REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer 1 stedfundne registreringer. - Abonnementsprisen for årgangen er 25 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent-og varemærkevæsenet, København, sælges enkelte numre for en pris af 50 øre for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang septbr. A. Registrerede mærker. Varemærker. Reg nr Anmeldt den 24. april 1947 kl. lli'"' af aafta.sil Persil-Kompagniet Aktieselskab, fabrikation og handel, København, og registreret den 11. august 1951 for vaskemidler. Reg nr Anmeldt den 19. august 1949 kl. ll^i af ATAAONIL Farbenfabriken Bayer, fabrikation, Leverkusen i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august 1951 for lægemidler, kemiske produkter til helbredelse og sundhedspleje, farmaceutiske droger, ])lastre, forbindstofl'er, midler til udryddelse af dyr og planter, afkimningsog afsvampningsmidler (desinfektionsmidler), midler til konservering af levnedsmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 1. oktober 1948 registreret i Tyskland den 22. maj 1951 i klasse 2 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 3. august 1950 kl. SOI VOTFRFKI 11-'*' af samme, og registreret den 11. august 1951 for lægemidler, kemiske produkter til helbredelse og sundhedspleje, farmaceutiske droger, plastre, forbindstofter, midler til udryddelse af dyr og planter, afkimnings- og afsvampningsmidler (desinfektionsmidler), midler til konservering af levnedsmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 10. juli 1950 registreret i Tyskland den 8. juni 1951 under nr i klasse 2 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 3. juli 1951 kl. ll^^* gestinal af samme, og registreret den 11. august s. å. for lægemidler, kemiske produkter til helbredelse og sundhedspleje, farmaceutiske droger, plastre, forbindstofl'er, midler til udryddelse af dyr og planter.

2 334 Hegistrei ingslidcnde for vare- og lællesniærker. afkiinnings- og afsvainpningsinidler (desinfektionsmidler) samt konserveringsmidler til levnedsmidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 31. maj 1949 registreret i Tyskland den 1(). marts 1951 under nr i klasse 2 for ovenmovnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørlirmaet Budde, Schou & CA)., København. Res nr Anmeldt den 13. juni ^ A P A I IN FTTFKI kl. ll'''> af samme, og registreret den 11. august s. å. for et præparat til sterilisering af haner. Mærket er i henhold til anmeldelse af 20. marts 1950 registreret i Tyskland den 10. marts 1951 under nr. ()05921 i klasse 2 for ovenna'vnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørlii'mael Hudde, Schou & Co., København. Reg nr Anmeldt den 3. juli 1951 kl. 12 af qoi viran samme, og registreret den 11. august s. å. for lægemidler til mennesker og dyr, kemiske i)rodukter til medicinske og hygiejniske formål, farmaceutiske droger og pra^parater, plastre, forbindstotfer, midler til udryddelse af dyr og planter, desinfektionsmidler og midler til konservering af levnedsmidler. Mæ'rket er i henhold til anmeldelse af 21. maj 1932 registreret i Tyskland den 18. juni s. å. under nr. 44()2()2 i klasse 2 for ovenna^vnte varearter. Som fuldma'gtig er anmeldt: Ingeniørlirmaet Budde, Schou &. ('()., København. ^murd Reg nr Anmeldt den 22. august 1949 kl. ll^" af Amurol Products Company, fabrikation, Chicago i Illinois i De Forenede Stater, og registreret den 11. august 1951 for tandplejemidler i pulverform. Mærket er i henhold til anmeldelse af 3. juni 1948 registreret i Washington den 11. april 1950 under nr i klasse 51 for ovennævnte vareart. Mærket er udført i farver. Som fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg nr Anmeldt den 7. juli 1950 kl. ll^s af pakjto/^ Firmaet P. Knudsen & Søn, fabrikation og handel, Vordingborg, og registreret den 11. august 1951 for beklædningsgenstande, dele derat og tilbehør dertil, herunder al slags fodtøj.

3 Registreringstidende for vare- og fællesniærkcj K.DREYERS EFTF. HERNING Reg nr Anineklt den 17. februar 1950 kl. 1()"3 af Schack Nielsen, farvehandel, Herning, og registreret den 11. august 1951 for gulvlak. Reg nr Anmeldt den 10. juli 1950 kl. 114" af D A -J QFKI H. Bahlsens Keksfabrik K. G., fabrikation, Hannover i For- D/AMLOI-IN bundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august 1951 for farmaceutiske præparater, særligt farmaceutiske sukkervarer og andre præparater til brug i sundhedsøjemed, lecithin-, haemoglobin-, jern- og æggehviderige præparater til syge og rekonvalescenter, midler til at holde levnedsmidler friske, medicinsk te, hostebolscher, urtete, bærvine, vine og likører også i spiselige hylstre af kakao eller sukkermasse, punchessens, brændevin, rom, arrak, alkoholfrie drikke af mælk, valle, frugt og ekstrakter til fremstilling deraf, kunstige og naturlige mineralvande, limonader, alkoholfrie maltdrikke, kødpostejer, konserves, friske, henkogte, tørrede, kandiserede og glaserede trugter til køkken- og konditoribrug, kompot, frugtekstrakter, frugtessenser, gelé, marmelade, syltetøj, konfiturer, mandler, tørrede æggehvider, tørrede æggeblommer, kakaoholdige præparater med tilsætning af æggehvide eller æggeblomme, kondenseret mælk, kakaosniør, spisefedt, spiseolie, kaffe, kaffeerstatningsmidler, kaltetilsætning, kafteekstrakt, te af kakaoskaller, te, honning, kunsthonning, kandis, sirup, særlig chokoladesirup og andre sukkerholdige præparater til næringsbrug, rør- og roesukker, præpareret havremel og andre præparerede melarter, præparerede og ikke-præparerede melarter med tilsætning af kakao og chokolade, knust havre med eller uden tilsætning af kakao og chokolade, havrekakao, stivelse og stivelsespræparater til næringsbrug, suppetilsætninger, dejgvarer, vanille, vanillesukker, mandel-

4 336 Regislreringstideiide for vare- og fællesniærker. præparater og niandelerstalningsstoner til konditoribrug, spisekrydderier, mel, kakao og kakaoprodiikter, kakaoekstrakter, chokolade, sukkervarer, marcipan, marcipanerstatning, bage- og fyldemasser, chokolade- og sukkervarer til juletræspynt, praliné, bonbons, bage- og konditorivarer, kiks, biscuits, tvebakker, gær, l)agepulver, buddingi)ulver, llødeis, frugtis, diætetiske næringsmidler, kakaoholdige præi)arater med tilsætning af nærende salte, pulved rice og andre pra^i)arerede kornsorter, malt, maltekstrakt, maltsukker, nan-ingshoidige præparater af malt, kakao og produkter af kakaoskaller til foderbrug, ma'lkesukker, børnemel, papir- og papvarer, trykkeriprodukter, navnlig trykte kort med billeder, va^gprydelser, prospektkort og legetøj. Ma'rket er i henhold til anmeldelse af 30. april 1927 registreret i Tyskland den 21. november s. å. under nr i klasse 26 d for ovenna'vnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman- Bang Boutard, København. Kej»' nr Anmeldt den 26. juli 1950 kl. 11"^ RFI CRO^VN af Crown Cork Company (Belgium) société anonyme, fabrikation, Anvers i Belgien, og registreret den 11. august 1951 for trykpropper, navnlig af metal, maskiner til fremstilling af blikvarer, propper, crown-corks og af trykpropi)er, navnlig skruepropper af metal, propper, cro\vn-corks, kapsler og alle lukke- og påfyldeapparater til tlasker, glas og andre beholdere, automatiske og halvautomatiske maskiner, apparater og indretninger til i)åfyldning og kontrollering af vædsker, såsom øl, vand, limonade af alle ikke kulsyreholdige vædsker, såsom vin, mælk samt alle tyktdydende produkter, såsom olie, maling og fernis. Mærket er i henhold til anmeldelse af 2(). maj 1950 registreret i Antwerpen under nr for ovennannte varearter. Som fuldnuegtig er anmeldt: A/S De Forenede Patentbureauer, København. Reg nr Anmeldt den 21. juni 1950 kl af Kaiser-Frazer, Corporation, fabrikation, Willow Run i Michigan i De Forenede Stater, og registreret den 11. august 1951 for automobiler til personbefordring. Mærket er i henhold til anmeldelse af 10. maj 1950 registreret i Washington den 5. juni 1951 under nr i klasse 19 for ovennævnte vareart. Fortrinsret er begært fra den 10. maj 1950, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i De Forenede Stater. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. tieleman & dros august 1950 kl. ll^s af Tieleman & Dros, Commanditaire Vennootschap op aandelen, fabrikation og handel, Leiden i Holland, og registreret den 11. august 1951 for konserverede levnedsmidler, konserverede levnedsmidler i dåser og/eller glas, grøntkonserves, frugtkonserves, fiskekonserves, kød og kødvarer, konserveret kød og kødkonserves i dåser og/eller glas, syltetøj, alkoholfrie drikkevarer, frugtsaft, limonade, sirup til fremstilling af limonade, lime juice, likør til fremstilling

5 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 337 af limonade, forfriskende drikke, biiddingsaiice, dressing til salater, tomatketchup, suppe og sauce. Mærket er i henhold til anmeldelse af 17. maj 1950 registreret i 's-gravenhage den 31. s. m. under nr for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 9. november 1950 kl. 12 af Schering A. G., fabrikation og handel, Berlin i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august 1951 for kemiske produkter til industrielle og videnskabelige formål samt til anvendelse i lysbilledtekniken, kemiske produkter til galvano-teknik, ildslukningsmidler, hærde- og loddemidler, salte til farvning af metaller, kemiske og elektrotekniske redskaber, veje-, signal-, måleog kontrolredskaber, galvaniske indretninger nemlig: lavspamdingsmaskiner, instrumenter til fordelingstavler, regulatorer til strømmen i det galvaniske bad, galvaniseringsredskaber til bad- og massegalvanisering, midler til beskyttelse mod rust, pudse- og poleremidler (dog ikke til læder) samt slibemidler. Mærket er i henhold til anmeldelse af 12. juli 1950 registreret i Tyskland den 30. maj 1951 under nr i klasse 6 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 12. juli 1950, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Tyskland. Som fuldmægtig er anmeldt; Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 12. december 1950 kl ^f Th. Goldschmidt A. G., fabrikation og handel, Essen i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august 1951 for tændsten og fyrtøj. Man'ket er i henhold til anmeldelse af 17. oktober 1950 registreret i Tyskland den 23. juli 1951 under nr i klasse 4 for ovennan nte varearter. Fortrinsret er begært fra den 17. oktober 1950, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i Tyskland Ingeniørtirmaet Hofman-Bang & Boutard,. Som fuldmægtig er anmeldt: København. Reg nr Anmeldt den 20. februar 1951 kl. 10^" laaolan af Johs. 3Iouritzen, fabrikation, København, og registreret l'viwlaain den 11. august s. å. for et mølbeskyttelsesmiddel til immunisering af uldstofler. Reg nr Anmeldt den 3. marts 1951 kl. 10 af POQIJPO Firmaet N. C. Rasmussen, handel, Odense, og registreret den 11. august s. å. for vin, herunder frugtvin og spirituosa.

6 338 Registreringstidende for vare- og fæilesmærl<er. Reg nr Anmeldt den 7. februar 1951 Ul. 11"'- at' Fællesvaskeriet»Lolland-Falster«A. m. b. A., vaskeri, Maribo, og registreret den 11. august s. å. tor papir-, paj)- og kartoneinballage til brug ved transport af vasketøj, reklametryksager, herunder regninger, prislister og følgesedler samt reklameartikler. Reg nr Anmeldt den 19. marts 19.")1 kl. lli' af Martin Olsen, sukkervarefabrikation, København, og registreret den 11. august s. å. for drops. Reg nr Anmeldt den 11. april 1951 kl. lo-^"' af P. Nielsen-Jexen, groshandel, København, og registreret den 11. august s. å. for macaroni, mel, sukker, gær, salt, marmelade, syltetøj, frugtsaft, pyntefrugter, gelé, frugtkonserves, brød, kager, marcipan, bagemasse, konfektmasse, chokolade, kakao, bagemalt, bagehjælpemel, maltmel, tvebakker, honning, honningkager, krydderier, bagepulver, cremepulver, buddingpulver, hvede-majspudder, strømel, æltemaskiner, piskemaskiner, dejgdelere, bageovne, nødehjælp, alle slags gryn samt mandaletter. Reg nr Anmeldt den 17. april 1951 kl. 12"! at L. Ottensten, groshandel, København, og registreret den 11. august s. å. for alle varearter. Mærket er udført i farver. Reg nr Anmeldt den H). maj 1951 kl. 11 douglas af Waagepetersens Eftf. A/S, handel, København, og registreret den 11. august s. å. for vin, derunder frugtvin, portvin, madeira og sherry samt gin, rom, cognac og dansk likør. Reg nr Anmeldt den 10. maj 1951 kl. 11^2 af lamara Vald. Jørgensen & Co., handel, København, og registreret den 11. august s. å. for vin og spirituosa, herunder frugtvin.

7 o 'Si % t 00 r Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 339 Oon6orffi( Øeuffdje ^arfe 6(4u4- ]!narf( 3. t) o ti 5 o r Jranffurf om 33'^<^in 32 3(aff.:)Ir. 231 obtdafc^bor i^arierte ^lurffcife. OO rt w o %% s 2 Q cn «o Z 3 C? <w o ^ å 5 5 s 3 Q ^ Reg nr Anmeldt den 29. marts 1951 kl. 11'- al Vereinigte Altenburger und Stralsunder Spielkartenfabriken Aktiengesellschaft, fabrikation, Mannheim-Waldhof i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august s. å. tor spillekort. Ma^'ket er i henhold til anmeldelse af 2. maj 1982 registreret i Tyskland den 2. juli s. å. under nr. 44(5744 i klasse 2«for ovennævnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt; Dansk Patent Kontor A/S, København. Reg nr Anmeldt den l(i. maj 1951 kl. ll'^<' ^POMFKIk^A af Algemene Kunstzijde Unie N. V., fabrikation og han- ^i^v-/incini\m del, Arnhem i Holland, og registreret den 11. august s. å. for kunsttaver, såsom kunstsilkefibre, proteinfibre og andre syntetisk fremstillede fibre, også i blanding med naturlige fibre, garn og tråd af kunsttaver, såsom kunstsilkegarn,^ celluldgarn, proteingarn og garn af andre syntetisk fremstillede fibre, også med indhold af naturlige fibre, kunststrå og kunsthår samt varer fremstillet af de ovennævnte produkter, sygarn, strikkegarn, broderegarn, hæklegarn og stoppegarn, vævede, strikkede, knyttede, broderede og hæ^klede stoffer og artikler, filt, dragter, bluser, nederdele, kraver, manchetter, habitter, kåber, frakker, pyjamas, slåbrokker, sweaters, veste, pullovers, børnetøj, sportstøj, badedragter, arbejdstøj, forklæder, undertøj, strømper, sokker, korsetter, busteholdere, remme, seler, sokkeholdere, slips, flipper, skærf, sjaler, kjoleliv, kunstige blomster af tekstilstof, saronger, hatte, handsker, fodtøj, stofbælter og -skærf, imiteret pelsværk, dækketøj, sengetøj, tekstilvarer til brug i husholdningen, klæbestrimler, bånd, kniplinger, sejlgarn.

8 340 Hegistrcringstidende for vare- og tællesmærker. bindegarn, snore og lidser, snørebånd, plisserede stofter, broderier, stofbesætning, snorebesivtning, kvaster og frynser, bordtæpper, trappeløbere, divantcæi)per, va\gta'p])cr, gulvtæpper, gardiner, stores, møbelstoffer, uldla'i)per, sengeta'i)per, sejl, sejldug, lam-red, voksdug, stofniærker, flag og vimpler, telvstilstolter til teknisk brug, såsom oilskin, filterdug og sigtedug, osteklanle, gaze, polstermateriale af tekstilstof, isolations- og overtræksmaterialer af tekstilstof, reb, rebarbejder, net, sa^kke og anden emballage af tekstilstof, sanitetsartikler af tekstilstof, kirurgiske artikler af tekstilstof, lunter, tekstilalvald og glødenet. Som fuldnia^gtig er anmeldt: C.ivilingeniør Svend Schønning, Kontor for industriel Eneret, København. manterna - hyggen breder sig Re{; nr Anmeldt den 2(). maj 1951 kl. 11'" af Vilh. Christiansen A/S, handel og fabrikation, København, og registreret den 11. august s. å. for alle varearter. Reff nr Anmeldt den 1. juni 1951 kl. IH'' DFN^DO^VN af (ieo. & R. Dewhurst Limited, fabrikation og handel, Manchester i England, og registreret den 11. august s. å. for tekstilvarer. Som fuldma\gtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, K(^benhavn. Reg nr Anmeldt den 1. juni 1951 kl. IH«af [)E\/\/BELL samme, og registreret den 11. august s. å. for tekstilvarer. - - Som fuldma'gtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg nr Anmeldt den 8. juni 1951 kl. lom af R. J^AM Færch A/S, cigar- og tobaksfabrikation, Holstebro, og registreret den 11. august s. å. for al slags forarbejdet tobak. Reg nr Anmeldt den 8. juni 1951 kl. 1V^'> af A f.u.t. Chr. Nielsens Eftf., armaturfabrikation, Horsens, og registieiet den 11. august s. å. for gashaner og gasbrændere. Reg nr Anmeldt den 11. juni 1951 kl. 11^'^ polyplast af Vorwerk & Sohn, fabrikation, Wuppertal-Barmen i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 11. august s. å. for tætninger og pakninger, varmebeskyttelses- og isoleringsmidler, isoleringsbånd, tætnings- og klæbebånd af enhver art, gummierede stofter, lægemidler, kemiske produkter til helbredende formål og sundhedspleje, farmaceutiske droger, plastre og forbindstofter. Mærket er i henhold til anmeldelse af 30. september 1939 registreret i Tyskland den 21. november 1940 under nr i klasse 41 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København.

9 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 341 GADITA^^ Reg nr Anmeldt den 9. maj 1951 kl af Gonzalez Byass & Co. Limited, handel, London i England, og registreret den 11. august s. å. for al slags vin og spirituosa. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent ('has. Hude, København. Mmm FINO GADITANO Reg nr Anmeldt den 9. maj 1951 kl, 115" af samme, og registreret den 11. august s. å. for al slags vin og spirituosa. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. cmwhjymiyc* <iuem FlNO VINA Æ Reg nr Anmeldt den 9. maj 1951 kl af samme, og registreret den 11. august s. å. for al slags vin og spirituosa Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. teåiyi.e MiY& APOSTOLES Reg nr Anmeldt den 4. juni 1951 kl. 11 af APriFKIT W. Hellesen & Co. A/S (Theodor Lund & Petersen Akts.), handel og fabrikation, København, og registreret den 11. august s. å. for sølvamalgam.

10 342 Rcgislreringsticlende for vare- og fællesniærker. Reg nr Anineldl don 4, juni 19")! I\l. 12 al N. V. Electi'oproducten, tabrikalion, Haaj> i Holland, og i'cgislrei'el den 11. august s. å. for helysiiingsarliklei-, især oleulrisk helysningsudslyr til cykler herunder dynamoer, forlygter, relleklorer og baglygter. Ma^-ket er i henhold til anmeldelse af 18. april 1951 registrei et i 's-(iravenhage den 27. april s. å. under nr. 1()8(S33 for ovenniwnte varearter. Som luldma'gtig ei" anmeldt: Firmaef Inleinationalt Patent-Bureau, København. SPl RAL Reg nr Amneldt den 8. juni 1951 kl af Firmaet A. Hansen's Frøhandel, handel, Kastrup, og registreret den 11. august s. å. foi spreder til vandingsanla^g og vandslanger til brug ved vanding i haver, gartnerier og på marker.

11 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 343 Reg nr Anmeldt den 11. juni 1951 kl af Fels and Company, handel r * A A OTTI I A og fabrikation, Philadelphia i Pennsylvanien I I I I k A ^ I R i De Forenede Stater, og registreret den 11.»Pi ^""1*1^1 I PliJ august s. å. for sæbe. Mærket er i henhold LLw ll^ll I I 11^1 til anmeldelse af 19. marts 1906 registreret i Washington den 14. august s. å. under nr i klasse 8 for ovennævnte vareart. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 11. juni 1951 kl af samme, og registreret den 11. august s. å. for sæbe. Mærket er i henhold til anmeldelse af 19. marts 1906 registreret i Washington den 27. november s. å. under nr i klasse 8 for ovennævnte vareart. -- Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 12. juni 1951 kl. 10'5 af Irene Iwersen, handel, København, og registreret den 11. august s. å. for kunstindustrigenstande, nemlig vævede genstande fremstillet af uld, bonuild og hør, broderier samt keramik og varer fremstillet af kobber og basl samt kurve. RITTE Reg nr Anmeldt den 12. juni 1951 kl. ll''>'> \A/ARFARIKI af Ernst Johannes Jacobsen, groshandel, København, og registreret den 11. august s. å. for kemiske produkter til brug i industrielle, videnskabelige, totograliske, landbrugs-, havebrugs- og skovbrugsøjemed, midler til bekæmpelse at skadevækster og skadedyr, herunder antikoagulerende kemiske præparater til brug som aktive bestanddele af gnaverbekæmpelsesmidler og opløsninger af disse kemiske præparater med inaktive stoffer til brug som gnaverbekæmpelsesmidler og blandinger af de nævnte kemiske præparater med passende gnaverlokkemad. Reg nr Anmeldt den 14. juni 1951 kl. 10^6 ^TAYRIKIOI af Balstone, Cooke & Rayonese, Limited, fabrikation, ^l^ldiinv.yl Manchester i England, og registreret den 11. august s. å. for beklædningsgenstande og tekstilmetervarer. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

12 344 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. RØDE PERLER Reg nr Anmeldt den 27. juni 1951 kl. lo^^ af Det Danske Medicinal- & Kemikalie-Kompagni A/S, fabrikation, København, og registreret den 11. august s. å. for medicinske og farmaceutiske præparater, herunder vitamin hold ige lis keleveroliepra^pa rater. B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m. v. Fornyede er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 219, 220, 370, Reg nr. 722, 723, 726, 733, 870, Reg nr. 811, 812, 816, 817, 819, 820, 829, 830, 831, 832, 833, 834, Reg nr. 394, 401, 659, 660, bbl, 676, 678, 679, 683, 837. Udslettede er i medfør af sannne iovbestennnelse: Reg nr. 421, Reg nr. 513, 514, Reg nr O v e r d r a g n e er i medfør af sannne lovs 8: Reg nr. 870 fra John William Read, Northampton, England, til John Stewart Swan, trading as Read, Myall & Read, Northampton i England. Som fuldmægtig er anmeldt: For reg nr. 837 (Maatschappij van Berkel's Patent N. V., Rotterdam i Holland): Patentkonsulent William A. M. Hansen, København. Trykt i Bianco Lunos Bogtrykkeri. Kbhvn,

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning

BILAG. til. Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 3.2.2016 COM(2016) 44 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets forordning om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2015/936

Læs mere

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE Kapitel 61 BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE Bestemmelser 1. Dette kapitel omfatter kun konfektionerede varer af trikotage. 2. Dette kapitel omfatter ikke: a) Varer

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 19. august 2015 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg Kapitel 63 Andre konfektionerede tekstilvarer; håndarbejdssæt; brugte beklædningsgenstande og brugte tekstilvarer; klude Bestemmelser 1. Underkapitel I omfatter kun konfektionerede varer af tekstilstof

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi erklærer hermed, at vores produkter, der er anført i bilag (A), er i overensstemmelse med bestemmelserne i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 10/2011 og (EF)

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 3. januar 214 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER Ticlendpn luigives af direktøren for patent- og vareniærkeva'senet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesnuerker, konmninevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og vareniærlvevæsenet, København, og indeholder bekendtgøreise af registrerede varemærker, fæilesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Et varehus er et meget stort supermarked, hvor man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik, køkkenting og.. Der er 18 Bilka varehuse i hele Danmark. Bilka er med i samme

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

M4 Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/52/EF af 5. juli 2006 L 204 10 26.7.2006

M4 Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/52/EF af 5. juli 2006 L 204 10 26.7.2006 1994L0035 DA 15.08.2006 004.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV 94/35/EF af 30. juni 1994 om sødestoffer

Læs mere

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, UNDTAGEN VARER AF TRIKOTAGE

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, UNDTAGEN VARER AF TRIKOTAGE Kapitel 62 BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, UNDTAGEN VARER AF TRIKOTAGE Bestemmelser 1. Dette kapitel omfatter kun konfektionerede varer af tekstilstof af enhver art, undtagen

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

De Europæiske Fællesskabers Tidende AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING

De Europæiske Fællesskabers Tidende AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING L 70/206 18.3.2000 AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING mellem Det Europæiske Fællesskab og Kongeriget Marokko om visse ændringer af bilag 2, 3, 4 og 6 til Euro-Middelhavsaftalen om oprettelse af en associering

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

ET TAL FOR ET BOGSTAV

ET TAL FOR ET BOGSTAV L6 ET TAL FOR ET BOGSTAV LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af tal og bogstaver på en hyggelig måde. NB! I alt findes der 5 emner: Skole Arbejde Krop & Tøj Mad & Drikke Bolig - Oplæsningsark

Læs mere

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard FOF Kursus 5. & 6. december 2010 DET SKAL VI LAVE... Knækbrød Avotella Hjemmelavet smør Koldhævet foccacia Citronbrød Rugbrødslagkage KNÆKBRØD

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

Vafler med flødeskum. Vafler. 1. Mel, bagepulver og salt sigtes sammen. 1. Fløden piskes til skum. 2. Melet sigtes med vanille.

Vafler med flødeskum. Vafler. 1. Mel, bagepulver og salt sigtes sammen. 1. Fløden piskes til skum. 2. Melet sigtes med vanille. Vafler Vafler med flødeskum 1. Mel, bagepulver og salt sigtes sammen. 2. Melet røres i mælken til en jævn blanding. 3. En æggeblomme tilsættes. 4. Æggehviden piskes stiv. 1. Fløden piskes til skum. 2.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives at Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesniærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed.

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed. 1 RESUMÉ: AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal - Forvekslelighed. I indsigelsessagen tog Patent- og Varemærkestyrelsen ikke indsigelsen til følge og opretholdt registreringen af figurmærket minimal

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1232. Anmeldt den 6.Oktober 1936 Kl. 10 af Dansk Most og Tørringsindustri, A/S, Fabrikation, Hjallese, og registreret den 5. December

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/333 BILAG I LISTE OMHANDLET I ARTIKEL 38 I TRAKTATEN OM DEN EUROPÆISKE UNIONS FUNKTIONSMÅDE 1 2

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 15.9.2014 COM(2014) 576 final ANNEX 4 PART 6/10 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om undertegnelse og midlertidig anvendelse af den økonomiske partnerskabsaftale

Læs mere

Büsumer rejesuppe (4 pers.) Mandelkage med fløde og smør

Büsumer rejesuppe (4 pers.) Mandelkage med fløde og smør Mandelkage med fløde og smør Ingredienser til ca 24 stk.: 200 g piskefløde 300 g sukker 1 pk vanillesukker salt 2 æg 210 g mel 1/2 pk bagepulver 125g smør 6 spsk mælk 200g splittede mandler : 1. Tildæk

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER m Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Fremgang i salget både ude og hjemme

Fremgang i salget både ude og hjemme Fremgang i salget både ude og hjemme Procesindustrien er kommet godt fra start i 20. Omsætningen er i december til februar i gennemsnit 3,6 pct. højere end i de tre foregående måneder. Den tredje største

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg Kapitel 56 Vat, filt og fiberdug; særligt garn; sejlgarn, reb og tovværk samt varer deraf Bestemmelser 1. Dette kapitel omfatter ikke: a) Vat, filt og fiberdug, imprægneret eller overtrukket med stoffer

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE OG KONSERVERINGSSTOFFER Denne vejledning er til dig, der skal

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt 02b KOLOSTOMI STOMI INFO Spis godt Lev godt Gode råd til dig som har en kolostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd der er indeholdt i denne brochure er en

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere