SVS SVS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SVS SVS"

Transkript

1 SVS SVS SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk

2

3 Índhold 1. GENERAL INFORMATION GENERAL BESKRIVELSE AF MASKINEN SYMBOLER PLACERING AF MASKINEN STRØMTILSLUTNING OG JUSTERING AF SKIVEN/KÆDEN STRØMINFORMATION SIKKERHEDSRÅD BESKRIVELSE AF MASKINEN MONTERING OG AFMONTERING AF SKÆRESKIVEN/KÆDEN MONTERING/UDSKIFTNING AF SKIVEN/KÆDEN START OG BRUG AF MASKINEN SAMLEINSTRUKTIONER PÅFYLDNING AF VAND PLACERING AF MASKINEN OG TILSLUTNING JUSTERING AF SKÆRELINEAL ÆNDRING FRA 300MM TIL 350MM BLAD VEDLIGEHOLDELSE SÆT BLADVINKEL TIL SÆT BLADVINKEL TIL BLADJUSTERING PROBLEMLØSNING TEKNISKE SPECIFIKATIONER GARANTI RESERVEDELE BESKYTTELSE AF MILJØET STØJ VIBRATIONER FRA MASKINEN STRØMSKEMA

4 1. GENERAL INFORMATION Advarsel: Læs denne vejledning før brug af maskinen SOROTO takker for dit køb af vores bordsav model SVS 350. Denne manual giver information om brug og vedligeholdelse af maskinen, samt om sikkerhedsforanstaltninger ved brug. Ved at følge instruktionerne sikres bedst mulig sikkerhed og lav vedligeholdelse. Derfor bør enhver bruger af dette produkt læse denne vejledning før maskinen tages I brug. Det anbefales at denne vejledning er let tilgængelig ved brug af maskinen. 2. GENERAL BESKRIVELSE AF MASKINEN SVS 350 maskiner er designet til brug ved byggepladser hvor der skal skæres I sten, fliser, terrazzo, mursten, marmor, granit, beton, keramik og stentøj. Der skæres med en diamantskive drevet af en elmotor og vandkølet via en pumpe. Selve skæreprocessen sker ved manuelt at føre skæreskiven i skæreretningen. SVS 350 modeller er produceret af højkvalitets dele. Brug af maskinen til andet end det den er beregnet til er farligt, og derfor forbudt. Skærebladet kan justeres I højden. Skærepladen er øverst forsynet med gummi for at forhindre skæreemnet I at flytte sig. Broen er produceret af aluminium. Maskinens 4 ben kan afmonteres ved transport. Maskinen har justerbar skærelineal Maskinen har en sikkerhedsskærm. Maskinen er udstyret med en skærm der fohindrer kølevandet i at sprøjte ud over maskinen. De elektriske dele overholder gældende EU normer. Skæredelen kan sikres ved transport. Skærebænkens bakke kan tages ud ved rensning. Maskinen er bygget I henhold til EU direktiver. Alle motordele er smurt for at sikre lang levetid.

5 2.1 SYMBOLER Følgende symboler er brugt I denne vejledning: Brug sikkerhedssko Brug hjelm,øjne og støjbeskyttelse Læs instruktionsmanualen Brug sikkerhedshandsker. Lydniveau fra maskinen. Maskinen tilsluttes 230V. Højdejustering, 300/350 skæreskive... Justering af skærevinkel. Rotationsretning.

6 3. PLACERING AF MASKINEN Til placering af maskinen kræves to personer eller en gaffeltruck. Advarsel. Hvis der bruges gaffeltruck, afmonter skæreprofilen således at den ikke bliver beskadiget.. Det anbefales at tømme vandbakken for vand før flytning af maskinen. Det er nødvendigt at fastmontere bevægelige dele før transport.. Sørg for at skruerne der holder benene er korrekt fastmonteret. 4. STRØMTILSLUTNING OG JUSTERING AF SKIVEN/KÆDEN. Før brug af maskinen, check at strømforsyningen er korrekt. Information om strømforsyning findes ved maskinens tænd/sluk knap. Advarsel: Slut aldrig maskinen til en ukorrekt strømforsyning da dette kan beskadige elmotoren varigt. Når maskinen er tilsluttet korrekt strømforsyning, check at elmotorens rotationsretning er med uret. Hvis nødvendigt, og med 3 fase motorer, kan ændring af rotationsretningen gøres ved at ombytte de to faser i ledningen. Advarsel: Sørg altid for at maskinen ikke er tilsluttet strøm, ved ændring af strømdele. Advarsel: Sørg altid for at maskinen ikke er tilsluttet strøm hvis der skal udskiftes dele etc. Sørg for at ændre strømmærkaten således at den viser korrekt strøminformation.

7 5. STRØMINFORMATION Maskiner produceret af SPADA MKNO lever op til IP54 beskyttelsesgrad. Strømforsyningen til denne maskine har en lav tændings tændspole for at undgå uventet opstart af maskinen. Skulle en strømafbrydelse eller lav spænding få maskinen til at stoppe, og strømforsyning derefter bliver tilsluttet igen, vil motoren ikke starte igen før der trykkes på den grønne knap. Advarsel: 3-fasede SPADA MKNO modeller er bygget til 400V. Advarsel: Hvis der bruges en 3-faset ledning med 230V, skal mærkaterne på maskinen byttes rundt som vist: Advarsel: Ledningen til maskinen skal opfylde minimumskravene som vist her: Nominel belastning x ledningslængde (AxM)

8 6. SIKKERHEDSRÅD. Maskinen bør altid tilsluttes en strømforsyning med sikring og en sikkerhedsafbryder, i henhold til tabellen til højre. Advarsel: Tilslut altid til jord før opstart. Brug almindelige kabler Sørg for at strømforsyningen er korrekt tilmaskinen. Sørg for at ledningen ikke er I kontakt med varme ting, olie, vand eller skarpe kanter. Brug ikke højtryksspuler til rensning af elektriske installationer. Hvis ledningen bliver beskadiget skal den udskiftes med det samme. Operer altid maskinen i et sikkert område. Brug altid sikkerhedsudstyr (handsker, hjelm, briller, sikkerhedssko.....) Reparer ikke på maskinen når motoren kører. Maskinen bør kun opereres af kyndige personer. Brug kun maskinen hvis du har fået instruktion i brugen. Brug aldrig løstsiddende arbejdstøj ved brug af maskinen. Læs alle sikkerhedsråd og instruktioner før ibrugtagning af maskinen. Lær hvordan maskinen stoppes hurtigt og sikkert. Placer maskinen på et fladt og oplyst område, og tænd aldrig maskinen før den er placeret vandret. Sørg altid for at maskinen er i teknisk korrekt stand og fuldt funktionsdygtig. Brug ikke maskinen hvis sikkerhedsudstyret ikke virker. Før maskinen flyttes, sørg for at motor og løse dele er fastspændt. Brug kun diamantblade I henhold til denne manual. Maskinen MÅ IKKE BRUGES I REGN. Overdæk med vandtætte materialer. Inden brug, sørg for at elektriske dele er tørre, hvis maskinen har været udsat for regn. ARBEJD ALTID I TILSTRÆKKELIGT LYS. ADVARSEL: Sikkerhedsråd og instruktioner I denne manual SKAL følges. SOROTO kan ikke holdes ansvarlig for ukorrekt brug af denne maskine.

9 7. BESKRIVELSE AF MASKINEN 1. Aluminiumsramme. 2. Håndtag. 3. Sikkerhedsskærm. 4. Instrumenter. 5. Skæreblad. 6. Skæreprofil. 7. Motor. 8. Justering af skærehøjde. 9. Lineal. 10. Skæreplade. 11. Vandbakke. 12. Tænd/sluk knap. 13. Justering af skærevinkel 14. Montering af ben. 15. Ben 16. Ramme. 17. Plastic træk kæde. 18. Base træk kæde.

10 8. MONTERING OG AFMONTERING AF SKÆRESKIVEN/KÆDEN SVS 350 modeller er designet til segmenterede (takkede) diamantklinger og cirkelrunde diamantskiver, enten 300 mm eller 350 mm diameter Forskellige skiver skal anvendes til forskellige materialer. Resultatet bliver derfor bedst ved brug af den rigtige klinge til formålet. Sørg for at skivens maximum omdrejningstal er lig med eller større end motorens. Skiven er én af de vigtigste elementer i denne maskine. En god skive er essential til at opnå et godt resultat, udskift altid skiven hvis den er I dårlig stand. Brug aldrig andre skiver end angivet I denne manual,og brug kun skiver som har de korrekte dimensioner og omdrejningstal. Vær opmærksom på at forskellige grupper af diamantblade skal bruges til forskellige materialer, brug altid den korrekte. Vi anbefaler at bruge SOROTO Original blade der møder tekniske krav og sikkerhedskrav, de findes i mange versioner og til mange formål. 8.1 MONTERING/UDSKIFTNING AF SKIVEN/KÆDEN Skiven kan monteres eller udskiftes som følger: Sørg for at strømmen er afbrudt til maskinen. Fjern sikkerhedsskærmen (P, Fig. 3) på skærebroen ved at løsne skruerne. (A, Fig. 3) Brug unbrako nøglen (E Fig. 3) I skivens midte (D Fig. 3) Blok rotationen ved at indsætte låsenøglen (C, Fig.3), løsen låsemøtrikken og fjern yderskiven (F, Fig.3). Vær opmærksom: Skruen har venstre-gevind! Placer skiven korrekt og centreret.. Placer yderskiven igen og stram låsemøtrikken med nøglerne. Check forbindelsen mellem skiven og kæden før låsemøtrikken strammes. Placer sikkerhedsskærmen igen og stram skruerne. Ved afmontering af skiven,følg anvisningen I omvendt rækkefølge. Vær opmærksom: Fjern alle nøgler etc, og sørg for at alt er monteret korrekt før brug af maskinen. Forbind derefter maskinen til strøm.

11 9. START OG BRUG AF MASKINEN 9.1 SAMLEINSTRUKTIONER Følgende komponenter skal samles efter udpakning af maskinen, alt efter version: Montering af tænd/sluk knap Montering af trækkæder. Montering af skærehjul Montering af profil

12 9.2 PÅFYLDNING AF VAND SPADA MKNO maskiner er designet til brug med vandkølet diamantkæder og skiver, så en stor del af maskinen er et vandreservoir til vandkøling som pumpes i et lukket system ud til bladet. ADVARSEL: Før brug af maskinen skal vandbakken fyldes tilstrækkeligt til at dække pumpen. Ved skærearbejde samles meget støv I vandbakken, vandet bør derfor udskiftes ofte for at sikre korrekt operation af pumpen og perfekt køling af skiven. Dertil er bakken udstyret med et dræn. Advarsel: Vask altid pumpen efter brug. Afmonter pumpen og placer den I en spand vand, tænd maskinen og circuler vandet indtil rent vand kommer ud, sluk maskinen og monter pumpen. 9.3 PLACERING AF MASKINEN OG TILSLUTNING Maskinen skal placeres I et belyst område, plant og fri for forhindringer. Før opstart gennemgår vi alle sikkerhedsaspekter (elektricitet, beskyttelse osv.) som nævnt tidligere. Ved installation af maskinen, sørg for at den bliver placeret på en vandret overflade. Denne maskine må ikke bruges I regn, og altid I et godt belyst område. Ved skæring skal operatøren stå foran maskinen. I denne position kan operatøren nemt styre skærehovedet og materialet. Han/hun vil dermed også have nem adgang til strømstikket Når strømmen er tilsluttet kan motoren og pumpen kun startes ved tryk på den grønne knap. Maskinen stoppes ved at trykke på den røde knap. Skærearbejdet udføres manuelt ved at lade materialet hvile på skærepladen og trække skæreemnet eller skæreskiven igennem, alt efter model. Start langsomt og forøg hastigheden alt efter skæreemnets hårdhed og tykkelse.

13 Pas på ikke at skære for hurtigt, og at bladet ikke blokeres. Kølepumpen startes samtidigt med motoren. Sørg for at der tilføres nok vand til skive og skæreemne. 9.4 JUSTERING AF SKÆRELINEAL Placer den medfølgende skærelineal(a) forrest på slæden (B). Fastspænd linealen med møtrikken, når linealen er I 0 graders position. Skæreemnet placeres øverst, forrest på maskinen(b,) linealen kan placeres på begge sider af emnet efter ønske. 9.5 ÆNDRING FRA 300MM TIL 350MM BLAD følger: Det er nødvendigt at justere skærehøjden alt efter om der bruges 300mm eller 350 mm blade. Gør som Advarsel: Brug aldrig et 350mm blad når maskinen er indstillet til et 300mm blad, da bladet vil køre igennem skæreslæden. 1 Løsn håndtaget og før skæredelen forsigtigt nedad. 2. Fastspænd skæredelen. 3. Skærmen følger med nedad. 4. Løsn skruerne fra sikkerhedsskærmen med en 19mm skruenøgle. 5. Placer skærmen i horisontal position. 6. Stram skruerne til skærmen.

14 10. VEDLIGEHOLDELSE SVS 350 bordsave kræver simpel vedligeholdelse: Udskift bakkevandet og rens dele så ofte det findes nødvendigt. Bakken er udstyret med et dræn. Bakken skal fyldes med vand til pumpen er dækket. Selv om kølepumpen er udstyret med et filter, kan der stadig samles støv indeni som blokerer pumpen. For at undgå blokering, kør ofte pumpen i en spand rent vand I nogle minutter. Om nødvendigt, tag filteret ud og rens pumpen til den kører normalt. Rens altid for støv og snavs der kan forhindre skærebroen i at glide frit. Udskift hurtigst muligt elektriske kabler som er beskadiget. Overdæk maskinen når den ikke bruges. Efter brug, afbryd strømmen til maskinen. Vedligeholdelse bør kun udføres af personer uddannet i maskines brug. Afbryd altid strømmen før vedligeholdelse eller rensning. Lad en tekniker kigge på maskinen hvis der findes fejl. Følg altid anvisningerne I denne manual. Det er forbudt at ændre på maskinen eller dens udstyr. SOROTO kan ikke stilles ansvarlig hvis dette skulle forekomme SÆT BLADVINKEL TIL 90 SVS 350 modeller er forudindstillet fra fabrikken til at skære I vinkler på 90 eller 45º. Hvis vinklerne skulle ændre sig, kontakt nærmeste forhandler for reparation. 1. Afbryd strømmen og afmonter sikkerhedsskærmen. 2. Fjern skærebladets sikkerhedsmateriale. Placer en 90 grader vinkel mod bladet og på skærebrædtet. 3. Juster med skruerne til bladet er monteret I korrekt vinkel. 4. Stram skruerne.

15 10.2 SÆT BLADVINKEL TIL Afbryd strømmen og afmonter sikkerhedsskærmen. 2. Fjern skærebladets sikkerhedsmateriale. Placer en 45 grader vinkel mod bladet og på skærebrædtet. 3. Juster med skruerne til bladet er monteret I korrekt vinkel. 4. Stram skruerne.

16 10.3 BLADJUSTERING SVS 350 modeller er forudindstillet fra fabrikken til at skære I vinkler på 90 eller 45º. Hvis vinklerne skulle ændre sig, kontakt nærmeste forhandler for reparation. For at justere skærepositionen skal der bruges en stålstang på 4 eller 5mm diameter og ca. 350mm lang, spidset i den ene ende som en blyant. Samt et stykke flise eller sandsten, og hvid kridt. Gør følgende: Afbryd strømmen og fjern skivens sikkerhedsmateriale. Løsn boltene i begge ender og med flisen placeret på skærepladen og forrest på maskinen, sørg for at flisen sidder vinkelret. Placer stålstangen mellem flangerne hvor skiven normalt monteres og stram skruerne, således at stålstangens spids rammer flisen ved kridtmarkeringen. Kør skæreslæden så stålstangen laver en ridse i flisen. Drej derefter stålstangen over påmodsatte side og bevæg slæden I modsatte retning for at lave en ny ridse i flisen, denne skal matche præcis med den første. Hvis linierne ikke matcher, løsn skruerne igen og juster en smule indtil de to kridtmærker passer sammen. Stram derefter skruerne. Placer skiven og sikkerhedspladen.

17 11. PROBLEMLØSNING Problem Mulig årsag Løsning Motoren starter ikke Fejl i strømforsyning Startknappen er i stykker Skæreskiven er blokeret Check strømforsyningen. Check at ledningen er korrekt monteret i begge ender og ikke beskadiget Udskift startknappen Fjern materialet som blokerer skiven Motoren starter meget langsomt op og bruger lang tid til at komme op i omdrejninger Ødelagt kondensator. (Single fase motorer) Udskift kondensator Maskinen har ingen skærekraft Kølevandet kommer ikke ud til skiven Disken er pludseligt beskadiget Ukorrekt skæreresultat Skiven er ikke skarp Forkert skive Fejl i motor Vanstanden er lav i bakken Pumpen er blokeret Pumpen er ødelagt Vandtappen er lukket Utilstrækkelig køling For hurtig fremføring af skive Forkert skive Maskinen er ikke justeret Skiven er ødelagt Forkert skive Skær evt. et par gange i stenmaterialer Brug korrekt skive til materialet Lad motoren efterses af en tekniker Fyld vand I bakken Udtag og rens filteret Udskift pumpen Åben vandtappen Check kølingen Fremfør skiven langsommere Brug korrekt skive til materialet Juster Udskift skiven Brug korrekt skive til materialet Vibrationer i maskinen Skiven er ukorrekt monteret Fejl i skiven Skiven er bøjet Check skiven og monter den korrekt Check motorakslen sidder korrekt Stram skivemøtrikken Udskift skiven

18 12. TEKNISKE SPECIFIKATIONER Beskrivelse SVS SVS Motoreffekt(KW.) 2,2KW Motorkraft 110V~ / 230V~ Motoromdrejninger Vandpumpeeffekt 2800 R.P.M. 50W Vandpumpekraft 110V~ / 230V~ Skivediameter yder(mm.) 300/350 mm Skivediameter inder(mm.) 25,4 mm Skærelængde (mm.) Skæredybde (mm.) MET PLAAT OMVANG 300MM: 70 mm MET PLAAT OMVANG 300MM: 100 mm INHOUD KOELBLAD 45 liters Vægt (Kg.) DIMENSIONER LxBxH 1892x765x x765x1234

19 13. GARANTI SOROTO garanterer alle produkter mod produktionsfejl; to take into account the conditions stated in the attached document WARRANTY CONDITIONS. The latter would cease in case of failure to comply with the established payment terms. SOROTO reserves its right to bring modifications and changes to its products without prior notice. 14. RESERVEDELE Ved bestilling af en reservedel, venligst angiv serienummeret på maskinen, model, produktionsnummer og produktionsår, som angivet på maskinen. 15. BESKYTTELSE AF MILJØET. Rå materialer skal indsamles. Instrumenter, dele og væsker skal sendes til genbrug. Plastikdele er markeret for selektiv genbrug. Elektriske dele og elektronik skal placeres til korrekt genbrug. 16. STØJ. Målt støj fra maskinen. SVS LWA (dba) 120 SVS LWA (dba) VIBRATIONER FRA MASKINEN Målte vibrationer til hånd og arm: MODEL Venstre hånd m/ s² Højre hånd m/ s² SVS , , SVS , ,

20 18. STRØMSKEMA.

21

SDS 350. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk

SDS 350. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk SDS 350 SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk 2 Indhold 1. GENERAL INFORMATION... 4 2. GENERAL BESKRIVELSE AF MASKINEN... 4 2.1 SYMBOLER... 5 3. TRANSPORT AF MASKINEN... 6 4. STRØMTILSLUTNING

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL ADVARSEL Læs hele manualen inden brug. Følges sikkerhedsvejledning og manualen ikke, kan det resulterer i skader. side 1/6 Dine nye ramper vil være

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem DK Brugsvejledning 3-9 Vægføringssystem 1 2 Montageeksempel: 1 2 DANSK Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel om generel fare Advarsel om farlig elektrisk spænding Advarsel om varm overflade Maskine

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære

BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære SoRoTo Maskiner ApS Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse www.soroto.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENEREL INFORMATION s. 3 2. PRODUKTIONBESKRIVELSE s. 3 - PIKTOGRAMMER s.

Læs mere

SBS 700. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk

SBS 700. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk SBS 700 SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk INDEX 1.GENERAL INFORMATION... 3 2.GENERAL DESCRIPTION OF THE MACHINE... 3 2.1.SYMBOLER... 4 3.TRANSPORTERING... 5 4.ELEKTRISK TILSLUTNING

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER

STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER AO JOHANSEN A/S RØRVANG 3 2620 Albertslund Danmark STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER Kære kunde Vi er glade for, at du har købt WORKER s revolutionerende nye generation af forstøvere. Vi er stolte af vores

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning

Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift 2014 Manual til Dæk - 291 Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE)) Søgårdparken20 7250Hejnsvig

Læs mere

MØRTEL BLANDER. type: BL60

MØRTEL BLANDER. type: BL60 MØRTEL BLANDER type: BL60 Instruktions bog Miniblanderen BL 60 er ideal for blanding af; - Gips - Mørtel - Fliseklæb - Lim - Epoxy (resin) - Cementblandinger med fine partikler SIKKERHEDSFORANSTALTNING:

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Luftkompressor Art.nr / /

Luftkompressor Art.nr / / Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 / 85203026 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 / 5709133851019 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT

Læs mere

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Overskrift Motorsav, 45,1cc Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 32 386 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430

Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430 Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430 BEMÆRK Venligst læs disse instruktioner før maskinen transporteres og benyttes i brug. Med købet af denne maskine har De erhvervet

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel DK Monteringsvejledning Markise Manuel MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger Manual C ESOIA EVO C 3 4 - C 3 8 - C 4 4 - C 5 4 - C 5 6 - C 7 4 Klippe maskine for jernstænger Ver 1.0-DK 27-07-2016 Maskine beskrivelse Beskrivelse og funktionsprincip Maskinen drives af en elektrisk

Læs mere

Instalationsanvisning

Instalationsanvisning Instalationsanvisning DK UWT1682 1 Fabrikanten arbejder hele tiden på at videreudvikle alle typer og modeller. Vi beder derfor om forståelse for, at vi forbeholder os retten til ændringer af form, udstyr

Læs mere

SCAN COMBIFLEX 45 BRUGSVEJLEDNING. Indhold. Tekniske oplysninger 2. Start af maskinen sikkerhedsforskrifter 3. Håndtering fejlfinding 4.

SCAN COMBIFLEX 45 BRUGSVEJLEDNING. Indhold. Tekniske oplysninger 2. Start af maskinen sikkerhedsforskrifter 3. Håndtering fejlfinding 4. 1 SCAN COMBIFLEX 45 BRUGSVEJLEDNING Indhold Tekniske oplysninger 2 Start af maskinen sikkerhedsforskrifter 3 Håndtering fejlfinding 4 Tilbehør 5-6 Garanti 7-8 2 Brdr. A & O Johansen anbefaler, at du læser

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesav

BRUGERVEJLEDNING Brændesav BRUGERVEJLEDNING Brændesav 75107684. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT A Sikkerhedsinstruktioner Som ved alle maskiner er der særlige risici involveret ved

Læs mere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Manual Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen 3 Kontroller at alle delene er i kassen 4 Passende og upassende brug af centralstøvsugeren 5 Futura 5 Beskrivelse

Læs mere

Sneplov/-skraber til ATV

Sneplov/-skraber til ATV Original brugsanvisning Varenr.: 9056715 Sneplov/-skraber til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Sneplov/-skraber til ATV - Varenr. 9056715 Beskrivelse:

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning 6842 6843 6844 1 3 2 A B 1 2 6 7 5 4 3 4 8 9 11 14 10 5 6 12 13 5mm 12 6 15 A 17 16 B 18 7 8 2 19 9 10 20 11 12 21 13 14 22 12 15mm 23 15 16 3 24 25 17 4 DANSK 1

Læs mere

AFFUGTER BRUGERMANUAL

AFFUGTER BRUGERMANUAL AFFUGTER BRUGERMANUAL MODEL: 350505 Ean nr: 5709133350338 SIKKERHEDS INFORMATION 1. Læs venligst brugermanualen omhyggeligt igennem inden brug af affugteren og gem derefter manualen. 2. Nedsænk aldrig

Læs mere

Indhold. Tekniske data

Indhold. Tekniske data Brugermanual Worker Indhold Indhold Nr. Dele Antal 1 Sikkerhedslås 1 2 Håndtag 1 3 Stang 1 4 Varmekontakt 1 5 Unbrakonøgle (Indbygget i flamingoskæren) 6 Skæreklinge Pr. ordre 7 Adapter skærehoved 2 8

Læs mere

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT BR/BM Vibreringsskinner VEJLEDNING OG RESERVEDELSKATALOG BR/BM - IS - 10529-4 - DA SIKKERHEDSFORSKRIFTER - FOR MASKINER UDSTYRET MED : Elektrisk, tryklufts-,benzin-eller dieselmotor.

Læs mere

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation HPP18E FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 4708 Revideret 15.12.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

Røreværk EHR 20 / 2.4S

Røreværk EHR 20 / 2.4S Røreværk EHR 20 / 2.4S 88.1406.700 Brugsanvisning Vigtige sikkerheds instruktioner Brugsvejledning Vigtige instruktioner og advarsler er lokaliseret på maskinen ved hjælp af symboler: Under arbejdet bør

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Husvandværk. DAVIDSENshop.dk. Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk

Husvandværk. DAVIDSENshop.dk. Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk Husvandværk 9135943 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk GARDEN PUM Kære kunde, Tak fordi du købte dette hus vandværk! Før installering skal du

Læs mere

Brugervejledning ST 152 ST 205

Brugervejledning ST 152 ST 205 Brugervejledning ST 152 ST 205 1 Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger...3 Sikkerhedshenvisninger...3 Piktogramforklaring...4 Restrisiko...4 Delbetegnelser...5 Montage...7 Elektrisk udstyr...10 Betjening...10

Læs mere

JK5. Bruger manual Reservedels liste

JK5. Bruger manual Reservedels liste JK5 Bruger manual Reservedels liste Gennemlæs og følg nøje alle sikkerheds instruktioner før omsnørings maskinen betjenes. Gem denne instruktions manual på et sikker og nemt tilgængelig sted for fremtidig

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800 MOBIL STØVSUGER Monty GOBI ME1300 og ME2800 Indhold Sikkerhed... 3 Oversigt over den mobile støvsuger... 4 Produkt Beskrivelse... 5 Teknisk Data... 6 Tilsigtet brug... 7 ADVARSEL... 8 Vedligeholdelse og

Læs mere

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden

Tørkøler type XP120. Brugsanvisning. Asarums Industri AB Tel: +46 454 334 00 Södra Industrivägen 2 4 Fax:+46 454 320 295 SE 374 50 Asarum Sweden 660 Brugsanvisning Index P Generel beskrivelse Betegnelsessystem Modtagelse og montage 5 Installation 6 Forebyggende vedligehold 7 Generel beskrivelse Generel beskrivelse Tørkøleren er beregnet til udendørs

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING HG TRANSPORTBÅND 1. Indholdsfortegnelse. 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Introduktion.... 3 2.1 Garanti... 3 3. Advarsel... 3 3.1 Piktogram forklaring... 4 4. Betjeningsmidler.... 5

Læs mere

Original brugermanual for Skindrenser T3

Original brugermanual for Skindrenser T3 Original brugermanual for Skindrenser T3 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindrenser

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09

STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 STIGA PARK 121 M 8211-3011-09 1. Park -1993 5a. D 5b. 2. Park -1993 6a. Park -1999 6b. Park 2000- F G H 3. Park -1993 7. I I 4. Park -1993 8. 2 J 9. 13. 10. 14. Z X Y W V 11. 15. Denna produkt, eller delar

Læs mere

NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180

NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180 NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180 DANSK BRUGERMAUAL SAMT RESERVEDELSLISTE SC180 BRUGERVEJLEDNING 1.1 Sikkerhedsinstruktioner 3 2.1 Sikring 4 3.1 Vedligeholdelse af maskine 4 4.1 Udskiftning og check

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054508-509 230V Fluefanger Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fluefanger til 150 m 2 - Varenr. 9054508 Fluefanger til 200

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

SICE S45 DÆKSKIFTER MANUAL DK. > FLEX1ONE A/S Ladelundvej 37-39 6650 Brørup 76 15 25 00 mail: salg@flex1one.dk

SICE S45 DÆKSKIFTER MANUAL DK. > FLEX1ONE A/S Ladelundvej 37-39 6650 Brørup 76 15 25 00 mail: salg@flex1one.dk DÆKSKIFTER MANUAL DK > FLEXONE A/S Ladelundvej 37-39 6650 Brørup 76 5 25 00 mail: salg@flexone.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion............ s. 03 Generel brug og sikkerhed............. s. 03 Generelle

Læs mere

DEUTSCH Silencium

DEUTSCH Silencium DEUTSCH D 8217-3033-01 Silencium S SVENSKA 1. 2. 2 SVENSKA S 3. 4. 3 DANSK DK GENERELT De har købt en havekværn, som er effektiv og af høj kvalitet. Læs følgende instrukser omhyggeligt igennem for at sikre,

Læs mere

ADVARSEL Læs denne manual før ibrugtagning. SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Følg altid sikkerhedsinstruktionerne, når produktet er i brug.

ADVARSEL Læs denne manual før ibrugtagning. SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Følg altid sikkerhedsinstruktionerne, når produktet er i brug. ADVARSEL Læs denne manual før ibrugtagning. SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Følg altid sikkerhedsinstruktionerne, når produktet er i brug. Følgende symboler bruges gennem hele manualen: Betegner risiko for personskade

Læs mere

STIGA PARK 92 M 107 M

STIGA PARK 92 M 107 M STIGA PARK 92 M 107 M 8211-3036-06 1. Park -1993 5. 2. Park -1993 6. 3. Park -1993 7. 4. Park -1993 8. 9. 13. 10. 14. R 11. L 15. Z X A+5 A B+5 B Y W 12. 16. V L+R DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet

Læs mere

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Indholdsfortegnelse: 1. Før brug af stolen 2. Brug af stolen 3. Rengøring og vedligeholdelse 4. Sikkerhed 5. Problemløsning 6. Teknisk information 7.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING HG RISTEBÅND 12-07-2018 Model 2005-20xx 1. Indholdsfortegnelse. 1. Indholdsfortegnelse....2 2. Introduktion...3 2.1 Garanti....3 3. Advarsel....3 3.1 Piktogram forklaring...4 4. Betjeningsmidler...5

Læs mere

Brugsanvisning. digital. Bure. Gangbord. Bure Ortho T Bure Space

Brugsanvisning. digital. Bure. Gangbord. Bure Ortho T Bure Space Brugsanvisning digital Bure TM Gangbord Bure Ortho 56-317T Bure Space 56-304 Kære bruger Tillykke! Du har anskaffet et Bure Gangbord. I denne brugsanvisning får du vigtige oplysninger om, hvordan du bruger

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning

KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning Side 1 af 17 KCC 40 Kædetransportør Montage og Brugsvejledning Side 2 af 17 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger

Læs mere

Manual KEF TGW 125 Vådelektrodesliber

Manual KEF TGW 125 Vådelektrodesliber KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 DK 9460 Brovst Danmark Tel. + 45 9823 6266 Fax. + 45 9823 6144 Manual KEF TGW 125 Vådelektrodesliber EU-overensstemmelseserklæring KEF-MOTOR A/S Industrivej 3-9 Dk-9460 Brovst

Læs mere

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Brugermanual HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Instruktion i korrekt brug af HAJO pladeløfter. Opbevar denne manual let tilgængelig for brugeren. Det er vigtigt at brugeren forstår advarslerne

Læs mere

1. Generelle sikkerhedsanvisninger

1. Generelle sikkerhedsanvisninger I nst al l at i onsanvi sni ng DK UWTes1762,UWKes1752 Fabrikanten arbejder hele tiden på at videreudvikle alle typer og modeller. Vi beder derfor om forståelse for, at vi forbeholder os retten til ændringer

Læs mere

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr Form No. 66-8 Rev B Forbindelsessæt til hastighedsstyring 009 GrandStand -plæneklipper Modelnr. 9-8770 Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at kontrollere, at alle dele er blevet leveret.

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Manual Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen 3 Kontroller at alle delene er i kassen 4 Passende og upassende brug af centralstøvsugeren 5 Futura 5 Beskrivelse

Læs mere

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 DK Brugsanvisning Slagboremaskine 710W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation 30 l.p.m. fra serienr. 4727 40 l.p.m. fra serienr. 4676 Revideret 13.04.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn

NBE PELVAC MANUAL. Version 3.000001. RTB - Ready To Burn DK NBE PELVAC MANUAL Version 3.000001 RTB - Ready To Burn INDHOLD: Kære kunde. Tak fordi du har købt dette NBE-produkt, som er designet og fremstillet efter de højeste standarder i EU. Vi anbefaler, at

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr:

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr: INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: 98653255 Fax nr: 98653300 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRODUKTION...

Læs mere

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF.

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF. BRUGERMANUAL Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres sikkerhed som er i nærheden af

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

Hold et kompas (et simpelt er ok) mod den højre side af motoren (lad bare dækslet sidde).

Hold et kompas (et simpelt er ok) mod den højre side af motoren (lad bare dækslet sidde). Følgende er en supplerende dansk oversættelse af de informationer der medfølger et VAPE tændingssystem til MZ 250 m. fl.. Systemet forhandles af MZ-B i Berlin m. fl.. Hvis du ikke har gjort dette, inden

Læs mere

oncrete BETONBLANDER 125 lt Mixer ART NR 90000035 EAN NR 5709133900236 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG.

oncrete BETONBLANDER 125 lt Mixer ART NR 90000035 EAN NR 5709133900236 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. oncrete Mixer BETONBLANDER 5 lt ART NR 90000035 EAN NR 57093390036 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. Læs venligst hele instruktions manualen omhyggeligt igennem og følg anvisningerne nøje. Ved at gøre dette

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger Side 2 af 8 1. Overensstemmelseserklæring FREMA EU-overensstemmelseserklæring

Læs mere

GRINDLUX 4000 GRIND UX 4000 GRINDLUX GRINDLUX 4000 G

GRINDLUX 4000 GRIND UX 4000 GRINDLUX GRINDLUX 4000 G GRINDLUX 4000 GRINDL UX 4000 GRINDLUX 40 00 0 GRINDLUX 4000 GR INDLUX 4000 GRINDLU X 4000 GRINDLUX 400 0 GRINDLUX 4000 GRIN DLUX 4000 GRINDLUX 4000 GRINDLUX 4000 GRINDLUX 4000 GRIND LUX 4000 GRINDLUX 4

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere