Musik i Tide skolekoncerter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Musik i Tide skolekoncerter"

Transkript

1 Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard Harmonika/trombone Ale Carr Cittern (En slags Bouzouki) Den fremadstormende dansk/skotsk/svenske folkemusikgruppe Basco, har allieret sig med den fremragende norsk/danske sangerinde Jullie Hjetland, og sammen har de erfarne musikere fundet deres helt egen klang i den nordiske tone. Repertoiret består af nykomponeret, dansk folkemusik med inspiration fra hele verden, der møder norsk traditionsmusik i en skøn blanding af sange og instrumentalmusik. Koncerten spænder fra fine, norske vuggeviser til rasende hurtige melodier med inspiration fra Skandinavien, Nordamerika, Skotland og England og alt sammen er det musik, der fortæller en historie! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Fantastisk udstråling og smittende spilleglæde. De fik alle elever med. Materialet er stort og godt, man når ikke det hele. Det er superrelevant både til dansk- og musikfaget. Hårup Skole, sep Topprofessionelle musikere. Klart anbefalelsesværdig gruppe. God mulighed for at koble materialet til undervisning i de nordiske sprog og nem sang at lære på forhånd. Præstø Skole, maj 2016 Højt niveau musikalsk og musikere med humor, så kan man ikke drømme om mere. Vejlebroskolen, feb. Eleverne var begejstrede trods genren og udtrykte, at den levende musik kan noget andet end musikvideoer. Hvor bliver man som musiklærer glad for at opleve, at I formåede at rykke ved elevernes forestilling om rigtig musik! TAK! Fjordskolen, Madeskov afdeling, nov Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: 4 x 3 m scene, og eleverne sidder på stole.

2 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer! De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab! Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres egen helt specielle blanding af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og mest medrivende vis. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Sceneareal 5 x 4 m. Gerne lav scene. Strøm ved scenen. Publikum i halvcirkel på stole.

3 Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Fortælling, vokal, ny komposition, improvisation Billie Koppel Sanger og fortæller Frank Hasselstrøm Fortæller/ multi-instrumentalist Bjerke Falgren Diverse instrumenter Sangeren Billie Koppel og multiinstrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren er alle tre vokset op midt i musikken men i hvert sit hjørne. Billie turnerede med forældrene fra hun var helt spæd, mens Franks vej gik via klassisk musik i Tivoligarden, musikskole og konservatorie. Bjarkes vej var cirka et mix af de to! I dag har de tre fundet den perfekte fusion af deres forskellige musiktilgange. I koncerten fortæller de om musik, der er overalt, om oplevelser, om følelser og om at skrive sange. Sammen med børnene improviserer de en sang frem på stedet om netop den dag, dét øjeblik. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Virkelig fængene og smuk lyd. Jyllinge Skole, sep De var meget dygtigt til at fange de unge mennesker og talte til dem og viste at de kendte til at være ung. Eleverne talte om musikken positivt og havde en god oplevelse, trods de var lidt skeptiske efter de havde set materialet og set på youtube. Ødsted Skole, nov Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Opstilling på gulvet 5x3 m. Strøm ved scenen. 4-5 store elever til ind- og udbæring af anlæg.

4 Diversity Trio Dansemusik gennem 300 år Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, folkemusik Helene Simonsen Tværfløjte Isabella Hübener Tværfløjte Mads Vinding Kontrabas Diversity Trio giver børnene en koncert med 300 års dansemusik lige fra den klassiske musik over folkemusikken til nutidens beat præsenteret i en sjov, tilgængelig og inkluderende form. Hvordan lød musikken på Bachs tid for 300 år siden, og hvordan er den forskellig fra f.eks. svenske brudevalse og irske virtuose folkedanse? Én ting er fælles musikken går lige i blodet og i kroppen. Trioen består af to klassiske fløjtenister og en jazzbassist, og sammen byder de på en fængende koncert på tværs af genrer og stilarter, hvor udvalgte satser af J.S. Bach m.fl. blander sig med virtuos folkemusik Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Det er i og for sig vanvittigt at opleve en bassist der har spillet med med Ben Webster, Dexter Gordon, Herbie Hancock osv. på en folkeskole. Store musikere i ydmyge omgivelser. Eleverne var fanget fra start til slut. En fornøjelse at betragte dem. Fedt at materialet var delt op i tre niveauer efter hvor lang tid, man ville/kunne bruge på det. Kokkedalskole, marts, 2016 Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Børn på gulv - ingen stole - de skal kunne bevæge sig.

5 Ea Philippa Ea Philippa - Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, rock/pop, fortælling, vokal, nordisk Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte. Ea Philippa tager sammen med percussionisten Tira Skamby børnene med på en musikalsk rejse. Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som væver alle børns drømme, en mystisk troldmand fra den dystre by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper børn, når de er kede af det. En sansemættet koncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem i hånden ind i en verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk, billedkunst samt elevernes alsidige udvikling og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Super godt. Alle elever sad stille og lyttede. De var fanget af musikken og fortællingen. Dejligt med musik, der er simpel og enkel. Musik, der rører hjerterne Susåskolen Afdeling Holsted, jan De var gode til at fortælle historier og forklare ting i god vekselvirkning med musik, sang og bevægelse. Materialet var meget tilpas niveau både i sværhedsgrad og i længde. Øster Starup Skole, jan Opstillingstid: 50 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen og er velegnet til specialskoler/-klasser.. Tekniske krav: Opstilling på gulv eller lav scene.

6 Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter følger fårene på græs, sopransax, drejelire og harmonika spiller op til dans og jødeharper lokker månen frem. Ta` med til Zadagora, byen i de grønne bjerge til gaden med de 26 huse og 17 forskellige nationaliteter, hvor alle bliver inviteret med, når der festes! Bukovina er korsvejen, hvor Ukraine, Polen, Transylvanien, Moldavien, Galicien og Rumænien mødes. Her mødes danske Klezmerduo med Halas Duo, to af Polens førende folkemusikere. Genre: Folkemusik, fortælling, vokal, Balkan Ann-Mai-Britt Fjord Harmonika, darbuka og vokal Henrik Bredholt Sopransaxofon, cimbalom, ukulele, jødeharpe og vokal Alicia Choromanska-Halas Utogordon, baraban, polsk håndtromme og jødeharpe Jacek Halas Harmonika, drejelire, tilinkofløjte, jødeharpe og vokal Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Dejligt med god blanding af spil, sang, forklaring om instrumenter og dans. Især 4. og 5. klasserne var begejstrede. Lene, de var jo megadygtige, super koncertoplevelse - 6. klasserne var lidt mere reserverede, men var søde og rare. Materialet var flot og brugbart. Højslev Skole, april 2016 Ved denne koncert var der mere spillegejst og gruppen var meget på. Eleverne var meget optagede af indhold og historier og var opmærksomme på at musikken netop var fra deres musikkultur. Enkelte har fortalt, at det var dejligt at høre nogen synge og tale på deres sprog. Lundergårdskolen, spril Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Koncerten er akustisk. Plads til dans, gerne i en gymnastiksal. 4x5 m sceneplads.

7 Ensemble Shahar Orientens Prinsesse Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, fortælling, opera, Mellemøsten, Balkan Idil Alpsoy sopran Emil Goldschmidt klarinetter Bilal Irshed oud Thomas Gooseman klaver Shahar betyder begyndelse på sumerisk - ét af verdens ældste sprog. Ensemble Shahars koncert er begyndelsen på et usædvanligt og spændende eventyr, hvor Orientens prinsesse fortryller sine arvefjender med operasang. Hun fører eleverne gennem Mellemøstens mystik, jødiske sagn og ungarske røverhistorier med musik og fortællinger. På sin vej møder hun en arabisk oud-spiller, en klassisk tangentspiller og en jødisk klarinettist. Eleverne inddrages i universet gennem klap, sang og dans, hvor musikken danner et fællessprog, der bygger bro mellem musikalske genrer og kulturer. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og indskolingsteamet og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Altid en fornøjelse at høre musik spillet i denne klasse - uanset genre. 0. til 3. klasse var fanget fra start til slut. Trekronerskole, marts 2016 SUPER! Eleverne gav udtryk for, at de syntes, at musikerne var meget dygtige. De fleste var på forhånd meget optagede af musikken og de historier, som vi - ud fra det medfølgende, rigtig udmærkede undervisningsmateriale - kunne knytte til musikken. Mine kolleger var meget imponerede over musikernes evne til at formidle musikken, således at indskolings-børnene fik rigtig meget ud af det. Juelsminde Skole, nov Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Adgang til strøm, tre stole uden armlæn, plads til at danse. Bruger meget gerne skolens klaver hvis der er mulighed for det (og det stemmer), men medbringer ellers selv elklaver.

8 Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten præsenterer den russiske komponist Shostakovich s Strygekvartet nr. 8 fra 1960, et gribende og samtidig umiddelbart forståeligt eksempel på nyere klassisk musik. Shostakovich dedikerede det til ofrene for krig og fascisme, og havde både ofrene for 2. verdenskrig samt sine egne oplevelser under det sovjetiske regime i tankerne. Stemningerne bevæger sig fra dyb sørgmodighed igennem maskinel voldsomhed og grotesk-manisk vals tilbage til den tragiske grundstemning. Til koncerten introduceres hver sats med forklaring og et par korte musikeksempler. Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og musik som valgfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Betagende. Med stor indlevelse. God og væsentlig oplevelse. Vigtigt at eleverne også stifter bekendtskab med denne genre. Kongehøjskolen, dec Antal tilskuere: 100 Mørklægning: Ja, hvis muligt Opstillingstid: 15 minutter Nedtagningstid: 15 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: En stol uden armlæn. Mørklægning hvis muligt, men det vigtigste er et stemningsfuldt lokale. Vi spiller akustisk, det er derfor en fordel, at eleverne ikke er for langt væk fra os, både af hensyn til syn og lyd. Alle skal kunne se og høre.

9 Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Pojken Flensborg klaver & melodica Jacob Venndt Bas, mundharmonika Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition. Musikken kan nærmest betegnes som en slags improviseret programmusik, hvor indholdet kan tage udgangspunkt i en frostklar dag i Vejle, en mobiltelefon, æblekage med flødeskum eller noget helt andet. Deres lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers skabes af en mængde forskellige instrumenter, bl.a. klaver, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil, el-trommer mv. Til koncerten vil publikum deltage aktivt i flere af numrene. Undervisningsmaterialet retter sig mod tværfagligt emne musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 50 minutter Nedtagningstid: 50 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Opstilling på gulv, sceneareal 4 x 5 meter.

10 HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får på denne turné opbakning af DJ Snusk. Så få armene i vejret, og glæd jer til at synge, hoppe, danse og være med til at skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med hiphop, som det aldrig er hørt før! Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 200 Mørklægning: Ja Opstillingstid: 40 minutter Nedtagningstid: 30 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen. Tekniske krav: Helst lav scene på 4 x 6 meter og ingen stole, alternativt opstilling på gulv. Alm 230V strøm.

11 Jacob D solo/maskinpark Jacob D solo/maskinpark Målgruppe: Udskoling Genre: Electronica, jazz, improvisation, avantgarde Jacob Danielsen Saxofonist/klarinettist/maskinbestyrer/improvisator Anders Ørbæk Lydmand En improviseret solokoncert for saxofoner/klarinetter, vokal, ombyggede husholdningsmaskiner, loopmaskine og effekter. Med udgangspunkt i de hjemmebyggede maskiner og deres muligheder improviseres lydlandskaber, grooves, klange og intuitive verdener frem. Tag med på en drømmerejse i lyd-opfinderens univers. Oplev de unikke maskiner i samspil med analoge instrumenter og digitale hjælpemidler. Med baggrund i den rytmiske improviserede musik, kommer vi vidt omkring: bluesy grooves, intellektuel impro - og alt der imellem. En herlig rejse med nysgerrighed og hitte-på-somhed som inspirationskilder! Undervisningsmaterialet retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 60 minutter Nedtagningstid: 45 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Har en lydmand/roadie med, og vi medbringer selv alt. Adgang til 230 V - gerne på flere faser. Sceneplads på ca. 5 x 5 meter + plads til lydmand og udstyr.

12 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz Mike Andersen sang/guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Undervisningsmaterialet retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Lærerne og de musikkyndige elever havde hænderne oppe over hovedet bagefter. De fleste anmeldte fra godt til fedt! Men generelt oplevede eleverne meget kompetente musikere, hvilket giver respekt hos alle. Christinelystskolen, august 2016 Publikum var begejstrede. Muldbjergskolen, sep Opstillingstid: 45 minutter Nedtagningstid: 35 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Opstilling på gulv eller evt. lav scene (4x6 m). Publikum på stole i halvcirkel omkring scenen.

13 Moussa Diallo Trio Der var engang - fortællinger fra Mali Musik i Tide Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, fortælling, Afrika Moussa Diallo Bas, vokal og fortælling Salieu Dibba Percussion og vokal Dawda Jobarteh Kora, tama og vokal Der var engang Det er nat i Mali. Stjernerne og månen oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Oplev, hvordan de tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio levendegør ældgamle afrikanske traditioner og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali. Til koncerten har Moussa selv digtet videre på en række af de sjove og humoristiske eventyr fra hans barndom. Alle historier bliver fortalt gennem medrivende musik, som spilles på traditionelle maliske instrumenter. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: En meget god oplevelse. De var helt høje. Der gik autografjagt i den bagefter... Vi har mødt mange forældre, som fortæller, at deres børn har fortalt så meget om koncerten. Spjald Skole, okt Fantastisk medrivende og flot spillet koncert, hvor Moussa Diallo på en hjertevarm måde formåede at fange eleverne med rørende og sjove fortællinger og inddragende aktiviteter! Frederiksborg Byskole, sep Godt materiale, der kombinerede sprog og musik på en fin måde. Sofiendalskolen, sep Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: Opstilling på gulv 5x3 m, børn på madrasser på gulv.

14 OperaMania OperaMania Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Lars Halby Operaformidler Simone Rønn Sanger/Alt Philippa Cold Sanger/Sopran Anders Magelund Pianist Musikdramatik fra barok til musical. Gå på opdagelse i operaens fascinerende verden med to skønne sangerinder, en veloplagt pianist og en levende operaformidler. Operahistorien er alt andet end kedelig, og gennem farverige anekdoter, smukke arier og bedårende duetter bliver opera vedkommende for alle. Operamania kommer igennem musikhistorien fra den første opera nogensinde til firsernes musical-ørehængere. Ved hjælp af en veloplagt operaformidler sørger gruppen for, at eleverne hele tiden forstår handlingen og er godt underholdt. Der trækkes tråde fra den europæiske historie i årene Undervisningsmaterialet retter sig mod historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Opstillingstid: 30 minutter Nedtagningstid: 20 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod udskolingen. Tekniske krav: Lokale skal kunne tales op akustisk. Scene 5 x -4 meter.

15 SOMA & LIL Cello/ Vokal improvisations koncert Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, jazz, vokal, ny komposition, Asien, improvisation, avantgarde Soma Allpass cello/vokal duo Lil Lacy cello/vokal SOMA & LIL er en dansk celloduo - celloer og stemmer i et møde mellem den klassiske og rytmiske verden. Soma Allpass er klassisk uddannet cellist og Lil Lacy er rytmisk uddannet sanger. Sammen arbejder og eksperimenterer de med improvisation, komposition og effektpedaler. Til koncerterne får eleverne mulighed for at byde ind med titler som ord eller billeder, der vil blive omsat til musik på stedet, hvilket skaber en unik musikalsk fantasi og samhørighed. Eleverne vil blive præsenteret for instrumentet celloen igennem forskellige musikalske stilarter og derigennem få viden om musikhistorien. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Antal tilskuere: 80 Opstillingstid: 90 minutter Nedtagningstid: 60 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod mellemtrinnet. Tekniske krav: Strøm ved scenen. Scene mindst 4 x 3 meter. Publikum på gulv eller scene - vigtigt at alle børn kan se. Musikerne sidder ned på stole gennem det meste af koncerten. Har brug for hjælp til indbæring og udbæring. Kan maks tage 80 elever (3 klasser). Grundet lang opstillingstid, spiller gruppen kun på skoler, hvor der planlægges to koncerter samme dag for mellemtrinnet.

16 Varieté Velociped Brahms på cykel Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, stomp/percussion, fortælling Bengt Johansson blæseinstrumenter, sang og skrot Erik Petersen Harmonika, sang, skrot Svante Drake Beatbox, percussion Brahms på cykel - her blomstrer kreativiteten! Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi. Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme. Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. I en vild variant af den prægtige svenske sømandssang Till havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm. Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting. Undervisningsmaterialet retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på følgende link: Simpelt hen bare FORMIDABELT! Det var en koncert med musikalitet, humor, fantasi og poesi! Bredagerskolen, sep En spændende koncert med nogle søde og utroligt dygtige musikere, der gjorde musikken sjov og vedkommende fordi de havde overskud til at integrere humor i alt hvad de lavede. De er på en gang både musikere, fortællere, skuespillere og nærmest også artister - og de har historien til os. De ramte plet her hos os i dag. Vejle Midtbyskole, sep Opstillingstid: 75 minutter Nedtagningstid: 50 minutter Målgruppe: Koncerten og undervisningsmaterialet er rettet mod indskolingen, men musikgruppen kan også spille for klasse på små skoler. I så fald skal lærerne selv tilpasse undervisningsmaterialet.. Tekniske krav: 230V. Sceneplads 4 x 5 meter. Hvis der er lys, vil vi gerne bruge det.

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Eastwind Lyden af Østeuropa Målgruppe: Mellemtrin EASTWIND inviterer til en forrygende koncert, der damper af borscht og bisonokser. Ta` med langt ind i hjertet af Østeuropa, hvor trommer og overtonefløjter

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Esbjerg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Samira Dayyani cello Karen Pedersen violin Eva Tandrup Kock bratsch Benedikte Thyssen violin Det virtuose strygeensemble Ezaki Kvartetten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Bornholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Ea Philippa Ea Philippa - Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, rock/pop, fortælling, vokal, nordisk Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Defecto Nemesis Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Melodisk og progressiv heavy metal Nicklas Sonne Lead vokaler / rytme guitar Frederik Møller Lead Guitarist / Backing vokaler Thomas

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ea Philippa Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Rock/pop, fortælling, avantgarde Ea Philippa Ea Philippa onid=530 Forfatter, sangerinde og komponist Ea Philippa udgav i foråret 2010 eventyrromanen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Electronica, jazz, vokal, rap/hiphop Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sønderborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Admiral Awesome Kapowjazz og livetegneserie Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Kapowjazz Jacob Danielsen Saxofoner/klarinetter/komponist Christian Windfeld Trommer/komponist Thomas Sejthen Kontrabas/komponist

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Skive Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere