Spørgsmål og svar vedr. udbud på el-kørestole til Kolding Kommune. Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2016/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål og svar vedr. udbud på el-kørestole til Kolding Kommune. Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2016/S"

Transkript

1 Spørgsmål og svar vedr. udbud på el-kørestole til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2016/S Svar på spørgsmål 1 offentliggjort d. 6. december Svar på spørgsmål 2-7 offentliggjort d. 8. december 2016 Svar på spørgsmål 8-29 offentliggjort d. 16. december 2016 Svar på spørgsmål offentliggjort d. 19. december 2016 Svar på spørgsmål 39 offentliggjort d. 20. december 2016 Svar på spørgsmål 40 offentliggjort d. 21. december 2016 Nr. Spørgsmål Svar 1. Delaftale 1, 2 og 3 For at en kørestol kan opnå DS/EN og DS/ISO Jf. positions nr. 1 i kravspecifikationen, skal den gennemgå en række prøvninger heriblandt crash test/kollisionstest efter forskrift fra akkrediterede prøvningsinstitutter. Af sikkerhed for brugeren er vores kørestole crash testet med fast ryg da det er vores erfaring at crash testen ikke kan bestås med stropryg. Vi vil derfor ikke være i stand til at kunne levere en kørestol, der er testet i henhold til DS/EN og DS/ISO , hvis mindstekrav til standardkonfigurationen er med stropryg. Med brugerens sikkerhed i fokus opfordre vi ordregiver til, at ændre mindstekrav til ryg pos. nr. 46 til: Stropryg, minimum 5 justerbare stropper eller Fast ryg, således at kørestolen som standardkonfiguration kan være med fast ryg eller stropryg. Det stolen ikke leveres med som standard skal kunne tilkøbes som tilbehør. 2. Delaftale 1-3. Stole til afprøvning. Hvilken sæde-bredde og dybde samt ryg højde ønskes afprøvningsstolene indstillet til? 3. Delaftale 1-3 Kravspecifikation, Tilbehør positions nr Accepteres det at der kun medsendes 1 sæt tilbehør i alt til de 3 delaftaler ved afprøvningen, hvis der udfra hvert af de angivne positionsnumre tilbydes det samme tilbehør til de 3 delaftaler og tilbehøret tydeligt opmærkes med hvilke Det er i orden, at el-kørestolen er crashtestet med fast ryg og ikke med en stropryg. Vi ændrer dog ikke af den grund på standardkonfiguration. Tilbudsgiver skal oplyse, hvilke rygge, elkørestolen er crashtestet med. Ca. 45x45. Ryghøjde ca. 60 cm Ja

2 delaftaler/position numre det vedrører? 4. Delaftale 1-3 Kravspecifikation, Køreegenskaber og opbygning, positions nr 34. Vil udbyder venligst uddybe betegnelsen auto-docking. 5. Delaftale 1-3 Kravspecifikation, Pude, positions nr 44. Accepteres det at sædepuden er betrukket med et åndbart og strækbart tekstil, der kan tørres af med en klud, men ikke kan tages af og vaskes i maskine? 6. Delaftale 1-3 Kravspecifikation, Komfort for bruger, positions nr Vil udbyder venligst beskrive forskellen på hovedstøtte og nakkestøtte. 7. Delaftale 1,2 Kravspecifikation, Tilbehør positions nr 98. Fodplader til sidehængte benstøtter. Der er krav til, at fodpladerne til de sidehængte benstøtter er dybdejusterbare. Accepteres det at dybdejusteringen af fodpladerne opnås ved at flytte benstøtterne frem/tilbage i forhold til sæderammen, der hvor benstøtterne sidder fast i ophænget på sæderammen? Derved opnås høj grad af stabilitet og dybdejustering af fodpladerne, og denne indstillingsposition sikrer endvidere mulighed for at opnå at benstøtten indstilles optimalt i forhold til knæets omdrejningspunkt. 8. Rammeaftale side 20, punkt 6.5 Kvalitetssikring Leverandøren er forpligtet til på ordregivers opfordring at fremsende oplysninger om reklamationer og eventuelle tilbagekaldelser, arten heraf, udledte mønstre og tendenser samt leverandørens afhjælpnings- og forebyggende tiltag. Denne oversigt er ikke begrænset til alene at omfatte leverancer til ordregiver, men reklamationer fra andre kunder kan anonymiseres. Gængs praksis er, at fremsendelse af oplysninger om reklamationer for et givet produkt alene kan indeholde oplysninger om kundens egne leverancer. Generelle reklamationer samt eventuelle Gængse auto-docking skal kunne monteres, så som EZ Lock og Dahls docking Nej Nakkestøtte: en simpel pude til anvendelse i bil og når stolen kippes/ryggen fældes. Hovedstøtte skal bruges til borgere, som har behov for mere støtte grundet manglende hovedkontrol. Ja Leverandøren er forpligtet til på ordregivers opfordring at fremsende oplysninger om reklamationer og eventuelle tilbagekaldelser, arten heraf, samt leverandørens afhjælpnings- og forebyggende tiltag.

3 tilbagekaldelser er ikke sager, der håndteres mellem kunden og leverandøren. Ved sådanne sager bliver proceduren fastlagt af Lægemiddelstyrelsen, der som ansvarshavende på dette område er den, som fastsætter niveauet for hvilke oplysninger der vil blive fremsendt. Vil udbyder med udgangspunkt i ovenstående udelade ovenstående sætninger vedr. oplysning om reklamationer og tilbagekaldelser? 9. Rammeaftale side 20, punkt 7 Priser og prisregulering Priserne er ekskl. moms, men indeholder samtlige øvrige afgifter, gebyrer, forsikringsudgifter, levering, kørsel, service, support og emballage mv., jf. pkt. 7. a) Vil udbyder bekræfte, at ovenstående kun er gældende i forbindelse med nykøb? b) Vil udbyder specificere, hvad der forstås ved hhv. service og support? a) Ja b) Service og support i forbindelse med levering og tilpasning som beskrevet under rammeaftalens punkt 14 Konsulentbistand. 10. Rammeaftale side 21, punkt 9.3 Returvarer Har ordregiver foretaget en fejlbestilling, kan denne returneres senest 30 dage efter levering, hvis produkterne og emballagen er intakt. Vil udbyder bekræfte, at ovenstående kun er gældende for produkter i standardsortimentet, og ikke specialtilpassede produkter? 11. Rammeaftale side 23, punkt 12 Bod samt betale en bod på 200 kr. ekskl. moms pr. faktura med fejl. Der kan desuden ligeledes kræves en bod på 200 kr. ekskl. moms ved andre fakturerings fejl Det er gængs praksis, at der forud for idømmelse af bod har foregået en positiv dialog parterne imellem, herunder varsling. Vil udbyder bekræfte, at dette også er tilfældet i denne aftale? 12. Rammeaftale side 25, punkt Ophævelse af ordre Hæves en ordre helt eller delvist, er ordregiver berettiget til at foretage Ja Som udgangspunkt indgår Kolding Kommune i dialog med leverandøren inden opkrævning af bod. Bodsbestemmelsen indeholder en mulighed for Kolding Kommune til at opkræve en bod hos leverandøren. Anvendelsen af denne mulighed vurderes i den konkrete situation af Kolding Kommune. Der kan således ikke stilles et overordnet scenarie op for, hvornår Kolding Kommune vil anvende bestemmelsen. Som udgangspunkt indgår Kolding Kommune i dialog med leverandøren inden vi foretager dækningskøb. Men dette vurderes i den konkrete situation.

4 dækningskøb for leverandørens regning. Det er gængs praksis, at der forud for dækningskøb har foregået en positiv dialog parterne imellem, herunder varsling. Vil udbyder bekræfte, at dette også er tilfældet i denne aftale? 13. Kravspecifikationer, alle delaftaler, mindstekrav pos.nr. 9 QR koden skal linke direkte til brugsanvisningen til produktet ved kontraktstart. QR-koder, som linker direkte til et dokument, vil miste deres funktion, hvis/når der fra leverandørens side uploades et opdateret dokument, da linket herved vil blive ændret. Ved at lade QRkoden linke til produkt-serien på HMIbasen, vil linket ikke miste sin funktion, og der vil være let adgang til alle informationer omkring produktet, herunder også vejledninger. Vil udbyder ændre kravet til, at QR-koden skal linke til produktserien på HMI-basen? Ja, men det er så en betingelse at tilbudsgiver sørger for at den sidste nye brugervejledning er tilgængelig på HMIbasen. 14. Kravspecifikationer, alle delaftaler, mindstekrav pos.nr. 23 Skal have luftfyldte dæk med 4 lags gummi drivhjul Udbyder gøres opmærksom på, at man i dag typisk angiver det maksimale tryk dækket kan belastes med i stedet for antal bæltelag. I den sammenhæng skal det bemærkes, at de fleste personbiler i dag kører med dæk med kun et eller to bæltelag. I henhold til Europæisk indekstabel over bæltelag og maksimalt tryk skal et 4-lags dæk kunne tåle et maksimalt tryk på 2,45 bar. Vil udbyder, på baggrund heraf, ændre kravet til, at drivhjul skal kunne tåle et maksimalt tryk på minimum 2,45 bar? 15. Kravspecifikation, alle delaftaler, mindstekrav pos.nr. 39 Sædeenheden skal kunne kippes elektrisk fra Det er vores erfaring fra daglig praksis, at Ja Ordregiver har andre erfaringer og fastholder kravet.

5 et kip på 30 er tilstrækkeligt til at dække langt de fleste borgeres behov. Mange borgere føler sig ikke trygge ved at anvende større kip, og specielt i kombination med en el-ryg føler de sig utrygge og udfordrede. Desuden er det ikke alle udbydere på det danske marked, som har 45 kip som standard i deres program, hvilket vil mindske antallet af tilbudsgivere. Vil udbyder, for at øge antallet af mulige tilbudsgivere og dermed konkurrencen tilbudsgiverne imellem, ændre mindstekrav om el-kip på 0-45 fra at være at mindstekrav til at indgå som konkurrenceparameter? 16. Kravspecifikation, delaftale 2, mindstekrav pos.nr. 27 Totalbredde må maximalt være 63 cm på det bredeste punkt på understel Vil udbyder bekræfte, at mindstekrav til totalbredden på understel skal være 65 cm, så kravet er det samme for alle delaftaler? 17. Tilbudsliste, Alle delaftaler: Hvis der er flere varenumre tilknyttet en del ex. benstøtter højre og venstre side, hvorledes ønskes det noteret i skemaet? Kan der tilføjes linjer, eller skal ophæng og benstøtter til både højre og venstre side noteres i samme felt? 18. Tilbudsliste, Alle delaftaler: Hvis eks. sædepuder og rygpuder med forskellig bredde har forskelligt varenummer, hvorledes ønskes de forskellige bredder noteret i skemaet? Kan der indsættes flere linjer? 19. Tilbudsliste, Delaftale 1 pos. 4, motor til benstøtter. Menes der her motor til den centerbenstøtte der er i standard konfigurationen(jf. krav spec pos.58), eller menes der motorer til sidehængte benstøtter? 20. Spørgsmål til: Vi ønsker at den centerstyrede el-kørestol er smallere end de andre. Det er ikke en fejl. Forskellige varenumre til samme produkt noteres i samme felt i tilbudslisten. Ud for hvert varenummer noteres det, hvilken del af produktet dette tilhører. Forskellige varenumre til samme produkt noteres i samme felt i tilbudslisten. Ud for hvert varenummer noteres det, hvilken størrelse/bredde dette tilhører. Der menes motor til centerbenstøtte. Pris på holder, jf. tilbudslisten pos.nr. 31, slettes. Dette er nu rettet, se version 2 af tilbudsliste. Der ønskes holder til tablet, mobiltelefon

6 med opladning i holder (Pos. Nr. 31). Der findes specifikke holdere til den enkelte mobil og tablet og de har alle forskellige priser. Det bedes specificeret til hvilken modeller der ønskes pris på. 21. Spørgsmål til: Der ønskes pris på komplet beslag med Hemiarmlænspude der kan drejes ind foran kroppen. Der ønskes pris på Hemiarmlæn (Pos. Nr. 20). Er det kun armlænspuden der ønskes pris på eller er det komplet beslag med Hemiarmlænspude der kan drejes ind foran kroppen? 22. Spørgsmål til: Der ønskes pris på 4 punkt sele bespænding. I fald beslagene er en integreret del af kørestolen, skal der ikke afgives pris i pos.nr. 33. Dette er nu beskrevet i vejledningen i tilbudsliste version 2. Der ønskes pris på bespændingsbeslag til bil (pos. Nr. 33) Er det til docking station eller til 4 punkt sele bespænding? Hvis det er til 4 punktselebespænding, hvordan forholder man sig når beslagene er en integreret del af kørestolen? 23. Spørgsmål til: Der ønskes pris på beslag til montering af nakkestøtte (pos. Nr. 37). Hvordan forholder man sig når beslaget er en integreret del af kørestolen? Der ønskes pris på for- og baglygter og pris på blink for og bag. På vores kørestole er både lygte og blinklys integreret i samme enhed, hvordan skal vi opdele prisen i pos. Nr. 42 og 43? I fald beslaget til nakkestøtten er en integreret del af kørestolen, skal der ikke afgives pris i pos.nr. 37. Dette er nu beskrevet i vejledningen i tilbudsliste version 2. Lygter og blink: I så tilfælde skrives prisen på den samlede enhed i pos.nr. 42 for- og baglygter med en bemærkning i pos.nr. 43 Blink - for og bag, om at det er en integreret enhed. 24. Spørgsmål til: Mindstekravet i pos.nr. 71 rettes, således

7 der står: Der skal være batteriindikator. Se ny kravspecifikation version 2 I mindstekravene (pkt. 71) skal der være en batteriindikator som fortæller hvor meget strøm der er tilbage. På, formentligt, alle kørestole på det danske marked er en batteriindikator, men disse måler ikke på strømmen (ampere), men på batterispændingen (Volt). Det er ikke muligt at måle på strømmen (Ampere). Så dette bør rettes i mindstekravene. 25. Spørgsmål til: Mindstekravet i pos.nr. 81 rettes, således der står: Armlæn: kan armlæn indstilles til den enkelte. Komfort og materiale af armlænspuder. Se ny kravspecifikation version 2. I mindstekravene pkt. 81, Armlæn: Kan indstilles til den enkelte bruger, eks. Vinkles ind foran brugeren. De fleste armlænsbeslag kan indstilles i de fleste retninger, men hvis der er behov for at de kan vinkles ind foran kroppen er det ofte et spec. armlænsbeslag der bruges til Hemiarmlæn. Skal et sådan beslag monteres på stolen og medregnes i prisen eller kan det leveres som tilbehør? 26. Spørgsmål til: Pos.nr. 119 ændres til følgende: Holder til tablet, mobiltelefon (med opladning i holder) skal kunne bestilles ved leverandøren på de modeller af holdere, der findes på markedet. Se ny kravspecifikation version 2. I mindste kravene pkt. 119, skal der leveres en holder til tablet, mobil telefon (med opladning i holder. Der findes specifikke holdere til den enkelte mobil og tablet og de har alle forskellige priser. Det bedes specificeret til hvilken modeller der ønskes. 27. Spørgsmål til: Vi henviser til spørgsmål/svar nr. 2. Styreboks i højre side.

8 Vi kan ikke umiddelbart finde oplysninger om hvordan de enkelte stole, der skal indleveres som vareprøver skal bygges op. Hvilken sædebredde, sædedybde, styreboks side, hvilke benstøtter etc. Kommer der en specifikation på hvordan vareprøverne skal bygges op eller kan det oplyses hvor specifikationerne kan findes i materialet? Stolene skal leveres som beskrevet i standardkonfigurationen (se punkt 1-75 i kravspecifikationerne, hvor de dele, vi ønsker monteret, er beskrevet for de enkelte stole). Det er f.eks. ikke de samme benstøtter, der ønskes til de tre typer. 28. Kravspecifikation alle delaftaler, pos Tilbehørsdele der ønskes medsendt til afprøvning, skal de medsendes løst eks. hjælperstyring, benstøtter og lårstyr, eller er der dele der ønskes monteret på stolene? I pos. 90 Betjening af hjælperstyring, skal denne medsendes løst eller monteret på den ene stol til vurdering af konkurrenceparameter? 29. ESPD, Del IV: Udvælgelseskriterier, punkt B: Økonomisk og finansiel formåen. Her ønskes årsomsætning oplyst, men i udbudsmaterialet pkt 6.2 udvælgelseskriterier efterspørges Positiv egenkapital som et mindstekrav. Er det årsomsætning eller er det egenkapital der ønskes oplyst i punkt B i ESPD? 30. I ESPD en under artikel 58 burde det ikke også være muligt at indtaste tallene for regnskabsår 2016? 31. Under kravsspecifikationerne nr. 88 betjeningsmulighed, spørger i ind til hvor gode memory funktioner der er. Hvad menes der med dette? 32. Under kravsspecifikationerne nr. 98 fodplader, beder i om at de skal være forsynet med aftagelig hælstrop/hælkant. Kunne det også være en lægstøtte, der jo også forhindrer bagudglidning af underbenet? 33. Under kravsspecifikationerne nr. 99 kropsstøtter, beder i om at de skal være aftagelige. Må dette foregå vha. værktøj, fingerskruer eller ingen af delene? Vi vil gerne have monteret hjælperstyring og beslag til kropstyring. Det er tilstrækkeligt at montere det på én stol, hvis I byder ind med flere, og det passer til de andre stole. Det er en fejl at årsomsætningen efterspørges. I ESPD, Del IV: Udvælgelseskriterier, punkt B: Økonomisk og finansiel formåen, skal I oplyse egenkapitalen for de seneste 3 år. Dette er rettet. I ny ESPD version 2 skal I anføre beløbet af egenkapitalen i feltet nøgletal, og i beskrivelsen skal i anføre egenkapital samt årstal herfor. Det vægtes positivt, hvis det er muligt at programmere således, at stolen kan huske forskellige positioner f.eks. en aktiv siddestilling og en hvilestilling. Desuden vægtes det positivt, hvis stolen kan huske forskellige kørselsprofiler (eks. kørsel egnet til indendørs og udendørs). Ja Ja det er i orden at der skal anvendes værktøj eller fingerskruer, men der vurderes på brugervenligheden. 34. Kan ordregiver bekræfte, at referencer ikke Referencer skal angives i ESPD en, del IV,

9 skal medsendes udbuddet, men derimod dokumenteres af de vindende leverandører? 35. Ordregiver ønsker tilbuddet sendt via mail. Dog er der en begrænsning for hvor store filer der kan sendes via mail. Kan ordregiver acceptere at tilbuddet sendes som en zipped fil for dermed at komprimere filerne? 36. Kan ordregiver bekræfte at der med tilbuddet ikke skal sendes brugsanvisning og produktblade/brochure, men derimod først ved kontraktstart? 37. På nye og innovative produkter kan det forekomme at dokumentation i form af brugsanvisning og produktblad ikke findes på dansk da det er omfattende og bekostningsfuldt at få oversat. Kan ordregiver derfor acceptere at kravet til brugsanvisning og produktblad på dansk først gælder fra kontraktstart? 38. Tilbudsliste: I pos. nr. 27 ønsker I pris på Kurv til montering foran borger. Dette er ikke et almindeligt tilbehør til en elkørestol, men derimod en el-scooter. Samtidig tillader konstruktionen heller ikke at der monteres en kurv foran på elkørestolen. Derimod kan der bag elkørestolen monteres en bagageboks eller lign. Vil ordregiver tag bort pos. nr. 27 i tilbudslisten? 39. Vi får ikke downloaded Bilag 1 ESPD, og jeg ber om at dette sendes undertegnede på e-post om mulig? 40. Med henvisning til spørgsmål/svar nr. 1 håber vi at I vil genoverveje jeres svar. Da vores stole ikke er testet i henhold til DS/EN med stropryg monteret som standardkonfiguration vil det ikke være muligt for os at byde ind på udbuddet med vores stole. Skulle ordregiver vælge at frafalde kravet i pos nr.1 vil vi ikke kunne byde ind med vores stole. afsnit C, jf. udbudsmaterialet pkt Ja, tilbud må gerne sendes som en zipped fil. Vi har brug for materialet i forbindelse med afprøvning af stolene, så det er tilstrækkeligt, at det leveres på det tidspunkt. Accepteres, hvis materialet er på engelsk. Ja, dette er rettet i ny tilbudsliste version 3. Vi sender det ikke, men vil her beskrive, hvordan det kan downloades. Åben Internet Explorer og gå til udbud af el-kørestole på kolding.dk. Tryk på linket til ESPD version 2. En ny fane åbner og i denne fane vælger I funktioner (eller trykker Alt+X), går ned i filer og trykker gem som. I gemmer så filen på jeres egen computer. Det er i orden, at stolen er crashtestet med en fast ryg, men den skal leveres til Kolding Kommune med stropryg som standard. Fast ryg skal kunne tilkøbes. Kørestolen skal leveres til afprøvningen med en stropryg. Vi opfordre derfor ordregiver at genoverveje ændring af mindstekrav til ryg

10 pos. nr. 46 til: Stropryg, minimum 5 justerbare stropper eller Fast ryg, således at kørestolen som standardkonfiguration kan være med fast ryg eller stropryg. Det stolen ikke leveres med som standard skal kunne tilkøbes som tilbehør.

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S )

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S ) Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S 232-483473) Udbudsbetingelser, Udkast til rammeaftale, ESPD samt generelt til Tilbudsskemaer og

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Miniudbudsmateriale. Skema udfyldes endeligt af Kommunen forinden udsendelse til brug for gennemførelse af Miniudbud. Tilbudsskema for el-kørestole

Miniudbudsmateriale. Skema udfyldes endeligt af Kommunen forinden udsendelse til brug for gennemførelse af Miniudbud. Tilbudsskema for el-kørestole Miniudbudsmateriale Skema udfyldes endeligt af Kommunen forinden udsendelse til brug for gennemførelse af Miniudbud Tilbudsskema for el-kørestole Til brug for gennemførelse af miniudbud 1/21 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S )

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S ) Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S 232-483473) Udbudsbetingelser, Udkast til rammeaftale, ESPD samt generelt til Tilbudsskemaer og

Læs mere

Indkøbsskabelon. Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick)

Indkøbsskabelon. Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick) Indkøbsskabelon Elektrisk kørestol med motoriseret styring (joystick) ISO-nr. 12 23 06 Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Indkøbsskabelon. Kørestol, hjælpermanøvreret, komfort

Indkøbsskabelon. Kørestol, hjælpermanøvreret, komfort Indkøbsskabelon Kørestol, hjælpermanøvreret, komfort ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 22 18 (-04) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Indkøbsskabelon. Kørestol, aktiv krydsramme. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-08)

Indkøbsskabelon. Kørestol, aktiv krydsramme. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-08) Indkøbsskabelon ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 22 03 (-08) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af indkøbsaftaler/udbud. Skabelonen

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger:

blive lagt vægt på... Indstillingsmuligheder. brugervenlighed for borger: Kravspecifikation delaftale 1/2015: Manuel hjælpermanøvreret komfortkørestol ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 18-04 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. kaffe, te og maskiner 16. juni 2017 Nr Spørgsmål Svar 1 Bilag 2 tilbudslisten Fanen kaffe: - I kolonne L udregnes

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 2/2015: Manuel kørestol med krydsramme ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 03-08

Kravspecifikation delaftale 2/2015: Manuel kørestol med krydsramme ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 03-08 Kravspecifikation delaftale 2/2015: Manuel kørestol med krydsramme ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 22 03-08 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor

Læs mere

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S )

Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S ) Spørgsmål og svar til Levering af Børnehjælpemidler samt Rollatorer og Arbejdsstole til KomUdbud (2017/S 232-483473) Udbudsbetingelser, Udkast til rammeaftale, ESPD samt generelt til Tilbudsskemaer og

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Samlet oversigt af 30.8.2013 over spørgsmål og svar til EU-udbud 2013/S 160-279148 udbud af genbrugshjælpemidler for indkøbssamarbejdet Limfjord Vest

Samlet oversigt af 30.8.2013 over spørgsmål og svar til EU-udbud 2013/S 160-279148 udbud af genbrugshjælpemidler for indkøbssamarbejdet Limfjord Vest Indhold Generelle forhold... 4 Diverse spørgsmål... 4 Referenceliste... 5 Afsnit 2.10 - delaftaler... 6 Afsnit 2.15 udvælgelseskriterier... 7 Afsnit 2.16 tildelingskriterium... 8 Afsnit 2.3 sprog... 9

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med sædetilt, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-22) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-23) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber ADD-ON DRIVE C O M P A T I B L E Rea kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens

Læs mere

Modulite sædesystem. Invacare. Fleksibelt, funktionelt & komfortabelt

Modulite sædesystem. Invacare. Fleksibelt, funktionelt & komfortabelt sædesystem Fleksibelt, funktionelt & komfortabelt Invacare er et fleksibelt, funktionelt og komfortabelt sædesystem. giver god mulighed for individuel tilpasning og optimal positionering. sædesystemet

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Rea Flex3. Invacare. Et ryg-/sædesystem med mange muligheder

Rea Flex3. Invacare. Et ryg-/sædesystem med mange muligheder Et ryg-/sædesystem med mange muligheder Invacare Rea Flex3 er et fleksibelt ryg-/sædesystem med mange positioneringsmuligheder, herunder god mulighed for individuel tilpasning. Flex3 kan anvendes på både

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Vejledning til Tilbudsgiver Juli 2017 Side 0 af 13 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 2. DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT (ESPD)...3 HVORNÅR SKAL MAN ANVENDE

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S

Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S Spørgsmål og svar til udbud af bærbare computere 2015/S 244-443181 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på http://www.ikast-brande.dk

Læs mere

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar angående EU-udbud vedrørende projektindkøb af velfærdsteknologi til Lemvig Kommune 16.04.2015 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 4/2013: Tryksårsforebyggende siddepude til tryksårskategori 4. ISO nr./ standarder (eller tilsvarende): 04 33 03

Kravspecifikation delaftale 4/2013: Tryksårsforebyggende siddepude til tryksårskategori 4. ISO nr./ standarder (eller tilsvarende): 04 33 03 Kravspecifikation delaftale 4/2013: Tryksårsforebyggende siddepude til tryksårskategori 4. ISO nr./ standarder (eller tilsvarende): 04 33 03 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: 2 arbejdsdage.

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014

Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Udbud på levering af brændstoffer Version 7. marts 2014 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 1 27-02-2014 07-03-2014 Delaftale 2 kontokortordning til tankstationer

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

4 Bliver tilbudsfristen rykket? Ja. Tilbudsfristen rykkes til 7. december 2015, kl.11.00.

4 Bliver tilbudsfristen rykket? Ja. Tilbudsfristen rykkes til 7. december 2015, kl.11.00. Spørgsmål og svar 19.10.2015 Nr. Spørgsmål Svar 1 Er det muligt at få en dwg fil der indeholder alle lokalerne der skal indrettes, fremfor den nuværende der kun indeholder halvdelen af de lokaler der skal

Læs mere

10 - Spørgsmål og svar til EU-udbud 2013/S Udbud af genbrugshjælpemidler for indkøbssamarbejdet Limfjord Vest spørgsmål 37-52

10 - Spørgsmål og svar til EU-udbud 2013/S Udbud af genbrugshjælpemidler for indkøbssamarbejdet Limfjord Vest spørgsmål 37-52 Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående svar har juridisk forrang i forhold til det øvrige udbudsmateriale. Der er indkommet nedenstående spørgsmål til ovenstående EU-udbud: Nr. Svar: Spørgsmål

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 02.05.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar

Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Kontraktbilag D Spørgsmål & svar Vedrørende EU-udbud af kontrakt på elektroniske dørlåse til Skanderborg Kommune, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 131-234577 Dokumentet er opdateret den. Tilbudsgiver skal

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S

Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S Spørgsmål og svar til Udbud på levering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr. TED-nummer 2018/S 040-086927 Dato for offentliggørelse: 14. marts 2018 Nummer Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Vil det være muligt,

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR Begrænset udbud. Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Aarhus Universitet

SPØRGSMÅL OG SVAR Begrænset udbud. Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Aarhus Universitet SPØRGSMÅL OG SVAR 2017 Begrænset udbud af Rammeaftale vedr. indkøb af håndværkerydelser til Opdateret: 15-09-2017 version 3 Nr. Spørgsmål Svar 1 Vedr. prækvalifikationsbetingelser ESPD et må afleveres

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse:

Spørgsmål og svar til 2016/S Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip. Dato for offentliggørelse: Spørgsmål og svar til 2016/S 009-010787 Udbud af bidet toiletter, bidet toiletsæder og toiletsædeløfter med kip Dato for offentliggørelse: 18-01-2016 Nummer Spørgsmål Svar 1 Udbudsmateriale pkt. 1.26 -

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Power elkørestol med muligheder

Power elkørestol med muligheder Kørestolen har sæde/ryg/benstøttefunktion Ryg og benstøtter justeres mod vandret. Der opnås en hvilefunktion I kørestolen som trinløst kan reguleres via joysticket. Derved kan brugeren ændre siddestilling

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 22-31

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 22-31 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 22-31 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 22 17.2.2015 19.2.2015 Generelt for alle delaftaler - Mærkning

Læs mere

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015

Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Rebild Kommune - Udbud af vask og leje af beklædning spørgsmål, svar og ændringer 23. november 2015 Udbudsmaterialet Spørgsmål Svar Ændring af udbudsmaterialet 1. Udkast til rammeaftale Rebild Kommune

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

FRIT SÆDEVALG AJ STOLE

FRIT SÆDEVALG AJ STOLE FRIT SÆDEVALG ROLTEC VISION kan monteres med alle sædefabrikater, der findes på markedet. Dette sikrer, at brugerens og terapeutens behov og ønsker tilgodeses bedst muligt. AJ STOLE ROLTECs faste samarbejdspartner,

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Spørgsmål og svar til:

Spørgsmål og svar til: 21-6-2018 Sagsnummer.: 18/15998 Sagstype: KLE: 88.00.00 Sagsbehandler: Udbudskonsulent Malle Grimnitz Tlf.: 87535556 Spørgsmål og svar til: EU-udbud på levering af indretning af handicapbiler til Jysk

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S 121-184104 Udbud af den logistiske håndtering af vareforsyning til praktiserende læger m.v. i Region Midtjylland Spørgsmål 1: Kan RM henvise

Læs mere

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-23-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af elektriske undersøgelseslejer, transportlejer, røntgenlejer og dagkirurgiske stole 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Læs mere

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl?

Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag i Mercell er dette en fejl? Spørgsmål/svar vedr. udbud af kaffe/the 1. Rammeaftalen, s. 5, pkt. 3 & bilag 1, kravspecifikationen, s.2, pkt. 1.4 Der omtales Bilag 2: systemkrav vedrørende e-handel, men vi kan ikke finde dette bilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende begrænset EU-udbud af merchandise, profilbeklædning og julegaver til University College Nordjylland (UCN), udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 210-380900 Opdateret den Ansøger

Læs mere

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Focus Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea Focus Rea Focus er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens faste sædeplade

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare Family Èn stor familie Invacare Rea komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram der er kompatibelt på tværs af

Læs mere

Udbud af MitID. Orienteringsmøde den 4. januar 2018

Udbud af MitID. Orienteringsmøde den 4. januar 2018 Udbud af MitID Orienteringsmøde den 4. januar 2018 Dagsorden 1. Kort om udbuddet 2. Hovedaktører 3. Tids- og procesplan for udbudsforløbet 4. Udvælgelse 5. Det elektroniske udbudssystem og ESPD 6. Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Matrx Rygsystemer. Invacare. En optimal og fleksibel støtte

Matrx Rygsystemer. Invacare. En optimal og fleksibel støtte En optimal og fleksibel støtte faste rygsystem er velegnet for den aktive kørestolsbruger, som har behov for moderat eller let støtte af ryggen. Matrx er i et moderne, let og smart design. Matrx giver

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram

Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram Til: Potentielle tilbudsgivere vedr. Region Hovedstadens lederudviklingsprogram version 2.0 Koncern Økonomi Indkøb Opgang Blok C Afsnit 1.sal Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon +45 38 66 50 00 Direkte

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges.

Nej, tidsfristen for levering af vareprøve kan ikke forlænges. Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Kirsten Thorup, Helle Bøjen Larsen, Lars Tolstrup) 29. november 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Kirsten Thorup, Helle Bøjen Larsen, Lars Tolstrup) 29. november 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0022255 (Kirsten Thorup, Helle Bøjen Larsen, Lars Tolstrup) 29. november 2010 K E N D E L S E HMN A/S (selv) mod K-17 Indkøbsfællesskabet (advokat Peter Lund Meyer, København)

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020464 (Michael Kistrup, Vibeke Steenberg, Gorm K. Elikhofer) 25. oktober 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020464 (Michael Kistrup, Vibeke Steenberg, Gorm K. Elikhofer) 25. oktober 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0020464 (Michael Kistrup, Vibeke Steenberg, Gorm K. Elikhofer) 25. oktober 2010 K E N D E L S E Coloplast Danmark A/S (advokat Malene Lystoft Zabel, København) mod Region

Læs mere

Surrings- & Dockingkit

Surrings- & Dockingkit MONTERINGSMANUAL Surrings- & Dockingkit DK PASSER TIL: VELA Blues 100, 210, 300 & 1100 Manual. nr. 105900 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING 3 1.1. SIKKERHED 4 1.2. REKLAMATIONSRET 5 1.3. UDPAKNING AF

Læs mere

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale.

Ansøger skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige prækvalifikationsmateriale. Spørgsmål og svar vedrørende prækvalifikation på begrænset EU-udbud af håndværkerydelser for Professionshøjskolen Metropol, udbudsbekendtgørelse nr. 2016/S 067-116264. 06.07.2016 Bemærk! Ordregivers tilføjelser

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk

Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk Kravspecifikation delaftale 1/2013: Badebænk ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 09 33 03-30 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor 2 arbejdsdage. Bestillingsdagen

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 14 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere