Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl"

Transkript

1 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej Skovlunde Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt Nino Chieo Nicklas Zein Mohr Karina Jensen Jørgen Christensen Kenneth Krabat Anette Riis Poulsen Martin Dimon Fraværende Agenda: 1. Referat fra sidste møde 2. Nyt fra formanden 3. Indkomne og igangværende sager 4. Områderne 5. Havepatruljen 6. Festudvalg 7. Økonomi 8. Nyt fra sekretær og redaktør 9. Øvrige medlems- og personsager 10. Eventuelt Referat Ad. 1: Referat fra sidste møde Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 9. november 2016 er godkendt. Ad. 2: Nyt fra formanden Møde i vedtægtsudvalget : Deltagere: Torben, Jørgen og Marianne. Mødet var af orienterende art samt en umiddelbar vurdering af en række områder/udsagn. Alle afdelinger var repræsenteret. (Hvor kongres er nævne betyder det OF s højeste organ) Der var en række forskellige punkter er blev diskuteret, og sluttelig for hvert enkelte punkt var den en tilkendegivelse blandt de tilstedeværende om de enkelte punkter: Hvor mange stemmer skal hver enkelt forening have til kongressen?

2 De små foreninger var naturligvis lidt nervøse men 60% mente at stemmeforholdet mellem foreningerne skulle fortsætte uændret Skal OF-bladet fortsat udgives Der var uenighed om hvordan, men det blev tilkendegivet at Hovedforeningen skal have et talerør. Dog var der bred enighed om at Hovedforeningen skulle have et talerør. Afstemning. 50/50 Udarbejde ordensregler Skal fremover udarbejdes af lokalbestyrelsen og godkendes på lokalgeneralforsamlingen. Der er faktisk afdelinger, hvor bestyrelsen suverænt fastsætter ordensregler (!) Vedligeholdelse, nyanlæg og drift Skal fremover udarbejdes af lokalbestyrelsen og godkendes på lokalgeneralforsamlingen. Udarbejde og godkendelse af årsrapport, lokalforeningen Skal fremover udarbejdes af lokalbestyrelsen og godkendes på lokalgeneralforsamlingen. Udarbejde og godkendelse af budget, lokalforeningen Skal fremover udarbejdes af lokalbestyrelsen og godkendes på lokalgeneralforsamlingen. Skal der være en hovedbestyrelse / Valg af hovedbestyrelsesmedlemmer / Skal der være et forretningsudvalg eller et formandsskab? / Valg af forretningsudvalg hhv. formandskab Der var en længere dialog omkring forholdet mellem hovedbestyrelse (HB), forretningsudvalg (FU) og formand. Nogle mente, at man ikke kunne undvære et FU da HB ikke er valgt på Kongressen, men i de enkelte foreninger. Nogle mente at man kunne undvære et HB, medens andre talte for at beholde FU (især FU selv). Grundlæggende er det svært at tage den dialog når man ikke kender opgavefordelingen i den fremtidige OF-ledelse. Der udestår et stort arbejde for vedtægtsudvalget. Udarbejde og godkendelse af årsrapport, hovedforeningen Udarbejdes af administrationen og godkendes af ledelsen og kongressen Udarbejde og godkendelse af budget, hovedforeningen Udarbejdes af administrationen og godkendes af ledelsen og kongressen Beslutning om eksklussion Det er OF ledelser der indstiller på baggerun af en indstilling lokalt (det er jo dem der skal stille med grundlaget) og den godkendes i HB. Etablering af nye lokalforeninger Etablering af nye lokalforeninger en kongres beslutning. Møde med AB Kildegården d Snerydning: AB KIldegården undersøger om de mener at de vil tage imod et tilbud fra Harrestrup om snerydning. Bro: AB Kildegården er indstillet på at betale 50% af omkostningerne, men overvejer en alternativ pladsering ud for Gefionvej. Set fra Harrestrup er det ikke en optimal pladsering. Ballerup Kommune har forhåndsgodkendt en ny bro uanset pladsering. Købmanden i Kildegården: Vil gerne annoncere i Lokalbladet, Annette tager kontakt. Ligeledes på vores Facebook gruppe. Det ligger udenfor foreningen, men Torben kontakter administrator.

3 Lokalplan, Renovation og Tyveri: Begge er enige omkring holdning til Lokalplanen. Begge har ca. det samme antal tyverier. Renovationen er væsentlig forskellig i Kildegården og kan derfor ikke sammenlignes med Harrestrup. Sociale arrangementer: Begge vil søge at fremme modpartens arrangementer til alles bedste. Det overvejes at lave nye arrangementer sammen. Karina og Annette kontakter Kildegården for videre sonderinger. Hovedbestyrelsesmøde : Formanden gennemgik dagsordenen, ingen bemærkninger. Ad. 3: Sager Indkomne sager Oprensning af sø. Der er kommet en indsigelse mod de anbragte sten for enden af brandvejen mellem A og C vej. Bestyrelsens behandling Der foreligger et overslag på pr. sø. Det medtages i budgettet for Der har været møde med brandinspektøren som medgav, at stenen ikke ville påvirke en eventuel brandmæssig indsats, men da brandvejen fortsætter ca. 20 meter efter stenen anbefales det af formelle grunde, at stenen flyttes og at der i stedet opsættes en pullert. Bestyrelsen efterkommer anbefalingen. Indsigelse omkring beklædning idet et medlem henviser til AB92 vedr. den nye beklædning på Valhalla. Indsigelsen går på at enkelte plader er opsat på den forkerte led. Bestyrelsen har foreholdt leverandøren dette og denne benægter at pladerne er opsat forkert, idet der er tale om vandfaste plader. Bestyrelsens videre behandling kan ses under punkt 4-30 omkring Valhalla. Igangværende sager Internet. Bestyrelsens behandling Udbygningen er gået videre til beslutningsgruppen hos Yousee. Ad. 4: Områderne Aktiviteter i områder og bygninger Aktivitet Bemærkninger Status Estimat 1 Maling af køkken i Valhalla og nye ovne. ca. kr Renovering af facade i festsal mod søen 3 Renovering af beklædning på bagsiden af Valhalla Torben og Jørgen laver oplæg. Oplæg gennemgået og godkendt. Gennemføres i oktober/november Lukket Arbejdet udføres i vinterhalvåret 2016/17 Afsluttet Kr Gennemføres ikke da den nuværende beklædning er OK 4 Renovering tag på festsal. Igang Der er utæthed

4 5 Ny cykelparkering ved Odins Allé Medtages i 2017 budgettet 8 Kommunen indkaldes til møde ang. Vores dræn 16 Idunvej 8 vedr. dræn. Stien ligger under vand. Prisen er kr. 17 Danvej Stien er dårlig og et medlem kører med rollator. Der lægges ekstra sten. 19 Emblavej, sidste parkeringsplads ønsker asfalt da den er meget ujævn en forlængelse. Afsluttet Godkendt på bestyrelsesmøde den 6/ Godkendt på bestyrelsesmøde den 6/ Martin og Torben Arbejdet forventet udført i Hegn Udgået og erstattet af punkt Broen til Kildegården er ikke bred nok. Afsluttet Kan der gøres noget. mellem de to tage i Valhalla. En tætning kan ikke garantere et tæt tag. Der indhentes pris på en skotrende i stedet. Tilbud modtaget kr. Der skal indhentes/ udarbejdes nyt forslag. Når tegninger over dræn foreligger I gang. Har modtaget tilbud men meget dyrt. Foreningen udfører selv arbejdet i løbet af vinter/forår 2016/17 Se punkt 16. Indhenter tilbud, Torben. Afsluttet Jernstang er fjernet. Torben tager en dialog med Kildegården. 26 Hajtænder: Hajtænder ved stikvejen ud til Harrestrupvej fra Jættevej og Odins Alle. Medlem fra Jættevej kan male hajtænder og prisen er 11 kr. pr. hajtand. Det er vedtaget at der skal være hajtænder fra stikvejene? Godkendt af politiet. Der skal males 165 hajtænder og 414 firkanter. Torben tager action. 27 Opsætning af redningskrans på gammelt klubhus 28 Affaldsmarkering på containere skal afspejle de faktiske muligheder. Godkendt d. 3/8. Opsætning i Afventer pris. Der udarbejdes nye Oplæg godkendt, angivelser som sættes sort baggrund m. på containerne fra hvid tekst. sæsonen Kørsel og parkering i OF Harrestrup. Hvor må vi kører og parkere? Skal vi have skilte op? Torben har arbejdet med samme emne og fremviser et P skilt, som vi kunne få etableret i OF Harrestrup. Der er fremkommet med rettelser. Endelig version udsendes med referatet. 30 Valhalla, indvendig maling af stolper spær og taglægter males sort, mat. Udenfor: vindskeder males røde jf. Godkendt på bestyrelsesmøde Der indhentes tilbud.

5 den nuværende farve. Over nye vinduer: opsættes beklædning 1-på-2, males med samme farve som den øvrige husbeklædning. Udføres i forår Ændring af ordensreglernes 14 Oplæg godkendt på best.møde d Udlejning af Valhalla Oplæg til perocedure for udlejning. Til godkendelse på generalforsamling. Godkendt på mødet d , dog med enkelte rettelser. Ad. 5: Havepatruljen / Arealer Birketræet på Odinsallé: Bestyrelsen må desværre konstatere, at det er de forkerte træer der er opsat. Det var opfattelsen, at allé en bestod af hængebirk, det er ikke korrekt, allé en består af sørgebirk. Derfor har foreningen bestilt forkerte træer, som nu bliver udskiftet til sørgebirk, merpris på ca. kr alt incl. er godkendt på bestyrelsesmødet d Udskiftningen forventes inden jul. Der blev forelagt et udkast til havevandring for Udkastet behandles på efterfølgende bestyrelsesmøder. Ad. 6: Festudvalg Intet nyt, der arbejdes med budgettet for festen. Ad. 7: Økonomi Intet nyt Ad. 8: Nyt fra redaktør, sekretær og IT-ansvarlige Redaktør: Der arbejdes på bladene for Sekretær: Ændring af password til serveren. På næste bestyrelsesmøde skal vi planlægge møde i Januar KUN for emner til generalforsamlingen. IT-ansvarlig: Intet nyt. Arkivsystemet er under revurdering. Ad. 9: Øvrige medlems- og personsager (dette punkt udgår i det officielle version af referatet) Ingenting Ad. 10: Eventuelt Kalender Dato Bestyrelsesmøder: Tirsdag d. 3. januar 2017 kl Torsdag d. 5. januar 2017 kl Torsdag d. 9. februar 2017 kl Torsdag d. 9. marts 2017 kl Åbent i bestyrelseslokalet: Lørdag d. 7. januar 2017 kl Lørdag d. 4. februar 2017 kl Lørdag d. 4. marts 2017 kl Lørdag d. 1. april 2017 kl Øvrige møder: Pakke breve dag til generalforsamlingen:

6 Generalforsamling: Lørdag d. 18. marts 2017 kl Referent Torben Lohfert Mødet sluttede kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt Kenneth

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon Morten

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling.

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. 1. april 2014 Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. Afholdt lørdag den 29. marts 2014 klokken 11:00 i foreningens festlokale ( Valhalla ) på Frejavej 44. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING Nye vedtægter Hvad er de store ændringer og hvad betyder de for dig? Målet med dette dokument er at skabe en overskuelig og let forståelig oversigt over, hvad der sker i de

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2014. Tilstede: Henrik (65), Dan (75), Connie (41), Torben (51), Ole (7), Klaus (79) og Morten (67) Afbud: John (33) Fraværende: 1. VALG AF REFERANT Morten

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Alice Dyssell, Dennis Kjærgaard, Linda Andersen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling.

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. 25. marts 2013 Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. Afholdt lørdag den 23. marts 2013 klokken 11:00 i foreningens festlokale ( Valhalla ) på Frejavej 44. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 14. september 2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 14. september 2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Anny Petersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Alice Dyssell og Dennis Kjærgaard. Fraværende:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 1. juni 2009 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde Mødet blev afholdt: 25. maj 2009 Deltagere: Lone, Per, Charlotte, Ellen, Gitte Referent: Per Fraværende: Dagsorden 1. Gulv i køkken og stue besøg

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2017 KL Valhalla på Frejavej nr. 44

Indkaldelse til Ordinær generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2017 KL Valhalla på Frejavej nr. 44 Omegnens fritidshaveforening Frejavej 44, 2740 Skovlunde, www.ofharrestrup.dk Indkaldelse til Ordinær generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2017 KL.10.00 Valhalla på Frejavej nr. 44 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Velkommen til OF Harrestrup

Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup. Vi er glade for, at I har valgt at købe hus i vores område, og håber, at i finder jer til rette. OF Harrestrup er tænkt som et åndehul fra storbyens

Læs mere

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette.

Lygtepæl: Der er ikke skrevet til forsikringen endnu om dette. Henrik sørger for dette. Referat af bestyrelsesmøde Rønhøjgaard d. 5/9 2018 Deltagere: Pedrag, Betty, Henrik, Anders, Teddy og Jan Afbud: Frank, Eva 1 Godkendelse af sidste 01.08.2018 Referatet fra 1. august blev godkendt uden

Læs mere

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Leif, Ingolf. Fravær: Afbud fra Lars og Mie Punkt 1 Post og mail: Post: Brev fra Aalborg Kommune om havneplan for arealet øst for broen.

Læs mere

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen.

Afbud fra David Oszlak, Marianne Larsen. Uden afbud, Peter Nielsen. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott Varmemester Claus Kæstel Freddy Rasmussen Mads Greve Tina Laursen Knud Petersen Aase Birthe Stisen Afbud fra David Oszlak,

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Årsrapport for 2016 O/F Harrestrup - Årsrapport for 2016 2 INDHOLD Side Årsberetning 3 Revisorerklæring 4 Resultatopgørelse 6 Balance 7 r 8 O/F Harrestrup - Årsrapport

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl

Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling januar 2019 kl Dagsorden til møde i afdelingsbestyrelsen afdeling 20. 16. januar 2019 kl. 16.30-18.30 Deltagere: Niels Trolle Lars Ejby Annette Rothmann Sofie Astrid Broe Afbud: Pia Andersen Dagsorden Beslutninger 1.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde GF Indkilden Emne: Referat fra 15. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 16. Maj 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Bøtø Formand Jens Arentoft

Grundejerforeningen Bøtø   Formand Jens Arentoft Grundejerforeningen Bøtø www.boetoe.dk Formand Jens Arentoft E-mail: bestyrelsen@boetoe.dk For at styrke grundejerforeningens muligheder for digital kommunikation med ejerne bedes hver grundejer fremsende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

CLAUS CARLSEN. STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB Blokken Birkerød CVR-nr Omegnens Fritidshaveforening Ha rrestrup

CLAUS CARLSEN. STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB Blokken Birkerød CVR-nr Omegnens Fritidshaveforening Ha rrestrup CLAUS CARLSEN STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB Blokken 90 3460 Birkerød CVR-nr. 30 55 35 35 Omegnens Fritidshaveforening Ha rrestrup Årsrapport for 2017 O/F Harrestrup - Arsrapport for 2017 2 INDHOLD

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter:

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter: Mødereferat 02-04-2019 Ejendomskontoret, Bybjerget Møde indkaldt af: SP Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: HN Ordstyrer: Deltagere: Peter von der Fehr (PF), Susanne Petersen (SP), Susanne Kruse (SK),

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 26.03.2013 Mødested: Hjemme hos Tine Lind Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: KLC Kvaje slik:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Formand Lars M. Jensen Lars M. Jensen, Ejvind Wilms, Anny Petersen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck, Afbud fra: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Hermed indkalder bestyrelsen til ordinær generalforsamling Mandag d. 12. april 2010 kl. 19.00 I mødelokalet ved Kantinen i HEI

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Linda Andersen, Ejvind Wilms, Alice Dyssell

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 17. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 28. November 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Breck Fraværende:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson Ejerforeningen Isefjord Bestyrelsesmøde Torsdag d. 19. februar 2009 Kl. 19.00 22.00 Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely

Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely Referat fra Generalforsamling Grundejerforeningen Birkely. 02.04.2018 Der er 19 fremmødte medlemmer og 3 fuldmagter. Ad. 1: Kim Poulsen bliver valgt som ordstyrer. Ad. 2: Stemmetællere er: Steen Barcelli,

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften

Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Afdeling Grantoften AFDELINGSBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7. februar 2019 Int: BR Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.00. Mødet blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Deltagere: Johnny Jensen, Helle Lundgren, Frede Pedersen, Kim Christensen, Klaus Tjønn, Bent F. Hansen, Henning Sørensen, Henrik Tolstrup, Lars Ketelsen, Torben Bovien KHIF. Dagsorden/Referat Bestyrelsesmøde

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011 Informationsmøde Vedrørende planerne for sammenlægning af AGU og AB Den 20 januar 2011 Agenda for mødet Velkomst Præsentation af dirigent Præsentation af sammenlægningsplanerne Spørgsmål til planerne Kaffe/te/øl/vand

Læs mere

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30

Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken. Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 Referat fra ordinær generelforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Tirsdag 16. april 2013 kl. 19.30 1. Valg af dirigent og referent Bjarne Sjørup Sørensen blev valgt til dirigent. Steffen Klemmensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL.

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er: Beboerforeningen Hjortespringkollegiet. 2. Hjemsted: Persillehaven 40, 2730 Herlev. 3. Formål: Det er beboerforeningens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere