Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 (2/3) Magnussen i skandinavisk serie Oprettet d. 2. marts 2011 AAS-køreren deltager i Camara Cuppen Vi får et af vores mest populære klubmedlemmer at se herhjemme i denne sæson. Onsdag blev det nemlig offentliggjort, at Jan Magnussen skal deltage i den skandinaviske Camara Cup-serie, der gæster FDM Jyllandsringen ved GP Danmark i august. Jan Magnussen skal køre for Fukamuni Racing, som sidste år var blandt bagmændene bag Casper Elgaards DTC-mesterskab. Jeg så Camaro Cup, da vi var på Ring Knutstorp sidste år, og tænkte med det samme, at det kunne jeg godt tænke mig at prøve, siger Jan Magnussen om den nye udfordring. Jeg har svært ved at sige nej til en racerbil og da STCC er lidt i et overgangsår, så var jeg med det samme klar, da den her mulighed for at køre Camaro sammen med Fukamuni bød sig. Jeg synes på mange måder, at serien byder på det, som racing drejer sig om. Der er larm, masser af hestekræfter, spektakulære biler og samtidig virker seriens setup yderst professionelt. At jeg så kan få lov at køre i team med mine gamle venner Mikkel (Wangaa, red.) og Søren (Jensen, red.) kommer ikke til at gøre det mindre sjovt, så jeg ser meget frem til at komme i gang. Jan Magnussen kommer dog ikke til start før seriens anden runde, da hans amerikanske løbsprogram ikke tillader det. Men det betyder ikke, at Fukamuni Racing ikke er til start ved første runde. Teamet stiller nemlig til start med to biler, hvor den anden køres af Martin Hansen. Vi har været sent ude, da alle muligheder skulle drøftes og økonomien skulle hænge sammen, fortæller teamejer Søren Jensen. Men vi er klar til sæsonstarten, da vi har købt BMS Engineerings Camaro fra sidste år, som Martin stiller til start i. Der er nemlig 16 ugers leveringstid på en ny Camaro, men det passer fint, da Jan ikke kan køre første løb, så derfor har vi bestilt en ny til ham. Så når den nye bil bliver leveret, så har vi et fuldtalligt team med 2 biler for resten af Foto: Jan Kaiser.

2 (3/3) Jeg har fornyet min internationale licens Oprettet d. 3. marts 2011 Jesper Sylvest vil også køre racerløb i 2011 Sidste efterårs DM-Finale på FDM Jyllandsringen satte ikke bare en stopper for 2010-sæsonen. Den satte også en stopper for den populære Danish Touringcar Championship. Men den kommer ikke til at sætte en stopper for Jesper Sylvest, hvis voldsomme exit betød, at det sidste løb blev kortere end ventet. Jeg vil gerne pointere, at det ikke er sidste gang, jeg har været ude at køre racerløb. Jeg vil i hvert fald ind at køre Copenhagen Historic GP, og jeg har da også fornyet min internationale licens. Sådan lyder ordene fra Jesper Sylvest, der allerede har været ude på racerbanerne. Men det har været i Italien, hvor sønnen Nicolai Sylvest kører i den internationale KF3-klasse. Jeg synes, at det går godt, men jeg må indrømme, at jeg tænker lidt mere over tingene. Ikke sådan at forstå, at jeg er bange, men jeg tænker nogen gange, at der er mere mellem himmel og jord, siger Jesper Sylvest. Jeg har døjet lidt med mit ene håndled, som jeg skal have undersøgt for at checke, om der rent faktisk har et brud. Så skal jeg også have lavet en rutinemæssig hjernescanning for at checke, om der er andet end det store hul, som folk altid har sagt, jeg har haft i hovedet.

3 (7/3) Officialsmøde onsdag Oprettet d. 7. marts 2011 Der er obligatorisk møde for alle klubbens baneofficials Onsdag aften finder årets obligatoriske møde for alle klubbens baneofficials sted. Det foregår på FDM Jyllandsringen helt præcist klokken hvor ledelsen i vores banesportsafdeling vil fortælle om den kommende sæson, nyheder, reglementsændinger og andre ting, man skal være opmærksom på, inden det går løs i påsken. Tilmelding er ikke nødvendig. Det er nemlig obligatorisk at møde op.

4 (7/3) Magnussen Det var drønærgerligt Oprettet d. 7. marts 2011 Knækket hjulophæng kostede sejren for Jan Magnussen Jan Magnussen og teamkammeraten Robin Liddell var på vej mod en sejr i Grand-Am-løb på Homestead-banen i Florida, da hjulophænget på deres Chevrolet Camaro GT.R knækkede. AAS eren startede ellers fra pole position efter en suveræn tidtagning og afleverede senere bilen til Robin Liddell, der kæmpede med BMW-køreren Bill Auberlen. Det danskbritiske team havde fordel af bedre dæk i løbets afsluttende fase, hvor der skulle sættes et angreb ind på Bill Auberlen, men så knækkede et hjulophæng. Det var drønærgerligt, sagde Jan Magnussen efter løbet. Det så ud til, at BMW en havde den bedste fart over løbet, men da de valgte ikke at gå ind og skifte dæk til sidst og vi i stedet gjorde, så det ud til, at vi havde lavet det helt rigtige træk. Det viste sig også hurtigt, at vi havde fordelen, men vi nåede aldrig forbi Bill Auberlen, før hjulophænget knækkede. Vi ved endnu ikke, hvad der var årsagen til det knækkede. Der er meget kontakt mellem bilerne i Grand-Am, men vi synes ikke, at der på noget tidspunkt har været så hård kontakt, at det skulle medføre et knækket ophæng. Men det undersøger teamet og så må vi sørge for, det aldrig sker igen. Foto: Jan Kaiser.

5 (8/3) Kursus men ikke løb Oprettet d. 8. marts 2011 Der bliver ingen praktik i rallyudvalgets første 2011-arrangement Lørdag den 19. marts afholder rallyudvalget i Aarhus Automobil Sport kursus i klubrally. Det kommer til at foregå hos Motorcompagniet i Odder. Det var også planen, at der samme dag eller mere præcist efter kursuset skulle have været afholdt et klubrally, hvor deltagerne kunne få mulighed for at prøve teorien af i praksis. Desværre er det ikke lykkedes at få de nødvendige tilladelser i hus, så denne del af arrangementet er desværre blevet aflyst. Men der vil som hidtil blive afholdt teorikursus og efterfølgende infomøde. Foto: Bjarne Andersen.

6 (9/3) Infomøde for historiske kørere og youngtimere Oprettet d. 9. marts 2011 Historisk udvalg orienterer om den kommende sæson Aarhus Automobil Sport har et stadigt stigende antal deltagere i de historiske klasser. Keld Graabøl er en af dem. Jesper Sylvest er ved at gør sin bil klar til Copenhagen Historic Grand Prix. Og der kommer sikkert flere til. Dette skyldes bl.a. den nye cup indenfor youngtimerklassen, som klubben i denne sæson stabler på benene sammen med Motor Sport Sønderjylland. For netop youngtimer-klassen hører også til under den historiske motorsport. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på det infomøde for den historiske banesport, som historisk udvalg afholder på Fjelsted Skov Kro mandag den 21. marts klokken Ønsker man at deltage i mødet, skal man senest den 14. marts have tilmeldt sig hos DASU via

7 (11/3) Reglerne er fastlagt Oprettet d. 11. marts 2011 To turneringer danner grundlaget for to klubmesterskaber Aarhus Automobil Sports udvalg for orienteringsløb og historisk pålidelighedsløb har nu fastlagt rammerne for de klubmesterskaber, der bliver udskrevet for de to discipliner. I begge tilfælde er det to i forvejen eksisterende turneringer, der danner udgangspunktet for klubmesterskaberne. Når det gælder klubmesterskabet i bilorientering, er det Den Jyske Femkantturnering, der vil tælle til mesterskabet, mens det er serien FDM DASU Classic, der tæller til klubmesterskabet i historisk pålidelighedsløb.

8 (10/3) Sådan er du dækket som official Oprettet d. 10. marts 2011 Der er forsikring, når du er official eller hjælper ved løbene Frivillige, der udfører ulønnet arbejde i forbindelse med løb arrangeret af DASU s klubber og det er Aarhus Automobil Sport er dækket af DIF s kollektive arbejdsskadeforsikring. Frivillige, der er udpeget af en af DASU s klubber til at udføre en opgave, er nemlig dækket af den forsikring uanset om de er medlemmer af DASU eller ej. Læs mere om arbejdsskadeforsikringen her: Frivillige, der har med selve løbsafviklingen at gøre, skal have en DASU officialgrad for lovligt at kunne påtage sig en sådan opgave. Det vil sige, at er din opgave nævnt i sportsreglementet, så skal du have en DASUofficialgrad for lovligt at udføre denne opgave. En DASUofficialgrad er kun gyldig, hvis du er medlem af en af DASU s klubber. Husk at det kun kræver et almindeligt medlemskab af DASU at være official. Det er altså ikke nødvendigt at have et aktivt medlemskab, hvis du skal virke som official i DASU-regi.

9 (11/3) Søsteren trådte til Oprettet d. 11. marts 2011 Co-driversædet hos Carsten Nielsen er blevet besat Så er co-driver sædet fyldt ud i Carstens 106 Maxi. Da det jo kneb gevaldigt med henvendelser fra interesserede, ja, så måtte en af de trofaste fra serviceholdet jo indløse en rallylicens. Rikke Andersen (som jo også er søster til Carsten) valgte at slå til. Hun har jo erfaringen fra tidligere DM-løb, idet hun både har siddet i andenkørersædet hos Frank Nielsen (da han kørte i Corsa) og Søren Iversen (Corolla). Det er dog første gang Carsten og Rikke skal samarbejde i en rallybil. Så på deltagerlisten til Wikinger Rallyet kan man denne gang finde 3 søskende, og ingen af dem vil være "efternøler"! Så der er dømt søskende fight fra første prøve! Undertegnede må lide den tort at overvære det sjove fra internettet. Arbejdet hos Post Danmark låste desværre lørdagen, men hvis teamet skal have pokal med hjem, vil 206'eren nok kunne finde Tyskland før overrækkelsen! E. Bom.

10 Side 1 af 2 (14/3) Henriks første rapport Oprettet d. 14. marts 2011 Også i år er Henrik Kirkegaard draget til Florida Ja, så sidder man så i suppedasen igen! Eller rettere sagt i en liggestol i 30 graders varme ved poolen under nogle palmer med en kold fadøl i det, jeg kalder himmeriget på jorden. Jeg indser mere og mere, at jeg er født på det forkerte sted her på jorden. Det hele er da unægteligt noget mindre besværligt, når man kan starte dagen med korte bukser Vi er igen nogle stykker (faktisk 18), som har taget turen til 12 timers løbet på Sebring det 59. i rækken på den nedlagte Air Force Base her i Florida. Et af vores job er jo selvfølgelig at opmuntre og heppe på vores klubmedlem Jan Magnussen. Vi skal besøge Corvette-teamet på fredag. Vi vil også forsøge at besøge Tom Kristensen, men det er straks mere usikkert, om Dr. Ulrich lukker os ind der, men forsøget skal gøres. I går var en stor dag i lighed med sidste år, da vi var til cruise show i Old Town. Omkring 350 custom cars var samlet. Det er fuldstændig vildt, hvad de gør ud af dette show og disse biler. Hagen hænger hen ad jorden det meste af dagen, og få dollar for fadøl, jo, det kører... Lige nu i skrivende stund ruller vejrudsigten over skærmen, og de lover i de næste syv dage mellem 30 og 37 grader det bliver hot! I dag har jeg bestemt mig til en helikoptertur over Orlando, og i morgen skal vi med BC Airboat s ud i Everglades-nationalparken og se på alligatorer, sumpskildpadder og mange andre spændende dyr, som man ikke lige ser så tit. Tirsdag er det Epcot Center i Disneyland, som skal besøges. Vi så en park sidste år, og der er hele fem at gå i gang med. Herfra kommer der en ny beretning, når vi har set de første tidskørsler på onsdag og torsdag. Indtil da, hej for nu og vi ses. Mange racende hilsner fra Henrik Banechef.

11 Side 2 af 2

12 (15/3) Ændrede rallyregler Oprettet d. 15. marts 2011 Rallyudvalget har ændret på reglerne for klubmesterskabet Ligesom hidtil bliver der i år også mulighed for at kæmpe om et klubmesterskab i rally i Aarhus Automobil Sport. Men i forhold til tidligere er der blevet justeret på reglerne. I 2010 var det således, at rallyudvalget udpegede en række løb, der var tællende til mesterskabet, og her kunne klubbens medlemmer score point. Men de enkelte kørere og teams i klubben har ofte individuelle præferencer omkring løbstyper og mesterskaber, så derfor kunne det godt være svært at finde frem til henholdsvis den bedste første- og andenkører med en AAS-licens i lommen. Nu bliver der bogstaveligt talt frit valg på alle hylder, hvad angår løb, hvis man vil kæmpe med om klubmesterskabet. Det uddeles nemlig kun point i de løb, hvor der er mindst to AAS-medlemmer til start indenfor en given deltagerkategori. Er der eksempelvis tre førstekørere og en andenkører med AAS-licens til start, er det kun blandt førstekørerne, der uddeles KM-point, da det er her, der har været konkurrence. Dog får alle deltagende AAS ere et point for at starte et givet løb. En anden nyskabelse er en graduering af pointene. DM-rallyer udløser point med koefficient 2. Minirallyer, der tæller til DASUmesterskab, og øvrige rallyer udløser point med koefficient 1,5, mens Yokohama-mesterskabsløb vest for Storebælt udløser point med koefficient 1. Udover de traditionelle præmier til bedste første- og andenkører i klubmesterskabet, er der i år også en ekstrapræmie til den rallyeller klubrallykører, som har deltaget i flest løb.

13 Side 1 af 2 (16/3) Tidtageren i fornemt selskab Oprettet d. 16. marts 2011 Der anvendes det samme udstyr på FDM Jyllandsringen som i nå, ja, det ved vi ikke Torben Lund har ikke bare været klubbens faste tidtager på FDM Jyllandsringen i en årrække. Han har jo været det i årtier, men derfor er det alligevel godt at komme ud blandt kolleger og udveksle erfaringer, hvilket han gjorde for nylig. Han har sendt også en rapport. - For et par måneder siden fik jeg fra transponderproducenten MyLaps i Holland en invitation til at deltage i en workshop, hvor de ville præsentere nyt materiel, og specielt et nyt softwarekoncept, hvor der ville være mulighed for tredjeparts udviklere at få adgang til dele af MyLaps software (et såkaldt SDK, software developers kit). De havde udvalgt en lille skare af folk, der dels havde erfaring i tidtagning, dels havde det til fælles, at de selv havde udviklet software, der arbejdede sammen med MyLaps transpondersystemer. Forrige år blev det tidligere AMB jo fusioneret med et andet hollandsk selskab, der lavede chips til active sports (løb, cykelløb o.l.), og det nye firma fik så navnet MyLaps. De dækker så både over motoriseret sport og active sports. Deltagerne til denne workshop var da også fra forskellige sportsgrene, og jeg følte det lidt mærkeligt at være repræsentant fra et lille firma i Danmark, sammen med folk fra store baner og sportsgrene verden over. Der var folk fra Spanien, der håndterer MotoGP-serien. Et andet spansk hold, der har leveret til A1 GP, Renault World Series, og som lige har skrevet kontrakt med Le Mans og hele den europæiske Le Mans-serie. Et hollandsk firma, der har leveret til Yas Marina, Bahrain og Korea. Fra Italien var der folk bag Giro d Itaila, og jeg sad under workshoppen sammen med folk fra organisationen for De Olympiske Lege! Og nå ja, så var der også fire folk fra et engelsk firma, der allerede havde testet det nye MyLaps-koncept under deres 2010-sæson. Firmaet laver tidtagning og software til en enkelt billøbsserie, der i 2010 kørte i alt 19 løb (det første var vist i Bahrain, og det sluttede i Abu Dhabi). Jeg kan desværre ikke nævne seriens navn her, for der er en lille gråhåret englænder, der har bestemt, at seriens navn ikke må nævnes sammen med MyLaps, for serien har vist en anden sponsor, der har noget med ure og tid at gøre J (men det var en tysker, der vandt serien i 2010). Hyggelige folk, de der englændere. Jeg sad sammen med dem i baren da vi havde en times pause mellem workshop og aftensmad, og typisk for englændere, så var det ikke noget problem at skylle fire halvliters Heineken ned inden maden (fire stk. pr mand altså ). Selve workshoppen? Ja, et fornuftigt koncept MyLaps havde lavet, og positivt at de på den måde giver tredjeparts udviklere mulighed at bruge deres software. Desværre hang det sådan sammen, at man for at udnytte softwaren, skal have noget nyt hardware (en MTA) installeret på banen, som så sørger for forbindelsen og kommunikationen til de

14 Side 2 af 2 enkelte målepunkter på banen, samt styring af startlys, advarselslys (supplement til gul/grøn/blå flagning på banen), high-speed kamera til målfotos og meget andet. Ideen er, at når det hele skal styres fra én boks, så behøver de forskellige tidtagerhold, der kommer til banen ikke at have besvær med at til- og frakoble kabler og risikere, at der er noget, der ødelægges undervejs. Man skal så blot sørge for, at det software man har lavet, kan kommunikere med MTA en. Noget, der selvfølgelig har den største fordel på de baner, der har mange sektorer på banen, meget andet udstyr der skal styres, og samtidig bliver benyttet af forskellige løbsserier, der kan have hver sine tidtagerhold. Om sådan noget hardware bliver installeret på de danske baner er måske lidt tvivlsomt, i hvert fald i den nærmeste fremtid. Indtil videre må jeg nok fortsætte på gammeldags maner med selv at programmere mig til de enkelte dekodere og loops på banen. Tre dage i Holland uden nogen umiddelbar gevinst for mig, bortset fra at det var interessant at møde folk fra andre steder og løbsserier (og så fik vi god mad og drikke, alt på MyLaps regning). Men stadig så var der lige en flyrejse og et hotelophold, som man selv skulle betale, så indtil nu har det økonomisk været en underskudsforretning. Jeg benyttede dog lejligheden til at forhandle en aftale med MyLaps om, at vi som forsøg i sæsonen kan tilbyde kørerne at leje TnetX onboard display systemet, i stedet for at købe det. Modellen er så, at man enten kan leje for en løbsweekend, tre måneder, eller en hel sæson. Det giver mulighed for kørerne til at prøve produktet, uden at de i første omgang behøver at købe det. Bestemmer man sig for efterfølgende at købe, får man lejeprisen retur. Spændende at se hvor mange, der vil tage imod dette tilbud. Tekst: Torben Lund.

15 (17/3) Henriks anden rapport Oprettet d. 17. marts 2011 Ugens første dage er gået med helikopterflyvning og tur i sumpen Ja, vi fortsætter svedeturen her i Florida, og hvis dette vejr fortsætter (og det ser det ud til fra metrologerne), bliver det den tørreste marts her i Florida i 80 år. Unægtelig er rekord, som vil noget. Vi har de sidste dage haft temperaturer på over 30 grader, og vi har ikke set en eneste sky på himlen siden vi kom for nu fem dage siden. I mandags var vi på en enestående tur ude i sumpen ved Boggy Creek i Everglades nationalparken. Vi blev placeret i en 20 personers "mudderscooter" med en kæmpe blæser bag på - en V8 Chevy-motor på 500 hk i midten. Så fik den gas, og vi sejlede nogle miles, ud hvor han så stoppede flere steder, hvor vi kunne iagttage de prægtige dyr så som alligatorer, kæmpe fugle m.m., medens "chaufføren" fortalte omkring dyrelivet der ude. Det var simpelthen en kæmpe oplevelse, hvor vi til sidst fik lov til at holde en halv meter lang krabat i armene. Ja, altså med tape omkring "næbet." Tirsdag begav Per Ole og mig os på gåben nogle kilometer for at prøve en helikoptertur. Vi valgte en halv times tur for 55 dollars, og det var en rigtig, rigtig fed tur. Vi fløj ud over alle Disney-parkerne, det kæmpestore Marriott-hotel og videre over Old Town. Er du færdig, det var alle pengene værd, en kæmpe oplevelse! I morgen bliver så første dag på banen. Der køres ALMS, forskellige supportklasser samt indledende heat i forskellige amerikanske klasser f.eks. SVRA, som er det vi kender som SSC en fed klasse med masser af vild V8-buller. Dagen slutter med nattræning for alle 12-timers bilerne. Derpå skal vi nok lige sove lidt, for bussen kører igen næste morgen. Hej så længe og I hører nærmere. Racende mange hilsner Henrik banechef og sovekammerat Finn fra sving 3.

16 (17/3) Magnussen: Konkurrencen er benhård Oprettet d. 17. marts 2011 AAS-medlemmer forventer hårdeste Sebring nogensinde I den kommende weekend er der flere medlemmer af Aarhus Automobil Sport, der er på plads på Sebring-banen i Florida, hvor den 59. udgave af 12 timers løbet afvikles. Flest AAS ere er der på tilskuerpladserne, men der er også en på banen. Jan Magnussen, der atter kører for Corvette Racing i GT-klassen, der har 19 tilmeldte biler. Der er slet ingen tvivl om, at vi stiller op for at vinde, fortæller Jan Magnussen. Vi kører altid for at vinde, men som vi så sidste år, hvor vi først fik en sejr i sidste løb, så er konkurrencen benhård. Og jeg tror ikke man finder et stærkere GT felt end det man ser i år. Der er så mange stærke teams, kørere og biler i GT klassen i år, så det må betegnes som den hårdeste konkurrence, jeg endnu har mødt. Alle sejl er sat til og det ses også på standarden af kørere i klassen. Vi er syv, der tidligere har kørt Formel 1, men derudover er der kørere fra Indycar og WTCC, bl.a. den firedobbelte verdensmester Andy Priaulx. Men banen i sig selv er også en modstander. Bare det at komme igennem Sebring uden problemer, er hårdt. Jeg kender ikke noget løb, der er hårdere ved bilerne end Sebring. Banen er den mest ujævne, vi kører på og særligt i sving 1 og sving 17 får bil og fører virkelig mange og hårde tærsk henover de mange ujævnheder, hvor der skiftes mellem beton og asfalt. Derudover skal man holde sig udenfor kontakt med de øvrige biler og det er en kunst i sig selv, med de mange klasser der er blandet på banen. Og da langsiderne er få, så skal der overhales i mange af de snævre passager, så det giver ofte kontakt. Så det er ikke løgn når man siger, at kan bilen klare 12 timer på Sebring, så er det ikke noget problem at holde 24 timer på Le Mans. Hvem der vinder GT-klassen i årets løb, tør Jan Magnussen ikke gætte på. Det er ikke til at udnævne en forhåndsfavorit til løbet, indrømmer han. Vi havde måske håbet, at den nye Ferrari F458, som der kommer fire af, ikke var fuldt udviklet og derfor heller ikke var så hurtig, men den har vist i tests, at den allerede har speeden. Så nu er det ikke kun Ferrari F430 vi skal frygte. Porsche har ikke alene fire biler med, men har også de to mesterskabsvindende kørere fra sidste år, Bergmeister og Long. Og BMW, der vandt mesterskabet for bilfabrikanter sidste år, er klar igen med to stærke biler. Jaguar har også udviklet på deres biler, så de er ikke tilfredse med endnu et år uden resultater. Og som nævnt er det nogle stærke kørerbesætninger hele vejen rundt. Men selvom jeg gerne vil vinde, så er det netop det tætte felt jeg elsker ved GT klassen. Det bliver tæt og hårdt ræs hele vejen igennem og det er lige sådan, som jeg synes der skal køres ræs. Hvor tit kan man ellers ræse af sted i sin Corvette dør mod dør med Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW og så videre. Foto: Jan Kaiser.

17 (18/3) Intet Le Mans i denne omgang Oprettet d. 18. marts 2011 Til gengæld skal Michael Outzen deltage i to store udenlandske langdistanceløb Michael Outzen har længe haft en drøm om at deltage i 24-timers løbet på Le Mans, men desværre er det ikke lykkedes for ham i år. Jeg er naturligvis ked af det ikke skulle blive i år, men jeg må sande, at det er utrolig svært at skaffe det budget, der kræves for at udløse pladsen på holdet, men jeg holder fast i håbet om et afbud i sidste øjeblik, men det er ikke den optimale løsning, det er klart, siger AAS eren. Michael Outzen kommer dog ud at køre langdistanceløb i år. Endda også i udlandet. Det kommer til at ske for Team Caramba, hvor han skal køre en BMW M3 E46 ved 24-timers løbet på Silverstone og 12-timers løbet på Spa-Francorchamps. Det kommer til at ske sammen med andre AAS-medlemmer, Michael Klostermand, Peter Rasmussen og Kim Holmegaard. Jeg er rigtig glad og positiv over at kunne melde ud, at jeg er blevet en del af dette flotte team, siger Michael Outzen. Da DTC ikke længere eksisterer, og med mit længe ønske om mere langdistanceløb, var det for mig en helt naturlig ting at rette opmærksomheden på et projekt som dette. Jeg vil dog godt indskyde, at dette ikke betyder, at mine Le Mans-drømme er slukkede. Jeg vælger at kalde det for opvarmning til det franske eventyr. Fynboen har også mere i støbeskeen. Jeg arbejder intenst på at færdiggøre et projekt, som skal køres i danske rammer, men der mangler stadig at falde et par sponsorer på plads, før jeg kan løfte sløret for hvad det går ud på, forklarer han.

18 (19/3) Børge Jensen er klar Oprettet d. 19. marts 2011 AAS eren testede sammen med Frank Nielsen materiellet inden ADAC Wikinger Rallye Efter en lang og kold vinterpause nærmer sæsonen sig hurtigt. Citroënen er blevet grundig efterset og renoveret, og den er blevet frisket op med noget ny maling. rallyprøve, så vi fik prøvet bilen godt og grundig af. Bilen blev lige færdig til rallytest i Odder sidste med en prøve, som Frank havde iværksat sammen med Arne Pagh. Det var en strækning på ca. 3,5 km med gode udfordringer. Det var en del af en gammel I sæsonen 2011 forventer vi at køre hele DM-serien, hvor første afdeling køres syd for grænsen den marts, og det ser vi frem til. Muligvis kommer der et par rallysprint til i sæsonens løb. FN Rallyteam ser frem til en god sæson. Børge Jensen.

19 (20/3) Klubaften i rallyafdelingen Oprettet d. 20. marts 2011 Den sidste dag i marts er der atter uformelt møde Rallyafdelingen i Aarhus Automobil Sport er en meget vedholdende afdeling, hvor der med jævne mellemrum bliver afholdt klubaftner. Næste gang det sker, er den 31. marts klokken Atter engang sker det på adressen Gl. Gram Vej 48 i Skanderborg. Der er øl, sodavand og kaffe på kanden, fortæller Peter Kiil. Der er ikke noget fastsat program, men mon ikke snakken kommer til at gå om den kommende sæson og vinterens bedrifter?

20 Side 1 af 2 (21/3) Henriks tredje rapport Oprettet d. 21. marts 2011 Vores AAS-medlem fortæller om løbet på Sebring Hej igen. Ja, så blev det torsdag. Dagen, hvor vi skulle af sted allerede kl og dagen med den altid utroligt spændende aften/nat træning. Det er helt specielt at sidde derude med sin fadøl kl om aftenen og se denne træning, hvor der er "lys" i alle fire hjul på racerne. Fredag skulle vi så mødes med Jan kl det blev dog fremskudt lidt pga. visse stressfaktorer i Corvetteteamet. Jan var utrolig stresset kunne men mærke. Alle ingeniører og mekanikere rykkede i ham, og man følte, at der var visse problemer, men man havde altså også lige brugt tre motorer denne dag. Jan fortalte, at det ville blive utrolig hårdt, ikke mindst fordi mange af konkurrenterne hen over vinteren havde udviklet nye biler osv. Corvette kørte faktisk med en gammel model, som de jo bare havde skruet lidt op her og der, nye styreenheder mm, og det belastede bilen på mange andre måder, så derfor er det lidt op af bakke. Men salget af Corvette-biler til gadebrug var steget så positivt, at der faktisk bliver solgt en Corvette hver syvende sekund i USA! Dagen sluttede da også med, at Oliver Gavin kvalificerede bilen på en andenplads. Så langt så godt. En af de andre spændende klasser er SVRA historiske biler. Her er alt lige fra en gammel Datsun fra 60 erne til en privat mand, som lige syntes, han havde lidt håndører i overskud. Hvad gør man så? Jo. man køber Tom Kristensens "gamle" Audi R8 og kører historisk med den. Der stod endda stadig Jyske Bank på den! Han fanger den langsomste i klassen efter to omgange, denne klasse egner sig vist mest til TV, selv om der var 50 biler i klassen. Vores dag sluttede kl og startede igen kl Vi skulle af sted i god tid, da der sædvanligvis er lange køer til banen. Dagen startede med pit walk. Fantastisk at studere alt deres isenkram på helt tæt hold, sige god tur til både Jan og Tom og lige hilse på gamle Karl Erik, som også lige havde taget turen herover. Med Tom startende som nummer fire og Jan som nummer 23 generelt var vi så i gang. Man regner med, at ca mennesker var på plads omkring banen. Temperaturen var 35 grader. Det var helt vildt, og vi måtte i løbet søge skygge under træer og lignende, da de fremskudte dele af kroppen efterhånden var temmelig medtaget af solen, så den stod på solcreme og fadøl det meste af dagen... Der køres utrolig meget med safety car her ovre, og hele seks af slagsen var klar. Fire Porsche Panamera og to Jaguar XKR de to faktisk med kvinder bag rattet, ja, Kim ville blive misundelig... Men når det gælder rydning, må vi altså lige have Anders Borg og co. herover, for det er de godt nok lige sløve nok med. Resultatet efter de 12 timer blev ikke noget at skrive hjem om set med danske øjne. Tom blev efter nærkontakt med en Peugeot og et ødelagt hjulophæng sendt bagud og endte som nummer fire. Jan sluttede også nummer fire efter en lille skovtur sent om aftenen.

21 Side 2 af 2 Søsterbilen sluttede dog som treer. Den privat anmeldte Oreca Peugeot 908 HDI kørt af Lapierre/Duval/Panis vandt løbet generelt, og i Jans klasse blev det til en 1-2 sejr til BMW M3 GT.

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park.

Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park. Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park. Referent K Niebuhr MSS havde inviteret til evalueringsmøde og en snak om fremtiden

Læs mere

- et vinderteam på vej mod nye sejre...

- et vinderteam på vej mod nye sejre... - et vinderteam på vej mod nye sejre... 2012 Velkommen DK MOTORSPORT er et af Danmarks mest progressive motorsportsteams. Fra en beskeden satsning, hvor vi stillede til start med blot en enkelt racerbil

Læs mere

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.:

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: 52 tilmeldte deltagere blev budt velkommen af Karl-Åge som fortalte lidt om udviklingen i de sidste 3 løb, kort resume Kronen på værket DM 6: Milepæl

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 For alle kørere, bilmærker og motorsportsklubber To turistklasser 3. afd. af FDM DASU Classic 2013 4. afd. af DHMC Classic Tour

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (12/10) Bane officials tog udfordringen op syntes det var sjovt at Oprettet d. 12. oktober køre O-løb 2009 I

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Monte-Carlo på Rådhuspladsen

Monte-Carlo på Rådhuspladsen Monte-Carlo på Rådhuspladsen Løbets 1967-vinder, "The Rally Professor" Rauno Aaltonen, med til at starte Rallye Monte-Carlo Historique Fortiden vækkes til live, når verdens største og hårdeste rally for

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1994 April 2015 Kernespørgsmålet Vi starter med det spørgsmål,

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk AAS RUNDT Nr. 483 - maj 2010 Tilsluttet DASU Forårstravlhed hos AAS Svensker landskampen ved åbningsløbet på Jyllandsringen endte med en kneben sejr til broderlandet. Forinden havde Bernd Thrysøe taget

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen. Bilag E - Lisbeth 0000 Benjamin: Yes, men det første jeg godt kunne tænke mig at høre dig fortælle mig lidt om, det er en almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Så hvad laver du i løbet af en almindelig

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget og Breddeudvalget

KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget og Breddeudvalget KLUB RALLY VEJEN TIL RALLY! Dansk Automobil Sports Union og Breddeudvalget Velkommen i Dansk Automobil Sports Union dansk rallysport! Denne lille folder er tænkt som et hjælperedskab til dig, som er ny

Læs mere

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb.

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14 Old boys B: 125 ccm?, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Der er fri tuning. Deltagernes alder fra det fyldte 36. år. Den bedste

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER REGLEMENT FOR HISTORISK BANELØB

MESTERSKABSBESTEMMELSER REGLEMENT FOR HISTORISK BANELØB MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR HISTORISK BANELØB 1. Mesterskabsløb Mesterskabsløbene afvikles over 5 løbsweekender, hver med 3 mesterskabsafdelinger i alt 15 afdelinger (foreløbige datoer): 2. Deltagere Mesterskaberne

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 26.8.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 25.8.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Svend Smedegaard, Anne Skjerning, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Henrik Frederiksen, Jens Troense, Ole

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE 02. - 04. oktober 2015 Arrangør: LUG KØBENHAVN Indbydelse til DM Revancen 2015 d. 02. - 04. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 03.10.15. Åbent løb for Cadett Mini, Cadett

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus DAGSORDEN, jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent Formanden, Johnny Bertelsen,

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1 Nyhedsbrev Årgang 1, Udgave 1 Dette Nyhedsbrev er udgivet mandag d. 4. oktober 2004 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit første nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller med nye biler i de traditionelle DASU klasser. Målgrupper: - Klassiske Standard og Sportsvogne

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Deltagere på turen: Dame Recurve Maja Jager, Carina Rosenvinge Christiansen, Randi Degn, Anne Marie Laursen Herre Recurve: Bjarne Laursen, Steffen Torkildsen Dame

Læs mere

Invitation til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013

Invitation til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013 til Munkebjerg HillClimb Weekenden den 10 og 11. august 2013 Kontrol, træningskørsel og Sprint lørdag d. 10. august Hillclimb søndag d. 11. august 3. afdeling af HMS åbne klubmesterskab 2012 Historisk

Læs mere

!"#$ % & ' (#'"!#,, -! . -'!/0, 1 2 $)% $ ) 3 ' 2)42242 * #, 2$)4 3 501 2$)%6 7'* ' 2)2%$) * 3 6$%%$ (', ' 2)2%2%42 ( ''88''

!#$ % & ' (#'!#,, -! . -'!/0, 1 2 $)% $ ) 3 ' 2)42242 * #, 2$)4 3 501 2$)%6 7'* ' 2)2%$) * 3 6$%%$ (', ' 2)2%2%42 ( ''88'' !"#$ % & ' ('%)$* '#+, ' (#'"!#,, -!. -'!/0, 1 2 $)% $ ) 3 ' 2)42242 * #, 2$)4 3 501 2$)%6 7'* ' 2)2%$) * 3 6$%%$ %)$ (', ' 2)2%2%42 ( ''88'' 7'8"'& 3 '8"'& 8"'&!8"', "' * #',, * 3 &!"#! $ % 3 ",, '-"

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2013 Spisning På generalforsamlingen i marts 2013, havde vi forsøgt med mad før generalforsamlingen. Det var en succes, som de der deltog mente, vi skulle fortsætte med. Vi fortsætter derfor

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere

UNDERVOGN TEKNISK SKOLE OPSÆTNING AF JUSTERBAR FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN BIL

UNDERVOGN TEKNISK SKOLE OPSÆTNING AF JUSTERBAR FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN BIL TEKNISK SKOLE FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN BIL OPSÆTNING AF JUSTERBAR UNDERVOGN NÆSTEN ALLE SPORTSUNDERVOGNE PÅ MARKEDET ER EFTERHÅNDEN JUSTERBARE I HØJDE OG HÅRDHED. MEN HVAD BETYDER UDTRYK SOM REBOUND OG

Læs mere

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud N t y d t å o r G Januar Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud Sidste måneds vinder af konkurrencen blev Tugba og Rikke 9.a tillykke! 2 Løsning: 1. Den

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Så fik endnu en uge ben at gå på. Ben at gå på, skulle man også have i SFO en i den forgangne uge. Her ses Århus Friskole børn i BLÅ, hvor der blev

Læs mere

Information til alle rallykørere med gamle biler

Information til alle rallykørere med gamle biler Information til alle rallykørere med gamle biler Historisk Udvalg besvarer her en række typiske spørgsmål om rally med gamle biler fra før 1987. Historisk Udvalg December 2010 Kernespørgsmålet Vi starter

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK

GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK Velkommen GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK Laserskydning Laserskydning er vores helt nye aktivitet og det er sjovt. Laserskydning er for alle aldre, og absolut helt ufarligt.

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011. Næste afdelingsmøde

JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011. Næste afdelingsmøde JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011 Næste afdelingsmøde Arbejdsglæde JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011 Sydfyns dynamiske forum JCI Svendborg Næste afdelingsmøde d. 12. oktober 2011 ARBEJDSGLÆDE Indholdsfortegnelse

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Europæiske politimesterskaber

Europæiske politimesterskaber Europæiske politimesterskaber 8 Politiidræt nr. 6 2014 De 23 kvindelige triatleter fyldte ikke så meget i havnen i triatlon Af Mikael Kriegbaum, Vejle PI Fotos Finn Mortensen, DPIF Atletikudvalget Fredag

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere