Curriculum Vitae Henrik Oppenhejm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Curriculum Vitae Henrik Oppenhejm"

Transkript

1 IT Manager/Leadership, Program/project Management, Information Security Management, IT Service Management. Specialitet: Program Management, Digital Strategi og IT Governance Social status: Hedder Henrik Oppenhejm Bor på Frederiksberg Født i 1959 Personprofil: Jeg er meget forretnings- og resultatorienteret. Jeg har et analytisk, systematisk og struktureret overblik kombineret med en serviceminded personlighed. Jeg har en positiv indgang til store udfordringer og problemstillinger. Samtidig rummer jeg forhandlingsevne, gennemslagskraft og robusthed. Jeg udviser motivation og inspiration i min adfærd og personlighed. Jeg er fokuseret og energisk. Jeg er en demokratisk leder og udøver situationsbestemt ledelse. Jeg er coachende i min fremfærd. Professionel erfaring: 04/12 11/14 IT Management og Program ledelse hos Dansk Metal 04/10 04/12 Program ledelse af Digitaliserings strategi hos Halsnæs Kommune 12/09 04/10 Interim senior management for Archimedes 04/07 12/09 IT Manager hos Blue Ocean Venture Company Aps 05/03 04/07 IT chef hos Vallensbæk Kommune 07/99 05/03 IT chef hos Telia Internet A/S 03/93 07/99 IT projektledelse i Forsvaret

2 Management og projekt referencer: 04/12 11/14 IT Management og Program ledelse hos Dansk Metal Fagforbundet Dansk Metal, består af Forbundshuset som er koncern for 46 lokalafdelinger, 1 Tillidsrepræsentantskole og 2 Kontaktcentre, der blandt andet beskæftigede sig med A-kasse og faglig services til medlemmerne. Dansk Metal har ca medlemmer og ca. 550 ansatte. Opgaven indebar min rolle som leder af IT og Digitaliseringsafdelingen med en stab af 14 medarbejder. Beslutningen om en større satsning på digitale medlemsservices, affødte oprettelse af et Program og indebar en udskiftning af IT platform og infrastruktur samt implementering af IT Governance. Dette program havde jeg ansvaret for og skulle implementere det sammen med 8 leverandører (Netcompany. 1508, Implement, 2ndC, Corebase, CGI, KMD, Timengo). Det var en total udskiftning af ESDH GetOrganized, A-kasse Modulus, Dynamic CRM, SharePoint 2013 web og intranet, FIM, Office 365 med OneDrive, LYNC, AX 2012, Nintex, Broker/Bizztalk, DataWarehouse/BuisnessIntelligence. Da Digitaliseringsstrategien også indeholdt mobility, blev medarbejdernes IT udstyr også udskiftet til tablet og bærbare med trykfølsom skærm samt SIM kort. IT Governance (IT Styringsmodel) implementeringen indeholdt Styringsbudget, Kontrakt og leverandør styring, Brugerstyringsproces, Information Security/IT Sikkerhedspolitik, Digital organisation/roller og ansvarsområde, Projekt- og Porteføljestyringsmodel samt ITIL IT Servicemanagement (Insedent, problem og change) og IT Servicekatalog. Programmet reducerede IT udgifterne med 40% samt åbnede for udviklingsmuligheder. Programledelse og implementering af Digitaliseringsstrategi. Projektledelse af IT Service Management. Implementering af nyt drifts og udviklingsbudget. Projektledelse og forankring af IT Governance ver. 1. Projektledelse klargøring af ny IT platform og infrastruktur. Projektledelse af Servicekatalog og SPOC koncept. Indgåelse af nye kontrakter til markedsvilkår og -priser. Reduktion af IT budget på 40%. Overholdelse af programmets business case. Projektledelse og implementering af multifunktionsprintere. Projektledelse af Kontraktlige forhold og leverandør styringskoncept. Reorganisering af Dansk Metal IT afdeling (Digital organisation/roller (ITIL/LEAN)). Udviklingssamtaler og kompetenceplanlægning for IT afdelingens medarbejdere (job- og personprofil).

3 04/10 04/12. Program ledelse af Digitaliserings strategi hos Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune er en offentlig organisation som beskæftiger sig med at servicere de borgere i kommunen inden for børn og ældre, skole, kultur, sundhed, bolig, veje og miljø. Kommunen har 3400 ansatte hvoraf de 370 er på rådhuset. Kommunen har 180 eksterne lokaliteter fordelt på skoler, ungdomsklubber, værksteder, SFO, børnehaver, vuggestuer, plejehjem samt Vej og park. Jeg var leder af IT centeret, med en stab af 12 medarbejder, hvoraf der var 3 teamledere. 5 af medarbejderne beskæftigede sig infrastruktur, drift- og systemadministration, 3 af medarbejderne med support. 1 beskæftigede sig administrative opgaver. Alt IT i kommunen styres af IT centeret og er opkoblet til serverrummet på rådhuset med fiber. Ud over de ansattes IT udstyr servicerede IT centeret ca børn og unge med Skole-IT. IT platform blev opdateret via et EU udbud hvilket bla. betød udskiftning af ESDH fra KMD Sag til Fujitsu edoc, SharePoint CMS, skift af økonomi system til KMD Opus samt implementering af IT Servicemanagement og IT Styringsmodel. Projektledelse af Digitaliseringsstrategi med handleplan. Implementering af drifts og udviklingsbudget. Optimering af indkøbskoncept og kontrakter. Projektledelse af multifunktionsprintere og Follow me print. IT og Digitaliseringscenter reorganisering (ITIL/LEAN). Forankring af IT Styringsmodel ver. 1 (IT governance). Projektledelse af Servicekatalog, herunder SPOC/SOC (Single point of contact/service Operation Center) ITIL. Projektledlelse af EU udbud af outsourcet IT platform samt migrering af data og systemer. Projektledelse og Implementering af fiberlinjer til alle kommunens lokaliteter. Projektledelse af etablering af nyt serverrum jf. TIER 2. Forankring af IT Omkostningsfordelingsmodel. Projektledelse af Device Lifecycle Management. 12/09 04/10. Interim senior Management for Danmarks Miljøportal, First Prize AB, View2net, CJ Services. IT Management, DMP 6 md. Overordnet projektbeskrivelse, First Prize AB 5 md. IT sikkerhedspolitik, View2net 2 md. Platforms konsolidering, CJ Services 4 md. Follow me print løsning, First Prize AB 1 md. Web løsninger, CJ Services sporadisk.

4 04/07 12/09. IT manager hos Blue Ocean Venture Company Blue Ocean Venture Company, var koncern for 6 firmaer, der blandt andet beskæftigede sig med Human Relations netværk, salg og udlodning af svenske præmieobligationer, bank og finansiering, collection og inkasso samt hosting af egenudviklet bank og finansierings CRM systemer. Koncernen opererede på det skandinaviske marked og talte ca. 150 ansatte. Jeg var leder af IT centeret med en stab af 18 medarbejder. 10 af medarbejderne beskæftigede sig med udvikling af CRM/ERP systemerne i.net, 6 af medarbejderne med infrastruktur, drift og support. 2 beskæftigede sig med Business Projekt Management mellem forretning og IT center. En af lokaliteterne var placeret i Malmø. Ledelse af et udviklingsteam på 10 udviklere i Ukraine. Projektledelse af IT og Digitaliserings strategi, platform og fibernetværk. Projektledelse vedrørende flytning og hosting af server rum jf. TIER 2. Projektledelse af IT sikkerhedspolitik ver. 1. Implementering af multifunktionsprintere og Uniflow print. Projektledelse af Change management system i koncernen (ITIL). Projektledelse af opbygning af MS TFS og implementering af SCRUM. Fejl fri IT revision (Martinsen IT revision, 03/08). Opbygning af nyt IT budgetterings- og opfølgningskoncept. Projektledelse af IT sikkerhedspolitik og beredskabsplan Ver. 1. IT center re-organisering (SPOC/SOC (Single point of contact/service Operation Center) ITIL/LEAN)). 05/03 04/07. IT chef hos Vallensbæk Kommune Vallensbæk Kommune er en offentlig organisation som beskæftiger sig med at servicere de borgere i kommunen, inden for børn og ældre, skole, kultur, sundhed, bolig, veje og miljø. Kommunen har 1800 ansatte hvoraf de 170 er på rådhuset. Kommunen har 30 eksterne lokaliteter fordelt på skoler, ungdomsklubber, værksteder, rideskole, SFO, børnehaver, vuggestuer, plejehjem og Vej og park. Jeg var leder af IT centeret, med en stab af 6 medarbejder. 3 af medarbejderne beskæftigede sig infrastruktur, drift- og systemadministration, 2 af medarbejderne med support. 1 beskæftigede sig administrative opgaver. En satellit support var placeret på Pilehaveskolen. Alt IT i kommunen styres af IT centeret og er opkoblet til serverrummet på rådhuset med fiber. Udover de ansattes it udstyr servicerede IT centeret ca børn og unge med skole-it. Projektledelse af fælleskommunal IT strategi og platform. Projektledelse vedrørende nyt server rum i henhold beredskabsplan og sikkerhedspolitik, TIER 2. Projektledelse af etablering af fiberlinjer mellem alle kommunens lokaliteter. Projektledelse af IT sikkerhedspolitik.

5 Implementering af multifunktionsprintere og SafeCom print. Projektledelse af videoovervågning af rådhus. IT center reorganisering (SPOC/SOC (Single point of contact/service Operation Center, ITIL). Fejlfri IT revision (Kommunernes IT revision, 11/05). 07/99 03/03. IT chef hos Telia Internet A/S Telia Internet A/S er en datter organisation til Telia Danmark A/S og skal servicere de Telia Stofa A/S bredbåndskunder med en web portal. Telia Internet A/S blev etableret i Web portalen skulle være et web sted for alle Stofas kunder med et koncept mix af Facebook, Mysite, youtube og ebay, samt med indhold og ydelser fra relevante samarbejdspartnere. Telia Internet A/S havde 70 ansatte i Jeg, som var nummer 2 ansat i Telia Internet, opbyggede organisationen, heraf IT afdelingen, til en stab af 22 medarbejder. 4 af medarbejderne beskæftigede sig med redaktionsindhold, 10 af medarbejderne beskæftigede sig med udvikling af portalen (Design, database og programmering), 2 af medarbejderne med infrastruktur, drift og support. 1 beskæftigede sig med Business Projekt Management mellem forretning og IT afdeling. 5 medarbejdere beskæftigede sig med ISP forretningen. Hertil var der tilknyttet 2 til 3 konsulenter efter behov. Projektledelse af fællesnordisk IT strategi og platform. Projektledelse og implementering af IT sikkerhedspolitik. Projektledelse af opbygningen af forretningsportal comhem.dk i samarbejde med STOFA. IT center reorganisering (ITIL). Strukturering af ISP således at den var rentabel. Faglig fejlfri IT revision (Ernest & Young, 11/02). 04/79 07/99. Forsvaret Forskellige stillinger som passede til min erfaring og uddannelse. 01/95 07/99 Forsvarets Værnepligt og Rekruttering: Ledelse af Medieafdelingen, med fokus på brochure, Internettet og multimedier. Projektledelse af FVR Internet løsning og 2 CD-ROM løsninger. Design og layout på uddannelsesbrochure. Opbygning af FVR interne netværk og IT samt FVRsys (ESDH). 01/94 01/95 Den Danske Internationale Brigade, Seniorsergent. 03/91 01/94 NATO, Oversergent. 01/85 03/91 Vordingborg Kaserne, Oversergent. 04/79 01/85 Vordingborg Kaserne, Sergent.

6 International tjeneste: 05/80 11/80 FN soldat på Cypern (Sergent) 03/91 01/94 Medieassistent ved NATO (Oversergent) 07/96 10/96 IFOR soldat i Jugoslavien (Seniorsergent) Sprog: Dansk: Flydende Engelsk: Taler, læser og skriver godt. Svensk: Taler, læser og skriver middel. Tysk: Taler, læser og skriver middel. Særlige faglige kompetencer: National/international Program- og projektledelse (Prince2/SCRUM) Agil udvikling og porteføljestyring Stor erfaring i personaleledelse baseret på LEAN filosofi og teamkultur Digitaliseringsstrategi IT Governance Kontrakt- og leverandør styring Informationssikkerhed (Business Continuity) Forretningsorienteret IT og Digital ledelse IT Service Management (ITIL/Corbit) Proces- og procedure design (ITIL Foundation ver. 3) Platforms og system arkitektur Kvalitets- og Governance reviews af IT infrastruktur Uddannelser og kurser: 2013 Udvidet personaleledelse, ( Jeg/Vi roller i et team, ( Udvidet ledelse ved Nørlev Kommunikation SCRUM kursus ved ( IT funktionen 2008 ved PWC ( Strategisk IT-sikkerhed ved PWC ( Kursus i PRINCE2 ved ( Grundlæggende Coach kursus (internt i Vallensbæk Kommunen) 2002 IT Projektledelse ved DIEU ( Projektledelse ved Forsvarskommandoen.

7 1991 Ledelse ved Forsvarets Center for Ledelse Merkonom i Regnskab, Organisation og Personaleadministration HF 1976 Folkeskolen IT kompetence: Office 365 Microsoft Azure MS Project MS Visio MS Office SharePoint Dynamics CRM LYNC Platform og teknologi: Platforms arkitektur Infrastruktur Netværk (LAN/WAN) IP Telefoni/LYNC Kopi/print/scan Mobilitet Modeller: Prince2 SCRUM IT Governance ITIL ver.3 Corbit 4.1 ISO27001 ISAE LEAN

CURRICULUM VITAE. Personlig information:

CURRICULUM VITAE. Personlig information: Personlig information: CURRICULUM VITAE Navn: Henrik Oppenhejm Adresse: Roskildevej 58B, 4/2 2000 Frederiksberg Telefon: 20320713 E-mail: hop@archimedes.dk Fødselsdato: 18. juli 1959 Personlige kompetencer:

Læs mere

Merkonom i Organisationsledelse, internt- og eksternt regnskab IT universitetet

Merkonom i Organisationsledelse, internt- og eksternt regnskab IT universitetet Stilling: Navn: Ledighedsdato: 31-03-2018 Fødselsår: 1959 Ledelseserfaring: Siden 1970 Uddannelse: Profilresumé: Projektleder / Forretningskonsulent Henrik Oppenhejm 1988-1990 Merkonom i Organisationsledelse,

Læs mere

Uddannelse: Født: 1973

Uddannelse: Født: 1973 Uddannelse: Bopæl: HD Smørum Født: 1973 Civilstand: Sprog: Gift, 2 børn Dansk, engelsk, svensk og norsk Introduktion: NJ er certificeret projektleder med fokus på infrastruktur-, implementerings-, migrerings-,

Læs mere

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter.

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter. Erna Pedersen Telefon: +45 2830 7560 e-mail: erna.pedersen@projectcompany.dk Profil Erna kan med sin store erfaring på program- og projektledelses områderne være driver og lede programmer og projekter

Læs mere

Kelly Financial Resources

Kelly Financial Resources Kelly Financial Resources Talent News Controllere Marts 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kfr@kellyservices.dk www.kellyfinance.dk Vi har talenterne! Vidste du at 85% af de potentielle kandidater

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U. Data migrering. IDM systemer

Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U. Data migrering. IDM systemer 2010 Projektledelse Data migrering Systemarkitekt IDM systemer Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U SYSTEM INDSIGT ROLLER Projektleder Betroet rådgiver Løsningsarkitekt Forretningskonsulent

Læs mere

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017 SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases Gorm Priem, 2. marts 2017 Agenda Kort om ProActive Intro til cases it outsourcing med fokus på skyen Greve Kommune Hjemmeværnet Erfaringer Gartner 2016

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef

Allerød Kommune Job- og personprofil for it-chef Allerød Kommune Job- personprofil for it-chef Allerød Kommune søger en ny it-chef. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag ca. 24.500 indbyggere, flere er på vej. Kommunen ligger centralt i Nordsjælland,

Læs mere

Konsulenten har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde i implementering af programmer og projekter.

Konsulenten har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde i implementering af programmer og projekter. Erna Pedersen Telefon: +45 2830 7560 e-mail: erna.pedersen@projectcompany.dk Motivation Konsulenten kan med sin store erfaring på program- og projektledelses områderne være driver og lede programmer og

Læs mere

Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038. Direktør - Salgsdirektør NR. 1030. Supply Chain Director NR. 1027. Produktionschef NR. 1003

Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038. Direktør - Salgsdirektør NR. 1030. Supply Chain Director NR. 1027. Produktionschef NR. 1003 Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038 Stærke salgs- og ledelses kompetencer, udarbejdelse af strategi, opdyrkning af nye markeder, stærk forhandler. Flere års erfaring fra byggeindustrien Mini MBA, HD 1.

Læs mere

GetOrganized. Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde.

GetOrganized. Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde. GetOrganized Netcompany A/S Michael Ekegren Manager mek@netcompany.com Tlf. : 2272 0241 Realisér store forretningsgevinster og besparelsespotentiale ved at organisere dit og dine kollegaers arbejde Inspirationsseminar

Læs mere

IT Service Management. Orker I Fyn?

IT Service Management. Orker I Fyn? IT Service Management på fynsk Orker I Fyn? Servicemangement på fynsk Organisering: Borgmesterforvaltningen By- og Kulturforvaltningen Børn- og Ungeforvaltningen Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen

Læs mere

Projekt Én virksomhed. Stordrift samtidig med bedre service hvordan? ved It chef Søren Olsen

Projekt Én virksomhed. Stordrift samtidig med bedre service hvordan? ved It chef Søren Olsen Projekt Én virksomhed Stordrift samtidig med bedre service hvordan? ved It chef Søren Olsen Help Desk Konference 2007 Indhold 1. Kort præsentation af Greve Kommune 2. Projekt Én Virksomhed, herunder Center

Læs mere

OVERBLIK Gennem de seneste 20+ år har jeg med succes planlagt og styret komplekse program/projekt change implementeringer:

OVERBLIK Gennem de seneste 20+ år har jeg med succes planlagt og styret komplekse program/projekt change implementeringer: JIM MORRIS PROJECT/PROGRAM MANAGER OG PPM/PMO KONSULTANT dk.linkedin.com/in/jimmorris contact@raedan.com Bor omkring Horsens men kan arbejde over hele landet inkl. Kbh. området Åben for konsulentarbejde

Læs mere

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY

IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY IT & MANAGEMENT KONSULENTER RIGHT PEOPLE RIGHT AWAY SELVSTÆNDIGE KONSULENTER - FÅ DET PERFEKTE MATCH TIL DIT PROJEKT, HER OG NU IT er et omdrejningspunkt i mange forretningsprocesser og behovene ændrer

Læs mere

BRUTTO CV Peter Petersen

BRUTTO CV Peter Petersen BRUTTO CV Peter Petersen Tlf.: xx xx xx xx Mail xx@xx.dk Linkedin: https://dk.linkedin.com/in/peterpeter RESUMÉ Jeg har en baggrund som Civilingeniør i Software Engineering og 5 års erfaring med projektledelse

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis. 24. Oktober 2013

Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis. 24. Oktober 2013 Top 5 ERP implementeringsudfordringer - håndtering i praksis 24. Oktober 2013 Agenda Kort om Ole Fælles baggrund Hvad mener vi med implementering? Metode Succeskriterier ved implementering af ERP Top 5

Læs mere

Din organisation og dine mennesker skal være med!

Din organisation og dine mennesker skal være med! Din organisation og dine mennesker skal være med! ITIL V3 kompetenceplanlægning Johnny Jensen Service & Support Forum Service & Support Forum ITIL is a Registered Trade Mark of the Office of Government

Læs mere

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing af test Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing typer Der er overordnet 2 måder at outsource på: Hænder og hoveder: Du køber en remote ansat alt er dit ansvar Kræver at du har en velfungerende

Læs mere

Rey Consulting - Konsulent CV

Rey Consulting - Konsulent CV Personlige oplysninger: Maria Rey Jacobsen Hagbardsvej 37, 3650 Ølstykke Mobil: 5240 3904 Profil: Jeg er en forretnings- og løsningsorientret konsulent med fokus på optimering af brugernes anvendelse af

Læs mere

Security & Risk Management Summit

Security & Risk Management Summit Security & Risk Management Summit Hvor og hvornår skaber Managed Security Services værdi? Business Development Manager Martin Jæger Søborg, 6. november 2014 DUBEX SECURITY & RISK MANAGEMENT SUMMIT 2014

Læs mere

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright

DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE. 11-05-2012 EG Copyright DRIFT VEDLIGEHOLDELSE IO-ANALYSE 1 EG IT Koncern IT EG IT - Vision Én sammenhængende skalérbar IT-platform til understøttelse af IT-konsulentvirksomhed på det Skandinaviske marked EG IT IT Governance IT

Læs mere

Kontraktbilag 4 Kundens IT-miljø

Kontraktbilag 4 Kundens IT-miljø Kontraktbilag 4 Kundens IT-miljø [Vejledning til Leverandøren i forbindelse med afgivelse af tilbud Dette bilag indeholder Kundens krav til at systemet skal kunne afvikles i nedenstående IT-miljø. Leverandøren

Læs mere

Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores

Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores It Revision & Rådgivning Det er en balancegang at have en effektiv it-drift og samtidig skulle sikre en høj it-sikkerhed og overholde lovgivningen. Men den hjælper vi vores kunder med. 2 Revision og rådgivning

Læs mere

dpublic Fujitsus samlede løsning til kommuner og regioner

dpublic Fujitsus samlede løsning til kommuner og regioner dpublic Fujitsus samlede løsning til kommuner og regioner Fujitsus kommunale platform - dpublic Applikationslag Ledelsesinformation - LIS Økonomi PRISME Sags. og dokumentstyring edoc Løn/HR SD LØN Produkt-

Læs mere

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017

Reception for Metier Programs & Projects A/S. 29. november 2017 Reception for Metier Programs & Projects A/S 29. november 2017 AGENDA Metier i perspektiv på 5 minutter v/ Per Juel Christensen, Bestyrelsesformand i Metier Kort om Metier Scandinavia v/ Allan Jørgensen,

Læs mere

Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk

Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk Projektledernetværk 2015-2016 Kompetence opbygning & videndeling igennem netværk Facilitetet af Lise Grevenkop-Castenskiold Lise Grevenkop-Castenskiold M.Sc.EE, Management & Business Coach Lise Grevenkop-Castenskiold

Læs mere

IT-Handlingsplan

IT-Handlingsplan IT-Handlingsplan 2010-2011 Udkast præsen TATION De tre indsatspakker Ønsker og behov til nye projekter er samlet sammen over den seneste tid og grupperet i 3 indsatspakker: Færdiggørelse af harmoniseringsprojekter,

Læs mere

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner

TOM NYMANN. Kursets Undervisere. PRINCE2 Projektledelse. PRINCE2 Foundation & Practitioner Tom er en af vores undervisere. Han er akkrediteret PRINCE2 underviser og har særlig stor erfaring med både teoretisk og anvendt projektledelse. Han er pædagogisk orienteret, og lægger vægt på at formidle

Læs mere

IT-faglige kompetencer. IT funktions kompetencer. Navn: Adresse:

IT-faglige kompetencer. IT funktions kompetencer. Navn: Adresse: CV Navn: Adresse: Gunnar Reimer Leifsgade 5, 5.tv 2300 København S Telefon: 32955156 Mail: Gunnar.Reimer@gmail.com Hjemmeside: www.withinme.dk IT-faglige kompetencer Har i mit tidligere arbejde hovedsagelig

Læs mere

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker.

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker. KONSULENTPROFIL Navn Nationalitet Torben Nørgaard Dansk Resumé Jeg er oprindeligt kontoruddannet i revisionsfirma. I de 8 år jeg var ansat havde jeg ansvaret for driften af EDB og stod for kontakten til

Læs mere

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Claus Ritter, stabschef CIO Slagelse Kommune cpr@slagelse.dk www.slagelse.dk 8. maj 2014 ITD Slagelse Kommune Strategi

Læs mere

Digitaliseringsstrategi

Digitaliseringsstrategi Digitaliseringsstrategi Godkendt i xx den xx.xx.2010 Digitalisering i Viborg Kommune skal understøtte en helhedsorienteret og effektiv service over for borgere og virksomheder effektivisere de kommunale

Læs mere

DROSSELVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MOBIL C U R R I C U L U M V I T A E

DROSSELVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MOBIL C U R R I C U L U M V I T A E DROSSELVEJ 1 3600 FREDERIKSSUND TLF.: + 45 36 45 60 04 MOBIL + 45 42 45 60 04 E-MAIL NICOLAJ@WILLERUP.DK Nicolaj Kisby Willerup PERSONLIG INFORMATION Født: 20. maj 1970 Ægtestand: Gift 1 barn C U R R I

Læs mere

Centerstrategi for. Digitalisering og IT. Odsherred kommune 2013

Centerstrategi for. Digitalisering og IT. Odsherred kommune 2013 Centerstrategi for Digitalisering og IT Odsherred kommune 2013 Strategi 2013 for Center for Digitalisering og IT Indhold Centrets overordnede udfordringer 2 Direktionens fire strategiske temaer 4 Indsats

Læs mere

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Henrik Sværke Markedschef henrik.svaerke@cgi.com CGI Group Inc. 2013 24. oktober 2013 Case KSTR A/S er en dansk ejet international rådgivende ingeniørvirksomhed

Læs mere

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Om det handler om at købe et nyt IT system, en virksomhed eller om at outsource dele af sin IT-drift, ja, så

Læs mere

DEN KOMMUNALE DIGITALISERINGFORENING Projektchef - JOB- OG PERSONPROFIL Februar 2016

DEN KOMMUNALE DIGITALISERINGFORENING Projektchef - JOB- OG PERSONPROFIL Februar 2016 DEN KOMMUNALE DIGITALISERINGFORENING Projektchef - JOB- OG PERSONPROFIL Februar 2016 1. BAGGRUND Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af interview med det tværkommunale ansættelsesudvalg

Læs mere

Service Desken anno Workshop E Effektivisering gennem genanvendelse af viden

Service Desken anno Workshop E Effektivisering gennem genanvendelse af viden Service Desken anno 2013 Workshop E Effektivisering gennem genanvendelse af viden Søren Riis-Vestergaard 2007- : Chefkonsulent i WESTERGAARD Service Management-og ledelsesrådgivning Implementering og optimering

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

TOM NYMANN PRINCE2 Foundation & Practitioner. Kursets Undervisere PRINCE2 Projektledelse

TOM NYMANN PRINCE2 Foundation & Practitioner. Kursets Undervisere PRINCE2 Projektledelse Tom er en af vores undervisere. Han er akkrediteret PRINCE2 underviser og har særlig stor erfaring med både teoretisk og anvendt projektledelse. Han er pædagogisk orienteret, og lægger vægt på at formidle

Læs mere

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976 Jakob Niemann IT Konsulent Født: 24/02 1976 Rosendalsgade 11, 2. TV. 2100 København Ø Tlf: +45 2859 9808 JakobNiemann@gmail.com Resumé: Test og Quality Manager med mere end 15 års IT erfaring. Har stor

Læs mere

GetOrganized. Michael Ekegren, Manager Netcompany

GetOrganized. Michael Ekegren, Manager Netcompany GetOrganized Michael Ekegren, Manager Netcompany mek@netcompany.com 2272 0241 Agenda Er dette din virksomhed? GetOrganized fra Netcompany Hvorfor ikke bare standard SharePoint? Hvordan kommer man videre?

Læs mere

It redegørelse foråret 2014

It redegørelse foråret 2014 #BREVFLET# Click here to enter text. It redegørelse foråret 2014 Til Indtast til Kopi til Indtast Kopi til Fra Erik Balk Mouritsen Sagsnr./Dok.nr. 2014-16002/2014-113514 IT-afsnittet SK Skoleforvaltningen

Læs mere

AD HOC KOMPETENCE KONSULENTPROFIL: ESØ 395. Projektleder

AD HOC KOMPETENCE KONSULENTPROFIL: ESØ 395. Projektleder Stilling / Funktion Konsulenten er en erfaren prince2 certificeret IT projektleder med fokus på styring af projekter i store og komplekse organisationer herunder ekspertkompetencer indenfor forretningsanalyse,

Læs mere

IT Infrastruktur. Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER BFIH CERTIFICERET IT-HOSTING PARTNER ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT

IT Infrastruktur. Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER BFIH CERTIFICERET IT-HOSTING PARTNER ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT IT Infrastruktur Nu en broget affære? KENN BACH THOMSEN KEYACCOUNT MANAGER 1 ÅRETS HOSTING PARTNER HOS MICROSOFT 31-01-2014 Lidt om min baggrund 2000: Telefonsupport hos Symantec i Holland 2000-2003: Webmaster

Læs mere

IT-organisering. Pejlemærker for fremtidig fordeling af ansvar og opgaver indenfor IT-området. Flemming Bøge, oktober 2008

IT-organisering. Pejlemærker for fremtidig fordeling af ansvar og opgaver indenfor IT-området. Flemming Bøge, oktober 2008 -organisering Pejlemærker for fremtidig fordeling af ansvar og opgaver indenfor -området Flemming Bøge, oktober 2008 Adskil diskussionerne Ønsket opgavevaretagelse Placering af ansvar og kompetence Fysisk

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur

EU-udbud af WAN infrastruktur EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 2 Kundens IT-Miljø Side 1 af 6 Indhold 1.1 Formål... 3 1.2 Driftscentre i Kundens IT-Miljø... 3 1.3 Specifikation af Kundens netværksopbygning... 3 1.4 Arkitektur...

Læs mere

CURRICULUM VITAE. NATIONALITET: Gift, 1 barn(ida 9 år) Dansk(modersmål) Engelsk flydende Tysk business Skandinavisk business.

CURRICULUM VITAE. NATIONALITET: Gift, 1 barn(ida 9 år) Dansk(modersmål) Engelsk flydende Tysk business Skandinavisk business. NICOLAS FYLLGRAF THOMASMINDEPARKEN 42 DK- 9440 AABYBRO MOBIL: +45 31 35 53 27 FYLLGRAF@NORDFIBER.DK CURRICULUM VITAE LOKATION: NATIONALITET: STATUS: FØDSELSDAG: SPROG: UDDANNELSE: Aabybro, Danmark Dansk

Læs mere

DEN LILLE SKARPE OM RAMMEARKITEKTUREN

DEN LILLE SKARPE OM RAMMEARKITEKTUREN DEN LILLE SKARPE OM RAMMEARKITEKTUREN HVORFOR EN FÆLLESKOMMUNAL RAMME ARKITEKTUR? Digitalisering er afgørende for udviklingen af de kommunale kerneopgaver, fordi Borgerne skal møde en nær og sammenhængende

Læs mere

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES CapTech CapSourcing CapAssist 2 Experts without boundaries Om CapWorks CapWorks er skabt som et stærkt alternativ til de store etablerede konsulenthuse. Vi har specialiseret

Læs mere

Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering)

Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering) Proces orientering af IT organisationer (ITIL - implementering) Af Lars Zobbe Mortensen Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Hvorfor bedst practice processer (f.eks. ITIL)?... 3 2 Beslutning om forandring...

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016]

Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016] Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016] Indhold 1. Indledning... 2 2. Kommentarer til de enkelte punkter... 2 2.1. Hensigtsmæssig

Læs mere

Udvalgte projekterfaringer

Udvalgte projekterfaringer Navn: Fødselsår: 1972 Adresse: Nymarks Allé 302, 8320 Mårslet Mobil: +45 3069 8626 Business Intelligence og rapporteringsløsning Periode: 2014/06-2015/01 Proces AS3 Companies, Danmark Projektleder på etablering

Læs mere

ProConsulting. ProConsulting A/S. - en præsentation

ProConsulting. ProConsulting A/S. - en præsentation ProConsulting A/S - en præsentation Indhold ProConsultings ydelser Et udsnit af ProConsultings kundereferencer Gode grunde til at samarbejde med ProConsulting Et udsnit af opgaver vi har løst for vores

Læs mere

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation

Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation Fredericia Kommune Videndeling og samarbejde baseret på moderne IT-værktøjer i en moderne organisation København den 26. oktober 2005 Peter Møller Projektchef Fredericia Kommune Tlf.: 7210 7730 sfpt@fredericiakom.dk

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg September 2012 Side 1 af 10 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

Servicedesk JAST/december 2015

Servicedesk JAST/december 2015 JAST/december 2015 Formål Formålet med dette dokument er, at give styregruppen for IT Center Fyn en beskrivelse af, hvordan supportsager håndteres efter etableringen af en, samt en forklaring af de begreber

Læs mere

Ansøgningsskema til Digitalisering og Velfærdsteknologi

Ansøgningsskema til Digitalisering og Velfærdsteknologi Ansøgningsskema til Digitalisering og Velfærdsteknologi Ansøgningen sendes til: pijen@assens.dk 1. Projektnavn / betegnelse Angiv projektnavn/betegnelse: Det digitale Bibliotek (Danskernes digitale Bibliotek)

Læs mere

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer INDLÆG 13 : DYNAMICS AX Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer Tonny Bybæk, Lau Bøgelund Larsen Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Læs mere

v/ Johnnie Kristensen Vestertoften Nordborg Telefon: Jeg kan især

v/ Johnnie Kristensen Vestertoften Nordborg Telefon: Jeg kan især v/ Johnnie Kristensen Vestertoften 11 6430 Nordborg Telefon: +45 52 58 24 15 E-mail: jsk@sitek.dk Jeg kan især Anvende mine mere end 25 års erfaring med IT til at koble teknologi sammen med forretningsmæssige

Læs mere

Servicekataloget, en voksen udfordring. Om livet, universet og svaret på alt

Servicekataloget, en voksen udfordring. Om livet, universet og svaret på alt Servicekataloget, en voksen udfordring Om livet, universet og svaret på alt Introduktion Lidt om taleren Formålet med præsentationen Lidt om case n EnergiMidt A/S opstået gennem fusioner Decentral IT-styring

Læs mere

Fra idé til drift i praksis!

Fra idé til drift i praksis! Fra idé til drift i praksis! Design Coordination @ITIL Dagen 2014, 3/12-2014 JonasEllegaard ServiceManagement Om mig } Ansvarlig for Leverandørstyring } Skabe værdi } Systemetableringsprocessen } ITIL

Læs mere

Bilag: Resultat af spørgeskemaundersøgelse

Bilag: Resultat af spørgeskemaundersøgelse Bilag: Resultat af spørgeskemaundersøgelse Hvad er din titel? Student senior it-konsulent It-udviklings- og digitaliseringskonsulent Projektleder IKT-driftchef Projektleder enterprise architect Systemadministrator

Læs mere

Temadag om Fremtidens IT på universiteter og selvejende uddannelsesinstitutioner. 22. januar 2018

Temadag om Fremtidens IT på universiteter og selvejende uddannelsesinstitutioner. 22. januar 2018 Temadag om Fremtidens IT på universiteter og selvejende uddannelsesinstitutioner 22. januar 2018 Vi hjælper med at dække (næsten) alle jeres behov Hvorfor SKI? Aftaler som bakker op om jeres IT drift Konsulentaftaler

Læs mere

Kristelige Fagbevægelses Danmarks kort

Kristelige Fagbevægelses Danmarks kort Kristelig Fagbevægelse i samarbejde med Netcompany Nye IT strategiske tiltag: Fleksibilitet og hurtigere udvikling Implementering af komplet a-kasse front system med CRM Kristelige Fagbevægelses Danmarks

Læs mere

IMPLEMENTERING AF 1:1 COMPUTERE PROJEKTPLAN

IMPLEMENTERING AF 1:1 COMPUTERE PROJEKTPLAN IMPLEMENTERING AF 1:1 COMPUTERE PROJEKTPLAN Version 1 Marts 2017 Side 1 of 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Formål med projektplanen...4 Generel Projektinformation...4 Baggrund...5 Holstebro Kommunes

Læs mere

Curriculum Vitae. Type År Sidst Niveau Type År Sidst Niveau

Curriculum Vitae. Type År Sidst Niveau Type År Sidst Niveau Curriculum Vitae Personoplysninger Navn: Søren Hvidkjær Andersen Adresse: Solbærmarken 5 By: 8641 Sorring Mobil: +45 24 82 98 87 E-mail: soren@hvidand.dk Født: 16. Juli 1971 Civilstand: Introduktion Gift

Læs mere

Strategi for it i skolen Fredericia Kommune 2012-16

Strategi for it i skolen Fredericia Kommune 2012-16 Strategi for it i skolen Fredericia Kommune 2012-16 1 Digitaliseringsstrategien for Fredericia Kommunes skoler 2008-12 hvilede på en række visioner, hvoraf langt de fleste allerede er realiseret i skolehverdagen.

Læs mere

IT- og Arkitekturkonferencen 2009

IT- og Arkitekturkonferencen 2009 DIAS 1 IT- og Arkitekturkonferencen 2009 Rolf Sørensen, KMD A/S KORT OM KMD DIAS 2 _ Full it service provider - It til hele værdikæden: _Strategisk sparring, projektbeskrivelse og -ledelse, implementering,

Læs mere

SIKKERHEDS- PROGRAMMET

SIKKERHEDS- PROGRAMMET SIKKERHEDS- PROGRAMMET Beth Tranberg, Programleder 1 LOKAL OG DIGITAL et sammenhængende Danmark Den fælleskommunale handlingsplan 2016-2020 Et par af Resultatmålene Programmet skal understøtte den kommunale

Læs mere

Indholdsfortegnelse 2. ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4

Indholdsfortegnelse 2. ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 ITIL Foundation 4 Indhold 4 Forudsætninger 4 Undervisning 4 ServiceNow Fundamentals (tidl. System Administrator) 7 Indhold 7 Forudsætninger 7 Undervisning 7 Pris

Læs mere

Digitaliseringsstrategi

Digitaliseringsstrategi Dragør Kommune, november 2015 Digitaliseringsstrategi UDKAST Dragør Kommune 2016 2020 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Fællesoffentligt samarbejde om digitalisering - infrastrukturen...5 3. Borgerbetjening

Læs mere

IT i undervisning & læring Brugerportalinitiativet Bibliotekssystem

IT i undervisning & læring Brugerportalinitiativet Bibliotekssystem IT i undervisning & læring Brugerportalinitiativet Bibliotekssystem KL initiativet Over et halvt år vil 15 kommuner blive inspireret til og få ny viden om, hvordan kommunerne skal organisere og koordinere

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

Udvikling og tendenser i projektledelse

Udvikling og tendenser i projektledelse Udvikling og tendenser i projektledelse VIA University College Danmarks største professionshøjskole 2.100 medarbejdere 17.000 studerende VIA Erhverv VIA Pædagogik og Samfund VIA Sundhed VIA Efter- og Videreuddannelse

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP

Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP DIAS 1 Strategisk partnerskab mellem KMD og SAP Jan Hesthaven Afdelingsdirektør SAP Strategic Partner Management Størrelsesforholdet mellem KMD og SAP AG DIAS 2 KMD er store i Danmark og i Norden Omsætning

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA

Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA Stabil, skalérbar og compliant Sitecore drift CASE STUDY FOA ORGANISATION FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund med knap 200.000 medlemmer. "Cohaesio - en del af Sentia Denmark er blevet valgt på grund

Læs mere

Gevinstrealisering. Arbejdsgruppe under Leverandørforum. KL s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse 22. april 2015

Gevinstrealisering. Arbejdsgruppe under Leverandørforum. KL s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse 22. april 2015 KL s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse 22. april 2015 Gevinstrealisering Arbejdsgruppe under Leverandørforum Afrapportering fra arbejdsgruppe om gevinstrealisering v/kaare Pedersen, projektchef,

Læs mere

Identity og Access Management

Identity og Access Management Identity og Access Management Udfordringen Hvor er vi i dag Hvordan griber vi det an 06-09-2013 1 Udfordring Når en medarbejder skifter stilling så tildeles en ny netværksidentitet (brugerid) Arbejdskrævende

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

JOB-/ROLLEBESKRIVELSE. Senior Konsulent med ansvar for analyser, monitorering og tilhørende database/it-systemer. Fondenes Videnscenter

JOB-/ROLLEBESKRIVELSE. Senior Konsulent med ansvar for analyser, monitorering og tilhørende database/it-systemer. Fondenes Videnscenter JOB-/ROLLEBESKRIVELSE Senior Konsulent med ansvar for analyser, monitorering og tilhørende database/it-systemer Fondenes Videnscenter Funktion: Placering: Refererer til: Senior konsulent med ansvar for

Læs mere

TDC Group. På vej mod et Digitalt DNA September 2015

TDC Group. På vej mod et Digitalt DNA September 2015 1 TDC Group På vej mod et Digitalt DNA September 2015 Content-fokus 2 Vores historie har ændret sig radikalt 2014 Det førende Skandinaviske kommunikations- og home entertainment selskab - 2005 Rygraden

Læs mere

PARADIGMESKIFTET - en grundfortælling

PARADIGMESKIFTET - en grundfortælling PARADIGMESKIFTET - en grundfortælling MODEL TIL HÅNDTERING AF FREMTIDENS DIGITALE UDFORDRINGER. UDARBEJDET I ET SAMARBEJDE MELLEM SORØ OG RINGSTED KOMMUNE. EXECUTIVE SUMMARY Et paradigmeskift er et skift

Læs mere

Demanit ApS Louise Gewecke, lg@demanit.dk Tlf. 91 55 08 03 PROFILRESUME

Demanit ApS Louise Gewecke, lg@demanit.dk Tlf. 91 55 08 03 PROFILRESUME PROFILRESUME Ansvarlig innovativ it projektleder, som arbejder analytisk, systematisk og i en målbaseret retning (PRINCE2 partitioner), med bred erfaring indenfor it projekter med overdragelse til drift

Læs mere

Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007. Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S

Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007. Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S Advanceret dokument- og sagshåndtering med SharePoint Server 2007 Michael Ekegren Manager - Netcompany A/S Omkring denne session.. Bruger du SharePoint til reel dokumenthåndtering? Bruger du SharePoint

Læs mere

Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan. Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013

Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan. Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013 Security as a Service hvorfor, hvornår og hvordan Gorm Mandsberg, gma@dubex.dk Aarhus, 13.06.2013 SecaaS hvorfor, hvornår og hvordan hvad Hvorfor.. Hvornår.. Hvordan.. Disclamer: Dubex er MSSP og leverer

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Mannaz date. Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer. Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere. www.mannaz.

Mannaz date. Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer. Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere. www.mannaz. Mannaz date up Skab optimale projekter med de rigtige kompetencer Kortere og længere udviklingsforløb for projektledere www.mannaz.com Den professionelle projektleder er nøglen til succesfulde projekter

Læs mere

Opgave, projekt, eller?

Opgave, projekt, eller? Opgave, projekt, eller? Problemstillingen Baggrunden for denne artikel er erfaringer, som jeg har gjort over en årrække i så forskelligeartede organisationer som it-virksomheder og it-afdelinger, eldistributionsselskaber

Læs mere

Digitaliseringsstrategi i Vejle Kommune

Digitaliseringsstrategi i Vejle Kommune Digitaliseringsstrategi i Vejle Kommune 2017-2021 2 KOMMUNIKATIONS DIGITALISERINGS Digitaliseringsstrategi Forord Digitalisering er et vilkår i dagens samfund. Nye digitale teknologier har præget samfundets

Læs mere

Kommunal Ledelsesinformation - KOMLIS

Kommunal Ledelsesinformation - KOMLIS Martin Memborg Kommunal Ledelsesinformation - KOMLIS 0 Hvad siger KOMLIS kunder Direktionen i Bornholms Regionskommune, har valgt en koncern tilgang til ledelsesinformation, som forudsætter at data fra

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere