Coaching. - Esbjerg. April Maj Illinois, USA! Gå ikke glip af dette møde og bemærk ændret ugedag!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Coaching. - Esbjerg. April Maj 2006. Illinois, USA! Gå ikke glip af dette møde og bemærk ændret ugedag!"

Transkript

1 - Esbjerg April Maj 2006 Coaching MED EN AF VERDENS FØRENDE COACHES: Marstercoach Jan Elfine fra Illinois, USA! Gå ikke glip af dette møde og bemærk ændret ugedag! Vi har været så heldige at få fat i en af verdens førende coaches, Mastercoach Jan Elfline fra Illinois, USA.. Hun er i landet mandag den 1. maj og vil give et foredrag særligt tilegnet EK Esbjerg. Foredraget foregår på letforståeligt amerikansk. Jan er en blændende formidler, hun præsenterer stoffet enkelt, overskueligt og med stor indlevelse. Hun vil denne mandag aften give os et lille indblik i hvordan vi kan få anvende coaching. Coaching er en metode til personlig udvikling, baseret på en professionel dialog. Coaching handler i al sin enkelthed om at åbne for og accelerere et menneskes potentiale til at maksimere sine egne præstationer. Via gode spørgsmål, kan man få mennesker til at yde ekstraordinære præstationer og selv tage ansvar for det. Jan Elfine begyndte at coache i 1993 og har været fuldtidscoach siden Hun er certificeret Professional/Personal Coach (CPPC) og NLP Master Practitioner og Træner. I 1998 blev hun anerkendt som Master Certificeret Coach (MCC) af The International Coach Federation, en udmærkelse, der er forbeholdt førende på området. I tillæg til dette har hun stor erfaring som lærer. Hun har en doktorgrad i Education og har undervist på universitetsniveau i over ti år. Hun holder meget af at lære fra sig og tilfører undervisningsmiljøet en dynamisk blanding af indsigt og humor. Herudover har hun sin egen private coaching-praksis. Vel mødt - Bestyrelsen! Mandag den 1. maj Kl Sted: Musikkonservatoriet (Indgang ved hovedindgangen) Aftenens program: Kl Spisning Kl Foredrag Kaffe efter foredraget! Tilmelding senest: 27. april kl ved både, at overføre indbetaling til konto (Sydbank). Og tilmelde dig på eller til Linette Birkmose. Arrangementspris: Kr. 160,- EK Medlemmer Kr. 210,- for gæster Formand/Netværksbog: Næstformand/Presse: Kasser: Arrangementer: Arrangementer: Tilmelding: Sekretær/EK-Nyt: Mette Moesgaard Britta Lassen Susanne Kierkegaard Helle Føns Susanne Bruun Hansen Linette Birkmose Tina Margrethe Pedersen Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: Tlf.: mm@tblaw.dk brl@esbkomm.dk suskier@sydbank.dk helle@fons.dk sbh@csgruppen.dk lbirkmose@privat.dk iris@postkasse.net

2 April Maj 2006 Side 2 af 9 Tøseløbet 2006 SÅ ER DET NU LØBESKOENE SKAL FINDES FREM: for vi regner selvfølgelig med din deltagelse når EK traditionen tro stiller med et stort hold til årets Tøseløb. Sidste år var deltagerantallet 27 og det skulle vi jo gerne slå i år... Selve løbet Løbet finder sted tirsdag den 9. maj kl , med både start og mål ved gryden i Vognsbølparken. Vi mødes på plænen i startområdet ved EK banneret kl , hvor der uddeles Sydbank sponsorerede T-shirts og løbsnumre. Distancer Der er 2 distancer at vælge imellem, 3,5 km og 6,1 km, og alle kan deltage uanset om man ønsker at løbe eller gå. Og så til det sociale Efter løbet samles vi på plænen ved EK banneret, hvor EK er vært for et par sandwich som vi kan nyde med et glas vin eller to sponsoreret af Tjæreborg Vinimport, mens vi overværer præmieuddelingen til de hurtigste og følger med i lodtrækningen på løbsnumrene, hvor der er mange og ofte velduftende præmier. Tilmelding Det plejer at være en rigtig hyggelig aften, så tilmeld dig derfor ved at sende en mail til helle@fons.dk og oplys følgende: Navn Alder på løbsdagen Ønsket løbsdistance ( 3,5 km eller 6,1 km) T-Shirt størrelse Pris Prisen for at deltage er 50, - ( dækker tilmeldingsgebyr) og indbetales på registreringsnummer 7701 konto Betalingsfrist Tilmelding samt indbetaling skal finde sted senest den 26. april 2006.

3 April Maj 2006 Side 3 af 9 EK tur til København SÅ ER VI KLAR MED DETALJERNE TIL ÅRETS SOMMERUDFLUGT: som i år kommer til at foregå i København. Vi har booket en bus med plads til 49 personer, så skynd dig, hvis du ikke vil gå glip af denne spændende dag for tilmeldingerne sker efter princippet først til mølle PROGRAM: Kl Vi mødes på Museumspladsen, Nørregade. Der er rundstykker og kaffe i bussen. Kl Virksomhedsbesøg hos Vipp på Islands Brygge. Vi skal se produktionen af den trendy affaldsspand samt den nyindrettede koncertsal i baghuset. Kl Kl Kl Gåtur til Christiansborg Besøg i Folketinget, hvor Nasar Khadar tager imod os. Frokost og dialog i Snapstinget. Kl Kl Gåtur til TDC i Nørregade. Besøg hos TDC koncernen. HR direktør Henriette Fenger Ellekrog tager imod os. Kl Frit slag power shopping, cafébesøg, øl på Nyhavn kun fantasien sætter grænser! Kl Kl Kl Kl Afgang i bus til Bakken. Middag på Bakken. Vi overværer show af de berømte bakkesangerinder. Afgang med bus til Esbjerg NB! For de EK ere der har planlagt at blive i København efter arrangements afslutning, bedes disse ved tilmelding give besked herom til Linette Birkmose, således vi kender antallet på EK erne, der kører med bussen retur til Esbjerg. Der tages forbehold for mindre tidsjusteringer i programmet. TILMELDING OG BETALING Tilmeling sker ved indbetaling af kr. 500, - på konto , og tilmelding på Prisen dækker transport, morgenmad i bussen, frokost i Snapsetinget og middag på Bakken. Sidste frist for tilmelding og betaling er den 4. maj.

4 April Maj 2006 Side 4 af 9 REFERAT RERERAT FRA MARTS DECEMBER MØDET MØDET Kvinder og pension 32 EK ER VAR MØDT OP PÅ DEN RØDE OKSE: for at blive klogere på emnet pension, som i de fleste parforhold oftest er mændenes domæne. af Susanne Bruun Hansen Chefrådgiver Jan Lauersen fra Danica Pension og Mette Moesgaard holdt et indholds- og lærerigt ping-pong foredrag om ovenstående emne. Jan Lauersen pointerede vigtigheden af at forberede sig til den 3. alder, tage stilling til hvordan man lever nu og hvordan man ønsker at leve i fremtiden. Læg en plan uanset hvor man er i sit livsforløb og forhold sig til den. Læg et budget. Man kan fx stille sig flg. spørgsmål: Vil man på efterløn eller pension? Rækker folkepensionen?. Skal huset/sommerhuset sælges? Vil man eje eller leje? Vil man ud at rejse? Alderdommen bliver sjældent billigere. Rækker økonomien/formuen? Kan levefoden bevares? Formueforhold Mette gennemgik de gældende regler ved forskellige formueforhold, såsom særeje, fælleseje, bodeling, ægtepagt m.v. Hun videregav bl.a. et godt råd, hun havde fået under forelæsningerne på universitetet: Man må aldrig kautionere, for det bedste der kunne ske var, at der ikke sker noget. Endvidere anbefalede Mette at få lavet bl.a. testamente og efterfølgende tjekke op på formueforholdene ca. hvert 3. år. (Man kan fx på læse mere om oprettelse af et testamente). Jan Lauersen havde til aftenens foredrag medbragt bogen Kvinder og økonomi,(udgivet af Danica Pension), som blev omdelt til de tilstedeværende EK ere. Han anbefalede at læse bogen, og påpegede, at man i bogen kunne finde svar på mange spørgsmål man måtte have til emnet pension og økonomi.

5 April Maj 2006 Side 5 af 9 Pensioner ny lov træder evt. i kraft pr Mette gennemgik hovedtrækkene for et fremsat lovforslag om fordeling af pensionsopsparing ved skilsmisse, som forventes vedtaget ved årsskiftet. Værdien af de pensionsopsparinger, den nye lov kommer til at omhandle, svarer til et beløb på ca. 650 mia. kr., eller hvad 22 Storebæltsbroer ville koste!... Ved det fremsatte lovforslag lægges op til, at pensionsopsparinger bliver særeje og ikke som nu fælleseje. Det er et faktum, at mænd sparer 60% mere op i pension end kvinder. Derfor anbefaler Mette, at man overvejer nøje, om det er i overensstemmelse med familiens ønsker, hvis pensionerne bliver særeje. Der kan oprettes en ægtepagt, således at pensionsopsparingerne fortsat skal være fælleseje, hvilket kan få stor betydning både i en skilsmissesituation og ved dødsfald. Jan Lauersen sluttede foredraget med de 10 økonomibud om pension og forsikring: 1. Spørg 2. Forstå dine årsopgørelser 3. Tjek dine bankaftaler 4. Læs din lønseddel 5. Spar op til senere i livet 6. Tænk på dine nærmeste 7. Vid hvordan du er stillet 8. Få overblik over formue, gæld og fælleseje 9. Tænk i økonomi hver gang livet ændrer sig 10. Tal med en revisor eller en advokat Herefter var det tid til formandens beretning og generalforsamling.

6 April Maj 2006 Side 6 af 9 Formandens beretning på generalforsamlingen: af Susanne Bruun Hansen Mette lagde ud med at fortælle om den positive feedback bestyrelsen havde fået igennem året på baggrund af årstemaet Netværk, som virkelig har vist sin berettigelse med meget aktivitet såsom uformelle forespørgsler, cirkulation af jobannoncer og CV er blandt foreningens medlemmer, er bare nogle af eksemplerne på, hvad netværket bruges til. Der er nu blevet startet en del netværksgrupper op og målsætningen er, at der løbende skal være 4 netværks- grupper i gang. Arrangementer i årets løb April: Maj: August: September: Oktober: November: December: Januar: Februar: Marts: Maj: Teambuilding v/cheftræner Ove Pedersen EFB Elite A/S, afholdt i Danske Banks lokaler. Sommertur til Fanø, besigtigelse af og foredrag om Atlantvolden, spisning på Kellers Hotel. Foredrag med Charlotte Sieling på Esbjerg Højskole Netværk (opstart af netværksgrupper) v/abelone Glahn, afholdt på Restaurant Akropolis. Sporskifte, paneldiskussion på Esbjerg Vandrerhjem med EK ere som foredragsholdere Virksomhedsbesøg på Agroferm Julearrangement i Hjerting Kirke med efterfølgende julehygge i Jon & Dittes Hus Foredrag: Med humoren som forløser, v/karen Marie Lillelund på Musikkonservatoriet 7 gode vaner v/carsten Lindgaard, Hotel Britannia Kvinder og pension samt Generalforsamling på den Røde Okse Coaching v/master coach Jan Elfline Ekstra arrangementer Ud over det månedlige medlemsmøde er der i løbet af året afholdt følgende ekstra arrangementer: EK konferencen Her deltog hele 67 Esbjerg EK-medlemmer (Mette gjorde opmærksom på, at der p.t. kører et klip på DK4 om Jette Egelund hende med Vippspanden én af foredragsholderne fra EK-konferencen) Tøseturen Her deltog 28 medlemmer EK Rejse til Usedom Her deltog 30 medlemmer Gå-hjem-møde for nye medlemmer Her deltog 19 medlemmer et positivt tiltag, som bliver gentaget med flere nye medlemmer senere på året Kommende ekstra arrangement Bustur til København, se programmet annonceret på side 3. Endvidere bad Mette de tilstedeværende EK ere om at sætte kryds i kalenderen lørdag d , hvor Herning i år er vært for EK Konferencen.

7 April Maj 2006 Side 7 af 9 Medlemmer Status p.t. 106 medlemmer Sidste år 91 medlemmer Fremgang på 16% Nye medlemmer I år: 30. Sidste år: 24 medlemmer. Alle nye medlemmer omtales i EK Nyt, når formanden har modtaget foto samt data, endvidere præsenteres de nye medlemmer på medlemsmøderne. Udmeldelser I år: 15. Sidste år: 13. Alle, der melder sig ud, bliver kontaktet og bedt om en uddybning af, hvorfor de melder sig ud. Presse EK har haft en flot omtale i marts nummeret af Månedsmagasinet Erhverv netop omkring årstemaet Netværk. Endvidere har Britta Lassen for nylig været på pressekursus. Pr nedlægges Esbjerg Erhvervscenter og i stedet dannes Esbjerg Erhvervsudvikling, som herefter udgøres både af erhvervscentret og turistbureauet. Til dette forum skal 2 erhvervskvinder vælges ind i bestyrelsen. Der er allerede flere, der har meldt sig som kandidater til disse poster. Mettes slutreplik var, at vi er en god forening men vi kan sagtens blive bedre! Generalforsamlingen i korte træk: 1. Valg af dirigent Inge Jacobsen blev valgt 2. Valg af 2 stemmetællere Betina Lauridsen og Mette Larsen 3. Bestyrelsens beretning, herunder referat af arbejdet i Fællesudvalget Mette fremlagde bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af Foreningens reviderede årsregnskab til godkendelse Regnskabet blev godkendt 5. Fremlæggelse af bestyrelsens budget for igangværende regnskabsår Budgettet blev godkendt 6. Bestyrelsen foreslår, at vedtægterne ændres i overensstemmelse med rundsendt forslag, Vedtægtsændringerne blev godkendt. der er vedtaget i Fællesudvalget (Ændringerne vedrører især landssamarbejdet) 7. Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsesmedlemmer er kontingentfri Forslaget blev vedtaget. 8. Valg af formand Mette Moesgaard blev genvalgt 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer Britta Lassen, Susanne Kierkegaard og Linette Birkmose blev genvalgt. 10. Valg af suppleant Elsebeth Skouboe blev genvalgt 11. Valg af 1 revisor og 1 suppleant for denne Genvalg af Agnete Dahlmann og Inge Marie Jensen 12. Eventuelt Mette takkede bestyrelsen for god arbejdsindsats og Inge for fornem styring af generalforsamlingen.

8 April Maj 2006 Side 8 af 9 MEDLEMSNYT NYE MEDLEMMER: TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN: Inge Jacobsen: Ønskes tillykke med de 65 år den14. April Marrit Nielsen: Ønskes tillykke med de 60 år den 21. Maj Helle Føns: Ønskes tillykke med de 45 år den 22. Maj Inger Overgård: Ønskes tillykke med de 55 år den 31. Maj UDMELDTE PR. ÅRSSKIFTET: Bente Bøttern Grethe Skelmose Ghita Hansen Sanna Bekmose Pia Hvorslev Britta Nylin Bettina Hansen Inger Overgaard Karen Madsen Mette Gadgaard Virksomhed: all-in2 Stilling: Selvstændig Adresse: Juulsvej 13, 6800 Varde Telefon: Website: Virksomhed: KursusCenter Vest Stilling: Virksomhedskonsulent Adresse: Kuffen 40, 6710 Esbjerg V Telefon: Virksomhed: Stilling: Adresse: Telefon: Website: Virksomhed: Stilling: Adresse: Telefon: Virksomhed: Stilling: Adresse: Telefon: Website:

9 April Maj 2006 Side 9 af 9 ARRANGEMENTER 1. Maj: Coaching ved master coach Jan Elfline. Se OBS: Datoen er en mandag! 9. MAJ: Tøseløbet i Vognsbølparken. 19. MAJ: EK tur til København. En dags tur med både fagligt og kulturelt indhold. 30. AUGUST: Clement Kjersgaard kommer til byen. Vi får besøg af DR-2 s karismatiske vært ved programmet Clement direkte. Tilmelding via 1) Klik på Esbjerg 2) Klik på Aktiviteter i Esbjerg 3) Klik på arrangementet - i den pågældende måned 4) Klik på Tilmeld 5) Indtast brugernavn og password og klik på Login 6) Klik på Tilmeld til aktivitet Tjek at du er tilmeldt ved at gentage punkt 1-3 og herefter klikke på Deltagerliste Tilmelding: Kan ligeledes ske til Linette Birkmose, pr. brev, telefon eller . Adresse: Kronprinsensgade 102, 3.sal, 6700 Esbjerg Telefon : / Mobil : lbirkmose@privat.dk Gæster: Skal tilmeldes hos Linette Birkmose. Kan ikke tilmeldes via Betaling: Overførsel til konto (Sydbank) senest ved tilmeldingsfristens udløb (mandag kl ). Kan undtagelsesvis ske kontant ved fremmøde. Gæster betaler gæstegebyr kr. 50,- samt almindeligt deltagergebyr kr. 160,-. Deadline EK Nyt tirsdag den 10/8-2006: Materiale til EK Nyt August 2006 skal være redaktionen i ænde senest d. 10/ Materiale og indlæg sendes elektronisk til: Tina Margrethe Pedersen: iris@postkasse.net Framelding: Restaurantørerne skal også have mulighed for at planlægge, der opkræves derfor almindeligt deltagergebyr på kr. 160,- på alle former for framelding som modtages efter tilmeldingsfristens udløb (mandag kl ) Tilmelding: Til mødet mandag den 1. maj 2006 kl Tilmeldingsfrist: Deadline torsdag d. 27/4 - kl Navn Adresse

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Succespunktet. Find det og brug det

Succespunktet. Find det og brug det ErhvervsKvindeNyt APRIL 2008 Succespunktet. Find det og brug det VI FÅR BESØG AF LEDELSESRÅDGIVER PETER HORN Peter Horn er direktør i Peter Horn & Co, en virksomhed, der beskæftiger sig med strategisk

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

Prostitution som karriere

Prostitution som karriere ErhvervsKvindeNyt MARTS 2008 Prostitution som karriere VI FÅR BESØG AF LEDEREN AF REDEN I ÅRHUS, JOAN FISKER HOUGAARD Joan Fisker Hougaard kommer og fortæller om sit arbejde, der bringer hende i kontakt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 Virksomhedsbesøg på Renseanlæg Øst RUNDVISNING V/SPILDEVANDSCHEF FLEMMING ANDERSEN Vi starter med spisning på Den Røde Okse kl. 18-19. Herefter kører vi til Renseanlæg Øst,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010

ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010 ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010 Kommunikation med afsæt i netværk, efterfulgt af generalforsamling, onsdag d. 24. marts 2010 Inden årets generalforsamling, afholdes inspirerende foredrag af Vibeke Arensbak

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007 ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007. Tilmelding og betaling: Senest d. 26/11 kl. 12.00 på www.erhvervskvinder.dk samt overførsel af deltagergebyr til konto 7701 0362473 (Sydbank). Arrangementspris:

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008. Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008. Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08 ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008 Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08 Program for turen: Kl. 06.30 Kl. 10.00 Kl. 12.00 Kl. 16.00 Kl. 18.00 Kl. 20.30 Kl. 23.00 Afgang fra Museumspladsen, Nørregade, Esbjerg.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 Sælg produkter, dig selv, din virksomhed eller hvad du gerne vil vise resten af ErhvervsKvinder Esbjerg. Målet med netværksmessen er: At lære hinanden samt vore virksomheder/produkter

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010 ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010 Sommerafslutning i Hjerting med foredrag v/spektrum Aktitekter Aftenen indledes med et glas champagne og ekstraordinær generalforsamling fra 18-18.30 på Hotel Hjerting. Herefter

Læs mere

Yderligere information: www.franklincovey.dk

Yderligere information: www.franklincovey.dk - Esbjerg Februar 2006 7 gode vaner SÆT SKUB I KARRIEREN: bliv stærkere som leder og bedre til at håndtere fremtiden. Hvordan skaber du sammenhæng mellem dine egne mål og resultater og din virksomheds?

Læs mere

Work life/balance - sundt arbejdsliv

Work life/balance - sundt arbejdsliv ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2008 Work life/balance - sundt arbejdsliv LÆGEN CLAUS HYLDAHL SÆTTER OS I DEN VARME STOL OG GIR OS ET SUNDHEDSTJEK Claus Hyldahl er speciallæge og Medicinsk direktør på Lægernes

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3

Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3 Erhvervskvinder Trekantområdet Marts 2012, nr. 3 Velkommen til martsmødet. Tirsdag, den 20. marts kl. 18:00 Generalforsamling og mød Sussanne Priebe Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program 18:00 Vi

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010 ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010 Sælg produkter, dig selv, din virksomhed eller hvad du gerne vil vise resten af ErhvervsKvinder Esbjerg. Målet med netværksmessen er: At lære hinanden samt vore virksomheder/produkter

Læs mere

Kvinder og pension. - Esbjerg. Marts 2006. Den Røde Okse, hvor bestyrelsen er på genvalg og vi har et spændende indlæg omkring kvinder og pension!

Kvinder og pension. - Esbjerg. Marts 2006. Den Røde Okse, hvor bestyrelsen er på genvalg og vi har et spændende indlæg omkring kvinder og pension! - Esbjerg Marts 2006 Kvinder og pension MED EFTERFØLGENDE GENERALFORSAMLING: traditionen tro mødes vi på Den Røde Okse, hvor bestyrelsen er på genvalg og vi har et spændende indlæg omkring kvinder og pension!.

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet April 2012, nr. 4

Erhvervskvinder Trekantområdet April 2012, nr. 4 Erhvervskvinder Trekantområdet April 2012, nr. 4 Velkommen til aprilmødet. Tirsdag, den 17. april kl. 18:00 Vi slutter vores tema om at komme videre med et oplæg om hvordan man kan bruge skriftpsykologi

Læs mere

Den folkelige feminist

Den folkelige feminist ErhvervsKvindeNyt MARTS 2009 Den folkelige feminist FOREDRAG VED FORFATTEREN HANNE-VIBEKE HOLST Har netop modtaget De Gyldne Laurbær for Dronningeofret, den sidste bog i en politisk triologi, der også

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Store mænd og syge kvinder

Store mænd og syge kvinder ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2008 Store mænd og syge kvinder PSYKOLOG LISE EHLERS VIL FORTÆLLE OM LIVSSTILBETINGEDE SYGDOMME, OG HVORFOR DE ISÆR RAMMER KVINDER HÅRDEST Lise Ehlers vil bl.a. fortælle om, hvorfor

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning marts 2006 Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde alle medlemmer til ordinær generalforsamling Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00

Læs mere

Lønforhandling! - Esbjerg

Lønforhandling! - Esbjerg - Esbjerg Oktober Februar 2006 Lønforhandling! FOR KVINDER ved journalist og forfatter Solveig Schmidt, der mener at der ingen retfærdighed er, når det gælder løn. De aktive løber med penge, uanset om

Læs mere

Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde

Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde onsdag den 16. marts 2005, kl. 18.30 i Anlægspavillonen, Lystanlægget 1 i Holstebro hvor

Læs mere

Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming.

Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming. - Esbjerg November Februar 2006 December 2006 Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming. Administrerende direktør Flemming Haahr vil denne aften være vores vært og

Læs mere

Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN:

Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN: - Esbjerg Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN: Et skib er opbygget som et hierarki, hvor alle har deres faste og bestemte opgaver, og Onsdag den 31. August kaptajnen

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding December 2010, nr. 10 Velkommen til decembermødet: Tirsdag, den 14. december kl. 18:00 på Hotel Comwell, Skovbrynet, Kolding til julehygge-netværksmødet med bankospil m.m. Der vil

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

nyt Conny Stjernholm Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2005

nyt Conny Stjernholm Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2005 Kære alle! Foråret er nu en realitet, og det er os en stor glæde at invitere til erhvervskvindeaften onsdag, den 20. april 2005 på Hotel Eyde, Torvet 1, Herning, med start kl. 18.30! Vi får her besøg af

Læs mere

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2006

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2006 Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning april 2006 Kære alle! Det er med stor forventning EK Herning hermed inviterer til foredrag med Anna Thygesen onsdag den 19. april. Program: Kl. 18.00

Læs mere

Informationssøgning i en globaliseret verden

Informationssøgning i en globaliseret verden - Esbjerg Marts Februar 2007 2006 Informationssøgning i en globaliseret verden ADGANGEN TIL INFORMATION OG VIDEN ER AFGØRENDE FOR UDVIKLING Mød op og få indsigt i hvordan biblioteket kan servicere erhvervslivet.

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Maj 2012, nr. 5

Erhvervskvinder Trekantområdet Maj 2012, nr. 5 Erhvervskvinder Trekantområdet Maj 2012, nr. 5 Velkommen til majmødet. Tirsdag, den 15. maj kl. 18:00 Besøg hos projekt Fugleregn og middag på Restaurent Over Åen (Rendebanen 6E og Søndergade 11, 1. begge

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2011, nr. 3 Velkommen til majmødet. Tirsdag, den 17. maj kl. 17 eller 18 hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart til Drop multi-tasking - planlæg bedre og få

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

ERHVERVSKVINDER ESBJERG

ERHVERVSKVINDER ESBJERG FORENINGEN AF ERHVERVSKVINDER ESBJERG EK NYT april 2004 BESTYRELSEN: Formand og netværksbog: Mette Moesgaard Frihedsvej 29 Tlf.: 75 13 04 14 E-mail: mm@tblaw.dk Næstformand aktivitetsudvalg og presse:

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt GENERALFORSAMLING. Sønderjylland Syd. Dagsorden. Mandag den 28. februar kl. 18.30 Skyttegaarden, Hjelmallé 44, 6200 Aabenraa

ErhvervsKvindeNyt GENERALFORSAMLING. Sønderjylland Syd. Dagsorden. Mandag den 28. februar kl. 18.30 Skyttegaarden, Hjelmallé 44, 6200 Aabenraa ErhvervsKvindeNyt Sønderjylland Syd NÆSTE ARRANGEMENT GENERALFORSAMLING Nr. 1-2011 Mandag den 28. februar kl. 18.30 Skyttegaarden, Hjelmallé 44, 6200 Aabenraa AFTENENS PROGRAM kl. 18.00-18.30 Ankomst Kl.

Læs mere

Velkommen. på Varna Palæet i Marselisborgskoven Onsdag d. 14. marts. Fremmøde kl. 18.15. Ordinær generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Velkommen. på Varna Palæet i Marselisborgskoven Onsdag d. 14. marts. Fremmøde kl. 18.15. Ordinær generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne. - Nyt Århus marts 2007 Velkommen på Varna Palæet i Marselisborgskoven Onsdag d. 14. marts Fremmøde kl. 18.15 Ordinær generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne. AFBUD - til ovenstående arrangement

Læs mere

Kommunikation med humoren som forløser

Kommunikation med humoren som forløser - Esbjerg Januar 2006 Kommunikation med humoren som forløser KAREN MARIE LILLELUND: kommer på besøg, og vi garanterer for et godt og forløsende grin! Som en flot opstart på vores nye EK år, hvor vi har

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Oktober 2010, nr. 8 Velkommen til oktobermødet. Onsdag, den 13. oktober kl. 18:00 til fællesmøde mellem Fyn og Trekantområdet Til foredraget Bliv bedre til forhandling Du er velkommen

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 17. januar kl. 18:00 på hotel Comwell, Kolding Tankefelt terapi effektiv behandling mod f.eks. præsentationsangst

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

AFSLUTNING PÅ DETTE EK ÅR - KOM OG ØNSK HINANDEN GOD SOMMER:

AFSLUTNING PÅ DETTE EK ÅR - KOM OG ØNSK HINANDEN GOD SOMMER: - Esbjerg Sommertur til Fanø AFSLUTNING PÅ DETTE EK ÅR - KOM OG ØNSK HINANDEN GOD SOMMER:! "# # $! Ombord på færgen starter vi med at fejre EK Esbjergs medlem nr. 100 med champagne! Onsdag den 25. Maj

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Kunsten af gøre karriere!

Kunsten af gøre karriere! - Esbjerg September Februar 2006 2006 Kunsten af gøre karriere! OM KVINDER, VALG OG DILEMMAER mød to kvinder, der har truffet to meget forskellige valg, hvad karriere angår. Jeanette Løgstrup og Jette

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Livet bag sløret. ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010

Livet bag sløret. ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010 ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010 Livet bag sløret BENNEDICTE LANGE KOMMER OG FORTÆLLER OM KOMMUNIKATION MED AFSÆT I NETVÆRK, OG OM SIN BOG, BASERET PÅ 5 ÅRS UDSTATIONERING I MELLEMØSTEN Benedicte Lange er

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Netværk vejen til magten er feminin

Netværk vejen til magten er feminin ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2009 Netværk vejen til magten er feminin FOREDRAG VED JOURNALIST SUSANNE HOECK Netværk er det ultimative karriereredskab, og din succes handler i lige så høj grad om, hvem du kender,

Læs mere

- Esbjerg. M a j 2007

- Esbjerg. M a j 2007 - Esbjerg M a j 2007 DEN STØRSTE BEGRÆNSNING FOR UDVIKLING, ER OS SELV, MENER UDENLANDSDANSKEREN, TORSTEN NORDENTOFT og han ved, hvad han taler om. Han har selv gået hele vejen som fastansat med en opfinder

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION

Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION - Esbjerg Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION EfB påtager sig med iver et ansvar som kulturbærer i Ny Esbjerg Kommune. Men er det en

Læs mere

Clement Kjersgaard! - Esbjerg

Clement Kjersgaard! - Esbjerg - Esbjerg August Februar 2006 2006 Clement Kjersgaard! TOP AKTUEL MED FOREDRAGET; Når din karriere står i vejen for dit arbejde Vi får besøg af DR-2 s karismatiske vært ved programmet; Clement Direkte.

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Netværk OPSTART AF NETVÆRKSGRUPPER:

Netværk OPSTART AF NETVÆRKSGRUPPER: - Esbjerg Netværk OPSTART AF NETVÆRKSGRUPPER:! " # ), $ * + % $ & ' '' ' + -,. & af Helle Føns Begrebet at netværke vinder mere og mere indpas i vores dagligdag. En persons netværk bliver oftere betragtet

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 18. januar kl. 18:00-21:00 til Virksomhedsbesøg hos Skare Meat Packers i Vejen Sted: Skare Meat Packers, Industrivej Syd

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding juni 2011, nr. 4

Erhvervskvinder Kolding juni 2011, nr. 4 Erhvervskvinder Kolding juni 2011, nr. 4 Velkommen til junimødet. Tirsdag, den 21. juni kl. 18:00 - Haderslev til sommermødet som i år går til Dyrehaven ved Haderslev Dyrk dit netværk omgivet af krondyr

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Paneldiskussion om Ledelse & Generalforsamling

Paneldiskussion om Ledelse & Generalforsamling - Esbjerg Marts 2005 Velkommen På Den Røde Okse onsdag den 30. Marts 2005 kl. 17.45 Paneldiskussion om Ledelse & Generalforsamling Kontorchef Bente Jensen Kundechef i Sydbank Lillian Richardt Hotel direktør

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for samt Regelsæt for Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er (DCK) Vedtægter for : 2. Klubbens medlemmer. Som medlem kan optages enhver med interesse for Citroën biler. 3. Klubbens formål.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13.

PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling. Dato: 10. januar kl. 13. PERSIAN & EXOTIC CAT SOCIETY Generalforsamling Dato: 10. januar 2016 - kl. 13. Sted: Århus Firma Sport, Paludan Müllers vej 110, 8200 Århus N. (JYRAK udstilling) Tilmelding hos Ilse Pedersen på: ij@hafnet.dk

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008 ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008 Kvinder i bestyrelsen FOREDRAG V/HELLE KRUSE NIELSEN Tidligere international topdirektør, nu professionelt bestyrelsesmedlem i bl.a. Gumlink, Vin & Spirit, Oriflame,

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere