Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd"

Transkript

1 Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 11. oktober 2016 kl Gladsaxe Håndværkerforening var vært i de nye lokaler på Søborg Hovedgade 79, det tidligere Borgernes Hus. Mødet blev holdt i den nyrenoverede Postsal. Formand Søren Muldgaard fortalte om huset, hvor GladsaxeBladet bor i stueetagen, Postsalen anvendes af foreningen og udlejes til arrangementer og 8 ungdomsboliger bygges på øverste etage. ERHVERVSRÅDET Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen Mail: frelud@gladsaxe.dk Dagsordenpunkt Velkommen og siden sidst Borgmester Karin Søjberg Holst bød velkommen og orienterede om seneste nyt med relevans for kommunens erhvervsliv: Budget 2017 ventes vedtaget på Byrådets møde den 12/10. Det er et bredt budgetforlig med fem ud af otte partier. Økonomien er god. Forligspartierne øger servicen og nedsætter skatten, herunder dækningsbidraget på erhvervsejendomme, der sænkes med 0,2 promille, så Gladsaxe fortsat er blandt landets billigste skattekommuner. Kommunen prioriterer vækst højt og har afsat mere end 100 mio. kr. over de kommende fire år til etablering af letbanen langs Ring 3 og udvikling af infrastruktur i områderne omkring den. Samt 30 mio. kr. til at understøtte Gladsaxe i Vækst og Gladsaxe Liv. Nyt om medlemmer af erhvervsrådet: Thomas Funder Bonde fra British American Tobacco er trådt ud i forbindelse med, at Tobaksbyen er under omdannelse til en ny bydel. Søren Rommelhoff er trådt ud, da han ikke længere er i MENY i Bagsværd. Når den nye Cityforening er etableret, vil den stille med medlemmer i Erhvervsrådet. Per Buron, uddannelseschef på TEC Gladsaxe, er trådt ind som nyt medlem for at bygge bro mellem uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommune.

2 Nyt fra Jobcenteret: Ny service til virksomhederne: Servicetelefon er åben fra 5-22 i alle ugens 7 dage som forsøg. Der planlægges en ny Go2Job-messe primo 2017 og denne gang i samarbejdet med Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal og måske Kalundborg. Erhvervsrådets virksomheder inviteres med. Jobcentret har lavet en national aftale med Forenede Service i Gladsaxe. Arrangmenter: Gladsaxe Erhvervsby inviterer til dialogmøde om fremtidens erhvervskvarter den 27. oktober kl hos Dyrup, hvor alle er velkomne. Tilmelding til Anne Hertz Dahlgren (ANNEDA@gladsaxe.dk) Kommunen holder Håndværkermøde den 27. oktober kl , hvor der orienteres om kommunens kommende udbud af anlægsopgaver og vedligeholdsopgaver. Tilmelding Planstrategien er i høring og kan ses digitalt her: Gladsaxe Håndværkerforening har hædret vinderen af DM i Skill, der er ansat i SIF-Gruppen som elektrikerlærling, med et legat på kroner. Erik Weidinger roste samarbejdet mellem virksomheder og kommune i arbejdsgruppen om trafikafvikling i Mørkhøj erhvervskvarter, hvor man sammen ønsker at finde løsninger på myldretidstrængslen. Styrk butikslivet i bymidterne i Bagsværd og Søborg Som resultat af en strategiproces mellem kommunen og detailhandlen, har Søborg og Bagsværd handelsforeninger besluttet at gå sammen i en ny Cityforening, der kan styrke de to bymidter. Maj Green orienterede om detailhandlens betydning for strategien Levende by i vækst, hvor detailhandlen er i centrum ift. erhvervsudvikling, byudvikling og velfærd på forkant. Detailhandelsanalysen fra 2014 viser, at butikkerne i bymidterne i Gladsaxe Kommune (langs med Søborg Hovedgade og i Bagsværd bymidte) er særligt udfordret. Dels bliver butikkerne presset af den øgede e-handel, og dels af det nye BIG-center i Herlev og af Lyngby Storcenter, der udvider. Byrådet har derfor afsat 1 mio. kroner til etablering af en cityforening, der skal styrke bymidterne gennem ansættelse af en citymanager. Der inviteres til møde mellem handelsliv og Økonomiudvalg den 29. november. Efter mødet afholdes stiftende generalforsamling for Gladsaxe Cityforening, så processen med ansættelse af en Citymanager kan igangsættes. Det er forhåbningen, at Gladsaxe Cityforening vil kunne oprettes i starten af 2017.

3 Steve Stusgaard, Bagsværd Vinhandel, lagde vægt på vigtigheden af at samle kræfterne og synliggøre bydelenes unikke sammensætning af butikker. Niels Leegaard bemærkede, at Søborg Handelsforening går positivt ind i det, og ønsker en dialog om omdannelse af Søborg Hovedgade til en bygade med mindre trafik. Erik Weidinger foreslog, at kommunens mange frivillige foreninger forpligtes til at bidrage med synlige aktiviteter i byrummet, fx musik, dans, idræt mm., som bidrag til byliv. Virksomheder vil på lignende vis kunne synliggøre deres aktiviteter på bygaderne. Det blev drøftet, hvordan de store virksomheder kan spille en rolle i forhold til at synliggøre de lokale handelsmuligheder, som medarbejdere ikke i tilstrækkelig grad kender til i dag. Ebbe Skovsgaard bemærkede, at der er stor opbakning fra Byrådet til en cityforening. Gladsaxes nye erhvervspolitik næste skridt Freja Ludvigsen viste billeder fra Gladsaxe Erhvervskonference 2016, hvor den nye erhvervspolitik blev lanceret i dialog med de lokale virksomheder. Desuden blev Gladsaxe Erhvervspris 2016 givet til Foreningen VUVAs 22 medlemsvirksomheder. Tak til udvalget i erhvervsrådet, der har bidraget til udvælgelsen. De positive tilbagemeldinger fra virksomheder på erhvervspolitikken og på kommunens service står i kontrast til kommunens placeringer på Dansk Indistris erhvervsklimanalayse 2016 (nr. 48) og Dansk Byggeris analyse (nr. 74). Erhvervsrådet drøftede, hvordan vi kan forbedre virksomhedernes kendskab til Gladsaxe Kommunes erhvervspolitik og den lokale erhvervsservice og evt. komme højere op på målingerne. Ralf Dujardin bemærkede, at DI spørger virksomhederne om noget, de ofte ikke har viden om, hvilket afspejler sig i svarene. Der ligger der en opgave i at kommunikere op til målingerne. Det blev foreslået, at dækningsbidraget kan være et punkt på næste møde i erhvervsrådet. Erik Weidinger mente, at vi gør det godt i Gladsaxe og målingerne har deres svagheder. Ebbe Skovsgaar bemærkede, at analyserne skal tages alvorligt og at det er trist, at vi går tilbage trods det store arbejde i byrådet. Det blev drøftet, hvordan vi kommer ud med budskaberne og om de læser erhvervsnyhedsbrevet. Torben Buur Stougaard vil gerne

4 levere en liste over kolleger i Novo Nordisk, der vil tilmeldes nyhedsbrevet. Øvrige medlemsvirksomheder opfordres til at gøre det samme. Ralf Dujardin foreslår et nyhedsbrev, hvor man kun får nyheder efter de tilvalgte interesseområder. Erhvervsrådets Hule - Gladsaxes bidrag til Global Entrepreneurship Week (GEW) 2016 Freja Ludvigsen præsenterer formålet med arrangementet Erhvervsrådets Hule, der er udviklet sammen med medlem af erhvervsrådet, Martin Lund Knudsen, Iværksætterhuset og Gladsaxe Bibliotek. Erhvervsrådets Hule holdes den 17. november med erhvervsrådsmedlemmer som panel i et arrangement. Formålet er, at iværksættere og mindre virksomheder kan melde sig til at præsentere en udfordring, der bremser væksten i virksomheden, og få råd og sparring fra medlemmer af erhvervsrådsmedlemmer i panelet. Der var god opbakning til arrangementet. Det blev drøftet, om tilstedeværelsen af publikum var et problem for virksomhederne i forhold til fortrolighed. Det blev foreslået, at virksomheder i baggrudnsmaterialet kan angive fortrolige oplysninger til panelet. Følgende meldte sig til panelet: Martin Lund Knudsen Niels Brahm Andersen Dan Weibel Erik Weidinger Flemming Troelsen, Iværksætterhuset. Der er stadig brug for flere. Freja Ludvigsen kontakter de øvrige medlemmer (undtaget Ralf Dujardin og Michael B. Jørgensen, der er optaget til anden side). Erhvervsrådet opfordres til at invitere virksomheder i deres netværk til at deltage. Markedsføringsmateriale følger. Evt. Rene Zingenberg udtræder af erhvervsrådet. I stedet indtræder repræsentant for LO, HK service. René Knudsen. Niels Leegaard efterspurgte en tilbagemelding vedr. reparation af ipads. Mødedatoer for 2017 følger. Husk at melde melde til/ fra i outlook eller ved at sende en mail til Freja.

5 Medlemmer af Gladsaxe Erhvervsråd Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst, Formand (A) 1. viceborgmester Serdal Benli (F) Byrådsmedlem Ebbe Skovsgaard (V) Repræsentanter fra virksomheder Markedschef Theis Gadegaard, Krüger A/S - afbud Corporate Vice President Kristina Lee, Novo Nordisk A/S stedfortræder Torben Buur Stougaard Director, Global Facility Management, Jørgen Ove Svendsen, Novozymes A/S - afbud Seniorprojektudviklingschef Henrik Norup, MT Højgaard A/S - afbud Direktør Ralf Dujardin, Dansk Brandteknik A/S Vice President, Market, Sales, Tender and Development, Martin Lund Knudsen, NCC Building Denmark A/S - afbud Adm.dir. Rasmus Søndergaard, Granny s House Aps - afbud Site Facility Manager Allan Schösler, Alfa Laval A/S - afbud Per Buron, Uddannelseschef Byggeri, produktion og service, TEC Udpeget af erhvervsorganisationerne Mørkhøj Erhvervskvarter, Næstformand for Erhvervsrådet, direktør Erik Weidinger, Weidingerglas A/S Handelsforeningen Bagsværd By Vakant Handelsforeningen for Søborg og Omegn Isenkræmmer Niels Leegaard, Kop & Kande Gladsaxe Håndværkerforening El-installatør Dan Weibel, Brdr. Weibel El-teknik Aps Udpeget af DI - Organisation for erhvervslivet Direktør Michael B. Jørgensen, Beck & Jørgensen A/S Udpeget af LO Sektion Gladsaxe Formand René Zingenberg Næstformand Paul Graugaard - afbud Eksterne medlemmer Executive Director, Niels Brahm Andersen, EY - afbud Tilforordnede Kommunaldirektør Bo Rasmussen By- og miljødirektør Philip Hartmann - afbud Vicedirektør Maj Green Beskæftigelseschef Katrine Birk Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen (sekretær)

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd Freja Ludvigsen Erhvervsudviklingschef frelud@gladsaxe.dk Referat af møde i Gladsaxe Erhvervsråd 17. januar 2017 kl. 16.00-20.00 i Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus Møde med efterfølgende middag Velkommen

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014. Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 29. September 2014 Erhvervsråd Oktober 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 25. januar 2018 Tid Kl. 16.00-17.45 herefter reception for Gladsaxes gazeller Sted Beierholm, Knud Højgaards Vej 9, Søborg Kl. Referat 16.00 Velkommen og siden sidst Borgmester

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval Erhvervsråd GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådsmøde hos Alfa Laval 09.02.2012 Erhvervsråd Februar 2012 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 7. december 2017 Tid Kl. 8.00-10.00 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B Velkommen og siden sidst Detailhandlen i Referat Trine Græse bød velkommen og orienterede

Læs mere

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat af Erhvervsrådets møde 10.12.2013 December 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat kl Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 19. 05.2014 kl. 14-18 Juni 2014 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst,

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling

GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet. Erhvervsråd. September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Referat af Erhvervsrådets møde 10.09.2013 Erhvervsråd September 2013 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 26. april 2018 Tid Kl. 8.00-10.00 der er kaffe og croissanter fra kl. 7.45 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren) Afbud til

Læs mere

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling

Referat Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling GLADSAXE KOMMUNE Center for Økonomi Erhvervssekretariatet Erhvervsråd Referat 02.02.2011 Februar 2011 Af: Sekretær Mille Stilling Medlemmer: Udpeget af Gladsaxe Byråd Borgmester Karin Søjberg Holst, Formand

Læs mere

Erhvervspolitisk program

Erhvervspolitisk program Erhvervspolitisk program Indledning Gladsaxe Erhvervsråd blev stiftet i 1982, ud fra et ønske om at etablere et samarbejdsforum mellem Gladsaxe Byråd og det lokale erhvervsliv. Erhvervsrådet består af

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT ERHVERVSRÅDET. Referent Erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Erhverv og Vækst REFERAT Møde i Erhvervsrådet Den 21. april 2016 kl. 8.00-10.00 Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus ERHVERVSRÅDET Referent Erhvervsudviklingschef

Læs mere

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd

Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Møde i Gladsaxe Erhvervsråd Dato 27. november 2018 Tid Kl. 8.00-10.00 der er kaffe og croissanter fra kl. 7.45 Sted Rådhuskælderen, Gladsaxe Rådhus, brug indgang B (ring på for at få åbnet døren). Afbud

Læs mere

Økonomiudvalget Møde nr :00

Økonomiudvalget Møde nr :00 Tillægsdagsorden for Økonomiudvalget Møde nr. 7 15.04.2015 08:00 Mødelokale 2608 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst Trine Græse Katrine Skov Tom Vang Knudsen Claus Wachmann Serdal Benli Trine

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Økonomiudvalget Møde nr :00-09:40

Økonomiudvalget Møde nr :00-09:40 Protokol for Økonomiudvalget Møde nr. 18 25.10.2016 08:00-09:40 Mødelokale 2608 Medlemmer Tilforordnede Karin Søjberg Holst Trine Græse Katrine Skov Tom Vang Knudsen Claus Wachmann Serdal Benli Trine Henriksen

Læs mere

Beretning om erhvervsområdet i Gladsaxe Kommune 2014

Beretning om erhvervsområdet i Gladsaxe Kommune 2014 gladsaxe.dk Beretning om erhvervsområdet i Gladsaxe Kommune 2014 GLADSAXE en del af Forord Kære læser Beretningen om erhvervsområdet i Gladsaxe Kommune 2014 beskriver erhvervsområdets arbejde igennem året.

Læs mere

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup).

Dagsorden. 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent Velkommen ved Anne Dahlgren og Peter Sørensen, direktør PPG Industries (Dyrup). 2. Formandens beretning om foreningen v./ Peter Sørensen, Dyrup Dette

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Møde nr. 13.12.2012 Mødet holdes torsdag den 13. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe

PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe rnye virkso m he d e gladsaxe.dk 11 % jo b v æ k st 700 ny e b orgere 30.000 pe n dler in d PÅ VEJ MOD EN NY ERHVERVSPOLITIK Virksomhedernes vækst og velfærd i Gladsaxe 825 ERHVERVSKONFERENCE 2015 Indhold

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Der er etableret hjemmeside for Vækststrategien (

Der er etableret hjemmeside for Vækststrategien ( GLADSAXE KOMMUNE Status på Vækstindsatsen 2015 Ny tværgående Erhvervs- og Vækstenhed En ny tværgående Erhvervs- og Vækstenhed blev etableret den 01.01.2015. Enheden er forankret i By- og Miljøforvaltningen

Læs mere

- Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd

- Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd Analyse af detailhandlen i Gladsaxe 2017 - Resultater og anbefalinger særligt ift. Bagsværd Torsten Bo Jørgensen, projektleder, Plan og Trafik, COWI Lyngby 1 Analysens formål Dokumentere udviklingen i

Læs mere

Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014

Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014 Det lokale erhvervsklima - hvilken rolle spiller teknik og miljø? v/vicedirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune KL, Politisk Forum 2014 Hvad kan jeg fortælle om? Arbejdsgruppen om kommunale rammer for vækst

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik. gladsaxe.dk

VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik. gladsaxe.dk VIRKSOMHEDERNES VÆKST OG VELFÆRD I GLADSAXE Erhvervspolitik gladsaxe.dk Indhold Virksomhederne skal også have god velfærd 3 Gladsaxe som erhvervskommune 4 Fælles værdier forskellige roller 7 Model for

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til

Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl til Holstebro den 12. maj 2019 Referat fra bestyrelsesmødet, mandag den 6. maj 2019 kl. 16.00 til 18.00. Mødested: Nupark, lokale A, 1. sal Deltagere: Michael Werner, Holstebro Industri- og Håndværkerforening,

Læs mere

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Sted: SCS Salen, Gl. Estrup Landbrugsmuseum Randersvej 4 8963 Auning Dato: Torsdag den 20. august 2015 Start kl.: 12:30 Slut kl.: 13:45 Medlemmer: Fraværende: John Saaby

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Beslutning Ad 1. at: Dansk Folkeparti stillede følgende ændringsforslag til 2. at: At muligheden

Læs mere

Årsstatistik for Iværksætterhuset. 1. januar december 2016

Årsstatistik for Iværksætterhuset. 1. januar december 2016 Årsstatistik for Iværksætterhuset 1. januar 2016-31. december 2016 Identificere iværksættere med vækstpotentiale og henvise andre relevante tilbud I de 22 kommuner i 2016 har IVSH gennemført 05 vejledninger

Læs mere

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af ekstraordinært møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00 21.30 Gladsaxe Rådhus, lokale

Læs mere

Lokalplan 245 for boligområde i Tobaksbyen, 2. behandling

Lokalplan 245 for boligområde i Tobaksbyen, 2. behandling Dagsordenpunkt Lokalplan 245 for boligområde i Tobaksbyen, 2. behandling Beslutning Gennemgang af sagen I 2012 blev lokalplan 221 for House of Prince, udarbejdet i overensstemmelse med Helhedsplanen for

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 114 Dato: Mandag den 25. november kl. 17.00 Sted: Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45 63

Læs mere

Erhvervs-og byudvikling

Erhvervs-og byudvikling Erhvervs-og byudvikling set fra Glostrup Kommune 1. Del - Erhvervsudviklingen Af Niels Thede Schmidt-Hansen, erhvervschef i Glostrup Kommune 2. Del - Byudviklingen Af Rasmus Groth Hansen, byplanlægger

Læs mere

Sammen om det gode erhvervsliv

Sammen om det gode erhvervsliv Helsingør Kommune vil gerne tale med dig om din virksomhed Sammen om det gode erhvervsliv Vi vil sikre gode vilkår for erhvervslivet En central del af vores vision er, at erhvervslivet har gode vilkår

Læs mere

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat fra. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.34. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.34 Tirsdag den 07.02 2013

Læs mere

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder gladsaxe.dk Udpegning af områder til Har du forslag og idéer? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Målforhold 1:50000 Dato 23-03-2018 Udskrevet af RIKJAG 1 Udpegning af områder til Kommuneplantillæg

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd REFERAT

Djurslands Udviklingsråd REFERAT Djurslands Udviklingsråd REFERAT Sted: andet Dato: Torsdag den 5. september 2013 Start kl.: 10:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus Wistoft Hans Erik Husum Lars Møller (A)

Læs mere

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 14 Tirsdag den 19.05 2009 kl. 16.30-19.00

Læs mere

Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl til 17.30

Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl til 17.30 Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl. 16.30 til 17.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord

Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Referat af bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Tirsdag den 18. december 2018 kl. 08.00 10.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Rådhus Allé 7, 2860 Søborg. Mødelokale 3608, fløj 6, 3. sal Deltagere Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Vær med. flytter ind. tobaksbyen.dk. når fremtiden

Vær med. flytter ind. tobaksbyen.dk. når fremtiden Vær med når fremtiden flytter ind tobaksbyen.dk Domicil P-hus en visionær bydel med historiske rødder den nye grønne bydel rummer blandt andet bevaringsværdige bygninger, f.eks. Tobaksfabrikken, som blev

Læs mere

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSKOMMUNEN HVIDOVRE I Hvidovre har vi mange virksomheder og arbejdspladser, både private og offentlige. Vi har et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme,

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer?

gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer? gladsaxe.dk Justering af detailhandelsstrukturen Har du forslag og idéer? Detailhandel i Gladsaxe Kommune Det er Byrådets ønske at styrke detailhandlen inden for kommunen, så flere borgere vælger at handle

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Status på vækstindsats 2016 og Vækstpulje. Indholdsfortegnelse. Byplan og landskab

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Status på vækstindsats 2016 og Vækstpulje. Indholdsfortegnelse. Byplan og landskab GLADSAXE KOMMUNE Byplan og landskab Status på vækstindsats 2016 og Vækstpulje 2016 NOTAT Dato: 16. november 2016 Af: Christian Lærke Christensen Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Vækststrategiens erhvervsspor...

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVS- OG VÆKSTRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Børsen, 1217 København K 1217 København K

Åben. RUDERSDAL ERHVERVS- OG VÆKSTRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested. Børsen, 1217 København K 1217 København K Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Børsen, 1217 København K 1217 København K Mødedato Tirsdag den 3. marts 2015 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Jens Ive (Kommunalbestyrelsen) Formand,

Læs mere

I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU

I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU I - Kommissorium for 17 stk. 4 udvalg om uddannelse til alle - ØU Sagstype Åben : Type: Økonomiudvalget I Sagsnr.: 10/391 Baggrund Det nyvalgte Byråd i Høje-Taastrup Kommune drøftede i forbindelse med

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 18:30 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Godkendelse af dagsorden 3 2 Præsentation af 17, stk. 4 - udvalget 4 3 Rammesætning

Læs mere

Erhvervspolitik i Gladsaxe Kommune

Erhvervspolitik i Gladsaxe Kommune GLADSAXE KOMMUNE Central- og Skatteforvaltningen CSFMST 4. UDKAST Erhvervspolitik i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune December 2006 1 Forord Erhvervslivet står til stadighed overfor store udfordringer.

Læs mere

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Partnerskabsaftale Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Indhold PARTNERSKABSAFTALEN ER INDGÅET MELLEM... 3 BAGGRUNDEN FOR PARTNERSKABSAFTALEN... 3 PARTNERSKABETS FORMÅL... 4 KONKRETE

Læs mere

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2016 2 HVIDOVRE ERHVERVSKONTAKTUDVALG Hvidovre Erhvervskontaktudvalg er kommunalbestyrelsens samarbejdsforum med det lokale erhvervsliv. Udvalgets formål er at arbejde aktivt for at forbedre den arbejds-, erhvervs-

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune

Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune Forslag til organisering af erhvervsservice og -fremme i Haderslev Kommune Baggrund Haderslev Kommune har sammen med interessenter og foreninger fra erhvervslivet i løbet af foråret 2012 drøftet den fremtidige

Læs mere

Ved udarbejdelsen af forslag til Kommuneplan 2017 er det fastholdt, at teksten er kortfattet og tæt knyttet til de krav, der stilles i planloven.

Ved udarbejdelsen af forslag til Kommuneplan 2017 er det fastholdt, at teksten er kortfattet og tæt knyttet til de krav, der stilles i planloven. Forslag til Kommuneplan 2017, 1. behandling Beslutning Gennemgang af sagen Økonomiudvalget godkendte 20.12.2016, punkt 268, opbygning og hovedstrukturtemaerne i Kommuneplan 2017. Efterfølgende er der afholdt

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 115 Dato: Mandag den 20. januar kl. 13.00 Sted: Nordfyn Erhverv, Sunekær 1, 5471 Søndersø SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45 63 88

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Beretning Gladsaxe Erhvervsråd

Beretning Gladsaxe Erhvervsråd Beretning Gladsaxe Erhvervsråd 2004 Beretning for Gladsaxe Erhvervsråd 2004 Udgiver: Gladsaxe Erhvervsråd og Erhvervssekretariatet, Gladsaxe Kommune Sats og layout: Grafia Design ApS Fotos: Kaj Bonne m.fl.

Læs mere

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave)

Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Politik for medborgerskab og samspil med frivillige (kort udgave) Høringsudgave Medborgerskab og samspil med frivillige Hvordan bringer vi det aktive medborgerskab i spil og styrker samspillet med de frivillige

Læs mere

gladsaxe.dk Beretning Gladsaxe Erhvervsråd 2008

gladsaxe.dk Beretning Gladsaxe Erhvervsråd 2008 gladsaxe.dk Beretning Gladsaxe Erhvervsråd 2008 Indhold side 2 Medlemmer af Erhvervsrådet side 3 Temaer drøftet i Erhvervsrådet side 5 Gladsaxe Prisen 2008 side 8 Iværksætteraktiviteter side 9 Samarbejdspartnere

Læs mere

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune.

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. Vedtægter 1 Indledning Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets formål er

Læs mere

Gladsaxe Kommunes frivilligpolitik

Gladsaxe Kommunes frivilligpolitik Økonomiudvalget 02.10.2012 Punkt nr. 247-1 04.09.2012 UDKAST Gladsaxe Kommunes frivilligpolitik 2013-2017 Forord Forord indsættes her Frivilligpolitikken træder i kraft fra 16.01.2013. På vegne af Byrådet,

Læs mere

Erhvervsstrategi

Erhvervsstrategi Erhvervsstrategi 2019-2022 Aalborg Erhvervsråd 7. Maj 2018 Erhvervsindsatsen i Aalborg Kommune Aalborg Erhvervsråd Bredt sammensat, Rådgivende for byrådet, Erhvervspuljen, Erhvervsstrategi Aalborg Byråd

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening.

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Frederikshavn Erhvervsforenings generalforsamling 2012 FORMANDENS BERETNING Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Mit navn er

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

PROJEKT NYT FORSYNINGSSELSKAB - NOVAFOS. Referat. Emne/udvalg. Projekt Nyt forsyningsselskab - NOVAFOS. Mødested Rudersdal Rådhus, mødelokale 3

PROJEKT NYT FORSYNINGSSELSKAB - NOVAFOS. Referat. Emne/udvalg. Projekt Nyt forsyningsselskab - NOVAFOS. Mødested Rudersdal Rådhus, mødelokale 3 PROJEKT NYT FORSYNINGSSELSKAB - NOVAFOS Referat Emne/udvalg Projekt Nyt forsyningsselskab - NOVAFOS Mødested Rudersdal Rådhus, mødelokale 3 Mødedato 28. februar 2017 Mødetidspunkt Kl. 9.00 10.30 Bemærkninger

Læs mere

gladsaxe.dk Levende by i vækst Vækststrategi for Gladsaxe Kommune

gladsaxe.dk Levende by i vækst Vækststrategi for Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Levende by i vækst Vækststrategi for Gladsaxe Kommune Gladsaxe er en moderne og velfungerende bykommune. Vi vil udnytte Gladsaxes muligheder for vækst til at udvikle vores position som en moderne

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

DEN REGIONALE KOMMUNE EN VÆKSTSTRATEGI PÅ TRE KLINGER' BO RASMUSSEN, KOMMUNALDIREKTØR GLADSAXE KOMMUNE

DEN REGIONALE KOMMUNE EN VÆKSTSTRATEGI PÅ TRE KLINGER' BO RASMUSSEN, KOMMUNALDIREKTØR GLADSAXE KOMMUNE DEN REGIONALE KOMMUNE EN VÆKSTSTRATEGI PÅ TRE KLINGER' BO RASMUSSEN, KOMMUNALDIREKTØR GLADSAXE KOMMUNE Agenda Case 1: Levende by i vækst Vækststrategi for Gladsaxe Kommune Case 2: Ringby-letbanesamarbejdet

Læs mere

Ad 2. at: 6 medlemmer (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Serdal Benli og Trine Henriksen) anbefaler indstillingen.

Ad 2. at: 6 medlemmer (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Serdal Benli og Trine Henriksen) anbefaler indstillingen. Forslag til Kommuneplan 2017, 1. behandling Beslutning Ad 1. at: Et flertal i Økonomiudvalget (Karin Søjberg Holst, Trine Græse, Katrine Skov, Tom Vang Knudsen, Claus Wachmann, Lars Abel, Serdal Benli,

Læs mere

Erhvervsstrategi

Erhvervsstrategi Erhvervsstrategi 2019-2022 Vision Lyngby-Taarbæk Kommune har et stærkt erhvervsliv. Iværksættere og smv er går hånd i hånd med et af Danmarks mest innovative videns miljøer - og et af de aller bedste handelsmiljøer.

Læs mere

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling

Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling Nedsættelse af 17.4 udvalg med fokus pa Landdistrikter og Landdistriktsudvikling KOMMISORIUM Formål: Udvalget for Landdistriksudvikling har til formål at fokusere på og samordne kommunens landdistriktsudvikling,

Læs mere

Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 11. december 2017 kl

Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 11. december 2017 kl Bestyrelsesmøde for Vollsmose Sekretariatet Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 11. december 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Erik Knudsen, Michael Willaume,

Læs mere

Indsatsplan for vækst 2017

Indsatsplan for vækst 2017 Forslag til Indsatsplan for vækst 2017 J. nr. 85.02.01P22 1 Indledning I juni 2014 godkendte byrådet Gladsaxes vækststrategi Levende by i vækst. Afsættet er tænkningen om, at god velfærd er en forudsætning

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

Erhvervsudvikling og erhvervsservice i Syddjurs Kommune. Erhvervshandlingsplan for Syddjurs Kommune 2012

Erhvervsudvikling og erhvervsservice i Syddjurs Kommune. Erhvervshandlingsplan for Syddjurs Kommune 2012 Erhvervsudvikling og erhvervsservice i Syddjurs Kommune Erhvervshandlingsplan for Syddjurs Kommune 2012 Indledning I august 2011 offentliggjorde DI en undersøgelse af erhvervsklimaet i samtlige kommuner

Læs mere

Byen til Vandet. Notat. Projektbeskrivelse - forundersøgelse. Baggrund. Vision Byen til Vandet. Fra vision til virkelighed

Byen til Vandet. Notat. Projektbeskrivelse - forundersøgelse. Baggrund. Vision Byen til Vandet. Fra vision til virkelighed Notat Sagsnavn: Byen til Vandet projektbeskrivelse - forundersøgelse Sagsnummer: 01.00.05-P20-14 Forvaltning: Miljø & Teknik, Dato: 15. august 2014 Byen til Vandet Projektbeskrivelse - forundersøgelse

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4

Referat Folkeoplysningsudvalget den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4 Mødedato: 17. januar 2018 Side: 1 Referat den 17. januar 2018, kl. 16:00 - Solrød Bibliotek, Solrød Center 4 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Lotte Juhl - 14584 Henrik Sandberg -

Læs mere

NETVÆRK FOR BÆREDYGTIG ERHVERVSUDVIKLING NORDDANMARK

NETVÆRK FOR BÆREDYGTIG ERHVERVSUDVIKLING NORDDANMARK a. Valg af dirigent b. Valg af bestyrelsesmedlemmer og godkendelse af vedtægterne c. Optagelse af nye partnere d. Beretning om Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmarks virksomhed i det forløbne

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING

BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING BYRÅDSSEKRETARIAT OG UDVIKLING Helhedsorienteret erhvervsservice 1 Indhold Kære virksomhed 3 De fem servicemål: 1. Udvidet åbningstid og svar inden for 24 timer 4 2. Tovholder inden for fem hverdage 5

Læs mere

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2017

ERHVERVSKONTAKTUDVALGETS ÅRSBERETNING 2017 2 HVIDOVRE ERHVERVSKONTAKTUDVALG 2017 Hvidovre Erhvervskontaktudvalg er kommunalbestyrelsens og det lokale erhvervslivs samarbejdsforum. Udvalgets formål er, at arbejde aktivt for at styrke den beskæftigelses-,

Læs mere

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune

Partnerskabsaftale. Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Partnerskabsaftale Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg Kommune Indhold PARTNERSKABSAFTALEN ER INDGÅET MELLEM... 3 BAGGRUNDEN FOR PARTNERSKABSAFTALEN... 3 PARTNERSKABETS FORMÅL... 4 KONKRETE

Læs mere

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN

Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 14. marts 2018 Kommissorium for HORSENS ALLIANCEN 2018-2021 Med HORSENS ALLIANCEN blev der i 2013 skabt en helt ny samarbejdsplatform i Horsens kommune en platform, hvor erhvervslivet, de faglige organisationer

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge 17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge Referat fra ordinært møde 5. maj Tirsdag 05.05. kl. 16:30 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Midlertidig boligplacering af flygtninge på

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 005 26. juni 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge

17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge 17, stk. 4 udvalg - Boligplacering flygtninge Referat fra ordinært møde 23. april Torsdag 23.04. kl. 17:30 Følgende sager behandles på mødet Side Konstituering 2 Meddelelser 3 Status på flygtningeområdet

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd REFERAT

Djurslands Udviklingsråd REFERAT Djurslands Udviklingsråd REFERAT Sted: andet Dato: Torsdag den 5. september 2013 Start kl.: 10:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kirstine Bille Gunnar Sørensen Claus Wistoft Hans Erik Husum Lars Møller (A)

Læs mere