Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 (2/3) Magnussen i skandinavisk serie Oprettet d. 2. marts 2011 AAS-køreren deltager i Camara Cuppen Vi får et af vores mest populære klubmedlemmer at se herhjemme i denne sæson. Onsdag blev det nemlig offentliggjort, at Jan Magnussen skal deltage i den skandinaviske Camara Cup-serie, der gæster FDM Jyllandsringen ved GP Danmark i august. Jan Magnussen skal køre for Fukamuni Racing, som sidste år var blandt bagmændene bag Casper Elgaards DTC-mesterskab. Jeg så Camaro Cup, da vi var på Ring Knutstorp sidste år, og tænkte med det samme, at det kunne jeg godt tænke mig at prøve, siger Jan Magnussen om den nye udfordring. Jeg har svært ved at sige nej til en racerbil og da STCC er lidt i et overgangsår, så var jeg med det samme klar, da den her mulighed for at køre Camaro sammen med Fukamuni bød sig. Jeg synes på mange måder, at serien byder på det, som racing drejer sig om. Der er larm, masser af hestekræfter, spektakulære biler og samtidig virker seriens setup yderst professionelt. At jeg så kan få lov at køre i team med mine gamle venner Mikkel (Wangaa, red.) og Søren (Jensen, red.) kommer ikke til at gøre det mindre sjovt, så jeg ser meget frem til at komme i gang. Jan Magnussen kommer dog ikke til start før seriens anden runde, da hans amerikanske løbsprogram ikke tillader det. Men det betyder ikke, at Fukamuni Racing ikke er til start ved første runde. Teamet stiller nemlig til start med to biler, hvor den anden køres af Martin Hansen. Vi har været sent ude, da alle muligheder skulle drøftes og økonomien skulle hænge sammen, fortæller teamejer Søren Jensen. Men vi er klar til sæsonstarten, da vi har købt BMS Engineerings Camaro fra sidste år, som Martin stiller til start i. Der er nemlig 16 ugers leveringstid på en ny Camaro, men det passer fint, da Jan ikke kan køre første løb, så derfor har vi bestilt en ny til ham. Så når den nye bil bliver leveret, så har vi et fuldtalligt team med 2 biler for resten af Foto: Jan Kaiser.

2 (3/3) Jeg har fornyet min internationale licens Oprettet d. 3. marts 2011 Jesper Sylvest vil også køre racerløb i 2011 Sidste efterårs DM-Finale på FDM Jyllandsringen satte ikke bare en stopper for 2010-sæsonen. Den satte også en stopper for den populære Danish Touringcar Championship. Men den kommer ikke til at sætte en stopper for Jesper Sylvest, hvis voldsomme exit betød, at det sidste løb blev kortere end ventet. Jeg vil gerne pointere, at det ikke er sidste gang, jeg har været ude at køre racerløb. Jeg vil i hvert fald ind at køre Copenhagen Historic GP, og jeg har da også fornyet min internationale licens. Sådan lyder ordene fra Jesper Sylvest, der allerede har været ude på racerbanerne. Men det har været i Italien, hvor sønnen Nicolai Sylvest kører i den internationale KF3-klasse. Jeg synes, at det går godt, men jeg må indrømme, at jeg tænker lidt mere over tingene. Ikke sådan at forstå, at jeg er bange, men jeg tænker nogen gange, at der er mere mellem himmel og jord, siger Jesper Sylvest. Jeg har døjet lidt med mit ene håndled, som jeg skal have undersøgt for at checke, om der rent faktisk har et brud. Så skal jeg også have lavet en rutinemæssig hjernescanning for at checke, om der er andet end det store hul, som folk altid har sagt, jeg har haft i hovedet.

3 (7/3) Officialsmøde onsdag Oprettet d. 7. marts 2011 Der er obligatorisk møde for alle klubbens baneofficials Onsdag aften finder årets obligatoriske møde for alle klubbens baneofficials sted. Det foregår på FDM Jyllandsringen helt præcist klokken hvor ledelsen i vores banesportsafdeling vil fortælle om den kommende sæson, nyheder, reglementsændinger og andre ting, man skal være opmærksom på, inden det går løs i påsken. Tilmelding er ikke nødvendig. Det er nemlig obligatorisk at møde op.

4 (7/3) Magnussen Det var drønærgerligt Oprettet d. 7. marts 2011 Knækket hjulophæng kostede sejren for Jan Magnussen Jan Magnussen og teamkammeraten Robin Liddell var på vej mod en sejr i Grand-Am-løb på Homestead-banen i Florida, da hjulophænget på deres Chevrolet Camaro GT.R knækkede. AAS eren startede ellers fra pole position efter en suveræn tidtagning og afleverede senere bilen til Robin Liddell, der kæmpede med BMW-køreren Bill Auberlen. Det danskbritiske team havde fordel af bedre dæk i løbets afsluttende fase, hvor der skulle sættes et angreb ind på Bill Auberlen, men så knækkede et hjulophæng. Det var drønærgerligt, sagde Jan Magnussen efter løbet. Det så ud til, at BMW en havde den bedste fart over løbet, men da de valgte ikke at gå ind og skifte dæk til sidst og vi i stedet gjorde, så det ud til, at vi havde lavet det helt rigtige træk. Det viste sig også hurtigt, at vi havde fordelen, men vi nåede aldrig forbi Bill Auberlen, før hjulophænget knækkede. Vi ved endnu ikke, hvad der var årsagen til det knækkede. Der er meget kontakt mellem bilerne i Grand-Am, men vi synes ikke, at der på noget tidspunkt har været så hård kontakt, at det skulle medføre et knækket ophæng. Men det undersøger teamet og så må vi sørge for, det aldrig sker igen. Foto: Jan Kaiser.

5 (8/3) Kursus men ikke løb Oprettet d. 8. marts 2011 Der bliver ingen praktik i rallyudvalgets første 2011-arrangement Lørdag den 19. marts afholder rallyudvalget i Aarhus Automobil Sport kursus i klubrally. Det kommer til at foregå hos Motorcompagniet i Odder. Det var også planen, at der samme dag eller mere præcist efter kursuset skulle have været afholdt et klubrally, hvor deltagerne kunne få mulighed for at prøve teorien af i praksis. Desværre er det ikke lykkedes at få de nødvendige tilladelser i hus, så denne del af arrangementet er desværre blevet aflyst. Men der vil som hidtil blive afholdt teorikursus og efterfølgende infomøde. Foto: Bjarne Andersen.

6 (9/3) Infomøde for historiske kørere og youngtimere Oprettet d. 9. marts 2011 Historisk udvalg orienterer om den kommende sæson Aarhus Automobil Sport har et stadigt stigende antal deltagere i de historiske klasser. Keld Graabøl er en af dem. Jesper Sylvest er ved at gør sin bil klar til Copenhagen Historic Grand Prix. Og der kommer sikkert flere til. Dette skyldes bl.a. den nye cup indenfor youngtimerklassen, som klubben i denne sæson stabler på benene sammen med Motor Sport Sønderjylland. For netop youngtimer-klassen hører også til under den historiske motorsport. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på det infomøde for den historiske banesport, som historisk udvalg afholder på Fjelsted Skov Kro mandag den 21. marts klokken Ønsker man at deltage i mødet, skal man senest den 14. marts have tilmeldt sig hos DASU via

7 (11/3) Reglerne er fastlagt Oprettet d. 11. marts 2011 To turneringer danner grundlaget for to klubmesterskaber Aarhus Automobil Sports udvalg for orienteringsløb og historisk pålidelighedsløb har nu fastlagt rammerne for de klubmesterskaber, der bliver udskrevet for de to discipliner. I begge tilfælde er det to i forvejen eksisterende turneringer, der danner udgangspunktet for klubmesterskaberne. Når det gælder klubmesterskabet i bilorientering, er det Den Jyske Femkantturnering, der vil tælle til mesterskabet, mens det er serien FDM DASU Classic, der tæller til klubmesterskabet i historisk pålidelighedsløb.

8 (10/3) Sådan er du dækket som official Oprettet d. 10. marts 2011 Der er forsikring, når du er official eller hjælper ved løbene Frivillige, der udfører ulønnet arbejde i forbindelse med løb arrangeret af DASU s klubber og det er Aarhus Automobil Sport er dækket af DIF s kollektive arbejdsskadeforsikring. Frivillige, der er udpeget af en af DASU s klubber til at udføre en opgave, er nemlig dækket af den forsikring uanset om de er medlemmer af DASU eller ej. Læs mere om arbejdsskadeforsikringen her: Frivillige, der har med selve løbsafviklingen at gøre, skal have en DASU officialgrad for lovligt at kunne påtage sig en sådan opgave. Det vil sige, at er din opgave nævnt i sportsreglementet, så skal du have en DASUofficialgrad for lovligt at udføre denne opgave. En DASUofficialgrad er kun gyldig, hvis du er medlem af en af DASU s klubber. Husk at det kun kræver et almindeligt medlemskab af DASU at være official. Det er altså ikke nødvendigt at have et aktivt medlemskab, hvis du skal virke som official i DASU-regi.

9 (11/3) Søsteren trådte til Oprettet d. 11. marts 2011 Co-driversædet hos Carsten Nielsen er blevet besat Så er co-driver sædet fyldt ud i Carstens 106 Maxi. Da det jo kneb gevaldigt med henvendelser fra interesserede, ja, så måtte en af de trofaste fra serviceholdet jo indløse en rallylicens. Rikke Andersen (som jo også er søster til Carsten) valgte at slå til. Hun har jo erfaringen fra tidligere DM-løb, idet hun både har siddet i andenkørersædet hos Frank Nielsen (da han kørte i Corsa) og Søren Iversen (Corolla). Det er dog første gang Carsten og Rikke skal samarbejde i en rallybil. Så på deltagerlisten til Wikinger Rallyet kan man denne gang finde 3 søskende, og ingen af dem vil være "efternøler"! Så der er dømt søskende fight fra første prøve! Undertegnede må lide den tort at overvære det sjove fra internettet. Arbejdet hos Post Danmark låste desværre lørdagen, men hvis teamet skal have pokal med hjem, vil 206'eren nok kunne finde Tyskland før overrækkelsen! E. Bom.

10 Side 1 af 2 (14/3) Henriks første rapport Oprettet d. 14. marts 2011 Også i år er Henrik Kirkegaard draget til Florida Ja, så sidder man så i suppedasen igen! Eller rettere sagt i en liggestol i 30 graders varme ved poolen under nogle palmer med en kold fadøl i det, jeg kalder himmeriget på jorden. Jeg indser mere og mere, at jeg er født på det forkerte sted her på jorden. Det hele er da unægteligt noget mindre besværligt, når man kan starte dagen med korte bukser Vi er igen nogle stykker (faktisk 18), som har taget turen til 12 timers løbet på Sebring det 59. i rækken på den nedlagte Air Force Base her i Florida. Et af vores job er jo selvfølgelig at opmuntre og heppe på vores klubmedlem Jan Magnussen. Vi skal besøge Corvette-teamet på fredag. Vi vil også forsøge at besøge Tom Kristensen, men det er straks mere usikkert, om Dr. Ulrich lukker os ind der, men forsøget skal gøres. I går var en stor dag i lighed med sidste år, da vi var til cruise show i Old Town. Omkring 350 custom cars var samlet. Det er fuldstændig vildt, hvad de gør ud af dette show og disse biler. Hagen hænger hen ad jorden det meste af dagen, og få dollar for fadøl, jo, det kører... Lige nu i skrivende stund ruller vejrudsigten over skærmen, og de lover i de næste syv dage mellem 30 og 37 grader det bliver hot! I dag har jeg bestemt mig til en helikoptertur over Orlando, og i morgen skal vi med BC Airboat s ud i Everglades-nationalparken og se på alligatorer, sumpskildpadder og mange andre spændende dyr, som man ikke lige ser så tit. Tirsdag er det Epcot Center i Disneyland, som skal besøges. Vi så en park sidste år, og der er hele fem at gå i gang med. Herfra kommer der en ny beretning, når vi har set de første tidskørsler på onsdag og torsdag. Indtil da, hej for nu og vi ses. Mange racende hilsner fra Henrik Banechef.

11 Side 2 af 2

12 (15/3) Ændrede rallyregler Oprettet d. 15. marts 2011 Rallyudvalget har ændret på reglerne for klubmesterskabet Ligesom hidtil bliver der i år også mulighed for at kæmpe om et klubmesterskab i rally i Aarhus Automobil Sport. Men i forhold til tidligere er der blevet justeret på reglerne. I 2010 var det således, at rallyudvalget udpegede en række løb, der var tællende til mesterskabet, og her kunne klubbens medlemmer score point. Men de enkelte kørere og teams i klubben har ofte individuelle præferencer omkring løbstyper og mesterskaber, så derfor kunne det godt være svært at finde frem til henholdsvis den bedste første- og andenkører med en AAS-licens i lommen. Nu bliver der bogstaveligt talt frit valg på alle hylder, hvad angår løb, hvis man vil kæmpe med om klubmesterskabet. Det uddeles nemlig kun point i de løb, hvor der er mindst to AAS-medlemmer til start indenfor en given deltagerkategori. Er der eksempelvis tre førstekørere og en andenkører med AAS-licens til start, er det kun blandt førstekørerne, der uddeles KM-point, da det er her, der har været konkurrence. Dog får alle deltagende AAS ere et point for at starte et givet løb. En anden nyskabelse er en graduering af pointene. DM-rallyer udløser point med koefficient 2. Minirallyer, der tæller til DASUmesterskab, og øvrige rallyer udløser point med koefficient 1,5, mens Yokohama-mesterskabsløb vest for Storebælt udløser point med koefficient 1. Udover de traditionelle præmier til bedste første- og andenkører i klubmesterskabet, er der i år også en ekstrapræmie til den rallyeller klubrallykører, som har deltaget i flest løb.

13 Side 1 af 2 (16/3) Tidtageren i fornemt selskab Oprettet d. 16. marts 2011 Der anvendes det samme udstyr på FDM Jyllandsringen som i nå, ja, det ved vi ikke Torben Lund har ikke bare været klubbens faste tidtager på FDM Jyllandsringen i en årrække. Han har jo været det i årtier, men derfor er det alligevel godt at komme ud blandt kolleger og udveksle erfaringer, hvilket han gjorde for nylig. Han har sendt også en rapport. - For et par måneder siden fik jeg fra transponderproducenten MyLaps i Holland en invitation til at deltage i en workshop, hvor de ville præsentere nyt materiel, og specielt et nyt softwarekoncept, hvor der ville være mulighed for tredjeparts udviklere at få adgang til dele af MyLaps software (et såkaldt SDK, software developers kit). De havde udvalgt en lille skare af folk, der dels havde erfaring i tidtagning, dels havde det til fælles, at de selv havde udviklet software, der arbejdede sammen med MyLaps transpondersystemer. Forrige år blev det tidligere AMB jo fusioneret med et andet hollandsk selskab, der lavede chips til active sports (løb, cykelløb o.l.), og det nye firma fik så navnet MyLaps. De dækker så både over motoriseret sport og active sports. Deltagerne til denne workshop var da også fra forskellige sportsgrene, og jeg følte det lidt mærkeligt at være repræsentant fra et lille firma i Danmark, sammen med folk fra store baner og sportsgrene verden over. Der var folk fra Spanien, der håndterer MotoGP-serien. Et andet spansk hold, der har leveret til A1 GP, Renault World Series, og som lige har skrevet kontrakt med Le Mans og hele den europæiske Le Mans-serie. Et hollandsk firma, der har leveret til Yas Marina, Bahrain og Korea. Fra Italien var der folk bag Giro d Itaila, og jeg sad under workshoppen sammen med folk fra organisationen for De Olympiske Lege! Og nå ja, så var der også fire folk fra et engelsk firma, der allerede havde testet det nye MyLaps-koncept under deres 2010-sæson. Firmaet laver tidtagning og software til en enkelt billøbsserie, der i 2010 kørte i alt 19 løb (det første var vist i Bahrain, og det sluttede i Abu Dhabi). Jeg kan desværre ikke nævne seriens navn her, for der er en lille gråhåret englænder, der har bestemt, at seriens navn ikke må nævnes sammen med MyLaps, for serien har vist en anden sponsor, der har noget med ure og tid at gøre J (men det var en tysker, der vandt serien i 2010). Hyggelige folk, de der englændere. Jeg sad sammen med dem i baren da vi havde en times pause mellem workshop og aftensmad, og typisk for englændere, så var det ikke noget problem at skylle fire halvliters Heineken ned inden maden (fire stk. pr mand altså ). Selve workshoppen? Ja, et fornuftigt koncept MyLaps havde lavet, og positivt at de på den måde giver tredjeparts udviklere mulighed at bruge deres software. Desværre hang det sådan sammen, at man for at udnytte softwaren, skal have noget nyt hardware (en MTA) installeret på banen, som så sørger for forbindelsen og kommunikationen til de

14 Side 2 af 2 enkelte målepunkter på banen, samt styring af startlys, advarselslys (supplement til gul/grøn/blå flagning på banen), high-speed kamera til målfotos og meget andet. Ideen er, at når det hele skal styres fra én boks, så behøver de forskellige tidtagerhold, der kommer til banen ikke at have besvær med at til- og frakoble kabler og risikere, at der er noget, der ødelægges undervejs. Man skal så blot sørge for, at det software man har lavet, kan kommunikere med MTA en. Noget, der selvfølgelig har den største fordel på de baner, der har mange sektorer på banen, meget andet udstyr der skal styres, og samtidig bliver benyttet af forskellige løbsserier, der kan have hver sine tidtagerhold. Om sådan noget hardware bliver installeret på de danske baner er måske lidt tvivlsomt, i hvert fald i den nærmeste fremtid. Indtil videre må jeg nok fortsætte på gammeldags maner med selv at programmere mig til de enkelte dekodere og loops på banen. Tre dage i Holland uden nogen umiddelbar gevinst for mig, bortset fra at det var interessant at møde folk fra andre steder og løbsserier (og så fik vi god mad og drikke, alt på MyLaps regning). Men stadig så var der lige en flyrejse og et hotelophold, som man selv skulle betale, så indtil nu har det økonomisk været en underskudsforretning. Jeg benyttede dog lejligheden til at forhandle en aftale med MyLaps om, at vi som forsøg i sæsonen kan tilbyde kørerne at leje TnetX onboard display systemet, i stedet for at købe det. Modellen er så, at man enten kan leje for en løbsweekend, tre måneder, eller en hel sæson. Det giver mulighed for kørerne til at prøve produktet, uden at de i første omgang behøver at købe det. Bestemmer man sig for efterfølgende at købe, får man lejeprisen retur. Spændende at se hvor mange, der vil tage imod dette tilbud. Tekst: Torben Lund.

15 (17/3) Henriks anden rapport Oprettet d. 17. marts 2011 Ugens første dage er gået med helikopterflyvning og tur i sumpen Ja, vi fortsætter svedeturen her i Florida, og hvis dette vejr fortsætter (og det ser det ud til fra metrologerne), bliver det den tørreste marts her i Florida i 80 år. Unægtelig er rekord, som vil noget. Vi har de sidste dage haft temperaturer på over 30 grader, og vi har ikke set en eneste sky på himlen siden vi kom for nu fem dage siden. I mandags var vi på en enestående tur ude i sumpen ved Boggy Creek i Everglades nationalparken. Vi blev placeret i en 20 personers "mudderscooter" med en kæmpe blæser bag på - en V8 Chevy-motor på 500 hk i midten. Så fik den gas, og vi sejlede nogle miles, ud hvor han så stoppede flere steder, hvor vi kunne iagttage de prægtige dyr så som alligatorer, kæmpe fugle m.m., medens "chaufføren" fortalte omkring dyrelivet der ude. Det var simpelthen en kæmpe oplevelse, hvor vi til sidst fik lov til at holde en halv meter lang krabat i armene. Ja, altså med tape omkring "næbet." Tirsdag begav Per Ole og mig os på gåben nogle kilometer for at prøve en helikoptertur. Vi valgte en halv times tur for 55 dollars, og det var en rigtig, rigtig fed tur. Vi fløj ud over alle Disney-parkerne, det kæmpestore Marriott-hotel og videre over Old Town. Er du færdig, det var alle pengene værd, en kæmpe oplevelse! I morgen bliver så første dag på banen. Der køres ALMS, forskellige supportklasser samt indledende heat i forskellige amerikanske klasser f.eks. SVRA, som er det vi kender som SSC en fed klasse med masser af vild V8-buller. Dagen slutter med nattræning for alle 12-timers bilerne. Derpå skal vi nok lige sove lidt, for bussen kører igen næste morgen. Hej så længe og I hører nærmere. Racende mange hilsner Henrik banechef og sovekammerat Finn fra sving 3.

16 (17/3) Magnussen: Konkurrencen er benhård Oprettet d. 17. marts 2011 AAS-medlemmer forventer hårdeste Sebring nogensinde I den kommende weekend er der flere medlemmer af Aarhus Automobil Sport, der er på plads på Sebring-banen i Florida, hvor den 59. udgave af 12 timers løbet afvikles. Flest AAS ere er der på tilskuerpladserne, men der er også en på banen. Jan Magnussen, der atter kører for Corvette Racing i GT-klassen, der har 19 tilmeldte biler. Der er slet ingen tvivl om, at vi stiller op for at vinde, fortæller Jan Magnussen. Vi kører altid for at vinde, men som vi så sidste år, hvor vi først fik en sejr i sidste løb, så er konkurrencen benhård. Og jeg tror ikke man finder et stærkere GT felt end det man ser i år. Der er så mange stærke teams, kørere og biler i GT klassen i år, så det må betegnes som den hårdeste konkurrence, jeg endnu har mødt. Alle sejl er sat til og det ses også på standarden af kørere i klassen. Vi er syv, der tidligere har kørt Formel 1, men derudover er der kørere fra Indycar og WTCC, bl.a. den firedobbelte verdensmester Andy Priaulx. Men banen i sig selv er også en modstander. Bare det at komme igennem Sebring uden problemer, er hårdt. Jeg kender ikke noget løb, der er hårdere ved bilerne end Sebring. Banen er den mest ujævne, vi kører på og særligt i sving 1 og sving 17 får bil og fører virkelig mange og hårde tærsk henover de mange ujævnheder, hvor der skiftes mellem beton og asfalt. Derudover skal man holde sig udenfor kontakt med de øvrige biler og det er en kunst i sig selv, med de mange klasser der er blandet på banen. Og da langsiderne er få, så skal der overhales i mange af de snævre passager, så det giver ofte kontakt. Så det er ikke løgn når man siger, at kan bilen klare 12 timer på Sebring, så er det ikke noget problem at holde 24 timer på Le Mans. Hvem der vinder GT-klassen i årets løb, tør Jan Magnussen ikke gætte på. Det er ikke til at udnævne en forhåndsfavorit til løbet, indrømmer han. Vi havde måske håbet, at den nye Ferrari F458, som der kommer fire af, ikke var fuldt udviklet og derfor heller ikke var så hurtig, men den har vist i tests, at den allerede har speeden. Så nu er det ikke kun Ferrari F430 vi skal frygte. Porsche har ikke alene fire biler med, men har også de to mesterskabsvindende kørere fra sidste år, Bergmeister og Long. Og BMW, der vandt mesterskabet for bilfabrikanter sidste år, er klar igen med to stærke biler. Jaguar har også udviklet på deres biler, så de er ikke tilfredse med endnu et år uden resultater. Og som nævnt er det nogle stærke kørerbesætninger hele vejen rundt. Men selvom jeg gerne vil vinde, så er det netop det tætte felt jeg elsker ved GT klassen. Det bliver tæt og hårdt ræs hele vejen igennem og det er lige sådan, som jeg synes der skal køres ræs. Hvor tit kan man ellers ræse af sted i sin Corvette dør mod dør med Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW og så videre. Foto: Jan Kaiser.

17 (18/3) Intet Le Mans i denne omgang Oprettet d. 18. marts 2011 Til gengæld skal Michael Outzen deltage i to store udenlandske langdistanceløb Michael Outzen har længe haft en drøm om at deltage i 24-timers løbet på Le Mans, men desværre er det ikke lykkedes for ham i år. Jeg er naturligvis ked af det ikke skulle blive i år, men jeg må sande, at det er utrolig svært at skaffe det budget, der kræves for at udløse pladsen på holdet, men jeg holder fast i håbet om et afbud i sidste øjeblik, men det er ikke den optimale løsning, det er klart, siger AAS eren. Michael Outzen kommer dog ud at køre langdistanceløb i år. Endda også i udlandet. Det kommer til at ske for Team Caramba, hvor han skal køre en BMW M3 E46 ved 24-timers løbet på Silverstone og 12-timers løbet på Spa-Francorchamps. Det kommer til at ske sammen med andre AAS-medlemmer, Michael Klostermand, Peter Rasmussen og Kim Holmegaard. Jeg er rigtig glad og positiv over at kunne melde ud, at jeg er blevet en del af dette flotte team, siger Michael Outzen. Da DTC ikke længere eksisterer, og med mit længe ønske om mere langdistanceløb, var det for mig en helt naturlig ting at rette opmærksomheden på et projekt som dette. Jeg vil dog godt indskyde, at dette ikke betyder, at mine Le Mans-drømme er slukkede. Jeg vælger at kalde det for opvarmning til det franske eventyr. Fynboen har også mere i støbeskeen. Jeg arbejder intenst på at færdiggøre et projekt, som skal køres i danske rammer, men der mangler stadig at falde et par sponsorer på plads, før jeg kan løfte sløret for hvad det går ud på, forklarer han.

18 (19/3) Børge Jensen er klar Oprettet d. 19. marts 2011 AAS eren testede sammen med Frank Nielsen materiellet inden ADAC Wikinger Rallye Efter en lang og kold vinterpause nærmer sæsonen sig hurtigt. Citroënen er blevet grundig efterset og renoveret, og den er blevet frisket op med noget ny maling. rallyprøve, så vi fik prøvet bilen godt og grundig af. Bilen blev lige færdig til rallytest i Odder sidste med en prøve, som Frank havde iværksat sammen med Arne Pagh. Det var en strækning på ca. 3,5 km med gode udfordringer. Det var en del af en gammel I sæsonen 2011 forventer vi at køre hele DM-serien, hvor første afdeling køres syd for grænsen den marts, og det ser vi frem til. Muligvis kommer der et par rallysprint til i sæsonens løb. FN Rallyteam ser frem til en god sæson. Børge Jensen.

19 (20/3) Klubaften i rallyafdelingen Oprettet d. 20. marts 2011 Den sidste dag i marts er der atter uformelt møde Rallyafdelingen i Aarhus Automobil Sport er en meget vedholdende afdeling, hvor der med jævne mellemrum bliver afholdt klubaftner. Næste gang det sker, er den 31. marts klokken Atter engang sker det på adressen Gl. Gram Vej 48 i Skanderborg. Der er øl, sodavand og kaffe på kanden, fortæller Peter Kiil. Der er ikke noget fastsat program, men mon ikke snakken kommer til at gå om den kommende sæson og vinterens bedrifter?

20 Side 1 af 2 (21/3) Henriks tredje rapport Oprettet d. 21. marts 2011 Vores AAS-medlem fortæller om løbet på Sebring Hej igen. Ja, så blev det torsdag. Dagen, hvor vi skulle af sted allerede kl og dagen med den altid utroligt spændende aften/nat træning. Det er helt specielt at sidde derude med sin fadøl kl om aftenen og se denne træning, hvor der er "lys" i alle fire hjul på racerne. Fredag skulle vi så mødes med Jan kl det blev dog fremskudt lidt pga. visse stressfaktorer i Corvetteteamet. Jan var utrolig stresset kunne men mærke. Alle ingeniører og mekanikere rykkede i ham, og man følte, at der var visse problemer, men man havde altså også lige brugt tre motorer denne dag. Jan fortalte, at det ville blive utrolig hårdt, ikke mindst fordi mange af konkurrenterne hen over vinteren havde udviklet nye biler osv. Corvette kørte faktisk med en gammel model, som de jo bare havde skruet lidt op her og der, nye styreenheder mm, og det belastede bilen på mange andre måder, så derfor er det lidt op af bakke. Men salget af Corvette-biler til gadebrug var steget så positivt, at der faktisk bliver solgt en Corvette hver syvende sekund i USA! Dagen sluttede da også med, at Oliver Gavin kvalificerede bilen på en andenplads. Så langt så godt. En af de andre spændende klasser er SVRA historiske biler. Her er alt lige fra en gammel Datsun fra 60 erne til en privat mand, som lige syntes, han havde lidt håndører i overskud. Hvad gør man så? Jo. man køber Tom Kristensens "gamle" Audi R8 og kører historisk med den. Der stod endda stadig Jyske Bank på den! Han fanger den langsomste i klassen efter to omgange, denne klasse egner sig vist mest til TV, selv om der var 50 biler i klassen. Vores dag sluttede kl og startede igen kl Vi skulle af sted i god tid, da der sædvanligvis er lange køer til banen. Dagen startede med pit walk. Fantastisk at studere alt deres isenkram på helt tæt hold, sige god tur til både Jan og Tom og lige hilse på gamle Karl Erik, som også lige havde taget turen herover. Med Tom startende som nummer fire og Jan som nummer 23 generelt var vi så i gang. Man regner med, at ca mennesker var på plads omkring banen. Temperaturen var 35 grader. Det var helt vildt, og vi måtte i løbet søge skygge under træer og lignende, da de fremskudte dele af kroppen efterhånden var temmelig medtaget af solen, så den stod på solcreme og fadøl det meste af dagen... Der køres utrolig meget med safety car her ovre, og hele seks af slagsen var klar. Fire Porsche Panamera og to Jaguar XKR de to faktisk med kvinder bag rattet, ja, Kim ville blive misundelig... Men når det gælder rydning, må vi altså lige have Anders Borg og co. herover, for det er de godt nok lige sløve nok med. Resultatet efter de 12 timer blev ikke noget at skrive hjem om set med danske øjne. Tom blev efter nærkontakt med en Peugeot og et ødelagt hjulophæng sendt bagud og endte som nummer fire. Jan sluttede også nummer fire efter en lille skovtur sent om aftenen.

21 Side 2 af 2 Søsterbilen sluttede dog som treer. Den privat anmeldte Oreca Peugeot 908 HDI kørt af Lapierre/Duval/Panis vandt løbet generelt, og i Jans klasse blev det til en 1-2 sejr til BMW M3 GT.

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd.

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd. Referat fra DEC mødet afholdt på Hotel Hedegården i Vejle d. 5. nov. 2012 Referent: Karin Niebuhr Velkomst v/ K.Niebuhr og en hilsen fra Holger Møller Nielsen, der desværre var blevet forhindret i at deltage

Læs mere

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016

Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 6. august 2016 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af MSSV, samt 5. afdeling af Speed Nord Årets Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2016 med Vejen og

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

Livet er for kort til at kede sig

Livet er for kort til at kede sig Artikel i Muskelkraft nr. 6, 2005 Livet er for kort til at kede sig Venner, bowling, chat jeg har et godt liv, fordi jeg gør de ting, jeg vil, siger Malene Christiansen Af Jane W. Schelde Engang imellem

Læs mere

DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT. Mesterskabsbestemmelser 2012

DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT. Mesterskabsbestemmelser 2012 HISTORISK MOTOR SPORT DANMARK DIVISIONSMESTERSKABET DIVISIONSMESTERSKABET FOR HISTORISK BANESPORT Mesterskabsbestemmelser 2012 1. Om Divisionsmesterskabet Divisionsmesterskabet arrangeres af HMS for de

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015 Et team i dansk historisk motorsport 2016 Sponsoroplæg December 2015 Team Honda Classic et team i dansk historisk motorsport 2016 1 et team i dansk historisk motorsport 2016 Team Honda Classic 1. Indledning:

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls Tirsdag Afgang mod Niagara Falls De gamle kom og hentede mig på kollegiet kl. 09:30 hvorefter vi begav os på den lange køretur mod Niagara Falls. Selve turen føltes dog ikke særlig lang, da jeg sov lidt

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen Fællesmøde den 16. september 2008. på Fjelsted skov kro. 18:10 Velkommen: Henrik bød velkommen og takkede for, at så mange ville møde op. Vi må ryste posen, vi må have nogle input, informationer, der kan

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave.

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave. Sandheden om stress Ifølge Lars Lautrup-Larsen 1. Udgave. Copyright 2013 by Lars Lautrup-Larsen Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet af dette hæfte må ikke gengives helt eller delvist uden forfatterens

Læs mere

Synes, mener eller tror?

Synes, mener eller tror? Synes, mener eller tror? Tror, synes og mener dækkes på mange sprog af samme ord. Men på dansk er begrebet delt op efter den psykologiske baggrund: Synes udtrykker en følelse i situationen, tror udtrykker,

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen

Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen Han er konsulent ved LeaderLab i Viborg og har haft mange forskellige hold ude på Camp Lynderup. Jeg mødte ham på Viborg Landbrugsskole.

Læs mere