Bestyrelsens beretning for det forgangne a r

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for det forgangne a r"

Transkript

1 Regnskabsår 2013/2014 Bestyrelsens beretning for det forgangne a r Andelsforeningen er ved afslutningen af dette regnskabsår fyldt 3 år. Bestyrelsen er glad for, at kunne fremlægge endnu et tilfredsstillende resultat og denne beretning inden generalforsamlingen den 23. september 2015 Bestyrelsens fokus og prioriteringer i andelsforeningens tjeneste Det er bestyrelses topprioritet at sikre at foreningen er så økonomisk robust, fysisk velholdt og veldrevet som muligt. Budgetrammerne er fastlagt med økonomisk forsigtighed. Økonomiske beslutninger er baseret på grundig analyse for foreningens bedste. Ikke blot på kort sigt, men også på langt sigt. Bestyrelsen betragter det som sin fornemmeste opgave at sikre at ejendommen som minimum bevarer sin værdi, men frem for alt stiger i værdi i samme takt som ejendommene i nabolaget, som vi ellers sammenligner os med. Bestyrelsen holder løbende øje med udviklingen på låneområdet og hvorvidt der en økonomisk gevinst for foreningen ved at konvertere vores eksisterende lån. Ved sidste General Forsamling blev det besluttet at give bestyrelsen fuldmagt til etablering af et vaskeri. Bestyrelsen har givet grønt lys for etableringen og arbejdsgruppen for vaskeriet afventer på nuværende tidspunkt en byggetilladelse fra kommunen inden den fysiske etablering kan påbegyndes. Arbejdsgruppen for bedre cykelparkering er i dialog med kommunen og der afventes en afgørelse om evt. nedlæggelse af parkeringspladser i Egilsgade for etablering af cykelparkering i stil med dem som er etableret i Gunløgsgade. I lyset af rotteproblemerne efter skybruddet i august 2014 fokuserer bestyrelsen på at kortlægge tilstanden af kloaksystemet med henblik på udskiftning eller renovering heraf. Bestyrelsen har ved hjælp af en arbejdsgruppe ført ejendommens BBR registreringer up to date. Vi har i bestyrelsen realistiske ambitioner med vores ejendom og en liste over potentielle kommende projekter til gavn for foreningen. Bestyrelsen opfordrer alle andelshavere, der er interesseret i at bidrage konstruktivt til foreningens virke, til at deltage aktivt i enten bestyrelsesarbejdet eller i udvalgsgrupper. Vel mødt den 23. september kl i Kulturhuset. med venlig hilsen, BESTYRELSEN

2 Regnskabsår 2013/2014 I det følgende vil blive redegjort for nogle af de centrale dele af arbejdet i foreningens andet leveår: Arbejdet i bestyrelsen Bestyrelsen har i år afholdt: 13 bestyrelsesmøde af hver ca. 3 timers varighed. Dertil kommer adskillige møder i arbejdsgrupperne, møder og dialog med erhvervsudlejere, administrator, dialog og møder medandelshavere og beboere, samt møder med diverse entreprenører. I løbet af året er John Østergaard tiltrådt som ny formand i foreningen. I bestyrelsen har vi budt nye medlemmer velkommen i form af Tom Planck Sørensen, Thea Marie Lind samt de to nye suppleanter Lasse Holse og Kittie Rasmussen. Erhvervslejemålene Bestyrelsen og erhvervsgruppen arbejder målrettet på at skabe en sund kombination af udadvendte og indadvendte erhvervslejemål i ejendommen til gavn for både andelshavere og lejere. Vi har formået at skabe en god dialog og et godt samarbejde imellem bestyrelse og erhvervslejere. I den forbindelse er det værd at nævne at vi som andelsforening nyder godt af vores erhvervslejere, som hvert år bidrager med ca. 2. mio. kr. og derfor er en vigtig indtægtskilde for foreningens driftsbudget. Derudover bidrager erhvervslejerne positivt med liv og glade dage omkring ejendommen. I dette regnskabsår har Rajissimo forladt ejendommen, hvorefter ilash & Brows overtog lejemålet i Egilsgade 24. I ilash & Brows tidligere lokale i Egilsgade 22 tv. er Second hand butikken Diamonds and Rust flyttet ind. Cafeen i Gunløgsgade 39 har skiftet ejer og hedder nu Café Bryggen. Lejemålet i Gunløgsgade 39 tv er overtaget af Tobis Café som har planer om at etablere kontor i lokalet. Dan Rasmussen VVS har overtaget Poul Martinsen VVS lokaler i Gunløgsgade. Yoga krop er flyttet ind i Egilsgade 30 th. og Tiger Træning er flyttet ind i Egilsgade 34 tv. Café Alma har overtaget dele af Dan Rasmussen VVS lokaler til at udvide Café Alma. Vi hilser alle de nyankomne erhvervslejere velkommen til vores skønne ejendom og ønsker dem en sund økonomi og en veldrevet forretning. Vedligehold på ejendommen Når vi udfører arbejde på ejendommen, er det vigtigt at sondre mellem reparation og vedligeholdelse på den ene side og nyanskaffelser/moderniseringer på den anden. Vi har i det forløbne år blandt andet foretaget partiel udskiftning af faldstammer, malet 3 mellemgange i Gunløgsgade, 2 nye varmepumper til varmecentralen, diverse malerarbejde af facade og vinduer, udskiftning af kloakdæksler i gården, udskiftning af trappetrin og forkanter i Egilsgade 32, ny sandkasse ved Gunløgsgade 43, samt udbedring af kloakskader og efterfølgende rotteproblemer og meget mere.

3 Regnskabsår 2013/2014 I øjeblikket er HOFOR i gang med at etablere klimavenlig fjernvarme på store dele af Islands Brygge. Derudover er vi i gang med at højvandssikre lejemålene Café Alma og Varmt Vand for Solen. Næste regnskabsår byder også på færdig etablering af det nye vaskeri. Bestyrelsen vil samtidig arbejde på at kortlægge ejendommens kloaksystem med henblik på at etablere en renoverings/udskiftningsplan af kloakledningsnettet. Kommunikation og sociale arrangementer: Fokus på god dialog Bestyrelsen har udsendt 1 nyhedsbreve i løbet af det forgangne år og der er svaret på adskillige henvendelser. På foreningens hjemmeside er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Der blev opsat juletræ i gården i begyndelsen af december 2014 samt afholdt julecafe i december med gløgg og æbleskiver. Til sommerarrangement blev der budt på jordbær og Cava til de voksne, samt slik, flødebolle og sodavand til de små. Stemningen var god og ca. 40 glade unge og gamle mødte op og sludrede i sommerferie solen. Økonomi Foreningen har i forhold til budgettet oplevet en mindre indtægtsstigning på Foreningens løbende vedligeholdelse afviger samlet set med en merudgift på ca i forhold til budgettet. Afvigelsen kan blandt andet tilskrives uforudsete udgifter i forbindelse med udbedring af kloakskader og tilstødende rotteproblemer efter skybruddet, som beløb sig i ca kr. I Foreningens andet regnskabsår har vi genereret et overskud på kr. ( kr. i overskud på driftsbudgettet og kr. i overskud på salg af andele). Dette flotte overskud skyldes primært, at foreningen har solgt 3 lejeboliger som andele. Det betyder at vi fortsat har 63 beboelseslejemål og 35 erhvervslejemål i ejendommen. Overskuddet fra foreningens salg af andele er ikke indregnet som en del af foreningens driftsbudget. Overskuddet er benyttet til at afdrage på foreningens 10årige fastforrentede obligationslån, som dermed ekstraordinært at nedskrevet med i alt ca. 2 mio. Årsagen til at foreningen prioritere at indbetale ekstraordinært på dette realkredit lån er, at foreningen dermed kan afvikle lånet inden vi skal refinansiere vores 145 mio. afdragsfrie F10lån i Det er essentielt med denne afvikling, da det giver foreningen en buffer på 3,2 mio. til evt. rentestigninger m.m. der kan være aktuelt på dette tidspunkt.

4 Regnskabsår 2013/2014 Budget 2015/2016 Når vi ser på budgettet for 2015/2016, er det bestyrelsens realistiske forventning, at foreningen er i stand til at slutte med et overskud på ca kr. Der lægges i budgettet op til, at boligafgiften for alle andelshavere holdes uændret, således at evt. stigende skatter og afgifter absorberes i budgettet. Bestyrelsen har fokus på at det nyligt optagne fastforrentede lån skal være afviklet senest i 2022, hvor foreningen skal refinansiere det afdragsfrie 145 mio. kroners F10 lån. Derfor er der i budgettet for 2015/2016 indlagt et ekstra ordinært afdrag på kroner. Vi glæder os til at se så mange af jer, som muligt, veloplagte og aktive Vel mødt den 23. september!

5 År 2014 den 23. september kl afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Saga G. Generalforsamlingen afholdtes Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S. Mødt eller repræsenteret ved fuldmægtig var 91 ud af 212 andelshavere. Endvidere deltog advokat Claus Clausen og revisor Anders Bjerglund. 1. Valg af dirigent og referent. Advokat Claus Clausen blev valgt som dirigent, og som referent valgtes bestyrelsens konstituerede sekretær, JuneCatherina Starling. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkáldt, varslet og beslutningsdygtig for så vidt angår de punkter, der var på dagsordenen. Dog kunne forslagene om ændringerne i vedtægterne ikke endelig vedtages, idet 2/3 andelshaverne ikke var repræsenteret. 2. Bestyrelsens beretning og forslag E fra Søren Bald om erhvervsudlejning. Formand John Østergaard aflagde beretning. Beretning var udsendt sammen med indkaldelsen og offentliggjortpå foreningens hjemmeside hos Egemar & Clausen, hvortil der henvises. Formanden supplerede den skriftligeberetning: Formanden oplyste bl.a., at der er 66 lejelejligheder og 36 erhvervslejemål. Hele kælderen er udlejet. Erhvervslejemålene giver en indtægt på mere end en millionårligt. Formanden henstillede på den baggrund til,at foreningen skulle have et positivt samarbejde med erhvervslejerne, da de betaler en væsentlig del af foreningens årlige driftsudgifter og dermed er med tilat holde boligafgiften på et fornuftigt niveau. Bestyrelsen vil tilstræbe at leje ud tilerhvervslejere, der ikke er støjende, beboerne reduceres mest muligt. således at generne for Der er konstateret rotter i gården. Forholdet er anmeldt til Københavns Kommune, som har iværksat det fomødne. Det er desværre netop konstateret, at kloakkerne trænger tilrenovering. Det vil medføre en udgift på måske i størrelsesordenen kr Arbejdet vil blive udført i etaper bl.a. af økonomiske årsager. Bestyrelse retter stor tak tilvicevært Carsten Jensen. Han er et stort aktiv for foreningen. Han har varetaget hvervet alene, siden hans kollega gik på pension. Han har også proaktivt stået på pletten på en søndag, da der sidst var skybrud, som betød en hurtig hjælp og hurtig skadebegrænsning. Bestyrelsen opfordrertilmere og flere sociale aktiviteter i foreningen. Formanden takkede Pia Grønbek for arbejdet i forbindelse med omlægning af foreningens realkreditlån tilet nyt lån på betydeligt bedre vilkår.

6 Der var enkelte bemærkninger til beretningen, og der var andelshavere, der gav udtryk for, at de var generet af støj og larm fra erhvervslejemålet Isfabrikken Rajissimmo. Formanden oplyste, at bestyrelsen var klar over generne og havde indgået et forlig med lejer. Det har medført en ekstraomkostning på ca. kr ,00. Bestyrelsen var glad for, at lejeforholdet var afsluttet. Det var ikke gener der kunne forudses ved indgåelse af lejemålet, men som tidligerenævnt, vil bestyrelsen tilstræbeat finde erhvervslejere, der ikke forventes af støje så meget. Det blev besluttet at behandle forslag E fra Søren Bald om erhvervsudlejning i fortsættelse af drøftelserne omkring generne fra nogle erhvervslejligheder. Søren Bald motiverede forslaget. Herefter udspandt sig en del diskussion om, erhvervslejemålene. Bestyrelsen oplyste, at en del erhvervslejere er arvet fra tidligereejer, og en del er udlejet af Per Skovhus, mens han havde ansvaret for udlejningen. Cafe Emilie har fået afslag på at lave køkken på grund af forventede lugtgener. Konklusionen blev enighed om, at erhvervsudlejning ikke må være til unødig gene for andre beboere. Andelshavere efterlyste en husorden. Bestyrelsen gør opmærksom på at husordenen står på hjemmesiden og på opslagstavlerne i hver opgang. Bestyrelsen vil undersøge, om husordenen skal målrettes erhvervsudlejningen. Dirigenten konstaterede, at beretningen var taget tilefterretning af forsamlingen. 3. Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsberetning, samt godkendelse af årsrapporten. Revisor Anders Bjerglund gennemgik regnskabet med resultatopgørelse og balance. Revisor gjorde opmærksom på, at revisorpåtegningen var rettet i forhold tildet udsendte, således at det nu udtrykkelig var anført, at revisor ikke havde fundet anledning til at komme med kritiske bemærkninger tilregnskabet. Revisor oplyste, at overskuddet er kr , større end forventet. Ejendomsvurderingen er 1 million højere end forrige år. Egenkapitalen er steget med ca. 3 millioner, som følge af frasalg af andele. Foreningen har solgt 14 lejligheder. De 8 i forrige regnskabsår og de 6 i det netop afsluttede regnskabsår. Foreningens bankgæld, som andelshaverne hæftede for personligt, er indfriet den 2. juli2014. Lejligheder bliver solgt med en forljeneste på ca kr. for lejlighederne på 60 m2. Når der sælges en lejlighed, bliver de foreningenlandelshaverne ikke rigere. Formuen vokser ganske vist, men der er flere andelshavere tilat dele denne. Provenuet fra salg forbedrer likviditeten og kan give mulighed for at afdrage på gælden. Næstformanden oplyste, at det var en forudsætning for banklånet, at dette skulle nedbringes i takt med salg af lejligheder. Selv om banklånet nu er indfriet og erstattet med kreditforeningslån, skal provenuet fra salg af lejligheder fortsat anvendes til opsparing eller til at afdrage på kreditforeningsgælden. I modsat fald vil andelsværdien falde. En andelshaver gjorde opmærksom på, at hendes bank havde oplyst, at man som bank opfattede en forening for sund, hvis værdien af ejendommen kun var belånt med 50 %. Dirigenten gjorde opmærksom på, at belåningsgrader på 50 % og derunder kun ses hos ældre foreninger.

7 25. ikke Revisor Anders Bjerglund oplyste, at der er nye krav til nøgletal i lov om andelsboligforening og andre boligfællesskaber, som fremgår af årsrapportens side 22 Andelsværdien er beregnet på side 26 til uændret kurs 9 pr. indskudt krone. En andelshaver spurgte, hvorfor den teoretisk maksimale værdi er faldet. Revisor svarede, at det er en konsekvens kursreguleringer på gælden. Dirigenten konstaterede, at regnskabet, herunder andelsværdien på kr. 9 pr. indskudt krone blev godkendt. 4. Forelæggelse af drifts og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel stigning af boligafgiften og forslag F fra Søren Bald. Pia Grønbek og Claus Clausen gennemgik budget 2014/2015 og oplyste, at der skulle være en ekstra linje hvor der er afsat kr ,00 tilekstrahonorar. Det var således ikke forslag om, at formandens og næstformanden honorar skulle sættes op. Der er ikke budgetteret med udgifter til kloakkerne, da kloakproblemer først er kommet til bestyrelsens kendskab efter budgetudarbejdelsen. De nødvendige udgifter til at renovere kloakkerne vi blive afholdt af det afsatte vedligeholdelsesbeløb og evt. af de hensatte beløb til vedligeholdelse. Renoveringen af kloakkerne vil ske i etaper alle i det kommende år. Bestyrelsen kender endnu ikke udgiften til renovering af kloakkerne, men det kan løbe op i anslået 2 mio. kr. Søren Bald havde foreslået ændring til budgettet: "1. Posten reparation og vedligeholdelse forhøjes med kroner 2. Posten honorar formand og næstformand ændres til:honorar formand , kroner Som en konsekvens af punkt 2 skal der ske en forhøjelse af det godtgørelsesbeløb, der kan udbetales uden skattepligt tilhvert bestyrelsesmedlem. De samlede ændringer vil i kraft af de under 1 og 2 nævnte beløb være meget små, så de overordnede beløb kan fastholdes." Søren Bald motiverede sit forslag. Der udspandt sig diskussion omkring honorarerne tilformand og næstformand. Forslaget blev sat tilafstemning. Forslaget blev forkastet, idet 14 stemte for, 4 undlod at stemme og 72 stemte imod forslaget. Til budgettet var der spørgsmål om muligheden for en portobesparelse ved at udsende indkaldelsen via mail. Det blev oplyst at indkaldelse og referat tilbeboeme omdeles af bestyrelsen. Portoudgiften er bl.a. gebyrer tilpbs/nets i forbindelse med de månedlige betalinger. Dirigenten konstaterede, at budgettet med uændret boligafgift blev vedtaget.

8 Forslag. Pkt. 5 A D Vedtægtsændring 11, 14 og 5. Bestyrelsen motiverede forslaget og oplyste, at forslaget alene i forhold tilde gældende regler var en stramning for så vidt angår, at man som andelshaver ikke kan have mere end 4 lejere i løbet af et år. Forslaget er stillet af bestyrelsen for at undgå korttidsudlejninger, som bestyrelsen vurderer kan give alt for mange gener, idet korttidslejere selvsagt ikke har den samme tilknytningtil ejendommen og respekt for husorden m.m. som lejere, der bor i længere tid i ejendommen. En andelshaver spurgte, hvorfor bestyrelsen anbefalede, at udlejning med AirBnB var udelukket. Det stillede forslaget var netop for at undgå korttidsudlejning som AirBnB og for at foregribe diskussion om, hvorvidt AirBnBvar erhvervsudlejning eller ej. Afstemning om ændring af vedtægtemes 11 viste, at 78 andelshavere kunne stemme for forslaget, 7 undlod at stemme og 6 stemte imod. Dirigenten konstaterede, at forslaget var foreløbigt vedtaget. Det vedtagne forslag er bilag tilreferatet. Efter debat blev forslaget om ændring af vedtægternes 14 stillet til afstemning. For forslaget stemte 88, 1 undlod at stemme og 2 stemte imod forslaget. Dirigenten konstaterede, at forslaget var foreløbigt vedtaget. Det vedtagne forslag er bilag til referatet. Efter oplæg fra dirigenten og da ingen ønskede debat blev forslaget om at fjerne den personlige hæftelse for andelshaveme tilbanklån ved at lade vedtægternes 5 stk. 3 udgå sat til afstemning. Forslaget blev foreløbigt vedtaget. Det vedtagne forslag er bilag tilreferatet. I henhold til vedtægterne skal 24 stk. 2 skal 2/3 af andelshaverne være til stede for at en vedtægtsændring endeligt kan vedtages med 2/3 flertal. Da der ikke var 2/3 af andelshaverne til stede, men da forslagene var vedtaget af 2/3 af de fremmødte, foreskriver vedtægterne, at forslagene endeligt skal vedtages af en ny generalforsamling med 2/3 flertal (uanset antallet af fremmødte). Forslag 5 D Tørreloftgruppen Gruppen oplyste, at de arbejder på et forslag tilvedtagelse på en senere generalforsamling. Forslag 5 G Vaskekælder til Egilsgade 28 Bestyrelsen bemyndiges til inden for en økonomisk ramme på kr moms + 10 % til uforudsete at gøre lokaler, f.eks. Egilsgade 28 klar (herunder med støjisolering) til2 professionelle vaskemaskiner og 2 tørretumblereḟorslaget er samtidig bemyndigelse tilbestyrelsen tilat indgå aftale med en leverandør om, at maskinerne leveres uden udgift for foreningen, således at driften, inklusive el, vand (dog kun når/hvis, der i øvrigt skal betales for vand i lejlighederne efter måler) og gas og betaling for maskinerne i det hele betales af brugerne via betaling pr. vask, som opkræves månedsvis sammen med betaling af boligafgift m.m. Merethe fremlagde sit forslag. Der blev stillet spørgsmål til forslaget, hvorefter det blev sat til skriftlig afstemning. For forslaget stemte 39, imod stemte 34, 9 stemmer var blanke, og 1 stemme var ugyldig. Forslaget var vedtaget.

9 Forslag 5 H etablering af to cykelnedgange til kælder Egilsgade 36 og Gunløgsgade 37, pris i alt kr. Merethe fremlagde forslaget og anbefalede forslaget. Der var spørgsmål til forslaget og efter diverse svar blev forslaget til skriftlig afstemning. For forslaget stemte 30, imod stemte 49, 3 undlod at stemme. Forslaget var forkastet. Forslag 5 I forslag date. om at Ejendommen Saga G's BBR registeroplysninger bringes up to Merethe fremlagde sit forslag. Alle var enige om at sige ja taktil Merethes tilbudom vederlagsfrit at opdaterer Saga G's BBRregisteroplysninger. De forsamlede takkedemerethe for hendes tilbud. Andre interesserede er velkomne til at melde sig til Merethes arbejdsgruppe for at bidrage til at løse opgaven. Forslag 5 K forslag om at tillade muligheden for at benytte et ledigt kælderrum kan tilbydes ombyggere for en kortere aftalt periode. Merethe fremlagde sit forslag, og der var mulighed for at stille spørgsmål. forslaget kun skulle gælde tilflytterē ikke fraflyttere. Det blev præciseret, opbevaring ikke f.eks. overnatning. Forslaget blev vedtaget. Det var enighed om, at at kælderrum kun er til Forslag 5 L forslag om ledigt kælderrum reserveres til opmagasinering af barnevogne, klapvogne og lignende. Krav om indpakning og mærkning af genstande med navn, adresse og kontaktnumre, samt periode for opmagasinering. Der blev stillet spørgsmål tilforslaget, hvorefter det bliver sat tilafstemning og vedtaget. Administrationen af forslaget er tænkt som en viceværtopgave, som Merethe gerne vil være behjælpelig med. Forslag 5 M O Forslag fra cykelgruppen opsætning af cykelstativer Cykelgruppen fremlagde sine forslag om opsætning af cykelstativer, hvorefter der udspandt sig diskussion om regler m.v. omkring opsætning af cykelstativer. Der var klart flertal blandt de forsamlede, for at bestyrelsen skal arbejde videre med alle cykelgruppens forslag. 6 Valg af bestyrelse, revisor og administrator. Det blev vedtaget at fortsætte med 7 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Uden modkandidater blev følgende udpeget: Formand John Østergaard (valgt for 1 år) Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

10 Pia Grønbek June Starling Tim Vangsgaard: Thea Maria Lind Ann Sophie Ragborg Tom Planck Sørensen Bestyrelsen konstituerer sig selv med næstformand, sekretær m.m.. Der var enighed om, at bestyrelsen selv finder ud af evt. ved lodtrækning hvem der er valgt for 1 år henholdsvis 2 år. Suppleanter: 1. Suppleant: Lasse Holse, 2. Suppleant: Kittie Rasmussen. Revisor blev genvalgt. Administrator blev genvalgt. 7) Eventuelt: Altangruppen opfordrede til,at andelshavere melder sig tilat arbejde med i gruppen, som at arbejde mere med projektet det kommende år. ønsker Bestyrelsen vil se på skraldeordningenog se på, hvorvidt der skal fremsættes forslag tilvedtagelse om en ny husorden. Forslag er velkomne. Generalforsamlingen blev med Køb J ' avn, den ta g (re / to n tak for god ro og orden hævet af dirigenten kl København, den 2014 Formand John Østerglard Pia Grønbek Sophie Ra Tom Planck Sørense Tim Vangsgaard or / fo 2014

11 Thea Lind Cla C usen, diri

12 Regnskabsår 2013/2014 Bestyrelsens beretning for det forgangne år Andelsforeningen er ved afslutningen af dette regnskabsår fyldt 2 år. Bestyrelsen er glad for, at kunne fremlægge et yderst tilfredsstillende resultat og denne beretning inden generalforsamlingen den 23. september Bestyrelsens fokus og prioriteringer i andelsforeningens tjeneste Det er bestyrelses topprioritet at sikre at foreningen er så økonomisk robust, fysisk velholdt og veldrevet som muligt. Budgetrammerne er fastlagt med stor økonomisk forsigtighed for øje. Hver enkelt økonomisk beslutning er truffet baseret på grundig analyse for foreningens bedste. Ikke blot på kort sigt, men også på langt sigt. Bestyrelsen betragter det som sin fornemmeste opgave at sikre at ejendommen som minimum bevarer sin værdi, men frem for alt stiger i værdi i samme takt som ejendommene i nabolaget, som vi ellers sammenligner os med. I den forbindelse har det også været denne bestyrelses klare mål at sikre at vi så snart som muligt efter to år som andelsforening skulle omlægge banklånet til det mest fordelagtige realkreditlån. Det mål er lykkedes til overmål. Vi kan med glæde og en vis portion stolthed sige at vores andelsforening efter to år som nystartet andelsforening har formået at skabe en veldrevet forening med en solid økonomi. Hvad angår erhvervslejemålene er vi stadig i en læringsproces, men det går støt og solidt fremad. Foråret har budt på klassiske udfordringer, men vi arbejder på en tilfredsstillende løsning for alle parter. Generelt er vi rigtig glade for vores erhvervslejere og synes vi er ved at finde en fin balance imellem udadvendt og indadvendt erhvervslejeaktivitet i ejendommen. Vi har i bestyrelsen realistiske ambitioner med vores ejendom og en liste over potentielle kommende projekter til gavn for foreningen. Bestyrelsen opfordrer alle andelshavere, der er interesseret i at bidrage konstruktivt til foreningens virke, til at deltage aktivt i enten bestyrelsesarbejdet eller i udvalgsgrupper. Vel mødt den 23. september kl i Kulturhuset. med venlig hilsen, BESTYRELSEN

13 Regnskabsår 2013/2014 I det følgende vil blive redegjort for nogle af de centrale dele af arbejdet i foreningens andet leveår: Arbejdet i bestyrelsen Bestyrelsen har i år afholdt: 15 bestyrelsesmøde af hver 23 timers varighed. Dertil kommer adskillige møder i arbejdsgrupperne, møder og dialog med erhvervsudlejere, administrator, dialog og møder med andelshavere og beboere, samt praktiske opgaver i forbindelse med f.eks. gårdoprydning, cykeloprydning og sommerfest. I løbet af året er 3 bestyrelsesmedlemmer udtrådt af bestyrelsen. Heraf er 2 fraflyttet ejendommen: Tidligere formand Daniel Vizel og Per Skovhus i erhvervsgruppen. Tidligere sekretær Søren Bald er udtrådt efter eget ønske. Foreningen har pga. formandens fraflytning fået en ny formand i skikkelse af John Østergaard. Erhvervslejemålene Bestyrelsen og erhvervsgruppen har arbejdet målrettet på at skabe en sund kombination af udadvendte og indadvendte erhvervslejemål i ejendommen til gavn for både andelshavere og lejere. Vi har formået at skabe en god dialog og et godt samarbejde imellem bestyrelse og erhvervslejere. I den forbindelse er det værd at nævne at vi som andelsforening nyder godt af vores erhvervslejere, som hvert år bidrager med ca. 2. mio. kr. og derfor er en vigtig indtægtskilde for foreningens driftsbudget. Derudover bidrager erhvervslejerne positivt med liv og glade dage omkring ejendommen. I år har vi kunnet hilse nyt liv i ejendommen velkomment: Isbryggeren, Cafe Emilie, Ilash & Brows, Rajissimo og David Williams Agency. Vi ønsker erhvervslejerne en sund økonomi og en veldrevet forretning. Det forgangne år har også budt på udfordringer i forhold til nogle af foreningens erhvervslejemål. Der er arbejdet målrettet på at løse de udfordringer der er opstået bedst muligt. Udfaldet er blevet at Rajissimo fraflytter ejendommen 15. oktober og de gener som visse beboere har oplevet i forbindelse med dette erhvervslejemål ophører derfor snart. Vi bor i en meget lydt ejendom og derfor har bestyrelsen besluttet at lydisolere loftet i Isbryggeren. Som et led i den gode dialog mellem bestyrelsen og erhvervslejerne, har vi i ejendommen opsat flere og nye cykelstativer til glæde for ejendommens beboere.

14 Regnskabsår 2013/2014 Vedligehold på ejendommen Når vi udfører arbejde på ejendommen, er det vigtigt at sondre mellem reparation og vedligeholdelse på den ene side og nyanskaffelser/moderniseringer på den anden. Vi har i det forløbne år blandt andet foretaget partiel udskiftning af faldstammer, malet 3 mellemgange samt gårdtoiletter med BioRid maling (effektiv sikring med skimmel og bakterievækst), udskiftet kloakdæksler på brøndene i gården, etableret 15 meter dræn i gården udfor Egilsgade 24 for at undgå fugt og råd i de tilstødende kælderlokaler, etableret lys på øverste etage på bagtrapperne samt udskiftet dørtelefonsystem i Gunløgsgade 41. Vi har oplevet et vandbrud som resulterede i oversvømmelse i beboerlokalet, skaden er efterfølgende blevet udbedret. Ved sidste ordinære generalforsamling blev det besluttet at foreningen kun havde behov for en vicevært. Det har betydet at Carsten i februar alene har haft viceværtansvaret i ejendommen. Bestyrelsen er rigtig glad for Carsten, der har gjort et rigtig godt og proaktivt stykke arbejde, og været en stor støtte for bestyrelsen. Kommunikation og sociale arrangementer: Fokus på god dialog Bestyrelsen har udsendt to nyhedsbreve i løbet af det forgangne år og der er svaret på adskillige henvendelser. Derudover har der været fokus på vedligeholdelse og opdatering af informationerne på administrators hjemmeside samt opdateringer på foreningens egen hjemmeside. På foreningens hjemmeside er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Den spæde start på en facebook side er etableret og findes her: På Facebook siden kan der på nuværende tidspunkt ses stemningsbilleder af vores ejendom og nabolag. Og læses et par positive posts om erhvervslivet i ejendommen. Der blev opsat juletræ i gården i begyndelsen af december 2013 samt afholdt sommerfest med jordbær og cava til de voksne, samt flødebolle og sodavand til de små. Stemningen var god og ca. 50 glade unge og gamle mødte op og sludrede i sommerferiesolen. Økonomi Foreningen har i forhold til budgettet oplevet en mindre indtægtsstigning på Foreningens løbende vedligeholdelse afviger samlet set med en merudgift på ca i forhold til budgettet. Afvigelsen kan

15 Regnskabsår 2013/2014 blandt andet tilskrives uforudsete udgifter i forbindelse med etablering af dræn i Egilsgade for at undgå fugtskader på ejendommen. I Foreningens andet regnskabsår har vi genereret et overskud på ( kr. i overskud på driftsbudgettet og i overskud på salg af andele). Dette flotte overskud skyldes primært, at foreningen har solgt 5 lejeboliger som andele. Det betyder at vi fortsat har 66 beboelseslejemål og 36 erhvervslejemål i ejendommen. Overskuddet fra foreningens salg af andele er ikke indregnet som en del af foreningens driftsbudget. Overskuddet er benyttet til at afdrage på foreningens bankgæld. Ved den ekstraordinære General forsamling d. 3. juni 2014 vedtog general forsamlingen, efter indstilling fra bestyrelsen, at omlægge ca. 29 mio. kroner af banklånet til 10årigt 1,5 % fastforrentet obligationslån. Hele banklånet blevet indfriet d. 2. juli Da vi stiftede foreningen for 2 år siden optog vi et banklån på ca. 43 mio. kroner. Vi har på 2 år formået at reducerer denne gæld til 29 mio. kroner. Midlerne til at nedbringe bankgælden i 2013/2014 er primært kommet fra salg af fraflyttede lejeboliger samt en vurdering af det nødvendige likviditetsbehov. Bankgælden er derfor nedbragt ekstraordinært med i alt ca. 11. mio. kroner i foreningens to leveår. Dette har betydet at vi har kunnet nøjes med at låne blot 29 mio. kroner ved konvertering til realkreditlånet. Et resultat vi i bestyrelsen er ualmindeligt tilfredse med og sagt i al ydmyghed, også er ganske stolte af. Tak til Pia Grønbek for sublime forhandlingsevner i dialogen med Nykredit. Ved omlægning af banklånet til det fastforrentede obligationslån opnår foreningen en rente besparelse på ca. 7,5 mio. kroner over hele lånets løbetid. Budget 2014/2015 Når vi ser på budgettet for 2014/2015, er det bestyrelsens realistiske forventning, at foreningen er i stand til at slutte med et overskud på ca kroner. Der lægges i budgettet op til, at boligafgiften for alle andelshavere holdes uændret, således at evt. stigende skatter og afgifter absorberes i budgettet. Året i år har budt på en lang række fremskridt på en stribe områder. Vi har i bestyrelsen som nævnt prioriteret nedbringelsen og omlægningen af lånet, som har sikret foreningen stærke forudsætninger for en god økonomi i fremtiden. Bestyrelsen har fokus på at det nyligt optagne fastforrentede lån skal være afviklet senest i 2022, hvor foreningen skal refinansiere det afdragsfrie 145 mio. kroners F10 lån. Derfor er der i budgettet for 2014/2014 indlagt et ekstra ordinært afdrag på kroner. Vi glæder os til at se så mange af jer, som muligt, veloplagte og aktivej Vel mødt den 23. september!

16

17

18 22.10 Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen SAGA G mandag den 23. september 2013 kl i Store Sal i Islands Brygges Kulturhus Dagsorden: 1. Registrering af deltagere: (74 fremmødte og 12 fuldmagter) 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af årsrapport tilgodkendelse 5. Forelæggelse af driftsbudget og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften 6. Indkomne forslag 7. Valg af a. formand &b. 3 bestyrelsesmedlemmer, c. revisor & d. administrator 8. Eventuelt Ad. 2. Valg af dirigent og referent. Andelsboligforeningens formand, Daniel Vizel, bød velkommen tilde fremmødte og foreslog Claus Clausen som dirigent og Søren Bald som referent. Begge blev valgt med akklamation Claus Clausen takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og at indkomne forslag var opsat rettidigt. Han orienterede kort om formål med og indholdet i en ordinær generalforsamling og om de enkelte dagsordenpunkter. Ad. 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. Daniel Vizel supplerede den udsendte skriftlige beretning med en række punkter. Han mente, at det på et år var lykkedes at skabe en række spændende resultater. Økonomien har fyldt meget, og der er blevet løst store opgaver. Vi har konstant haft fokus på en sund økonomi. Vi har i løbet af året sagt farvel tilden ene vicevært og fortsætter nu samarbejdet med Carsten Jensen, hvis indsats vi er meget tilfredsemed. Og vi tilladeros at mene, at han også er tilfredsmed ejendommens overgang tilandelsstatus. Vi har samarbejdet med en ejendomsmægler om salg af andelslejligheder, og det går godt. Vi har i løbet af året fået kortlagt samtlige erhvervslejemåls arealer, så der er skabt sammenhæng mellem pris og udstrækning, idet der flere steder var oplagte misforhold. Det har så også betydet huslejestigninger. Vi har brugt betydelige midler på at istandsætte erhvervslejemål, som har været forsømt af den tidligereejer af ejendommen. Vi har opsagt samarbejdet med den erhvervsmægler, som LB brugte, og har i kraft af Per Skovhus store indsats fået lejet samtlige erhvervslokaler ud.

19 6 ikke Vi prøver at gøre noget ved gårdmiljøet har mulighed for at bruge. mindst omkring beboerlokalet, som alle jo Vi har i 2012/13 solgt 8 andelslejligheder, hvor lejer var fraflyttet, tilen samlet pris af 3,9 mill. kr. Vi er i gang med at færdiggøre et rullende 10årsbudget, så både vi selv og potentielle købere af andele kan se, hvad vi forbereder og planlægger af reparationer og vedligeholdelse. Der er indhentet tilbudpå og mulighed for at anskaffe sikkerhedsdøre, hvis enkelte andelshavere ønsker at investere i sådanne. Meget arbejde er gjort i løbet af det forløbne år, men der skal fortsat gøres meget, og det er hele bestyrelsen klar til. Herefter orienterede bestyrelsesmedlem June Starling om foreningens hjemmeside, der var opbygget over ABFs (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation) skabelon, og som var billigfor os som forening at bruge. Administrator Claus Clausen har en hjemmeside ( og der vil være nogle fællestræk, men vi vil gerne have en mere beboerorienteret hjemmeside, hvor vi beboere kan kommunikere. Vores hedder: Der er også mulighed for at bruge facebook. Jo flere der "liker" den, jo flere vil automatisk få nyheder fra os. Der var ingen spørgsmål og beretningen blev derpå taget tilefterretning. Ad. 4. Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsberetning og godkendelse af årsrapporten Revisor Jørgen Andersen fra Beierholm Revision tog enkelt centrale punkter fra årsrapporten frem. Der var på side 5 en fuldstændig blank revisorpåtegning, hvilket betyder at der intet problematisk er at påpege. Jørgen Andersen bemærkede, at Saga G er en nystiftet forening med et rigtig godt resultat, som er skabt på basis af en sund opstart. Der er forskellige måder at opgøre andelskronen på, men Jørgen Andersen fandt, at bestyrelsens forslag tiljusteringaf andelskronen fra 8,5 til9,0 var fornuftig. Hensættelserne er set i relation til foreningens økonomi velbegrundede. Jørgen Andersen bemærkede, at det var klogt, at bestyrelsen anbefalede at være forsigtige ved fastsættelsen af andelskronen, for selv små udsving i ejendomsvurderingerne vil kunne betyde meget. Han gjorde opmærksom på, at efter hans opfattelse er det de andelshavere, der bliver boende, man skal tage det store hensyn til,og ikke dem, der er ved at forlade ejendommen, og som har helt andre interesser. Der blev spurgt om, hvem "ledelsen" er. Det er bestyrelsen. Ligeledes blev der spurgt til,om hensættelserne sagde ja til. er tilstrækkelige,hvilket Jørgen Andersen

20 En deltager påskønnede, at man ikke brugte midlerne fra salg af lejligheder i det almindelige driftsbudget, men tilafdrag på bankgæld. Claus Clausen gjorde i forbindelse med spørgsmål om tomgangopmærksom på, at ikke alle lejligheder kan sælges øjeblikkeligt og tilprisen. En deltager fortalte som eksempel på tomgang,at konverteringen af to erhvervslejemål tilboliger havde taget lang tid, fordi kommunen havde været langsommelig. Der blev spurgt tilforklaringen på bestyrelsens forslag tiljustering af andelskronen og formanden, Daniel Vizel, gjorde rede for baggrunden og for nogle af forskellene mellem vurderings og salgspris på den enkelte andel, som blandt andet hidrørte fra, at der selvsagt var forskelle mellem lejligheder også dem der på papiret havde samme husleje. Herefter godkendte generalforsamlingen det samlede årsregnskab 2012/13 og bestyrelsens forslag tilandelskrone på 9,0 enstemmigt. Ad 5. Driftsbudget. Claus Clausen orienterede kort om baggrunden for opstillingen af et driftsbudget. Han gjorde opmærksom på, at budgettet, der skulle tages stilling til,var det, der var udsendt på et særskilt A4ark; ikke det, der fremgik i regnskabet (budgettallene her er dem fra 2012/2013). Daniel Vizel sagde, at det kan være vanskeligt at opstille et helt sikkert reparations og vedligeholdelsesbudget, fordi der selvfølgelig kan ske uventede ting.bestyrelsen følger disse udgifter meget nøje og prøver selvfølgelig at følge budgettet i det daglige, men afvigelser kan ikke undgås. Efter vedtægternes 31, stk. 3. er der hensat kroner i en fond. Budgettet viser et overskud på kr Herefter godkendte generalforsamlingen enstemmigt budgettet for 2013/14. Ad. 6. Indkomne forslag. Forslag I: Dirigenten oplyste, at der ved den ekstraordinære generalforsamling i april 2013 var indsendt et forslag, som blev vedtaget med mere end 2/3s flertal. Dette forslag kunne derfor endeligt vedtages i dag, hvis mere end 2/3 stemmer for. Forslaget lyder således: ny 3.5.:"Bortset fra tilfældeaf forældrekøb, jf. 11,stk. 2, må andelshaver ikke benytte mere end en bolig i foreningen og er forpligtet tilat bebo boligen, medmindre andelshaveren er midlertidigt fraværende på grund af sygdom, institutionsan

21 43, bringelse, forretningsrejse, studieophold, ferieophold, militærtjeneste, midlertidig forflyttelse eller lignende". Der blev stillet en række opklarende spørgsmål. Ventelisterne vil uanset forslaget blive respekteret. Herefter stemte et overvældende flertal for at vedtage forslaget, mens 4 undlod at stemme. Forslag II. Fra andelshaver Anne Moritz var modtaget to forslag, der begge vedrørte ølbaren i Gunløgsgade. Bestyrelsen skulle efter forslag A meddele ølbaren påkrav om, at der skal være færre støjgener og forslag B, at der skulle foretages støjmålinger. Anne Moritz begrundede sine forslag med, at der trods fordelene ved ølbaren var for mange støjproblemer. Hun havde flere gange henvendt sig tilbestyrelsen, men følte ikke, at det havde båret frugt. Hun havde foretaget støjmålinger, men vidste jo ikke, om de målte korrekt, men de var for høje. Hun havde også talt med ejeren selv, men mente, at der burde arbejdes aktivt for at minimere støjproblemerne. F. eks. ville det hjælpe, hvis selve ølbaren havde en mobil, så man kunne komme direkte i kontakt med de ansatte. Det var nærmest umuligt at være på hendes altan, og støjen kom også ind i stuen trods lukkede vinduer. Husk at folk tager øl med ud, når ølbaren lukker. Hun håbede på fredelig sameksistens. Daniel Vizel oplyste, at bestyrelsen var i løbende dialog med ejeren af ølbaren, Morten Kristoffersen, som var meget interesseret i at have et godt forhold tilbeboerne. Bestyrelsen tager alle henvendelser seriøst. Det første år har for så vidt angår åbningstiderne været en prøveperiode. Vi vil gennem dialog frem tilen mindelig og god løsning, men vi vil nødig som bestyrelse pålægges ganske bestemte ting,som dem Anne Moritz vil pålægge os. Man skal huske, at udeserveringen er godkendt af kommunen. June Starling fra bestyrelsen orienterede om hovedtræk af den lille undersøgelse, som bestyrelsen havde foretaget i husnumrene Gunløgsgade 31 som viste, at 40 % af de adspurgte havde svaret. Et klart flertal havde ingen gener af ølbaren, nogle var sådan lala, mens knap 20 % oplevede gener. En deltager med bopæl i Gunløgsgade støjgener, der var fra ølbaren. 39, der ikke havde altan, undrede sig over så få En anden beboer fra Gunløgsgade 43 nød, at der var liv i området. Hun mente også at ejeren havde gjort en del for at dysse støjende gæster ned. En beboer fra Isafjordsgade 7 gjorde opmærksom på, at der også var andre støjkilder i ejendommen. Så gerne støjmålinger. En anden beboer fra Isafjordsgade 7, der bor oven på cafe Alma, oplevede også nu og da støj, men klarede den med dialog. Ideen med telefoni baren er rigtig god. Fandt, at det overordnet var fint med liv omkring ejendommen.

22 tilde husholdningsmaskiner En beboer i Gunløgsgade 27 fandt, at det var synd for Anne, at hun måtte forlade sin altan. Søren Bald fra bestyrelsen opfordrede Anne Moritz tilat trække forslagene, da bestyrelsen ikke kunne bruge så konkrete krav om både forhandlingernes resultat og form. Han gav tilsagnom, at bestyrelsen selvfølgelig er bestyrelse for alle beboere, og at man konstruktivtville gå ind i dialogen med ølbarens ejer. Anne Moritz trak derpå sine forslag. Der var ikke krav fra andre, om at forslagene afstemning. skulle til Forslag Ill: Fra andelshaver Merethe Christensen pris på op til kroner. var modtaget forslag om at etablere vaskeri tilen Merethe Christensen begrundede sit forslag med, at det dels er lovpligtigt at have vaskeri i en ejendom som vores, dels at mange beboere gerne så etableret et vaskeri i selve ejendommen, da de ikke ville eller kunne installere vaskemaskine i deres lejligheder. Der er kældre, hvor dette kan gøres, så det må vi arbejde videre med. Pia Grønbek fra bestyrelsen påpegede, at der henstod rigtigt mange helt uafklarede spørgsmål fra såvel de tekniskeproblemer contra industrimaskiner finansielle, for hvor skulle pengene komme fra? Som forslaget forelå lige nu, kunne hun kun anbefale forsamlingen af stemme nej. Merethe Christensen mente, at det samlet ville være et aktiv for ejendommen med et rigtigtvaskeri, og hun så gerne en tilkendegivelsefra de fremmødte om ønsker om vaskeri, men lige nu og her ville hun trække sit konkrete forslag. Dirigenten foretog en vejledende afstemning blandt de tilstedeværendeved håndsoprækning og ca. 30 viste interesse for at gå videre med spørgsmålet. Merethe Christensen ville indkalde interesserede tilen drøftelse med henblik på senere at kunne fremlægge et totaltgennemarbejdet forslag. Merethes adresse er: merethec@hotmail.com blev genop Herefter holdt forsamlingen en pause på 10 minutter og generalforsamlingen taget kl Ad. 7.Valg af formand, bestyrelsesmedlemmer, revisor og administrator. Daniel Vizel var villigtilgenvalg og blev uden modkandidater valgt med akklamation. Bestyrelsen indstillede, at der samlet er 6 bestyrelsesmedlemmer foruden formanden, så der i år skulle vælges tre. Søren Bald, Per Skovhus og John Østergaard var alle villige til

23 måske genvalg. Der var ingen andre kandidater, og Søren Bald, Per Skovhus og John Østergaard blev valgt med akklamation. Bestyrelsen indstillede, at man benyttede vedtægternes mulighed for at vælge to suppleanter og fra salen blev Tim Vangsgaard Hansen, Sven Abrahamsen & Thea Lind foreslået. De præsenterede sig og ved en efterfølgende skriftlig afstemning blev Tim Vangsgaard Hansen valgt med 50 stemmer som 1. suppleant og Sven Abrahamsen med 48 stemmer som 2. suppleant. Herefter blev revisionsfirmaet Beierholm valgt og der var genvalg af administrator Claus Clausen. ad. 8. Eventuelt Nicolai Reinhold orienterede om arbejdet med at etablere værelser på tørrelofterne,som en lille gruppe har arbejdet med. Det var efter det oplyste godkendt mange steder og indebærer, at ejendommen kan få flere 3værelseslejligheder. Alle pulterrum forbliver intakte, og der kan skaffes alternative tørremulighederf. eks. i en vaskekælder. Der er visse specifikke krav tilindretningen, men de vil kunne opfyldes her. Der er fortsat rigtig meget, der skal undersøges og vedtægterne skal ændres, så der kan sammenlægges lodret. Gruppen havde ikke taget stilling til,om der skal arbejdes efter én samlet løsning eller om enkelte andelshavere med 4.salslejligheder kan få tilladelsetilat lave udvidelsen for deres vedkommende. Der blev spurgt til,om der kunne etableres tagterrasser, og om hvordan taget ville blive påvirket æstetisk af indretningen af loftsrum. Der blev sat spørgsmålstegn ved finansieringen, og om der var tænkt på kravene tilbrandsikring og flugtveje. Gruppen ville gå videre med undersøgelserne og den var selvsagt åben for alle med interesse i spørgsmålet. Kontakt tilgruppen kan ske via: nisselai@hotmail.com V Tim Vangsgaard Hansen fra altangruppen orienterede om arbejdet indtil nu. Der var af gode grunde ikke lavet detailudredninger, men der var indhentet uforpligtende tilbud.prisen på en "gadealtan"ville være ca kroner. Altaner mod gården er set fra kommunens side ikke et problem. Ud mod gaden stiller sagen sig anderledes, idet man ikke forlods kan forvente kommunal godkendelse af en tilfældigopsætning ville der også være forbehold overfor altaner på 1. og 4. sal. Det vil dog være et krav, at nye altaner skal have samme dimensioner som de eksisterende. Gruppen mente, at etablering af altaner vil være en varig forbedring af den enkelte lejlighed. Søren Bald påpegede, at for beboere, der ville få en altan over deres vindue, ville der være tale om et konkret tab af herlighedsværdi, som i yderste konsekvens kunne indebære et erstatningskrav. Hvad den ene vandt, tabte den anden! Hensynet tilejendommens udseende burde spille en afgørende rolle. Vi har et særligt problem, fordi der fortsat er en hel del lejere, hvor vi næppe vil bekoste etablering af altaner i deres lejligheder.

24 Det blev påpeget at ikke mindst en del lejligheder i Egilsgade både mod gården og gaden ville få stærkt forøget skygge, hvis der blev etableret altaner. Der blev spurgt til, hvem der skulle bekoste renovering af de eksisterende altaner opført i 1986, og svaret var, at det er ejendommen. Altangruppen vil arbejde videre og er åben for alle interesserede. Kontakt til altangruppen kan ske via: timvangsgaardhansen@gmail.com Herefter sluttede debatten om punktet Eventuelt og formand, Daniel Vizel, takkede både for fremmøde og aktivt engagement i foreningens liv og trivsel.henvend jer til bestyrelsen, hvis I har ønsker eller forslag. Alt bliver taget seriøst! Generalforsamlingen slut kl Claus Clausen, dirigent Daniel Vizel, formand Søren B referent Pia ' Jun, nn SophiëRag Per Skovhus r k, næstformand na Starli g John Østeigaard

25 Referat af ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Saga G torsdag den 11. april 2013 kl i Lysthuset i Kulturhuset Islands Brygge Der foretoges følgende dagsorden: 1. Registrering Mødt eller repræsenteret ved fuldmagt var 86 andelshaverne. 2. Valg af dirigent og referent Foreningens formand, Daniel Vizel, bød velkommen og foreslog Claus Clausen som dirigent og Søren Bald som referent. De blev valgt med akklamation. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt efter reglerne. 3. Endelig vedtagelse af de 9 forslag til vedtægtsændringer, der havde været behandlet ved den ekstraordinære generalforsamling den 11. februar 2013 Dirigenten orienterede om den vedtægtsmæssige baggrund for, at der igen var indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, idet der ikke ved generalforsamlingen i februar havde været 2/3 af samtlige andelshavere tilstede. Med dagens deltagertal kunne vedtægtsændringerne vedtages, hvis der var 2/3s flertal blandt de fremmødte. Der var rettidigt indkommet yderligere et forslag tilændring af vedtægterne, som kunne behandles, men ikke vedtages, da 2/3 af andelshaverne ikke var repræsenteret. Herefter gik man over tilbehandling af de enkelte forslag. FORSLAG 1 11, stk. 2 "En andelshaver er berettiget tilat fremleje eller udlåne sin bolig uden tidsbegrænsningtil andelshavers børn eller forældre. Bestyrelsen skal godkende betingelserne for fremlejen/udlånet." Der var ingen spørgsmål. 84 stemte for, ingen imod & 2 undlod at stemme FORSLAG 2 11 stk. 3 "En andelshaver er berettiget tilat fremleje eller udlåne sin bolig i maksimalt 2 år inden for en ejerperiode på 3 år. Bestyrelsen skal godkende fremlejetagere(n) og betingelserne for fremlejemål." Der var ingen spørgsmål. 85 stemte for, ingen imod & 1 undlod at stemme. FORSLAG 3

26 11, nyt stk. 5 "Ved ulovlig fremleje, betaler andelshaver dobbelt boligafgift i hele den ulovlige fremlejeperiode. Fremlejer betaler derudover alle omkostninger i anledning af fogedretssag. Poreningen kan vælge alene at lade fogedretssagen dreje sig om udsættelse af den ulovlige fremlejer. Foreningen kan også vælge at skride tileksklusion og ophævelse af brugsretten tillejligheden for andelshaver." Der blev stillet nogle spørgsmål om tolkningenaf bestemmelsen. Vil reglen blive håndteret på samme måde overfor alle andelshavere? Bestyrelsen vil se på, om en nærmere præcisering er nødvendig, selv om reglen synes både entydig og ønskelig. Ulovlig fremleje er i øvrigt også efter lejeloven forbudt. 84 stemte for, 1 imod & 1 undlod at stemme. FORSLAG 4 13, stk. 4 "Lejligheder, der ønskes solgt til andre end de, der er nævnt i 13, stk. 2, litra a, skal opslås på administrators eller foreningens netside med oplysning om samlet prís, som andelshaver eller foreningen forlanger at køber betaler. Når lejligheden har været opslået i en uge, sælges lejligheden til den, der har meldt sig som køber, og som har den bedste anciennitet, jfr. 13, stk. 2, litra bd. Hvis sælger sætter prisen ned med mere end 15 %, skal lejligheden på ny opslås på salgslisten, så alle igen har en uge tilat melde sig som interesserede købere." For forslaget stemte 85, ingen imod & 1 undlod at stemme. FORSLAG 5 14, stk. 4 "Fastsættelsen af prisen for forbedringer, mangler, inventar og løsøre skal ske på grundlag af en opgørelse udarbejdet af bestyrelsens udpegede vurderingsmand. Gebyr for vurderingen betales af den fraflyttende andelshaver." En deltager påpegede, at han fandt, at vurderingsmanden havde været for overfladisk ved vurderingen af hans lejlighed. Bestyrelsen ville være opmærksom på eventuelle problemer. For forslaget stemte 82, ingen imod & 4 undlod at stemme. FORSLAG 6 24, stk. 1 "Generalforsamlingen træffer beslutning ved simpelt fleifal, undtagen hvor det drejer sig om beslutninger som nævnt 4, eller hvis mindre end 1/5 af samtlige mulige stemmer er repræsenteret, jfr. stk. 5." Se under forslag 7 FORSLAG 7 24, stk 5 (nyt stk.)

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen SAGA G mandag den 23. september 2013 kl. 19.00 i Store Sal i Islands Brygges Kulturhus

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen SAGA G mandag den 23. september 2013 kl. 19.00 i Store Sal i Islands Brygges Kulturhus 22.10 Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen SAGA G mandag den 23. september 2013 kl. 19.00 i Store Sal i Islands Brygges Kulturhus Dagsorden: 1. Registrering af deltagere: (74 fremmødte

Læs mere

Vedr. A/B Saga G indkomne forslag til behandling på ordinær generalforsamling

Vedr. A/B Saga G indkomne forslag til behandling på ordinær generalforsamling PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

REFERAT. 60 medlemmer (svarende til 36%) af 165 var repræsenteret heraf 26 ved fuldmagt.

REFERAT. 60 medlemmer (svarende til 36%) af 165 var repræsenteret heraf 26 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Gunløg tirsdag den 29. april 2014, kl. 20.00 i Lysthuset, Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S 60 medlemmer (svarende til 36%) af 165 var repræsenteret

Læs mere

År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge.

År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. Der var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat.

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat. Generalforsamlingen marts 2013 Indkaldelse. Side 2 Bestyrelsens beretning. Side 3-4 Indkommende forslag. Side 5-14 Referat. Side 14-16 A/B Strandparken 1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Onsdag

Læs mere

År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G

År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G 1 Referat Ekstraordinær Generalforsamling 26. oktober 2015 År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø Tlf. +45 72 27 00 00 Fax +45 72 27 00 27 J.nr. 025145-0018 jcn/idj GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Humlegården

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Humlegården Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Humlegården Mandag, den 9. januar 2012 kl. 18:30 i forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads, ved Halmtorvet Dagsorden for generalforsamlingen var

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 Til medlemmerne i andelsboligforeningen REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 År 2016, mandag den 18. april 2016, klokken 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Ellesletten

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent.

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. BESLUTNINGSREFERAT Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : 1) Valg af dirigent og referent Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. 2) Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

Referat af generalforsamling 15. april 2008

Referat af generalforsamling 15. april 2008 Referat af generalforsamling 15. april 2008 Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af protokol. 3. Formandens beretning 4. Årsregnskab v/ revisionsfirmaet Chr. Mortensen godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Andelsboligforeningen Sædding Strandvej

Andelsboligforeningen Sædding Strandvej Andelsboligforeningen Sædding Strandvej Esbjerg, den 18. apnl2010. Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Sædding Strandvej afholdt den 15. april 2010. Formand MaxWolthers indledte

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt efter reglerne.

konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt efter reglerne. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Saga G torsdag den 11. april 2013 kl. 19.00 21.40 i Lysthuset i Kulturhuset Islands Brygge Der foretoges følgende dagsorden: 1. Registrering

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken.

Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken. Deltagere Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af generalforsamling den 23.april 2015 på Restaurant Skovbakken. Jan Formann startede med mindeord om Marianne Mortensen som var død den 18. november

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 13. maj 2014

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 13. maj 2014 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 13. maj 2014 Tilstede: 10 andelshavere + 7 fuldmagter Advokat Claus Hooge Revisor Carsten Creutz Hoff Referent; Martin Oksbjerg (sekretær) Punkt 1: Valg

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Bestyrelsen: Tommy Munk (formand) Frederiksberg 5.4.2006 Helle Bjerre Peter Vendrup Tatiana Scharnberg Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015 KL. 13.00, KLOKKESTØBERVEJ 33 (ODENSE MALERLAUG) Fremmødte: Fremmødte på generalforsamlingen udgjorde 13 personer, der repræsenterede

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Maltagade 15-19 m.fl. Ejd.nr.: 448 Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 10. maj 2011, kl. 19.00, afholdtes

Læs mere

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk

AB Antaresvænget www.ab-antares.dk Referat af 25. ordinære generalforsamling d. 7. april 2014 Formand Helle (45) bød velkommen til Andelsboligforeningen Antaresvængets 25. ordinære generalforsamling, og udtrykte glæde over det flotte fremmøde.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer.

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer. Referat af den stiftende generalforsamling af beboerrepræsentationen VESTERLED for beboerne i Vestervang 2A-6B, Roskildevej 185A og 185B og Valby Langgade 258 og 260 mandag den 15. december 2014, kl. 19.30

Læs mere

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø

REFERAT. ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø REFERAT af ordinær generalforsamling i AB Strandbo 1 torsdag den 12. april 2007 kl. 18.30 på Langelinieskolen, Holsteinsgade 41, 2100 København Ø I følge dagsordenen, der var udsendt ved brev af 27. marts

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

År 2016, den 31. oktober kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge.

År 2016, den 31. oktober kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. År 2016, den 31. oktober kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. Der var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd 1 / 7 Vedtægter for Andelsboligforeningen 2 / 7 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: Andelsboligforeningen. I det følgende omtalt som foreningen. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Tvister

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Andelsboligforeningen Langsøparken II

Andelsboligforeningen Langsøparken II Andelsboligforeningen Langsøparken II Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 20. april 2016 afholdt på Restaurant Skovbakken med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 19. april 2013 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende

År 2013, den 26. september kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tagenshave med følgende Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Tagenshave Ejd.nr.: 1-622 Dato: 26. oktober 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 26. september kl.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

A/B Njal. Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater

A/B Njal. Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater A/B Njal Referat af ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 11. november 2003, kl. 19.00 i i Njalsgade Teater Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 99 stemmeberettigede andele inkl. fuldmagter.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere