Onsdags-workshops foråret 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Onsdags-workshops foråret 2014"

Transkript

1 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk og e-boks 5. februar: Netbank, skat, e-boks m.m. på smartphone 19. februar Gratis programmer til din PC 26. februar: Tips til din android smartphone 5. marts: Gode apps til din smartphone 12. marts: Brug Word bedre 19. marts: Sæt din studieopgave op i Word 26. marts: Ryd op på din computer 2. april: Intro til billedredigering 9. april Pixlr.com gratis billedredigering på nettet 23. april: Alm funktioner i Windows 30. april: Lær at bruge Skype 7. maj: Opret din egen Blog 14. maj: Intro til videoredigering 21. maj: Dine egne videoer på YouTube 28. maj: Ny på Facebook 4. juni: Søg bedre med google 11. juni: Ryd op på din computer 18. juni: Lær at bruge Dropbox, skydrive og lignende Læs mere om de enkelte workshops inde i folderen Onsdag 15. januar Kl Google konto til meget mere end g-mail Google er ikke bare søgning på nettet. Med en google-konto kan du bruge g-mail, gemme ting på google drev, oprette en gratis blog, ha din egen konto på YouTube, dine egne kort på google-maps, oprette din egen kalender, lægge billeder på Picasa-web hente apps til din browser og din smartphone og meget mere. Har du en androide smartphone, kan du også let synkronisere mellem din PC og din telefon. Vi tager en rundtur - og måske bliver du nysgerrig på at prøve lidt mere. Onsdag 22. januar Kl Google Chrome browseren fra Google Chrome er blot en af flere såkaldte browsere, som man bruger når man går på nettet. Chrome har fået ord for at være den hurtigste og Google søgning er indbygget i den. Med Chrome og et Google log-in, får du let adgang til flere funktioner - hvis du f.eks. bruger flere computere, har du mulighed for at se bogmærker og tilføjelsesprogrammer på dem alle. Vi tager en rundtur... Og måske bliver du nysgerrig på at prøve lidt mere. Onsdag 29. januar Kl Nem-ID, borger.dk, og digital post Vi ser hvordan man bruger borger.dk, min side og digital post, og du prøver selv at finde rundt. Du skal bruge NemID, for at få mest ud af workshoppen borger.dk er det offentlige på nettet via én hjemmeside. Med digital post kan du sende og modtage offentlig post via . Her kan du få svar på mange spørgsmål om offentlige regler og rettigheder. Med NemID, kan du lave ansøgninger til forskellige ting og med Min Side kan du få adgang til nogle af de personlige oplysninger det offentlige har om dig.

2 Onsdag 5. februar kl Netbank, skat, e-boks m.m. på smartphones og tablet Hvad gør men egentlig, hvis man f.eks. vil bruge netbank eller bruge skat.dk via sin smartphone eller tablet? Via en computer ville man bruge NemID til log-in, men på smartphones og tablets kan man endnu ikke bruge Nem-ID. Vi ser på alternative log-in muligheder som apps med adgangskoder og tast-selv-koder. Onsdag 5. marts kl Gode apps til din smartphone Der findes efterhånden rigtig mange apps til smartphones uanset om det er Android, Apple, eller Windows - Men det kan også være en jungle. Vi kigger lidt på både nyttige, sjove og uundværlige apps til forskellige formål. Onsdag 19. februar kl Gratis programmer til din PC Hvorfor bruge en formue på programmer? Der findes mange programmer der kan en hel masse, til ingen penge Både til installation på din maskine og online på nettet. Vi ser på gratis programmer til mange formål: kontorpakker, video-og billedredigering, layout, antivirus, oprydning på PC-en, medieafspillere og meget andet. Vi snakker også om hvad et program inden for forskellige kategorier skal kunne for at det kan bruges til noget. Vi tager udgangspunkt i, hvad deltagerne er mest interesseret i. Onsdag 19. februar kl Tips til din android smartphone Har du en smartphone med Androide styresystem den med den lille grønne mand men ikke rigtig kan finde ud af alt det med indstillinger, personlig opsætning og apps - så kan du i denne workshop få lidt mere at vide. Vi tager en generel introduktion og i forhold til tiden, kan hver enkelt få vejledning til forskellige problemer. Onsdag 12. marts kl Brug Word bedre Har du brug for en introduktion eller en genopfriskning af, hvordan du bruger et skriveprogram - som f.eks. Word - har du muligheden i denne workshop. Vi kommer omkring grundlæggende ting som side-opsætning, redigering og formatering af tekst, indsættelse af billeder og tekstbokse og at gemme og udskrive. Medbring evt. en tekst og billeder du gerne vil arbejde med. Onsdag 19. marts kl Sæt din studieopgave op i Word En ting er at skrive indholdet i din opgave men når det er gjort, er det en god idé at få den sat op, så den er let at læse og pæn at se på. Word har mange funktioner, der kan gøre dit arbejde nemmere. I denne workshop kan du få tips og tricks til layout opsætningen af tekst og billeder, skrifttyper, tips om læsevenlighed, indholdsfortegnelser, sidetal, ordtælling m.m. Medbring evt. en tekst og billeder du gerne vil arbejde med.

3 Onsdag 26. marts kl Ryd op på din computer Har du rod på din computer? Arbejder den langsomt? Mangler du plads? Kan du ikke finde det, du skal bruge? Har du for mange overflødige programmer? Eller dubletter og flere versioner af dine filer? Få tips om hvordan du kan organisere dine dokumenter hvordan du rydder op i dine programmer og irriterende tilføjelser - og hvilke værktøjer der findes i Windows, der kan hjælpe dig med at rydde op og holde orden, så dig og din computer arbejder hurtigere og bedre. Onsdag 2. april kl Foto: Introduktion til billede-redigering Gør dine digitale billeder bedre. Få en forståelse for hvordan digitale billeder er bygget op, og få lær at lave en let redigering i dine billeder. Hør for eksempel om hvordan du beskærer, retter billederne op, ændrer størrelse og forbedrer kontraster, lys og farvebalancer i dine billeder. Du får lov at prøve selv, medbring evt. nogle af dine egne billeder. Vi bruger Windows Live Photo Gallery Onsdag 9. april kl Pixlr.com gratis billedredigering på nettet Med det gratis online billede-redigerings program Pixlr.com, er der et hav af forskellige muligheder, som du får en introduktion til i denne workshop. Alt foregår online i din webbrowser så du behøver ikke at installere noget. Pixlr er dansksproget. Værktøjerne minder om Photoshop. Man kan arbejde både med lag, masker, filtre, spot heal, og en masse andet. Hvis du er snust lidt til Photoshop, eller gerne vil have mere end meget enkle funktioner, vil du kunne lide Pixlr. Onsdag 23. april kl Almindelige funktioner i Windows Fik du aldrig helt fat på det. Eller trænger du til en genopfriskning? Gennemgang af de mest almindelige grundlæggende funktioner i Windows som genvejstaster, oprette, kopiere og flytte mapper og filer, stifinder, mappevisninger, skrivebordet, skærmopsætning, genveje, ikoner, m.m. Vi tager udgangspunkt i Windows 7 men en del ting er de samme i Windows 8 og vista/xp Onsdag 30. april kl Lær at bruge Skype gratis telefon på nettet Med Skype kan man foretage gratis opkald mellem pc er overalt i verden. Og har man et web cam, kan man føre videosamtaler hvor man både kan se og høre den eller dem man snakker med. Har man et abonnement, kan man mod en billig betaling, også ringe til fastnet- og mobiltelefoner. For at kunne bruge Skype, skal du downloade og installere Skype, samt oprette en konto. I denne workshop installerer vi programmet, opretter en konto og prøver at foretage de første opkald. Onsdag 7. maj kl Opret din egen blog En blog (eller weblog) er en slags hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte indlæg og med det nyeste øverst på siden. Indholdet kan variere fra det personlige til det debatterende eller et bestemt tema.. Med den gratis service Blogger. com, kan man hurtigt komme i gang. Du prøver selv at starte en blog op den kan slettes bagefter og får ideer til hvordan du skal sætte den op. Du kan arbejde videre med den, når du kommer hjem.

4 Onsdag 14. maj kl Intro til videoredigering De fleste kan i dag optage videoklip med deres digitalkamera eller mobiltelefon. Med hjælp fra det gratis Windows Movie Maker, får du en hurtig introduktion til hvordan du klipper, redigerer, lægger musik eller tale under billederne. Vi laver også overgange, effekter og rulletekster på dine videofilm. Du vil derudover få en lille værktøjskasse med små gratis programmer, der kan være nyttige at have, når man arbejder med video. OBS!! De samme teknikker kan bruges til at lave et billede-show med lyd. Onsdag 21. maj kl Dine egne videoer på YouTube YouTube er en video-delings hjemmeside, hvor alle både kan se og uploade og dele videoer med andre. Man kan finde alt fra musikvideoer, personlige hilsner, brugsanvisninger, debatindlæg til reklamer. Med en personlig profil på YouTube som du opretter på workshoppen, får du en masse ekstra muligheder. Se hvordan det virker, og lær hvordan du selv kan deltage med dine egne videoklip, som du kan dele med særligt indbudte eller hele verden. Onsdag 28. maj kl Ny på Facebook Alle snakker om det der Facebook... Hvad er det egentlig og hvordan fungerer det? I denne workshop opretter du en Facebook-profil, og får en introduktion til de mest grundlæggende ting. Hvordan søger men venner og familie? Hvad er en statusopdatering? Hvordan skriver man en kommentar? Hvordan lægger man billeder ind og ikke mindst hvordan får jeg kontrol over hvem der kan se min side, og hvad jeg ellers deler på Facebook? Onsdag 4. juni kl Søg bedre med google De fleste kan finde ud af at lave en simpel søgning på Google men der findes tips og tricks til at gøre sine søgninger mere præcise og dermed få bedre resultater. Vi kommer igennem læsning af Googles søgeresultater, brug af forskellige søgemetoder, avanceret søgning, og særlig søgning efter video, billeder, bøger m.m. Onsdag 11. juni kl Ryd op på din computer Har du rod på din computer? Arbejder den langsomt? Mangler du plads? Kan du ikke finde det, du skal bruge? Har du for mange overflødige programmer? Eller dubletter og flere versioner af dine filer? Få tips om hvordan du kan organisere dine dokumenter hvordan du rydder op i dine programmer og irriterende tilføjelser - og hvilke værktøjer der findes i Windows, der kan hjælpe dig med at rydde op og holde orden, så dig og din computer arbejder hurtigere og bedre. Onsdag 18. juni kl Lær at bruge Drop Box, Skydrive, Google drive o.l. Drop Box, Google Drive og Microsofts Skydrive er såkaldte online lagertjenester, hvor du let kan gemme, sikre og dele billeder og dokumenter. Du gemmer i en mappe på din computer. Denne mappe har forbindelse til din konto på internettet som igen kan nås fra alle andre computere, ved hjælp af et privat log-in. Tjenesterne er derfor rigtig gode at have, hvis man skal dele de samme dokumenter mellem flere forskellige computere, sikkerhedskopiere, eller dele noget af indholdet, med andre du vil give adgang.

5 Om workshops i IT-HJØRNET: Computer: Pris: Sted: Tilmelding: I IT-HJØRNETS workshops, får du selv lov at prøve. Du kan bruge IT-HJØRNETS computere eller du kan medbringe din egen bærbare computer hvis du har sådan en. Workshops er gratis IT-HJØRNET i Kulturhus Herredsvang Kappelvænget 2, 8210 Aarhus V Tilmelding er en fordel men ikke nødvendigt Tilmeld dig i IT-HJØRNET på Hasle Bibliotek eller på post@it-hjoernet.dk IT-HJØRNET på nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: Her kan du bl.a. læse mere om workshops, kurser og andre arrangementer, få ny viden om IT og tilmelde dig nyhedsbrevet. Brug for hjælp? Åben IT-café Mandage kl og onsdage kl Her kan du bare møde op og få hjælp. Du behøver ikke bestille tid. Iphone, ipad og andet med i Torsdage mellem kl 12 og 18 Har du især brug for hjælp til iphone, ipad eller særlige Apple programmer, har du specielt mulighed for at få hjælp om torsdagen. Bestil en tid Har du et problem der kræver lidt tid kan du bestille hjælp minutter. Kontakt IT- HJØRNET eller Hasle Bibliotek.

Om workshops i IT-HJØRNET: Onsdags-workshops Forår 2013. Gratis kurser: På nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: www.it-hjoernet.dk

Om workshops i IT-HJØRNET: Onsdags-workshops Forår 2013. Gratis kurser: På nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: www.it-hjoernet.dk Om workshops i IT-HJØRNET: Computer: I IT-HJØRNETS workshops, får du selv lov at prøve. Pris: Sted: Du kan bruge IT-HJØRNETS computere eller du kan medbringe din egen bærbare computer hvis du har sådan

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere

Google Chrome side 1 af13

Google Chrome side 1 af13 Google Chrome side 1 af13 Indholdsfortegnelse: Download Google Chrome... Side 2 Overblik... Side 3 Angiv startside... Side 7 Søg direkte i adresselinjen... Side 8 Bogmærker sider... Side 8 Bogmærkeadministratoren...

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018 www.taarnbybib.dk Tema HOLD HACKERNE UDE E-BOKS WINDOWS 10 GOOGLE-KONTO SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vi

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS IPAD GOOGLEKONTO SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

windows mac ipad iphone google fotos android slægtsforskning NYE DATOER smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

windows mac ipad iphone google fotos android slægtsforskning NYE DATOER smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp NYE DATOER ipad bureau bb iphone mac windows Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk www.bureaubb.dk slægtsforskning android smartphone google fotos

Læs mere

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 TILMELDING Skal ske ved telefonisk henvendelse til den enkelte underviser (efter 2. jan 2019.) Betaling via Nem Tilmeld. (Se vejledning i bladet) eller Betaling

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

mac windows ipad iphone android smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp bureau bb Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider android smartphone iphone ipad Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk

Læs mere

Kurser vinter/forår 2017

Kurser vinter/forår 2017 Kurser vinter/forår 2017 Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne Windows 7 Windows 10 ipad og iphone Lær at bruge din ipad, iphone eller begge dele optimalt icloud, TIP! Dropbox og Fotos

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel Kurser efterår 2017 Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne Windows 10 Microsofts seneste styresystem ipad og iphone Brugerfladen og funktionerne på din ipad/iphone ændrer sig hele tiden.

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

TIP! Mac. icloud, Dropbox. Word og Excel. ipad og iphone. Android. Billeder m.m. Slægtsforskning. Windows 10

TIP! Mac. icloud, Dropbox. Word og Excel. ipad og iphone. Android. Billeder m.m. Slægtsforskning. Windows 10 Bureau BB Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne icloud, Dropbox og Fotos Synkronisering af dine enheder ipad og iphone Lær at bruge din ipad, iphone eller begge dele optimalt Mac TIP!

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere

FOTO strategi Gem Udvælg Rediger Gem

FOTO strategi Gem Udvælg Rediger Gem FOTO strategi 1. Gem billederne i en mappe på skrivebordet a. Opret en mappe på skrivebordet og navngiv den evt. med årstallet. b. Kopier billederne i kameraets DCIM-mappe og sæt den ind i mappen på skrivebordet.

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE FORÅRET 2015 INDHOLD Lær mere om it foråret 2015 Aarhus Kommune ITK Design Møllegade 1 8000 Aarhus C Layout: Jan Thomassen Tryk: Bording A/S Oplag: 3.000 ISBN: 978-87-89860-09-1

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011

Seniorklubben TDC Jylland Cloud Computing Kursus 2011_5: Rev. 02.11.2011 1. Om 2. Valg af Google som gratis udbyder ved 3. Valg af browser 4. Oprette en mail-adresse (G-mail) og en konto ved Google 5. Hierarkisk opbygning af mappe- og filsystem i Google 6. Oprette mapper i

Læs mere

Den komplette guide Copy of Android-tablet

Den komplette guide Copy of Android-tablet KRISTIAN LANGBORG - HANSEN Den komplette guide Copy of Android-tablet Introduktion... 11 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 13 Hvad er Android? Android-apps... 14 Forskellige enheder... 15 Android-telefoner...

Læs mere

UCSJ DIGITAL. Tips og Tricks

UCSJ DIGITAL. Tips og Tricks UCSJ DIGITAL Table of Contents Webbrowsere...3 Slet midlertidige filer og cookies... 4 Mobile enheder...8 UCSJ mail på smartphone og tablet... 9 Video mm....10 Rip en DVD... 11 Brug Handbrake til at reducere

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Tema Apps på din ipad

Tema Apps på din ipad Tema Apps på din ipad Emne Side Faste Apps 2-4 Næsten nødvendige Apps 5-9 Apps for Nørder 10-12 Apps om Mad Butikker og Tilbudsaviser 13 Apps om Spil Nydhedscentre Sport Lommeregner - Hjertestarter 14

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Picasa billedalbum og webalbum

Picasa billedalbum og webalbum Picasa billedalbum og webalbum Billedalbum og redigerings-værktøj Picasa er et billedalbum, som kan bruges til at opbevare, registrere, bearbejde og ordne sine digitale fotos i. Desuden kan du uploade

Læs mere

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering Vejledning til registrering på Office online portalen og mulighed for download af Office 365 til privat PC for medarbejdere med en az-ident i Aarhus Kommune, Børn og Unge Version 1.04 (23. januar 2017)

Læs mere

Lidt om ITsikkerhed. Det er bedre at forebygge end at helbrede Oplæg til IT-temadag i Distrikt Oktober 2018

Lidt om ITsikkerhed. Det er bedre at forebygge end at helbrede Oplæg til IT-temadag i Distrikt Oktober 2018 Lidt om ITsikkerhed Det er bedre at forebygge end at helbrede Oplæg til IT-temadag i Distrikt 4 30. Oktober 2018 IT-hjælp må ikke være raketvidenskab IT-hjælp skal give tryghed for den du hjælper Dagens

Læs mere

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker Den digitale Underviser Videoredigering Windows Live Movie Maker Indhold Indhold... 1 Windows Movie Maker... 2 Om at oprette et projekt... 3 Optage og downloade video... 4 A. Optage din egen video:...

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone.

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone. Dropbox Introduktion til Dropbox Dropbox er en online tjeneste, hvor man ganske gratis kan få noget lagerplads til sine dokumenter, billeder og meget mere. Der er mange muligheder med Dropbox, som bliver

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Windows+E Åbner Denne Computer i Stifinder. Window+F Åbner søgefunktionen. Window+F1 Åbner hjælpefunktionen i Windows.

Windows+E Åbner Denne Computer i Stifinder. Window+F Åbner søgefunktionen. Window+F1 Åbner hjælpefunktionen i Windows. En lille hjælp til tastaturet Tastaturgenveje binder sig typisk til Ctrl (control), Alt, Shift eller Windows-tasterne. Hvis man f.eks. har et program åbent og vil benytte genvejen Ctrl+S, så holder man

Læs mere

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver-

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- Outlook For Mac (Dk, Ansat) Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

Kursusprogram for foråret 2019

Kursusprogram for foråret 2019 Kursusprogram for foråret 2019 Mandage: Billedbehandling for begyndere: Der vil på dette kursus blive lejlighed til at lære lidt om billedbehandling. Overføre billeder fra kamera til computer - og finde

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013 Kurser for voksne Efterår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 Windows 7-udgaver... 10 32- eller 64-bit version af Windows 7... 11 Hardware...

Læs mere

Kursus. Velkomst. Hvad skal der ske? 12-12-2013. Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise. Kursusstedet Praktisk Pauser

Kursus. Velkomst. Hvad skal der ske? 12-12-2013. Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise. Kursusstedet Praktisk Pauser 12-12-2013 Kursus Velkomst Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise Kursusstedet Praktisk Pauser Hvem er i? It niveau? Hvad er jeres forventninger til dette kursus? Hvad skal der ske? Formål med dette

Læs mere

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet KRISTIAN LANGBORG-HANSEN Godt i gang med Android tablet INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto...

Læs mere

Gratis kontorpakke til din tablet

Gratis kontorpakke til din tablet OPRET, REDIGER OG LÆS DOKUMENTER PÅ DIN TABLET: Gratis kontorpakke til din tablet DET FÅR DU OVERBLIK SVÆRHEDSGRAD Let Middel Svær Tekstbehandling Præsentation Regneark FOR ENHEDER MED Android ios (Apple)

Læs mere

Kursusprogram for efteråret 2019

Kursusprogram for efteråret 2019 Kursusprogram for efteråret 2019 Mandage: Billedbehandling og Almen PC kendskab for begyndere: Der vil på dette kursus blive lejlighed til at lære lidt om billedbehandling. Overføre billeder fra kamera

Læs mere

IT undervisning. Emneliste August 2013 2. Grundlæggende IT. Fyldigt emne. Kort overfladisk, eller i dyden. 4-8 lektioner (1-2 mødegange)

IT undervisning. Emneliste August 2013 2. Grundlæggende IT. Fyldigt emne. Kort overfladisk, eller i dyden. 4-8 lektioner (1-2 mødegange) Emneliste August 2013 2 Grundlæggende IT Fyldigt emne. : Computersikkerhed Fyldigt emne. : Borger.dk Inkl. NemID. Fyldigt emne. E-boks og digital postkasse på borger.dk De to hænger sammen og bedst at

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2015 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på syv emner: Grundlæggende IT Begynder-internet Lær din

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via App Store.

Start med at downloade app en Youtube via App Store. APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Velkommen. Valg af Smartphone

Velkommen. Valg af Smartphone Velkommen til Valg af Smartphone arrangeret af Kontor Syd i Padborg og Ældre Sagen i Distrikt 5 Dias 1 Hvem er vi: Mads Auerbach, Kontor Syd i Padborg, Willi Nielsen, Ældre Sagen i Bov Dias 2 Ældre Sagen,

Læs mere

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015 Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1 Onsdag d. 30. september 2015 ibooks 2 ibooks - tryk på Købt 3 ibooks vælg en bog 4 ibooks hent brugerhåndbog 5 ibooks hent Word for ipad 6 Læse PDF filer på ibooks

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2013 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... Lars Ljungqvist KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013 Hvad skal vi bruge OneNote til?... 10 Nyheder i OneNote 2013... 11 Download OneNote 2013 gratis hos Microsoft...

Læs mere

Google Søgninger side 1 af13

Google Søgninger side 1 af13 Google Søgninger side 1 af13 Indholdsfortegnelse Internetforkortelser og adresser m.m.... Side 2 Søgning i Google... Side 4 Nyhed erstatning for det sorte bånd... Side 7 Avanceret søgning... Side 10 Flere

Læs mere

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 1 af 18 ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse ereolen.dk... 1 1. Første gang du vil anvende ereolen.dk... 3 1.1 Opret

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Regneark Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 6 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 19 Vejledende løsning... Side 20 GoogleDocs Regneark 2 Google

Læs mere

EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod)

EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod) EasyIQ app brugermanual ios devices (ipad, iphone og ipod) ios-brugermanual til EasyIQ app Indhold Funktioner i EasyIQ App en... 2 Download EasyIQ app en i App Store... 2 Start og log på EasyIQ app en...

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

Undervisning Windows 8(.1)

Undervisning Windows 8(.1) Undervisning Windows 8(.1) Kursusmateriale Jeg vil her forsøge at opridse de basale begreber og funktioner vi har gennemgået på kurset. Da der har været mange spørgsmål løbende, som ikke er besvaret her,

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne have styr på, hvilke oplysninger du kan finde om dig selv på

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det?

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Et SkyDrive Pro bibliotek kan anses som en brugers personlige drev i organisationens SharePoint Online (SPO) løsning. Når dokumenter gemmes på SkyDrive Pro er

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store).

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store). APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. IT- Kurser Efterår 2013 Betjent åbningstid Mandag kl. 11-21 KulturArkaden Tirsdag kl. 11-21 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 11-21 4760 Vordingborg Torsdag kl. 11-21 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 11 21 Lørdag

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Dokumenter Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 5 Opgave... Side 8 Få adgang til filerne fra din computer... Side 16 Vejledende løsning... Side 17 GoogleDocs Dokumenter 2

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret.

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret. DROPBOX vejledninger: 1 oprettelse af konto 2 installation 3 afinstallation 4 deling af mapper 5 deling via link 1a. For at oprette en konto skal du først notere på et stykke papir: - Mailadressen, som

Læs mere

Kom godt i gang med ImageDB programmet fra PetriSoft

Kom godt i gang med ImageDB programmet fra PetriSoft Kom godt i gang med ImageDB programmet fra PetriSoft Kort om ImageDB: ImageDB er et Windows (98/NT/2000/Me/Xp/Vista/Windows7) program, hvor du kan registrere alle dine film, musik, bøger, billeder, fotos,

Læs mere

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet.

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet. Netkalenderen.dk Vejledning - til din private kalender på Internettet. bjornhart IT 02-03-2011 Forord... 3 Ved PC brug... 4 Overblik... 4 Knapper... 5 Planlæggeren... 6 Aftaler... 7 Opret Almindelige datoer...

Læs mere