Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail:"

Transkript

1 Forår 2017

2 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: Mail: Næstformand/Jægerråd Rebild: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: Mail: Kasserer: Hans Dahl Krogsvej 11 Tlf: Sekretær: Paw Amstrup Mail: Bestyrelsesmedlemmer: Henrik Bredahl Mølholmvej 18 tlf: Mail: Danny Hansen Vesterbygade 24B tlf: Mail: Dennis Bergen Degnevænget 16 Suppleant: Henrik Rostgaard Hjorth Jan Flemming Kristensen Blenstrupvej 26 Møllegaarden 20 Askildrup Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Bjarne Kristensen Hans Dahl Jan Lund Chris Stilling Skydeudvalget: Henrik Bredahl (form) Paw Amstrup Jesper Nielsen Danny Hansen Jan Lund Thomas Rafaelsen Kurt Weis Hundeudvalget: Dennis Bergen(form) Henrik Urenholdt Niels Erik og Irma Nielsen (Maler) Danny Hansen Flemming Kallehave: Marie Louise Kallehave Kurt Husudvalget: Danny Hansen (form) Preben Simonsen Svend Jensen Thomas Rafaelsen Hans Dahl Informationsudvalget: Preben Simonsen (form) Chris Stilling Paw Amstrup Dennis Bergen Webmaster: Chris Stilling Facebook: Paw Amstrup Bueudvalg: Revisor: Svend Karlsbjerg Suppleant: Svend Jensen

3 Formanden har ordet! Et nyt år er startet. Det gamle lagt på hylden og for længst overstået. I år kommer der til at ske noget med jagten i Danmark. Danmarks Jægerforbund har lagt op til en mere tidssvarende jagttidsforhandling, set i forhold til tidligere, hvor der blev forhandlet for 4 år af gangen. I dag vil man snakke adaptiv jagttider!! Adaptive jagttider skal forstås således, at jagttiden tilpasses vildtets faktiske bestand. Vi kender det allerede i dag, hvor der på parolen fx bliver sagt: I dag sparer vi fasanhønen, eller vi skyder kun lam osv. Dette er adaptiv jagt på bedste vis. Man vil stadig forhandle jagttider på landsplan, men lokalt kan der gives mere eller mindre tilladelser til afskydning af forskellige vildtarter. Alt dette sker på baggrund af jægernes tilbagemeldinger fra efterårets jagter. Vi jægere skal inddrages mere i muligheden for mest mulig jagt! Kreds 1 har i efteråret startet en kæbeundersøgelse af kronvildt. Undersøgelsen skal danne baggrund for bedre viden om alder, køn osv. på det nedlagte kronvildt. Igen for at kunne dokumentere og klarlægge vildtets fysiske tilstand i naturen. DOF tæller fugle, vi har talt harer og agerhøns i Himmerland. En tælling som betød harejagten igen blev muligt i Himmerland. Viden giver bedre muligheder for en velbegrundet forhandling af jagten i Danmark, både i positiv og negativ retning. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at kronvildtet får nye jagttider fra Miljøministeren har skåret igennem og dermed overtrumfet et ellers enigt vildtudvalg. Mere jagt på kalve, mindre på store hjorte. Dog med mulighed for lokalt 2 ugers brunstjagt. Det forventes at blive endeligt vedtaget omkring sommerferien, således jagttiderne træder i kraft pr. 1/9 17. I Himmerland skulle fredningen ophæves i år. Der er indsendt fra hjortevildtgruppen et forslag, at for ikke at lave for store indhug i kronvildtbestanden. I forslaget opfordres der til i en periode på 3 år forsøgsvis, at der blive jagt på store hjorte i 14 dage, og hind og kalv i 6 uger. HUSK DET ER IKKE endeligt VEDTAGET ENDNU!!!!

4 Renovering af Bådehuset I november fik jagtforeningen den glædelige nyhed, at vores ansøgning om kroner til renovering af bådehuset ved søen, var imødekommet med positivt udfald. Fonden for Sparekassen Himmerland som vi søgte pengene hos, er opstået ved overgangen fra garantsparekasse til aktieselskab, som er sket i Jutlander Banks historie. Fonden der jævnligt deler penge ud til støtte for alment velgørende formål i fondens virkeområder. På billedet ses Ella Møller afdelingsdirektør i Jutlander Banks Skørping af deling overrække det synlige bevis for gaven. En stor tak til Jutlander Bank her fra, og vi ser frem til et forsat godt samarbejde. Når solen igen begynder at skinne fra den blå himmel, skal der bruges frivillige til at give et nap med ved søen. Vi søger frivillige som kan bruge værktøj, hjælpe til, styre delopgaver eller blot bage en kage til det arbejdende folk. Mandag d. 13 marts kl i Purkerhus vil vi gerne invitere alle interesserede til et byggemøde. Hvor omfanget af renoveringen vil blive nærmere afdækket. Samtidig er i meget velkommen til at byde ind med ideer, erfaring eller andet positivt som kan hjælpe processen i gang og løst på nemmeste vis. Skulle nogle sidde med forbindelser til en god leverandør af forskellige materialer, eller har i selv købt et bræt som konen ikke har opdaget. Modtages dette meget gerne. Nærmere oplysning kam ske til Preben:

5 Generalforsamling i Skørping Jagtforening Torsdag d. 24 november kl i Purkerhus, sad ca 30 M/K klar til en god og konstruktiv aften. Formanden fik afleveret sin beretning fra året som er gået og lidt om fremtidens udfordringer og tiltag. Jagtfondens beretning blev også godkendt i samme åndedrag. Regnskabet blev gennemgået og forklaret af Hans Dahl blev et kanonår, med hensyn til det økonomiske. Angegement fra udvalgene, et stort fremmøde af deltagere og en stram økonomisk politik har sat sit præg på foreningens pengekasse. Hans Dahl kunne samtidig berolige de fremmødte med, at revisoren havde godkendt regnskabet uden påtegninger. Bestyrelsesmedlemmer blev valgt (der var ønske om genvalg fra alle) Suppleanterne blev besat, og en mindre udskiftning i udvalg blev fastlagt (se side 2 omkring sammensætning osv.). Både for bestyrelsessuppleanterne og medlemmerne af udvalgene, var det ikke svære at finde bemandingen. Hvilket vi tolker som positivt, at flere ønsker at giver en hånd med, hvor der er brug for det. TAK. Af indkomne forslag var der fra bestyrelsens side kommet et forslag, at vedtægterne skal skrives lidt om, således foreningens formue, ved nedlæggelse af foreningen. Bliver anvendt til jagt til medlemmerne. Og ikke som nu Vil formuen tilgå DJF i en 5-årig periode. Og hvis der ikke startes en ny forening i nærområdet, vil de gå i DJFs kasse. Det indkomne forslag vil blive fremlagt på generalforsamlingen Således vi har mulighed for at tænke og gennemarbejde det ordentligt igennem. Uddeling af Kragepokal til årets Kragejæger blev igen Børge Svendsen. Thomas havde til kaffen indkøbt tre forskellige rom. En helt ung rom, som nok var bedst med cola!! To ældre rom af bedre kvalitet og lidt flere år i fade fik smilet frem på de fleste. De to sidste rom behøvede ikke cola for at glide ned!! Spændene hvad næste års generalforsamling vil byde på af smagning?

6 Husets dag Huset trænger igen til en overhaling. Oprydning i udhusene og på loftet. Et par ture på lossepladsen med kasserede effekter og lidt vand og sæbe rundt omkring skal der nok også gøres! Lørdag d kl. 8:30 starter vi med rundstykker og kaffe. Dagen afsluttes som sædvanligt med stegt flæsk og persillesovs. Danny har lovet der er nok af det hele!! Alle er velkomne på dagen. Medbring lidt værktøj, trailer eller kom blot med godt humør og vi finder noget at rive i. Hjortebane og indskydning af riffel Hjortebanen er lejet i Ulbjerg. Grundet manglende bekræftelse fra udlejer inden bladet går i pressen. Bedes i venligst holde øje med hjemmesiden og nyhedsbrevet for nærmere tidspunkt m.m. Riffelskydning Vi har indgået et samarbejde med Terndrup Jagtforening. Hvilket betyder vi kan for et mindre beløb benytte skydebanen i Svanfolk på dage sammen med Terndrup. Nærmere information vil fremgå af hjemmesiden.

7 Jagthorn 2017 Jagthornsblæsningen er nu blevet en fast del af aktiviteterne i Skørping Jagtforening. Sæsonen starter midt i september, så blæserne er klar til den ny jagtsæson. Der øves hver onsdag aften i klubhuset på Gerdingvej 53 i Skørping. Der undervises nybegyndere og mere øvede. Som noget nyt har kredsen indkøbt nogle horn, således nybegyndere kan låne et jagthorn i en sæson, inden de køber et horn selv. Kredsen udlåner både Furst Pless (det lille normale horn) og det store Par force horn. Fra 1 februar 2017 starter undervisning med henblik på, at deltagerne kan gå til duelighedsprøverne under Danmarks Jægerforbund. Prøverne afholdes i Viborg den 25. marts 2017 Vi satser på at deltagerne stiller op enkeltvis til prøven i enten bronze, sølv eller guldmærke. Endvidere øves i gruppeblæsning til sølvmærket. Underviser er Peter Aldal. Alle er velkomne i klubhuset onsdage om aftenen med start kl. 18 for mindre øvede og kl. 19 for mere øvede. Nærmere oplysninger Hans Dahl Der øves under kyndig vejledning af Peter Aldahl.

8 Hundetræningen Træningen starter indendørs i nye rammer, da Peder har skulle anvende ridehallen til andet formål, hvilket vi respekterer med fuldt ud. Hundefolkene fik istandsat en ny aftale, med en ridehal beliggende Vårstvej 288, 9260 Gistrup. Maria Louise og Flemming har været igennem nogle kurser sidste år, og har der opnået nogle nye og spændene træningsmetoder som kan inspirere både hund og ejer. Indendørs trænings-hold 2017, er begyndt 3/ / kl i alt 12 gange til den nette sum af 400,- Udendørs træning 2017 foregår på skydebanen eliggende ved Gerdingvej, tirsdag kl. 18. start d. 28/ / i alt 12 gange. Prisen er 500,- incl. Vildt for dette kursus. Der er ligeledes lagt et Schweisskursus i støbeskeen i foråret. Kurset forløber sig over 4 gange med start d. 8. april og slut d. 29. april. Nærmere tilgår på hjemmesiden og via nyhedsbrevet. Kurset afholdes i Purkerhus, Gerdingvej 53,. Pris 1000,- incl. materialer Kurset er primært for begyndere/ hundeførere, der ikke har ført en hund på prøve og omfatter undervisning til 3t/ 400m og 20t/ 400m. Tilmelding til Maria-Louise

9 Plovmandshøj Plantage efterårsjagt Efterårsjagterne i Plovmandshøj er overstået for i år. Tilslutningen har igen været utrolig positivt, og næsten alle pladser er blevet solgt. Vi har dog ikke kunne nedlægge kvoten af råvildt, trods utallige muligheder for at kunne dette!! Dette har betydet et mindre underskud i det samlede regnskab for årets jagt i Plovmandshøj. Underskuddet betyder således, vi må tære lidt på formuen i jagtfonden. Samlet set er budgettet lavet stramt, for på den måde at kunne udbyde jagt til jer medlemmer til en fornuftig pris, så alle kan deltage. Formuen i Jagtfonden er jo opstået grundet manglende jaglige aktiviteter i en årrække. Vi ser frem til en ny sæson med nogle hyggelige jagter. Positiv stemning og godt kammeratskab. Jagterne er blevet afholdt i en positiv ånd, hvor der har været plads til et godt grin, afslappet stemning og ikke mindst fælles forståelse for jagt og sikkerhed. Hold øje med nye jagtider og tilmelding til Bukkejagten på hjemmesiden og via nyhedsbrevet.

10 REBILD JÆGERRÅD. Jægerrådet består af repræsentanter fra de forskellige jagtforeninger, under Danmarks jægerforbund, i Rebild kommune. Der er 8 jagtforeninger i kommunen, hvoraf de 5 har valgt at deltage og samarbejde i jægerrådet. De 5 foreninger er Støvring, Terndrup, Suldrup, Veggerby og Skørping. Jægerrådet har blandt andet en repræsentant i Rebild kommunes grønne råd, hvor tanker og ideer om friluftsaktiviteter, kommunale tiltag og lign. i naturen bliver drøftet. Dvs. at jægerne også bliver hørt om natur-spørgsmål og aktiviteter i kommunen. Jægerrådet er også et bindeled mellem jægerforbundet og jægerne, samt kontakten til bla. Skov og naturstyrelsen og andre offentlige instanser. Vi har netop den 18. januar haft årsmøde på Shell motel i Støvring, 19 deltagere ud af potentielt ca. 1000, så der er plads til forbedring, men vi havde en hyggelig aften, med gæstetaler af Niels Kvist, hjortevildtgruppen...kredsformand Grethe Jacobsen og hovedbestyrelsesmedlem Leif Bach. I øjeblikket er vores fokus i jægerrådet, at få større synlighed om vores arbejde, samt at forsøge at skabe en sammenhæng mellem de forskellige jagtforeninger i Rebild kommune, så man f.eks. kunne give andre jægere mulighed for at deltage arrangementer på tværs af foreningerne. Det kunne jo også være det så ville være nemmere og sjovere at afholde foredrag, kurser, konkurrencer og lign på tværs af kommunen! Vores første satsning er lige om hjørnet, 2. marts har vi booket eventyren Freddy Wulff, til at komme og fortælle lidt sandt og lidt løwn om hans begivenhedsrige jægerliv. Foredraget varer et par timer, og har fået stor ros fra de foreninger der har afholdt foredraget tidligere. Freddy er kendt for et medrivende talestrøm, fyrige jagthistorier, og nok også som skribent sammen med Kurt Thybo på Ugens Rapport i 1970/80`erne. Så kik annoncen her i bladet, meld dig til en sjov aften, og støt jægerrådet i et forsøg på at styrke og samle jagtforeningerne her i kommunen.

11 Trofæopmåling Onsdag d. 15/ kl kommer Ivar Høst igen og opmåler trofæer. Sædvanen tro vil han ligeledes informer lidt om, hvad der rør sig inden for jagt, vildtpleje, tilskudsordninger osv. Vi krydrer aftenen med lidt kaffe og brød indimellem. Pokal for Sjoveste buk og nål til den Største danske buk.

12 Afs: Skørping Jagtforening V. Preben Simonsen Hanehøjvej 27

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail:

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail: Efterår 2017 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: prebenh.simonsen@gmail.com Næstformand/Jægerråd Rebild: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail:

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: Mail: Efterår 2016 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand/Jægerråd Rebild: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping

Læs mere

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage

Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Special udgave Jagt i Plovmandshøj Plantage Forår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2016 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand/Jægerråd Rebild: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen Efterår 2015 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Efterår 2014 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2013 estyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen irkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping tlf:

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2014 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping 9520 Skørping

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Aktivitetskalender 2018

Aktivitetskalender 2018 Aktivitetskalender 2018 Skydebiograf Kino V2 og Salonriffelskydning Tirsdag den. 20 marts 2018 kl. 18.30 på Ørnhøj skytteforenings bane i kælderen under Ørnhøjhallen. Vi har lejet en ny moderne skydebiograf,

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2018 Side 2 Bestyrelsen tlfnr. Formand: Jan Krog Larsen 60487201 Næstformand: Sven Erik Andersen 40416836 Kasserer: Michael Jensen 21246809 Baneudvalg: Aage Smedegaard

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Program 2014-2015 Gudbjerg og Omegns Jagtforening Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Følg med på vores hjemmeside. www.gudbjergjagt.dk Hundetræning. 2014 Sensommertræning,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Nr Årgang 26

Nr Årgang 26 SNEPPEN Nr. 1-2019 Årgang 26 www.limfjordsjaegerne.dk Limfjordsjægerne Aalborg - Nørresundby Formanden har ordet Tak for en rigtig god sæson, det lyder til at, vi på alle områder har fået brugt de muligheder

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

TÅNING SOGNS JAGTFORENING

TÅNING SOGNS JAGTFORENING TÅNING SOGNS JAGTFORENING APRIL 2010 www.taaningjagtforening.dk Bestyrelsen: Formand: Charles Zacho Tlf.: 27261556 Næstformand: Kim Hansen Tlf.: 86538082 Kasserer: Kristian Aarslev Tlf.: 86521580/24276277

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Jagtudvalget Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Vedtægter Regler for kron- og dådyr jagt 1. For at deltage i jagt/pürch på kron- og dåvildt, skal årskort til efterårs jagterne indløses, riffelprøven

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender

Knæk & Bræk. Årgang: 10 - Februar 2010. Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender Knæk & Bræk Årgang: 10 - Februar 2010 Læs inde i bladet: Generalforsamling 2010 Hundetræning Kommende aktiviteter Aktivitetskalender 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen Præstegårdsvænget

Læs mere

Foreningens kontaktpersoner vedrørende:

Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Årgang 2007 Foreningens kontaktpersoner vedrørende: Bemærk venligst at der i alle e-mail adresser i programmet, som er hentet i Adobe Acrobat format her på hjemmesiden er der en ændring i selve E-mail

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - Marts 2013 Knæk & Bræk Årgang: 13 - Marts 2013 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 97142810 Email: formand@sundsjagtforening.dk Næstformand Henning Skytte Riskærvej

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2017 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Sidste rævejagt med frokost side 5 Sidste rævejagt og hyttereparationer side 6 Hytte- og gravreparationer side 7 Ny grav og klubmesterskab side

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted September Flugtskydning 05-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Arbejdsdag 10-09-17 09.00 Jagthytten Ndr.Nesgård Flugtskydning 12-09-17 19.00 Skydebanen, Ejstrup Oktober Nyjægerjagt

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Bestyrelsen. Udvalg. Formand: Ove Jørn Skovbrynet 16, 9520 Skørping Tlf: 98391836 40984844 Mail: ove.jorn@mail.dk. Jagtfonden: Preben Simonsen (form)

Bestyrelsen. Udvalg. Formand: Ove Jørn Skovbrynet 16, 9520 Skørping Tlf: 98391836 40984844 Mail: ove.jorn@mail.dk. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Forår 2010 Bestyrelsen Formand: Ove Jørn Skovbrynet 16, 9520 Skørping Tlf: 98391836 40984844 Mail: ove.jorn@mail.dk Næstformand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Læs mere

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Foreningernes Dag 2017: Haslev-Faxe Jagtforening vil igen i år være at finde på Foreningernes Dag, som løber af staben søndag den 17. september kl.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Lørdag, den 19. marts kl. 13.00 Klargøring af flugtskydningsbanen på Finderupvej 67. Lørdag, den 9.april - kl. 10.00 13.00: Indskydning af salonriffel for foreningens

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3. Juli til December 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2. April til juni 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2. April til juni 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Program. Hyllested og Omegns jagtforening

Program. Hyllested og Omegns jagtforening Program Hyllested og Omegns jagtforening 2015 1 Bestyrelsen består af: Hyllested & Omegns jagtforening Formand: Christian Brøgger tlf. 86 33 60 27 broeggerskovly@mail.dk Næstformand: Poul Quist Rasmussen

Læs mere

Vinderup. Jagtforening

Vinderup. Jagtforening Vinderup Jagtforening Program 2013 Vi er inviteret på udflugt til JAFI i Viborg af Hjerm Jagtforening Fredag d. 22. februar. Fælles afgang fra Superbrugsens P-plads kl. 18. Butik åbner kl. 18, hvis man

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 2 April Juni 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 2 April Juni 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning Øland

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Generalforsamling den 27. november 2008 kl. 19.00 i Grindsted Gokart Klub. Edvard Madsen bød velkommen til 28 fremmødte medlemmer. Edvard delte

Læs mere

Bording-Engesvang Jagtforening

Bording-Engesvang Jagtforening Medlemsblad for Bording-Engesvang Jagtforening Bestyrelsens beretning...4 Fællesjagter...8-9 www.bejagt.dk Bukkepral...10 www.bejagt.dk 1 Medlemskab eller ekstraordinært medlemskab Flere medlemmer skaber

Læs mere

Aktivitetskalender 1. halvår 2019

Aktivitetskalender 1. halvår 2019 Aktivitetskalender 1. halvår 2019 DJ Køge-Herfølge Jagtforening Januar 2019 Uge 1 3. Torsdag 18.30 Hundetræning indendørs Uge 2 7. Mandag 10.00 Seniorer 8. Tirsdag 10.00-11.00 Hundetræning 9. Onsdag 19.00

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver.

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver. Kære medlemmer i Ringkøbing Jægerforbund. Hermed en lille hilsen fra os i bestyrelsen. Vi håber, I er kommet godt i gang med den nye jagtsæson, vi har da vejret med os til at sidde i shorts.. Vi har siden

Læs mere

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen.

Formanden har ordet. I ønskes glædelig jul samt et godt nytår og ser frem til et godt samarbejde i 2016 til gavn for foreningen. Januar 2016 Formanden har ordet Året er ved at rinde ud og vi går snart mod lysere tider. Vi i bestyrelsen har efter konstituering ligesom prøvet at kigge fremad, så der vil ikke stå så meget om det forgående

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING.

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2009 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Bestyrelsesmøde den

Bestyrelsesmøde den Bestyrelsesmøde den 16.01.2018 Referatet blev godkendt. Der har været afholdt jagt på Rugaard, hvor der blev skudt det ønskede antal, men chancerne var lidt ulige fordelt. Vi skal undersøge mulighederne

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Preben Simonsen (form) Ove Jørn Bjarne Kristensen Efterår 2009 Bestyrelsen Formand: Ove Jørn Skovbrynet 16, 9520 Skørping Tlf: 98391836 40984844 Mail: ove.jorn@mail.dk Næstformand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019

Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019 Referat af generalforsamling i SSJ den 24. januar 2019 Dagsorden i henhold til vedtægter som flg.: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere