TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I Rejser på BIKE CAMP PÅ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ"

Transkript

1 TOUR de TAXA Rejser på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015

2 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca ,- kr. Det er SPIES rejser, som er vores fly og hotel arrangør, derfor går de 4.897,- kr. til den del, og man betaler man direkte til SPIES REJSER via den billet der kommer efter tilmelding. Tilmelding er 500 kr. til vores forening. Vi glæder os til at give dig en pragtfuld oplevelse for pengene. Der er ingen profit på turen, men udelukkende reelle udgifter. Vi vil til gengæld gerne håbe på din hjælp i vores evige indsamling af penge til JULEMÆRKEFONDEN. Her ser du bl.a. årets Julemærke for Køb det gerne og se meget mere på

3 Hej kære rejse/motion interesseret. Du har her en beskrivelse af mulighed, for rejser med Tour de Taxa. Men hvem er Tour de Taxa? Det er startet tilbage i 2010, blandt nogle taxavognmænd i Århus. De ville prøve deres drømme af på en cykel, samtidig med at de kunne støtte en god sag. Fælles for mange af disse vognmænd var overvægt, dårlig livsstil og et image der skulle forbedres. Så Julemærkefonden var sagen, der var børn med samme problem. Så alle hold kører for en fælles sag, nemlig Julemærkefonden. Julemærkefonden har 4 julemærkehjem i Danmark. Disse 4 hjem kan kun fungere ved indtægter fra salg af julemærker samt velgørenhed. De hjælper typisk børn med livsstils problemer og lavt selvværd. Derfor har Tour de Taxa, hjulpet fonden med indsamling siden bl.a med kanoer til Julemærkehjemmet i Skælskør. Samt med penge direkte til fonden. Tour de Taxa har siden starten, skaffet over 1 million kroner. Du kan altså cykle med god samvittighed for din krop, din sundhed og din støtte til andre der vil samme vej.

4 Tour de Taxa vil i 2015, tilbyde træning på Mallorca. Bjergryttere og temporyttere er der altid, men de vil få en social oplevelse på vores Bike Camp til Mallorca. Bike Camp er fra 24.april til 1.maj. Afgang fra København med SPIES. Fly tider kommer medio december. Inkluderet i den rejse som SPIES billetten omfatter: Fly t/r. Mad ombord på flyveren begge veje. Bus t/r imellem Palma og hotel. Halvpension på hotellet. SPIES tilbyder transport af cykel, men også et godt leje tilbud på Mallorca. Leje af cykel kan ses senere i brochuren. Pris for cykel t/r på flyveren er 700 kr. Medlemskab af støtteforening til Julemærkefonden. Se bl.a her hvad vi har til leje på Mallorca... Prisforslag er 900 kr. for 7 dage, men der er måske mere spændende inden vi tager afsted.

5

6 Hotellet på Bike Campen på Mallorca. Rosa del Mar SunConnect Rosa del Mar er et totalrenoveret og lejlighedshotel med central beliggenhed, kun kort gåafstand til stranden. Rummelige og pæne lejligheder. Hotellet, der ligger mellem Palma Nova og Magalluf, har et hyggeligt poolområde med en poolbar, der serverer enkle retter. SunConnect Rosa del Mar har desuden spa, motionsrum, restaurant og bar Nyrenoverede og pænt indrettede lejligheder. 1-værelses lejligheder (ca. 24 m2) har kombineret soveværelse og opholdsstue. 2-værelses lejligheder (ca. 36 m2) har et soveværelse og en opholdsstue.

7 Hvad er Støtteforeningen Tour de Taxa s Venner? Støtteforeningen Tour de Taxas venner, blev etableret 24 august 2011 på idé fra Vognmand Michael Tang Pedersen samt på baggrund af hans deltagelse i cykelløbene til Paris i 2010 og Alle deltagere i de cykelløb havde 2 formål: 1. få samlet penge ind til julemærkefonden. 2. få selvtilliden styrket med sin præstation på en cykel. Det hårde arbejde man har ved sponsor opsøgende arbejde, kan give en masse kreativ tankegang, Michael Tang Pedersen fik derfor den idé, at hvis man nu fik medlemmer i en forening til, at give en garanteret donation til fonden, ville medlemmet føle et personligt ansvar for pengene. Så fra tanke til realitet kom foreningen igang. Foreningens hovedformål nummer 1 er, at 50 % af det årlige kontingent går direkte til fonden. Den anden halvdel af kontingentet skal primært bruges til, at hjælpe cykelholdet eller andre gode formål. Der er ingen krav til medlemmerne om deltagelse i det årlige løb, det er en forening med adgang for alle. Alle ryttere og hjælpere er altid obligatoriske medlemmer i årets aktuelle løb, men øvrige medlemmer kan være familie til ryttere/hjælpere eller sponsorerne, hr og fru Danmark, ingen grænser. Vi har et ønske hvert år, GIV SÅ STORT ET BELØB TIL JULEMÆRKEFONDEN SOM MULIGT. Den slags kræver medlemmer og da vi har 5.2 mill potientelle medlemmer, kan det kun være et spørgsmål om tid, at vi lukker for tilgang. Du er derfor meget velkommen til, at sprede denne idé for at en lille donation kan skabe en stor å, vi arbejder konstant på nye idéer til indsamling af midler, vi er jo igang 365 dage om året, men løbene løber over kun 8 dage, derfor skal foreningen hjælpe med sponsorarbejdet til selve løbet. Vi kan kun håbe på, at alle medlemmer ser sig som en arbejdende kraft for sponsor teamet. Julemærkefonden har i de sidste par år haft svære økonomiske problemer, det er både pga et manglende salg af julemærker, men også den finansielle krise har sat sine spor. Fonden har ingen statsstøtte, men kun indsamlinger fra private og organisationer kan hjælpe samt indtægterne fra salget af julemærket. Den 27 oktober var Michael Tang Pedersen med til præsentationen af årets julemærke for 2014, det foregik på Københavns rådhus og vores (Julemærkefonden) protektor var tilstede. Bl.a en af fondens ambassadører er en flittig indsamler, her er Ole Henriksen i 2011 med Kronprinsesse Mary. Henriksen. På billedet står Kronprinsesse Mary med fondens nye ambassadør i udlandet Ole Jeg håber Du vil gøre vores forening til Dit ambassadør arbejde, derfor er vores forening også blevet budt velkommen hos fonden, som en pragtfuld idé. Du er måske allerede medlem, hvis ikke skal du endelig blive medlem. Skriv til denne mail: skriv navn, adresse, evt. tlf. og gerne om du vil deltage i løb eller et arrangement engang.

8 Mallorca Bike Camp, Tour de Taxa. Her er de spændende ture som Tour de Taxa, vil tilbyde dig og dine ben i vores uge på Mallorca, turene er taget med udgangspunkt i Magaluf, hvor vores hotel ligger som et stenkast fra ruterne. Turene er lavet med udgangspunkt for ryttere der er lettere øvede / øvede dvs. man skal selv kunne køre op af bakkerne, man kan ikke forvente at blive skubbet op af bakkerne så 1000km i benene skal Du have inden afgang 24. april. Det er ment som en stor hjælp for din kunnen. Når vi kører dernede starter vi kl.09:30 og kører samlet ud og hjem, afhængig af hvor mange ryttere vi bliver, kan der blive to hold af ryttere opdelt efter styrke. På turene gives der frit løb på bakkerne, og der vil blive ventet på toppen og i bunden af bakkerne, frokosten som vi selv betaler finder vi i en af de små byer på en bar / restaurant / cafe, det kunne være en sandwich (Bocadillo) og en cola til i alt ca. 8 euro, derefter videre ud på turen. Alle der kører med på de guidede ture bærer hjelm, ingen hjelm ingen tur. Dag 1 Er en kort tur hvor vi prøver cyklerne af og ser på hvordan vi klarer bakkerne, denne tur kommer vi over to stigninger Tyggegummibakken og Militærbakken ca. 36km og 623 højdemeter, på denne tur er der ingen frokost, og der er mulighed efter cykelturen for selv at udforske området enten på cykel eller?.

9 Dag 2 Her kommer vi til at smage på bjergene, her kører vi op til Præsten en kirke der ligger på toppen af et lille bjerg i Galilea derfra ned til Puigunyent op af en ny stigning til byen og ned til Esporles hvor vi holder lidt frokost, derefter hjemover evt. for de friske kører vi over Militærbakken hjem. ca.64km 1087 højdemeter.

10 Dag 3 Her skruer vi lidt på km og højdemeter, vi kører over Sollerbjerget Coll de Soller og ned til Soller en nedkørsel med ca.28 hårnålesving, derfra kører vi ud og op af kysten til Valldemossa en kuperet smuk tur hvor løbet gives frit fra Soller til Valldemossa, husk at nyde turen. I Valldemossa spiser vi frokost inden turen går hjemad igen, og igen for de friske kan der køres ned til Port de Valldemossa og op, igen en spændende ned og opkørsel (kan anbefales), 104km og 1579 højdemeter (uden Port de Valldemossa)

11 Dag 4 Kystturen en af de smukkeste ture på Mallorca, en tur vi anbefaler alle at komme med på, vi kører ud til kysten via Esporles ud til Banyalbufar hvor løbet gives frit, her kører langs den smukke klippekyst, bjergene på vores venstre side og vandet på højre og her er der mulighed for rigtigt mange Kodak moment vi holder opsamling/frokost ved en restaurant der ligger ude på klippen med en fantastisk udsigt efter ca.51km, derfra kører vi videre ud af kysten drejer ind mod Andratx og over Calvia hjem, ca. 84km og 1477 højdemeter.

12 Dag 5 Kongeetapen, her kommer vi over de største bjerge på øen og denne dag starter vi kl.09:00, vi kører over Sollerbjerget som vi prøvede på dag 3, herfra kører vi gennem Fornalutx (der er kåret som en af de smukkeste byer i Spanien) som er starten på opstigningen som er godt 14km med en gennemsnitsstigning på 6% på toppen kommer der en tunnel som der køres gennem og her kommer vi ud til to inddæmmede søer igen fantastisk flot udsigt, der fortsættes ned til appelsinmanden hvor vi samler op og spiser frokost ved ca. 72km, er vi der før kl.13:00 og er der er nogle der har rigtigt gode ben kan der køres ned til Sa Calobra som starter med en opstigning på 2,5km derefter en nedkørsel på 10km også samme vej op 10km med en snit stigning på 6,9, man kan også bare vælge at køre op på toppen og kikke ned i hullet og nyde den fantastiske udsigt. Efter appelsinmanden køres videre forbi Santuari de Lluc ned af bjerget mod Selva, derfra mod Binissalem, Palma og hjem, 144km 2220 højdemeter (uden Sa Calobra)

13 Dag 6 Denne sidste dag skal jo også afsluttes med en smuk tur, her kører vi ud til Bunyola og her kører vi op af Col d Honor til Orient 7km stigning med 5,6% i snit, oppe fra toppen og ned gennem dalen til Alaró ser vi igen noget af det smukkeste Mallorca, frokost holder vi i Alaró ved 53km, derfter går turen hjem igen 100km og 1178 højdemeter. Dette er de ture vi vil køre i vores trænings uge, skulle det mod forventning regne rykker vi starttidspunktet med en time og regner det stadig aflyses den guidede tur, dette med grund i at der ligger en masse pollen på vejene og dette blandet med regn gør nedkørslerne spejlglatte, det er frit for at køre selv men pas på!

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

indholdsfortegnelse kolofon SIDE 5 VELKOMMEN TIL BORNHOLM Udgivet af: Business Center Bornholm April 2010

indholdsfortegnelse kolofon SIDE 5 VELKOMMEN TIL BORNHOLM Udgivet af: Business Center Bornholm April 2010 MERE BORNHOLM til flere mennesker MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 11.-18. april (Tekst Knud Lytje. Foto Henrik Nedergaard) PROLOG (dag 1) Prolog 57 km. Dejligt vejr men lidt køligt. En kold og fugtig april nat mødes vi 9 søvndrukne

Læs mere

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60

Læs mere

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start Et vigtigt valg! I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man

Læs mere

Fædrehjælpen. Jeg har kontaktet Mødrehjælpen, fordi det er forfærdeligt, hvis min søn skal igennem en retssag og til psykolog.

Fædrehjælpen. Jeg har kontaktet Mødrehjælpen, fordi det er forfærdeligt, hvis min søn skal igennem en retssag og til psykolog. I dette nummer: Mødrehjælpen kan give noget, jeg ikke kan få andre steder Vi var ikke sammen i dag, hvis det ikke var for Mødrehjælpen Parrådgivning skaber luft i hverdagen Fædrerådgivning til ethvert

Læs mere

Venskaber der gør en forskel for livet

Venskaber der gør en forskel for livet Venskaber der gør en forskel for livet 1 Til alle der vil gøre en livsafgørende positiv forskel for et barn Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige.

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR KRÆFTENS BEKÆMPELSE KAN GØRE MERE FOR DIG END DU TROR Har du spørgsmål om kræft? Er der noget, du er i tvivl om i forbindelse med sygdommen eller livets videre forløb? Savner du nogen, der ved besked,

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

En ensom kamp. Et indblik i børns sundhed og trivsel i familier med få penge

En ensom kamp. Et indblik i børns sundhed og trivsel i familier med få penge En ensom kamp Et indblik i børns sundhed og trivsel i familier med få penge En ensom kamp udgivet af Børnerådet Vesterbrogade 35A 1620 København V Tlf: 3378 3300 Fax: 3378 3301 E-mail: brd@brd.dk www.brd.dk

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

ROSENBLADET. På bytur med en shopaholic. Motivation. februar 2015

ROSENBLADET. På bytur med en shopaholic. Motivation. februar 2015 ROSENBLADET februar 2015 På bytur med en shopaholic Karen fortæller om en af hendes store udfordringer i hverdagen, og hvordan hun bekæmper den Motivation Når det handler om at motivere sig selv, så ved

Læs mere

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE

og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE D E M E N S og hvad gør jeg så? HÅNDBOG MED GODE RÅD FRA DEMENTE TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE Rådgivnings- og kontaktcentret for demensramte og pårørende Kallerupvej Odense Forord I 2002 etablerede Alzheimerforeningen

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Viden om penge BUDGET OPSPARING LÅN

Viden om penge BUDGET OPSPARING LÅN Viden om penge BUDGET OPSPARING LÅN Viden om penge Forfattere: Jørgen Korsgaard, Jørgen Uhl Pedersen og Gert B. Nielsen Grafisk tilrettelægning: Bjørn Rasmussen Grafik Omslag: Finansrådet Fotos: Marianne

Læs mere

NÅR BRUGER-INDDRAGELSEN IKKE

NÅR BRUGER-INDDRAGELSEN IKKE NÅR BRUGER-INDDRAGELSEN IKKE PASSER TIL BRUGERNE OM BRUGERINDDRAGELSE I REHABILITERING PÅ ÆLDREOMRÅDET Jette Thuesen, thuesen@sdu.dk Professionshøjskolen Metropol 27. marts 2014 DISPOSITION Brugerinddragelse

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER

BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER BEHOV FOR SELVREALISERING At opnå sine mål. Realisere og udvikle specielle potentiale og kompetencer. Højdepunktsoplevelser, spiritualitet. BEHOV FOR ANERKENDELSE Alle

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

ENLIG ELLER SAMLEVENDE? ENLIG ELLER SAMLEVENDE? Vejledning til enlige forsørgere, der modtager børnetilskud eller økonomisk fripladstilskud HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE ENLIG SOM MOD- TAGER AF BØRNETILSKUD ELLER ØKONOMISK FRIPLADSTILSKUD?

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere