Onsdags-workshops foråret 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Onsdags-workshops foråret 2014"

Transkript

1 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk og e-boks 5. februar: Netbank, skat, e-boks m.m. på smartphone 19. februar Gratis programmer til din PC 26. februar: Tips til din android smartphone 5. marts: Gode apps til din smartphone 12. marts: Brug Word bedre 19. marts: Sæt din studieopgave op i Word 26. marts: Ryd op på din computer 2. april: Intro til billedredigering 9. april Pixlr.com gratis billedredigering på nettet 23. april: Alm funktioner i Windows 30. april: Lær at bruge Skype 7. maj: Opret din egen Blog 14. maj: Intro til videoredigering 21. maj: Dine egne videoer på YouTube 28. maj: Ny på Facebook 4. juni: Søg bedre med google 11. juni: Ryd op på din computer 18. juni: Lær at bruge Dropbox, skydrive og lignende Læs mere om de enkelte workshops inde i folderen Onsdag 15. januar Kl Google konto til meget mere end g-mail Google er ikke bare søgning på nettet. Med en google-konto kan du bruge g-mail, gemme ting på google drev, oprette en gratis blog, ha din egen konto på YouTube, dine egne kort på google-maps, oprette din egen kalender, lægge billeder på Picasa-web hente apps til din browser og din smartphone og meget mere. Har du en androide smartphone, kan du også let synkronisere mellem din PC og din telefon. Vi tager en rundtur - og måske bliver du nysgerrig på at prøve lidt mere. Onsdag 22. januar Kl Google Chrome browseren fra Google Chrome er blot en af flere såkaldte browsere, som man bruger når man går på nettet. Chrome har fået ord for at være den hurtigste og Google søgning er indbygget i den. Med Chrome og et Google log-in, får du let adgang til flere funktioner - hvis du f.eks. bruger flere computere, har du mulighed for at se bogmærker og tilføjelsesprogrammer på dem alle. Vi tager en rundtur... Og måske bliver du nysgerrig på at prøve lidt mere. Onsdag 29. januar Kl Nem-ID, borger.dk, og digital post Vi ser hvordan man bruger borger.dk, min side og digital post, og du prøver selv at finde rundt. Du skal bruge NemID, for at få mest ud af workshoppen borger.dk er det offentlige på nettet via én hjemmeside. Med digital post kan du sende og modtage offentlig post via . Her kan du få svar på mange spørgsmål om offentlige regler og rettigheder. Med NemID, kan du lave ansøgninger til forskellige ting og med Min Side kan du få adgang til nogle af de personlige oplysninger det offentlige har om dig.

2 Onsdag 5. februar kl Netbank, skat, e-boks m.m. på smartphones og tablet Hvad gør men egentlig, hvis man f.eks. vil bruge netbank eller bruge skat.dk via sin smartphone eller tablet? Via en computer ville man bruge NemID til log-in, men på smartphones og tablets kan man endnu ikke bruge Nem-ID. Vi ser på alternative log-in muligheder som apps med adgangskoder og tast-selv-koder. Onsdag 5. marts kl Gode apps til din smartphone Der findes efterhånden rigtig mange apps til smartphones uanset om det er Android, Apple, eller Windows - Men det kan også være en jungle. Vi kigger lidt på både nyttige, sjove og uundværlige apps til forskellige formål. Onsdag 19. februar kl Gratis programmer til din PC Hvorfor bruge en formue på programmer? Der findes mange programmer der kan en hel masse, til ingen penge Både til installation på din maskine og online på nettet. Vi ser på gratis programmer til mange formål: kontorpakker, video-og billedredigering, layout, antivirus, oprydning på PC-en, medieafspillere og meget andet. Vi snakker også om hvad et program inden for forskellige kategorier skal kunne for at det kan bruges til noget. Vi tager udgangspunkt i, hvad deltagerne er mest interesseret i. Onsdag 19. februar kl Tips til din android smartphone Har du en smartphone med Androide styresystem den med den lille grønne mand men ikke rigtig kan finde ud af alt det med indstillinger, personlig opsætning og apps - så kan du i denne workshop få lidt mere at vide. Vi tager en generel introduktion og i forhold til tiden, kan hver enkelt få vejledning til forskellige problemer. Onsdag 12. marts kl Brug Word bedre Har du brug for en introduktion eller en genopfriskning af, hvordan du bruger et skriveprogram - som f.eks. Word - har du muligheden i denne workshop. Vi kommer omkring grundlæggende ting som side-opsætning, redigering og formatering af tekst, indsættelse af billeder og tekstbokse og at gemme og udskrive. Medbring evt. en tekst og billeder du gerne vil arbejde med. Onsdag 19. marts kl Sæt din studieopgave op i Word En ting er at skrive indholdet i din opgave men når det er gjort, er det en god idé at få den sat op, så den er let at læse og pæn at se på. Word har mange funktioner, der kan gøre dit arbejde nemmere. I denne workshop kan du få tips og tricks til layout opsætningen af tekst og billeder, skrifttyper, tips om læsevenlighed, indholdsfortegnelser, sidetal, ordtælling m.m. Medbring evt. en tekst og billeder du gerne vil arbejde med.

3 Onsdag 26. marts kl Ryd op på din computer Har du rod på din computer? Arbejder den langsomt? Mangler du plads? Kan du ikke finde det, du skal bruge? Har du for mange overflødige programmer? Eller dubletter og flere versioner af dine filer? Få tips om hvordan du kan organisere dine dokumenter hvordan du rydder op i dine programmer og irriterende tilføjelser - og hvilke værktøjer der findes i Windows, der kan hjælpe dig med at rydde op og holde orden, så dig og din computer arbejder hurtigere og bedre. Onsdag 2. april kl Foto: Introduktion til billede-redigering Gør dine digitale billeder bedre. Få en forståelse for hvordan digitale billeder er bygget op, og få lær at lave en let redigering i dine billeder. Hør for eksempel om hvordan du beskærer, retter billederne op, ændrer størrelse og forbedrer kontraster, lys og farvebalancer i dine billeder. Du får lov at prøve selv, medbring evt. nogle af dine egne billeder. Vi bruger Windows Live Photo Gallery Onsdag 9. april kl Pixlr.com gratis billedredigering på nettet Med det gratis online billede-redigerings program Pixlr.com, er der et hav af forskellige muligheder, som du får en introduktion til i denne workshop. Alt foregår online i din webbrowser så du behøver ikke at installere noget. Pixlr er dansksproget. Værktøjerne minder om Photoshop. Man kan arbejde både med lag, masker, filtre, spot heal, og en masse andet. Hvis du er snust lidt til Photoshop, eller gerne vil have mere end meget enkle funktioner, vil du kunne lide Pixlr. Onsdag 23. april kl Almindelige funktioner i Windows Fik du aldrig helt fat på det. Eller trænger du til en genopfriskning? Gennemgang af de mest almindelige grundlæggende funktioner i Windows som genvejstaster, oprette, kopiere og flytte mapper og filer, stifinder, mappevisninger, skrivebordet, skærmopsætning, genveje, ikoner, m.m. Vi tager udgangspunkt i Windows 7 men en del ting er de samme i Windows 8 og vista/xp Onsdag 30. april kl Lær at bruge Skype gratis telefon på nettet Med Skype kan man foretage gratis opkald mellem pc er overalt i verden. Og har man et web cam, kan man føre videosamtaler hvor man både kan se og høre den eller dem man snakker med. Har man et abonnement, kan man mod en billig betaling, også ringe til fastnet- og mobiltelefoner. For at kunne bruge Skype, skal du downloade og installere Skype, samt oprette en konto. I denne workshop installerer vi programmet, opretter en konto og prøver at foretage de første opkald. Onsdag 7. maj kl Opret din egen blog En blog (eller weblog) er en slags hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte indlæg og med det nyeste øverst på siden. Indholdet kan variere fra det personlige til det debatterende eller et bestemt tema.. Med den gratis service Blogger. com, kan man hurtigt komme i gang. Du prøver selv at starte en blog op den kan slettes bagefter og får ideer til hvordan du skal sætte den op. Du kan arbejde videre med den, når du kommer hjem.

4 Onsdag 14. maj kl Intro til videoredigering De fleste kan i dag optage videoklip med deres digitalkamera eller mobiltelefon. Med hjælp fra det gratis Windows Movie Maker, får du en hurtig introduktion til hvordan du klipper, redigerer, lægger musik eller tale under billederne. Vi laver også overgange, effekter og rulletekster på dine videofilm. Du vil derudover få en lille værktøjskasse med små gratis programmer, der kan være nyttige at have, når man arbejder med video. OBS!! De samme teknikker kan bruges til at lave et billede-show med lyd. Onsdag 21. maj kl Dine egne videoer på YouTube YouTube er en video-delings hjemmeside, hvor alle både kan se og uploade og dele videoer med andre. Man kan finde alt fra musikvideoer, personlige hilsner, brugsanvisninger, debatindlæg til reklamer. Med en personlig profil på YouTube som du opretter på workshoppen, får du en masse ekstra muligheder. Se hvordan det virker, og lær hvordan du selv kan deltage med dine egne videoklip, som du kan dele med særligt indbudte eller hele verden. Onsdag 28. maj kl Ny på Facebook Alle snakker om det der Facebook... Hvad er det egentlig og hvordan fungerer det? I denne workshop opretter du en Facebook-profil, og får en introduktion til de mest grundlæggende ting. Hvordan søger men venner og familie? Hvad er en statusopdatering? Hvordan skriver man en kommentar? Hvordan lægger man billeder ind og ikke mindst hvordan får jeg kontrol over hvem der kan se min side, og hvad jeg ellers deler på Facebook? Onsdag 4. juni kl Søg bedre med google De fleste kan finde ud af at lave en simpel søgning på Google men der findes tips og tricks til at gøre sine søgninger mere præcise og dermed få bedre resultater. Vi kommer igennem læsning af Googles søgeresultater, brug af forskellige søgemetoder, avanceret søgning, og særlig søgning efter video, billeder, bøger m.m. Onsdag 11. juni kl Ryd op på din computer Har du rod på din computer? Arbejder den langsomt? Mangler du plads? Kan du ikke finde det, du skal bruge? Har du for mange overflødige programmer? Eller dubletter og flere versioner af dine filer? Få tips om hvordan du kan organisere dine dokumenter hvordan du rydder op i dine programmer og irriterende tilføjelser - og hvilke værktøjer der findes i Windows, der kan hjælpe dig med at rydde op og holde orden, så dig og din computer arbejder hurtigere og bedre. Onsdag 18. juni kl Lær at bruge Drop Box, Skydrive, Google drive o.l. Drop Box, Google Drive og Microsofts Skydrive er såkaldte online lagertjenester, hvor du let kan gemme, sikre og dele billeder og dokumenter. Du gemmer i en mappe på din computer. Denne mappe har forbindelse til din konto på internettet som igen kan nås fra alle andre computere, ved hjælp af et privat log-in. Tjenesterne er derfor rigtig gode at have, hvis man skal dele de samme dokumenter mellem flere forskellige computere, sikkerhedskopiere, eller dele noget af indholdet, med andre du vil give adgang.

5 Om workshops i IT-HJØRNET: Computer: Pris: Sted: Tilmelding: I IT-HJØRNETS workshops, får du selv lov at prøve. Du kan bruge IT-HJØRNETS computere eller du kan medbringe din egen bærbare computer hvis du har sådan en. Workshops er gratis IT-HJØRNET i Kulturhus Herredsvang Kappelvænget 2, 8210 Aarhus V Tilmelding er en fordel men ikke nødvendigt Tilmeld dig i IT-HJØRNET på Hasle Bibliotek eller på IT-HJØRNET på nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: Her kan du bl.a. læse mere om workshops, kurser og andre arrangementer, få ny viden om IT og tilmelde dig nyhedsbrevet. Brug for hjælp? Åben IT-café Mandage kl og onsdage kl Her kan du bare møde op og få hjælp. Du behøver ikke bestille tid. Iphone, ipad og andet med i Torsdage mellem kl 12 og 18 Har du især brug for hjælp til iphone, ipad eller særlige Apple programmer, har du specielt mulighed for at få hjælp om torsdagen. Bestil en tid Har du et problem der kræver lidt tid kan du bestille hjælp minutter. Kontakt IT- HJØRNET eller Hasle Bibliotek.

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden. KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden. KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook INDHOLDSFORTEGNELSE En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook Din Chromebooks tastatur og pegefelt... 8 De allerførste

Læs mere

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen Lær din mac at kende Poul Erik Larsen Indholdsfortegnelse 03 Mac en udvendigt 04 Skrivebordet 05 Æble-menuen 06 Finder-menuen 07 Arkiv-menuen 08 Dock 10 Hvilket styresystem? 11Systemindstillinger 11 Generelt

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Peter Jensen. Mac Alt det du skal vide om din Mac

Peter Jensen. Mac Alt det du skal vide om din Mac Peter Jensen Mac Alt det du skal vide om din Mac Peter Jensen Mac Alt det du skal vide om din Mac http://libr.is/nxybl Se instruktionsvideoen og kom endnu hurtigere igang! Scan QR-koden med din smartphone

Læs mere

Lær Digital Post at kende. Af Lars Laursen

Lær Digital Post at kende. Af Lars Laursen Lær Digital Post at kende Af Lars Laursen 2 Lær Digital Post at kende Af Lars Laursen Oktober 2014 Side 2 af 80 3 Lær Digital Post at kende, 1. udgave, 1. oplag Copyright 2014 Lars Laursen Research & tekst:

Læs mere

Brug din ipad. Hjælp til: - At læse - At skrive - E-mails - Oversætte - Apps ASV HORSENS

Brug din ipad. Hjælp til: - At læse - At skrive - E-mails - Oversætte - Apps ASV HORSENS Hjælp til: - At læse - At skrive - E-mails - Oversætte - Apps ASV HORSENS Indholdsfortegnelse Oplæsning af tekst... 3 VoiceOver... 6 Opgave til oplæsning... 6 IntoWords til ipad... 78 Oplæsning... 10 Skriv

Læs mere

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder...

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Din egen hjemmeside Netværksfamilien Din kalender på nettet Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Markedspladsen Dagbog og billeder Forum og debat OdderWeb - en gave til alle, som bor i Odder

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

8 tips til Facebook sikkerhed

8 tips til Facebook sikkerhed 8 tips til Facebook sikkerhed SEPTEMBER 11, 2011 BY LEA THOMSEN14 COMMENTS Inden vi overhovedet starter med at forbedre din Facebook sikkerhed, er det værd at vide, at du aldrig kan få vandtætte skotter

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Alt det du kan med din iphone. Bogen. Kim Krarup Andersen. Skrevet til ios 5

Alt det du kan med din iphone. Bogen. Kim Krarup Andersen. Skrevet til ios 5 Alt det du kan med din iphone Kim Krarup Andersen iphone 3GS iphone 4 iphone 4s Bogen Skrevet til ios 5 iphone Bogen alt det du kan med din iphone Kim Krarup Andersen iphone Bogen alt det du kan med din

Læs mere

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside.

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Først skal du åbne Windows Internet Explorer da dette program kan køre gruppen hjemmeside 100 %, du skal kigge ind på www.spejdernet.dk/jerslev

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 For ord Hej! Jeg vil lave en guide om hvordan man bruger Gmail(Google version af e-mail) og jeg vil prøve at fortælle det meget detaljeret som jeg kan. Guiden

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en bog. 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 3 Velkommen til iphoto

Læs mere

Gode karakterer, Tips og tricks osv. Af. Marianne Bentsen & Lars Kristensen

Gode karakterer, Tips og tricks osv. Af. Marianne Bentsen & Lars Kristensen Gode karakterer, Tips og tricks osv. Af. Marianne Bentsen & Lars Kristensen Indholdsfortegnelse HVAD KAN JEG BRUGE DETTE HÆFTE TIL?... 3 SÅDAN BRUGER DU QR KODERNE... 4 CD-ORD, HVAD ER DET?... 5 CD-ORD

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Writer fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i tekstbehandling.

Læs mere

Ny ordstyrer på SkoleKom

Ny ordstyrer på SkoleKom Ny ordstyrer på SkoleKom 1 Velkommen Alt indhold på SkoleKom er drevet af brugerne. Forum for brugernes dialog og samarbejde er konferencerne. Der er forskellige typer af konferencer, men fælles for dem

Læs mere

Vil du være. rigtig klog. - eller blot. klog af skade? Dette hæfte er. alle os andre! IT Håndbog LO Faglige Seniorer 1

Vil du være. rigtig klog. - eller blot. klog af skade? Dette hæfte er. alle os andre! IT Håndbog LO Faglige Seniorer 1 Vil du være rigtig klog - eller blot klog af skade? Dette hæfte er ikke for ITnørder, men for alle os andre! IT Håndbog LO Faglige Seniorer 1 Udgiver LO Faglige Seniorer Islands Brygge 32D Postboks 340

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

TILLYKKE MED DIT NYE ARBEJDSREDSKAB!

TILLYKKE MED DIT NYE ARBEJDSREDSKAB! TILLYKKE MED DIT NYE ARBEJDSREDSKAB! Vi håber på, at det bliver til stor hjælp i det daglige arbejde både på skolen og hjemme. Der vil opstå mange spørgsmål i løbet af den første tid, nogle vil kammeraterne

Læs mere