Formandens beretning 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2017"

Transkript

1 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende til tider end spændende! Men spændende er det jo altid at være en del af og ikke mindst arbejde i og med en politisk organisation! Overordnet set er initiativer og opgaver af positiv karakter, og der skal ikke herske tvivl om, at de alle søsættes med en ambition om, at de er til for håndboldens skyld. Nogle vil måske sige, at de politikere, der sætter disse initiativer i verden, burde have spurgt her og der og tænkt sig mere om! Til dette vil jeg blot sige, at man naturligvis altid vil/kan have ret ved en efterrationalisering, men uden initiativ og mod til at igangsætte ja- så går håndbolddanmark i stå! Jeg kan kun opfordre til, at vi alle bliver en smule mere imødekommende og positive overfor nye tiltag og tænker lidt mere i helheder frem for hvad tjener mig bedst! Hvad sker der i DHF og JHF? I DHF skal der ansættes en ny udviklingschef, idet Søren Simonsen tiltræder i et nyt job, ligesom der også er blevet ansat en ny sportschef, nemlig Morten Henriksen. Der er naturligvis store forventninger til disse 2 poster, idet det er meget centrale poster i og omkring landshold og ikke mindst den fortsatte udvikling i dansk håndbold. Den strukturdebat, der blev taget hul på for nu 2 år siden, blev desværre lagt på is i 2016 af kredsene. Og jeg mener desværre. Jeg er helt med på, at vi fra JHF s side ikke havde gjort vores forarbejde godt nok. Når dette så er sagt, har vi absolut heller ikke mødt megen velvilje eller positiv indstilling til at fortsætte med arbejdet. Bestyrelsen i JHF har dog besluttet at genåbne processen med et miniseminar den 25. februar 2017! Arbejdet hen over kredsgrænserne fortsætter dog (heldigvis) i nogen omfang i nogle kredse mere end andre, og resultaterne kan bl.a. ses ved samarbejde på den administrative del. Der pågår stadig samtaler omkring yderligere samarbejder, men også her støder vi på geografisk modstand. Forbundskontoret i Viby blev solgt med udgangen af 2016, og administrationen er indtil videre - flyttet i gode lokaler i Hammel Idrætscenter. Der arbejdes p.t. i bestyrelsen med at sammenskrive en eventuel fundats for, hvorledes de midler, salget indbragte, kan komme klubberne under JHF til gode!

2 Håndbolden nationalt Flagskibene i dansk dame- og herrehåndbold havde både op- og nedture i Det danske damelandshold præsterede vel til forventning, og med ny besætning ser der ud til at være lys for enden af tunnelen! Der er i hvert fald tilført en håndfuld nye og spændende spillere, som giver grund til og håb for optimisme! Det danske herrelandshold kunne vi næppe forvente mere af i 2016 OL guld, sådan! Selv efter en slingrekurs fik de på mystisk vis rettet op og kom helt i mål! Det kan man så ikke sige, at alle gjorde efter OL. Hvad der er op og ned på den historie må guderne vide, men fakta er blot, at nogle trak sig frivilligt, og andre overlevede (en lille periode mere)! Heldigvis ser det igen ud til, at der i ro i kulisserne, og med de spændende ungdomslandshold, der er på vej, ser det også lovende ud i fremtiden for dansk landsholdshåndbold! I danmarksturneringen kæmpes der fortsat med økonomien! Ikke alle har forstået at sætte tæring efter næring, og flere klubber må beklageligvis udelukkes fra at tegne ny kontrakter af den simple grund, at de ikke kan overholde kravene til egenkapital! Andre melder allerede nu ud, at de ikke har økonomi til at fortsætte i landets bedste rækker fra næste sæson. Tendensen med at trække hold ud af turnering helt op til 2. division er også fortsat, og det har igen været nødvendigt at presse hold ind i divisionsrækkerne pga. dette! Ikke nogen god og holdbar løsning! Denne problemstilling skyldes næppe økonomien, men mere det faktum, at flere store klubber ikke kan samle spillere til mere end 1 hold! En anden udfordring, som jeg tror, der snart bør tages op er holdfællesskaber! Jeg husker argumentet for etableringen af disse i sin tid nemlig det, at klubber med få spillere i en årgang kunne gå sammen om at skabe 1 eller flere hold! En fin og ædel tankegang. Men har det nu udviklet sig i en helt anden retning? Er det blevet en magnet, hvor der i stedet samles de bedste spillere fra flere klubber? Alle kan ikke komme på 1. holdet, men hvor søger de spillere så hen, som er blevet til overs? Og er der så heller ikke basis for 1 hold i de klubber, som er blevet støvsuget for de bedste spillere? Jeg tror desværre, at vi mister mange spillere på denne konto!

3 Kreds 3 Aktivitetsniveauet i kredsen er fortsat højt, og de enkelte udvalg arbejder ihærdigt på og for, at I ude i klubberne kan få afviklet jeres turneringer, kan få alle kampe dømt og kan få trænere/ledere på relevante kurser i jeres umiddelbare nærhed! I kan læse meget mere om dette store arbejde i de enkelte udvalgs beretninger. I 2016 var de kun lige ved og næsten for både FC Midtjyllands damer og TTH Holstebros herrer. Begge nåede de frem til efter min mening nogle spændende finaler om DM-titlen, ja jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg ikke mindes, hvornår begge finaler har været så spændende! FC Midtjyllands damer var også i finalen i FINAL4 i Silkeborg, hvor det også blev til en 2. plads. Et nyt initiativ med afviklingen af damernes pokalmesterskab som et FINAL4 stævne. Et initiativ som helt sikkert fortjener en gentagelse i samme gode rammer. HC Midtjyllands herrer sørgede dog for, at Kreds 3 også i 2016 kunne glæde sig over 1 pokaltitel, idet de ved FINAL4 stævnet i Odense på fornemmeste vis affærdige hjemmeholdet GOG. Også et flot arrangement ligesom jeg synes, det er helt fantastisk at se den opbakning, som er fra sponsoren SANTANDER CONSUMER BANK! Kreds 3 er fortsat flot repræsenteret i Primo Tours Ligaen med 3 hold, ligesom vi er det i 888.ligaen! På ungdomssiden kneb det er lille smule mere i 2016, idet vi denne gang måtte nøjes med 1 enkelt DM titel, nemlig til Ikast f.s. i U-14 piger. Men der ligger helt sikkert fortsat mange titler og venter på os, som endnu et bevis på det store og konstruktive arbejde, der udføres i alle klubber af dygtige ledere og trænere! Kredsbestyrelsen og kontoret/ansatte Jeg har uden på nogen måde i forsøget på at være subjektiv altid ment, at bestyrelsen i Kreds 3 på kompetent vis forsøger at varetage og løse de udfordringer I, som klubber er fremkommet med! Ting tager somme tider tid, og således er det også fat i Kreds 3, men jeg tror ikke, I nogen sinde har ventet forgæves på et svar fra vores side. At vi så ikke altid er helt enige, ja det kan jo også ses som en styrke! Vi har dog ingen intentioner om, at vi vil være uenige med jer, blot for at vise styrke! Men love og regler kan ind imellem være en hindring! Det skal dog fortsat være min opfordring til jer, at er der noget, I synes virker helt firkantet så kontakt os, før end I lader jeres frustrationer komme andre for ører!

4 De uformelle samtaler, som jeg i min beretning for 2015 fortalte var i gang med Kreds 6, foregår stadig, og der er p.t. intet nyt omkring dette! Vi ansatte i foråret 2016 en ny udviklingskonsulent Mette Christiansen fra Skjern. Jeg håber, I vil tage/har taget godt imod til Mette, og det er mit indtryk, at Mette er ved at sætte sit aftryk rundt i kredsen. Mette er jeres konsulent, og derfor skal I naturligvis også gøre brug af hende hun skal såmænd nok selv sige fra! Sammen med Mette har vi et rigtig godt og solidt team af ansatte i Kreds 3. Lone og Jens, som varetager det daglige arbejde på kontoret og er de primære kontaktpersoner til klubberne, er heldigvis fortsat omdrejningspunkterne for kredsbestyrelsen, således at vi kan koncentrere os om at være politikere! Der skal fra bestyrelsen også lyde en stor tak til Lars Dallhof, som på kompetent vis har bidraget til og med afvikling af beach-stævnerne i Kreds 3! Også tak til Thomas Rasmussen, som gerne giver en hånd med som web-master! Samarbejdet med Ringkjøbing Landbobank omkring uddeling af prisen til Årets Håndboldforening fortsætter, og vi er i Kreds 3 meget taknemmelige for, at Ringkjøbing Landbobank bakker op om dette initiativ. Det skal også være mit ønske, at generalforsamlingen vil bakke op om de kandidater, der er opstillet til kredsens bestyrelse! Dette er så min sidste beretning i dette regi, idet jeg har valgt at lade yngre kræfter komme til! Det har været nogle spændende, oplevelsesrige og udfordrende år først som kasserer og senest som formand. Nogle udfordringerne har måske også været lige spændende nok, men jeg synes, vi ved fælles hjælp og godt samarbejde har fået løst opgaverne/udfordringerne på bedste vis! Flere har spurgt mig, om jeg ikke vil komme til at savne bestyrelsesarbejdet? Se det ved jeg jo ikke endnu og selvfølgelig vil jeg da det! Det har trods alt været en stor del af min hverdag, og det har givet så mange oplevelser og bekendtskaber, at der naturligt vil blive et hul, der fremover skal fyldes ud! Men min beslutning er taget og er velovervejet så det bliver således nye kræfter skal til. Slutteligt vil jeg gerne takke alle, som på en eller anden måde har været i berøring med kredsen, for samarbejdet i 2016! Personligt vil jeg også gerne sige en stor og varm tak til alle de personer, som jeg har mødt igennem mine år i kredsbestyrelsen.

5 En helt speciel tak til kredsbestyrelsen samt de ansatte og til alle udvalgsmedlemmer, og det skal være mit store udtrykte ønske, at I vil fortsætte i den positive og konstruktive ånd til gavn for håndbolden! Jeg ved, der ligger rigtig mange spændende udfordringer og venter. Jeg ved også, at jeg trygt kan overlade roret til jer og ønsker jer HELD og LYKKE med processen! John Clausen Formand

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

FORMANDENS BERETNING FOR 2018

FORMANDENS BERETNING FOR 2018 FORMANDENS BERETNING FOR 2018 Selv om beretningen omhandler 2018, så er det vist på sin plads at starte med at kippe med flaget for det danske herrelandshold, der her i januar 2019 i suveræn stil hjemførte

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat fra klubmødet 11. januar 2018

Referat fra klubmødet 11. januar 2018 Referat fra klubmødet 11. januar 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. DF H siden sidst 3. Fremtidens Final4 stævner 4. Turneringskalender 5. Dansk Håndbold Award 2018

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Så er der gået endnu et år, og det er tid at gøre status over, hvad der skete i JHF kreds 1 i 2017, og også tid til at skue lidt fremad. 2017 var sidste år med Knæk Kurven.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Beach Handball 2016 Senior og ungdom

Beach Handball 2016 Senior og ungdom Invitation Beach Handball 2016 Senior og ungdom Arrangeret af JHF Kreds 5 Lørdag d. 28.maj U-10 Søndag d.29.maj U-12 pige A&B + U-12 drenge B Lørdag d. 4.juni Søndag d. 5.juni Lørdag d. 11.juni U-16, U-18

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Uddannelsesudvalget Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Ud fra ovenstående vision har vi gennem de sidste år arbejdet i Jydsk Håndbold Forbunds Uddannelses Udvalg. Vi forsøger at dele vores

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi.

Formandens beretning 2013-2014. Hold i Turneringen. Ny Ungdoms Turneringsstruktur. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg. Økonomi. Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4415 hold lig med 65,5 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København.

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. 2015 bød på nye medlemmer i bestyrelsen og nye poster til tidligere medlemmer. Vi har fået ny formand, ny næstformand og ny økonomisk ansvarlig.

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den 8-5 2014 I et ualmindeligt skønt naturområde i Hjerm hvor årets generalforforsamlig blev afholdt dukkede 22 dommerne op for at høre om hvad der var sket

Læs mere

Formandsberetning 2017/18

Formandsberetning 2017/18 Formandsberetning 2017/18 Så er det tid til at gøre status over sæsonen 2017. Håndbold Danmark lider - lige som mange andre idrætsgrene af medlemstilbagegang. Positivt er det, at det ser ud til, at kurven

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2014 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015.

Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. Årsmøde 2015 Formandens beretning til Divisionsforeningen Håndbolds Årsmøde lørdag den 30. maj 2015. De hovedområder jeg vil komme omkring i denne beretning er: Indledning Lange aftaler Dynamoer for håndbolden

Læs mere

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris.

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris. Formandens beretning - 2015 Indledning Gennem flere år har jeg startet min beretning med at fortælle lidt om vores hjemmeside. Den har i mange år været det sted, hvor man sådan lidt på afstand har kunnet

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 11. januar Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar (Sted: Trinity, Fredericia) Den 11. januar 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 11. januar 2018. (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 5. december 2017 2. Santander Final4 placering

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Mors Thy Hånbold GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold Damerækken:

Læs mere