Stempelafgift: 50,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stempelafgift: 50,00 kr."

Transkript

1 Stempelafgift: 50,00 kr. Tinglysningsafgift: 500,00 kr. Ejendom: Matr. nr.e 13 r og 13 u, BALLERUP BY, Pederstrup. Anmelder: Sommerbyen Brøndgården v/tom Hansen Magleparken l Ballerup D E K L A R A T I O N. Som ejer af ejendommene, matr. nr.e 13 r og 13 u Ballerup by,pederstrup, pålægger Staten ved Jordbrugsdirektoratet herved de nævnte ejendomme følgende deklaration vedrørende ejendommenes benyttelse og bebyggelse m.v. De nævnte ejendomme er i henhold til lejekontrakten imellem Jordbrugs- direktoratet og Kolonihaveforbundet for Danmark, Frederikssundsvej 304 A, 2700 Brønshøj, udlagt til kolonihaveformål med videreudlejning for øje. Der er med Kolonihaveforbundet for Danmark indgået en lejeaftale, hvoraf fremgår, at lejeaftalen er uopsigelig, for såvel ejers som lejers side frem til den 1. april 2015; Lejekontrakten er tinglyst den 1. juni l989. Kolonihaveforbundet for Danmark har ifølge genudlejningskontrakt udlejet til Sommerbyen Brøndgården, ifølge lejekontrakt tinglyst den l9. oktober Område 1. Området udgør - som vist på vedlagte kortbilag 1 - matr.nr.e 13 r og 13 u, Ballerup by, Pederstrup. Områdets anvendelse 1. Området forbeholdes til kolonihaver, som i et antal af 259 er udlagt i området af Kolonihaveforbundet for Danmark efter en af Kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune godkendt plan, der vedhæftes som kortbilag De udlagte kolonihaver må ikke under nogen form anvendes til erhvervsformål og ej heller gøres til genstand for selvstændig matrikulering, med mindre Kommunalbestyrelsen giver sit samtykke dertil.

2 3. Kommunalbestyrelsen har for sit vedkommende tiltrådt, at det samlede areal anvendes til det beskrevne formål frem til den 1.april Brugsretten til de enkelte umatrikulerede havelodder kan kun erhverves af de i foreningen optagne medlemmer. Generelt gælder, at ingen vil kunne erhverve brugsret til mere end een kolonihave i området. Veje og stier samt fællesarealer iøvrigt. 1. Inden for det samlede område fastlægges veje og stier samt øvrige fællesarealer som vist på kortbilag Vejene m.m. skal friholdes for enhver parkering af motorkøretøjer, som henvises til områdets parkeringspladser. Al motorkørende færdsel på stier er forbudt, med mindre særlige forhold gør sig gældende. 3. Ethvert fællesareal skal ren- og vedligeholdes på en sådan måde, at ukrudtspredning ikke finder sted. 4. Det påhviler den af Kolonihaveforbundet for Danmark oprettede Haveforening ved navn : Sommerbyen Brøndgården, i det efterfølgende kaldet Foreningen, at drage omsorg for en løbende god vedligeholdelse af de udlagte veje og stier samt fællesarealer og disses beplantninger på god og forsvarlig vis. Byggelinier i området 1. Langs ejendommens ydergrænser skal enhver bebyggelse være placeret mindst 2,5 m fra skellinie og 10 m, hvor det drejer sig om skellinie imod den offentlige vej Vestbuen. 2. Generelt gælder, at en bebyggelse inden for den enkelte havelod skal være placeret mindst 2,5 m fra haveloddens begrænsning. 3. Fra bestemmelsen i stk. 2 kan Foreningens bestyrelse meddele dispensation, når forholdene på stedet gør det ønskeligt og/eller påkrævet, dog kun på betingelse af, at byggelinien på nabolod forrykkes tilsvarende. Foretages en sådan ændring af byggelinie, skal denne fremgå af det materiale, som foreningen ligger inde med, og som danner baggrund for den oversigtsplan, der i henhold til deklarationens 9 stk. 2, skal tilstilles Ballerup Kommune. Ingen ændringer i byggelinier må foretages, med mindre de parter, der berøres heraf, gennem underskrifts afgivelse erklærer sig indforstået hermed. Haveloddernes benyttelse 1. De i området udlagte havelodder skal dyrkes og vedligeholdes som kolonihaver. 2. Adgang til de enkelte havelodder skal overalt i området ske fra de anlagte veje. 3. Hegn mellem haverne etableres som levende hegn, hvis højde ikke må overstige 1,8 m.

3 Hegn ud imod veje og stier må kun udføres eller retableres i samråd med Foreningens bestyrelse, såfremt den ikke selv ønsker at drage omsorg for de arbejder, som skønnes påkrævet at udføre. 4. Havelåger, som opsættes, skal alene være oplukkelige ind mod havelodden. Haveloddernes bebyggelse 1. Med hensyn til opførelse af bebyggelser m.m. på de enkelte havelodder, er haveloddernes brugere pligtige til at overholde det til enhver tid gældende bygningsreglements bestemmelser for kolonihaver. 2. På hver havelod må kun opføres et enkelt kolonihavehus med tilhørende udhuse m.m. 3. Det bebyggede grundareal til beboelse må ikke overstige 50m 2. Til det bebyggede grundareal til beboelse medregnes lukkede overdækkede terrasser, gæstehytter, udestuer, drivhusudestuer o.l. Herudover må opføres overdækkede åb 4. Ingen bygning må opføres med mere end 2,70 m s bygningshøjde, hvorved forstås højden fra terræn til den linie, hvor ydervægge og tagflade mødes (bortset fra gavltrekanter). Bygningers højde fra terræn til tagrygning må ikke overstige 4,00 m. Det tilstræbes, at alle bygninger opføres parallelt med eller vinkelret på haveloddens begrænsning. 5. Bebyggelsens ydervægge skal fortrinsvis opføres af træ, hvortil der ved udskiftning kun må anvendes nye materialer. 6. Bebyggelsen skal i sine væsentlige træk have en sådan ydre udformning og fremtræden, at der i forbindelse med den øvrige bebyggelse i området opnås en god helhedsvirkning. Tekniske installationer m.v. 1. Foreningens medlemmer og dermed brugerne af de enkelte havelodder skal respektere og tåle fremføring af alle slags forsyningsledninger i området uden erstatning for eventuelle skader. 2. Ændringer eller tilslutninger til vandledningsnettet - herunder opsætning af haner - skal foretages af en autoriseret mester efter forudgående godkendelse af Foreningens bestyrelse. 3. Drikkevandsbrønde må ikke forefindes. 4. Arealet er i Ballerup Kommunes 21 spildevandsplan forudsat spildevandskloakeret med bemærkning om, at kommunen, såfremt der kan opnås en generel dispensation fra miljøstyrelsen til nedsivningsanlæg i området - eventuelt med tilladelse til at anvende tørklosetter eller elektriske toiletter uden vandforbrug - ikke vil modsætte sig en sådan ordning.

4 Indholdet fra tørklosetter skal nedgraves på egen havelod mindst 2,50 m fra haveloddens begrænsning og ikke dybere end 50 cm. 5. Afløbsplaner for husinstallationer og ledninger på havelodderne skal fremsendes til Kommunens godkendelse, inden arbejdet påbegyndes. 6. Foreningen og dermed dens medlemmer er forpligtet til at benytte den af Ballerup Kommune etablerede renovationsordning, hvis omfang kan fastsættes efter nærmere aftale mellem Kommunen og Foreningens bestyrelse. Bebyggelser m.m. på fællesarealer 1. Efter Kommunalbestyrelsens nærmere godkendelse kan der på de udlagte arealer opføres bebyggelser til fælles brug for Foreningens medlemmer. 2. I tilknytning hertil skal udlægges et passende antal parkeringspladser. Byggesagsbehandling 1. Før noget byggeri i området påbegyndes, skal der til Foreningens behandling af medlemmernes byggeandragender fremsendes tegninger visende de ting, der skal til for at Foreningsbestyrelsen i overensstemmelse med indholdet af nærværende deklaration kan forvisse sig om, at bestemmelserne overholdes. 2. Fra Bestyrelsens side skal der til Kommunalbestyrelsen i Ballerup snarest fremsendes en samlet oversigtsplan i mindst 1:1000 med angivelse af bebyggelsernes beliggenhed, det bebyggede areals størrelse i forhold til havelod og bebyggelsens højde m.m. Hvert år pr. 1. april fremsendes til Kommunen en supplerende oversigtsplan visende det forløbne kalenderårs nybyggeri og ændringer i bestående byggeri. Over for Kommunalbestyrelsen er Foreningens til enhver tid siddende formand ansvarlig for indsendelse af supplerende oversigtsplan m.m., hvorfor Kommunen skal holdes underrettet om, hvem der beklæder denne post. Diverse bestemmelser 1. Til sikring af rolige og ordnede forhold inden for området er Foreningen pligtig at lade udstede et ordensreglement, som ubetinget skal overholdes af de i foreningen optagne medlemmer og dermed havelodsbrugere. 2. Foreningens medlemmer og dermed brugerne af de enkelte havelodder skal til enhver tid kunne dokumentere at have rådighed over en bolig til helårsbeboelse inden for hovedstadsregionen. 3. Hvor en bebyggelse er opført på stolpesten, skal der mellem disse lukkes med fliser eller glat eternit som sikring mod indtrængen af rotter. 4. Bebyggelserne, som opføres på de enkelte havelodder, må kun benyttes til beboelse (natophold) i tidsrummet 1. april september. Uden for dette tidsrum må bebyggelserne kun anvendes til natophold under kortvarige ferier, week-end s og lign.

5 Bebyggelserne og havelod i øvrigt må ikke gøres til genstand for udlejning mod vederlag. 5. Hvor udendørs antenner forekommer, skal disse anbringes på forsvarlig måde, og på en sådan måde, at de ikke beskadiger bygningsdele m.m. Den maximale højde for udendørs antenner må ikke overstige 6,00 m regnet fra terræn. 6. Hvor byggeriet omfatter indretning af ildsteder og skorstene, skal der, før sådanne installationer tages i brug, foreligge en godkendelse fra den stedlige skorstensfejermester. Lovpligtige brandsyn skal gennemføres i overenstemmelse med brandlovens Der må ikke etableres svømmebassiner af permanent karakter i haverne. Lempelser fra deklarationens indhold 1. Lempelser fra bestemmelserne i nærværende deklaration kan, hvor særlige forhold gør sig gældende, indrømmes af Kommunalbestyrelsen i Ballerup dog kun efter forudgående ansøgning fra Foreningens bestyrelse. 2. Inden en havelod med bebyggelse kan afstås til tredieperson ved salg, skal bebyggelsen være i overensstemmelse med indholdet af nærværende deklaration, med mindre lempelse er indrømmet af Kommunalbestyrelsen i henhold til stk. 1. Påtaleret 1. Påtaleret til sikring af nærværende deklarations overholdelse tilkommer Staten ved Jordbrugsdirektoratet, Kommunalbestyrelsen i Ballerup og Kolonihaveforbundet for Danmark, uden hvis samtykke deklarationen ikke kan aflyses i tingbogen. 2. Væsentlige overtrædelser af deklarationens bestemmelser giver de påtaleberettigede ret til at forlange, at Foreningen bringer overtræderens medlemsskab af Foreningen til ophør efter de bestemmelser, som herom måtte være gældende i Foreningsvedtægten. Tinglysning 1. Denne deklaration, der tinglyses forud for al pantegæld på ejendommen matr. nr.e 13 r og 13 u, Ballerup by, Pederstrup, må ikke slettes af tingbogen uden samtykke fra de påtaleberettigede. 2. Med hensyn til de på ejendommen hvilende servitutter og byrder af enhver art henvises til foliet i tingbogen. 3. Stempling og tinglysning af nærværende deklaration betales af Sommerbyen Brøndgården. København, den Som påtaleberettiget ejer:

6 Kolonihaveforbundet for Danmark, der lejer de heromhandlede arealer, erklærer sig indforstået med deklarationsbestemmelsernes indhold, som med forpligtende virkning vil blive pålagt Foreningen. Kolonihaveforbundet for Danmark indtræder derefter som påtaleberettiget i henhold til deklarationens 12 stk. 1. København, den Som påtaleberettiget lejer: Kolonihaveforbundet for Danmark. Under den stiftende generalforsamling den 22. september 1971 er Kolonihaveforeningen blevet oprettet ved forbundets foranstaltning. Dens navn er SOMMERBYEN BRØNDGÅRDEN. De forpligtelser, som følger den foreliggende deklaration, er dermed overført til Foreningen, med hvem lejekontrakt foreligger af 19. oktober 1989 (jvf. i øvrigt lejekontaktens 9). Ballerup den Sommerbyen Brøndgården Kommunalbestyrelsen i Ballerup godkender herved i henseende til Lov om kommuneplanlægning, 36, nærværende deklaration, idet bemærkes, at der ikke udløses nogen form for lokalplanpligt. Med henvisning til deklarationens 12 om påtaleret m.m. indtræder Kommunalbestyrelsen ligeledes som påtaleberettiget med henblik på Foreningens eventuelle overtrædelser af deklarationens indhold. Ballerup, den Ballerup Kommunalbestyrelse på vegne Ballerup Kommune.

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. KOPI AF DEKLARATION MED STEMPLER KAN FOREVISES PÅ FORLANGENDE. Denne udskrift er en kopi af originalen excl. Stempler og underskrifter. Stempelafgift: 50,00 kr. Tinglysningsafgift: 500,00 kr. Ejendom:

Læs mere

D E K L A R A T I O N

D E K L A R A T I O N Ejendom: Anmelder: Matr. nr 4k, 5n, 5z, 7b, 12a, Foreningen 13 og 31, Pederstrup by, Pederstrup Andelshaverne Tjørnebjerg samt Tjørnebjergvej 2 matr. nr. 13t, Ballerup by, 2750 Ballerup Pederstrup D E

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

- - Deklaration for haveforeningen "KETTEH0J 1 " c * - e * *.' *

- - Deklaration for haveforeningen KETTEH0J 1  c * - e * *.' * - - * ' -- * - e * * * 6 * * ' * - - - - c - 0 Deklaration for haveforeningen "KETTEH0J 1 " Matrnr: 222 Avedtare Anmelder : Andelshaveforeningen I1Kettehøj 11" Kettevej nr 20 2650 Hvidovre D E K L A R

Læs mere

DEKLARATION HAVEFORENINGERNE I GLADSAXE

DEKLARATION HAVEFORENINGERNE I GLADSAXE l Deklarationens formål Nærværende deklaration har til formål, at fastlægge retningslinierne for områdernes benyttelse og bebyggelse inkl. områder, hvor brugsretten er overdraget haveforeningen af anden

Læs mere

TEMSK FORVALTN1NG. Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735. Deklaration for kolonihaveforeningen "Fjordglimt". 1. Område.

TEMSK FORVALTN1NG. Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735. Deklaration for kolonihaveforeningen Fjordglimt. 1. Område. Matr. nr.: 12 a Struer. Anmelder: Struer kommune TEMSK FORVALTN1NG J.nr. /3. 0. Ô 601 "0/ 6210-z4 Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735 Deklaration for kolonihaveforeningen "Fjordglimt". 1. Område. 1.

Læs mere

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer Deklaration I anledning af at Miljø- og Fødevareministeriet har udlejet matr.nr. 1a, 1z og 1ak af Islev, Nørrevangen 43 og 43A til Kolonihaveforbundet til videre udlejning og anvendelse som kolonihaver

Læs mere

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune.

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune. Kapitel 3 Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune 1 Han bekræfter således at husene er 60 m2 2 Han bekræfter også at der bygges 10 m2 Skur Den, 01december 2009 sender formanden

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg.

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg. Servitut Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej 44 Adresse: Ryhavegårdsvej 45 Ejer: Naturstyrelsen Førstballevej 2 7183 Randbøl Cvr-nr.: 33157274 Sagsreference: 601996_Haveforeningen Ryhaven Ejer: Skanderborg

Læs mere

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på.

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. De overordnede regler er beskrevet i Ballerup kommunes LOKALPLAN NR: 059, der gælder

Læs mere

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet.

H/F sundbyvang, August Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Erindrings skrivelse om byggeregler for kolonihaver under kolonihaveforbundet. Efter vores fredning er den tidligere dispensation, blevet sat i bero mht. hvor meget af grundene som er bebygget incl. evt.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

B. I haveplanen, som vist pa kortbilaget, kan som hovedregel ikke foretages andringer,

B. I haveplanen, som vist pa kortbilaget, kan som hovedregel ikke foretages andringer, L'li;:;-1;;11';*,. {l::;7+7 *i r-ii:i::;ii.i:i!:j :.i. :i.j:.1,-r=:at.j,--lli Matr.nr. 33a, 33b, 33c, 33d 34a,34b,34f,349 Islev By, lslev Vdrfluevej 10 og '10A 2610 Rodovre Tinglysningsafgift kr. 1 400,-

Læs mere

Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge

Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge Deklaration for Sommerbyen Ejbyvænge 1. Område. 1.1. Området begrænses som vist på vedheftede kortbilag mrk. maj 1973, og omfatter matr.nr. lc, lf, 6f, og 10a samt matrikulært vejareal af Bjergbakkevej,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev.

HADBRSL1T KOMMUNE. Byplanvedtægt ur* 13. for. et område beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. HADBRSL1T KOMMUNE?/ Byplanvedtægt ur* 13 for et område "beliggende øst for Hej sager skov Haderslev. Byplanvedtægt ur«13 - Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 13 gældende for et område beliggende øst

Læs mere

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og DRAG0R KOMMUNE LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og Kalvebodvej ( Mg5llevang ) LOKALPLANENS BAGGRUND Baggrunden for nærværende lokalplan er et ønske om at ligestille Dragør kommunes 3 kolonihaveområder

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMUDE VED EGENSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT.

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 04.006 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. RINGKØBING KOMMUNE Anni. : Advok Jørgen H.Krogh

Læs mere

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord)

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) Denne information er ikke en udtømmende opregning af regler og bestemmelser på området for handel med kolonihavehuse og kan derfor ikke

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1

PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 Reproduceret med tilladelse af Geodætisk Institut nr. A 382/74- PLACERING l KOMMUNEN BILAG NR.1 PJERRITSLEV KOMMUNE N O R D J Y L L A N D S AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 8 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE VED "LYNGHØJGÅRD",

Læs mere

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ]

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] 2011 Kolonihavernes Fælles Rådgivning Palle Flebo-Hansen Kapitel 3 [KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] Lighed for medlemmerne eller er der forskel? 1 Kan

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør Landsejerlav: Skælskør Markjorder Matrikelnummer: 0097a

EJENDOM: ----------------------------- Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør Landsejerlav: Skælskør Markjorder Matrikelnummer: 0097a ================================================================================ SERVITUT ================================================================================ Adresse: Kobækvej 32 4230 Skælskør

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010.

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. 1 Have 38 i Strandparken Have 38 i Strandparken Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. Huset har gennemgået

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE Byplanvedtægt 15 Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.15 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 15 I

Læs mere

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl.

Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved Aarø Sydstrand fl. Haderslev kommune. Byplanvedtægt nr. 23 gældende for et område ved "Aarø Sydstrand fl. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o} fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

Paradigme til deklarationer for haveforeninger på jord ejet af staten

Paradigme til deklarationer for haveforeninger på jord ejet af staten Paradigme til deklarationer for haveforeninger på jord ejet af staten Nedenstående standarddeklaration benyttes som udgangspunkt for alle deklarationer til haveforeninger på statslig jord. Paradigmet tilpasses

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

DEKLARATION. ab 15ae 15ad og 15 ae. By og Sogn. Stempel: 4 kr. 00 øre. Matr. nr., ejerlav, sogn: 15ae - 15ae Dråby By, Dråby Sogn.

DEKLARATION. ab 15ae 15ad og 15 ae. By og Sogn. Stempel: 4 kr. 00 øre. Matr. nr., ejerlav, sogn: 15ae - 15ae Dråby By, Dråby Sogn. Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i de sønderjydske landsdele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav, sogn. Gade og hus nr.: Matr. nr., ejerlav, sogn: 15ae - 15ae Dråby By, Dråby

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Servitut. Ejendom: Adresse: Kildebjergs Tofter Bjæverskov. Matrikelnummer: Ejer: Køge kommune Torvet Køge Cvr-nr.

Servitut. Ejendom: Adresse: Kildebjergs Tofter Bjæverskov. Matrikelnummer: Ejer: Køge kommune Torvet Køge Cvr-nr. Servitut Ejendom: Adresse: Kildebjergs Tofter 999 4632 Bjæverskov 0004cb 0004z 0004ac 0004ca 0004al 0004a 0004cc 0004ae Ejer: Navn: Køge kommune Torvet 1 4600 Køge Cvr-nr.: 29189374 Påtaleberettiget: Navn:

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl

Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Partiel byplanvedtægt nr. 01 Sommerhusområde i Skuldbøl Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk l medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

DEKLARATION. 1. Området.

DEKLARATION. 1. Området. DEKLARATION 1. Området. Underskrevne ejer af ejendommene matr. 77c, 77e, 77s, 77t, 77u, 77v, 77x, 77y, 77z og 77i, Strandgårde m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig og efterfølgende ejere og

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Tillæg 2 til Bygningsreglement for småhuse 1998. By- og Boligministeriet

Tillæg 2 til Bygningsreglement for småhuse 1998. By- og Boligministeriet 12 1 Tillæg 2 til Bygningsreglement for småhuse 1998 By- og Boligministeriet Tillæg 2 til Bygningsreglement for småhuse 1998 2 11 I Bygningsreglement for småhuse, der trådte i kraft den 15. september 1998,

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej 101 8520 Lystrup 0005l 0007f 0007b 0005c EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej 15 8240 Risskov CVR: 21755095 PÅTALEBERETTIGET: MYNDIGHED: ANMODER: AREALANVENDELSE:

Læs mere

SAGEN BRØNDGÅRDEN. Det fremgår af bilag 1 stk.1. at området omhandler kolonihaven Brøndgården.

SAGEN BRØNDGÅRDEN. Det fremgår af bilag 1 stk.1. at området omhandler kolonihaven Brøndgården. SAGEN BRØNDGÅRDEN * Sagsfremstilling og begrundelse Rubrik 5 Bilag 1 Imellem Statens Jordlovsudvalg blev der den, 12.11.1971 indgået en lejekontrakt mellem staten som udlejer og Kolonihaveforbundet Danmark

Læs mere

D E K L A R A T I O N F O R H A V E F O R E N I N G E N "G R U N D E T" 1

D E K L A R A T I O N F O R H A V E F O R E N I N G E N G R U N D E T 1 Område: D E K L A R A T I O N F O R H A V E F O R E N I N G E N "G R U N D E T" 1 Området omfatter en parcel nr, 2 af matr. nr, lk Kirkeby by, Hornstrup sogn og omfatter 99 fritidshaver og fælles grønne

Læs mere

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord)

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) Denne information beskriver regler for handel med kolonihavehuse. Beskrivelsen er ikke udtømmende, og kan derfor ikke erstatte rådgivning.

Læs mere

En samlet kolonihaveindsats til TMU-mødet den 1. oktober 2019

En samlet kolonihaveindsats til TMU-mødet den 1. oktober 2019 En samlet kolonihaveindsats til TMU-mødet den 1. oktober 2019 Anvendelsesbestemmelser - ophold www.ballerup.dk Regler for ophold i kolonihaver Typiske regler for ophold i Ballerup Kommune for nuværende:

Læs mere

LOKALPLAN 1.39 HAVEFORENINGEN ISHØJ SØNDERGÅRD. Lokalplan Haveforeningen Ishøj Søndergård. & Kommuneplantillæg nr. 8. Ishøj Kommune 2004

LOKALPLAN 1.39 HAVEFORENINGEN ISHØJ SØNDERGÅRD. Lokalplan Haveforeningen Ishøj Søndergård. & Kommuneplantillæg nr. 8. Ishøj Kommune 2004 LOKALPLAN 1.39 Lokalplan 1.39 Haveforeningen Ishøj Søndergård & Kommuneplantillæg nr. 8 Ishøj Kommune 2004 1 12345678901234567890123456789012123456789012345678901234567890121234567890123456789012345678901

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

Påstandsdokument PFH RESPONSUM

Påstandsdokument PFH RESPONSUM Påstandsdokument PFH RESPONSUM Lige regler Lige ret. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Vedr. Strandparken HF www.lovløsetidned.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord 1 Offentretslige aftale 1

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20-273. FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20.

LOKALPLAN NR. 20-273. FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20. LOKALPLAN NR. 20-273 FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20.02) I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål.........

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej Frederiksværk Kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NUMMER 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej i Frederiksværk Frederiksværk kommune

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå.

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå. SERVITUT EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej 8 0011p Adresse: Egå Møllevej 6 0011u Adresse: Egå Møllevej 46 0013p Adresse: Egå Møllevej 46A 0014e 0013g Adresse: Egå Møllevej 48 0013c EJER: Mariann Vang Christensen

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 04.07.2017-1008815248 Senest påtegnet: 04.07.2017 13:39:54 Ejendom: Adresse: Niels Finsens Alle 31 2860 Søborg Landsejerlav: Buddinge Matrikelnummer:

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 26.03.2010-1000697446 TINGLYSNINGSDATO: 0040ax Adresse: Bauneholmvej 54 0015m 0012d 0012a 0015o 0012e 0015i Adresse: Klodgårdsvej 4 0024i 0024h 0024c

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

L O K A L P L A N N R. 4 0 2. for. kolonihaverne i Den Grønne Kile -------------

L O K A L P L A N N R. 4 0 2. for. kolonihaverne i Den Grønne Kile ------------- BRØNDBY KOMMUNE Kommunalbestyrelsen L O K A L P L A N N R. 4 0 2 for kolonihaverne i Den Grønne Kile ------------- I henhold til Planloven (lov nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer.

LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer. LEJEKONTRAKT Mellem Guldborgsund Kommune Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Cvr. 29188599 (i det følgende kaldet ejeren) og Haveforeningen Dannebrog Industrivej 14A, 4990 Sakskøbing. Cvr. (i det følgende kaldet

Læs mere

Tinglysningsafgift: kr.

Tinglysningsafgift: kr. OD Tinglysningsafgift: kr. v Matr.nr. 4bø, 8a, 8d, 8e og 10ep, og alle ejendomme, der udstykkes af lokalplan HL10. Beliggende: 2600 Glostrup del af matr. nr. 8ai, 10a, og 19g alle Hvessinge By, Glostrup

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. JAMMERBUGT FJERRITSLEV KOMMUNE NORDJYLLANDS AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 29.08.2014-1005600294 TINGLYSNINGSDATO: 29.08.2014 08:52:43 EJENDOM: Adresse: Gammelskovvej 14 6534 Agerskov Matrikelnummer: 0070 Matrikelnummer: 0171

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Blomstervej 15 8381 Tilst Landsejerlav: Tilst By, Tilst Matrikelnummer: 0004he EJER: EJENDOMSSELSKABET ÅRHUS ERHVERVSPARK ApS Fynsvej 9 5500 Middelfart CVR: 27959334 PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

Lokalplan nr. 7.1 Kolonihaver i Gurre

Lokalplan nr. 7.1 Kolonihaver i Gurre Lokalplan nr. 7.1 Kolonihaver i Gurre INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Lokalplanens bagggrund...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens forhold til anden planlægning...5 Lokalplanens retsvirkninger...5

Læs mere