Sæt X i kalenderen. Torsdag den 3. maj 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæt X i kalenderen. Torsdag den 3. maj 2012"

Transkript

1 K IS AV IN D AN SK TRADE SHOW 2012 Sæt X i kalenderen Torsdag den 3. maj 2012 Vi byder på en dag med: Masser af nye produkter Masser af gode tilbud Konkurrencer med flotte præmier Godt med mad og drikke hele dagen 2000m2 Udstilling Vi fejrer at Bowltech pr. 1. april 2012 er komplet leverandør af QubicaAMF komplette produktsortiment, i både Danmark og Sverige

2 Bowltech Skandinavisk Trade Show Det er os en stor fornøjelse at kunne invitere til dette første Skandinaviske Bowltech Trade Show. Bowltech er i bowling industrien kendt for de fantastiske Bowltech Trade Shows som har været afholdt i Holland gennem tiderne, og vi påtager os et stort ansvar ved at skulle leve op til navnet. Vi er dog sikre på at vi kan lave en fantastisk dag for vores gæster, for vi har noget at fejre, og vi har mange nye og spændende produkter at vise frem. Først og fremmest drejer det sig om alle de gode produkter, og bare for at nævne nogle af de mest markante, så kan nævnes den nye XLi EDGE bowling maskine fra QubicaAMF som er opstillet i fuld funktion, komplet scoringssystem til demonstration, nye kuglereturer, opgraderingskit til AMF maskinerne, Smart Guard sikkerhedssystem, 2 komplette Highway66 mini bowling baner i funktion, Kegels oliemaskiner, Kegels Lane Mapper, Storms renoveringsmaskiner, Ebonite Blue Print software, Dexter skosortiment, RaceRoom simulatormaskiner i funktion (med konkurrence), udstyr fra AV-Huset, Lys og lyd løsninger til bowling hallen, og meget mere. Samtidigt er dette også en lejlighed for os til at fejre at Bowltech nu er fuld forhandler af QubicaAMF produktsortiment i både Sverige og Danmark. Det har vi været i Danmark i snart 3 år med stor succes, og fra den 1. april 2012 har vi nu også overtaget forhandlingen af nybygninger og renoveringer i Sverige. Det fejrer vi med at invitere til dette arrangement, inklusiv mad og drikke hele dagen, og afsluttende med en stor banquet med underholdning på scenen. Vi glæder os til at se jer den 3. maj 2012 i København!

3 Program Tjek ind: 10:00-10:45 VIP kort udlevering. (OBS! VIP kortet er personligt og er din billet til mad og drikke) Trade Show med udstilling: 10:00-18:00 Præsentationer på scenen: 11:00 11:30 Velkomst og introduktion 12:00 12:30 XLi EDGE maskine v/ QubicaAMF 13:00 13:30 Scoring og anden modernisering v/ QubicaAMF 14:00 14:30 Kegel Road Tour 15:00 15:30 Smart Guard sikkerhedssystem v/ QubicaAMF 16:00 16:20 Nye produkter fra Storm 16:40 17:00 Nye produkter fra Ebonite På banerne 17:30-19:00 Prøv de nyeste kugler fra Ebonite med PBA Prof. Mike Fagan 17:30-19:00 Prøv de nyeste kugler fra Storm med staff spillerne. Afslutningsfest 19:30-22:30 Afslutningsfest med underholdning på scenen, samt finaler i RaceRoom og Highway 66. Deltagere

4 QubicaAMF XLi Edge Den mest avancerede pinspotter nogensinde, XLi EDGE leverer, hvad andre ikke kan: Lettere for dig Det er den mest omkostningseffektive maskine at betjene, så du har flere penge til at fokusere på at markedsføre din virksomhed og forbedre din bundlinje. Eksklusiv Patenteret EDGE performance Lift og Cam Leverer markedets bedste performance med mindre stop end nogen anden maskine, og du sparer penge, fordi du har brug for mindre personale til at betjene maskinerne. Eksklusiv Durabin I modsætning til andre maskiner opmagasineres keglerne så de ikke konstant cycler gennem maskinen. Ingen skarpe overflader, eller metal, der kan beskadige keglerne, sparer dig penge fordi keglerne holder længere. Eksklusiv strømbesparende elektronik og automatisk nedlukning sparer strøm. Holder dine driftsomkostninger nede, så du sparer penge. Mindre slidtage dele Du bruger mindre penge pr. år på reservedele for at vedligeholde maskinerne. Lukker maskinerne ned automatisk, hvis en person kommer ind i maskinen fra front. Det giver et mere sikkert miljø, og ro i sindet. Bowltech, nu total leverandør for QubicaAMF i både Danmark og Sverige!

5 QubicaAMF Highway66 Det er hurtigt. Det er spændende. Det er kompakt. Kig efter disse eksklusive funktioner og fordele: Verdens førende Small-Scale Bowling Med mere end 15 år på markedet, og over baner på verdensplan, så kan QubicaAMF som de eneste dokumentere at dette er et gennemtestet produkt som kan give stort afkast af din investering. Et udvalg af spil som man bare må have Highway66 tilbyder spil velegnet til områder med mange mennesker, for eksempel Tenpin Tour eller Turkey Shoot, hurtigt afviklede spil som er uimodståelige. Denne forlystelse vil være en magnet for alle typer af kunder. Annoncering på banerne Optimér dine indtægter ved at markedsføre dit center, eller andre virksomheder, på de farverige popup reklamer på scoreskærmene. Glow in the Dark baner Oplys dit center med glow in the dark baner, kegler og kugler. Highway66 kan sætte fart i omsætningen Highway 66 sætter fart i omsætningen, og der er næsten ingen vedligeholdelse. Sikker tiltrækning af mange forskellige typer af kunder. Lang levetid og meget attraktiv afkast på investering. Tag den bedste vej til destinationen, Highway66 fra QubicaAMF. Høj ydeevne, lille omkostning til vedligeholdelse Drevet af den gennemprøvede og pålidelige TMS pinspotter maskine, er Highway66 næsten vedligeholdelsesfrit, og kræver ingen dedikeret tekniker. I løbet af dagen er det muligt at spille på banerne, og vi afslutter med en finale blandt de bedste bowlinghaller og proshopper.

6 Ebonite International Building the best brands in bowling Besøg Ebonite standen for snigpremiere på de kommende nye kugler, som også kan testes på banerne. Ebonites kyndige repræsentanter er på plads med gode råd, og de får hjælp af PBA bowler Mike Fagan.? Snigpremiere? Snigpremiere Gå heller ikke glip af demonstration af det nye fantastiske digitale proshop software Blueprint, som giver mulighed for virtuelt at teste kuglen inden du borer den. Storm Bowling The Bowlers Company På Storm standen viser Storm personalet og de dygtige staff spillere de nyeste produkter, og giver en demonstration af de nye renoveringsmaskiner. Der er mulighed for at teste de seneste nye kugler på banerne.

7 Kegel Your lanes - Our Passion Vi får besøg af Kegel s dygtige personale og derfor skal man ikke gå forbi deres stand uden at stoppe op til en snak og demonstration af de nye maskiner, Kustodian Ion Sport og Kustodian Walker Sport. Få også en demonstration af Machine Assist til oliemaskiner hjælperedskab for personalet til at rejse maskinen, ergonomisk korrekt, og den seneste nyhed Lane mapper til måling af banernes topografi. Kegel s stand er altid et besøg værd. Kegel blev stiftet i 1981 af John Davis, Linda Davis, Mark Davis og David Jennings. På det tidspunkt havde Kegel bare ét produkt, et lille håndholdt rengøringsværktøj som de kaldte The Key, som blev produceret i Davids garage. I løbet af de sidste to årtier har Kegel vokset sig til en verdensklasse organisation med flere produkt afdelinger, mere end 120 medarbejdere, og et specialdesignet kvm stort produktionsanlæg i Lake Wales, Florida. Kegel har opnået dette med en helt enkelt filosofi om at forske i de problemer som findes i bowlingbranchen, udvikle et produkt eller en tjeneste der kan løse problemet, og sørge for at støtte kunden med den bedst mulige service og support. Kegel er også den eneste virksomhed i branchen som har opnået ISO 9001 certificering.

8 Tilmelding Copenhagen Bowl & Event Astridsvej 70 DK-2770 Tårnby Go Hotel Copenhagen Englandsvej 333, 2770 Kastrup Hotellet ligger lige ved siden af Copenhagen Bowl & Event Enkeltværelse 399 Kr. Dobbelværelse 499 Kr. Hotellet skal bestilles ved tilmelding til Bowltech Trade Show 2012, først til mølle! Overnat i luksus på Bella Sky Comwell Bella Sky Comwell Hotel, Skandinaviens største design hotel, byder velkommen med et særtilbud på DKK 1.025,- per værelse per nat. Prisen er inkl. moms og morgenmad. Reservation skal ske til Bella Sky Comwell booking afdeling, booking@bellasky.dk eller Oplys koden BOWL ved booking.

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

Your Lane Your Way. Under Your Lane your Way vælger du hvilke slags spil du vil i gang med. Her ses følgende spil/valgmuligheder:

Your Lane Your Way. Under Your Lane your Way vælger du hvilke slags spil du vil i gang med. Her ses følgende spil/valgmuligheder: Your Lane Your Way Under Your Lane your Way vælger du hvilke slags spil du vil i gang med. Her ses følgende spil/valgmuligheder: - Themed Bowling: Her kan du vælge et bestemt tema som spillet skal kører

Læs mere

Produktkatalog 2009. Bowltech Danmark A/S Gejlhavegård 8 6000 Kolding Tlf: +45 76 30 11 99 Fax: +45 76 30 03 88 www.bowltech.dk info@bowltech.

Produktkatalog 2009. Bowltech Danmark A/S Gejlhavegård 8 6000 Kolding Tlf: +45 76 30 11 99 Fax: +45 76 30 03 88 www.bowltech.dk info@bowltech. Produktkatalog 2009 Side 1 Alt i udstyr til dit bowlingcenter Bowltech Danmarks Produktkatalog 2009 Dette katalog henvender sig primært til bowlingcentre i Danmark. Vi har i kataloget valgt at vise et

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER FACILITETER/ SERVICE Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen til unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden.

28 30 Januar. Dato. Sted. Lyngby Open Google Map. Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. Dato Sted 28 30 Januar afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2-3: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 4-5: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej 44, Lyngby.

Læs mere

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2012 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P BELLA SKY HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. BELLA SKY RECEPTION 2. BELLA SKY KONFERENCEINDGANG

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND BUSINESS CLUB VELKOMMEN TIL HIMMERLAND Mark Bering En kombination af professionelle indlæg og fantastiske events i selskab med over 100 virksomhedsejere er et godt udgangspunkt for netværk på tværs af

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra

Smarte. lavprishoteller DKK 400,- * DKK 500,- * i København og Aarhus. Enkeltværelse fra. Dobbeltværelse fra Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking Smarte lavprishoteller i København og Aarhus Billige priser, cool design og central beliggenhed

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Som 2 1 kunde får du:

Som 2 1 kunde får du: 21.landbobanken.dk For Dobbelt alle 18-25 så årige godt Som 2 1 kunde får du: dobbelt så gode priser på relevante bankprodukter direkte invitationer til arrangementer rabatter på fitness, solcenter, bowling,

Læs mere

gruppen a natural choice!

gruppen a natural choice! Velkommen til vores verden gruppen a natural choice! Danmark Moland Byggevarer A/S er din kompetente samarbejdspartner i bygge branchen. Vi har til huse på havnen i Skive, og har altid kvalificerede medarbejdere

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Kom og BESøg 4 design-huse På Fyn 30. maj 1. juni 2012

Kom og BESøg 4 design-huse På Fyn 30. maj 1. juni 2012 kom og besøg 4 design-huse på Fyn 30. Maj 1. Juni 2012 BESØG 4 DESIGNHUSE PÅ FYN 30. maj - 1. juni 2012 Den 30. maj til den 1. juni er en god anledning til at besøge Fyn og de fire design-huse Eilersen,

Læs mere

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt.

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt. Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Messedeltagelse Et led i salgs- og marketingstrategien Indledning Deltagelse i vinmesser er et spørgsmål om strategi og follow-up for at tage nogle af yderpunkterne. Hvis salgs-

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder Odense Eventyr Golf Company Days et væld af muligheder Company Days - vi gør det lidt bedre! En Golf Company Day på Eventyr Golf bliver en unik oplevelse for alle deltagere, og en fantastisk mulighed for

Læs mere

Fem spændende valgmuligheder til dig

Fem spændende valgmuligheder til dig Valgholdskatalog Fem spændende valgmuligheder til dig Kære elev i 7. klasse I denne folder får du en introduktion til fem spændende undervisningsforløb på NEXT Uddannelse København, som du kan vælge mellem

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

SVERIGE DANMARK. URSA glasuld - miljørigtig isolering. Moland gulve - et naturligt valg. Terrasseplanker - for enhver smag

SVERIGE DANMARK. URSA glasuld - miljørigtig isolering. Moland gulve - et naturligt valg. Terrasseplanker - for enhver smag DANMARK Moland Byggevarer A/S er din kompetente samarbejdspartner i bygge branchen. Vi har til huse på havnen i Skive, og har altid kvalificerede medarbejdere klar til at gøre en forskel og yde den bedste

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off

VVS17.dk. Velkommen til Kick-Off Velkommen til Kick-Off Dagens program: kl. 9.45 Registrering, kaffe og morgenbrød kl. 10.00 Velkomst og gennemgang af praktiske oplysninger og deadlines v/michael Helm kl. 10.30 Salg og kommunikation v/michael

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL

STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL STOTEN 2017 SKOLREJSE TIL Nyt skiområde og stolelift gør Sälens allerede BEDSTE SKILØB ENDNU BEDRE NYHED DECEMBER 2016 Sälens HURTIGSTE OG længste stolelift ErSTATTER 3 stol liften på SoltorVet 1700 meter

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK 21. april

Læs mere

DER ER GANG I IDRÆTSHALLERNE

DER ER GANG I IDRÆTSHALLERNE CONNECTSPORT NEWS Oktober 2016 DER ER GANG I IDRÆTSHALLERNE ConnectSport fortsætter de mange sessioner, hvor emnerne har været mange. Vi har bl.a. berørt overnatning, e-sport, rengøring og kunstgræs, og

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN

BELLA CENTER COPENHAGEN BELLA CENTER COPENHAGEN KAPACITETSOVERSIGT 2013/KONGRES & EVENTS Skandinaviens største kongres- og udstillingscenter > Bella Center Copenhagen / Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

3 naturvidenskabelige projekter

3 naturvidenskabelige projekter 3 naturvidenskabelige projekter For de ældste FIRST LEGO League (FLL) Siden 2003 For de mellemste Junior FIRST LEGO League (JrFLL) Siden 2011 For de yngste MINI League Siden 2012-1 - Børn og Unge har siden

Læs mere

Industri & Design Forum 2015

Industri & Design Forum 2015 Velkommen Agenda for dagen Mød eksperterne The Future of Making Things Udstillere Industri & Design Forum 2015 Den 22. september 2015 i Roskilde Den 23. september 2015 i Horsens Tilmelding Industri & Design

Læs mere

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: ØKODAG DEN 23. FEBRUAR 2015 www.copenhagenfoodfair.dk Copenhagen Food Fair 2015 handler om VÆRTSKAB og det at møde sine

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet.

På rallydm.dk kan man nu dels finde de godkendte tillægsregler, dels tilmelde sig løbet. serviceinfo #17 1. Danboring Rally DM-6 Efter et veltilrettelagt Tegee-Dan Rally, som Hedelands Motorklub stod bag, skal der nu kikkes frem mod næste afdeling af Mekonomen Rally Championship Danboring

Læs mere

Erfaringer fra Aalborg Kommunes Lønkontor

Erfaringer fra Aalborg Kommunes Lønkontor RPA Erfaringer fra Aalborg Kommunes Lønkontor Hvorfor begynde at drøfte RPA? Baggrund for at kigge på RPA Manuelle og trivielle arbejdsgange er det nødvendigt i 2018? Vi har i mange år gjort arbejdsgange

Læs mere

Din komplette sikkerhedsleverandør

Din komplette sikkerhedsleverandør Din komplette sikkerhedsleverandør Sikkerhed til alt det, du vil beskytte 2 Din kompletta säkerhetsleverantör CERTEGO er din trygge sikkerhedspartner En sikkerhedsløsning er en vigtig investering, som

Læs mere

en ny verden åbnes

en ny verden åbnes en ny verden åbnes www.bernafon.com VELKOMMEN TIL BERNAFONS VERDEN Bernafon er et schweizisk mærke og en virksomhed, som folk kan stole på og have tillid til. Hos Bernafon er vi dedikerede til at udvikle

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 BLIV KLOGERE PÅ UDFORDRINGER OG TRUSLER HØR OM LØSNINGER OG MULIGHEDER FIND VEJEN VIDERE IGENNEM FAGFÆLLESSKABER MØD BÅDE BRANCHEN OG REBELLERNE Munkebjerg Hotel i Vejle mandag

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste Fakta om MEDICA/COMPAMED Internationale udbydere indenfor indretning, udstyr og produkter til hospitaler og klinikker samles den 12. - 15. november

Læs mere

27. september 2011 Morten Petersen

27. september 2011 Morten Petersen 27. september 2011 Morten Petersen Præsentation Industri Supply ApS, Industry Supply Danmark A/S, Industry Point Sweden AB Sender dagligt godt 87.000 nyhedsbreve ud pr. mail. Beskæftiger 32 mand på fuld

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017

NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017 NOVAX KURSUSKATALOG 2. HALVÅR 2017 Vi har løbende spurgt vores kursister, om de har fået noget nyttig faglig viden ud af kurset. Her kan du læse nogle af deres kommentarer: Ja, helt sikkert. Godt med udveksling

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Hjælp din forretning igang med Ajour

Hjælp din forretning igang med Ajour Hjælp din forretning igang med Ajour Hvorfor er Ajour perfekt for din forretning? Ajour gør bare det hele nemt for jer! Bag den elegante og intiutive brugerflade, er Ajour bygget af avancerede integrationer

Læs mere

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 BLIV KLOGERE PÅ UDFORDRINGER OG TRUSLER HØR OM LØSNINGER OG MULIGHEDER FIND VEJEN VIDERE IGENNEM FAGFÆLLESSKABER MØD BÅDE BRANCHEN OG REBELLERNE Munkebjerg Hotel i Vejle mandag

Læs mere

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14.

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14. 24. 26. JANUAR Dato 24. 26. Januar 2014 Sted afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 3-4: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej

Læs mere

serviceinfo #15 1. Tegee-Dan Rally (DM-5 Roskilde)

serviceinfo #15 1. Tegee-Dan Rally (DM-5 Roskilde) serviceinfo #15 1. Tegee-Dan Rally (DM-5 Roskilde) Tillægsreglerne til Tegee-Dan Rally er siden offentliggørelsen blevet opdateret med en bulletin 1 samt et bilag til bulletin 1. Gennemkørselsmateriale

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Arrangør: PI-Odense Program for de Danske Politimesterskaber i Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i Bowling Jeg vil gerne byde alle deltagere i de danske politimesterskaber

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti VIND ET GOURMET ophold Se bagsiden Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti Luk op og se hvordan du nemt får en TV-løsning

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden

SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK. Nye veje skal styrke SGK i fremtiden SMØRUM GOLFKLUB Branding af SGK Nye veje skal styrke SGK i fremtiden STØT SGK, KIG FORBI & HØR OM SÆSON 2017 Proud Partners & Proud Sponsors inviteres til netværksmøde forår og efterår i SGK SGK Netværksarrangement

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

En lille julehistorie 2013.

En lille julehistorie 2013. En lille julehistorie 2013. Panikken er langsomt ved at brede sig blandt dem der har tænkt sig at sende én eller flere til næste års Hamborg marathon. Har vi julegaverene på plads, er juletræet købt, hvor

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere