Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:"

Transkript

1 Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af referat fra mødet den 22. juni Formandens orientering 2.0 vandværk og boringer: - torsdag den 6. august kl. 10:06 13:59 produktionsstop på Boring nr. 6 Toftevej 10 det viste sig at være en elektriker Ved arbejde på Højrupgård havde afbrudt strømmen i el-skabet På Højrupvej. Faktura til el-firmaet for assistance fra Kryger og køb af vand. - Faktura for 2. kvartal fra HoFor angiver et køb på m3 vand. Det kan ikke være korrekt vi har anmodet om sen specifikation med Aflæsningsdatoer/vandmængder. Nærmere følger. 2.1 Vandmængder : juni og juli udpumpet m3 heraf købt 50 m3 (0, 29 %) - udpumpet m3 heraf købt 199 m3 ( 1,26%) 2.2 Lækager og ledningsarbejde:.

2 Der er fundet stophaner, som ikke er i forskriftsmæssig stand. Ejendommenes ejere er pålagt at bringe forholdene i orden. Der er helt åbentbart flere lækager i vort forsyningsområde, Hvorfor en fortsat søgning er nødvendig, men det kræver et tæt samarbejde med forbrugerne der dog ikke alle der viser den største vilje til samarbejde.. - En andelshaver på Svenstrupvej havde problemer med fortolkningen af regulativet angående målerbrønde, lækager mv. En opgravning, der var nødtørftig dækket med en træplade, hvor der var en jordledning med et åbent brud og en defekt stophane efterladt. Grundejeren rejst på ferie. Vejrmelding om skybrud for området. Vandforsyningen afbrød tilførslen af vand ved opgravning i Fortovet og afbrød stikledningen for at forhindre evt. forurening af forsyningsledningerne. Forholdet er indberettet til vandmyndigheden. Vi vil fortsætte lækagejagten i distrikt 5 ultimo august/ primo september Udskiftning af flowmålerne i brøndene Bækkeskovvej og Hyttebovej. Flowmåleren i brønden Hyttevænget er også brudt ned, og Der var leveringstid på en ny flowmåler, men den 10. august blev der installeret en ny flowmåler. Nu skal der ske en kalibrering af samtlige flowmålere, så vi er sikker på, at de Viser et retvisende billede af vort forbrug i de enkelte distrikter..

3 3.0 Kassererens orientering økonomisk status - debitorer 4.0: orientering fra fast arbejdsgrupper: - ingen 5-0: Udviklingsinitiativer: 5.1 Vallensbæk Havn har endelig fået installeret den påbudte tilbagestrømningssikring/kontraventil. Det er synet og godkendt. 5-2: - prøvepumpningen fra den nye boring er afsluttet, det er konstateret, At der er den ønskede mængde vand, men vi mangler den endelige analyserapport om vandets kvalitet. 5-3: - Letbane projektet ledningssænkning fortsat materiale sendt Løbende til bestyrelsen 6-0: Henvendelser fra andelshaver: - Andelshaver protester over krav om betaling for en ny stikledning i forbindelse med nybyggeri der er en større ændring i tapstederne mellem det tidligere og det nye byggeri mulighed for forøget vandforbrug. Se regulativet. - Andelshaver Frank Hansen klager over formanden mv. Den skriftlige klage er straks efter modtagen sendt til den øvrige bestyrelse. - En andelshaver ønsker efterfølgende godkendelse af, at han Har flyttet vandmåleren i forbindelse md en ombygning af ejendommen. 7.0 Næste mødedato :

4 mandag den 14. september Eventuelt. Børge Ravn formand

5 Vallensbæk Strands Vandforsyning, a.m.b.a. Bestyrelsesmøde, mandag den 17. august 2015, kl. 19:00, hos Børge Ravn, Gavnøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand. Til stede var: Børge Ravn, Liselotte Pedersen, Knud Hansen, Mogens Sørensen, og Bent Olsen. Mødet afholdtes med følgende dagsorden, jf. mødeindkaldelsen. Ad pkt. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet, den 22. juni Ad pkt. 2. Formandens orientering Vandværk og boringer. - Produktionsstop. Torsdag, den 6. august 2015, mellem kl. 10:06 og 13:59 indtraf der et pro-duktionsstop på vor boring nr. 6, Toftevej 10. Vallensbæk by. Årsagen til produktionsstoppet var, at en elektriker, som arbejdede på/for Højrupgård, Højrupvej, blot havde kappet strømmen i derværende el-skab, uden at tænke på konsekvenserne af sin handling. Faktura fremsendt til el-firmaet for vor assistance til genetablering af strøm fra fa. Kryger, samt for køb af vand fra HoFor, i den nævnte periode, hvor strømmen af afbrudt Faktura. HoFor, fremsender faktura for 2 kvartal 2015, hvoraf det fremgår, at VSVF, har indkøbt vand fra dem på lige ud m3? Formanden oplyste, at dette antal m3 ikke kan være korrekt, hvorfor der er anmodet om specifi-kation mht, anførsel af aflæsningsdatoer og vandmængder. Formanden følger op på sagen. 2.1 Vandmængder: Juni og Juli Juni: udpumpet m3, og heraf er der købt 50 m3. (0,29 %), - Juli: udpumpet m3, og heraf er der købt 199 m3. (1,26 %). 2.2 Lækager og ledningsarbejder. - Stophaner. Der er fundet en hel del stophaner, som ikke var i forskriftsmæssig stand, hvorfor ejendommens ejere er blevet pålagt, at bringe forholdet i orden. - Samarbejde. Det er helt åbenbart, at der er flere lækager i vort forsyningsområde, hvorfor vi igen finder det nødvendigt med yderligere søgninger efter lækage på vort ledningsnet.. Et positivt samarbejde er til gavn for os alle sammen, så vort store vandspild kan nedsættes.

6 Desværre har det indtil nu vist sig svært, at få forbrugerne til, at indrapportere defekter på deres ledningsnet. - Fortolkningsspørgsmål. En andelshaver havde problemer med fortolkning af vort regulativ mht, målerbrønde, lækager mm. På ejendommen var der blevet konstateret et åbent brud på jordledningen samt en defekt stop-hane. En opgravning på egen grund var nødtørftigt blevet dækket med en træplade, hvorefter opgravningen var forladt, og ejeren rejst på ferie. Formanden, som har fulgt arbejdet, besluttede, at afbryde vandtilførslen, da vejrmeldingen varslede et større skybrud for området, og af hensyn til og for, at forhindre en evt. forurening af vore forsyningsledninger. Vandforsyningen afbrød tilførslen af vand og afbrød stikledningen ved, at foretage en opgravning i fortovet ud for ejendommen. Forholdet er indberettet til Vandmyndigheden. - Lækagesøgning. Der foretages fortsat lækagesøgning i distrikt 5 midt i aug. md. til først i sept. md Flowmålere. Der foretages udskiftning af defekte flowmålere i brøndene på Bækkeskovvej og Hyttebovej. Flowmåleren i brønden på Hyttevænget er brudt ned. En ny blev sat i ordre, men den kunne først leveres den 10. aug, hvorefter den blev installeret. Samtlige flowmålere skal nu gennemgås og kalibreres, så vi er sikre på, at de viser et retvisende billed af vort vandforbrug i de enkelte distrikter. 3.0 Kassererens orientering Økonomisk status. Div. punkter i resultatopgørelsen gennemgået, ligesom den er rundsendt til bestyrelsesmedlemmerne. - Debitorer. Der er kun ganske få restancer tilbage, men enkelte har måtte rykkes for betaling af deres restance for 2 gang. 4.0 Orientering fra faste arbejdsgrupper. - Ingen. 5.0 Udviklingsinitiativer.

7 5.1 - Vallensbæk Havn. Der er nu installeret den påbudte tilbagestrømningssikring/kontraventil, kategori 4, som er synet og godkendt Ny boring. Prøvepumpningen fra den nye boring på Toftevej, er nu afsluttet. Det er konstateret, at boringen giver den ønskede mængde vand. - Lap- rapport. Lap-rapporten fra Dons laboratorie, viser fine værdier for boringen, mht, vandets kvalitet, modtaget og fremsendt til bestyrelsesmedlemmerne. berører - Letbanen. Letbaneprojektet følges løbende, bl.a, mht, ledningssænkninger m.v, som VSFV s forsyningsområde Materialet over letbaneprojektet fremsendes løbende til bestyrelsens medlemmer. 6.0 Henvendelse fra andelshavere. Se indholdet i mødeindkaldelsen pkt. 6.0, afsnit 1, 2 og 3. Bestyrelsen har fået forelagt, ovennævnte sager, af formanden. 1) Der henvises kort og godt til bestemmelserne i Regulativet for Vallensbæk Strands Vandforsyning a.m.b.a, hvor omhandlede forhold beskrives nærmere. 2) Formanden orienterede om sin oplevelse af sagen. Bestyrelsen har drøftet sagen, og tager ikke del i klagen over formanden -henviser til, at den nævnte sag, som omtales i skrivelsen, tidligere har været behandlet på bestyrelsesmødet, mandag, den 9. feb hvorfor sagen afsluttes. 3) Der kan ikke gives dispensation i sagen, jf. Regulativet for Vallensbæk Strands Vandforsyning a.m.b.a Næste mødedato. Mandag, den 14. september Eventuelt. Målerkort vil blive omdelt af bestyrelsesmedlemmerne i uge 39. Andelshavernes indberetning forventes afsluttet sidst i uge 41. uge 48. Kontrol af andelshavernes manglende indberetning af målertal vil blive foretaget i Bemærk: I forbindelse med manglende indberetning eller fejlindberetning, vil der blive pålagt et

8 gebyr på kr. 360, jf. Takstbladet. Vallensbæk Strand, den 17. august Bent Olsen Sekretær.

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken,

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken, Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, torsdag, den 25. februar 2016 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. - Service rapport for 2015 fra a/s Krüger for vandværk og boringer Kopi sent til bestyrelsen og vandmyndigheden.

Mødeindkaldelse. - Service rapport for 2015 fra a/s Krüger for vandværk og boringer Kopi sent til bestyrelsen og vandmyndigheden. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 30. november 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba.

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 14. september 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba.

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, lørdag, den 23. november 2013 kl. 10:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 13. oktober 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015.

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015. Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj 2016. Beretning for år 2015. Vandmængder er anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total vandmængde,

Læs mere

Referat. Stemmeberettigede i alt 36: 27 fremmødte andelshavere, + 10 medbragte fuldmagter.

Referat. Stemmeberettigede i alt 36: 27 fremmødte andelshavere, + 10 medbragte fuldmagter. Referat. 1 Vallensbæk Strands Vandforsyning a.m.b.a., afholdt tirsdag den 28. maj 2013, kl. 19:00 ordinær generalforsamling, på Korsagergård 121, Vallensbæk. Til stede var: Formand Børge Ravn, (BR), kasserer

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. 2010 var et travlt år for vor vandforsyning med mange opgaver. Den udpumpede vandmængde er år Indvinding

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj Beretning for år 2014.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj Beretning for år 2014. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj 2015. Beretning for år 2014. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Alsønderup Vandværk Takstblad 2017

Alsønderup Vandværk Takstblad 2017 Der er fastsat følgende afgifter, bidrag og gebyrer samt supplerende bestemmelser i forbindelse med levering-/forsyning af drikkevand fra Alsønderup Vandværk. Takstbladet er gældende i Alsønderup Vandværks

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Betalingsregler Verdo Vand A/S

Betalingsregler Verdo Vand A/S Betalingsregler Verdo Vand A/S VERDO Agerskellet 7 8920 Randers NV Tel. +45 8911 4811 info@verdo.dk CVR-nr. 2548 1968 Indholdsfortegnelse 1. Tilslutningsbidrag... 3 1.1 Indledende bestemmelser... 3 1.2

Læs mere

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba Vindeby Vandforsyning amba Jens Munks Vej 2, Vindeby, 5700 Svendborg Tlf. 62226430 Fax 62226530 info@vindebyvand.dk www.vindebyvand.dk Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning

Læs mere

Vedtægter for Ll. Karleby Vandværk I/S

Vedtægter for Ll. Karleby Vandværk I/S Vedtægter for Ll. Karleby Vandværk I/S 1 Vandværkets navn og formål. Ll. Karleby Vandværk I/S s formål er at forsyne interessenterne i Ll. Karleby med vand, jfr. vandindvindingsret udstedt den 23 JUN 1966

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2015 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2015 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 19. 12. 2014. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand a

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning:

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning: BURESØ VANDVÆRK Maj 2018 Referat fra Generalforsamlingen torsdag den 19. april 2018 på Slagslunde Skole, hvor 8 andelshavere var mødt op ud over 6 andelshavere fra bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Formand

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.30 i Sønderup forsamlingshus, med spisning kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2019 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2019 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 20.12.2018. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand a s

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2017 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2017 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 22. december 2016. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand

Læs mere

Faldsled Vandværk. Generalforsamling

Faldsled Vandværk. Generalforsamling Faldsled Vandværk Generalforsamling Beretning og regnskab 1/1-31/12 2010 DER INDKALDES HERMED TIL ORDINÆR GENERALFORSMLING MANDAG DEN 11. APRIL KL. 19.30 Faldsled Gl. Skole Assensvej 497, Faldsled Dagsorden

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2018 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2018 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 23.11.2017. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand a s

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2013 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2013 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den X. X 2012. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand a s hjemmeside:

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2014 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2014 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 19. december 2013. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand

Læs mere

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2016 VANDFORSYNING

Takstblad for Mariagerfjord Vand a s fra og med den 1. januar 2016 VANDFORSYNING Takstbladet er udarbejdet med baggrund i Mariagerfjord Vand a s regulativ for vandforsyning, godkendt af Mariagerfjord Byråd den 25.02.2016. Regulativet kan ses og downloades på Mariagerfjord Vand a s

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab A.m.b.a. Fællesskab Marts 2015 1 Vandværkets Nøgletal 2014 Antal medlemmer januar 2014 : 185 Antal medlemmer december 2013 : 185 Udpumpet vand i 2014 : 26.815 kubikmeter Faktureret vand i 2014 : 26.307

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forbrugerpriser 1 Vand Grenaa Vand Anholt. Tilslutning 2-4 Zone 1. By Zone 2. Land (Hele Anholt er udlagt landzone)

Indholdsfortegnelse. Forbrugerpriser 1 Vand Grenaa Vand Anholt. Tilslutning 2-4 Zone 1. By Zone 2. Land (Hele Anholt er udlagt landzone) Takster Vand 2008 Grenaa & Anholt Vandforsyning a.m.b.a. Teknologivej 2 8500 Grenaa Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser 1 Vand Grenaa Vand Anholt Tilslutning 2-4 Zone 1. By Zone 2. Land (Hele Anholt er

Læs mere

Køge Vand A/S er på baggrund af resultaterne af benchmarkingen blevet pålagt et individuelt effektiviseringskrav på 1,52 %.

Køge Vand A/S er på baggrund af resultaterne af benchmarkingen blevet pålagt et individuelt effektiviseringskrav på 1,52 %. Køge Vand A/S Beskrivelse af driftsbudget 2019 Vi har modtaget en afgørelse for indtægtsrammen for 2019. De generelle effektiviseringskrav til vandselskaberne i 2019 er fastsat til 1,77 % for investeringsog

Læs mere

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Landområde Nord 1. Orientering fra Vandmyndigheden (Lise) 2. Indsatsplanlægning og Grundvandsbeskyttelse (Pernille) Opfølgning på indsatsplanerne 3. Områdets emner 4.

Læs mere

Vedtægt for "KASTANIEHØJ VANDVÆRK" Østrup. Stiftet d. 11/

Vedtægt for KASTANIEHØJ VANDVÆRK Østrup. Stiftet d. 11/ Vedtægt for "KASTANIEHØJ VANDVÆRK" Østrup Stiftet d. 11/10-1961 Navn, hjemsted og formål 1. Selskabet, der er stiftet den 11. Oktober 1961, er et interessentskab, hvis navn er Kastaniehøj Vandværk. Selskabet

Læs mere

OVERSIGT OVER FORSKELLE SOM FØLGE AF NYE LEVERINGSBESTEMMELSER FOR VAND

OVERSIGT OVER FORSKELLE SOM FØLGE AF NYE LEVERINGSBESTEMMELSER FOR VAND Horten Advokat Klavs V. Gravesen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 161382 OVERSIGT OVER FORSKELLE SOM FØLGE AF NYE LEVERINGSBESTEMMELSER FOR VAND Hvidovre C:\Users\lhm\AppData\Local\Temp\16\TRI11848\300285-14_v1_Oversigt

Læs mere

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området

Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området Dagsorden Kontaktgruppemøder 2011 Sydøst området 1. Orientering fra Vandmyndigheden (Lise) 2. Opfølgning på Vandforsyningsplan 2009-2020 (Louise) 3. Indsatsplanlægning og Grundvandsbeskyttelse Status på

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Lendemark Vandværk A.m.b.a.

Lendemark Vandværk A.m.b.a. Lendemark Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Onsdag d. 21. februar 2019 kl. 19:00 Referat 1. Valg af dirigent og referent Line Markert blev enstemmigt valgt som dirigent. Mathias Christensen blev

Læs mere

Vindeby Vandforsyning a.m.b.a.

Vindeby Vandforsyning a.m.b.a. Vindeby Vandforsyning a.m.b.a. Til Svendborg Kommune Att: Hans Peter Birk Hansen Svendborgvej 135 Vester Skerninge.. Vindeby den 27-09-2011 vor ref: jtd Vedr.: Takster for Vindeby Vandforsyning a.m.b.a.

Læs mere

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7

Forbrugerpriser... 3. Tilslutning... 4-6. Øvrige ydelser... 6-7 Takster - Vand 2013 Indholdsfortegnelse Forbrugerpriser... 3 Grenaa Tilslutning... 4-6 Hovedanlægsbidrag Forsyningsledningsbidrag Etablering af stikledning Afbrydelser Øvrige ydelser... 6-7 Erstatningsmåler

Læs mere

Vandværksbygningen: Før: Taget var tilgroet med mos og utæt flere steder.

Vandværksbygningen: Før: Taget var tilgroet med mos og utæt flere steder. Status i hovedtræk pr. 27. maj 2008 over Vallensbæk Strands Vandforsyning amba og et resumé i hovedtræk over efterfølgende renovering og nyanlæg samt effektivisering af administrationen og den daglige

Læs mere

ANDELSSELSKABET ST. SJØRUP STRANDS VANDVÆRK SE-NR. 39 51 96 58

ANDELSSELSKABET ST. SJØRUP STRANDS VANDVÆRK SE-NR. 39 51 96 58 ANDELSSELSKABET ST. SJØRUP STRANDS VANDVÆRK SE-NR. 39 51 96 58 Marts Nyhedsbrev 2012 Indhold Velkommen til St. Sjørup by... 2 Udskiftning af borerørspumper m.v.... 2 Udskiftning af vandmålere... 3 Måleraflæsning...

Læs mere

Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling.

Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling. Referat af Marielyst Vandværks generalforsamling lørdag d. 6 juli 2013. Der var fremmødt 21 personer heraf 16 stemmeberettigede incl. Bestyrelsen. Formanden bød velkommen til årets generalforsamling. Punkt

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen.

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. 1 Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges

Læs mere

Greve landsby vandværk primo 2018

Greve landsby vandværk primo 2018 Greve landsby vandværk primo 2018 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 12. marts 2018 kl. 18.00 Forsamlingshuset

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro Fremmødt : 8 stemmeberettigede samt 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Gesten Kro Pkt. 1: Valg af dirigent Agner Jepsen

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk 1 VEDTÆGTER FOR BJERGBY MARK VANDVÆRK Bjergby Mark Vandværk er et Andelsselskab beliggende på Enagervej 101, 4200 Slagelse. Selskabets formål er i overensstemmelse med

Læs mere

Udskrift af dombogen. Den 12. juni 2002 blev i sag nr. BS 1-2125/2001: mod. Andelsselskabet Karlslunde Strands Vandværk.

Udskrift af dombogen. Den 12. juni 2002 blev i sag nr. BS 1-2125/2001: mod. Andelsselskabet Karlslunde Strands Vandværk. Udskrift af dombogen Den 12. juni 2002 blev i sag nr. BS 1-2125/2001: S mod Andelsselskabet Karlslunde Strands Vandværk afsagt DOM Denne sag drejer sig om, hvorvidt sagsøgte var berettiget til at afbryde

Læs mere

HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING I/S Takstblad 2015

HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING I/S Takstblad 2015 HARLEV FRAMLEV VANDFORSYNING I/S Takstblad 2015 Priser for vandforbrug og vandmåler Hovedelementer i betaling Din betaling for vand er overordnet opdelt i to hovedelementer Vandforbrug: Det afregnes efter

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 25. april 2006 kl i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 25. april 2006 kl i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 25. april 2006 kl. 19.00 i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om selskabets virksomhed

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris.

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. Love for Andelsselskabet Bjergby Mark Vandværk. 1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. 2 Som medlem af selskabet

Læs mere

REGNSKAB FOR 2013 BUDGET FOR 2014 UDKAST TIL BUDGET FOR 2015 UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET 2015-2019

REGNSKAB FOR 2013 BUDGET FOR 2014 UDKAST TIL BUDGET FOR 2015 UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET 2015-2019 BELLINGE ØST-VANDVÆRK Elmegårdvænget 11, Bellinge, 5250 Odense SV SE nr.: 16501514 Telefon: 65 96 14 97 Mail: ibjesper@post11.tele.dk Hjemmeside: www.bellingeøstvandværk.dk REGNSKAB FOR 2013 BUDGET FOR

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 29. MARTS 2019 kl. 19.30 PÅ NYGAMMELSØ VEDRØRENDE ÅRET 2018 0. VELKOMMEN Jeg vil gerne byde velkommen til Gammelsø Vandværks generalforsamling her på NyGammelsø, og i år vil

Læs mere

Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang :

Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang : Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang : datoer Skrivelser: Efterår 2010 Bestyrelsen drøfter mulighederne for at indvinde vand ved Vallensbæk landsby - evt. på Toftevej 10, der ejes

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

Brunskær Vandværk A.m.b.a.

Brunskær Vandværk A.m.b.a. Brunskær Vandværk A.m.b.a. Dagsorden: 1. Valg af dirigent I henhold til vedtægternes 8 indkaldes herved til: Ordinær generalforsamling Søndag den 5. juni 2016 kl. 10:00 på Østergård Aktivitetscenter, Karlebyvej

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a.

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2013 CVR: 34648964 www.hovevand.dk 2013_HVAMBA_Regnskab_og_kladde_V3112013d.xls Virksomhedsoplysninger: Hove

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2016. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 6. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2015 Balance pr. 31. december 2015 Resultatopgørelse

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby.

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/7 2016 kl. 19.00 i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Valg af medlemmer til Vallensbæk Strands

Læs mere

ANLÆGSBIDRAG 2014 Gældende pr. 1. januar 2014

ANLÆGSBIDRAG 2014 Gældende pr. 1. januar 2014 ANLÆGSBIDRAG 2014 Gældende pr. 1. januar 2014 Boulstrupværket ENFAMILIEHUSE i byområder og sommerhuse Ekskl. moms Inkl. moms Bidrag hovedanlæg: kr. 15.912,00 kr. 19.890,00 Bidrag forsynings- og stikledning:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Viborg Vand A/S. Viborg Vand A/S er datterselskab af Energi Viborg A/S. Viborg Vand A/S driver vandforsyningsvirksomhed.

Indholdsfortegnelse. Viborg Vand A/S. Viborg Vand A/S er datterselskab af Energi Viborg A/S. Viborg Vand A/S driver vandforsyningsvirksomhed. Viborg Vand A/S Viborg Vand A/S er datterselskab af Energi Viborg A/S. Viborg Vand A/S driver vandforsyningsvirksomhed. At drive en vandforsyning omfatter: Oppumpning af grundvandet. Behandling af grundvandet.

Læs mere

VALLENSBÆK STRANDS VANDFORSYNING A.M.B.A. ÅRSRAPPORT

VALLENSBÆK STRANDS VANDFORSYNING A.M.B.A. ÅRSRAPPORT Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 VALLENSBÆK STRANDS VANDFORSYNING A.M.B.A. ÅRSRAPPORT 2014

Læs mere

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl. 19.30 i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning 3) Fremlæggelse

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup 4130 Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Årsrapport 2015 - Februar 2016 SE nr.: 32598951 09-02-2016-0 - Orientering om vandværkets

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse.

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Andelsselskabet Stenløse Vandværk Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Deltagere: Vagn Handlos (VH), Bent Berg (BB), Klaus

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. BERETNING 2018. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Energi Viborg Vand A/S

Indholdsfortegnelse. Energi Viborg Vand A/S Energi Viborg Vand A/S Der tages forbehold for trykfejl Energi Viborg Vand A/S er datterselskab af Energi Viborg A/S. Energi Viborg Vand A/S driver vandforsyningsvirksomhed. At drive en vandforsyning omfatter:

Læs mere

ASSERBO BY VANDVÆRK Amba SE NR. 33 21 66 53

ASSERBO BY VANDVÆRK Amba SE NR. 33 21 66 53 ASSERBO BY VANDVÆRK Amba SE NR. 33 21 66 53 Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 23. juni 2013, kl.10.00 I MELBY SOGNEGAARD Melbyvej 101, Melby Der var i alt 34 fremmødte, heraf 25 stemmeberettigede.

Læs mere

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje 2017-04-20 Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

PRISER vand & afløb. 1. januar. Billund Vand Takster 2012

PRISER vand & afløb. 1. januar. Billund Vand Takster 2012 PRISER vand & afløb 1. januar 2012 Takstbladet for Billund Vand A/S. Priser og afgifter er vedtaget af Billund Vand A/S den 21. november 2011 og godkendt af Billund Byråd d. 13. december 2011. Vær opmærksom

Læs mere