Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl i på administrationskontoret, Gersagerparken , 2670 Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl i på administrationskontoret, Gersagerparken , 2670 Greve"

Transkript

1 25. november 2015 Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. november 2015 kl i på administrationskontoret, Gersagerparken , 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Preben Husted (PH), Marianne Carentius (MC), Niels Kjøller(NK), John Pedersen (JP), Carl Jensen (CJ) og Inga Ellborg (IE) Per Felby (PF), John T. Olsen (JTO), Peer Petersen (PP), Flemming Eriksen (FE) og Pia Bakkestrøm 2015 Dagsordenspunkt Begrundelse Referat 31 Indledning Orientering om mødets forventede forløb, herunder bemærkninger til dagsordenen. 32 Godkendelse af referat Referat fra sidste møde den 26. august 2015 (bilag 1) Godkendt 33 Regnskab 15 og budget 2016 Revisionen er i gang med den årlige gennemgang af afstemninger, konteringer m.m. Den indledende runde har givet anledning til supplerende spørgsmål om budgetopfølgning m.v., som er besvaret. Revisionen fortsætter i de kommende måneder. Budgetterne for de 3 store afdelinger er udarbejdet og foreligger godkendt på beboermøderne, Budgetterne vedhæftes som bilagene 2 4 til organisationsbestyrelsens endelige godkendelse. For så vidt angår afdeling 2410 har der været afholdt et (afdelings)møde i afdelingens fællesrum, med repræsentanter fra Greve Kommune, ejendomskontoret i Hedelyparken og administrationen, hvor afdelingens behov i relation til budgettet blev drøftet. Der var opstillet en række ønsker, hvoraf nogle umiddelbart kunne afklares og andre nærmere skulle undersøges. Det var ikke ønsker, der umiddelbart gav anledning til yderligere hensættelser, idet disse kunne holdes inden for de givne rammer uden behov for huslejestigning. Administrationen anbefaler en godkendelse af budgettet, vedlagt som bilag 5. Budgetopfølgning på selskabet omdelt. Revisionsudgifterne fra BDO gennemgået, herunder et efterslæb fra 2014, som er betalt i år. Særligt Helles sygdomsperiode har været belastende og vil påvirke resultatet for 2015 i negativ retning. Budgetterne for 2401, 2425 og 2426 blev taget til efterretning, Hvad angår afd vurderes niveauet for konto 116 at være passende. Budgettet for 2410 godkendtes. Der foretages budgetopfølgninger hver måned inkl. nødvendig opfølgning.

2 Endelig vedlægges budget for selskabet som bilag 6. Det bemærkes, at regnskabet for 2015 forventes at udvise et underskud som følge af de administrative udfordringer i forbindelse med Berits og Helles afgang. Det vil dog ikke påvirke 2016, hvor organisationen er på normal styrke. Budgettet er fremskrevet med forventede udgiftsstigninger og anbefales ligeledes godkendt. Budgettet for 2400 Selskabet gennemgået og godkendt. 34 Status på byggearbejder a. Gersagerparken Isoleringen af facaderne fortsætter planmæssigt. De umiddelbare tilbagemeldinger fra de beboere, hvor der er foretaget isolering, er positive. Der kan dog være en række følgevirkninger efter isoleringen, der nærmere skal undersøges. Der er udarbejdet en energirapport på et par af blokkene, med de foretagne foranstaltninger flytter gradering fra G til D. Der vil efterfølgende blive foretaget tilsvarende energiundersøgelser i de øvrige blokke, efterhånden som isoleringen skrider frem. Isoleringsarbejderne er tæt på at være færdig (p.t. 85%) og tidsplanen overholdes. Den ønskede virkning af isoleringen ser ud til at blive opfyldt. Trækgenerne er i stort omfang fjernet. Følgevirkningerne er allerede påvist ved energirapport. b. Grønlykkeparken Der arbejdes fortsat med etablering af LED belysning i udeområderne. Taget til efterretning. c. Hedelyparken Der er iværksat et større udredningsarbejde på de tiltag, der forventes at skulle iværksætte inden for en kortere tidshorisont. Det bliver en omfattende opgave, hvor der allerede er igangsat opgaver med renovering af kloakker m.m. d. Skoleholmen Gulvene i Skoleholmen er meget slidte. I forbindelse med dialogmødet med medarbejderne, der fremførte beboernes ønsker, var gulvet absolut højeste prioritet. En gennemgang viste, at der var gode muligheder for at finde andre og mere hensigtsmæssige løsning end nedslibning af det eksisterende trægulv. Der arbejdes videre på en løsning, eventuelt med en del af gulvbelægningen med pålagt vinyl. Afdelingsbestyrelsen har møde med ingeniør om helhedsplan den 1. december Gulvene bør laves, kan ikke slibes. Ligesom lakering vil være problematisk. Alternativ løsning undersøges (Klikgulv og/eller vinyl). 35 Udlejningsstatistik Gersagerparken: i alt 67 svarende til 10,07 % i alt 78 svarende til 11,69 % i alt 41 svarende til 6,14 % til dato i alt 51 (7,45%) Skoleholmen: i alt 0 svarende til 0 % i alt 1 svarende til 10 % i alt til dato i alt 2 (20%)

3 Hedelyparken: i alt 17 svarende til 6,46 % i alt 22 svarende til 8,95 % i alt 8 svarende til 3,12 % til dato i alt 9 (3,51%) Grønlykkeparken: i alt 51 svarende til 19,24 % i alt 33 svarende til 9,04 % i alt 34 svarende til 9,31 % til dato i alt 33 (11,95%) Grønlykkeparken er særligt mærket af mange dødsfald i Taget til efterretning 36 Sager under behandling a. Personaleforhold Der vil i administrationen ske en tilpasning af arbejdsopgaverne i forbindelse med administrationens ændrede struktur og arbejdsopgaver. Lars stopper primo b. Hybler m.v. Østre Landsrets dom i Hybelsagen stadfæstede byrettens dom der gav BS61 medhold på alle punkter. Godtgørelsesbeløbet blev dog nedsat med et efter omstændighederne mindre beløb. Netto betyder det, at Greve Kommune betale kr ,38 + egne omkostninger. Men dertil kommer, at det nu er fastslået hvem der betaler for istandsættelsen af nr. 51. Der vil på mødet blive givet en redegørelse for resultatet og konsekvenserne af dommen. PF orienterede om sagen og pegede dels på det positive kontante resultat, dels på afklaringen af renoveringen af nr. 51. Taget til efterretning. c. Hjemmesiden Hjemmesiden fungerer nu efter hensigten og med afdelingernes selvstændige præg herpå. PF lægger ind fremover. Punktet udgår. d. Hjertestartere Alle hjertestartere er nu på plads. Det indstilles at dagordenens punkt herom udgår. Punktet udgår. e. Fibia/YouSee Der er nu opnået enighed med både YouSee og Fibia om en ordning, der stiller beboerne frit i relation til valg af leverandør samtidigt med, at priserne blive meget attraktive. Der vil i den kommende uge blive udsendt uddybende materiale til alle beboerne, der nærmere omtaler aftalernes indhold og priserne for de enkelte ydelser. Med henblik at tilvejebringe det bedst mulige udgangspunkt for beboerne er der aftalt følgende ionformationsmøder: I Gersagerparken, afholdes over 2 gange (eftermiddag og aften) 2.12 Hedelyparken som aftenmøde 3.12 Grønlykkeparken som aftenmøde YouSee har udarbejdet en informationsskrivelse med priser, som er klar ti at gå i trykken, når vi siger god herfor. For så vidt angår Fibia har de et velkendt produkt og er ligeledes på vej med en informationsskrivelse. Jeg skal anbefale at vi allerede nu kommer med en udmelding om dag og tid for de respektive informationsmøder. Administrationen har et forslag til indkaldelse med til mødet. Fibia og YouSee vil udarbejde informationsskrivelser om deres produkter og priser. Der udarbejdes særlig BS 61 information om de nye muligheder i forbindelse med det frie valg. Administrationen udarbejder udkast, der sendes til arbejdsgruppens udtalelse inden udsendelse. Der vil blive udleveret tilmeldingsskemaer, der skal afleveres snarest muligt. Status taget til efterretning.

4 f. Klagesager Bestyrelsen i Gersagerparken har i den senere tid fra enkelte beboere oplevet en adfærd, der ikke respekterer beboerdemokratiet men i stedet søger deres egne interesser fremmet ved konstant at fremsætte urimelige og urealistiske krav. Bestyrelsen har noteret sig det utidige pres, der i den forbindelse er lagt på driftspersonale, håndværkere og andre samarbejdsparter. Det har haft til følge, at der er brugt store ressourcer på beboere, der misbruger adgangen til at kræve uden at tage hensyn til omkostningerne, der hermed pålægges de øvrige beboere. Administrationen har i den anledning meddelt driftspersonalet, at alle henvendelser fra de pågældende beboere skal henvises til administrationskontoret. Bestyrelsen kan under hensyn taget til det omfang af krav og grundløse klager bakke op om den af BS 61 direktør trufne beslutning og vil samtidigt tilsikre, at de henvendelser, som bestyrelsen løbende modtager fra disse beboere, tilstilles administrationen til en koordineret besvarelse. Omfanget af klagerne er nu af et omfang der indebærer, at sagen løftes til organisationsbestyrelsen, i det de pågældende klagere har indsendt en meget omfattende klage til Greve Kommune, der her bedt om BS61s udtalelse herom. Der gives en nærmere orientering herom på mødet. Sagen er desværre ikke enestående og der er en klar tendens til dels at klage over alt og alle og dels forvente, at det er bestyrelsen og administrationen, der skal klare klagerens problem, uanset om det er en rigtig anklage eller ej. Det er blevet fuldstændigt gratis at klage for klagens skyld, hvilket belaste systemet i højere og højere grad og det indstilles derfor, at der bakkes op om, at nok er nok. Generelt er omfanget af klager steget ganske betragteligt. Det er naturligvis belastende rent administrativt men håndterligt. Udfordringen kommer fra de beboere, der ligefrem dyrker klagemuligheden til det yderste. Det er en adfærd, der er skadelig og uacceptabel, idet den påvirker driftspersonalet og deres opgaveløsning i urimelig grad. Administrationen har derfor pålagt personalet at henvise alle henvendelser fra disse beboere til PF. Det er samtidigt aftalt med bestyrelsen i Gersagerparken, at kommunikation med de pågældende koordineres således, at besvarelser er entydige og dokumenterede. Bestyrelsen kunne tiltræde den beskrevne procedure herunder at beboerne advares om, at adfærden får karakter af chikane, vil lejemålet blive opsagt. g. Antenneplacering Mobilantennerne er nødvendig for at sikre en god signalformidling. I den anledning er der i BS 61 område placeret 2 antennepositioner, der igennem årene har givet et pænt bidrag til driften. På det seneste er der kommet henvendelser fra stort set alle signaludbyderne med anmodning om nedsættelse at antennelejen som følge af, at man ved de mange sammenslutninger inden for branchen har behov for færre antenner. Det er imidlertid ikke antallet af antenne der har indflydelse på lejen med de m2 som der disponeres over fra lejeren. Der arbejdes på at fastholde lejen på det højest mulige lejebeløb. h. Forsikringer Der har været afholdt møde med boligselskabets forsikringsselskab. Der har været et godt løbende samarbejde og de aftaler om præmienedsættelse, som er en følge af de gennemførte renoveringer er ligeledes gennemført. Der forhandles med TDC om en løsning for både Gersagerparkens og Grønlykkeparkens antenneanlæg. Oversigt over præmiebetalingerne udleveret. Taget til efterretning.

5 37 Sager til orientering a. Partnerskabsaftale BS61 har tilsluttet sig fortsættelsen af Greve Nord projektet. Der er fremsendt ansøgning om prækvalifikation og helhedsplan er under udarbejdelse. b. Fjernvarme Ombygningen af varmecentralen i Gersagerparken er nu tilendebragt. Renoveringen/udskiftning af pumper og ventiler forventes at få en klar cost benefit effect. c. Varmemåling Ændringerne i fjernvarmen og konklusionerne på det ekstraordinære afdelingsmøde i Gersagerparken har haft til følge, at den elektroniske måling og deraf følgende individuelle afregning sf forbrug af varme, blev suspenderet for året Fra 1. januar 2016 skal fjernvarme afregnes individuelt. Deltagelsen er under forudsætning af, at beboerdemokratiets deltagelse i styringen af projektet ikke tilsidesættes. Prækvalifikationen er fremsendt og helhedsplanen for så vidt angår BS61 ligeledes udfærdiget og fremsendt. Boilerrum i Gersagerparken er renoveret. PH oplyste, at der var sat et konsulentfirma på Fjernvarmeværket, med henblik på at se på medarbejderforhold. Varmepriser i 2015 som i Taget til efterretning. d. E-Fakturering Spørgsmålet om E-fakturering ønskes drøftet. Udsættes til næste møde. Administrationen kommer med et oplæg. e. Vangeledet BS 61 har 3 matrikler liggende i Hundigeområdet spredt på en meget tilfældig måde. Havde der blot været en sammenhæng mellem matriklerne kunne de måske udgøre et aktiv, der kunne anvendes til nogle relevante byggegrunde. Der har været tanker om anvendelse af området til forskellige formål men det må antages, at eneste seriøse interessent vil være kommunen, der er ejer af nabogrunden. Vi har tidligere forsøgt at afhænde arealerne uden der har været den helt store interesse herfor. Muligvis er tiderne bedre nu. Der er en henvendelse fra Greve Boligselskab, der har udtrykt interesse for at etablere flere ældreboliger. Der optages drøftelser med GB om et muligt salg. 38 Meddelelser a. Formanden Intet b. Administrationen Bestyrelsesvederlag med fordeling som sidste år vil blive udbetalt

6 c. Gersagerparken Erhvervslejemål i nr.3 På fælles formandsmøde blev Gersagerparken 3 diskuteret, det har stået tomt længe. Der er nu kommet forslag om, at indrette det til gæsterum. Udgifterne i den forbindelse er beskedne. Greve Boligselskab og BS61 deles om udgifterne i lighed med selskabslokalerne. Gæsterummet, når det står færdigt, kan så lejes af beboerne i Gersagerparken. Opstart pr. 1. januar Særlige ordninger Det er vigtigt, at slutdatoen på den særlige ydelse indberettes med den sidste dag i måneden, altså 31.12, således at det fremgår af Huslejeregisteret, at der er betalt for en hel måned. Det er konstateret, at nogle boligorganisationer anvender opkrævningsdatoen, altså den som slutdato på den særlige ydelse. Som konsekvens heraf modtager boligstøttesagen opdatering fra Huslejeregisteret om, at huslejen er nedsat og der beregnes automatisk ny boligstøtte med virkning fra den Dette vil imidlertid kræve en lovændring. Flere julelys i Gersagerparken. Det der har holdt os tilbage er leje af lift. Da der p.t er mange lifte i forbindelse med isolering, har vi forespurgt isoleringsmedarbejderne om det var muligt, at de kunne være behjælpelige. Det ser ud til, at det er ok. Greve Boligselskab sætter også flere lys i deres træer. Repræsentantskabsmøde i 2 Kreds den 1. oktober Niels, Preben deltog Regeringen kommer med lovforslag på almen boligområdet. Begrundelse udgifterne skal holdes nede. Administrationsudgifterne udgangspunkt 2014 Ingen stigning kun prisindekset 2014 det gælder - forsikringer, administration, renholdelse, vedligeholdelse. Flygtninge notat medlemskontakt. Udarbejdes i øjeblikket mellem KL og BL, som skal danne grundlag for en rammeaftale med kommunerne. Fremsendes til os når det er udarbejdet. Flygtninge Kommunen ikke kan lave kollektiver og sætte 5 unge mænd ind i en 5 værelses. 1.januar Administration moms landsskatteretten, Der føres en sag i Landsskatteretten vedr. moms på administration for de boligorganisationer der ikke er selvejende. Digitale afdelingsmøder er lige på trapperne med godkendelse. Der har kørt en prøveordning i BO Vest, der er dog en del sikkerhedsbarrierer, der skal gennemgås inden vi kan køre systemet i Gersagerparken. EU direktiv nye udbudsregler Er på vej Forslag Brev til folketinget udvalg vedr. anvisningsretten. Se vedlagte blev vedtaget

7 d. Hedelyparken Der arbejdes på opsætning af bimåler i klubber med henblik på en eventuel delvis egen betaling. e. Grønlykkeparken Intet f. Ejendomsinspektør JTO, møde med Greve Kommune om affaldssortering. Skakter vil blive lukket senest i Man bør være opmærksom på de økonomiske konsekvenser. g. Tillidsrepræsentant PF har haft møde med tillidsrepræsentanten, der har udtrykt ønske om støtte på kr ,00 til afholdelse af et socialt arrangement. Det blev besluttet at afsætte en ramme på kr , Mødekalender 2016 a. Organisationsbestyrelse. Onsdag 17. februar 2016 Tirsdag 24. maj 2016 Onsdag 24.august 2016 Onsdag 16. november 2016 b. Repræsentantskabsmøder. Onsdag 25. november 2015 (Valgmøde) Tirsdag 31. maj 2016 Onsdag 23. november 2016 Vedtaget Vedtaget c. Afdelingsmøder 40 Eventuelt Carl & administrationen undersøger nærmere mulighederne for et socialt arrangement for bestyrelsen. Per Felby

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve Referat af Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 20. november 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve 25. november 2014 Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Carl

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 8. juni 2015 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Preben Husted (PH) afbud,

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 9. juni 2015 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde torsdag, den 4. juni 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Deltagere: Øvrige: Rainer Petersen (RP), Preben Husted (PH) afbud,

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve Referat af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 18. februar 2015 kl. 18.00 i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, 2670 Greve 19. februar 2015 Deltagere: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben Husted

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl i Gersagerparken 165, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl i Gersagerparken 165, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 15. februar 2017 kl. 18.00 i Gersagerparken 165, 2670 Greve 16. februar 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Referat. af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve

Referat. af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve Referat 26. september 2014 af Organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 24. september 2014 kl. 18.00 i administrationslokalet, Gersagerparken 167, 2670 Greve Deltagere: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 12. oktober 2018 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde onsdag 10. oktober 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag d. 4. juni 2012 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum

Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag d. 4. juni 2012 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum Boligselskabet Farumsødal Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag d. 4. juni 2012 kl. 17.00 i Nordtoft, Farum Hovedgade 54, 3520 Farum DAGSORDEN TIL INTERN BRUG I BESTYRELSEN Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til 1. juni 2012

Indkaldelse til 1. juni 2012 Indkaldelse til 1. juni 2012 konstituerende selskabsbestyrelsesmøde lørdag den 9. juni 2012 kl. 09.00 bestyrelseslokalet i Lindeholmen 2, 2680 Solrød Strand I bestyrelsen: Fra administrationen Dagsorden:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-11-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 17. november 2004 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Referat af 25. januar 2012

Referat af 25. januar 2012 I bestyrelsen: Øvrige: Dagsorden: Referat af 25. januar 2012 ordinært selskabsbestyrelsesmøde tirsdag, den 24. januar 2012 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet i Lindeholmen 2, 2680 Solrød Strand Jørgen Clausen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. december 2014, kl. 16.15 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Grethe Buch, Kim Nielsen, Rene Bavnsgaard,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. maj 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 28. november 2013 Referat Mødeart: Ekstraordinært afdelings- og organisationsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødedato: Tirsdag den 26. november 2013 Mødetidspunkt: kl.

Læs mere

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer

Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Redegørelse for styringsdialog 2010 mellem Egedal Kommune og de almene boligorganisationer Med virkning for 2010 skal det kommunale tilsyn efter Almenboligloven ske ved afholdelse af regelmæssige møder

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 14. december 2011 Udsendt den 1. december Indholdsfortegnelse Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Indholdsfortegnelse 1. Forretningsorden for bestyrelsen...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-11-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 30. september 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl

Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde. Tirsdag den 21. maj 2019 kl A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 14. maj 2019 Referat udsendt den 23. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg

Læs mere

Boligforeningen AAB. Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær

Boligforeningen AAB. Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær Boligforeningen AAB Budget 2019 Afdeling 43 - Ruskær Afdelingsbestyrelsen har i samarbejde med AAB s administration udarbejdet dette forslag til budget. Afdelingsbestyrelsen har godkendt budgettet, men

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 27. maj 2014 3. juni 2014 /csv Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag den. 27. maj 2013, kl. 18:00, på Blovstrød Skole. Deltagere: Formand

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. onsdag den 13. april 2016 kl

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. onsdag den 13. april 2016 kl Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. onsdag den 13. april 2016 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Den 6. maj 2015

Referat. Den 6. maj 2015 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Sionsgade 26 kld. 2100 København Ø Mødedato: 5. maj 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 6. februar 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 20 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 17.00 Hvidovrevej 327, kælderen

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 20 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 17.00 Hvidovrevej 327, kælderen Hvidovre, den 15. maj 2013 Referat Den 14. maj 2013 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 20 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 17.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere: Georg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-04-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Tilstede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Referat af organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl. 16.00, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: (JN) Joan Nielsen (SJ) Steen Johansen TP) Teddy Pedersen (SI) Susse

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/ Bestyrelsesmøde Indkalder: Preben Husted Referent: Preben Husted Inviterede: John T. Olsen Per Felby BS61 Deltagere: Afdelingsbestyrelsens medlemmer + suppleanter Afbud: Leif ferie Dagsorden: Orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015 Tilstede: Afbud: Michael Korsholm Ole Østergaard Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Poul Ankersen Lone

Læs mere

Organisationsbestyrelsen:

Organisationsbestyrelsen: Referat Organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 14. december 2011, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Næstformand Jan Lemser, Bitten

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Referat 7. februar 2013

Referat 7. februar 2013 I bestyrelsen: Fra administrationen Dagsorden: Referat 7. februar 2013 af selskabsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. februar 2013 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet i Lindeholmen 2, 2680 Solrød Strand Jørgen Clausen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 24-06-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere