Klubblad. Nr: 3, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubblad. Nr: 3, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret."

Transkript

1 I dette nummer: Klubblad Nr: 3, Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse...2 Formandens klumme...3 Generalforsamling..4 Foredrag ved Leif W. Andersen.5 Tørdragtsdyk...8 Nytårskur og vinterfest.9 Juniortur til Fænø kalv 10 Juniorsiden...11 Kalender HDK Bestyrelsen 2 Bestyrelse: Formand: Bent Heltborg bent_heltborg@stofanet.dk Næstformand: John Møller Nielsen Kasserer: Kari-Ann Christensen Bestyrelsesmedlem: Ulla Nygård Hansen Tine Frandsen Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Sikkerhed: Anders Broeng Junior: Tine Frandsen Båd: Anders Broeng Kompressor: Esben Riis Nielsen Uddannelse: Jakob Stærk Arkæologi: Jens Skovgaard Aktiviteter: Esben Riis Nielsen Blad: Jens Skovgaard Ved dødsfald hjælper vi Dem... Vi kommer gerne til Dem, for at træffe de fornødne aftaler. Hornsleth s eftl. BEDEMANDSFORRETNING Sundvej Horsens Birte Kloppenborg Peter Evertsen Mogens Skafte Karsten Tinggård Vor telefon svarer altid!

2 HDK Formandens klumme 3 HDK Generalforsamling 4 Kære Klubmedlemmer Endelig fik vi svømmehallen igen, det var dejligt, og det kan også ses på tilmeldinger af nye juniorer. Ja det det går rigtigt godt her og vi har også fået en ny juniortræner nemlig Bjørn Bergmann. Velkommen til. Hvad flaskedykkere angår så det ud til at vi kunne starte med fire og en halv, men desværre faldt tre fra så det må vi kunne gøre bedre. Skal vi have Regler for brug af Aqua Forum Juniorer Fra kl til 1900 bane 1-5 og varmtvandsbassinet samt fra 1830 til 1900 dybdebassinet. Elever til flaskedyk Længdebassin og dybdebassin fra 1930 til 2100 Alle andre medlemmer Fra 1800 til 1930 bane 6-8 og dybdebassin fra 1800 til 1830 og fra 1900 til en målrettet reklame ud og hvor og hvordan? Det må vi tage en snak om i klubben. Der har været talt om at de mindste juniorer godt kunne fryse lidt så jeg har spurgt Centerlederen Jørn Juul og han har givet lov til at vi godt må bruge varmtvandsbassinet, mod at vi lover at det er dykker og ikke familiesvømning og ikke leg.. Derudover kan bassinerne bruges i det omfang det er i orden med instruktørerne, dog kan bane 6-8 påregnes at kunne bruges frem til Husk at varmtvandsbassinet kun må bruges af juniorer mellem 1800 og 1900 og ingen andre, heller ikke på andre tidspunkter Generalforsamling Der indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling. Lørdag den 29. januar 2005 kl i klubben. Dagsorden i.h.t. vedtægterne som er således: a) Valg af dirigent b) Valg af sekretær c) Formandens beretning d) Fremlæggelse af regnskabet e) Behandling af indkomne forslag Ny nøgle til klubben Kommunen har sat nye låse i dørene i bygningen hvorfor vi har fået ny nøgle. Dem der i forvejen har nøgler kan få disse byttet til ny ved at henvende sig til formanden. For andre der ønsker nøgle og har brug for det er depositum fremover kr f) Fastsættelse af gebyrer og kontingenter g) Valg af bestyrelse og suppleanter h) Valg af revisorerog suppleanter. Forslag til behandling under punkt e) skal udformes skriftligt og være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, d.v.s. lørdag den 15. januar.

3 HDK Foredrag ved Leif W. Andersen 5 Foredrag ved Leif W. Andersen. Der var mødt 9 medlemmer op for at høre på hvad Leif havde at fortælle, og som han kunne fortælle. Han startede tilbage i 60erne hvor han kunne fortælle at en mand som Jan Uhre, anså mange som lidt af en fantast. Han var ellers berømt den gang og udgav i 1954 en bog med titlen Frømænd. Han fortalte at deres rygflasker 2x4 liter, kaldte man en havelåge, om hvordan man ved hjælp af kiksedåser og kalk biksede simple reebreatere sammen, og tilfælde hvor det nær gik galt. Videre om en slags rekordforsøg hvor man ville vise at man kunne opholde sig længe under vand ved at i Uldum svømmehal være 10 timer under vandet. Der var også sport i at kunne dykke længst ned og i Lillebælt havde han været nede på 63 meter, og i tryktank nede på 93 meter. Endvidere kunne han fortælle at han i 70erne var med til at starte sikkerhedsudvalget. Vi hørte også om ulykken i Blob, Fredericia hvor to 7 liter flasker sprang, Den ene ved at halsen knækkede af og flasken landede 70 meter væk og den anden eksploderede så ham der var til stede flere år efter fik pillet stumper ud af sig. Han havde også været på Fulton flere gange i 70erne og her vendte det til at man ikke bare ribbede de forskellige vrag men tænkte sig mere om og i stedet hentede historien op og ikke bare skruede/brækkede det hele af. Han nævnte mange forskellige vrag han havde været på og om arkæologidyk i Stavnsfjorden på Samsø. Ja Leif fik spundet mange ender, og tilhørerne kunne gå hjem med ørerne fulde af interessante historier. HDK Sikkerhed 6 Flaskeeftersyn Af Anders Broeng Så er det igen tid til flaskeeftersyn. Det vil blive gjort på samme måde som sidste år. Der kan afleveres flasker i klubben alle onsdage i januar måned, og flaskerne blive kontrolleret den følgende uge og vil kunne afhentes den efterfølgende onsdag. Hvis der er nogle som ikke kan undvære deres flaske i en uge eller gerne vil have den efterset med det samme, bedes I aftale det med mig. Husk at flaskerne skal være mærket med tydeligt navn og sorte/hvide trekanter på toppen af flasken. Hvis I ikke har fået afleveret / efterset jeres flaske i januar En lille ny dykker er kommet til verden Af Jakob Stærk Hansen Kari-ann har født en lille ny velskabt dykker fredag d kl Therese er 51 cm lang og vejer 3350 gram. Vi ønsker familien i Åle hjertelig tillykke med familieforøgelsen. måned, eller har aftalt andet med undertegnede, vil det efter januar måned koste 50 kr pr. flaske at få den efterset. Med hensyn til trykprøvning af flasker vil jeg kontakte dem, som skal have trykprøvet deres flasker i 2005, i løbet af Januar måned. Flasker, som skal trykprøves, skal for jeres egen skyld, renses indvendigt. Der er flere eksempler på flasker, som er blevet kasserede, da det har været umuligt at se, hvor god / dårlig stand de har været i på grund af overfladerust i flasken. Det ville jo være ærgerligt!

4 HDK Uddannelse 7 Så er det tid for den årlige sikkerhedsprøve. HDK Aktiviteter 8 Tørdragtsdyk Af uddannelsesudvalget Nu har du den enestående chance, at bevise overfor alle at du da selvfølgelig stadig er i form.. Hvis der er nogle som skulle have glemt hvad sikkerhedsprøven går ud på, står den i pjecen om klubvedtægter og andre reglementer. Husk, at det er et krav fra uddannelsesudvalget, at hvis man skal med som hjælper på uddannelsesture med eleverne, skal man have aflagt sikkerhedsprøven. Prøven vil kunne aflægges hver søndag kl i Januar måned. Kom i svømmehallen allerede nu og begynd at træn til sikkerhedsprøven. Som følge af de nye forhold er der også justeret lidt i den årlige sikkerhedsprøve. Prøven består nu af følgende: Lave bassin: 500 m Brystsvømning uden udstyr 500 m Svømning med ABC udstyr 2 x 25 m længdedyk Dybe bassin: Bjergning uden udstyr, 1 omgang Bjergning med udstyr, 1 omgang ABC- prøve Med flaskeudstyr: Makkerånding, 2 omgange 5 minutters makkerånding + masketømning Bjergning med flasketur UV-signaler Genoplivning Hele prøven aflægges på samme aften. Der er mulighed for at aflægge prøverne i januar måned. Kontakt uddannelsesudvalget Af Per Krabbenhøft Så er vinteren over os og våddragten er hængt væk, nu kommer tiden hvor vi skal have fundet tørdragten frem, have efterset om det hele virker som det skal, når det er klaret er det bare at tilmelde sig til turene. Jeg har afsat nogle datoer i det nye år, her regner jeg med at vi tager ud til stranden eller til en sø. Hvor turene går hen aftaler vi i klubben inden afgang, det afhænger af vejret. På alle ture skal i have komplet dykkerudstyr, fyldte flasker, stor madpakke, dykkerkiks, varmt at drikke og praktisk tøj, det er en god ide at have en tæppe rest at stå på mens i klæder om. Tilmelding senest kl.1800 dagen før til Per på Tlf Mangler De en lejlighed, så tag det rolig Ring blot til E.L.Bolig E. L. Bolig I/S Dykker ture kl kl kl kl kl kl.0900

5 HDK Aktiviteter 9 HDK Juniortur til Fænø kalv 10 Rengøringsliste klubbens lokaler. Af Rikke Krabbenhøft Omfatter rengøring af toilet, tørre støv af, støvsugning, oprydning af borde og vanding af blomster Tine Jens Karin Jakob Thorkild Esben Nytårskur og vinterfest Af Jakob Stærk Hansen Menuen er endnu ikke fastlagt, men vi regner med et helfaftenstraktement til ca. 150 kr. pr. person (det er naturligvis uden drikkevarer) Svagt berusende drikke vil kunne købes i baren, mens man selv må medbringe stærke rusmidler. Vi håber, såvel klubbens gamle som nye medlemmer vil møde op og bidrage til en munter aften. (koner og kærester er naturligvis også velkomne!) Tilmelding senest søndag d. 23 januar til: Esben Riis Tlf.: riisogvibs@stofanet.dk Jakob Stærk Hansen Tlf.: jakob.staerk@gyldenro.dk Juniortur til Fænø kalv Af Cecilie Lørdag d. 28 august skulle vi til Fænø Kalv. Vi mødtes nede i klubben og kørte så af sted mod Houens Odde, hvor vi skulle ligge i telt. Da vi kom derud slog vi telte op, lige da vi var færdige begyndte det at regne. Da regnen stoppede tog vi dragter og udstyr på og skulle ud og dykke, vi havde selv båd med. Så sejlede vi ud til Fænø kalv hvor vi mødte Odder dykkerklub som også var kommet for at dykke. Der var mange vandmænd og brandmænd men det var et godt dyk alligevel. Da vi kom tilbage kørte Sarah med en fra Aktiv dykkerklub ind efter slik og bestik til de som havde glemt. Så blev der lavet aftensmad hvori der var en hemmelig ingrediens, ingen gættede den, det var øl. Efter opvasken samledes de fleste omkring bålet hvor der var hygge og slik. Senere var der cocktail pølser til bålet, de smagte nu rigtig dårligt. Og Rasmus viste numse. Næste morgen blev vi vækket klokken 8 hvor der var morgenmad, friske rundstykker som bierne kunne lide. Så skulle vi jo ud og dykke igen hvor vi også dykkede i Lillebælt, det var knap så godt dyk, pga. mange brandmænd og det var rigtig koldt. Men heldigvis hørte vi at guldpigerne vandt OL i radioen. Da vi kom tilbage skyllede vi udstyr og både, og pakkede telte sammen. Så blev vi hentet og kørte hjem. Det var en rigtig god og hyggelig tur.

6 HDK Juniorsiden 11 HDK Kalenderen 12 Juniornyt Af Juniortrænerne Hej Juniorer!! Vi er nu startet op i den nye svømmehal, hvor træningen nu kører godt!! Vi har efter sommerferien fået en ny juniortræner, Bjørn. Bjørn har været leder af juniorafdelingen i Skagen dykkerklub i seks år, så han ved hvad det drejer sig om. Så et stort velkommen til ham;-) Vi har også fået en masse nye juniorer, som kæmper hårdt sammen med Bjørn, for at få styr på det. Vi ledere, har nu taget tiltag til en masse spændende aktiviteter for jer juniorer. Vi har gang i planlægningen af en Vild Weekend i klubben, hvor vi hygger, laver dykkerteori, laver legetøj til træningen i svømmehallen osv. Besøg af dykkernissen Frit efter Julemandstidne Igen i år går der rygter om at dykkernissen vil kigge forbi når vi holder juleafslutning i svømmehallen søndag d. 19 december. Der vil fremover også blive holdt en speciel juniorklubaften, denne vil blive holdt den første tirsdag i hver måned. Der står hygge og socialt samvær i højsædet. Denne vil I få en seddel med hjem om, med datoer osv. I December har vi besluttet at holde et forældremøde, sådan at forældrene kan få et indblik i, hvad der kommer til at ske af spændende aktiviteter og se os trænere. I kan allerede nu krydse den 5/ af i kalenderen, der har vi planlagt en familieudflugt til Århus skøjtehal. Til slut vil vi bare sige, at det er dejligt at se så mange gamle, såvel som nye juniorer hver søndag til træning. Dykkerhilsner Juniortrænerne December Klubmøde + Glögg-aften Formanden 5 Aqua Forum Thorkild 8 Junior fældreaften og juleafslutning Tine 12 Aqua Forum Per 19 Aqua Forum, afslutning Karin Januar Årets første dyk John 5 Klubmøde og rengøringstjans Formanden/ Tine 9 Aqua Forum Michael K. 16 Teoridag CMAS* Udd. Udv. 16 Aqua Forum Esben 23 Tørdragtsdyk kl Per 23 Aqua Forum John 29 Generalforsamling kl Formanden 29 Nytårskur kl?? Festudvalget 30 Aqua Forum Thorkild Februar Klubaften og rengøringstjans Formanden/Jens 6 Teoridag CMAS* og teoriprøve Udd. Udv. 6 Aqua Forum fastelavn Karin 13 Tørdragtsdyk kl Per 13 Aqua Forum Kent 14 Dead-line for indlæg til klubblad 27 Aqua Forum Esben Marts Klubmøde og rengøringstjans Formanden/Karin 6 Aqua Forum Michael K 13 Tørddragtsdyk kl Per 13 Aqua Forum John 20 Aqua Forum Thorkild Dykkernissen er tidligere år set uddele julegodter til både små og store. Hvem ved hvad dykkernissen kan finde på i år. Navnet ud for Aqua Forum er halvagt fra kl Indlæg til næste nummer af klubbladet sendes til Jens på jens.skovgaard@mail1.stofanet.dk senest den 14. februar 2005

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 4, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 4, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Generalforsamling... 4 SAFE-DIVE... 5 Juniordykkertur... 8 Juniornyt... 10 Uddannelse...

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2005 13. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. www.horsensdykkerklub.dk. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2005 13. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Rebreatheraften... 4 Fra turen til Langeland... 5 Køb klubmærker... 8 Junior... 9 Junior,

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2014...

Læs mere

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 1, 2007 15. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Uddannelse... 3 Referat fra generalforsamlingen... 4 Flaskerenser... 8 Dehydrering og

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Klubblad. Nr: 4, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 4, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 4, 2005 13. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Generalforsamling... 3 Vinterklargøring af udstyr... 4 Nyt fra uddannelsesudvalget... 5-6-7 Dykning på Galapagos...

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 4, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ.

LEDER. Vi ses på dykkerturene. FORMAND JOHNNY REITZ. LEDER Først vil jeg ønske alle et godt nytår samt et stort tak for alt i Det gamle år. Vores nytårsdyk foregik ved slusen foran Ericsson bygningen, det var et nyt og spændene sted især da der var en kraftig

Læs mere

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 1, Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 1, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Fra generalforsamlingen... 4 Isdyk i Almind Sø...10 Nyt fra uddannelsen......11 Sommertur...13

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2

Klubblad. Nr: 3, Årgang. Dyk sikkert Dyk organiseret. Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: HDK 2 Klubblad Nr: 3, 2009 17. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse:...2 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:...2 Kære Dykkere...3 CMAS ***...4 Kompressorkursus...5 Kompressorvejledning...5 CMAS* flaskekursus...6

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 3 - Årgang 2019 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 3-2019 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet:

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet: Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Islevbrovej 39 2610 Rødovre Tlf. 44 94 21 04 Giro 332 3412 Web: www.dykkerklub.dk Bestyrelsen: Formand Johnny Reitz Telefon 36 78 50 09 E-Mail Formand@dykkerklub.dk

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl.

Klubblad. Nr: 2, 2006 14. Årgang. Ved dødsfald hjælper vi Dem... Dyk sikkert Dyk organiseret. Hornsleth s eftl. I dette nummer: Klubblad Nr: 2, 2006 14. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret Bestyrelse... 2 Formandens klumme... 3 Sommertur... 4 Nyt fra uddannelsen... 5 Jubilæer.........10 Arkæologiarrangement...11

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub

Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Nummer 3 - Årgang 2017 Officielt klubblad for Rødovre Sportsdykker Klub Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund RSKNyt nr. 3-2017 Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Egegårdsvej 15, 2610 Rødovre Bank:

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

ORIENTERINGSKLUBBEN HTF HADERSLEV. 53. Årgang, December 2015, nr. 5

ORIENTERINGSKLUBBEN HTF HADERSLEV. 53. Årgang, December 2015, nr. 5 ORIENTERINGSKLUBBEN HTF HADERSLEV 53. Årgang, December 2015, nr. 5 Redaktion Søren Bertelsen Kontakt: sfbertelsen@gmail.com Næste deadline 01/02-2016 (udkommer ca. 10/02-2016) HTF S BESTYRELSE : POST NAVN

Læs mere

September/oktober 2019

September/oktober 2019 INFORMATIONSBLAD AABENRAA BÅD CLUB September/oktober 2019 Kære medlemmer Sommervejret blev ikke som 2018, men det bliver nok sjældent så godt. Men alligevel har mange fået en dejlig sejler sæson. Jeg vil

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere