk/arrangementer 2 Masser af sport og fællesskab SkyumCampen er for dig som vil dyrke masser af sport og opleve Skyum.

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere