Den cubanske quiz Officielle regler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den cubanske quiz Officielle regler"

Transkript

1 Den cubanske quiz Officielle regler Denne quiz er ikke købsbetinget. 1. ORGANISATION Organisator er Pernod Ricard Denmark, importøren af Havana Club rom i Danmark (PRD), hvis hovedsæde ligger på Kanonbådvej 8, Købehavn, Danmark. PRD organiserer en quiz, der kaldes Den cubanske quiz ( quizzen ), som er uden købsforpligtelse og organiseret i henhold til de nedenfor anførte vilkår og betingelser. Quizzen fremmes gennem reklamer på: - Havana Clubs facebookside ( siden ) ( og på; - Facebookvæggen ( væggen ) hos facebook brugere, der lovligt kan købe og indtage alkohol. Quizzen er ikke på nogen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller knyttet til Facebook. Oplysningerne afgivet af deltagerne ( de tilmeldte ) i forbindelse med quizzen afgives til PRD og ikke til Facebook. Oplysningerne afgivet af de tilmeldte vil kun blive anvendt med henblik på quizzen. 2. QUIZPERIODEN Quizzen begynder fredag d. 11. maj 2012 og slutter kl.12:00 (C.E.T.) onsdag d. 23. maj 2012 ( Quizperioden ). Quizzens officielle tidtagningsapparat er tiden, der er angivet på følgende URL: Ved konkurrencens udløb vil den tilmeldte, der bliver udtrukket som vinderen af 2 billetter til Issac Delgado koncerten i Vega d. 25. maj 2012 blive annonceret på Havana Club Danmarks Facebook fanside. Ved at deltage i konkurrencen indvilliger den tilmeldte i konkurrencen samtidig i denne offentliggørelse. 3. VALGBARHEDSBETINGELSER Quizzen er åben for alle indbyggere i Danmark og som: - er myndige til at købe og indtage alkohol i deres bopælsland på datoen for tilmelding; - hverken er ansat af PRD eller dets moderselskab, datterselskaber eller søsterselskaber, eller familiemedlemmer til ansatte i PRD eller til andre personer eller enheder forbundet med quizzen, og særligt:

2 personer, som har været ansat af eller leveret tjenesteydelser til PRD (herunder, men ikke begrænset til ansatte, medkontrahenter, direktører, fuldmægtige og praktikanter) eller til nogen af dets søsterselskaber, datterselskaber eller efterfølgende selskaber; personer, som er involveret i skabelsen, administrationen, udviklingen, vedligeholdelsen og udførelsen af siden (herunder men ikke begrænset til webdesignere, ansatte hos reklame- og/eller markedsføringsbureauer, fuldmægtige og praktikanter); personer, som er involveret i administrationen, udviklingen og udførelsen af denne quiz (herunder, men ikke begrænset til forhandlere, webdesignere, ansatte hos reklame- og/eller markedsføringsbureauer); nærtstående familiemedlemmer til ovennævnte personer, herunder uden begrænsning ægtefæller, forældre, børn, søskende, bedsteforældre og "trin" af hver af dem og dem, der bor i den samme husstand som nogle af ovennævnte personer (herunder men ikke begrænset til personer, som uanset om de er i familie eller ej, har boet på samme bopæl i i hvert fald tre måneder i forhold til den tolv måneders periode, der går forud for quizzens startdato). Den tilmeldte giver organisatoren ret til at foretage alle nødvendige kontroller af hans/hendes identitet. Falske erklæringer medfører automatisk udelukkelse og sletning af de tilmeldte. 4. DELTAGELSESBETINGELSER OG AFGØRELSE AF VINDERE For at deltage i quizzen: 1) Den tilmeldte skal være tilsluttet Facebook på sin personlige konto. 2) Den tilmeldte skal klikke på: - Siden, som fører til quizapplikationen (»applikation«) eller på; - Den reklame, der findes i den højre margen på den tilmeldtes nye stikord (som angivet af Facebook), som fører til et skærmbillede, der er adgang til gennem URL hvor han/hun inviteres til at»synes godt om«siden for at blive fan, som anført af Facebook (»Fan«). 3) Den tilmeldte skal give sit samtykke til de officielle regler, som er skrevet i et pop-opvindue, ved at klikke på den relevante boks i bunden af de officielle regler for at få adgang til quizzen. 4) Når den tilmeldte har givet sit samtykke ved at klikke på ovennævnte relevante boks, vises quizzens logo på hans/hendes facebook væg. For at spille:

3 1) Quizzen giver den tilmeldte mulighed for at besvare spørgsmålet om en kendt Cubansk musikartist. 2) Såfremt den tilmeldte svarer rigtig på spørgsmålet er den tilmeldte med i lodtrækningen om hovedpræmien og i lodtrækningen om trøstepræmierne. 3) Den tilmeldte kan gentage spillet, så mange gange han/hun ønsker med en begrænsning til én gang pr. 24 (fireogtyve) timer. Den tilmeldte skal dog kun have et korrekt svar for at være med i lodtrækningen om hovedpræmien og med i lodtrækningen om trøstepræmierne. 4) Vinderne af hovedpræmien: 2 billetter til koncerten med Issac Delgado, der spilles på Vega d. 25. maj 2012, findes ved lodtrækning blandt alle de tilmeldte af konkurrencen, der har svaret rigtig på spørgsmålet. Der vil kun foreligge ét navn i lodtrækningspuljen for hver tilmeldt, der har svaret rigtigt, uafhængig af hvor mange gange den tilmeldte har svaret korrekt på spørgsmålet. 5. PRÆMIER Førstepræmien Vinderen af hovedpræmien vinder 2 billetter til Issac Delgado koncerten, der afvikles på spillestedet Vega d. 25. maj 2012, samt 1 udgave af CD en Gilles Peterson Presents HAVANA CULTURA The Search Continues. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. De øvrige præmier Foruden trækningen af hovedpræmien vil der yderligere trækkes 2 vindere af CD en Gilles Peterson Presents HAVANA CULTURA The Search Continues. Vinderne vil modtage en officiel meddelelse med en bekræftelse om præmien og dens leveringsdato. Alle præmier er navnebestemte og kan ikke tildeles en anden person end de respektive vindere. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 6. DATABESKYTTELSE De indsamlede personlige oplysninger er obligatoriske. De vil udelukkende blive anvendt af PRD med henblik på de tilmeldtes deltagelse i quizzen, håndteringen af vindere, tildelingen af præmier og for at opfylde retlige og lovmæssige forpligtelser. De kan meddeles tjenesteydere

4 eller subkontrahenter, for at der foretages arbejde på vegne af PRD i forbindelse med denne quiz. De vil udelukkende blive opbevaret, så længe quizzen varer og 6 (seks) måneder herefter for at levere præmierne og udelukkende med henblik på quizzen. De vil ikke blive anvendt til salgsformål. 7. ALMINDELIGE VILKÅR Ved at tage imod præmierne accepterer quizvinderne, at PRD ikke er ansvarlig for noget tab eller skade, der følger af deltagelsen i quizzen, modtagelsen af en præmie eller en rejse forbundet hermed. Hvis quizzen af en eller anden årsag ikke kan køre som planlagt, herunder computervirus, bugs, forfalskning, uautoriseret indgreb, bedrag, tekniske fejl eller andre fejl, uanset om de er tekniske, som skader, forhindrer eller påvirker quizzens administration, sikkerhed, rimelighed, integritet eller rimelige gennemførelse, forbeholder PRD sig ret til efter eget skøn og uden nogen erstatning helt eller delvist at aflyse, ændre, udskyde eller forkorte quizzen. Eventuelle ændringer af quizzen vil blive særligt annonceret på siden. PRD kan ændre de herved fastsatte officielle regler, navnlig med henblik på at opfylde ny gældende lovgivning eller regulering i de lande, hvor quizzen er åben. Ændringer vil blive indsat i de officielle regler. Hvis en bestemmelse erklæres ugyldig påvirker det ikke selve de officielle reglers gyldighed. 8. ERSTATNINGSANSVARSBEGRÆNSNING OG -FRIGØRELSE PRD påtager sig ikke erstatningsansvar eller ansvar som følge af de tilmeldtes deltagelse i eller forsøg på at deltage i quizzen eller downloading af oplysninger i forbindelse med deltagelse i quizzen. PRD påtager sig ikke erstatningsansvar eller ansvar for tekniske problemer eller funktionsfejl, som kan påvirke quizzens operation, herunder, men ikke begrænset til ethvert af følgende tilfælde: hardware- eller softwarefejl; fejl i computer-, telefon-, kabel-, satellit-, netværks-, elektronisk, trådløs eller internetforbindelse eller andre kommunikationsproblemer, online; internettjenesteudbyderes fejl eller begrænsninger, servere, hosts eller udbydere; forvanskede, sammenblandede eller fejlfyldte dataoversendelser; fejl i oversendelser, som skal sendes eller modtages; mistede, forsinkede eller opfangede oversendelser; hel eller delvis manglende mulighed for adgang til side af en hvilken som helst årsag; trafikpropper på internettet eller siden; uautoriseret menneskeligt eller ikke-menneskeligt indgreb i quizzens operation, herunder men ubegrænset uautoriseret forvanskning, hacking, tyveri, virus, bugs, orme; eller ødelæggelse af en hvilken som helst del af quizzen eller tab, fejltælling, vildledning, manglende adgang til eller manglende rådighed over en konto, der anendes i forbindelse med quizzen.

5 PRD er ikke ansvarlig for fejl eller upræcise eller urigtige oplysninger forbundet med quizzen. Det er brugerens egen risiko at anvende anden støtte end siden. PRD er ikke ansvarlig for personskade eller skade på ejendom eller tab af nogen art, som kan skyldes brugerens eller en anden persons computerudstyr som følge af deltagelse i quizzen. PRD er ikke ansvarlig for en tilmeldt eller en anden persons forsøg på bevidst at skade eller underminere denne quiz legitime operation, herunder, men ikke begrænset til svigagtige krav, som kan være en overtrædelse af straffe- eller civilretlige love. Sker der et sådan forsøg, forbeholder PRD sig ret til at fremsætte krav om skadeserstatning fra en sådan person i hele det omfang, det er tilladt ved lov, herunder strafforfølgning. Såfremt PRD undlader at håndhæve bestemmelser i disse officielle regler, udgør det ikke en afskrivning af den pågældende bestemmelse. Personer, som indlader sig på nogle af ovennævnte aktiviteter kan udelukkes efter PRD s ene skøn. 9. ACCEPT AF DE OFFICIELLE REGLER Tilmeldingen til quizzen indebærer en fuldstændig og betingelsesløs accept af disse officielle regler, som kan findes på siden. 10. OPFYLDELSE Såfremt en af bestemmelserne i disse officielle regler ikke opfyldes, er tilmeldingen ugyldig. Der ses bort fra alle ufuldstændige, falske, ødelagte eller ulæselige tilmeldinger. 11. LOVVALG OG VÆRNETING Denne quiz er omfattet af gældende ret i Danmark. Ved at deltage giver de tilmeldte samtykke til, at de danske retsinstanser beliggende i København, Danmark er værneting for afgørelse af eventuelle tvister. 12. OPBEVARING AF DE OFFICIELLE REGLER Disse officielle regler opbevares i associerede fogeder, hvis kontors adresse er Kanonbådvej 8, København Denmark. Disse officielle regler samt bilag, der ændrer eller supplerer dem, sendes gratis til enhver, der indsender en skriftlig anmodning til følgende adresse: Info@pernod-ricard-denmark.com.

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Danmark: Vilkår og Betingelser. LEGO Batman 3: Beyond Gotham Facebook-konkurrence Deling af Karakterkort. ( Konkurrencen )

Danmark: Vilkår og Betingelser. LEGO Batman 3: Beyond Gotham Facebook-konkurrence Deling af Karakterkort. ( Konkurrencen ) Danmark: Vilkår og Betingelser LEGO Batman 3: Beyond Gotham Facebook-konkurrence Deling af Karakterkort ( Konkurrencen ) Ved at deltage i Konkurrencen accepterer og indvilliger hver enkelt Deltager (som

Læs mere

Sponsoren for de daglige sweepstakes (herefter omtalt som sponsoren ) er:

Sponsoren for de daglige sweepstakes (herefter omtalt som sponsoren ) er: OFFICIELLE REGLER DAGLIGE EMPATHICA-SWEEPSTAKES ("daglige sweepstakes") DER KRÆVES IKKE KØB ELLER BETALING AF NOGEN ART FOR AT DELTAGE ELLER VINDE. DER KRÆVES HELLER IKKE UDFYLDNING AF EN UNDERSØGELSE

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

Konkurrenceregler 40 år 40 projekter 1 / 5

Konkurrenceregler 40 år 40 projekter 1 / 5 Konkurrenceregler 40 år 40 projekter 1 / 5 Konkurrenceregler for Parador-konkurrencen "40 år 40 projekter" Parador GmbH med hovedkontor i 48653 Coesfeldm Tyskland (i det følgende kaldt "Parador ) fylder

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Officielle regler for udlodning:

Officielle regler for udlodning: 1. Denne præmieudlodning er et reklametilbud fra Ford Motor Company Limited ( Sponsoren ) og er omfattet af engelsk lovgivning. Deltagelsen er gratis og kræver ikke indskud. 2. Udlodningen er ikke betinget

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Konkurrenceregler for "Time to Perpetual Licences"

Konkurrenceregler for Time to Perpetual Licences Konkurrenceregler for "Time to Perpetual Licences" Artikel I: Organisation Firmaet TAMENTO Sarl med en kapital på 15.000 euro, registreret i handelsregistret i Lyon under nummer B 502 832 413, med hovedkontor

Læs mere

Konkurrencen er åben for enhver fysisk, myndig person med bopæl i et land i Den Europæiske Union 1 med:

Konkurrencen er åben for enhver fysisk, myndig person med bopæl i et land i Den Europæiske Union 1 med: Konkurrencebetingelser for konkurrencen "Tetris med den nye 50 " ARTIKEL 1 TILRETTELÆGGELSE Fra 5. juli 2016 kl. 09.00 CET til 29. august 2016 kl. 23.59 CET afholder Den Europæiske Centralbank (herefter

Læs mere

(Gyldig: December 2016) 5/5

(Gyldig: December 2016) 5/5 Handelsbetingelser Remarketing 1. Generelle oplysninger 1. Brugeren af disse Handelsbetingelser er AUTO1 Group, GmbH, Bergmannstr. 72, 10961 Berlin (herefter benævnt som Auto1 ). Disse betingelser gælder

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R F O R Y D E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R F O R Y D E L S E R GLOBAL VERSION 7. november 2014 V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R F O R Y D E L S E R 1. INTRODUKTION VOLVO vil gerne tilbyde dig de bedst mulige Ydelser (som defineret nedenfor i dette afsnit 1) for

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Konkurrencebetingelser for konkurrencen Tetris med den nye 20

Konkurrencebetingelser for konkurrencen Tetris med den nye 20 Konkurrencebetingelser for konkurrencen Tetris med den nye 20 ARTIKEL 1 TILRETTELÆGGELSE Fra 5. februar 2015 kl. 10.00 til 31. marts 2015 kl. 23.59 afholder Den Europæiske Centralbank (herefter "ECB")

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt

Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt Danmarks Rejsebureau Forenings Etiske Regelsæt vedtaget på foreningens generalforsamling den 29. marts 2006 Danmarks Rejsebureau Forenings (DRF) Etiske Regelsæt er udarbejdet og godkendt af bestyrelsen

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Konkurrencen "Euro Run"

Konkurrencen Euro Run Konkurrencen "Euro Run" ARTIKEL 1 TILRETTELÆGGELSE Den Europæiske Centralbank (ECB) afholder en konkurrence, "Euro Run" (herefter "konkurrencen"), som løber fra 25.11.2015, kl. 0.01 CET til 25.2.2016 kl.

Læs mere

Privatlivspolitik for Solar Group

Privatlivspolitik for Solar Group Privatlivspolitik for Solar Group Vi tager din databeskyttelse alvorligt Solar Group tager beskyttelse af data herunder personoplysninger alvorligt. Solar er ansvarlig for de specifikke og legitime formål

Læs mere

OFFICIELLE REGLER. 4. Gå til webstedet www.laroche-posay.dk/100familer og klik på linket "Deltag".

OFFICIELLE REGLER. 4. Gå til webstedet www.laroche-posay.dk/100familer og klik på linket Deltag. OFFICIELLE REGLER 1. Programmet LIPIKAR-FAMILIER administreres af La Roche-Posay, som udgør en del af L Oréal Danmark A/S. Programmet kan benyttes af indbyggere i Danmark og begynder den 01.10.2014 klokken

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger online Din ret til privatliv er vigtig. Hos Trimble mener vi, at de personlige oplysninger, som du vælger

Læs mere

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse Automatisk og obligatorisk tilslutning 1. november 2014 blev det lovpligtig at være tilsluttet Digital Post fra det offentlige. Denne dato skete der derfor en automatisk og obligatorisk tilslutning for

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«

Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?« Almindelige betingelser for fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«1. MÅLSÆTNINGER I fotokonkurrencen»hvad betyder naturfag for dig?«kan hold på tre unge fra EU indsende deres bud på et svar på

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

Vilkår og betingelser for deltagelse

Vilkår og betingelser for deltagelse Vilkår og betingelser for deltagelse INTERSPORT-/PUMA-konkurrence TRAIN FOR LEGEND (Lande: Sverige, Finland, Danmark) Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer deltagerne at være bundet af vilkårene

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder

Privatlivspolitik. Anvendelsesområde. Datatyper og indsamlingsmetoder Privatlivspolitik I denne Privatlivspolitik ( Politik ), giver vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (samlet vi, os eller vores ), oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og

Læs mere

Anmodning om fritagelse fra Digital Post for borgere jf. lov om Offentlig Digital Post

Anmodning om fritagelse fra Digital Post for borgere jf. lov om Offentlig Digital Post Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Tlf: 9945 4545 Service Borgerservice Anmodningen skal afleveres personligt i kommunen Fritagelsesanmoders kommune Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads

Læs mere

Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN)

Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN) Tilmelding til Sundhedsdatanettet (SDN) 1. MedCom Tilmelding til SDN skal ske til MedCom, Rugårdsvej 15, 2., 5000 Odense C. E-post: medcom@medcom.dk Fax: +45 6543 2050 2. Brugeren Organisation Adresse

Læs mere

I medfør af 2, stk. 1, 5, stk. 1, 2 og 7, 6, stk. 2 og 11, stk. 1 i lov om Offentlig Digital Post, jf. lov nr. 528 af 11. juni 2012 fastsættes:

I medfør af 2, stk. 1, 5, stk. 1, 2 og 7, 6, stk. 2 og 11, stk. 1 i lov om Offentlig Digital Post, jf. lov nr. 528 af 11. juni 2012 fastsættes: Digitaliseringsstyrelsen/BIL 3. juni 2013 UDKAST til Bekendtgørelse om fritagelse af borgere for tilslutning til og om etablering af læseadgang. til Offentlig Digital Post samt om sletning af indhold i

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik På dlf.org vælger du aktivt, om du vil acceptere eller afvise brugen af cookies. Læs mere om, hvad vi bruger cookies til. Her på siden kan du læse om: Indledning Dataansvarliges

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

Konkurrencen»#StarlockMoment«Deltagelsesbetingelser

Konkurrencen»#StarlockMoment«Deltagelsesbetingelser Konkurrencen»#StarlockMoment«Deltagelsesbetingelser Introduktion Fortæl os om dit #StarlockMoment, og opdag unikke momenter fra mange andre lande! Som tak får du en (1) ud af tusind (1000) Starlock AIZ

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router:

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router: Velkommen til Foreningen Kollegienet Odense (FKO). Ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten bagerst i denne folder har du mulighed for at benytte internet og internt netværk med FKO som din professionelle

Læs mere

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Vilkår For Brug Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Genworth Financial-familien af forsikringsservicevirksomheder og finansielle servicevirksomheder ("Genworth

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Reglement for auktioner på auktionshuset www.getthrough.dk/auktionshus

Reglement for auktioner på auktionshuset www.getthrough.dk/auktionshus Reglement for auktioner på auktionshuset www.getthrough.dk/auktionshus El og Naturgas i udbud på auktion 1. Introduktion til auktionshuset Get Through Power ApS (herefter benævnt Get Through Powers) auktionshus

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom

PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk forening for Williams Syndrom 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. PRIVATLIVSPOLITIK FOR BILFORUM SVENDBORG 1. DATAANSVARLIG 1.1. Formål Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Konkurrencer og markedsføring

Konkurrencer og markedsføring Konkurrencer og markedsføring Indhold 1. Kort fortalt... 1 2. Konkurrencer som led i markedsføring... 1 3. Samtykke til markedsføring gennem konkurrencer... 2 4. Oplysningspligt... 3 4.1. Gratis konkurrencer...

Læs mere

JURA på sociale medier. tanyadick.dk

JURA på sociale medier. tanyadick.dk JURA på sociale medier TANYA DICK J U R A på sociale medier I N T E R N E T J U R A o Et begreb for al den jura der foregår på internettet o Der er mange regler som skal overholdes online o Jura en er

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

Vilkår og betingelser for deltagelse

Vilkår og betingelser for deltagelse Vilkår og betingelser for deltagelse INTERSPORT-/PUMA-konkurrence DISCOVER YOUR TALENT (lande: SE, FI, DK) Ved deltagelse i denne konkurrence accepterer deltagerne at være bundet af vilkårene for deltagelse.

Læs mere

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen )

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Betingelser Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Samsung Curved Monitor bonusspilkampagnen giver forbrugere mulighed for at gøre krav på et gratis PC-spil

Læs mere

Betingelser for anvendelse af onlineservice

Betingelser for anvendelse af onlineservice Betingelser for anvendelse af onlineservice www.camptravel.net 1. Indledning 1. Camptravel tilvejebringer en online-service, hvor ejere af campingvogne og autocampere ved oprettelse af en Annonce forbindes

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S

Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Privatlivspolitik for MV-Nordic A/S Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som

Læs mere

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud.

2. Forsikringen dækker udgifter afholdt af sikrede som følge af et dækningsberettiget direkte økonomisk tab, forårsaget ved netbankindbrud. FORSIKRING FOR NETBANKINDBRUD ALMINDELIGE BETINGELSER For forsikringen gælder reglerne i lov nr. 999 af 5. oktober 2006, med senere ændringer om forsikringsaftaler, for så vidt de ikke er fraveget ved

Læs mere

Vi passer på dine persondata

Vi passer på dine persondata Vi passer på dine persondata Herunder kan du læse mere om, hvordan vi generelt behandler personoplysninger, hvilke rettigheder du har til f.eks. indsigt og sletning og hvordan du giver samtykke og evt.

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved:

(a) Medmindre andet udtrykkeligt er anført, forstås i dette dokument ved: VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG OG DRIFT AF REACH-IT LÆS OMHYGGELIGT FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSEN AF REACH-IT, INDEN REACH-IT TAGES I BRUG. KLIK PÅ "ACCEPTER" FOR AT ACCEPTERE VILKÅRENE.

Læs mere

Anmodning om fritagelse fra Digital Post for borgere jf. lov om Offentlig Digital Post

Anmodning om fritagelse fra Digital Post for borgere jf. lov om Offentlig Digital Post Fritagelsesanmoders kommune Kultur & Service Borgerservice - Sikringsydelser Prinsens Alle 5, stuen 8800 Viborg 87 87 87 87 Ansøgningen skal afleveres personligt i kommunen Forbeholdt kommunen Modtaget

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS

VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS Sidst opdateret: 28. august 2015 1. NØGLETERMER VILKÅR OG BETINGELSER Princh ApS 1.1. Princh: Princh, lokaliseret og etableret på Bjørnholms Allé 20, 8260 Viby J, Danmark (herefter også refereret til som

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1

Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1 Open source-licens fra Den Europæiske Union v.1.1 EUPL Det Europæiske Fællesskab 2007 Denne open source-licens fra Den Europæiske Union ("EUPL") 1 gælder for det værk eller den software (som defineret

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET

Forretningsorden for Darz bor JAGT AGENTURET Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET I. Introduktion 1. Disse regler indeholder en række principper, der beskriver agenturs vilkår og betingelser i forbindelse med organisering jagter, agenturets

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Persondatapolitik for foreningsmedlemmer

Persondatapolitik for foreningsmedlemmer Persondatapolitik for foreningsmedlemmer Alle mennesker har ret til beskyttelse af deres personoplysninger, og i Digterparkens Ejerforening (CVR-nr. 55924813) arbejder vi aktivt for at leve op til dette

Læs mere

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies Privatlivspolitik Camatek ApS stræber efter at varetage de højeste standarder for ordentlig opførsel, fairness og integritet i alle dets aktiviteter. Dette inkluderer at informere om samt at beskytte kunders

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser November 2018 Indhold 1. Generelt 3 2. Produktet 4 3. Priser 6 4. Vilkår vedr. betaling, levering

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Privatlivspolitik Version 1.0: 25. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Vatech 2000 (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset

Læs mere

Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager

Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager Bilag 14A Regler for juridisk / teknisk udtalelse i itsager Version 1.0 27-04-2015 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 3 VOLDGIFTSINSTITUTTETS REGLER FOR JURIDISKE / TEKNISKE UDTALELSER

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID VILKÅR OG BETINGELSER FOR BLACKBERRY-ID FOR AT FÅ EN BLACKBERRY-ID-KONTO OG KUNNE FÅ ADGANG TIL TJENESTER, DER KRÆVER, AT DU HAR EN BLACKBERRY-ID-KONTO, SKAL DU (1) GENNEMFØRE TILMELDINGSPROCESSEN FOR

Læs mere

UEFA Europa League FedEx Player Mascot-konkurrence Vilkår og betingelser

UEFA Europa League FedEx Player Mascot-konkurrence Vilkår og betingelser Nedenstående udgør vilkårene og betingelserne for UEFA Europa League "FedEx Player Mascot-konkurrence", herefter benævnt 'konkurrencen'. Konkurrencens formål: 1. Formålet med konkurrencen er at engagere

Læs mere

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser

Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Vilkår og betingelser Ved at deltage i Loyalty Program for Registered Partners ( LPRP ) accepterer deltageren at være forpligtet til at overholde alle nedenstående

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser HP Envy Photo Cashback - Sørg for at dine minder varer for evigt! Ved at deltage i kampagnen accepterer deltagerne at være bundet af disse vilkår og betingelser. Alle oplysninger eller anvisninger, der

Læs mere

Garanti. Udstedt af. [Garantens navn] [CVR-nr.] [adresse]

Garanti. Udstedt af. [Garantens navn] [CVR-nr.] [adresse] Garanti Udstedt af [Garantens navn] [CVR-nr.] [adresse] den [dato] Klima-, energi- og bygningsministeren har i henhold til Undergrundsloven meddelt Rettighedshaver Tilladelse til efterforskning og indvinding

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia

PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia PERSONDATAPOLITIK: Lactalis Scandinavia Om denne persondatapolitik Inden for Lactalis Scandinavia, som består af Lactalis Danmark, Lactalis Sverige, Lactalis Norge og Lactalis Finland (herefter benævnt

Læs mere

Produktnøgle Den vedlagte produktnøgle kan kun indtastes én (1*) gang sammen med dine personlige oplysninger.

Produktnøgle Den vedlagte produktnøgle kan kun indtastes én (1*) gang sammen med dine personlige oplysninger. Slutbrugerlicensaftale ("aftale") Embroidery Plus-opgradering til B880 og B790 Sidst opdateret: 5. oktober 2018 Læs venligst denne slutbrugerlicensaftale ("aftale") omhyggeligt, før du klikker på afkrydsningsfeltet

Læs mere

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data.

Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. Ergotel A/S (ET) information og vejledning der vedrører opbevaring og håndtering af personlige data. 1. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan

Læs mere