Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Haurumsvej i Tilst. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Haurumsvej i Tilst. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 118 Offentligt institutionsområde ved Haurumsvej i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981

2

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR OFFENTLIGT INSTITUTIONSOMRIXDE VED HAURUMSVEJ I TILST. INDHOLDSFORTEGNELSE Side: 1 BESKRIVELSEN. Beskrivelse af lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Beskrivelse af lokalplanens retsvirkninger REDEGGRELSEN. RedegØrelse for lokalplanens forhold til 5 15-rammerne og til den Øvrige planlægning for området Udsnit af 5 15-rammerne for Arhus kommune... bilag 2 Tillæg nr. 75 til 15-rammerne for Arhus kommune... bilag 3 3 LOKALPLAN NR Lokalplanens formål Lokalplanens område opdeling og anvendelse Områdets Udstykning vej-. sti- parkeringsforhold og forsyning. Teknisk Bebyggelsens omfang placering og Bebyggelsens fremtræden ydre Hegn. beplantning og støjafskærmning Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse. 3.4 Vedtagelsespåtegninger Lokalplankort... bilag 4 Snit i støjskærm... bilag 5 Matrikelkort... bilag 6

5 1.1 1 BESKRIVELSEN. Beskrivelse af lokalplanens indhold. Se bilag 1, illustrationsplan, samt bilag 4, lokalplankort vedr. lokalplanområdets afgrænsning. Lokalplanområdet opdeles i 2 områder med forskellige bestem- melser for anvendelse. Det første område, område I, udlægges til institutionsbyggeri for børn og unge, med mulighed for at opføre 3 indtil institutionsbygninger. Bebyggelsen må højst opføres 2 i etager foruden evt. kælder og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m. Lokalplanen fastlægger bestemmelser vedrørende institutionsbygningernes facadeorientering således, at disse skal følge bygningsorienteringen i Langkærparken. I fglge beregning foretaget af StadsingeniØrens kontor, skal der langs lokalplanområdets skel mod Tilst Skolevej, mod sydvest samt på en strækning mod nordøst foretages en afskærmning mod vejstøjen. Der er i lokalplanen foreskrevet retningslinier for placeringen og udformning af en skærm til dette formål. Skærmen udføres af 2 lag træbeklædning med mellemliggende mineraluld. Der er langs Tilst Skolevej pålagt en byggelinie 5,O på m fra vejskel. Langs bystien, lokalstien langs Haurumsvej, lokalplanområdets skel mod sydvest og langs en strækning af lokalplanområdets skel mod nordvest er desuden pålagt en bebyggelsesregulerende linie i en afstand af 2,5 m fra disse skel. Bestemmelserne omfatter dog ikke opførelse af stgjskærmen. Endvidere afgrænses områdets parkeringsareal en af bebyggelsesregulerende linie. Bebyggelsesprocenten for området under Bt må højst 25. være Se senere om bebyggelsesprocenter. 1 områdets sydlige del reserveres der 2 arealer på hver 5 x 30 m til civilforsvarsmæssige formål. (Beskyttelsesrum). Det andet område, område II, udlægges til vej- og stiformål. Området omfatter en del af krydset mellem lokalstien langs Haurumsvel Og bystien Samt en del af arealet mellem område I og HaurumsveJ, bl.a. omfattende adgangs- og oversigtsarealer til område I.

6 1.2 Trafiksvstemet. Lokalplanområdet vil blive vejbetjent fra Haurumsvej, der via udmunding i Langkærvej har forbindelse med Tilst Skolevej. Der etableres fælles parkeringsareal for alle institutioner med 2 tilslutninger til Haurumsvej. Tilslutningerne udføres som portoverkørsler. Området er tillige tilgængeligt fra lokalstien og bystien, hvorfra der er forbindelse til bl.a. de omkringliggende boligkvarterer og Tilst skole. Bebyggelsesprocent. Inden for lokalplanområdet er der som tidligere omtalt fast- sat en maksimal bebyggelsesprocent. Ved bebyggelsesprocenten forstås etagearealets procentvise andel af grundens areal. Nærmere bestemmelser om beregning af etagearealets og grundstykkets areal er fastsat i bygningsreglementet.

7

8 1.3 Beskrivelse af lokalplanens retsvirkninger. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen og under forudsætning af amtsrådets godkendelse af det nødvendige tillag til s 15-rammerne for Arhus kommune må ejendomme, der er omfattet af planen, i følcje kommuneplanlovens 5 31 kun udstykkes, bebygges eller i gvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsættes som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempel- ser af lokalplanens bestemelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skab ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kun kan gennemføres ved tilvejebringelsen af en ny lokalplan. Det område, der omfattes af lokalplanen udlægges til offentlige formål. Det betyder, at ejeren efter kommuneplanlovens 5 32 under visse forudsætninger kan kræve ejendommen overtaget af kommunen, mod erstatning. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen.

9 2 REDEGØRELSEN. 2.1 RedegØrelse for lokalplanens forhold til 5 15-rammerne og til den Øvrige planlægning for området. 15-rammer for Arhus kommune. Se bilag 2 og 3, udsnit af og tillæg nr. 75 til 5 15-rammerne for Arhus kommune. Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har været de af by- rådet og miljøministeriet godkendte 15-rammer for Arhus kommune. Lokalplanområdet er i 15-rammerne beliggende i område OF 8.1 og område BO 8.1, der begge er beliggende i byzone. Lokalplanen er i overensstemmelse med 15-rammerne for område OF 8.1, der foreskriver følgende rammer for indholdet af lokal- planlægningen: En lokalplan, der træffer bestemmelser for området, skal sikre: at områdets anvendelse fastlægges til offentlige formål (skoler, institutioner for yngre og ældre, kirke m.v.), at bebyggelsesprocenten for hvert område under r5t ikke oversti- ger 40, at bebyggelsen. ikke opføres med mere 2 end etager, og at bygnings- højden ikke overstiger 8,5 m. For område BO 8.1 gælder følgende rammer for indholdet af lokalplanlægningen: En lokalplan, der træffer bestemmelser for området, skal sikre: at områdets anvendelse fastlægges til boligform31, at der ikke opføres yderligere bebyggelse, bortset fra enkelte mindre fællesanlæg til brug for områdets beboere. at det ækvivalente konstante lydniveau på dggnbasis hidrgrende fra de på kortbilagene viste eksisterende og planlagte jernba- ner og overordnede veje ikke er en af sådan størrelse, at miljøet må konstateres som utilfredsstillende i henhold miljøsty- til relsens vejledning "MiljØhensyn ved planlægning".

10 2.2 Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med rammerne for område BO 8.1, hvorfor 15-rammerne foreslås ændret, således at der i hele det område, der omfattes af lokalplanen, gælder samme rammer for indholdet af lokalplanlægningen som for område OF 8.1 i de godkendte 5 15-rammer. Begrundelsen for den foreslåede ændring af 5 15-rammerne er, at adgangs- og oversigtsarealer til lokalplanområdet Ønskes sikret ved at være omfattet af lokalplanen. Byrådets endelige vedtagelse af lokalplanen kan alene ske under forudsætning af, at Arhus atmsråd godkender de andrede 15-ram- mer. Arhus kommunes forslag til ændring 5 af 15-rammerne er gengivet på side 2.4. vej- og stiplanlægning. Ved lokalplanområdets nordlige afgrænsning munder lokalstien langs Haurumsvej ud i bystien i Tilst. Dette giver umiddelbart trafiksikre forbindelser for gående og cyklende fra de tilstgdende byområder. Lokalstien har således forbindelse til boligbebyggelsen Langkærparken (BO 8.1), og bystien forbinder bl.a. Tilst Skole med boligområder beliggende omkring det rekreative område Langkær (RE 8.2). Lokalplanområdet vejbetjenes fra den blinde boligvej Haurumsvej, der via Langkærvej har forbindelse til Tilst Skolevej. Når lokalplanen er endeligt vedtaget en vil del af Haurumsvej blive søgt optaget som offentlig vej på strækningen fra udmundingen i Langkærvej og til det eksisterende parkeringsareals begyndelse umiddelbart nordvest for lokalplanområdet. Kollektiv trafik. Byområdet er ved lokalplanens udarbejdelse busbetjent af linie 25 Og 75 på Tilst Skolevej, samt af linie 25, 74 og 75 fra endestationen ved Langkarcentret umiddelbart sydvest for lokalplanområdet. Rekreative forhold. Nord for bystien har Tilst Boldklub sit baneanlæg på Tilst og Skolevejs sydøstlige side findes boldanlag, sports- og svømwhal for Langkar Gymnasium og Tilst Skole.

11 2.3 Skoleforhold. Lokalplanområdet er beliggende ved Tilst Skole, bq)rn og fra områdets institutioner vil kunne benytte bystien frem til bl.a. skolen. BØrneinstitutionsforhold iøvrigt. I lokalplanområdets nærhed findes følgende børneinstitutioner: Vuggestuen, Haurumsvej 1 A. BØrnehaven, Haurumsvej 1 B. Fritidshjemmet, Haurumsvej 31. Teknisk forsyning. El-forsyningen skal ske fra : Galten El-værk, Torvet 7, 8484 Galten. Vandforsyningen skal ske fra : Arhus kommunale Værker, Vandforsyningen, Spanien 19, 8000 Arhus C., og vandforsyning til brandslukning skal udføres ved opstilling af brandhaner ved veje i nødvendigt omfang. Varmeforsyningen skal ske fra : Langkarparkens Fjernvarmeværk, c/o *?byhø j Boligforening, Birkeparken 4, 8230 AbyhØj. Kloakforsyning skal ske i henhold til "Vedtægt for kloakforsynin Arhus kommune 1972", ved : StadsingeniØrens kontor, Hygiejnisk afdeling, Thorsve j 2, 8230 AbyhØj. Regnvand skal ledes gennem ledninger Tilst i Skolevej til eksisterende regnvandsbassin for denne. Spildevand skal ledes gennem afløbsledninger langs områdets sydskel til Tilst Renseværk.

12 2.4 Tillæg nr. 75 til 5 15-rammerne for Arhus konunune. Tillægget omfatter område OF 8.1 og område BO 8.1 i de godkend- te 5 15-ramer for Arhus kommune. Af område BO 8.1 udskilles et mindre område, svarende til den del af område BO 8.1, som omfattes af nærværende lokalplan. Dette udskilte område sammenlægges med område OF 8.1. For det således udvidede område OF 8.1 gælder følgende rammer for indholdet af lokalplanlægningen: En lokalplan, der træffer bestemmelser for området skal sikre: at områdets anvendelse fastlægges til offentlige formål (skoler, institutioner for yngre og aldre, kirke m.v.),, at bebyggelsesprocenten for hvert område under Et ikke overstiger 40, at bebyggelsen ikke opføres med mere 2 end etager, og at bygningshøjden ikke overstiger 8,5 m. For det reducerede område BO 8.1 opretholdes de hidtil gældende rammer for indholdet af lokalplanlægningen.

13

14

15 3.1 3 LOKALPLAN NR OFFENTLIGT INSTITUTIONSOMRADE VED HAURUMSVEJ I TILST. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område : 6 1. LOKALPLANENS FORMAL Lokalplanen har til formål: at sikre områdets anvendelse til offentlige formål (institutioner for børn og unge). at sikre hensigtsmæssige bebyggelses- og parkeringsforhold. 2. LOKALPLANENS OMUDE OG OPDELING Stk. 1 Lokalplanen afgranses som vist på bilag 4 og omfatter del af matr. nr. 6x samt del af matr. nr. 7aZ, Tilst by, Tilst, jvf. bilag 6. Stk. 2 Lokalplanområdet opdeles i område I og II. som vist på bilag OMUDETS ANVENDELSE OMRADE I: Stk. 1 Området udlægges til offentlige formål. (Institutioner for børn og unge). Stk. 2 Inden for lokalplanområdet kan med godkendelse af magistratens 2. afdeling opføres bygningsværker til kvarterets tekniske forsyning, når de ikke har mere end 2 30 m bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den Bvrige bebyggelse, og i Øvrigt ikke virker skammende for området. Stk. 3 I området reserveres 2 arealer på hver 5 x '30 m til civilforavarsmæssige formål (beskyttelsesrum) r med Placering som vist på bilag 4.

16 3.2 OMRADE II : Stk. 4 Området udlægges til offentlige formål. (Vej og sti). 4. UDSTYKNING Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på bilag 4 viste udstykningsplan. 5. VEJ-, STI- OG PARKERINGSFORHOLD Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Der skal anlægges et sammenhængende parkeringsareal med ialt 36 bilpladser fælles for samtlige lokalplanområdets institutioner som vist på bilag 4. Der skal anlægges 2 vejtilslutninger til Haurumsvej fra parkeringsarealet som angivet på bilag 4. Vejtilslutningerne anlægges som 6 m brede portoverkørs- ler. Stiadgang til område I må kun etableres fra bystien eller lokalstien langs Haurumsvej som vist på bilag 4. Ved vejtilslutningerne fra parkeringsarealet til Haurumsvej skal anlægges og opretholdes oversigtsarealer som vist på bilag 4. Arealerne begrænses af linier gennem punkter, der afsættes i de respektive skel i folgende afstande fra skelflugternes skæring: Haurumsvej/sydlige vejtilslutning : 25/5 m Haurumsvej/nordlige vejtilslutning mod syd : 25/5 m Haurumsvej/nordlige vejtilslutning mod nord: 5/5 m På oversigtsarealerne må der ikke forefindes noget højere end 0,8 m over en flade gennem tilstfldende vejes kørebanemidter. 6- TEKNISK FORSYNING

17 BEBYGGELSELSENS OMFANG OG PLACERING Stk. 1 Bebyggelsesprocenten for område I som helhed må ikke overstige 25. stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5 Stk. 6 Stk. 7 Stk. 8 Stk. 9 Bygninger må kun opføres i indtil 2 etager foruden evt. kælder. Som etage medregnes kælder, såfremt kælderlof- tet ligger mere end 1,25 m over terræn. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,s m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Langs Tilst Skolevej er pålagt en byggelinie i en af- stand af 5 m fra vejskel som vist på bilag 4. Etablering af den i 5 9 stk. 5 nævnte støjskærm omfat- tes ikke af denne bestemmelse. Langs bystien, lokalstien langs Haurumsvej, lokalplanområdets skel mod sydvest på og en strækning af lokal- planområdets skel mod nordvest pålægges en bebyggelses- regulerende linie i en afstand af 2,5 m fra disse skel som vist på bilag 4. Etablering af den i 5 9 stk. 5 nævnte støjskærm omfat- tes ikke af denne bestemmelse. Den bebyggelsesregulerende linie langs parkeringsarealet er sammenfaldende med de nordvestlige afgrænsninger af byggefeltet som vist på bilag 4. Bygninger til institutionsformål må kun opføres inden for det på bilag 3 viste byggefelt. Udhuse, legehuse og lignende mindre bygninger kan opføres uden for byggefeltet, men inden for de bebyggelsesregulerende linier og byggelinien langs Tilst Skolevej. Bygninger skal opføres parallelt med de bygningsretninqsbestemmende linier, som er angivet på bilag 4. Terrænreguleringer må kun foretages efter tilladelse fra bygningsmyndigheden. Terrænregulering på +/- 0,5 m i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere skel end 0,5 m kan dog finde sted uden bygningsmyndighedens tilladelse.

18 BEBYGGELSENS YDRE FRENTR?EDEN Stk. 1 Skiltning og reklamering på ejendommene må kun finde sted med tilladelse fra magistratens 2. afdeling i hvert enkelt tilfælde. Stk. 2 Blanke tagmaterialer må kun anvendes i forbindelse med evt. etablering af anlæg til indvinding af solenergi. Såfremt der etableres et sådant anlæg, skal det indgå som en del af tagfladen. Stk. 3 UdendØrs antenner må kun anbringes på bygningerne og må ikke gives en større højde end 0,5 m over disses højeste punkt. 9- HEGN, BEPLANTNING OG STØJAFSKÆRMNING Stk. 1 Beplantning med træer skal ske som'vist på bilag 4. Stk. 2 Det eksisterende levende hegn langs områdets nordvest- skel skal i størst mulig omfang bevares og må kun fjernes efter godkendelse fra magistratens 4. afdeling, Stadsgartnerens kontor. Stk. 3 Yderligere beplantning skal ske efter en samlet plan, der via bygningsinspektoratet indsendes til godkendelse hos magistratens 4. afdeling, Stadsgartnerens kontor. Stk. 4 Hegn mod færdselsarealer skal plantes 0,30 m inde på grundene. Stk. 5 Den på bilag 4 viste st@jskærm etableres og udfdres som vist på bilag 5. Stk. 2 Ny bebyggelse m$ ikke tages i brug, f@r den i 5 9 stk. 1 nævnte beplantning er etableret. Stk. 3 Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før den i 5 9 stk. 5 navnte støjskærm er etableret.

19 3.5 Foranstående forslag til lokalplan nr. 118 er vedtaget i mødet den..?d?\../.!.% :.../9.....y/ P. b. v. Arhus byråd, den -1. OKT. 198 f P. b. v. Vedtage1 sen af lokalplanen 'er offentligg ort 28. oktober den.....!

20

21

22

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 160 Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Århus kommune Lokalplan nu:: Erhvervsomrade mellem AgerØvej og Viborgvej i Brabrand

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus. December 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus. December 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 106 Boligbebyggelse, Dronning Margrethes Vej 2-4 i Århus KONGSBAK INFORMATIK December 1981 1 SOS Århus kommune Lokalplan nv,: 1 Boligbebyggelse Dronning Margrethes Vej 2-4 i

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 130 Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Tæt-lav boligområde ved Bageskov Hovej i Viby 130 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 010 Parcelhusområde ved Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse

Lokalplan nr Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å. Høje-Taastrup Kommune. Landsbyer og landområder. Sommerhusbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 7.04 Et område nord for Strømsvej og syd for Nybølle å Landsbyer og landområder Sommerhusbebyggelse 01.10.1979 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE NORD FOR STR0MSVEJ

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

NR. 015 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. .-^. ^0. p V\ ' &clk)btw(iuf(l \ ' 4 ' .-Q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980

NR. 015 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. .-^. ^0. p V\ ' &clk)btw(iuf(l \ ' 4 ' .-Q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980 LOKALPLAN NR. 015 FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. p V\.-^. ^0 ' &clk)btw(iuf(l l \ ' O O 4 ' -si n.-q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDFORTEGNELSE Side REDEGØRELSE Beskrivelse

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Silkeborg Kommune Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Lokalplan nr. 40.04 for et område ved G1. Kærsgård. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Rækkehusområde ved Ørnstrupvej i Elsted. Juni 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Rækkehusområde ved Ørnstrupvej i Elsted. Juni 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 081 Rækkehusområde ved Ørnstrupvej i Elsted KONGSBAK INFORMATIK Juni 1979 w *-' ' -- Statistikomrade/distrikt nr. 4.3 Registreringskort blad nr 26 II 1 Magistratens 2. afdeling

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup.

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup. GRUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS SUPPLEKENDE TEMATISK INFORMATION HVAD AN&R ER UDARBEJDET OG PÅFØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG MÅ

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY SEPT. 1980 LOKALPLAN NR. 6.04 FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN 5 1 Lokalplanens formål 5 2 Lokalplanens område 5 3 Områdets anvendelse 5 4 Vejforhold 5 Bebyggelsens

Læs mere

LOKALPLAN 4-18.1 Støttecenter og bofællesskab ved Søsvinget

LOKALPLAN 4-18.1 Støttecenter og bofællesskab ved Søsvinget LOKALPLAN 4-18.1 Støttecenter og bofællesskab ved Søsvinget KØGE KOMMUNE 2003 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-18.1, Støttecenter og bofællesskab ved Søsvinget Indholdsfortegnelse Redegørelse Oversigtskort...6

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Ølsted Skole. Marts Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Ølsted Skole. Marts Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 07.9 for Ølsted Skole Marts 1981 Frederiksværk Kommune FREDERIKSVÆRK KOMMUNE Lokalplan 07.9. Udvidelse og ombygning af Ølsted skole. Udarbejdet af bygningsforvaltningen

Læs mere

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------------- Redegørelse Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommunens

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere