31. I fjernsyn må nyheds- og aktualitetsprogrammer ikke sponsoreres. Bekendtgørelse nr af 15. december 2005 Bekendtgørelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "31. I fjernsyn må nyheds- og aktualitetsprogrammer ikke sponsoreres. Bekendtgørelse nr. 1368 af 15. december 2005 Bekendtgørelse"

Transkript

1 TV SYD El-vej 2 B 6000 Kolding Att. Hans Egon Lorenzen RADIO- OG TV-NÆVNET 7. maj 2009 Sagsnr: Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: Klage over sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer sendt på TV SYD Klage Flemming Leer Jakobsen har ved af 1. juli 2008 indgivet en klage til Radio- og tv-nævnet med anbringende om ulovlig sponsorering i forbindelse med nyhedsudsendelser, sendt fx den 1. juli 2008 på TV SYD kl Flemming Leer Jakobsen har anført følgende i klagen: Klage over udbredt sponsorering i TV Syds programmer kl Det har længe undret mig, at TV Syd kan benytte sponsorering af indslag i den udbredte stil, de gør. Især når det udtrykkeligt er forbudt at sponsorere nyheds- og aktualitetsprogrammer: 31. I fjernsyn må nyheds- og aktualitetsprogrammer ikke sponsoreres. Bekendtgørelse nr af 15. december 2005 Bekendtgørelse Sponsorering foregår blandt andet af indslag af Vejr-udsigten i slutningen af hver nyhedsudsendelse, hvor blandt andet Tre-For i dag er sponsor. Disse reklameindslag foregår altså ikke efter TV Syds udsendelse i en blok for sig selv. Men i selve programmet. Der foregår også sponsorering af sportsindslag i selve nyhedsudsendelsen, hvor VB Plus A/S står som sponsor. VB Plus A/S er et datterselskab I Vejle Boldklub Holding A/S. ( ) Så vidt jeg husker har der været dækning af VB kampe i sportsindslag med VB Plus A/S som sponsor. Der foregår også udbredt sponsorvirksomhed sted på andre indslag I TV Syds sendeflade i deres 19:30 sendeflade.

2 - 2 - Beskrivelse TV SYD A/S har som bilag til høringssvar af 28. august 2008 tilsendt Radio- og tv-nævnet en cd-rom med TV SYDs 19:30-udsendelse, sendt kl den 1. juni 2008 på TV SYD. Den samlede udsendelse varer i alt 25,30 minutter. Udsendelsen starter med visningen af TV SYDs logo på en animeret baggrund med en globus, der drejer, underlagt en kendingsmelodi. Derefter gives et overblik over udsendelsens indhold. En speaker omtaler kort en nyhed om en myggeplage, et sportsindslag om SønderjyskE, og reportagen Ekspedition SYD, mens der vises billeder fra indslagene og overskrifterne vises i bjælker forneden i billedet. Derefter vises en studievært siddende ved et bord i et studie, der er udformet som et typisk nyhedsstudie og siger: Og med disse overskrifter er TV SYD i luften med søndagens regionale nyheder og reportager. God aften. Herefter følger et programafsnit om en myggeplage, som speakeren indleder, hvortil der vises biller og interviews, efterfulgt af flere nyheder om bl.a. flytrafikken fra Billund Lufthavn, og om regionale vinavleres forventninger om årets høst. I umiddelbar forlængelse af disse nyhedsindslag siger studieværten, siddende ved det samme bord som under de foregående nyheder: Og fodbold: Sønderjyske er jo rykket op i landets bedste fodboldrække tre kampe før afslutningen på sæsonen. I dag på hjemmebanen skulle der så være fest. Holdet skulle vise sine trofaste fans, at de er berettigede til at spille i Superligaen. Modstanderen var et af 1. divisionsholdene. Umiddelbart efter vises på skærmen først logoet af VB Plus A/S og derefter den Jyske Sparekasses logo, underlagt en kendingsmelodi og følgende speak: TV SYD sport er produceret med støtte af VB Plus og den Jyske Sparekasse. Herefter følger et sportsindslag der varer 4 minutter, og omhandler opstigningen af SønderjyskE i Superligaen.

3 - 3 - Indslaget indeholder billeder fra en fodboldkamp samt informationer om fodboldklubbens aktuelle situation og bl.a. interviewes holdets direktør og træner. Sponsorerne, dvs. VB Plus og Jyske Sparekasse, hverken omtales eller fremhæves visuelt i løbet af indslaget. Programelementet afsluttes med en sponsorkreditering med visning af VB Plus den Jyske Sparekasses logoer, igen underlagt kendingsmelodi og speaken: Sport i SYD er produceret med støtte af VB Plus og den Jyske Sparekasse. Umiddelbart efter følger flere lokale nyhedsindslag, som studieværten igen indleder siddende ved bordet i nyhedsstudiet. Herefter følger en visuel og lydmæssig fremhævet indledning til den næste programdel, som hedder Søndags gæsten, omhandlende regentparrets besøg i Statsforvaltningen og forberedelserne til det kongelige besøg med et interview af Ninna Würtzen, Direktør i Statsforvaltning Syddanmark. Interviewet foregår således, at studieværten og gæsten vises skiftevis ved et bord i et tv-studie. Det kan ikke afgøres, om det er samme studie som det, studieværten befandt sig i under nyhedsindslagene, men baggrunden er en anden. Derefter kommer en egenreklame om et program i ugen efter, som omhandler Dronningens besøg hos Lars Larsens lager for Jysk. Derefter indleder studieværten, der vises siddende ved samme bord i nyhedsstudiet som under første delen af udsendelsen, programdelen Ekspedition SYD. Indslaget indledes af et kort speak, efterfulgt af en sponsorkreditering for Fleggaard Leasing og Andelskassen, underlagt en kendingsmelodi og følgende speak: Ekspedition Syd er produceret med støtte fra Fleggaard Leasing og Andelskassen. Indslaget, der varer ca. 4 minutter, omhandler livet på en større campingplads og afsluttes med ovenfor beskrevne sponsorkreditering. Herefter følger en anmeldelse af udsendelsen Kaffe med Kurt, med en erhvervsdrivende fra Kolding i fokus. Anmeldelsen indeholder udsnit af udsendelsen og afsluttes med en sponsorkreditering for Moskito Cykelcenter Sønderjylland og Sydenergi med en visning af sponsorernes logoer samt underlagt kendingsmelodi.

4 - 4 - Herefter vises studieværten igen ved sin plads i studiet, og han siger: Og så er det blevet tid til den regionale vejrudsigt. Der vises en opdelt skærm, som i den ene del viser en film af en gravko foran et elværk, med underskriften: Enstedværket, Aabenraa. Ved siden af vises logoet TVS vejret. Visningen er lydmæssigt underlagt en kendingsmelodi og varer ca. 3 sekunder. Under selve vejrudsigten vises der et vejrkort på skærmen, og man hører studieværtens stemme læse prognosen op. Indslaget afsluttes med en opdelt skærm, med hhv. et transportbånd med træflis og en person foran en forbrændingsovn efterfulgt af et billede af et elværk. Imens kører nedenunder en bjælke med sponsorernes logoer: NRGi, TreFor og Sydenergi. Underlagt er den samme kendingsmelodi som i starten af vejrudsigten samt følgende speak: Vejrudsigten er sponsoreret af dit energiselskab. Sponsorkrediteringen varer ca. 3 sekunder. Udsendelsen afsluttes af studieværten ved sin plads i studiet med en kort foromtale af næste dags udsendelser og ordene: Og vi slutter denne udsendelse med ja hvad ellers sommerbilleder. Der vises sommerbilleder af strandbesøgende med en kort underlagt speak hertil. I de afsluttende rulletekster, der kører hurtigt hen over skærmen i en smal crawler, hvori der angives de medvirkende ved udsendelsen som producer, redaktion mv., vises også følgende kreditering: Tøj: F R A N K Q. Høring TV SYD har i udtalelse af 28. august 2008 bl.a. anført følgende bemærkninger til Flemming Leer Jakobsens klage: "På TV SYD er der sponsorering af programmer. Sponsoreringen sker på baggrund af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 11 stk. 1 og 32.

5 - 5 - Det enkelte tilfælde af sponsorering er nøje holdt indenfor reglerne i bekendtgørelse 1368 både f.s.v. angår kravet om, at nyheds og aktualitetsprogrammer ikke må sponsoreres og de enkelte programmer er klart identificerbare, idet sponsors logo vises som minimum ved programmets slutning. TV SYDs udsendelse består af fire program-elementer: Nyheder feature- sport og vejrudsigt. Med hensyn til definitionen af et program henvises i øvrigt til bemærkningerne til radio- og fjernsynsloven om hvilke karakteristika, der kendetegner et program, som Radio- og tv-nævnet tidligere har støttet sig til i afgørelser. De programtyper, der sponsoreres er: Sportsprogrammer og featureprogrammer samt vejrudsigten. Disse programmer falder alle udenfor bekendtgørelsens definition på aktualitetsprogrammer, jfr. 31 stk.3: Ved aktualitetsprogrammer forstås i denne bekendtgørelse( ). For mig er det klart ikke muligt at se, om der er klaget over en konkret dato, hvad angår den første af de to klager. Derfor har jeg valgt at medsende udsendelsen fra den første juni 2008, hvor både vejret er sponsoreret og VB Plus optræder som sponsor. Det er lidt svært at forholde sig til klagen, der ikke forekommer særligt konkret, men grundlæggende kan opfattes som en klage over, at vi har lov til at sende sponsorerede programmer, jfr. Lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 11 stk. 1 og 32. TV SYD har haft sponsorerede programmer i flere år og dette forhold fremgår klart af vores årsrapport, der bl.a. tilstiles Rigsrevisionen. Klageren nævner desuden konkret, at det kan være et problem, at VB Plus A/S opstræder som sponsor af TV SYDs programmer, da VB Plus er en del af Vejle Boldklub Holding A/S, der også ejer VB Sport A/S, der er driftsselskabet bag Vejle Boldklub superligahold i fodbold. VB Plus A/S er et ventureselskab, der ifølge Vejle Holdings børsmeddelelse skal skabe nye forretningsområder uden for sporten. Alene af den grund er der intet belæg for, at VB Plus A/S ikke skulle kunne være sponsor for sportsprogrammer i TV SYD.

6 - 6 - Der er ej heller noget forhold ved dette sponsorat, der strider imod bekendtgørelsens 28, hvori det hedder, at indholdet og programsætningen af et sponsoreret program må ikke påvirkes af sponsor på en sådan måde, at det indvirker på radio- eller fjernsynsforetagendes ansvar og redaktionelle selvstændighed med hensyn til programmerne, ligesom VB Plus A/S sponsorater ikke krænker indholdet af bekendtgørelsens 29 om at et sponsoreret program må ikke tilskynde til køb eller leje af sponsorens produkter eller tjenesteydelser, navnlig må disse ikke fremhæves på særlig måde med henblik på at fremme afsætningen af dem. Det skal i øvrigt nævnes, at VB Plus A/S ikke har optrådt som sponsor ved programmer, hvor Vejle Boldklub er indgået som et element i programmet. Vi kan altså på alle punkter klart afvise, at der sker brud på sponsorvirksomheden på TV SYD, som det hævdes af klageren.... TV SYD har derudover som svar på Radio- og tv-nævnets supplerende høring angående en henvisning til tøjfirmaet Frank Q i de afsluttende rulletekster i af 11. februar 2009 anført følgende: Der er tale om henvisning til det firma, der den pågældende dag har stillet studieværtens tøj til rådighed. Vore studieværter har aftale med række firmaer om at få stillet tøj til rådighed til brug på skærmen. Der skiltes i den samlede afsluttende rulletekst med hvilket firma, der den pågældende dag har stillet tøjet til rådighed. Som allerede beskrevet i vores høringssvar af 28. august 2008, så består TV SYDs 19,30-udsendelse typisk af fire program-elementer: Nyheder feature sport og vejrudsigt, som bliver afviklet live med den samme studievært i den samme påklædning hele udsendelsen igennem, da det rent praktisk vil være umuligt for studieværten at skifte tøj under udsendelsen. Der er tale om aftaler direkte mellem de enkelte studieværter og tøjfirmaer, der stiller deres tøj til rådighed. TV SYD modtager ikke noget vederlag fra de firmaer, der stiller tøjet til rådighed. Ud fra princippet om det mindre i det mere krediterer vi vores tøjleverandør i rulleteksten, som det er påkrævet jævnfør 27 i Bekendtgørelsen om reklame og sponsorering i radio og fjernsyn.

7 - 7 - Radio- og tv-nævnets vurdering Radio- og tv-nævnet har i henhold til 44, stk. 1, nr. 2, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 338 af 11. april 2007, på sit møde den 28. april 2009 behandlet sagen og skal udtale: Flemming Leer Jakobsen har klaget til Radio- og tv-nævnet med anbringende om ulovlig sponsorering i TV SYDs 19:30-udsendelser. I klagen over TV SYDs 19:30-udsendelser anføres, at der sker sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer, navnlig i forhold til sportsnyhederne og vejrudsigten. I henhold til 84, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. bekendtgørelse 338 af 11. april 2007, må nyheds- og aktualitetsprogrammer i fjernsyn ikke sponsoreres. Bestemmelsen gentages i 31, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 15. december 2005 om reklame og sponsorering i radio og fjernsyn. Af denne bestemmelses stk. 3 fremgår det, at der ved aktualitetsprogrammer alene forstås programmer, der direkte vedrører nyheder af politisk eller samfundsmæssig betydning, såsom programmer der består af kommentarer til nyheder eller politiske holdninger til nyheder, aktuelle begivenheder m.v. Det fremgår af 80, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, at sponsorerede programmer klart skal kunne identificeres ved, at sponsorens navn, mærke (logo), produkt eller tjenesteydelse er angivet ved programmets begyndelse, slutning eller begge steder. Sådanne angivelser må derimod ikke forekomme i programmet. Bestemmelsen er gentaget i reklamebekendtgørelsens 27 stk. 1, 1. pkt. 1. Sponsorering af programelementerne sport, vejr og Ekspedition Syd Udsendelsen 19:30 sendt den 1. juli 2008 omfatter ni elementer, der sendes i umiddelbar forlængelse af hinanden i følgende rækkefølge: Lokale nyheder, sport, flere lokale nyheder, interview (Søndags gæsten), egenreklame for senere udsendelse (Dronningens besøg hos Jysk), feature (Ekspedition Syd), egenreklame for senere udsendelse (Kaffe med Kurt), vejrudsigt og afslutning med egenreklame for næste dags udsendelse. De sponsorerede elementer (sport, vejrudsigten og Ekspedition Syd ) markeres ved sponsorkrediteringer. Afgørende for lovligheden af sponsorering af de nævnte elementer er, hvorvidt udsendelsen 19:30 skal betragtes som ét samlet nyhedsprogram

8 - 8 - eller flere selvstændige programmer, hvoraf elementer, der isoleret set ikke er omfattet af forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i henhold til radio- og fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1 og 3., lovligt kan sponsoreres. Loven definer ikke begrebet program, men i bemærkningerne til lov om radio- og fjernsynsloven hedder det:.. Som bemærket foran i afsnittet om gældende ret har der været rejst spørgsmål om, hvilke karakteristika der kendetegner et program. På den baggrund har Kulturministeriet overvejet, om der bør foretages en nærmere præcisering af programbegrebet. Som tidligere bemærket er der ikke hidtil i hverken lov eller forarbejder taget stilling til rækkevidden af begrebet, og udgangspunktet har derfor været, at det var op til den pågældende tv-stations programansvarlige ledelse at tage stilling til, hvornår der er tale om et program. Ministeriet har på denne baggrund afstået fra at tage stilling til, hvornår der var tale om et program eller ej. Baggrunden for ministeriets tilbageholdenhed har især været båret af, at en definition eller en nærmere beskrivelse af begrebet samtidig vil betyde en begrænsning af de redaktionelle overvejelser, som naturligt må foregå på enhver tv-station, samt at en nærmere ministeriel redegørelse højst sandsynligt ville koncentrere sig om varighed eller type, hvilket må anses som åbenbart uhensigtsmæssigt. Selv om ministeriet således er af den opfattelse, at den hidtidige praksis om, at spørgsmålet afgøres af den programansvarlige ledelse, bør videreføres, bemærkes det, at f.eks. en spillefilm eller en film produceret til fjernsyn må betragtes som ét program ligesom de enkelte afsnit i en tv-serie også må betragtes som et program. Det vil således ikke være i overensstemmelse med intentionerne bag loven at opdele et indkøbt eller produceret afsnit i flere dele. Med hensyn til andre typer af programmer må det bero på en nærmere konkret og skønsmæssig præget vurdering, hvori bl.a. indgår programmets art, karakter, forløb og naturlige omfang. Ved vurderingen af, om der er tale om et eller flere programmer, når flere programelementer sendes i umiddelbar forlængelse af hinanden, lægges der i Nævnets praksis navnlig vægt på programmets opbygning, forløb, genre, tema, og om der er tale om et naturligt afsluttet selvstændigt forløb. I den forbindelse henvises der til, at Nævnet i tidligere afgørelser har udtalt, at det for en sådan opdeling i flere programmer ikke alene er tilstrækkeligt at indsætte endog fyldestgørende indledning og end-credits. Der henvises i denne sammenhæng til Nævnets tidligere afgørelse af 17. april 2007 om Station 2 sendt på TV 2. Afgørelsen angik spørgsmålet, hvorvidt to af reklameblokke afbrudte udsendelser kunne betragtes som to

9 - 9 - selvstændige programmer. Nævnet fandt her, at to udsendelser, der præsenteredes af samme programvært, som befandt sig i samme studie og var iklædt samme tøj, samt visse udtalelser fra værten, kunne give seerne det indtryk, at der reelt var tale om et samlet program. I den konkrete sag fandt Nævnet imidlertid, at de to programmer på baggrund af en samlet vurdering kunne betragtes som to separate programmer. Angående nærværende klagesag skal Nævnet bemærke følgende: TV SYDs udsendelse 19:30 sendt den 1. juli 2008 starter med en billedog lydmæssig indledning, der efter Nævnets opfattelse fremkalder indtrykket af begyndelsen af et samlet nyhedsprogram. Dette indtryk forstærkes af programværtens indledende ord: Og med disse overskrifter er TV SYD i luften med søndagens regionale nyheder og reportager. God aften. Samme studievært præsenterer under hele udsendelsen både de lokale nyheder, de sponsorerede dele og de fleste øvrige elementer af udsendelsen. Han er iklædt samme tøj og befinder sig i samme studie under præsentationen af de forskellige elementer. Navnlig kan der henvises til studieværtens introduktion til sportsdelen, som efter Nævnets opfattelse fremkalder det indtryk, at der følger et indslag indenfor en samlet nyhedsudsendelse. Dette forstærkes af den kendsgerning, at der umiddelbart efter sportsdelen sendes flere lokalnyheder. Lignende gør sig gældende for programelementet Ekspedition Syd, der ligeledes præsenteres af samme studievært. I forhold til vejrudsigten er Nævnet af den opfattelse, at seerens indtryk af et indslag i et samlet program yderligere forstærkes af den kendsgerning, at det tydeligvis er studieværten, der både introducerer og læser vejrudsigten op, selv om han ikke vises under indslaget. Seerens indtryk af ét samlet program bekræftes efter Nævnets vurdering tillige af programværtens afsluttende ord: Og vi slutter denne udsendelse med ja hvad ellers sommerbilleder. Også de afsluttende rulletekster, der gælder for den samlede udsendelse, bestyrker efter Nævnets vurdering udsendelsens karakter som ét samlet program.

10 Det er derfor Nævnets opfattelse, at den af TV SYD i høringssvaret anførte opdeling af udsendelsen i flere programmer ikke kan anses som at svare til det indtryk, udsendelsen fremkalder hos seeren. I overensstemmelse med ovennævnte lovforarbejder og Nævnets praksis på området, finder Nævnet, at der ved udsendelsen 19:30 er tale om ét samlet program. Eftersom der i programmet indgår elementer, der indeholder lokale nyheder og aktualitetsindslag, er det samlede program omfattet af forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i henhold til radioog fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1 og 3. Radio- og tv-nævnet finder på baggrund af ovennævnte, at sponsoreringerne af enkelte programelementer indenfor programmet 19:30 er i strid med forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i henhold til radio- og fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1. Nævnet skal i øvrigt bemærke, at programdelene vedrørende sport, feature og vejrudsigt isoleret set ikke kan karakteriseres som indeholdende nyheder af politisk eller samfundsmæssig betydning, såsom kommentarer til nyheder eller politiske holdninger til nyheder, aktuelle begivenheder m.v. i henhold til radio- og fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1 og 3. Separate programmer af disse typer kan derfor som udgangspunkt være genstand for sponsorering, såfremt reglerne om sponsorering af programmer i øvrigt overholdes. 2. Egenreklame for udsendelsen Kaffe med Kurt Ved gennemgang af udsendelsen har Nævnet derudover konstateret, at der udover de ovenfor behandlede sponsoreringer vises en sponsorkreditering indenfor en egenreklame for udsendelsen Kaffe med Kurt. Radio- og tv-nævnet har ikke tidligere taget stilling til spørgsmålet, hvorvidt en sådan visning af sponsorkrediteringer indenfor egenreklamer er i overensstemmelse med reklame- sponsoreringsreglerne. Under henvisning til ovenstående finder Radio- og tv-nævnet imidlertid, at også denne sponsorkreditering, allerede fordi den vises indenfor et samlet program, der har karakter af et nyheds- og aktualitetsprogram, er i strid med forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i

11 henhold til radio- og fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1. Derudover skal Nævnet bemærke følgende: Idet det bagvedliggende forhold vedrørende lovligheden af visning af sponsorkrediteringer i egenreklamer er uafklaret og indebærer en indgående fortolkning af reglerne, har Radio- og tv-nævnet besluttet at undersøge problemstillingen nærmere på et generelt plan. 3. Sponsorkreditering i rulleteksterne i forhold til Frank Q I rulleteksterne efter udsendelsen, der kører hurtigt hen over skærmen i en smal crawler, hvori der angives de medvirkende ved udsendelsen som producer, redaktion mv., vises følgende kreditering: Tøj: F R A N K Q. I høringssvar af 11. februar 2009 har TV SYD anført, at der ved denne kreditering er tale om en henvisning til det firma, der den pågældende dag har stillet studieværtens tøj til rådighed, samt at studieværterne har aftaler med en række firmaer om at få stillet tøj til rådighed til brug på skærmen. Stationen påpeger, at der i den samlede afsluttende rulletekst henvises til det firma, der den pågældende dag har stillet tøjet til rådighed, samt at det for studieværten under afviklingen af udsendelsen er praktisk umuligt at skifte tøj under udsendelsen. Derudover anfører TV SYD, at der er tale om aftaler direkte mellem de enkelte studieværter og tøjfirmaer, der stiller deres tøj til rådighed, samt at TV SYD ikke modtager noget vederlag fra de firmaer, der stiller tøjet til rådighed. I henhold til 26 i reklamebekendtgørelsen forstås ved sponsorering af programmer enhver form for ydelse af direkte eller indirekte tilskud til finansieringen af radio- og fjernsynsprogrammer, herunder tekst-tv-sider, fra en fysisk eller juridisk person, der ikke selv udøver virksomhed ved udsendelse eller produktion af radio- eller fjernsynsprogrammer, film, fonogrammer m.v., med henblik på at fremme den pågældendes navn, mærke (logo), image, aktiviteter eller produkter. En aftale med studieværterne om at stille tøj til rådighed indeholder efter Nævnets opfattelse et indirekte tilskud til finansieringen af TV-SYDS udsendelse 18:30.

12 På denne baggrund finder Radio- og tv-nævnet tillige, at sponsorering af programmet 19:30 ved tøjleverandør FRANK Q er i strid med forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i henhold til radioog fjernsynslovens 84, stk. 1, samt reklamebekendtgørelsens 31, stk. 1. På baggrund heraf har Radio- og tv-nævnet truffet følgende AFGØRELSE: I TV SYDs udsendelse 19:30 sendt den 1. juli 2008 er der sket overtrædelser af forbuddet mod sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer i henhold til 84, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed jf. lovbekendtgørelse 338 af 11. april 2007 samt 31, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 15. december 2005 om reklame og sponsorering i radio og fjernsyn. Radio- og tv-nævnet har endvidere besluttet, at undersøge problemstillingen vedrørende visning af sponsorkrediteringer i egenreklamer for sponsorerede programmer som sket i traileren for Kaffe med Kurt nærmere på et generelt plan. Nævnet vil informere TV SYD og de øvrige tv-stationer om udfaldet af undersøgelserne ved offentliggørelse på Styrelsen for Bibliotek og Mediers hjemmeside; Christian Scherfig formand / Ulrike Clade Christensen nævnssekretær Kopi til: Klager Flemming Leer Jakobsen

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 Klage over reklameafbrydelser i diverse programmer på TV Danmark Ditlev Brodersen

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2 TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Sagsnr. 2013-005896 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. Klage over ulovlig sponsorering i nyhedsudsendelse sendt på TV 2 Østjylland

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. Klage over ulovlig sponsorering i nyhedsudsendelse sendt på TV 2 Østjylland TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Radio- og tv-nævnet 21. marts 2013 Sagsnr: 2012-002485 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Klage

Læs mere

TV SYD Elbyvej 2b 6000 Kolding. Att.: Redaktionschef Ernst Møller. Klage over sponsorering i Gæt en by sendt på TV SYD

TV SYD Elbyvej 2b 6000 Kolding. Att.: Redaktionschef Ernst Møller. Klage over sponsorering i Gæt en by sendt på TV SYD TV SYD Elbyvej 2b 6000 Kolding Att.: Redaktionschef Ernst Møller Radio- og tv-nævnet 08. marts 2012 Sagsnr: 2011-010098 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:

Læs mere

TV23 Havbovej Vallensbæk Strand. København den 20. marts Reklameafbrydelser i pornografiske film sendt på TV23

TV23 Havbovej Vallensbæk Strand. København den 20. marts Reklameafbrydelser i pornografiske film sendt på TV23 RADIO- OG TV-NÆVNET TV23 Havbovej 28 2665 Vallensbæk Strand København den 20. marts 2006 Reklameafbrydelser i pornografiske film sendt på TV23 Foreningen Pornofrit Miljø har ved brev af 10. januar 2006

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 12. november 2012 Sagsnr.: 2012-010993 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 Reklameafbrydelse i Reportagen sendt på TV Danmark A/S Niels Kjølhede har

Læs mere

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V København den 17. oktober 2006 Klage over reklameafbrydelser i programserien De unge mødre sendt på TV Danmark

Læs mere

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Att.: Adm. direktør Peter Parbo. København den 22. august 2005

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Att.: Adm. direktør Peter Parbo. København den 22. august 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Att.: Adm. direktør Peter Parbo København den 22. august 2005 Reklameafbrydelser i Min Restaurant og Min Restaurant finalen sendt på TV

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over ulovlig opdeling af programmet Tour de France

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over ulovlig opdeling af programmet Tour de France TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 03. april 2012 Sagsnr: 2011-016247 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 3. december 2012 Sagsnr.: 2012-013815 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 12. november 2012 Sagsnr: 2012-012574 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 30. september 2005

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 30. september 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 30. september 2005 Klage over reklameafbrydelser i børneudsendelsen Martin & Ketil sendt på TV 2/Danmark A/S Radio- og tv-nævnet

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att. Reklamejura RADIO- OG TV-NÆVNET 10. februar 2010 Sagsnr: 2009-016994 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 1. juli 2011 Sagsnr: 2009-021369 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 3. september 2012 Sagsnr: 2012-002713 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand. jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 5. juli 2010 Sagsnr: 2009-012920 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark V/Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 21. oktober 2004

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark V/Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 21. oktober 2004 TV Danmark V/Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. RADIO- OG TV-NÆVNET København den 21. oktober 2004 Reklameafbrydelser og skjult reklame i Forunderlig forandring sendt på TV Danmark

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over TV-reklame vist på TV SYD for Region Syddanmark Regionsrådsvalget

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over TV-reklame vist på TV SYD for Region Syddanmark Regionsrådsvalget TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 5. oktober 2011 Sagsnr: 2009-024971 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej Odense C. København den 28. april 2006

TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej Odense C. København den 28. april 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 28. april 2006 Klage over reklameafbrydelser i Vild med dans- rundt på gulvet og Vild med dans sendt på TV 2/Danmark A/S

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS.

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS. TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 2. juli 2012 Sagsnr.: 2011-027308 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV2 Jura. 6. oktober 2017

TV2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV2 Jura. 6. oktober 2017 TV2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV2 Jura Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Michala Stampe Fuldmægtig, cand.jur. mic@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

1570 København V 8000 Århus C. København den 5. maj 2004

1570 København V 8000 Århus C. København den 5. maj 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TvDanmark v/advokat Jan Christiansen Thor Clasen Jonasen Banegårdspladsen 1, 8. Mejlgade 69, st. th. 1570 København V 8000 Århus C København den 5. maj 2004 Reklameafbrydelse i Final

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura. Klager over skjult reklame for Danske Spil A/S under sportskampe sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. Reklamejura. Klager over skjult reklame for Danske Spil A/S under sportskampe sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att. Reklamejura RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 27. august 2009 Sagsnr: - 2009-006663 - 2009-003384 - 2009-012046 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig,

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over skjult reklame for fodboldmærket Select i nyhedsudsendelse

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over skjult reklame for fodboldmærket Select i nyhedsudsendelse TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV RADIO- OG TV-NÆVNET 24. november 2011 Sagsnr: 2010-018591 Att.: TV 2 Jura Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Østjylland Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 16. marts 2005 Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland Tom Flangel Nielsen har ved mail af

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 6. marts 2007 Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND Kirsten Sparre har ved mail af 14. september

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 30. september 2013 Sagsnr: 2013-009058 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV)

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) 25. maj 2018 Sønderborg Lokal TV Sendt til: formand@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) Sammendrag

Læs mere

TV 2/FYN Olfert Fischers Vej 31 5220 Odense SØ. København den 28. april 2006. Klage over skjult reklame for IKEA i indslag på TV2/FYN

TV 2/FYN Olfert Fischers Vej 31 5220 Odense SØ. København den 28. april 2006. Klage over skjult reklame for IKEA i indslag på TV2/FYN RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/FYN Olfert Fischers Vej 31 5220 Odense SØ København den 28. april 2006 Klage over skjult reklame for IKEA i indslag på TV2/FYN Tyge Clausen har ved e-mail af 21. december 2005

Læs mere

TV SYD A/S El-vej 2 b 6000 Kolding. Att. Hans Egon Lorenzen

TV SYD A/S El-vej 2 b 6000 Kolding. Att. Hans Egon Lorenzen TV SYD A/S El-vej 2 b 6000 Kolding Att. Hans Egon Lorenzen Radio- og tv-nævnet 1. december 2010 Sagsnr. 2009-012171 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej Odense C. Klage over reklamer for satireprogrammet Radio Karen vist på TV 2 ZULU

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej Odense C. Klage over reklamer for satireprogrammet Radio Karen vist på TV 2 ZULU TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Radio- og tv-nævnet 31. januar 2012 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Klage over reklamer for

Læs mere

SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V

SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V SBS TV A/S v. Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1 1570 København V RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 30. april 2009 Sgsnr. 2009-005653 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 08. marts 2012 Sagsnr: 2011-020684 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2/Lorry Allégade Frederiksberg Att.: Direktør Dan Tschernia. København den 22. august 2005

TV 2/Lorry Allégade Frederiksberg Att.: Direktør Dan Tschernia. København den 22. august 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Lorry Allégade 7-9 2000 Frederiksberg Att.: Direktør Dan Tschernia København den 22. august 2005 Klage over skjult reklame og ulovlig sponsorering i TV 2/Lorry Radio- og tv-nævnet

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att. DR Jura, Politik og Strategi RADIO- OG TV-NÆVNET 7. december 2011 Sagsnr: 2010-018591 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer. København den 8. januar 2008

TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer. København den 8. januar 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Sport Jenagade 22 2300 København S. Att.: Adm. direktør Claus Bretton-Meyer København den 8. januar 2008 Klage over ulovlig tv-reklame for Danske Spil A/S sendt på TV 2 Sport Henrik

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 7. januar 2010 Sagsnr: 2009-004365 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

25. marts 2015. TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro. Att.: Mikael Justesen

25. marts 2015. TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro. Att.: Mikael Justesen 25. marts 2015 TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Mikael Justesen Klage over sponsorerede

Læs mere

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1 6. september 2016 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

4. juni 2015. TV 2 DANMARK Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

4. juni 2015. TV 2 DANMARK Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura 4. juni 2015 TV 2 DANMARK Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Klage over

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet 29. januar 2013 Sagsnr.: 2012-018919 Att.: DR Jura, Politik og Strategi Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 8. januar 2008

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 8. januar 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 8. januar 2008 Klage over skjult reklame i programmet Hammerslag sendt på DR1 Per Bro har ved

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V.

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 Reklameafbrydelse på TV Danmark A/S og SBS Broadcast

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 29. januar 2013 Sagsnr: 2012-018949 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.:

Læs mere

DR Emil Holms Kanal København C Att.: Peter Kyhl. København den 2. april 2007

DR Emil Holms Kanal København C Att.: Peter Kyhl. København den 2. april 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET DR Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Peter Kyhl København den 2. april 2007 Klage over skjult reklame for itrip i programmet Smæk for skillingen sendt på DR1 Dennis K. Rasmussen

Læs mere

28. maj 2015. TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro. Att.: Mikael Justesen

28. maj 2015. TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro. Att.: Mikael Justesen 28. maj 2015 TV 2/Nord Søparken 4 9440 Aabybro Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Mikael Justesen Klage over den fortsatte

Læs mere

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 24. februar 2005

TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 24. februar 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 24. februar 2005 Reklameafbrydelser i Drømmekvinden sendt på TV Danmark A/S den 6. januar

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 28. november 2016

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 28. november 2016 TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 28. november 2016 Klage

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Nyfortuna Danmark i TV-Avisen sendt på DR1

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Nyfortuna Danmark i TV-Avisen sendt på DR1 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 27. juni 2013 Sagsnr: 2013-005767 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 29. januar 2013 Sagsnr: 2012-020676 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.:

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. Klage over reklame for indsamlingskampagnen Knæk Cancer vist på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. Klage over reklame for indsamlingskampagnen Knæk Cancer vist på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Radio- og tv-nævnet 16. juli 2013 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Klage over reklame for indsamlingskampagnen

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 2. maj 2016

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 2. maj 2016 TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 2. maj 2016 Klage over

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til:

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til: 25. maj 2018 Radio- og tv-nævnet TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Sendt pr. mail til: jura2@tv2.dk H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Marie

Læs mere

28. januar 2015. DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

28. januar 2015. DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 28. januar 2015 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Politik og

Læs mere

TV 2 SPORT A/S Jenagade 22 2300 København S. Klage over produktplacering i NFL-programmer sendt på TV 2 SPORT

TV 2 SPORT A/S Jenagade 22 2300 København S. Klage over produktplacering i NFL-programmer sendt på TV 2 SPORT TV 2 SPORT A/S Jenagade 22 2300 København S Radio- og tv-nævnet 2. juli 2012 Sagsnr: 2012-000227 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3335 Klage over produktplacering

Læs mere

29. august 2014. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

29. august 2014. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 29. august 2014 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 51 Att.: DR Jura, Politik og

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg København den 20. marts 2006 Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 Peter Niels har ved mail af 15. december 2004 indgivet en

Læs mere

SBS Radio A/S / Nova FM A/S H.C Andersens Boulevard 1 1553 København V

SBS Radio A/S / Nova FM A/S H.C Andersens Boulevard 1 1553 København V SBS Radio A/S / Nova FM A/S H.C Andersens Boulevard 1 1553 København V Radio- og tv-nævnet 1. maj 2013 Sagsnr.: 2013-002342 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 24. november 2011 Sagsnr: 2010-026433 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att. Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att. Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att. Juridisk Politisk Sekretariat Radio- og tv-nævnet 1. december 2010 Sagsnr. 2009-007339 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att. DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 3. september 2012 Sagsnr: 2012-007952 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand. jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

25. november 2015. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

25. november 2015. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 25. november 2015 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Jan B. Jans Specialkonsulent, cand.jur. jbj@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Politik og Strategi

Læs mere

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007

DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET DR Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. København den 12. oktober 2007 Klage over skjult reklame for køkkenfirmaet Invita i programmet Hammerslag sendt

Læs mere

dk4 Rådmandsgade København N. Att.: Frank Christensen København den 4. juli 2007 Klage over ulovlig reklame i shgopen sendt på dk4

dk4 Rådmandsgade København N. Att.: Frank Christensen København den 4. juli 2007 Klage over ulovlig reklame i shgopen sendt på dk4 RADIO- OG TV-NÆVNET dk4 Rådmandsgade 55 2200 København N. Att.: Frank Christensen København den 4. juli 2007 Klage over ulovlig reklame i shgopen sendt på dk4 Brian Steen har indgivet klage af 23. februar

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 22. december 2006. Klage over skjult reklame for Oddset i VM-transmission på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 22. december 2006. Klage over skjult reklame for Oddset i VM-transmission på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl København den 22. december 2006 Klage over skjult reklame for Oddset i VM-transmission på DR1 Peter Andersen-Rosendal har ved mail af 15. juni

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio og tv 28. maj 2013 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til: 31.

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé Sydhavnen. Att.: TV 2 Jura. Sendt pr. mail til:  31. TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 Sydhavnen Att.: TV 2 Jura Sendt pr. mail til: jura@tv2.dk projektafdelingen@tv2.dk Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95

Læs mere

24 Sjællandske Sjællandske Medier Dania 38 4700 Næstved. Klage over skjult reklame for Falck i nyhedsudsendelse sendt på 24 Sjællandske

24 Sjællandske Sjællandske Medier Dania 38 4700 Næstved. Klage over skjult reklame for Falck i nyhedsudsendelse sendt på 24 Sjællandske 24 Sjællandske Sjællandske Medier Dania 38 4700 Næstved Radio- og tv-nævnet 8. maj 2012 Sagsnr.: 2012-00248 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 17. april 2007. Klage over reklameafbrydelser i Station 2 sendt på TV 2/Danmark A/S

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 17. april 2007. Klage over reklameafbrydelser i Station 2 sendt på TV 2/Danmark A/S RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 17. april 2007 Klage over reklameafbrydelser i Station 2 sendt på TV 2/Danmark A/S Poul Winther har ved mail af 11. oktober

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Danske Spil på DR s tekst-tv

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Danske Spil på DR s tekst-tv DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 19. december 2013 Sagsnr.: 2013-013880 Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand. jur. lna@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Fitness World vist i nyhederne på DR1

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. Klage over skjult reklame for Fitness World vist i nyhederne på DR1 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 19. december 2013 Sagsnr. 2013-014871 Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Vedrørende reklameafbrydelser i programmet Kessler night sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Vedrørende reklameafbrydelser i programmet Kessler night sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 8. november 2011 Sagsnr: 2009-020080 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: Reklamejura. Klage over skjult reklame for BMW i Go morgen Danmark vist på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att.: Reklamejura. Klage over skjult reklame for BMW i Go morgen Danmark vist på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV RADIO- OG TV-NÆVNET 26. marts 2010 Sagsnr: 2009-08228 Att.: Reklamejura Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV SYD El-vej 2 B 6000 Kolding. Att. Hans Egon Lorenzen. Klager over sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer sendt på TV SYD.

TV SYD El-vej 2 B 6000 Kolding. Att. Hans Egon Lorenzen. Klager over sponsorering af nyheds- og aktualitetsprogrammer sendt på TV SYD. TV SYD El-vej 2 B 6000 Kolding Att. Hans Egon Lorenzen RADIO- OG TV-NÆVNET 1. december 2010 Sagsnr:2009-011126 2009-012044 2009-012043 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 21. juni 2004

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 21. juni 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C København den 21. juni 2004 Udsendelsesrækken Shopping vist på TV 2 Foranlediget af omtale i pressen besluttede Radio- og tv-nævnet i henhold

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. TV 2 Jura. Klage over tekst-tv reklame for Fotovogn vist på TV 2 s tekst-tv side 751.

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV. Att. TV 2 Jura. Klage over tekst-tv reklame for Fotovogn vist på TV 2 s tekst-tv side 751. TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att. TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 8. november 2011 Sagsnr. 2011-010737 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

30. oktober 2014. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

30. oktober 2014. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 30. oktober 2014 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Politik og Strategi

Læs mere

TV 2 Lorry Allégade 7-9 DK-2000 Frederiksberg. København den 2. maj Klage over skjult reklame for magasinet Vores Kæledyr på TV 2/Lorry

TV 2 Lorry Allégade 7-9 DK-2000 Frederiksberg. København den 2. maj Klage over skjult reklame for magasinet Vores Kæledyr på TV 2/Lorry RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 Lorry Allégade 7-9 DK-2000 Frederiksberg København den 2. maj 2007 Klage over skjult reklame for magasinet Vores Kæledyr på TV 2/Lorry Pia Spuur Larsen har ved mail af 17. november

Læs mere

..." EAN: 5798000793989

... EAN: 5798000793989 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 20. december 2012 Sagsnr: 2012-010999 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 26. april 2006. Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl. København den 26. april 2006. Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg Att.: Peter Kyhl København den 26. april 2006 Klage over skjult reklame for Symantec Norton Internet Security på DR1 Thomas Huulbæk Andersen har ved mail af 29.

Læs mere

Radio- og tv-nævnet har modtaget en række klager over, at TvDanmark 2 afbryder sine udsendelser med reklamer. Det drejer sig om udsendelserne:

Radio- og tv-nævnet har modtaget en række klager over, at TvDanmark 2 afbryder sine udsendelser med reklamer. Det drejer sig om udsendelserne: RADIO- OG TV-NÆVNET TvDanmark 2 v/advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V København den 9. september 2002 TvDanmark 2's placering og omfang af reklamer Radio- og tv-nævnet har modtaget

Læs mere

27. maj 2014. TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

27. maj 2014. TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura 27. maj 2014 TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: TV 2 Jura Afgørelse

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att. DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att. DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 31. januar 2012 Sagsnr: 2011-014198 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

LUX 1 (landsdækkende) Mediehuset København Reventlowsgade 14, 3. sal 1651 København V

LUX 1 (landsdækkende) Mediehuset København Reventlowsgade 14, 3. sal 1651 København V LUX 1 (landsdækkende) Mediehuset København Reventlowsgade 14, 3. sal 1651 København V Radio- og tv-nævnet 16. november 2012 Sagsnr: 2012-008562 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København. 7. november 2017

DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København. 7. november 2017 DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København Sendt pr. mail til: jurachef Peter Skov (pets@dr.dk) advokat Susanne Helbo (suhe@dr.dk) & juridisk seniorkonsulent Ulrike Rosenmejer (ulhe@dr.dk) Radio- og

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR.

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 30. september 2013 Sagsnr. 2013-007591 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over tv-reklame for Jesperhus Feriepark sendt på TV 2

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over tv-reklame for Jesperhus Feriepark sendt på TV 2 TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 08. marts 2012 Sagsnr: 2012-002145 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

TV 2 Lorry Allégade 7-9 2000 Frederiksberg. Vedr. sponsorering af programrækken Metropol sendt på TV 2 Lorry

TV 2 Lorry Allégade 7-9 2000 Frederiksberg. Vedr. sponsorering af programrækken Metropol sendt på TV 2 Lorry TV 2 Lorry Allégade 7-9 2000 Frederiksberg Radio- og tv-nævnet 28. oktober 2013 Sagsnr.: 2013-012360 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Vedr.

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. november 2013 Sagsnr: 2013-010561 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004 TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup RADIO- OG TV-NÆVNET København den 22. december 2004 Klage over tv-reklame for Debitel 1 øre sendt på TV 2 Michael Jørgensen har ved mail af 3. november 2004

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V.

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark A/S SBS Broadcast Danmark A/S V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8. 1570 København V. København den 23. maj 2005 Reklameafbrydelse på TV Danmark A/S og SBS Broadcast

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 Købehavn C Att.: Peter Skov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Michala Stampe Fuldmægtig, cand.jur. 27. juni 2017 mic@slks.dk

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 03. april 2012 Sagsnr.: 2012-000873 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

SBS Radio H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V. Att.: Anne Schyum. Klage over reklamer for 3F sendt på NOVA fm og på Radio 100

SBS Radio H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V. Att.: Anne Schyum. Klage over reklamer for 3F sendt på NOVA fm og på Radio 100 SBS Radio H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att.: Anne Schyum Radio- og tv-nævnet 21. marts 2013 Sagsnr: 2012-017748 Henrik Bang Nielsen Chefkonsulent, cand.jur. hbn@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 16. juni 2006

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 16. juni 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg København den 16. juni 2006 Klage over skjult reklame for modemagasinet Woman i en trailer for DR2 programmet Normalerweize vist på DR1 Nanna Gersov har ved mail

Læs mere

19. juni 2015. Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2. sal 1606 København V. Att.: Jørgen Ramskov

19. juni 2015. Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2. sal 1606 København V. Att.: Jørgen Ramskov 19. juni 2015 Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2. sal 1606 København V Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Jørgen Ramskov

Læs mere

2. september DR Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Strategi & Politik

2. september DR Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Strategi & Politik 2. september 2014 DR Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Strategi & Politik

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 5. september 2007

TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura. København den 5. september 2007 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: Reklamejura København den 5. september 2007 Klage over tv-reklame for Wupti.com sendt på TV 2 Allan Kok har ved mail af 18.

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Cult i programmet Cultpigerne

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Cult i programmet Cultpigerne DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Sagsnr: 2013-007734 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere