Vedtægter. IR Erhverv A/S CVR nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter. IR Erhverv A/S CVR nr"

Transkript

1 Vedtægter IR Erhverv A/S CVR nr

2 Side 2 Indholdsfortegnelse: 1 Navn Hjemsted Formål Investeringspolitik og risikoprofil Risikorammer Investeringsstrategi og risikostyring Indre værdi Selskabets kapital og aktier Regnskabsår Tegningsregel Generalforsamlingen Møderet og stemmeret Bestyrelse og direktion Forvalter Depositar Revision Oplysninger til aktionærerne... 10

3 Side 3 1 Navn 1.1 Selskabets navn er IR Erhverv A/S. 2 Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3 Formål 3.1 Selskabets formål er at skabe en langsigtet kapitaltilvækst ved investering i virksomhedsobligationer og obligationer samt gennem anvendelse af relevante finansielle instrumenter. 4 Investeringspolitik og risikoprofil 4.1 Væsentlige ændringer i selskabets risikorammer og investeringsstrategi, herunder punkt pkt. 5 (Risikorammer) og 6.3 (Investeringsstrategi), kan kun ske ved en beslutning på selskabets generalforsamling. 5 Risikorammer 5.1 Selskabet har en fleksibel investeringsramme. Årsagen til dette er, at ledelsen vurderer, at såfremt man fastlåser sit investeringsperspektiv over en 5-årig periode, vil dette være til ugunst for det langsigtede afkast. Typisk vil egenkapitalen være investeret i virksomhedsobligationer, da der herigennem er mulighed for at opnå højere afkast. Dog kan der i usikre tider forekomme perioder hvor egenkapitalen vil være helt eller delvist investeret i danske realkreditobligationer, danske eller tyske statsobligationer eller kontanter. 5.2 Alle investeringer foretages ud fra en konservativ vurdering af aktivernes kvalitet. Investeringerne sker ud fra en langsigtet forventning om en positiv værditilvækst, der overstiger den risiko selskabet påtager sig. Risikorammerne for selskabet er således: Obligationer* Max. 1,0 EK heraf Danske realkreditobligationer Max. 1,0 EK Danske og tyske statsobligationer Max. 1,0 EK Virksomhedsobligationer Max. 1,0 EK Kontanter Max. 1,0 EK * Obligationsandelen kan af fleksibilitetshensyn udgøres af både obligationer og finansielle instrumenter. Hermed kan obligationsandelen hurtigt og billigt tilrettes, således at den matcher IR-kvotienten (som nærmere omtalt i pkt. 6.3 (Investeringsstrategi)). 5.3 Afdækning Ovenstående positioner kan til enhver tid helt eller delvist afdækkes med finansielle instrumenter, således at nettopositionen ikke kan blive negativ.

4 Side 4 6 Investeringsstrategi og risikostyring 6.1 Afkast og risiko Høje forventede afkast medfører højere risiko. Dette bør stå klart for enhver aktionær. Ingen kan på sigt sige sig fri af denne sammenhæng. Afkast og risiko er uhjælpeligt forbundne variable Når dette er understreget, skal det samtidig fremhæves, at der findes metoder til at forbedre forholdet imellem risiko og afkast. 6.2 Risikofaktorer Investering i virksomhedsobligationer medfører risikofaktorer i form af kursrisiko, debitorrisiko og valutarisiko Ved kursrisiko forstås kursudsving på obligationer, som påvirkes primært af ændringer i renteforventningerne. Herudover påvirkes obligationskurserne, såfremt der sker ændringer i kreditværdigheden i de pågældende virksomheder Endvidere er der valutarisici forbundet med at investere i udenlandske valutaer. Dette eftersom en styrkelse af DKK overfor udenlandske valutaer vil være ensbetydende med kursfald. 6.3 Investeringsstrategi Til at bestemme eksponeringen i porteføljen har InvesteringsRådgivning A/S udviklet en unik investeringsmodel, som vi kalder IR-kvotienten. Modellen er gennemtestet og har over de seneste 13 år givet et nævneværdigt merafkast sammenlignet med udviklingen på markedet for virksomhedsobligationer. Modellen er objektiv og beregnes ud fra offentligt tilgængelige økonomiske nøgletal 1 gang månedligt Baggrunden for beregningen af IR-kvotienten er flere forskellige spørgeskemaundersøgelser af lederne i Europas største virksomheder. Disse bliver månedligt udspurgt om ordreindgang, omsætning, forventninger m.m. Udfaldet af disse spørgeskemaundersøgelser databehandles af InvesteringsRådgivning A/S, og resultatet af dette arbejde bliver til IR-kvotienten IR-kvotienten har to mulige udfald: Positiv eller negativ. Når kvotienten er positiv besiddes virksomhedsobligationer eller finansielle instrumenter på tilsvarende, svarende til egenkapitalen i selskabet. Når kvotienten er negativ sælges virksomhedsobligationer eller de finansielle instrumenter på tilsvarende, eller alternativt afdækkes beholdningen ved hjælp at finansielle instrumenter. Der kan dog til enhver tid placeres op til 50% af egenkapitalen i virksomhedsobligationer Investeringsstrategien anført i dette pkt. 6.3 (Investeringsstrategi) kan afviges, såfremt dette vurderes hensigtsmæssigt for aktionærerne. 7 Indre værdi 7.1 Værdien af selskabets formue (aktiver og forpligtelser) værdiansættes (indregnes og måles) af selskabets forvalter i henhold til de enhver tid gældende regler herom, herunder

5 Side 5 lov om forvaltere af alternative investeringsforeninger m.v. og bekendtgørelser udstedt i henhold hertil og Kommissionens delegerede forordning (EU) nr. 231/ Den indre værdi for selskabet beregnes som nærmere beskrevet i pkt Selskabets forvalter oplyser om værdiansættelsen og beregningen af den indre værdi ved offentliggørelse heraf på selskabets hjemmeside, 8 Selskabets kapital og aktier 8.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr og multipla heraf. 8.2 Aktierne er omsætningspapirer og frit omsættelige. Aktierne skal noteres på navn i selskabets ejerbog. Der udstedes ikke ejerbeviser. 8.3 Ingen aktier har særlige rettigheder. 8.4 Bestyrelsen kan træffe beslutning om indløsning af en aktionærs aktier i selskabet, jf. pkt. 8.8 (Bestyrelsens myndighed til amortisation af aktiekapital). 8.5 Aktierne er registreret hos og udstedes i papirløs form gennem VP SECURITIES A/S, CVR nr Udbytte udbetales gennem VP SECURITIES A/S. Rettigheder vedrørende aktierne skal anmeldes til VP SECURITIES A/S efter de herom gældende regler. 8.6 Selskabet offentliggør emissions- og indløsningspriser dagligt på Bestyrelsens bemyndigelse til kapitaludvidelse Bestyrelsen er bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med indtil nom. DKK uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer. Bemyndigelsen er gældende indtil 31. december Tegning skal ske ved kontant indbetaling og til aktiernes indre værdi (egenkapital i forhold til aktiekapital) på tegningstidspunktet med tillæg af 0,50 %. Værdifastsættelsen af selskabets værdipapirer og valuta skal ske på grundlag af officielle børslister på tegningstidspunktet. Der skal hensættes til evt. latent skattebyrde. Der skal ikke medregnes goodwill For de nye aktier skal gælde samme rettigheder som for eksisterende aktier, jf. vedtægternes bestemmelser herom. De nye aktiers rettigheder i selskabet indtræder fra det tidspunkt, hvor aktierne er fuldt indbetalt. 8.8 Bestyrelsens myndighed til amortisation af aktiekapital Selskabets bestyrelse er bemyndiget til én gang hver måned at nedsætte aktiekapitalen ved indløsning af en eller flere aktionærer. Indløsning af en aktionær kan kun ske på baggrund af anmodning om indløsning fra en aktionær.

6 Side Enhver aktionær har ret til at kræve sine aktier indløst. Det er en forudsætning, at den pågældende aktionær lader alle sine aktier i selskabet indløse, medmindre bestyrelsen giver tilladelse til indløsning af en del af aktierne Bestyrelsen er forpligtet til at træffe beslutning om indløsning ved udgangen af hver måned, hvor en aktionær skriftligt har meddelt selskabet, at aktionæren ønsker sine aktier indløst under forudsætning af, at meddelelsen er kommet frem til selskabet inden 5 bankdage før den pågældende måneds udløb Indløsning sker til aktiernes indre værdi (egenkapital i forhold til aktiekapital) ved måneds udløb, med et fradrag på 1 %. Værdifastsættelsen af selskabets værdipapirer og valuta skal ske på grundlag af officielle børslister på indløsningstidspunktet. Der skal hensættes til evt. latent skattebyrde. Der skal ikke medregnes goodwill Det er en forudsætning for en aktionærs ret til at kræve sine aktier indløst, at der er tilstrækkelige midler i selskabet til sikring af, at selskabets kapitalberedskab til enhver tid er forsvarligt, jf. selskabslovens 115, nr. 5, og at der efter indløsning er dækning for de reserver, der er bundne i henhold til lov eller vedtægter, jf. selskabslovens 179, stk. 2, samt at der om nødvendigt i Erhvervsstyrelsens it-system sker opfordring til kreditorerne om anmeldelse af krav i henhold til selskabslovens Selskabets betaling til aktionæren skal i tilfælde af udsendelse af opfordring til kreditorerne afvente udløbet af 4-ugers offentliggørelsesperioden i Erhvervsstyrelsens itsystem, jf. selskabslovens , samt kapitalnedsættelsens endelige registrering hos Erhvervsstyrelsen En indløsende aktionær er selv ansvarlig for at indhente eventuel fornøden dispensation fra skattemyndighederne Såfremt der ikke er tilstrækkelige midler i selskabet til opfyldelse af kravene i selskabslovens 115, og aktionæren derfor ikke kan kræve sine aktier indløst, kan aktionæren i stedet kræve, at selskabet skal opløses ved likvidation, medmindre én eller flere af de øvrige aktionærer i selskabet tilbyder at købe den udtrædende aktionærs aktier til den ovenfor nævnte indløsningskurs. Hvis en aktionær som anført kræver selskabet opløst ved likvidation, og hverken én eller flere af de øvrige aktionærer i selskabet har tilbudt at købe den udtrædende aktionærs aktier til den ovenfor nævnte indløsningskurs, er de øvrige aktionærer forpligtet til at stemme for selskabets likvidation på generalforsamlingen. 9 Regnskabsår 9.1 Selskabets regnskabsår løber fra den 1/1 til den 31/12. Første regnskabsår løber fra selskabets stiftelse til den 31/ Tegningsregel 10.1 Selskabet tegnes af en direktør i forening med bestyrelsesformanden, eller af den samlede bestyrelse.

7 Side 7 11 Generalforsamlingen 11.1 Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen tidligst 5 ugers og senest 3 ugers varsel før generalforsamlingen på selskabets hjemmeside, samt ved skriftlig meddelelse til alle i ejerbogen noterede aktionærer, som har fremsat begæring herom Den ordinære generalforsamling skal afholdes i så god tid, at den godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervsstyrelsen, så den er modtaget i Erhvervsstyrelsen inden udløbet af fristen i årsregnskabsloven Alle generalforsamlinger afholdes i selskabets hjemstedskommune Bestyrelsen udpeger en dirigent, der leder forhandlingerne på generalforsamlingen og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsområde, stemmeafgivning og dennes resultater Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal omfatte: 1. Bestyrelsens forelæggelse af årsrapport med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten. 2. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. 3. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 4. Valg af revisor. 5. Forslag fra bestyrelsen om, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til - i et tidsrum af 18 måneder fra generalforsamlingens dato at selskabet kan erhverve selskabets aktiekapital for de frie reserver mod et vederlag, der skal modsvare selskabets indre værdi med et fradrag på 0,50 %, som opgjort i pkt Eventuelt 11.6 Enhver aktionær er berettiget til at få et bestemt angivet emne behandlet på den ordinære generalforsamling. Forslaget herom skal være modtaget af selskabet senest 6 uger før generalforsamlingen. Modtages forslaget senere end 6 uger før generalforsamlingen, kan bestyrelsen dog beslutte, at forslaget er fremsat i så god tid, at emnet alligevel optages på dagsordenen I en periode på 3 uger før generalforsamlingen og frem til og med dagen for generalforsamlingen vil der på selskabets hjemmeside, være fremlagt kopi af indkaldelsen med dagsorden, de fuldstændige forslag, de dokumenter, der fremlægges på generalforsamlingen, oplysninger om stemme- og kapitalforhold på tidspunktet for indkaldelsen samt om formularer til afgivelse af fuldmagt og brevstemmer.

8 Side 8 12 Møderet og stemmeret 12.1 En aktionærs ret til at deltage i en generalforsamling og til at afgive stemme fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen ligger en uge før generalforsamlingen. De aktier, den enkelte aktionær besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af notering af aktionærens kapitalejerforhold i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som aktieselskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen Enhver aktionær, der er berettiget til at deltage i generalforsamlingen, jf. pkt.12.1, og som ønsker at deltage i en generalforsamling, skal senest tre dage før dens afholdelse anmode om et adgangskort til generalforsamlingen. Medmindre aktionæren oplyser, hvortil adgangskort ønskes sendt, skal adgangskortet afhentes på selskabets kontor senest dagen inden generalforsamlingen På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på kr én stemme Alle beslutninger på generalforsamlingen vedtages med simpelt stemmeflertal, medmindre selskabsloven eller vedtægterne foreskriver andet I tilfælde af stemmelighed bortfalder forslaget Til vedtagelse af beslutninger om ændring af vedtægterne eller om selskabets opløsning kræves, medmindre andet følger af selskabsloven eller af vedtægterne, at beslutningen vedtages med 2/3 såvel af de afgivne stemmer, som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital. Endvidere skal mindst 75 % af aktiekapitalen være repræsenteret Er 75 % af aktiekapitalen ikke repræsenteret på generalforsamlingen, men forslaget vedtages med 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital, skal der indenfor 3 uger indkaldes til ny generalforsamling, hvor forslaget kan vedtages med 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den repræsenterede aktiekapital, uden hensyn til om 75 % af aktiekapitalen er repræsenteret Forslag der enten stilles eller anbefales af bestyrelsen, kan altid vedtages såfremt 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital afgiver stemmer for forslaget, uden hensyn til hvor stor en del af aktiekapitalen der er repræsenteret Stemmeretten kan udøves ved fuldmægtig på betingelse af, at denne godtgør sin ret til at deltage i generalforsamlingen ved forevisning af adgangskort og ved fremlæggelse af en skriftlig, dateret fuldmagt. Aktionærer, der er berettiget til at deltage i en generalforsamling, jf. pkt. 12.1, kan endvidere afgive stemmer ved brevstemme. Brevstemmer skal afgives skriftligt og være selskabet i hænde senest dagen før generalforsamlingen.

9 Side 9 13 Bestyrelse og direktion 13.1 Selskabet ledes af en af generalforsamlingen for et år ad gangen valgt bestyrelse bestående af 3 medlemmer. Fondsmæglerselskabet InvesteringsRådgivning A/S har ret til at udpege et medlem af bestyrelsen Til ledelse af den daglige virksomhed skal bestyrelsen ansætte en direktør Bestyrelsen og direktionen forestår ledelsen af selskabets anliggender. Bestyrelsen skal sørge for en forsvarlig organisation af selskabets virksomhed, idet det indbyrdes forhold imellem bestyrelse og direktion fastlægges af reglerne i selskabsloven Bestyrelsen vælger selv sin formand. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af samtlige medlemmer er til stede, og alle medlemmerne er indkaldt med passende varsel. Bestyrelsens afgørelser træffes ved simpelt stemmeflertal, dog kræver ændringer i direktionen samtykke fra det af Fondsmæglerselskabet Investeringsrådgivning A/S udpegede bestyrelsesmedlem Bestyrelsen samles så ofte det findes nødvendigt, og indkaldes efter begæring af et bestyrelsesmedlem eller af en til Erhvervsstyrelsen anmeldt direktør eller revisor. Der føres en protokol over forhandlingerne, som underskrives af de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen Bestyrelsen fastsætter en forretningsorden for udførelsen af sit hverv Bestyrelsens medlemmer oppebærer et årligt honorar, der kræver generalforsamlingens godkendelse Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage sådanne ændringer til selskabets vedtægter, som ændringer i lovgivningen nødvendiggør, eller som Finanstilsynet påbyder Bestyrelsen træffer beslutning om, hvorvidt selskabet skal indgive ansøgning om optagelse til handel af selskabets aktier på et reguleret marked. 14 Forvalter 14.1 Bestyrelsen skal udpege en forvalter for selskabet. Bestyrelsen kan til enhver tid beslutte at skifte forvalter. 15 Depositar 15.1 Selskabets finansielle aktiver skal forvaltes og opbevares af en depositar. Bestyrelsen træffer beslutning om valg af depositar. Bestyrelsen kan til enhver tid beslutte af skifte depositar. 16 Revision 16.1 Selskabets årsrapporter revideres af en af generalforsamlingen valgt statsautoriseret revisor. Valget sker for et år ad gangen. Fratrædende revisor kan fravælges. Som revisor kan vælges ét revisionsselskab.

10 Side Oplysninger til aktionærerne 17.1 Ved væsentlige ændringer eller overskridelse af selskabets risikorammer, investeringsstrategi eller risikoprofil vil selskabets forvalter offentligøre meddelelse herom på selskabets hjemmeside, Offentliggørelsen skal ske hurtigst muligt efter at beslutning om ændringen er truffet, eller selskabets forvalter har konstateret en overskridelse Forvalteren offentliggør de oplysninger samt eventuelle væsentlige ændringer af disse, som skal stilles til rådighed for aktionærerne i overensstemmelse med lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. 62, ved at gøre oplysningerne tilgængelige på selskabets hjemmeside, Ændringer eller opdateringer til selskabets udbudsdokument vil blive offentliggjort på selskabets hjemmeside, hvor en beskrivelse af ændringerne vil fremgå sammen med den opdaterede version af udbudsdokumentet Selskabet opfylder sine øvrige oplysningsforpligtelser over for aktionærerne ved meddelelse til hver enkelt aktionær, offentliggørelse via årsrapporten eller ved at gøre oplysningerne tilgængelige på selskabets hjemmeside, Således vedtaget den 7/ Som dirigent: ---ooo0ooo--- René Krogh Andersen

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 34 69 92 24 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at besidde andele i afdeling I&T

Læs mere

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 30 71 44 07 I&T Erhvervsobligationer IA/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 1.2 Binavne 1.2.1 Selskabets binavn er Erhvervsopsparing A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr FALCON INVEST Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr. 35 52 80 32 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Falcon Invest Flex A/S. 1.2 Selskabets binavn er Falcon Invest A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter. BI Erhvervsejendomme A/S. CVR nr

Vedtægter. BI Erhvervsejendomme A/S. CVR nr Vedtægter BI Erhvervsejendomme A/S CVR nr. 39 47 27 83 Side 2 Indholdsfortegnelse: 1 Navn... 3 2 Hjemsted... 3 3 Formål... 3 4 Selskabets kapital og aktier... 3 5 Bestyrelsens bemyndigelse til kapital

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

IR Erhverv A/S VEDTÆGTER. CVR nr l FOR

IR Erhverv A/S VEDTÆGTER. CVR nr l FOR VEDTÆGTER FOR IR Erhverv A/S CVR nr. 34 08 03 2l 1 NAVN Selskabets navn er IR ErhvervA/S. D 3 HJEMSTED Selskabets hjemstedskommune er Herning. ronuä, B.r Formål Selskabets formål er at skabe en langsigtet

Læs mere

VEDTÆGTER 27. august Investeringsselskabet Artha Max A/S

VEDTÆGTER 27. august Investeringsselskabet Artha Max A/S VEDTÆGTER 27. august 2012 F O R Investeringsselskabet Artha Max A/S 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Investeringsselskabet Artha Max A/S. 1.2 Selskabets formål er at maksimere afkastet

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S VEDTÆGTER 15. maj 2012 FOR Investeringsselskabet Artha12 A/S 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Investeringsselskabet Artha12 A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe et gennemsnitligt afkast

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S VEDTÆGTER For Fast Ejendom Danmark A/S 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Fast Ejendom Danmark A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavn: Fast Ejendom Holding A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Adv. Jakob B. Ravnsbo J.nr. 214966-AAJ-WLS VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

Formuepleje LimiTTellus A/S. vedtægter

Formuepleje LimiTTellus A/S. vedtægter Formuepleje LimiTTellus A/S vedtægter FORMUE PLEJE LimiTTellus FoRmuepleje limittellus A/S Vedtægter 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr. 27 92 74 24 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er WH Index A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe en langsigtet formuevækst, der ligger over markedsafkastet,

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S. vedtægter

Formuepleje Optimum A/S. vedtægter Formuepleje Optimum A/S vedtægter FORMUE PLEJE Optimum FoRmuepleje Optimum A/S Vedtægter 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Formuepleje LimiTTellus A/S

Formuepleje LimiTTellus A/S Formuepleje LimiTTellus A/S VEDTÆGTER LIMITTELLUS FORMUEPLEJE LIMITTELLUS A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje LimiTTellus

Læs mere

formuepleje safe a/s v e d t æ g t e r s a f e

formuepleje safe a/s v e d t æ g t e r s a f e Formuepleje Safe A/S vedtægter safe FoRmuepleje Safe A/S Vedtægter 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 selskabets navn er Formuepleje Safe A/S. Selskabets hjemsted er Århus Kommune. 1.2 selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

VEDTÆGTER For WH Index Growth A/S, CVR nr Navn og formål. 2. Selskabets kapital og aktier. 3. Generalforsamlinger

VEDTÆGTER For WH Index Growth A/S, CVR nr Navn og formål. 2. Selskabets kapital og aktier. 3. Generalforsamlinger 1 VEDTÆGTER For WH Index Growth A/S, CVR nr. 33 35 53 94 1. Navn og formål 1.1 Selskabets navn er WH Index Growth A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe en langsigtet formuevækst, der ligger over markedsafkastet,

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER 30. juni 2016 Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr. 29824088 VEDTÆGTER Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Scandinavian Private Equity A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER PER AARSLEFF HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 SAGSNR. 1035412 MSN/ES DOK. NR. 45804007-1 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet N.T.G. A/S. 2. Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr

Vedtægter. A/S Det Østasiatiske Kompagni. CVR-nr Vedtægter A/S Det Østasiatiske Kompagni CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på ØK s ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er A/S Det Østasiatiske

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S VEDTÆGTER For, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er med binavnet Vision A/S (). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom. Investeringen kan ske i form af egenkapital

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed, herunder ved investering

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Copenhagen Network A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Copenhagen Network A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at drive IT Business virksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S VEDTÆGTER JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Jobindex A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Jobsafari A/S

Læs mere

2.6 Ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse hverken helt eller delvist.

2.6 Ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse hverken helt eller delvist. Som vedtaget af generalforsamlingen 04-06-2015 VEDTÆGTER FOR TRENDS INVEST I A/S CVR-NR. 33496494 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Trends Invest I A/S. 1.2 Selskabets binavn er DK Trends

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af:

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af: Forslag til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling den 28. august 2013 VEDTÆGTER for Harboes Bryggeri A/S CVR nr. 43 91 05 15 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboes Bryggeri A/S.

Læs mere

INNOLAB CAPITAL INDEX A/S BILAG 2: VEDTÆGTER

INNOLAB CAPITAL INDEX A/S BILAG 2: VEDTÆGTER INNOLAB CAPITAL INDEX A/S BILAG 2: VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Innolab Capital Index A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er langsigtet at levere et stabilt højt afkast med lav risiko

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr Vedtægter Orphazyme A/S, CVR-nr. 32 26 63 55 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Orphazyme A/S. 1.2 Selskabets formål er forskning, udvikling, produktion, markedsføring, salg og/eller licensudstedelse

Læs mere

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S.

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. Vedtægter AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr. 39 18 80 07 Navn 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. 1.2 Selskabets binavn er AUInvest A/S. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller via

Læs mere

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aarhus, 27. maj 2015 Selskabsmeddelelse fra Prime Office A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 92/2015 Side

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE HOTELLER A/S

VEDTÆGTER FOR DANSKE HOTELLER A/S FOR DANSKE HOTELLER A/S ÆNDRINGSFORSLAG TIL SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske Hoteller A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet Nordjyske Hoteller A/S. 2 Selskabets

Læs mere

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter A.P. Møller - Mærsk A/S Vedtægter Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. I. Almindelige bestemmelser Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Aktieselskabet Dampskibsselskabet Svendborg

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr VEDTÆGTER For Danish Crown A/S CVR-nr. 26 12 12 64 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Danish Crown A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Danish Crown Holding A/S, DC Holding

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter tor Flügger group A/S

Vedtægter tor Flügger group A/S Vedtægter tor Flügger group A/S Indhold: 01. 02. Selskabets navn og formål side 2 03. 06. Aktiekapital, aktiebreve mv... side 2 07. 12. Generalforsamlinger......... side 3 13. 15. Bestyrelsen. side 5 16.

Læs mere