RØDE KORS Skive Afdeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RØDE KORS Skive Afdeling"

Transkript

1 Februar RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2014 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2015! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye frivillige, men også vemodigt, fordi et kendt ansigt nu ikke er her mere,

2 Vi savner Aage Nielsen, der gennem mange år har lagt et stort arbejde her på Viborgvej som chauffør og - som med sit stilfærdige lune har været med til at gøre det rart at færdes her. Det er med tankerne på Grundtvigs sang: Langt højere bjerge så vide på jord fra 1820, hvor sidste vers lyder således: Langt mere af malmen så hvid og så rød fik andre i bjerg og i bytte hos dansken dog findes det daglige brød ej mindre i fattigmands hytte; og da har i rigdom drevet det vidt, når få har for meget og færre for lidt. en underlig fornemmelse, der griber en, når man ved, at Danmark/danskerne aldrig har været rigere på gods og guld, end de er i vore dage og samtidig måtte konstatere, at der hos RK i Skive er blevet søgt julehjælp af 107 familier og af mere end 200 familier hos præsterne i Skive sogn. Dansk Folkehjælp havde også en del ansøgere. I år har vi hjulpet med kr. til sundhedsprojekter ude i verden, med kr. til julehjælp ( kr. fra Landskontoret) kr. til sommerlejre og støttet RK s sundhedsklinikker i Århus og København med i alt kr. Det er en overvejelse værd, om det er den rigtige prioritering, om ikke vi skulle øge vor hjælp lokalt? RØDE KORS 150-ÅRS JUBILÆUM: I jubilæumsåret havde vi forskellige arrangementer. Butikkerne havde hver deres måde at markere jubilæet på, medens afdelingen lavede et arrangement for skoleklasser, hvor vi med foredrag/ fortællinger om RK og udstilling af plakater og af effekter fra RK s 150-årige virke fortalte skoleelever om RK s indsats gennem årene herhjemme og ude i verden.

3 Til lejligheden havde vi været så heldige at låne Den sønderskudte ambulance Desværre havde byens lærere ikke sidst i oktober fået fundet så meget ud af de nye tjenestetidsregler, at mere end to of dem kunne overskue at tage imod vort tilbud. Men de klasser, der var hernede havde en rigtig god og lærerig formiddag. SAMARITTER: 2014 blev et travlt og spændende men også et noget turbulent år for samaritterne. Det var første år uden Skive Festival, hvorfor vi besluttede at være mere opsøgende end tidligere. Det lykkedes at finde nye opgaver, deriblandt spændende opgaver som Thytræf, Fur Bryghus, Striben billøb m.fl.. Dermed satte vi rekord m.h.t. vagtdage. Desværre faldt omsætningen lidt. En opgørelse viser, at vi havde 25 vagtdage med et samlet timetal på 731. Vi havde 419 behandlinger, sendte 10 personer videre til skadestue og 3 med ambulancer. Ved årsskiftet bestod afdelingen af 8 uddannede samaritter og 5 aspiranter. Grunden til det lave antal er, at 5 uddannede samaritter valgte at udtræde af Røde Kors, hvilket har betydet, at de tilbageværende har måttet tage ekstra mange vagter hvilket har været opslidende. Vi har fået nye samaritter ind, men på trods af de mange vagter har det ikke været muligt at lave et overskud, der har været stort nok til at sende nye af sted på uddannelse. Yderligere er uddannelserne er flyttet fra Skjern til Odense og steget i pris. Det koster fra kr kr. at uddanne en samarit, så han/hun er klar til at tage en vagt. Da det ikke er holdbart i længden med så få samaritter, har bestyrelsen vedtaget at investere i uddannelsen af nye samaritter, hvilket rent regnskabsmæssigt får den virkning, at samaritterne i et nogle år kommer til at køre med underskud. Yderligere har bestyrelsen i samarbejde med samaritterne besluttet at afholde møder med samaritternes konsulent fra Landskontoret, Frank Prafke, og

4 regional konsulent, Michael Jervild, med henblik på at udarbejde en langsigtet og bæredygtig plan for samaritterafdelingens overlevelse og styrkelse, sådan at vi kan bevare den vigtige funktion i afdelingen og igen sige ja til de forespørgsler, vi allerede har fået men ikke tør sige ja til lige for øjeblikket. FØRSTEHJÆLP: For tiden er der 3 instruktører. Vi søgte i et samarbejde med afdelingerne i Thisted og på Mors at komme på det elektroniske administrationssystem DOCAS. Det mislykkedes p.g.a. vanskeligheder med fordeling af kursusindtægter, da det viste sig at være meget kompliceret men vi forsøger så selv at gøre det. Vi har brugt megen energi på at finde nye instruktører, da det skal være nogle, der ikke er bundet af variable vagter i deres almindelige arbejde. Vi er blevet kontaktet af Ungdomsskolen i Skive m.h.p. at afholde kurser for dem. Vi har ikke haft bestilte kurser i 2014 men afholdt hjertestarterkurser for de frivillige i vore to genbrugsbutikker. Vor aktivitetsleder er med til at uddanne nye instruktører og har kontakt til mange af dem, og det er lykkedes dog ad anden vej at skaffe en ny underviser, som er færdiguddannet til marts. Yderligere er der kontakt til en ny frivillig, som vil styre DOCAS for os, hvorfor vi håber på, at kunne langtidsplanlægge kurser. BESØGSVENNER: I besøgstjenesten har vi p.t. 28 frivillige. I årets løb er der kommet to nye besøgsvenner, medens to besøgsvenner har lagt op efter 20 års indsats. Det er glædeligt, at det er lykkedes os at lave de perfekte match, sådan at vi får meldinger tilbage om, at både besøgsmodtagere og besøgsvenner har gensidig glæde ved samværet. Vi håber på at hverve nye besøgsvenner gerne også mænd og på sigt også at kunne finde besøgsvenner også til plejehjemsbeboere.

5 Vi er i dialog med Skive Kommune om evt. at oprette en specialbesøgstjeneste, sådan at personer, der har svært ved at få dagen til at fungere rigtigt også vil kunne få besøgsvenner. SYGEHUSBESØGSVENNER: Det er en lille aktivitet med 3 besøgsvenner. Den fungerer efter hensigten og er til glæde for langtidsindlagte patienter. NØRKLERE: Nørklerne 24 damer arbejder støt og roligt og får produceret store mængder af tøj. 3 gange i år er der sendt varer til Tinglev, rigtig mange kilo hver gang. Gennem tøjgenbrugsbutikken er der solgt 10 store tæpper til 350 kr. pr. stk. De, som strikker til Mother Theresa vil gerne strikke for RK. Så vi har fået mange tæpper fra dem (Skive og Mogenstrup). Nørklerne har deltaget i temamøde for nørklere og arbejder p.t. på at kontakte forskellige firmaer for at tilbyde at overtage garn fra evt. overskudslagre. TØJGENBRUGSBUTIK: Tøjgenbrugsbutikken lever fint! Der er for tiden 42 frivillige medarbejdere samt 4 chauffører, som i fællesskab har fået øget omsætningen markant siden butiksudvidelsen for godt et år siden. Tømningen af 7 af vore containere her i byen har betydet, at kvaliteten af vore varer er steget med en heraf følgende indtægtsstigning. I forb.m. RK s jubilæum afholdtes sæsonsalg. En udstrakt uddelegering af arbejdsopgaver betyder, at alle tager større ansvar med deraf følgende større arbejdsglæde og sammenhold. Butikken er i netværk med de tilsvarende butikker i Jebjerg, Glyngøre og Balling.

6 Ved et socialt arrangement, som tøjgenbrugsbutikken stod for, afholdtes modeopvisning Modeopvisningen gentages i aktivitetscenteret. Der afholdes i nær fremtid kurser i 1.-hjælp og i butikspyntning. MØBELGENBRUGSBUTIK: Møbelgenbrugsbutikken havde i september 10-års jubilæum. Det blev fejret med en udstilling af ældre møbler og tilsvarende nipsgenstande. Udstillingen blev godt modtaget af vore kunder, og de fleste udstillede genstande blev da også solgt. I butikken er der beskæftiget 49 frivillige, hvoraf de 15 er tilknyttet transportafdelingen ( flyttemænd ). Deres arbejdsindsats har i år bevirket, at omsætningen er steget med 13%, fra kr. til kr. Tilgangen af møbler og nipsgenstande har været jævn i den første halvdel af året, medens sommermånederne betød et gabende tomt lager, hvorefter efterårsmånederne gav så rigelig varetilførsel, at det blev nødvendigt at leje yderligere 150 m 2 lagerplads. Vi kan bruge et større salgsareal, da det er det, der giver indtægter vore varer kan præsenteres bedre - hvad lagerpladsen ikke gør. Vi har i årets løb taget halvdelen af bygning G i brug til lager og udpaknings/ klargørings lokaler. Det har betydet en stor lettelse for de implicerede frivillige. Møbelgenbrugsbutikken deltager i årsmøde for genbrug og deltager i EFA møder (Viborg-Varde-Brande-Fredericia). I årets løb har vi haft nogle medarbejdere i aktivering fra hhv. jobcenter, Skive Kommune og fra Kriminalforsorgen. Jubilæumsudflugten gik i år til Landskontoret i København, genbrugsbutikken i Hørsholm og ikke mindst til Asylcenter Sandholm.

7 VENSKABSPROJEKTER M.M.: I det indeværende år har vi støttet sundhedsprojekter i Nepal, Togo og Sydsudan med kr. hvert sted. Fra 2015 ophører projektet i Sydsudan, da det er umuligt for RK at arbejde i området af sikkerhedsmæssige årsager. I stedet anvendes pengene fremover til et tilsvarende projekt i Sudan i Rødehavsprovinsen. Igen i år har vi i samarbejde med Skive Kommune betalt for 2 børns ophold på URK s ferielejre, i alt ca kr. Som noget nyt har bestyrelsen efter opfordring fra generalsekretær Anders Ladekarl støttet RK s sundhedsklinikker med et beløb på kr. JULEHJÆLP: I år har vi samarbejdet med Præsterne i Skive Sogn, Dansk Folkehjælp og Skive Kommune. Samarbejdet med præsterne og DF havde den virkning, at vi nåede længere ud for de samme midler, idet vi undgik at give de samme familier dobbelt eller tredobbelt hjælp. Vi fik kr. fra Landskontoret i form af 25 gavekort til REMA1000, og vi lagde selv yderligere kr. i puljen, sådan at vi i alt kom til at hjælpe 61 familier. Vi modtog i alt 107 ansøgninger imod 128 året før. En stor del af de resterende ansøgere ( = 46) fik hjælp fra de to nævnte andre julehjælpsydere. I lighed med sidste års julehjælpsarbejde har vi også i år gjort erfaringer, som vi vil drage nytte af næste år.

8 HVAD GÅR OVERSKUDDET FRA BUTIKKERNE TIL? Allerførst skal det siges, at det koster penge at tjene penge! Det skal forstås sådan, at der skal betales husleje, varme, el. og almindelig indre vedligeholdelse af vore bygninger. Varebilen koster penge både i anskaffelse, drift og forsikringer. Vi annoncerer også i de lokale medier, sådan at vi hele tiden gør opmærksom på vor tilstedeværelse. Når regnskabet om lidt fremlægges vil man se, at der til hjælp herhjemme og ude i verden ydes ca kr. Penge, som er meget værd, da de er operative sådan at forstå, at de står på en konto hos RK og kan hæves med dags varsel, såfremt der bliver brug for dem i en katastrofesituation et eller andet sted. Det er penge, som ikke først skal bevilges fra regeringen (DANI- DA) eller andre steder fra! Sådan lidt købmandsregning siger, at de ca. 100 frivillige vi har i butikkerne (det er her pengene tjenes) skaber en omsætning på ca kr., hvilket vil sige, at de hver især står for en omsætning på ca kr. og afledt deraf hver bidrager med kr. til katastrofefond og hjælpearbejde. Det er da værd at bemærke! LANDSINDSAMLINGEN: Landsindsamlingen gav i 2014 lidt mere end i Det samlede beløb blev på kr., i modsætning til kr. i Det er meget svært at skaffe indsamlere i Skive. På det førstkommende bestyrelsesmøde vil vi starte forberedelserne til Landsindsamlingen, der i år finder sted søndag den 4. oktober. Den 7. marts deltager 3 fra afdelingen i det store opstartsmøde for Landsindsamlingen. Det foregår på Dalum Landbrugsskole ved Odense. Sæt lige et mærke i kalenderen og træf en aftale med en nabo eller to, om at nyde det gode vejr med en indsamlingsbøtte i hånden. Det ville være rart med flere end de 43 indsamlere, vi havde i år!

9 HVAD GÅR DE INDSAMLEDE MIDLER TIL? Kort og godt: KATASTROFEFONDEN! I en lille sidebemærkning skal nævnes, at alle omkostningerne (annoncering m.v..) ved Landsindsamlingen her i Skive betales af vores afdeling, så det vil være fint, om I hvis I bliver spurgt kan sige til folk, at hver eneste krone, der kommer i indsamlingsbøtterne, havner på Landskontorets konto om mandagen! SAMARBEJDE MED SKIVE KOMMUNE: Vi har i år været i dialog med kommunen vedr. julehjælp og vedr. en gruppe medborgere, som kommunen ikke har nogen skuffe til og som derfor befinder sig i en slags ingenmandsland. Såfremt dialogen fører til, at vi kan se det som en opgave for os, vil vi prøve at finde det antal frivillige, der vil kunne støtte disse medborgere i en hverdag, der forekommer dem uoverskuelig vi har allerede en frivillig, som vil påtage sig koordinationen af indsatsen, såfremt det bliver til noget. SAMARBEJDE MED ANDRE ORGANISATIONER: I årets løb har vi afholdt møder med Ældresagen, Ældrerådet og deltaget i Frivillighedsmessen. AFSLUTNING: Jeg vil gerne slutte af med at takke jer alle for den arbejdsindsats, I har ydet og for den gode stemning, der har været overalt. Hermed overgiver jeg beretningen til Generalforsamlingen. Niels K. Kristensen fm.

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling Marts 2014. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2013 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2014! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye frivillige,

Læs mere

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling Februar 2017. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2016 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2017! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye

Læs mere

Det begyndte med Oldemor i Vestervig

Det begyndte med Oldemor i Vestervig Det begyndte med Oldemor i Vestervig Bodil Hilligsøe er den fjerde kvinde i familien, der er engageret i Røde Kors, og siden 2003 har hun været formand for afdelingen i Hurup, som hvert år skaffer organisationen

Læs mere

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling 1 Februar 2019. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2018 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i Røde Kors! Det er altid dejligt at møde jer denne aften, hvor vi ser tilbage på det år, der er

Læs mere

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Generalforsamling Referent Frank Elnegaard Knudsen Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 Sted Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Godkendelse af dagsorden me Der er ingen indvendinger

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense NYHEDSBREV Røde Kors Odense Maj 2012 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense@rodekors.dk Har du en god historie der skal med i næste nyhedsbrev? Så skriv til

Læs mere

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019 Grenaa, den 21. februar 2019 Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019 Formand Kirsten Ladefoged bød velkommen og glædede sig over det store fremmøde, hvor 51 deltog. 1. Valg af

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Røde Kors Odense Nyhedsbrev

Røde Kors Odense Nyhedsbrev Røde Kors Odense Nyhedsbrev DECEMBER 2018 I dette nummer Nye ansigter og frivillige Røde Kors en verden til forskel Julehjælp Nye aktiviteter i RK Odense Invitation til Nytårskur Butikkerne fejrer jubilæer

Læs mere

VELKOMMEN. til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde oktober 2016 RØDE KORS / OKTOBER 2016 / AKTIVITETSLEDERKURSUS

VELKOMMEN. til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde oktober 2016 RØDE KORS / OKTOBER 2016 / AKTIVITETSLEDERKURSUS VELKOMMEN til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde 8.- 9. oktober 2016 Tid Dagens Indhold program 09.30-10.00 Ankomst og morgenkaffe 10.00-10.40 Velkomst og program 10.40-11.50 (Pause

Læs mere

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1 FORMANDSBERETNING FOR 2015 Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig Side 1 Formandsberetning for 2015 Så er vi kommet igennem 2015, hvilket må siges at have været endnu et rigtigt godt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018 Sidste generalforsamling blev afholdt den 22. marts 2017, hvor der skulle vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. 3 medlemmer modtog genvalg mens Lissi Olsen, der efter 7 år i Nuummi Kalaallit

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Beretning 2012-2013 KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Indledning Én gang årligt skal de lokale by-arbejder afgive en skriftlig beretning. I denne

Læs mere

Hjerteforeningen. LK frivilligundersøgelse 2012

Hjerteforeningen. LK frivilligundersøgelse 2012 Hjerteforeningen LK frivilligundersøgelse 2012 Indholdsfortegnelse Indledende kommentarer... 2 Fordeling på køn og alder... 2 Lokalkomiteernes aktiviteter... 2 Hvervning af nye medlemmer... 3 Konklusion

Læs mere

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016 Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. Nyhedsbrev NR. 1. 12. januar 2016 Nyt fra Formanden Vi har nu overstået julehjælpen 2015, det blev til at kunne hjælpe ca. 46 personer, det er ca. 7 mere end sidste

Læs mere

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Velkommen til Røde Kors Aalborg Marts 2017 Velkommen til Røde Kors Aalborg I denne folder kan du læse lidt om afdelingen og dens mange aktiviteter. Måske er du allerede med i en aktivitet, eller måske overvejer du at komme det. Uanset

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18.

Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. Servicelovens 18. Initialer: bhh Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2019-14252 Oprettet: 9. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til frivilligt socialt arbejde jf.. Principper og holdninger bag frivillighedspolitikken. Styrken

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

AFDELINGSMØDE. Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing AFDELINGSMØDE Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl. 17.45 Sted Indkaldte mødedeltagere 1.Bekæmpelse af ensomhed; Oplæg v. Laila Askou, projektmedarbejder i "Aktiv Ældreliv/Ensomme ældre" v. Rkb.- Skjern Kommune

Læs mere

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service.

Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Initialer: hop Sag: 306-2010-23337 Dok.: 306-2014-62737 Oprettet: 18. marts 2014 Retningslinier pr. 11. marts 2014 for Støtte til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i Lov om Social Service. Udvalg: Social-og

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER

GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER SKEMA TIL ANSØGNING OM TILSKUD TIL FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE EFTER SERVICELOVENS 79 I FREDERIKSBERG KOMMUNE GRUNDLÆGGENDE OPLYSNINGER Foreningens/organisationens/gruppens oplysninger Navn: Røde Kors Hovedstaden

Læs mere

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer:

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer: Nyhedsbrev juli 2016 De frivillige på Vesterbro stod klar til at tage imod under Smid Tøjet-kampagnen i april I dette nummer: God sommer fra bestyrelsen 1 Månedens buket Intern Facebookgruppe Introkurser

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudesen: Møde tidspunkt mandag den 4. april 2016 kl. 19.

BESTYRELSESMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudesen: Møde tidspunkt mandag den 4. april 2016 kl. 19. BESTYRELSESMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudesen: frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 4. april 2016 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Mødedatoer for 1. halvår af 2016 Cafeen,

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017

FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017 FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017 Igen har RØDE KORS haft et meget travlt år, hvor der har været behov for støtte og hjælp. Især har den fortsatte flygtningekrise med samlet

Læs mere

Røde Kors Hørsholm. Bestyrelsens Årsberetning 2016

Røde Kors Hørsholm. Bestyrelsens Årsberetning 2016 Røde Kors Hørsholm Bestyrelsens Årsberetning 2016 Overordnet udvikling i 2016 2016 blev endnu et travlt og aktivt år for Røde Kors Hørsholm. Det ekstraordinært store antal flygtninge, som året før kom

Læs mere

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013:

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets arbejde i det forløbne år har bl.a. drejet sig om: - Etablering og drift af vores nye Frivillighus - Drøftelse af frivilligt arbejde

Læs mere

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde Tekst markeret med blå - Nuværende rammebetingelser for 2019 Tekst markeret med rød - En evaluering af 18 puljen fra 2017-2019 Tekst markeret med grøn - Forslag til drøftelse for justering gældende fra

Læs mere

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre

Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgning om støtte fra Værdighedspuljen - pulje til skabelse af stærke fællesskaber for ældre Ansøgningen sendes til: Fredericia Kommune Social- og Omsorgsudvalget Rådhuset, Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling. 1 BILAG 1 Formands beretning Tunø Musik Festival 2018 Kære medlemmer. Velkommen til generalforsamling Tunø Musik Festival 2018. Først vil jeg sige tak til alle jer, som er dukket op til denne generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Kassererens beretning for 2006

Kassererens beretning for 2006 Kassererens beretning for 2006 2006 har været et lidt mere beskedent år end forventet, om end vi ender med en kassebeholdning på hele 18.000 kr.. Vi har været tilbageholdne med at søge fonde, da det har

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

Vil_modtage_praktikanter: Ja > Antal_praktikpladser: 2 > Institution: Perron 4 > Adresse: Jernbanegade 4 8900 Randers > Afdeling: Center for misbrug

Vil_modtage_praktikanter: Ja > Antal_praktikpladser: 2 > Institution: Perron 4 > Adresse: Jernbanegade 4 8900 Randers > Afdeling: Center for misbrug Vil_modtage_praktikanter: Ja Antal_praktikpladser: 2 Institution: Perron 4 Adresse: Jernbanegade 4 8900 Randers Afdeling: Center for misbrug og forebyggelse Praktikvejledernavn: Per K. Rasmussen Praktikvejlederstilling:

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS VIDSTE DU, AT... #1 Røde Kors er verdens største humanitære organisation. Vi er til stede i 189 lande med 17 millioner frivillige. I Danmark er

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning for 2017 Udlejning & medlemmer Årets udlejning lå i 1. halvår normalt, men i 2. halvår er der rigtig mange udlejninger. Det ser ud til at fortsætte i 2018, så det er positivt. Medlemstallet ligger

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital?

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Indledning Det er en regional prioritet, at der skal være ansat frivillighedskoordinatorer

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

Velkommen. social-humanitære frivillige. til startkursus for. 16-04-2008 Ældre Sagen master 1

Velkommen. social-humanitære frivillige. til startkursus for. 16-04-2008 Ældre Sagen master 1 Velkommen til startkursus for social-humanitære frivillige 16-04-2008 Ældre Sagen master 1 Formålet med startkurset er: at give en introduktion til det social-humanitære område, så man kommer til at føle

Læs mere

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Som tidligere skrevet, vil jeg bede jer tage stilling til en række spørgsmål i forhold til jeres udviklingsforløb i samarbejde med DGI Vestjylland, sponsoreret af

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19.

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19. AFDELINGSMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudsen: frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Mødedatoer 2. halvdel af 2016 Cafeen,

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Generalforsamling Referent Frank Elnegaard Knudsen Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl. 19.00 Sted Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Dagsorden 1. Valg af dirigent Steen Løvbjerg blev valgt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Vestsjællandske formænd i Ubby. Ved livets afslutning - Ekstra nummer. Røde Kors socialstrategi. Smid tøjet.

Bestyrelsesmøde. Vestsjællandske formænd i Ubby. Ved livets afslutning - Ekstra nummer. Røde Kors socialstrategi. Smid tøjet. Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 25. marts 2015.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 25. marts 2015. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 25. marts 2015. På generalforsamlingen sidste år indledte jeg med at sige, at det har været et spændende år i Frivilligcenter

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 28. oktober 2007 kl. 10.00 på Aspesgårdsskoven 9 A, 3770 Åkirkeby. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Jesper Janholm, Kirsten Nielsen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 2016 har igen været et meget aktivt år i lokalforeningen. Vi har oplevet en endnu større efterspørgsel end tidligere år, om hjælp til sårbare

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Bjarne

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning Til den ordinære generalforsamling i GF Nordvest 2016 Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning.

Læs mere

Tale ved Skyum Forsamlingshus 100 års jubilæum

Tale ved Skyum Forsamlingshus 100 års jubilæum Tale ved Skyum Forsamlingshus 100 års jubilæum Kære alle Tusind tak for invitationen til festligholdelsen af 100 års jubilæet for Skyum forsamlingshus i dag. Det er en festdag, som jeg er glad for at få

Læs mere

EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG

EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG EFTERÅRSKURSUS KIRKENS GENBRUG den 8. 9. og 10. oktober 2014 GENBRUG I ØST & VEST Samvirkende Menighedsplejer har i år fornøjelsen af at indbyde til inspirationskursus rettet mod frivillige i Kirkens Genbrug.

Læs mere

Solidaritet for alle pengene

Solidaritet for alle pengene Solidaritet for alle pengene - information om KFUM og KFUKs solidaritets-tier Flere foldere kan fåes ved henvendelse til: KFUM og KFUK i Danmark Valby Langgade 19, 2500 Valby tlf. 36 16 60 33 mail: national@kfum-kfuk.dk

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017 Referat 24. februar 2017 Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017 Formand Kirsten Ladefoged bød velkommen og glædede sig over det store fremmøde, hvor 43 deltog og flere havde

Læs mere

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014

Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014 Mødrehjælpens Lokalforening i Viborg Bestyrelsens beretning for 2014 Så er vi igen samlet til lokalforeningens årlige generalforsamling. Vi kan med tilfredshed kigge tilbage på året, der er gået og konstatere,

Læs mere

Røde Kors protektor er død. Generalforsamling. På hjemvejen. De har holdt i hånd i 10 år! Udstilling om projekt i Togo

Røde Kors protektor er død. Generalforsamling. På hjemvejen. De har holdt i hånd i 10 år! Udstilling om projekt i Togo Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000

NR Ansøger Målgruppe Emne Tildeling/kr. Bruger/pårørenderåd Aldersro Demens Beboere på Plejecentret 3 ældrevenlige PC'ere 20.000 Opfølgning på midlerne fra Social- og Sundhedsudvalgets digitaliserings- og ensomhedspulje Baggrund Social- og Sundhedsudvalget etablerede i foråret 2014 to puljer for henholdsvis afhjælpning af ensomhed

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2017

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2017 Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2017 Nu er det 4 år siden vi flyttede ind i Oles Varehus. Selv om det var vores afdeling, der tog initiativ til at finde et nyt sted til Røde Kors butikken og

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Røde Kors Odense nyhedsbrev

Røde Kors Odense nyhedsbrev AUGUST 2017 Røde Kors Odense nyhedsbrev I dette nummer Nyt fra bestyrelsen Nye ansigter og frivillige Kommunikationsprojekt Hvem er Røde Kors Odense? Projektet i Malawi Smid tøjet 2017 Nyt fra Værket Nyt

Læs mere

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 En stor tak til alle de foreninger og frivillige som var med til at gøre til en stor succes. Jytte Bjørn - modtageren af frivilligprisen 2014 Åbent hus i foreningerne

Læs mere

Frivilligrådets beretning til årsmødet d

Frivilligrådets beretning til årsmødet d Kontakt mellem Mennesker Att. Frivilligrådet Toldbodvej 5 5700 Svendborg Tlf. 6220 1130 Formand Karen Strandhave Tlf. 62 26 11 50 (privat) Tlf. 72 53 65 34 (arbejde) e.mail:strandhave@post.tele.dk Frivilligrådets

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Temamøde om frivillighed

Temamøde om frivillighed Temamøde om frivillighed Katrine Marie Dahl Pedersen Poul Erik Tulstrup Kronprinsparrets Sociale Pris Viborg Internationale Forenings»årets frivillighedspris«. Røde Kors har 150 års jubilæum i 2014 Det

Læs mere

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang.

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang. Årsmøde 2012 for Ældre Sagen Maribo-Holeby-Rødby. Aftenens program: Hjertelig velkommen til Ældre Sagens årsmøde 2012. Det glæder bestyrelsen at se, at så mange møder op. Årsmødet forestiller vi os vil

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere