Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende:"

Transkript

1 ASPECT4 Transport Releaseniveau Opdatering pr Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: - Opdateringsstyring ift. interne bookinger - Mulighed for ny og quick debet/kredit indtastning af palleposteringer - Nye muligheder ift. vognkreditering ift. friekm. - Flere opfølgningsmuligheder via appl chartequelister. - Advisering af trailer (charteques) til terminal - En række forbedringer til flerleddet disponering - Intern mailadvisering på basis af specifikke logs - En række nye muligheder ift. ind/udgående EDI Opdatering indeholder database ændringer til følgende tabeller: - CHFVMS1* - udvidelse af afdelingscirkulærer - CHTBM10* - udvidelse til tilbudsregler - MDCTMST* - ny release til terminal/terminal overblik - SPPLMST* - udvidelse til palleregistrering - SPVSMST* - udvidelse til stregkoder Indhold 6108 Fejlrettet kopiering. Disponent alarm tilføjet til applikationen samt mulighed for både mail og sms. Angives med et '/' imellem Ny type "V" i delingsfelt i samlekode. Bruges ift. dropkreditering, så disse sorteres (ikke deles) i vognnummer orden. Ny toldkode Norge: I = Ingen moms samt ændring til appl ang. Toldkode I og popup med "ingen moms" Under zonepriser (grid skærmbilledet) er der kommet en ny F-tast "Afrundingsintervaller". Hvis man bruger knappen fra zonepriser vil afrundingsintervallerne komme til at gælde for alle zoner der er oprettet på tilbuddet. Mulighed for styring om regel er sumregel og enhed der summeres kan angives, således at sumregel erstatter enhedens almindelige udregning dvs. fx overstyring af udregning af enhed PL. Ift. palleomregning i 6161 skal udregnes koden sættes til T=Total. I afsnit 6161 angives om en regel er sum regel. Muligheden anvendes ved opsætning hos kunde og TEST af scenarier hos kunde.

2 Regel 8 er ændret, så trailertest sker både via reg.nr og internt nr. Regel 40 ændret bruger fragtbetaler i stedet for tilbudskundenummer. Nye regler til vognkreditering og fakturering Mulighed for validering om trækker og trailer findes i appl altid, dog stadig styret af afsnit og nu også afsnit Validering så trækker ej kan angives i trailerfelt og modsat (trækker1/trailer1). Mulighed for undlad kopiering af start og slut by jf. ex opsætning Parameter ej ændre leveringsadresse, når modtager ændres. I farliggods billedet er der ikke længere krav om udfyldes af tekst og varenummer, hvis der er valgt LQ. 6201/11 I F16 billedet vises nu også trailer registreringsnummer. Mulighed for valideringskrav mellem temperatur udfyldt og ekstra alfa 1 eller 2. Der er tilføjet flere felter i bookingregistreringsbilledet hvori der kan indtastes mailadresser på personer, der ønsker mail tilsendt. Det kan nu styres via en applikationsparameter til appl og appl om der skal være krav om udfyldelse af kundenummer i afhentnings- og leveringsadressen. Det er kommet nye parameter til afsnit 6112 som gør det muligt at styre om tekstkoder brugt ifm booking info kun skal udskrives hvis de matcher. Dette kan styres på EDI, PDA, fragtbrev, losse-/læsseliste og instruks. Styring af opdatering af interne bookinger og retur er udvidet via nye muligheder i appl Kun fra original til intern styres med O, kun fra intern til original styres med I, Skip opdatering af intern styres med S. Kode J opdatering begge veje gælder stadig. En frigivet booking kan ikke slettes. Nye booking skal slettes først. Rettet, så der er bedre plads i dropdown felter Rettet så det er korrekt charteknummer der bliver sendt ved frigivelse af flere efterfølgende charteks til EDI. 6202/12 Muligt at udskrive egne fragtbreve i positionsnummer orden. Hidtil muligt i postnummer eller kundenummer orden. Styres via afsnit Udlæsning af EDI ændret, så udskriftsnummer altid udfyldes Ny oprettelse via F6. Mulighed for tilretning af linjer via ny option samt mulighed for lukke af for at kunne rette direkte i tabellen. Funktionen kræver opsætning Styring af datoer på palle registrering Mulighed for angivelse af en speciel reference, der overstyrer booking reference. Km sats kan hentes pr. trailertype (ved trailer truck kreditering). Zonetekst = trailertypen. Mulighed for hop til visning af tilbud (appl. 6161), hvorfra man kan hoppe til evt. arkiveret tilbud.

3 Mulighed for at undgå at en faktura mailes (flueben af). Ved brug af afdelingscirkulærer tjekkes nu i følgende rækkefølge: Chartekafdeling, startland, trafik, ellers chartekafdeling, startland, trafik=0, ellers chartekafdeling, startland=blank, trafik=0. Der er kommet en ekstra kolonne med den første linje fra diverse oplysningerne på bookingen, med specifik type, defineret i applikations parametrene til Fri KM typen og styring ændret, så det også gælder ved "ikke turkreditering", dog ved chartek på samme turnummer. Tilføjet ekstra mulighed i fri KM typen. Parameter om afdelingscirkulærer må anvendes i "anden" hovedafdeling end angivet. Afdelingscirkulærer tjekkes nu i 4 niveauer: Chartekafdeling, startland, trafik Ditto, blank, trafik Ditto, blank, blank Blank, blank, blank 6370 Ekstra mail type, som vil blive brugt når mail type 1 ikke bruges Hænger registreringsnummer er tilføjet i turregnskabs billede. Ved manglende match på rekvisitionsnummer undersøges reservationer ift. indbetalt beløb kolonnen. Afslutning af chartek og poster med dagsdato i bogføringsdato, så fejlmeldes hvis opsat i afsnit Ingen test på specielle autogenererede charteks ift. omkostningsfordelinger Chartek datoer (start/slut) vises nu som kolonner. Visning af TurOms og TurDB%. Mulighed for hop til vognkreditering, visning af krediterede/ej krediterede chartek og visning af chartek, hvor slutdato er mindre end dagsdato. Yderligere opdeling af omkostning i vognomkostning, øvrige kreditorer og "rest omkostning". Mulighed for hop til vognkreditering og visning af unload sendt/ej sendt. I udsøgningsdelen er der kommet felter til udsøgning på chartek år fra/til og chartek måned fra/til. Samt en dropdown boks, hvor man kan angive om man vil se sumlinjer i tabellen. Vælger man det, vil der i bunden af tabellen komme en sumlinje for hver kombination af afh.lang og lev.land. I tabellen er kolonnerne Afh.land og lev.land indbygget. Der er kommet en F8 "selekter", hvor der er mulighed for at selektere på en masse felter Ny statuskode 'R' med ud i POD kolonnen, som nu består af type 'P' og 'R'. Ikon vises på fakturanummer ift. om faktura er mailet (jf. log), EDI opsat eller sat til udskrift. Faktura nummer blev ikke vist, dette er ændret så faktura nummer tages fra første ikke interne faktura. Skærmbilledet er tilrettet så det ligner redigerings udgaven ifm visning af told (F14 fra 6201).

4 Summering af ekstra numerisk felt Indbygget 2 nye søgefelter på forsiden. Felterne bruges til at søge i "booking ekstra felter". I det første felt "Ekstra felter" er der en dropdown liste som bliver dannet på baggrund af afsnit I det næste felt skrive det man vil søge efter. I resultats tabellen er der kommet en ny kolonne "ekstra felt", her vil resultatet af søgningen blive skrevet. Der er også kommet en ny option "Ekstra tekster", her vil blive vist resultatet fra alle de felter der er i dropdown listen på forsiden. Alle værdier vil blive vist også selv om de ikke er en del af søgestrengen Ny applikationsparameter til 6521 der gør det muligt at aktivere/deaktivere om kopi af RouteLogix beregning skal gemmes. Der er ændret så hvis der findes et kunde-prefix, flyttes dannet rute til kunde-prefix folderen. Viser nu chartek tekster i billedet Felt med samtakserede bookinger vises på udskrift. Ændret, så der også kan testes mod chartekdato på "intern" charteknummer ved intern afregning. Mulighed for drop af intern afregning via leveringsled, når samme terminal nr. som afhentningsled Hvis faktura opsat til mail, vises mailadressen i booking loggen og ved EDI afsendelse vises "EDI" i booking loggen på ny log, der laves ved EDI udtræk. Mulighed for at samledato sættes = kørselsdato fra appl Faktura udskrift nye komponenter. Vognkrediterings udskrift nye komponenter. Ekstra EU momskode muligt ift. fakturering Mulighed for selektion på chartek bruger Tilretning af dagsudregningen ift. trailerleje 6650 Autofrigiv udvidet ift. brug af postnumre fra afsnit Mulighed for at diesel vognkrediterings fakturakoder indgår i gennemsnit km sats Spoolprint er tilrettet så "totalen" ikke står oven i linjen Ny brugerparameter der i sammenhæng med skærmfelt, låser for ændring af ejer kode feltet Unload Report opdeles nu pr. agent og agent-manifest. Der kan nu kaldes til crossdocking historikken og crossdocking historikken kan læse alle sammenhængende bookinger inden for eget firma. Ved ændring af booking linjer gemmes gamle værdier (antal, vægt, cbm, ldm) i tabel og ift. told bruges disse gamle værdier Viser nu charteknummer (på fejlkoderne).

5 7375 Mulighed for advisering af terminal ift. charteks. Advisering sker fra losse/læsse list billedet. Applikation 7375 er terminalens oversigt over ind og udgående trailere Tilføjet trailer registreringsnummer til terminal liste Visning af 1. varsel som kolonne. Hop til vognkreditering variabler og visning af kolonne med skiftesteder. Hvis der er oprettet en bro/færge på chartek, kan man nu rette direkte på chartek linjen. Dato og fra tid kan redigeres, og til tid sættes automatisk = fra tid. Lokationsfeltet kan redigeres direkte på chartek linjen. I tabellen er der kommet en ny kolonne til ressource type. Det er blevet muligt at udsøge på ressource type i de 3 sorterings felter. Vis terminaladresse som slutadresse (når agentterminal på L-led) Mulighed for (pr. chartekafdeling afsnit 6570), at ressource ikke gøres historisk automatisk. Varslingskolonne 1 udvidet til længere kolonne og dermed mulighed for visning af mere data Adder event på bookingniveau, inden disponering. Omlæsses, Direkte og Restante i Load kolonne i chartek overblikket. Der er tilføjet "tip" med yderligere info på fejlkoden i tabellen. Mulighed for at tilføje en speciel kommentar i forbindelse med brug af funktionen Adder Event. Load/Unload koder sættes nu ikke mere automatisk på "terminal led". Ved opsætning af "booking trafik" som forslag til chartektrafik, sendes nu bookingens trafik og ikke bare f.eks. trafikken på første led (afhentningstrafik). I afsnit 7000 kan man angive at disponeringsdato på led sættes = chartekdato, når man disponerer. Option "Disponer" i Flerleddet disponering er ændret til "Disponering", og kan i tilfælde af at booking er disponeret, kalde over i det allerede disponerede chartek. Ny option "Charteque" kalder over til Chartek-hovedet, hvis dette ikke er afsluttet. Mulighed for at angive chaufførinstruks og lagerinstruks direkte i chartek billedet pr. led. Indsatte tekst oprettes som manuelt angivet tekst og ved brug af F7/F8 udskrifter hentes stadig evt. tekster fra booking/adresse. Samtidigt er kolonne ledetekster udvidet. Ændringer ift. scanpoint registrering. Feltet ANKTID (ankomsttid) er tilrettet på losse-/læsselisten. Muligt at udskrive egne fragtbreve i positionsnummer orden. Hidtil muligt i postnummer eller kundenummer orden. Styres via afsnit Brugerstyret om "godkend" forkalkulation skal udføres automatisk efter GH km beregning. Ved ændring af positionsnummer følger instruks tekster med. Kan nu bibeholde positionsnummer fra fordisponering ved disponering. Handlingskode skal ej auto opdateres, når udfyldt (load/unload kode).

6 Ved online færgebooking sættes afgangsdato ind i chaufførinstruks sammen med reservationsnummer. Ved brug af cht.step udsøgning, så testes ikke mod postnrgrupper og trafikgrupper. Delstræknings-EDI Ny 128-parameter til 7535 "Anvendes delstræknings-edi". Ny parameter til afsnit 9214 "Anvend delstræknings-edi = 1". Der er ændret så man kan komme ind i frigiv billedet selv om der er terminal på. Der er så lavet validering på at der ikke kan frigives til anden afdeling/chartek når der er terminal på. Man kan stadig sende det via EDI selv om der er terminal på. I Bro/færge booking billedet, ved onlinekort er der lavet mulighed for at angive vognnummer ved afsendelse af bro/færge bookinger. Det er styret af en parameter i afsnit 6141 parameteren "Bruges overstyrende trækkerangivelse", hvis J kommer der et nyt felt til angivelse af trækkernummer. Ved F4 på varenummer kan man nu få vist alle vare også dem der ikke er gyldig den dag. Når man sender bro/færgebookingen af sted er der så en validering på om det er en gyldig dag. Dette styres via en ny applikationsparameter til 6116 "vis alle dages varenumre = 1" Indlæsning af Statoil er ændret så den tager højde for parameteren i afsnit 7610 "Hvis data er i anden valuta end firmavaluta skriv data valuta" Udsøgning på fra og til afdelinger nu muligt Scanpoint EDI modul Ny applikation til mailadvisering på baggrund af bookinglog. Program der kan sende interne mails til de disponenter der ønsker dette, når bookingen som de vil holde øje med, opnår en bestemt status i bookingloggen Opsætning så fakturakoder med type 3 (udlæg) ej indgår i omsætning. ABC Udvidelser ift. modtagelse af statusmeldinger fra Vehco. Chauffør App CMR Cross Docking EDI Registreringer af afvigelser ved færdigmeld i chauffør app'en. I afsnit 7235 er der kommet et felt til om afvigelse skal kunne ses på app'en. Hvis der står 1 i det nye felt " Skal logkoden vises på APP 1 = ja", vil den blive vist. Her er tilføjet 3 nye felter med adressen til udførende fragtfører fra vognspecifikke oplysninger. Diverse rettelser: Scan check på delay bookinger Ind-scanning af bookinger samtidig med ud-scanning fra anden scanner. SHUT SCAN bruger H logkode i stedet for U logkode Parameter styret muligt at scanne stregkode fra andet chartek. Der kan nu modtages IFTSTA meldinger på kolliniveau. Overfør ind- og udleveringer: Der er tilføjet 4 nye TAGS i XML'en. Hent underskrift ind via IFTSTA. Underskriften kan printes i DocManager og gemmes i multiarkiv. Booking udlæsning: Feltet MISCINFO01 MISCINFO10, er udvidet til at kunne indeholde 120 tegn i stedet for oprindelig 60.

7 Kvittering til docmanager/multiarkiv: Tidspunkt er ændret fra at komme fra statuskode 'P' til at komme fra statuskode 'L' fra booking loggen. Der kan blive sendt status EDI uden pickupoplysninger. Dette er rette så der altid sendes adresse oplysningerne. Indgående og udgående bookinger kunne modtage og sende forskellige tekstkoder der betyder det samme. I afsnit 9214 er der kommet en ny parameter: "Hvilket kodesæt skal anvendes (2,3,4,5):" I afsnit 6112 er der kommet 4 ny parameter: "Kodesæt 2...:" "Kodesæt 3...:" "Kodesæt 4...:" "Kodesæt 5...:" Dvs. at hvis partneren i afsnit 9214 er sat til 2, vil der blive læst kodesæt 2 fra afsnit Delay EDI er udvidet med flere kontroller. Delay EDI opsætning gør, at EDI til agent ikke sendes med det samme, men afventer udscanning. GH Chauffør App Der er blevet mulighed for arkivering af billeder af CMR's fra GH chauffør app. Ny 7637 applikations parameter skal tilknyttes. Ny URL sti i afsnit 9201 Kode Keyword GHPDA HTTPDRVGET Fragtbrev Flere komponenter bl.a ift. farlig gods. PDA POD Ved ændring af booking linjer gemmes gamle værdier (antal, vægt, cbm, ldm) i tabel og ift. told bruges disse gamle værdier. Mulighed for styring i afsnit 6401 om appl. 6P51 skal bruges ift. genudskrift af POD faktura. Appl. 6P51 kan så opsættes specielt i appl. 225 fx med delay. Shipping BL udskrift: Indbygget nyt felt til DocManager i bundbåndet til summering af antal kolli. Feltet hedder i DocManager SUMKOLLI. Installationsaktiviteter FØR indlæsning Installationsaktiviteter EFTER indlæsning

8 Systemtekniske specifikationer Med venlig hilsen EG A/S

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende:

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.9.00 Opdatering 78778 pr. 8.12.17 Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: - Farlig gods på bookinger, udskrifter og

Læs mere

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.6.00 Opdatering 70701 pr. 10.10.14 Indhold jf. medsendte beskrivelser Highlights: * Geokodning af 6111 adresser via Google api. * På startet udvidelse af dropfelter, så

Læs mere

Der er lavet flere afkrydsningsfelter ift. Gatehouse overvågning køl, dørsensor og afkobling.

Der er lavet flere afkrydsningsfelter ift. Gatehouse overvågning køl, dørsensor og afkobling. ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.8.00 Opdatering 72321 pr. 20.7.15 Indhold 6108 Mulighed for "gruppemail" på bruger *XXXXX. Mail angives i linjen. Rettelsen bruges i PDA, GH overvågning og crossdocking.

Læs mere

6111 Prioritet opdateres i appl ved oprettelse (som i R5).

6111 Prioritet opdateres i appl ved oprettelse (som i R5). ASPECT4 Transport Releaseniveau 6.05.02 Opdatering 83299 pr. 7.6.19 Indhold 6111 Prioritet opdateres i appl. 3111 ved oprettelse (som i R5). Det er muligt at knytte speditionskundenummer pr. partnernummer.

Læs mere

Følgende tabeller er nye eller ændret og skal dermed konverteres via 690, når der ikke er brugere/låsning af disse tabeller på systemet.

Følgende tabeller er nye eller ændret og skal dermed konverteres via 690, når der ikke er brugere/låsning af disse tabeller på systemet. ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.10.00 Opdatering 80908 pr. 21.9.18 Vigtigt: Frontend til eservice skal bestilles jf. ændringer der er lavet til dette område se under punktet længere nede. Database ændringer:

Læs mere

6109 Underafdelingens adresse kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. Farlig gods kan medtages ved opbygning af egne udskrifter.

6109 Underafdelingens adresse kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. Farlig gods kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.5.00 Opdatering 74720 pr. 10.6.16 I denne release er følgende filer ændret eller nye Indhold ABVFMST: EDI farlig gods udvidet EDPIMST/WRK: Nye EDI filer til styring af

Læs mere

6159 Mulighed for luk for, at se/ændre på tilbudsniveau, hvis tilbuddet ikke er oprettet af aktuel bruger

6159 Mulighed for luk for, at se/ændre på tilbudsniveau, hvis tilbuddet ikke er oprettet af aktuel bruger ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.4.00 Opdatering 73730 pr. 20.1.16 Database Der er lavet en række nye tabeller og database ændringer. - ABVFMST nye felter ift. EDI modtagelse af farlig gods. - MANOTER

Læs mere

* Fornyet CRM bla. besøgsrapport, aktiviteter og salgspotentiale. Integreret med TDW.

* Fornyet CRM bla. besøgsrapport, aktiviteter og salgspotentiale. Integreret med TDW. ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.5.00 Opdatering 69985 pr. 31.05.14. Husk også 69986. Indhold jf. medsendte beskrivelser Highlights: * Forny kunde/partnerbonus system * Fornyet afvigelsesrapportering

Læs mere

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende.

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende. ASPECT4 Transport Releaseniveau 3.2.00 Opdatering 63770 pr. 06.01.12 Inden denne opdatering kan installeres skal tidligere opdateringer være installeret check via appl. 361, at system 413 er på minimum

Læs mere

ASPECT4. fit for business. Release 4 Transport. EG www.eg.dk/aspect4

ASPECT4. fit for business. Release 4 Transport. EG www.eg.dk/aspect4 ASPECT4 fit for business Release 4 Transport EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Client... 1 3 Mobility via apps... 1 3.1 Calculator (mobil)... 1 3.2 Chartequeoverblik (tablet+mobil)...

Læs mere

Vejledning og kommentarer til opdatering

Vejledning og kommentarer til opdatering Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.20 Frigivelse: 3. december 2012 Nyhederne i SummaSummarum 4.20 SummaSummarum 4.20 indeholder flere nye forbedringer og muligheder

Læs mere

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende.

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende. ASPECT4 Transport Releaseniveau 3.3.00 Opdatering 64500 pr. 31.7.12 Inden denne opdatering kan installeres skal tidligere opdateringer være installeret check via appl. 361, at system 413 er på minimum

Læs mere

Løsning Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. Momssats på kreditorpostering bliver hentet ud fra fakturadatoen.

Løsning Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. Momssats på kreditorpostering bliver hentet ud fra fakturadatoen. B 00073661 Forespørgsel på bilag via *enter Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. 1223 Registrere basisbudget B 00055557 Fejler under ASPECT4 Client Det øverste skærmbillede forsvandt

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Følgende gælder KUN ved installationer der benytter ASPECT4 Transport. Der testes også på at objectet EG124ARA01 eksisterer.

Følgende gælder KUN ved installationer der benytter ASPECT4 Transport. Der testes også på at objectet EG124ARA01 eksisterer. 1111 Kontoplan alle dimensioner I 00056875 Manglende fejlmeddelelse ved kombi. momsreg. og momskode 1242 Bilagsregistrering Der meldes fejles om kombination af momskoderegel og default momskode ikke er

Læs mere

Introduktion. Brugerdialog

Introduktion. Brugerdialog - 1 - Introduktion Release 3 af ASPECT4 Transport er en sammensmeltning af release 2 og release 3. Vi valgte af tidsmæssige hensyn, at release 2 ikke blev til en officiel release, men primært en udviklingsrelease

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

Validering af at valutakoder passer sammen ved indtastning i layout 3.

Validering af at valutakoder passer sammen ved indtastning i layout 3. 1219 Journal restart B 00129233 3268 kan ikke genstartes ved nedbrud Ref.: 22123 1242 Bilagsregistrering Ved genstart af en nedbrudt journal dannet i applikation 3268, tilbageføres evt. udligninger og

Læs mere

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 Transport. EG www.eg.dk/aspect4day

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 Transport. EG www.eg.dk/aspect4day ASPECT4 udsigt til indsigt Release 5 Transport EG www.eg.dk/aspect4day Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Release 5-temaer... 1 2.1 ASPECT4 Client... 1 2.2 Insight Search... 2 2.3 Infoboards... 2

Læs mere

Funktionsopdatering ASPECT4 Finance (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre

Funktionsopdatering ASPECT4 Finance (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre B 00872394 Ledeteksterne "Fra" og "Til" er byttet om Forholdet er nu rettet. 1250 Valutaoplysninger B 00870041 Kursregulering ved valutasaldo 0 1272 Programmodul,

Læs mere

Release Fashion

Release Fashion EG www.eg.dk/aspect4 Release 6.5.01 Fashion ASPECT4 Fashion Releaseniveau 6.5.01 Opdatering 140197 Indhold EA6183RA Webservice modtagelse af ordre. - Læsning af afsnit 6277 Dagslevering pr. land falder

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.7.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1118 Vedligehold art/dimensionskombination

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.7.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1118 Vedligehold art/dimensionskombination 1118 Vedligehold art/dimensionskombination B 00407789 Appl. 1118 viser ingen dimensioner til knytning Tidligere kunne applikationen ikke udføres når artskontoplan og dimensionskontoplaner havde forskelligt

Læs mere

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1 Svea KundeWeb Brugervejledning Svea Inkasso Version 1.1 Indholdsfortegnelse 1. Brugervejledning... 3 Sektion 1.01 - Browser... 3 Sektion 1.02 Login... 3 Sektion 1.03 - Forside billede... 4 Sektion 1.04

Læs mere

Samlefakturering af reservedelsordrer. Samlefakturering af reservedelsordrer

Samlefakturering af reservedelsordrer. Samlefakturering af reservedelsordrer Samlefakturering af reservedelsordrer I DSM systemet er der mulighed for at massebogføre de salgsordrer, der er leveret, men endnu ikke faktureret, i én masse-bogføringskørsel, enten som samlefakturaer

Læs mere

B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje.

B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje. ASPECT4 Tekstil Releaseniveau 5.5.01 Opdatering 128281 Indhold Tekstil opdatering 5.5.01 B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje. 6M01 CRM - I fordelingsbilledet

Læs mere

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 1 2 Unified User Interface... 1 2.1 Grupperede felter... 1 2.2 Ledetekster... 2 2.3 Sliders...

Læs mere

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) Sagsregistrering.

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) Sagsregistrering. ASPEC4 rælast (=fejl, S=support/Info, =Opgave, W=Releaseønske) 6201 Sagsregistrering 00644073 F13 vedl. ekstra info virker ikke Ref. : R56 Der er kommet en ny mulighed for at kunne vedligeholde ekstra

Læs mere

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016

Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nye funktioner i AutoCore Eftermarked Release 2.4 - Mandag d. 23. Maj 2016 Nyt PDF arbejdskort, Garanti og Kulancebehandling, Elektronisk underskrift på arbejdskort fra Check-in på ipad Indhold Garanti-

Læs mere

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans.

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning Winfinans Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning kan foretages

Læs mere

Løsning Fane og gruppemarkeringstegn er fjernet ved 5250 emulering.

Løsning Fane og gruppemarkeringstegn er fjernet ved 5250 emulering. 1111 Kontoplan alle dimensioner B 00066516 Markeringstegn vises i 5250 emulerig i flex vedl. Fane og gruppemarkeringstegn er fjernet ved 5250 emulering. 1223 Registrere basisbudget B 00250768 Dele af skærmbilledet

Læs mere

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved.

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1121 Vedligehold dimension 1 konto B 00072965 Messagemember ikke tilrettet i sprog til panel og faner Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1211 Flere bilagsregistrering

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland nno Annoncestyring til Microsoft Business Solutions C5 -Data nno vers. 1.2.1 til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 1. Introduktion til nno nno til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 er et ekstra

Læs mere

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre.

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre. ASPECT4 Fashion Releaseniveau 5.7.01 Opdatering 132014 Indhold Fashion opdatering 5.7.01 B2B - Mulighed for styring af rabat pr katalog. 6M01 CRM - Tilføjet bruttopris på ordrelinjeoversigten. 6210 Råvarebehov

Læs mere

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Small Business Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Inden

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.6.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1242 Bilagsregistrering

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.6.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1242 Bilagsregistrering 1242 Bilagsregistrering B 00384882 Kopiering af rentejournal giver fejl Da kopiering af Rentejournaler (1242 F15 kopiering af journal) ikke vil give mulighed for ny renteberegning på samme dato, og da

Læs mere

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny

Winfinans. Fakturering i Winfinans.NET. For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Fakturering i Winfinans.NET For at danne en ny faktura vælg menupunktet Salg -> Åbne fakturaer og tryk på knappen Opret ny Der vil nu blive dannet en ny tom faktura øverst i listen, og ved at klikke på

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske)

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1211 Flere bilagsregistrering applikation B 00080108 Kopiapplikation i 1211 arver ikke autoriteter fra bruger Der er mulighed for oprettelse af applikation til 1211 med bogstaver i applikationsnummer.

Læs mere

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene:

Efterfølgende beskrives de vigtigste felter og undermenuer på salgsordren. Salgsordrehovedet er inddelt i fanebladene: Salgsordre reservedele Salgsordre finder du under Salg & Marketing Ordrebehandling - Ordrer. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald

Læs mere

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding.

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding. Salgsprocessen i Navision Registrering af salgsfaktura og klarmelding. ADMIEKP 20 03 2009 Indholdsfortegnelse 1 Salgsfakturering ikke elektronisk faktura 3 1.1 Fanebladet Generelt 4 1.1.1 Sælgerkode 5

Læs mere

Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6

Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6 Kære RejsUd2 institution Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6 Bemærk i øvrigt at vi har opdateret vores

Læs mere

Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6. v. Keld Pedersen

Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6. v. Keld Pedersen Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6 v. Keld Pedersen Ny ASPECT4 Client Unified User Interface Responsivt design Masser af nyt features som omtalt i formiddags TaskGuides Mulighed for farvelægning af

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke.

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke. Best Practice 6. juli 2011 ØKO/JMH J.nr. 2007-6211-111 Side 1 af 6 Oprettelse af udenlandske fakturaer i IndFak I IndFak kan en fakturamanager oprette manuelle fakturaer. Funktionaliteten bør kun anvendes

Læs mere

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering DLBR Ø90 Online Kasseregistrering Her beskrives hvordan du anvender kasseregistrering og de tilknyttede faciliteter til din løbende bogføring i Ø90 Online. Redigeret

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Løsning Komprimerede poster vises i applikation Det er nu muligt at få vist samtlige posteringer på finansposten som ønskes redigeret.

Løsning Komprimerede poster vises i applikation Det er nu muligt at få vist samtlige posteringer på finansposten som ønskes redigeret. 1207 Konto /bankafstemning B 00102908 Komprimerede poster med tekstkode 113 vises ikke Komprimerede poster vises i applikation 1207. Hvis der er arkiveret poster og skabt komprimerede poster på de konti,

Læs mere

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405.

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. ASPECT4 HRM Releaseniveau 4.6.01 Opdatering 58971 frigivet pr. 24/3-15 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 4.6.01, og forudsætter, at niveau 4.5.01 er installeret. Dette kan kontrolleres via

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Denne vejledning er udarbejdet til brugere, som benytter Microsoft C5 og C5 s PBS modul sammen med GolfBox. Vejledningen gælder for C5 ver. 4.00

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

Maskinhandel - købsordre

Maskinhandel - købsordre Maskinhandel - købsordre Købsordre er opdelt i et hoved- og et linje skærmbillede. Nederst på købsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på købsordren. Følgende undermenuer kan kaldes: Ordre

Læs mere

Opdateringsbrev NewStore Food version 040

Opdateringsbrev NewStore Food version 040 Opdateringsbrev NewStore Food version 040 I den nærmeste fremtid bliver NewStore Food opdateret med nedenstående forbedringer og rettelser. Skanning af stregkoder i felterne Købspris og Salgspris på varekortet

Læs mere

Klinisk Institut. 27. juni 2007

Klinisk Institut. 27. juni 2007 Brugervejledning i bestilling af forsøgsdyr ved Klinisk Institut. 1. Du åbner hjemmesiden. Af sikkerhedsmæssige grunde, er der begrænsninger på hvorfra man kan tilgå denne side. Følgende muligheder er

Læs mere

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås:

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås: 1. s arbejdsopgaver I IndFak er det din opgave som fakturamanager, at have overblikket over alle indkomne fakturaer. En fakturamanager kan vha. søgefunktionen se status for, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog

Læs mere

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S Tidligere var EDI forbeholdt større virksomheder på grund af den nødvendige investering, hvilket igen umuliggjorde samhandel fra mindre leverandører. Med Le@n EDI løsningen og s EDI integration til C5,

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Funktionsmanual for FINANS

Funktionsmanual for FINANS Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner. FAKTURERING...

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Login 2 Udsendelse af besked Udsendelsesmetoder 3 Udsendelse via vejeudvælgelse 4 Udsendelse Send via niveau opdeling (afhængig af abonnementsform) 11 Udsendelse søg på tværs af postnummer 12 Udsendelse

Læs mere

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14

e-conomic integrations manual version: 2.0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 Minuba e-conomic Integrationsmanual Side 1 af 14 .0 INTEGRATION OVERSIGT (STANDARD OPSÆTNING) Her er en kort gennemgang af integrationens workflow ved en standard opsætning: Funktion Fra Til Info Eksport

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

FIK-koder på fakturaer

FIK-koder på fakturaer Side 1 af 9 FIK-koder på fakturaer Det er i ectrl muligt at indsætte en FIK-kode på fakturaen. FIK står for Fælles Indbetalings Kort, men i dag benyttes FIK i stigende grad udelukkende som en indbetalingskode,

Læs mere

Bilagskladder kaldes ved at vælge menupunktet Regnskab -> Kladde eller klikke på favoritikonet Bilagskladder på Winfinans skrivebordet.

Bilagskladder kaldes ved at vælge menupunktet Regnskab -> Kladde eller klikke på favoritikonet Bilagskladder på Winfinans skrivebordet. Bilagskladde Bilagskladder kaldes ved at vælge menupunktet Regnskab -> Kladde eller klikke på favoritikonet Bilagskladder på Winfinans skrivebordet. Navigering i kladder flytter fra felt til felt.

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling.

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling. 15. november 2006 Vejledning til Navision Stat - fuldt digital fakturahåndtering fra modtagelse til betaling Oversigterne på de efterfølgende sider beskriver trin for trin, hvordan man bogfører og betaler

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Programopdatering version DSM 01.66

Programopdatering version DSM 01.66 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG Jobordre Version: 1.0 Oprettet den 26. september 2017 INDHOLD 1. JOBORDRE... 3 2. OPRETTELSE OG VISNING AF JOBORDREOPLYSNINGER... 3 2.1 OPRETTELSE AF EN JOBORDRE...

Læs mere

CapLegal Afregning BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK

CapLegal Afregning BRANCHEINDSIGT I SYSTEM CAPTO.DK CapLegal Afregning Indholdsfortegnelse Afregning sag... 3 Afregning af sag med afregningskladde... 3 Salærfordeling... 5 Fast salærfordeling opsat på sagen... 6 Salærfordeling i forhold til tidsposter...

Læs mere

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers eller højere. DATA. Jylland

JTA-DynamicsKost JTA. Til. Microsoft Dynamics C5 vers eller højere. DATA. Jylland -DynamicsKost Til Microsoft Dynamics C5 vers. 2010 eller højere. -Data www.jta-jylland.dk -DynamicsKost vers. 2010.1 til Microsoft Dynamics C5 1. Introduktion til -DynamicsKost -DynamicsKost til Microsoft

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

Ordrebehandling og fakturering

Ordrebehandling og fakturering Ordrebehandling og fakturering I Mamut Stellar dannes en ordre. Ved bogføring af ordren dannes fakturaen. Indholdsfortegnelse Ordre/tilbud/faktura... 1 Indtastning i ordrehovedet... 2 Indtastning af varelinjer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

BatchFlow4. Manual. Godkender

BatchFlow4. Manual. Godkender BatchFlow4 Manual Godkender juli 2017 Indholdsfortegnelse 1 GEMMENGANG AF BATCHFLOW ONLINE HOVEDVINDUET... 3 2 MAPPER... 3 3 FAKTURALISTE... 4 3.1 IKONER I MENUEN... 4 3.2 SPECIELLE KOLONNER... 4 3.3 STATUS...

Læs mere

Supplerende tekster forsvinder ikke længere. Program rettet, så man igen kan se hvor en vare er plukket, når der pakkes i pakker.

Supplerende tekster forsvinder ikke længere. Program rettet, så man igen kan se hvor en vare er plukket, når der pakkes i pakker. 6104 Terminsordrer B 00385053 Valutafejl ifbm debitering af fragtsatser Ved beregning af fragtgebyr på salgsordrer i fremmed valuta, beregnet gebyret nu korrekt. Dette gælder både når kurs er angivet på

Læs mere

Momsvejledning. ectrl Light

Momsvejledning. ectrl Light Momsvejledning ectrl Light Side 1 af 23 01-11-2011 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 OPSÆTNING AF MOMS... 4 Momskoder... 5 Momsgruppe... 6 Varemomsgrupper... 8 Finanskonteringsgruppe... 9 Momsafregningsperioder...

Læs mere

TimeLog A/S. TimeLog Project. Standardfakturalinjeeksport. Thomas S. Gudmandsen. w w w. t i m e l o g. d k

TimeLog A/S. TimeLog Project. Standardfakturalinjeeksport. Thomas S. Gudmandsen. w w w. t i m e l o g. d k TimeLog A/S TimeLog Project Standardfakturalinjeeksport Thomas S. Gudmandsen 2012 w w w. t i m e l o g. d k Indholdsfortegnelse TimeLog Standardfakturalinjeeksport Indledning... 2 Forudsætninger... 2 Opsætning...

Læs mere

Opdatering NewStore Food version 43

Opdatering NewStore Food version 43 Opdatering NewStore Food version 43 I den nærmeste fremtid bliver NewStore Food opdateret med nedenstående forbedringer og rettelser. Læs side 1 for at få oversigt over ændringerne. Kort oversigt over

Læs mere

Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50

Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50 Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50 Vi forventer at næste version af WinKompas bliver frigivet omkring 01-11-2013 Vi har lavet flere ændringer i den nye version, blandt andet får du 2 nye funktionaliteter:

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Maskiner kan oprettes på 3 måder: Fra Købsordre Fra Salgsordre (indbyttede maskiner) Fra maskinkortet

Maskiner kan oprettes på 3 måder: Fra Købsordre Fra Salgsordre (indbyttede maskiner) Fra maskinkortet Maskiner Vedligeholdelse af Maskine Maskiner kan oprettes på 3 måder: Fra Købsordre Fra Salgsordre (indbyttede maskiner) Fra maskinkortet Se vejledningen Maskinoprettelsesguide for oplysninger vedr. oprettelse

Læs mere