STANDEX MUSEUM SYSTEMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STANDEX MUSEUM SYSTEMER"

Transkript

1

2 Indholdsfortegnelse Modul opbyggede montrer Trekantede vægmontrer - trekantet sokkelmontre Vægophængt nichemontre - fritstående montre Fritstående sikkerhedsmontrer Genstandstilpassede montrer - facademontrer Sokkel montrer - facademontrer Helglasmontrer Montre med forskydelig facade Vitrine med forskydelig gavl Sikkerhedsmontre i stål Fritstående montrer Fritstående montrer Nationalmuseet - Nyere Tid Silkeborg Museum - Mosens Guder - Facing Wood Nationalmuseet - Den Antikke Samling Amalienborg - Skatte fra Rusland - Kejserlige Gaver Randers Museum Skanderborg Museum Ny Carlsberg Glyptotek Islands Kulturhus Kunstindustrimuseet Magasin Gammel Estrup Herregårdsmuseet / Nationalmuseet Guder og Helte i broncealderen Moesgård Museum Illerup Ådal Odense Bys Museer H.C. Andersens Hus 15 Fritstående vitrine Qal at al-bahrain 16 SENTINEL sikkerhedsvitrine Skanderborg Museum / Det Kongelige Sølvkammer 17 Fritstående montrer, grafiske elementer & vægmontrer Nationalmuseet Danmarks Oldtid 18 Gulvmontrer & vægmontrer Moesgård Museum Vikingemuseet 19 Glasmontrer & væghængtemontrer Zoologisk Museum Evolution 20 Et udsnit af museer der har valgt System Standex løsninger Referenceliste 21 Materialevalg Tekniske specifikationer Forside: Kongernes Jelling

3 Modulopbyggede montrer Nationalmuseet - Nyere Tid 3 System Standex designer og udvikler individuelle udstillingsmontrer, der er tilpasset museets omgivelser og de udstillede genstande. Det være sig unikke løsninger til såvel permanente som skiftende udstillinger. Udover udstillingens karakter og de udstillede genstande, stiller kombinationen af høje krav om sikring af de udstillede genstande og udstillingens tilgængelighed for publikum, betydelige krav til den anvendte udstillingsløsning.

4 Trekantede vægmontrer trekantet sokkelmontre Silkeborg Museum Mosens Guder Facing Wood 4 For optimal udnyttelse af udstillingspladsen anvendes ofte hjørnemontrer. Kombineret med f.eks. vægplancher opnås en elegant og effektfuld udstillingsløsning. Med anvendelse af trekantmontrer opnås en anderledes og yderst effektfuld udstilling. Udformningen af montrerne tilpasses let og elegant efter størrelsen på de udstillede genstande.

5 Vægophængt nichemontre fritstående montre Nationalmuseet Den Antikke Samling 5 Fritstående montrer som denne er kombineret med smigskåret glas og rammer til låger. Dette giver indtryk af en let montre. Desuden er lyset anbragt udenfor montren, som er med til at forenkle udtrykket. For optimal udnyttelse af udstillingsarealet kan vægophængte nichemontrer være et hensigtsmæssigt valg og samtidig en effektfuld udstillingsløsning. Denne indbygningsmontre er ophængt på bagvæggen. Inde i montren er der anbragt skjulte ophængsskinner, således at man nemt kan montere hylder og desuden justere dem trinløst. Her har man valgt at bruge glas i bunden, hvorved der opnås en let og elegant montre.

6 Fritstående sikkerhedsmontrer Amalienborg Skatte fra Rusland Kejserlige Gaver 6 I forbindelse med udstilling af særligt værdifulde genstande anvendes specielle sikringsmontrer, der opfylder gældende Skafor(F&P)-krav til forskellige sikringskategorier. System Standex samarbejder med National Indemnety og Det Kriminalpræventive Råd omkring sikring af kunstgenstande, og har som følge af mange års erfaring på området et stort kendskab til behovet for og nødvendigheden af at sikre effekterne. Både i åbningsperioderne og nattetimerne mod uindbudte gæster. Her er brugt 10mm lamineret glas Gul Skafor og elsikring. Såvel åbningskontakter og choksensorer. Som det ses nedenfor, er der brugt fiberlys kombineret med et spejl i toppen af montren, hvilket giver en yderst elegant belysning.

7 Genstandstilpassede montrer facademontrer Randers Museum 7 I særlige sammenhænge, hvor enten udstillingsarealet er begrænset, eller hvor der er særlige ønsker om samhørighed mellem de udstillede genstande, anvendes ofte facademontrer. Facademontrer er helt individuelt tilpasset efter hvilket udstillingsareal, der er til rådighed og hvilke genstande, der ønskes udstillet. Disse montrer er oftest indbygget i væggen og kan udstillingsmæssigt suppleres med forskellige former for sokkelmontrer. Her er vist hvorledes en montre er tilpasset en museumsgenstand, nemlig kirkeklokken som hænger ned fra loftet. Konservatorens hjælpemidler er anbragt i montren, og giver en god samhørighed. Nedenfor er der vist eksempler på en skuffemontre med mønter og en såkaldt dragtmontre. Alle de forskellige montretyper er her smukt forenet i et ensartet design.

8 Sokkelmontrer facademontrer Skanderborg Museum 8 Sokkelmontrer er en både elegant og publikumsvenlig løsning, når det gælder udstilling af mindre genstande. Soklen er her opbygget i flere lag og med en glaskuppel som afslutning øverst. Det giver en god fleksibilitet i højden. På billedet til højre ses en facademontre opbygget som en form for fremskudt væg, hvor beklædningen også matcher materialevalget i sokkelmontrerne. Montren har en høj sokkel og høj lyskasse, hvor belysning og anden teknik kan anbringes. Bemærk det store glasareal, der giver et godt udsyn til de udstillede genstande. Sokkelmontrene er her vist i forskellige højder og fuldender udstillingen med deres elegante design. Disse montrer kan anvendes i utallige sammenhænge, og f.eks. kombineres med informative vægplancher omkring de udstillede genstande.

9 Helglasmontrer Ny Carlsberg Glyptotek 9 Helglasmontrer giver frit udsyn til de udstillede genstande, som derved præsenteres på den mest effektfulde måde. Her er der valgt materialer som passer godt til den udstillede samling f.eks. beslag og sokkelbeklædning i bruneret tombak. Adgang til montren sker gennem facadeglassene, der kan trækkes frem og skydes til side. Indretningen på Ny Carlsberg Glyptotek er designet af arkitekterne MAA Bonde + Ljungar.

10 Montre med forskydelig facade Islands Kulturhus 10 Den hvide lakering og det lette udtryk som montren fremstår i, gør at den falder i med den øvrige arkitektur i huset. I montren er der monteret fiberlys, hvilket giver den helt rigtige belysning til de udstillede genstande. Facaden på montren kan trækkes frem og skydes til side, hvilket giver nem adgang til de udstillede genstande. Der er ingen synlige låse eller hængsler. Dette er med til at gøre montren mere enkel og elegant.

11 Vitrine med forskydelig gavl Kunstindustrimuseet Magasin 11 Vitriner fra System Standex kan udføres i mange former og med mange funktioner. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og designere for at opnå den bedst mulige løsning både med hensyn til design, men også i forhold til knowhow om konstruktion. Design: Schmelling Industriel Design ApS

12 Sikkerhedsmontre i stål Gammel Estrup Herregårdsmuseet / Nationalmuseet - Guder og Helte i Broncealderen 12 Sikkerhed omkring de udstillede genstande er yderst vigtig og System Standex samarbejder med en række myndigheder og udvalg for at øge sikkerheden på museerne. Disse sikkerhedsmontrer er opbygget i stål med skjulte hængsler og indbyggede låse, samt 23mm lamineret glas, klassificeret som Blå Skafor af Forsikring og Pension.

13 Fritstående montrer Moesgård Museum Illerup Ådal 13 Et tæt samarbejde med museet og dets udstillingsarkitekter/rådgivere gennem hele forløbet, sikrer en optimal løsning, der tager højde for såvel de fysiske rammer og som præsenterer de udstillede genstande på harmonisk vis. Det er medvirkende til at give museets publikum en god helhedsoplevelse og et besøg, der vil blive husket i lang tid. I forbindelse med udstillingen af mindre genstande anvendes oftest sokkelmontrer, således de udstillede genstande præsenteres i en mere publikumsvenlig højde. Her er der vist en sokkelmontre med glaskuppel uden profilsamlinger, hvilket giver en god oversigt over de udstillede genstande.

14 Fritstående montrer Odense Bys Museer H.C. Andersens Hus 14 Ofte er det de udstillede genstande, der stiller krav om tilpassede udstillingsmontrer. De såkaldte genstandstilpassede udstillingsmontrer er ofte anvendt og kan således antage mange former og placeringer. Bemærk de skrå glassider på denne montre, der giver et optimalt udsyn til det udstillede og bringer publikum helt tæt på. Toppen på montren kan let tages af. Det giver en ubesværet adgang til de udstillede effekter.

15 Fritstående vitrine Qal at al-bahrain 15 Der stilles store krav til logistikken, når der skal indrettes et museum så langt fra Danmark som Bahrain og System Standex har her den fornødne knowhow og fleksibilitet til at løse opgaven. De udstillede genstande kommer virkelig til sin ret i denne fritstående montre med indbygget fiberlys. Design: Wohlert Arkitekter A/S og Eskild Bjerre Laursen.

16 SENTINEL sikkerhedsvitrine Skanderborg Museum / Det Kongelige Sølvkammer 16 Standex Sentinel er testet af institutet Forsikring og Pension og godkendt i hovedgruppe 1 Rød Skafor. Det 28mm tykke sikkerhedsglas opfylder kravene til EN 356 P8N standarden. Der er ingen synlige greb eller hænglser på montren. Standex Sentinel kan adskilles, så den kan bringes ind i bygningen ad selv de snævreste adgangsveje.

17 Fritstående montrer, grafiske elementer & vægmontrer Nationalmuseet Danmarks Oldtid 17 Design: schmidt/hammer/lassen architects Plancheudstillinger i forbindelse med fritstående montrer er ofte en del af en større udstilling, hvorfor der også anvendes et udstillingssystem, der matcher de øvrige udstillingsmontrer og arkitekturen i bygningen. Fritstående montrer giver publikum mulighed for at komme helt tæt på de udstillede genstande. Bemærk at lyset her er anbragt uden for montren, hvilket giver et elegant design og en nem vedligeholdelse.

18 Gulvmontrer & vægmontrer Moesgård Museum Vikingemuseet 18 Gulvmontrer giver en enestående mulighed for at udstille genstandene i deres naturlige milijø. Belysningen er anbragt uden for montren. Dette giver frit udsyn til de udstillede effekter. Bemærk den store glasfront på den viste vægmontre, der bringer publikum helt tæt på. Sokkelmontren er ideel, når der skal udstilles mindre effekter. Overdelen, der er fremstillet helt i glas, kan nemt fjernes for direkte adgang til effekterne. Sokkelbasen kan med fordel anvendes til at gemme tekniken til montren, bl.a. lysgivere og fugtstyring.

19 Glasmontrer & væghængte montrer Zoologisk Museum Evolution 19 I forbindelse med visse udstillinger er det vigtigt at beholde det lette udtryk, og her er en montre helt i glas den rigtige løsning. Den giver det optimale udsyn og de bedste forhold for de udstillede effekter. Glasmontren kan også monteres direkte på væggen og den er her vist i kombination med glashylder i samme lette design.

20 Et udsnit af museer der har valgt System Standex løsninger Referenceliste 20 Amalienborg Arkæologisk Museum i Stavanger Bakkehusmuseet Bergen Museum Birmingham Museum Bording Kirke Danmarks Jernbanemuseum Danmarks Fotomuseum Danmarks Tekniske Videncenter Danmarks Tekniske Universitet Dansk Jagt- og skovbrugsmuseum Det Danske Kunstindustrimuseum Det Islandske Hus Det kongelige Garnisonsbibliotek Det kongelige Sølvkammer Flyvevåbnets Officerskole Fyns Kunstmuseum Geologisk Museum Gl. Estrup Herregårds Museum Greve Museum Grindsted Vorbasse Museum Haderslev Domkirke Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg H. C. Andersens hus Hollufgård Holstebro Museum Holbæk Museum Horsens Museum Kerteminde Museum Kongernes Jelling Kunstindustrimuseet Københavns Domkirke Køge Museum Ladbyskibsmuseet Louisiana Malmø Museum Museet på Moesgård Museet på Sønderskov Nationalmuseet Nordjyllands Historiske Museum Norsk Folkemuseum Ny Carlsberg Glyptotek Odense Bys Museer Qal at al-bahrain Randers Museum Ribes Vikinger Rosenborg Slot Sandager Kirke Silkeborg Museum Skanderborg Museum Stavanger Museum Svendborg Museum Varde Museum Vejle Museum Viborg Stiftsmuseum Vikingeskibsmuseet i Roskilde Vorbasse Museum Zoologisk Museum Århus Bymuseum Esbjerg Museum Kroppedal Museum Rigshospitalets Kirke

21 Materialevalg Materialevalg Tekniske specifikationer 21 Aluminium profiler : Anodiseret - Pulverlakeret i valgfri RAL farve Glas : Alm. float - Hærdet - Ekstra klar - Lamineret - Reflexfri Skafor Gul / Grøn / Blå / Rød Glas bliver monteret på eget værksted. Stuk samlet eller smig samlet. Plademateriale Låsesystemer Klimastyring Alarmsystemer : Lakeret MDF - Coated træplade - Alu-plade : Alm. låse - Abloy i system - Abloy i sikkerhed : Vi monterer også klimastyring hvor der er behov for det : Glasbrudsmikrofon - Chok sensor Åbningskontakter - Trådløs alarm Alarmer bliver monteret på eget værksted, af hensyn til sikkerheden. System Standex anvender kun godkendte alarmer, bla. Aritech og Sentrol. System Standex A/S er en dansk ejet virksomhed, der er etableret i begyndelsen af 1960 erne og har i dag ca. 40 ansatte. Belysning : Spot - Glødelamper - Halogen - Fiberoptik( koldt lys uden UV-stråling) Produktion : Al produktion foregår på eget værksted. Montage : Med vore eller kundens egne montører. Tegning/layout : På egen tegnestue Samarbejdspartnere: Udstillingsarkitekter National Indemnety Udvalget Skafor (Forsikring & Pension) Nationalmuseets Sikringsafdeling Rigspolitiets Det Kriminalpræventive Råd

MUSEUMSINDRETNING 1. *Figur 1. -se side 12

MUSEUMSINDRETNING 1. *Figur 1. -se side 12 MUSEUMSINDRETNING 1 *Figur 1. -se side 12 Historien Hos System Standex har vi gennem mere end 40 år udviklet og produceret montrer og andet udstyr til museerne. Her er nogle eksempler: 1994 2001 2003 2005

Læs mere

S 4487 - Offentligt. Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. 29. maj 2007

S 4487 - Offentligt. Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. 29. maj 2007 S 4487 - Offentligt Folketingets Lovsekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf. : 33 92 33 70 Fax : 33 91 33 88 E-mail :

Læs mere

Medlems Nr. Navn 11091 Amalienborgmuseet, DKKS 1001 Antikmuseet 2000 Arbejdermuseet & 30116 Arkælogi Haderslev 20491 Bakkehusmuseet 1003 Ballerup

Medlems Nr. Navn 11091 Amalienborgmuseet, DKKS 1001 Antikmuseet 2000 Arbejdermuseet & 30116 Arkælogi Haderslev 20491 Bakkehusmuseet 1003 Ballerup Medlems Nr. Navn 11091 Amalienborgmuseet, DKKS 1001 Antikmuseet 2000 Arbejdermuseet & 30116 Arkælogi Haderslev 20491 Bakkehusmuseet 1003 Ballerup museum 1099 Bevaringscenter Nordjylland 1154 Bevaringscenter

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del Svar på Spørgsmål 237 Offentligt

Kulturudvalget KUU alm. del Svar på Spørgsmål 237 Offentligt Kulturudvalget 2008-09 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 237 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf. : 33

Læs mere

LISTE OVER STATSLIGE, STATSANERKENDTE MUSEER OG AFDELINGER SAMT KUNSTHALLER I DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 2016. Arken, Museum for Moderne Kunst

LISTE OVER STATSLIGE, STATSANERKENDTE MUSEER OG AFDELINGER SAMT KUNSTHALLER I DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 2016. Arken, Museum for Moderne Kunst LISTE OVER STATSLIGE, STATSANERKENDTE MUSEER OG AFDELINGER SAMT KUNSTHALLER I DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 2016 Museum Afdeling Arbejdermuseet Arken, Museum for Moderne Kunst Aros -Aarhus Kunstmuseum

Læs mere

Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K. Den 1. oktober 2018

Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K. Den 1. oktober 2018 Kulturudvalget 2017-18 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 329 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

B R U S E a f s k æ r m n i n g e r [ # DUSCH ]

B R U S E a f s k æ r m n i n g e r [ # DUSCH ] B R U S E a f s k æ r m n i n g e r [ # DUSCH ] # DUSCH SLIDE Brusehjørne, 5-kantet med skydedør # DUSCH SLIDE er et enestående brusehjørne. Den facetformede udførelse er yderst stabil og holdbar. SLIDE

Læs mere

KLOG PÅ MUSEER KLOG MINISTBR.IBT SLOTS OG 11:ULTURSTYRBLSBN

KLOG PÅ MUSEER KLOG MINISTBR.IBT SLOTS OG 11:ULTURSTYRBLSBN KLOG PÅ MUSEER 1 KLOG PÅ MUSEER MINISTBR.IBT SLOTS OG 11:ULTURSTYRBLSBN 2018 2 KLOG PÅ MUSEER HVILKE MUSEER KAN DU LÆSE OM HER? I denne publikation kan du læse om de 97 statsanerkendte museer som modtager

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Kolding B: Næstved C: Svendborg D: København E: Odense F: Helsingør G: Frederikshavn H: Aarhus I: Herning J: Ålborg K: Silkeborg L: Randers M: Fredericia N: Hillerød O: Køge P: Horsens

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Køge B: Holstebro C: Ålborg D: Frederikshavn E: Vejle F: Horsens G: Viborg H: Aarhus I: Silkeborg J: Hillerød K: Herning L: Sønderborg M: Næstved N: Roskilde O: Kolding P: Helsingør Q:

Læs mere

kvalitet til tiden siden1927

kvalitet til tiden siden1927 rulff Gje kvalitet til tiden siden1927 Gjerulff Velkommen til Gjerulff A/S Gjerulff A/S er et gammelt, velrenommeret og solidt Silkeborgfirma, der har leveret... Kvalitet til tiden lige siden starten i

Læs mere

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer***

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Offentlige tilskud (EU, stat, amtskommune og Ikke offentlige tilskud Museum kommune) Af samlede (fonde, sponsorater mm.) Kr. indtægter Kr. Arken 2008 32.698.308

Læs mere

Danmarks Stærkeste hængsel

Danmarks Stærkeste hængsel Danmarks Stærkeste hængsel Stina Inventar har udviklet det stærkeste hængsel til dato. Vi har i samarbejde med R & D og en danske beslag producent, udviklet et stærkt hængsel til inventar med svær belastning.

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

Product story. Product story

Product story. Product story Product story Product story 2 LEVITH RECEPTIONSSKRANKE tilfører din virksomhed et professionelt image og skaber et moderne og dynamisk førstehåndsindtryk. LEVITHS modulære skrankekoncept er en flot receptionsskranke,

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Fleksibelt montagesystem til anvendelse i montre

Fleksibelt montagesystem til anvendelse i montre Fleksibelt montagesystem til anvendelse i montre Moesgård Museum Jesper Frederiksen KONSERVERINGS - OG NATURVIDENSK ABELIG AFDELING Nr. 4 2005 Fleksibelt montagesystem til anvendelse i montre Jesper Frederiksen

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING VÆLG EN LØSNING, DER PASSER Standex udstyr - design selv Nogle messedeltagere har stor erfaring og kreative res sourcer til rådighed. Andre har et nært samarbejde

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder...

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder... KLIM REOLEN KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder og 4 forskellige bredder (se nedenfor). Grundmodulerne leveres

Læs mere

PRISLISTE 01-02-2012

PRISLISTE 01-02-2012 Dansk Carport System A/S tilbyder unikke carporte, redskabsrum og terrasseoverdækninger i vedligeholdelsesfrie materialer, og i tidløst design. Designet og produceret af Søren Lyngsøe. Carporte og redskabsrum

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

Tilsyn med fortidsminder

Tilsyn med fortidsminder Tilsyn med fortidsminder Kulturarvsstyrelsen overtager tilsynet med fortidsminder Kulturarvsstyrelsen har det nationale ansvar for vores ca. 30.000 fortidsminder. nordjyllands historiske museet for thy

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk KLIM REOLEN www. klim-r eol.dk KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder, 4 forskellige bredder og 2 forskellige dybder.

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

Vejens Design. Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere

Vejens Design. Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere Vejens Design Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere Skagen Forventet trafikvækst 2007-2022 Hirtshals Hjørring Hanstholm Basis vækst Høj vækst Meget høj vækst Frederikshavn (15-30%) (30-45%) (Over

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander E-motion LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse

Læs mere

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

KUBUS og KUBUS ROND System KUBUS 25 specifikation

KUBUS og KUBUS ROND System KUBUS 25 specifikation KUBUS og KUBUS ROND System KUBUS 25 specifikation 7 2,75 8 Sådan arbejder du med KUBUS Systemerne - Skær profi lerne vinkelret over. - Afgrat profi len omhyggeligt. - Brug eventuelt en slibespindel, så

Læs mere

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM ENKLE GLASVÆGGE MED BRAND- OG LYDEGENSKABER TRIPLAN LITE -glasvægssystemet består af 1 eller 2 lag glas, der spænder fra gulv til loft og som fastholdes i top,

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed DEKO FG fuldglasvægge med optimal åbenhed 2 DEKO FG optimal udnyttelse af dagslyset Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene.

Herunder følger et par eksempler på før og nu, som viser den forandring, der er sket gennem årene. Bilag 2 I det følgende er vist en lang række eksempler på gode og dårlige facader, skilte, byinventar med mere. Alle eksemplerne på siderne 2-3 2-12 stammer fra Nørregade, mens de efterfølgende stammer

Læs mere

HVAD ER VIGTIGT MINIMAL REFLEKTION FORBEDRET GENNEMSIGTIGHED NEMT AT RENGØRE OG ER LIGE SÅ RIDSEFAST SOM ALM. GLAS

HVAD ER VIGTIGT MINIMAL REFLEKTION FORBEDRET GENNEMSIGTIGHED NEMT AT RENGØRE OG ER LIGE SÅ RIDSEFAST SOM ALM. GLAS BILLEDINDRAMNING HVAD ER VIGTIGT MINIMAL REFLEKTION Artglass reducerer uønskede skygger og reflektioner til under 1%. Det er 8 gange mindre end almindelig glas. FORBEDRET GENNEMSIGTIGHED Artglass øger

Læs mere

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Læs mere på Ahlnor.dk Terrasseoverdækning 2017 Incl. prisliste Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Terrasseoverdækning Ring 70 20 58 59 og få en snak

Læs mere

Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550

Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550 Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550 Ramme, bagplade Aluminium: pulverlakeret RAL7024, ramme pålagt bladguld Bærende konstruktion Stål, lakeret RAL 7024 6+4 mm hærdet lamineret glas Belysning

Læs mere

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual HANG ON Kontorvægge Teknisk manual Hang On - Generelt Hang On væggen - - er et eksklusivt vægsystem, som med succes kan anvendes i kontorer, receptioner, direktions- og mødelokaler. Væggen er designet

Læs mere

www.visitdenmark.com Attraktionslisten 2008

www.visitdenmark.com Attraktionslisten 2008 www.visitdenmark.com Attraktionslisten 2008 Attraktionslisten 2008 ISBN: 87-87393-54-9 Juni 2009 Udgivet af: VisitDenmark Islands Brygge, 43, 3 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 Titel Kontaktperson:

Læs mere

Attraktionslisten 2011

Attraktionslisten 2011 Attraktionslisten 2011 Udgivet af: VisitDenmark Maj 2012 ISSN: 1904-5794 ISBN: 978-87-87393-85-0 Adresse Islands Brygge, 43, 3 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 Kontaktperson: Kirstine Tolstrup Nielsen

Læs mere

Glasmontrer - prisliste 2013

Glasmontrer - prisliste 2013 Glasmontrer - prisliste 2013 Indholdsfortegnelse: Glasmontre, højde 90 cm Side 2 Glasmontre, højde 130/140 cm Side 3 Glasmontre, højde 187 cm Side 7 Glasmontre, højde 220 cm Side 8 Glasmontre, økonomi,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer

Fashion. Skrå vægge er ingen udfordring med Fashion fra Mogensen, der nemt tilpasses ethvert mål. Kvalitetshjul, der kører på kuglelejer, sikrer 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem, med sine skræddersyede døre på op til 2,5 m i bredden og 3,5 m i højden, der kompromisløst tilpasses

Læs mere

Living. Danmark. Modeloversigt/prisliste 2011/2012

Living. Danmark. Modeloversigt/prisliste 2011/2012 Living Danmark Modeloversigt/prisliste 2011/2012 Vejledende priser i DKK INKL. MOMS Gældende pr. 1 Sep. 2011 Velkommen til Montana Velkommen til en verden, hvor du selv bestemmer det meste. Montana er

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge CASE Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge Arkitekt/ designer: Østergaard Arkitekter ApS Bygherre: Region Nordjylland Nordjyllands første sikrede institution

Læs mere

DEKO FG Fast. fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt

DEKO FG Fast. fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt DEKO FG Fast fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt DEKO FG Fast lagerførte fuldglasvægge DEKO FG Fast bygger på samme idé og filosofi som vores populære DEKO FG fuldglasvæg - med det minimalistiske

Læs mere

Living. Sverige. Modeloversigt/prisliste 2011/2012

Living. Sverige. Modeloversigt/prisliste 2011/2012 Living Sverige Modeloversigt/prisliste 2011/2012 Vejledende priser i SEK INKL. MOMS Gældende pr. 1 Sep. 2011 Velkommen til Montana Velkommen til en verden, hvor du selv bestemmer det meste. Montana er

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

Attraktionslisten Danmarks mest besøgte attraktioner

Attraktionslisten Danmarks mest besøgte attraktioner Attraktionslisten 2017 Danmarks mest besøgte attraktioner 1 Attraktionslisten 2017 Udgivet af VisitDenmark Juli 2018 ISSN: 1904-5794 Forside: DenmarkMediaCenter Adresse Islands Brygge, 43, 3. 2300 København

Læs mere

Holbæk Bibliotek. Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner. ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter

Holbæk Bibliotek. Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner. ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter Holbæk Bibliotek Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner & ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter Folkebibliotekernes økonomi efter indtægt/udgift, tid og område Bruttodriftregnskab

Læs mere

Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO

Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO. før, under og efter 1. Forbehold 2. Regnemodel 3. Isolering 4. Placering i skunk 5. Indfatning og tilskæring 6. Hvis skunkrummet overasker 7. ATTICCO med fremskudt

Læs mere

...matcher dit miljø

...matcher dit miljø SONO FLEX...matcher dit miljø SONESSON INDRETNING SONO FLEX Personlig opbevaring med en stor valgfrihed i form,farve og funktion V i vover at påstå, at SONO-FLEX skabet passer overalt, hvor der er behov

Læs mere

Skræddersyede glasløsninger til badeværelset

Skræddersyede glasløsninger til badeværelset Duschglas Skræddersyede glasløsninger til badeværelset Pilkington Duschglas Brusedøre Brusevægge Spejle Glashylder NSG Group Flat Glass businesses Pilkington Duschglas Pilkington Duschglas er et omfattende

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere

Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO

Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO Et par gode råd ved indbygning af ATTICCO. før, under og efter 1. Forbehold 2. Regnemodel 3. Isolering 4. Placering i skunk 5. Indfatning og tilskæring 6. Hvis skunkrummet overasker 7. ATTICCO med fremskudt

Læs mere

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM 1 OMKLÆDNINGSSKABE O mklædningsskabe fra Torring A/S tilgodeser ønsket om minimal vedligeholdelse,

Læs mere

Living. new. neu. Danmark. Modeloversigt/prisliste 2012. nouveau. Vejledende priser i DKK EXCL. MOMS Gældende pr. 1 Jan. 2012

Living. new. neu. Danmark. Modeloversigt/prisliste 2012. nouveau. Vejledende priser i DKK EXCL. MOMS Gældende pr. 1 Jan. 2012 Living new neu ny Danmark Modeloversigt/prisliste 2012 nouveau Vejledende priser i DKK EXCL. MOMS Gældende pr. 1 Jan. 2012 Velkommen til Montana Velkommen til en verden, hvor du selv bestemmer det meste.

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

Base Pylon. Basepylon 1400x3000mm lakeret i RAL farve efter opgave. Sokkelsvøb forneden er standard. Gummiliste som side afslutning.

Base Pylon. Basepylon 1400x3000mm lakeret i RAL farve efter opgave. Sokkelsvøb forneden er standard. Gummiliste som side afslutning. Base Pylon Pylon Base produceres i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister på kanterne, samt sokkesvøb forneden. Pylon Base er opbygget på to ben, og de leveres i flere forskellige

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion 2 DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion At dagslys skaber trivsel og arbejdsglæde, og at et højt støjniveau er forstyrrende for både arbejdsmiljø og koncentration,

Læs mere

Attraktionslisten 2010. Titel

Attraktionslisten 2010. Titel Attraktionslisten 2010 August 2011 Udgivet af: VisitDenmark Islands Brygge, 43, 3 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 Titel Kontaktperson: Kirstine Tolstrup Nielsen ktn@visitdenmark.com Top 50 - Danmarks

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

Create your personal space

Create your personal space DANSANI MATCH BRUS Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Match / Produktinformation Match Pivot og fast væg Alle Match-svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed DEKO FG fuldglasvægge med optimal åbenhed 2 DEKO FG optimal udnyttelse af dagslyset Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne

Læs mere

Har du en gravhøj i baghaven? Kulturarvsstyrelsen har overtaget tilsynet med de danske fortidsminder

Har du en gravhøj i baghaven? Kulturarvsstyrelsen har overtaget tilsynet med de danske fortidsminder Har du en gravhøj i baghaven? Kulturarvsstyrelsen har overtaget tilsynet med de danske fortidsminder Har du en gravhøj i baghaven? Kulturarvsstyrelsen har overtaget tilsynet med de danske fortidsminder.

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Funktionel, fleksibel og æstetisk Dette reolsystem er indbegrebet af fleksibilitet. Dets modulære opbygning giver optimal funktionalitet og

Læs mere

FUMAC VEJLEDENDE PRISLISTE DKK FRIMANN & VEJE DESIGN.

FUMAC VEJLEDENDE PRISLISTE DKK FRIMANN & VEJE DESIGN. FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E VEJLEDENDE PRISLISTE DKK www.fumac.dk 2 VEJLEDENDE PRISLISTE OKTOBER 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion til træsorter, farver og prisgrupper... 4 lågemodeller...

Læs mere

Farve: Mørkegrøn (RAL 6009), sort (RAL 9005), antracitgrå (RAL 7016), lysegrå (RAL 9006) eller hvid (RAL 9010). Standardudstyr:

Farve: Mørkegrøn (RAL 6009), sort (RAL 9005), antracitgrå (RAL 7016), lysegrå (RAL 9006) eller hvid (RAL 9010). Standardudstyr: 13 HELIOS DESIGN NÆSTEN SELV Med Helios-serien får du et ekstra rummeligt glashus (inklusiv 4 mm hærdet glas og 5 valgfri farver). HELIOS Antique Type Tagvinduer AxB (cm) m 2 H1 H2 Pris kr. HG33 310 x

Læs mere

BGB DESIGN GLASVÆGGE

BGB DESIGN GLASVÆGGE FLEKSIBLE GLASVÆGGE BGB DESIGN GLASVÆGGE GLASVÆGGE DESIGNET TIL DIT BEHOV - BGB DESIGN GLASVÆGGE Indvendige glasvægge er uundværlige i et moderne kontorbyggeri, og skaber et lyst, luftigt og åbent arbejdsmiljø

Læs mere

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Titelblad Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Anders Rafn Hansen Kvist Vejleder: Kaare Eriksen Ann Pedersen Kristian Trier

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

TP Lite. Fuldglasvægge

TP Lite. Fuldglasvægge TP Lite Fuldglasvægge dine visioner kan realiseres markedets bedste LeveringsTider Med TP Lite fuldglasvægge har du mulighed for at finde nye veje nye, alternative måder at løse dine opgaver på. Uden at

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

Danmarks Bedste Handelsby

Danmarks Bedste Handelsby Danmarks Bedste Handelsby 2012 Indholdsfortegnelse Danmarks Bedste Handelsby 2012 2 Kundeinterviews 3 Resultater - Top 5 18 Juryens bedømmelse 24 Resultater - Danmarks Bedste Handelsby 2012 26 Danmarks

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade.

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade. Skabe Skabe Egenskaber Korpus 19 mm melaminbelagt plade. Farve hvid. Tætningsprofil for støvtæt og støjsvag dør. Låger 16 mm spånplade med højtrykslaminat. 3 mm ABS kantliste. Låger er forsynet med vandret

Læs mere

Søulke aktiviteter gennem 25 år

Søulke aktiviteter gennem 25 år 25 år Udover de ugentlige onsdagssejladser, der var søulkenes oprindelige ønske, har der årene været ført en lang række aktiviteter, hvor ægtefæller og ledsagere har været inviteret med. Aktivitet Deltagere

Læs mere

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi Plane Udendørsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og lyseffekt samt lavt

Læs mere

Elegante carporte og overdækninger. - og så gør det jo ikke noget de er vedligeholdelsesfri!

Elegante carporte og overdækninger. - og så gør det jo ikke noget de er vedligeholdelsesfri! Elegante carporte og overdækninger - og så gør det jo ikke noget de er vedligeholdelsesfri! Carporte - Model M M165 væg M165 enkelt vægmodel 3,3 x 6,7 m (Rørvig). M165 enkelt lang væghængt model 3,3 x

Læs mere

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER

INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER INDBYGNINGSPOSTKASSER STÅENDE POSTKASSER OVERSIGT OVER PRODUKTLINJER PRISMA 122 RS3000 / RS3100 124 Skyggefugeramme 126 BASIC 120 EXCLUSIVE Kvalitet og moderne teknik med stort udvalg af modeller CLASSIC

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav.

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav. System-carporte Firmaet BASES har i samarbejde med Christian Bjørn Design udviklet en serie af carporte. Målet har været at skabe et fleksibelt, smukt og meget holdbart produkt, der individuelt kan tilpasses

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere