AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 7. september Indkaldelse til Budgetbeboermøde onsdag den 14. september 2011 kl. 19.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 7. september 2011. Indkaldelse til Budgetbeboermøde onsdag den 14. september 2011 kl. 19."

Transkript

1 AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 7. september 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Indkaldelse til Budgetbeboermøde onsdag den 14. september 2011 kl i Stamhuset 2. Godkendelse af den udsendte dagsorden 3. Valg af referenter beslutningsreferat og fyldestgørende referat 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af budget Bemyndigelser til afdelingsbestyrelsen - Bemyndigelser til Aktivbestyrelsen 6. Orientering fra afdelingsbestyrelsen 7. Valg til Aktivbestyrelsen 8. Godkendelse af revideret husorden for Askerød 9. Godkendelse af revideret have/terrassereglement for Askerød 10. Indkomne forslag: A. Godkendelse af forhøjelse af depositum ved leje af Stamhussalen B. Godkendelse af etablering af tagrender, nedløb samt faskiner på baldakiner i stueetagen samt ekstra baldakiner 11. Askerødprisen 12. Oplæsning og godkendelse af beslutningsreferat 13. Eventuelt Hvem kan deltage på beboermødet? Alle beboere i afdelingen, der har en huslejekontrakt med VA, har adgang til beboermødet. Det samme gælder de pågældendes samlever og hjemmeboende børn over 18 år. Under henvisning til Boligministeriets bekendtgørelse angående afstemninger på beboermøder tildeles den enkelte husstand 2 stemmer uanset husstandens størrelse. Vi er derfor forpligtet til at afkrydse beboerlisten ved udlevering af stemmesedler. Medbring derfor legitimation. Vi gør opmærksom på, at alle, for at få adgang til beboermødet, skal fremvise legitimation i form af huslejekontrakt eller sygesikringsbevis. Ifølge VA s vedtægter kan der ikke stemmes ved fuldmagt. Dørene åbnes kl Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Der vil være børnepasning under mødet. Der serveres kildevand under mødet.

2 Til beboermødet den Punkt 8 Husorden for Askerød Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Opgangen skal være ryddet for alt, der kan blokere flugtveje og alt brandbart. Aviser og blade må ikke ligge smidt i opgangen. Disse skal sammen med flasker og skrald lægges i de henstillede molokker (jf. brandvedtægterne). Der må ikke ligge køkkenaffald foran døren, dette skal i molokken. Der må ikke ryges på trappeopgangene eller i pulterrummene. Barne- og klapvogne skal stå i det lille aflukkede rum i indgangspartiet, rummet er netop bygget dertil. Gæster, der medbringer barne-og klapvogne, kan parkere dem i en kortere periode, hvis der er plads, og det ikke er til gene for andre beboere. Barne-og klapvogne må ikke spærre vejen for brandalarm og nedgangen til krybekælderen. De skal fjernes på rengøringsdage. Der må heller ikke, jfr. Brandvedtægterne, parkeres cykler og knallerter og indkøbsvogne i opgangen. Cykler og knallerter henvises til cykelskure i terræn. Ulovligt parkerede cykler og knallerter betragtes som storskrald og fjernes uden ansvar. Indkøbsvogne skal returneres til opsamlingsstederne i området. Der må ikke sorteres og opbevares aviser og reklamer i opgangen, dette skal foregå i lejemålet. Gulvløbere må ikke forefindes i opgangen. Dørmåtten skal være standartstørrelse (fx max 45x60 cm). Flyttegods, storskrald, opbevaringsmøbler, fodtøj, skoreol og planter må ikke forefindes i opgangen. Henstillede barne- og klapvogne må under ingen omstændigheder låses fast i opgangen. Disse effekter fjernes uden ansvar. Færdsel og parkering Kørsel med biler og motorcykler er kun tilladt i Askerød, hvis man har en kørselstilladelse. Dette gælder også for flyttevogne. I forbindelse med flytning og pludseligt opståede behov for kørsel i Askerød, kan man på ejendomskontoret, i åbningstiden, få en midlertidig adgangskode til indkørslen. Knallertkørsel skal foregå hensynsfuldt og uden støjgener for omgivelserne. Parkering er forbudt inde i bebyggelsen. Der henvises til parkeringspladserne udenom Askerød. På parkeringspladserne må der ikke forefindes trailere og campingvogne. Køretøjer med midlertidig adgang skal flyttes til parkeringsområdet lige efter afslutningen af formålet for tilladelsen. Ulovlig parkering inde i bebyggelsen anmeldes til politiet. Affald/storskrald Den til enhver tid gældende affaldsordning skal respekteres, alt affald skal anbringes i de rigtige fraktioner (molokker). Der er molok til husholdningsaffald, til flasker og husholdningsglas samt til aviser og papir. - Affald må ikke opbevares uden for egen bolig. Findes der affald foran lejemålet/boligen, udskrives der automatisk en faktura, som vil blive trukket over huslejen til dækning af bortskaffelse og administration. - Af hygiejniske grunde skal alt køkkenaffald være pakket ind i lukket affaldspose. Det er ikke tilladt at bruge affaldssække til køkkenaffald.

3 - Batterier, pap og glas må ikke smides ud sammen med køkkenaffald. Disse skal smides ud hver for sig. Papkasser skal opskæres inden de smides ud, så de fylder mindst muligt. Pap skal afleveres i Containergården. Batterier kan afleveres ved de opstillede batteribeholdere ved Storskraldsrum og Kernehuset/ejendomskontoret. - Bygningsaffald (glas, sten, beton, marmor og fliser m.m.) samt glas- og marmorborde skal afleveres på kommunens genbrugsplads Ventrupparken 16 ( - Storskrald skal afleveres i den ny containergård ved Den Blå Hal. Der vil være mulighed for at låne trækvogn eller sækkevogn. Alle husstande får udleveret nøglebrik, som kan bruges udenfor åbningstiderne. - Containergårdens åbningstider pr. 1. sept er: Mandag til torsdag: kl. 08:00 15:00 Fredag: kl. 08:00 11:30 Onsdag tillige: kl. 18:00 19:00 Søndag: kl. 13:00 15:00 - Er du gangbesværet. Eller kan du af andre årsager ikke selv fragte dit storskrald til containergården, kan du henvende dig til ejendomskontoret, og aftale, om du kan få hjælp til at bortskaffe dit storskrald. - Husk disse containere må ikke bruges til køkkenaffald. - Hvis det opdages at nogen har sat store sække med affald eller indkøbsvogne fyldt med skrald foran molokkerne, eller at man har stillet storskrald foran opgangen uden for ovennævnte tidsrum, vil man blive opkrævet betaling for bortskaffelse og arbejdstid for dette over huslejeopkrævningen. Husdyr Der må holdes husdyr, hvis man har en skriftlig tilladelse fra ejendomskontoret. Der må max holdes 2 stk. husdyr pr. lejlighed og alle hunde skal være ansvarsforsikrede. Når der søges husdyrtilladelse, skal kvitteringen for ansvarsforsikring vises. Søges tilladelsen før man har anskaffet sig husdyr, skal kvitteringen fremvises på ejendomskontoret senest 2 uger efter anskaffelsen. - Hunde og katte skal være vaccineret mod hunde- og kattesygdomme. - Slanger, krybdyr, høns og lign. er forbudt - Der gives ikke tilladelse til hundehold i supplementsrum og 1-værelses lejligheder. - Følgende hunderacer er det ikke tilladt i fremtiden at holde: Amstaff og blanding af disse. Bullmastiff og blanding af disse. Bullterrier og blanding af disse. Pittbulterrier (er forbudt ved lov). Dogo Argintino og blanding af disse. Americana Bullterrier og blanding af disse. Lov om ændring af lov om hunde og dyreværnsloven af » 1 a. Besiddelse og avl af følgende hunde er forbudt: 1) Pitbull terrier. 2) Tosa inu. 3) Amerikansk staffordshire terrier. 4) Fila brasileiro. 5) Dogo argentino. 6) Amerikansk bulldog. 7) Boerboel. 8) Kangal.

4 9) Centralasiatisk ovtcharka. 10) Kaukasisk ovtcharka. 11) Sydrussisk ovtcharka. 12) Tornjak. 13) Sarplaninac. Stk. 2. Forbuddet i stk. 1 finder tillige anvendelse for krydsninger, hvori de nævnte hunde indgår. Stk. 3. Erhvervsmæssig indførsel af hunde, der er omfattet af stk. 1 eller 2, er forbudt. Den fulde tekst til lovgivningen kan ses på nedennævnte link. - Hunde skal altid føres i snor i bebyggelsen. Dyrene må under ingen omstændigheder løbe frit inde i bebyggelsen. - Efterladenskaberne skal fjernes omgående af ejeren. Gratis poser kan hentes på ejendomskontoret. - Der skal søges tilladelse på ejendomskontoret, hvis du ønsker at have dyr i pasning og pleje. - Generer din hund eller din kat dine naboer, får du en skriftlig advarsel fra boligforeningen/ejendomskontoret. Gentager dette sig yderligere, mister du retten til at holde husdyr. - Mister du retten til at holde hunde/katte, skal du dokumentere, at dyret er fjernet senest 2 uger efter skriftligt pålæg herom fra boligforeningen/ejendomskontoret. - Bliver dyret ikke fjernet, som krævet i forbindelse med en overtrædelse af denne husorden, må du påregne, at dit lejemål bliver opsagt. Støj Der må ikke udøves støjende adfærd i opgangen til gene for beboerne, og der skal være ro i bebyggelsen efter kl , af hensyn til de beboere, der skal tidligt op. Du må gerne holde fest en gang i mellem, men ikke så det generer andre beboere. Det vil være en god ide, at du giver besked til dine naboer om at du holder en fest. Der skal skrues ned for musikken efter kl Der må ikke spilles så højt på tv, musikanlæg eller med musikinstrumenter, sådan at dine naboer bliver generet af det og slet ikke for åbne døre og vinduer. Det kan være at de hellere vil høre deres egen musik. Der må ikke spilles bold op ad murene i bebyggelsen. Fodboldspil henvises til de store grønne områder og multibanen i midten af bebyggelsen. Støjende leg eller ophold i umiddelbar nærhed af andre beboeres lejemål og haver er forbudt. Som beboer er man ansvarlig for sine børns adfærd i bebyggelsen både inde og ude. Ansvaret omfatter naturligvis også gæster, disses børn eller egne børns legekammerater på besøg i hjemmet eller området generelt. Støjende værktøjer Har du brug for at anvende støjende værktøjsmaskiner eller andet støjende værktøj, skal dette forgå i følgende tidsrum: Hverdage mellem og Lørdage, søn- og helligdage mellem og Tag hensyn når du bruger larmende værktøj, brug det ikke for længe ad gangen. Pulterrum Pulterrum må ikke indrettes til beboelse. Pulterrum skal altid være aflåste, der må ikke opbevares fyrværkeri og andre ulovlige genstande i pulterrum. Brandbare væsker skal opbevares i godkendte beholdere. Du har selv ansvar for at holde øje med dit pulterrum.

5 Fyrværkeri Fyrværkeri må ikke anvendes uden for lovbestemte perioder, for tiden til 5.1. Der må ikke fyres ulovligt fyrværkeri af i bebyggelsen. Der må ikke fyres fyrværkeri af langs jorden, men af sikkerhedsmæssige grunde skal det fyres op i luften (sikkerhedsreglerne skal følges). Der må ikke affyres fyrværkeri fra altaner/terrasser. Vaskeriet Vaskerierne lukker kl , så sæt vasken over, så den kan være færdig på dette tidspunkt. Børn og unge under 15 år må under ingen omstændigheder opholde sig alene i vaskeriet og slet ikke benytte maskinerne. Dette er et krav fra Arbejdstilsynet. Klormidler må ikke anvendes, da det ødelægger kloakkerne, og det er desuden ikke godt for miljøet. Af hensyn til andre brugere skal tøjet fjernes fra maskinerne, når vasken er færdig. Husdyr må ikke medtages i vaskerierne. Efterlad vaskerierne i ordentlig stand. Sørg for at lukke vinduer og døre. Vi skal selv betale for hærværk og andre ødelæggelser og misbrug. Vaskerierne må ikke benyttes som varmestuer. Betalingssystemet i vaskerierne kræver, at du får udleveret et vaskekort på ejendomskontoret, der skal ikke betales for kortet; men det koster 100,00 kr., hvis du mister kortet. Graffiti Graffiti i opgangene og rundt om i bebyggelsen er forbudt. Opdages det, hvem der har lavet graffiti, vil der blive opkrævet erstatning for overtrædelserne. Fællesarealer Vær med til at holde Askerød pænt og vis hensyn overfor de andre beboere, så vil det være rart at bo her. Hvis man har lyst til grille, har vi grillstedet ved multibanen, som man kan benytte sig af. Men tag hensyn, ryd op efter dig selv, der er nok andre, der vil benytte pladsen efter dig. Indeklima Af hensyn til et sundt indeklima og driften af det centrale udsugningsanlæg, er det nødvendigt at lade friskluftventilerne på vinduer og døre være åbne. Kun i tilfælde af hård frost eller træk forårsaget af direkte vindpåvirkning, er det tilladt midlertidigt at lukke ventilerne. Ved at blokere frisklufttilførslen til lejemålet, hæmmer man udsugningsanlæggets drift, og skaber samtidigt unødige støjgener. Det er ikke tilladt at montere emhætter med egen motor, da det ødelægger indstillingen af det centrale ventilationsanlæg. Tørres tøj i egen bolig, skal du være meget omhyggelig med nødvendig ventilation og udluftning. Traditionelle tørretumblere må ikke tilsluttes ventilationsanlægget eller anvendes overhovedet. Der må udelukkende anvendes kondenstørretumbler i lejemålet. Overtrædelse vil medføre krav om betaling af de reparationer, det vil medføre. Haver og terrasser Der henvises til gældende havereglement, som kan afhentes på ejendomskontoret. Antenner og paraboler Der henvises til gældende parabolregler, som kan afhentes på ejendomskontoret. Klager Klager i henhold til denne husorden skal altid være skriftlig og indsendes til ejendomskontoret eller beboerklagenævnet.

6 Klager over musik, støj eller husdyrforhold bør altid være underskrevet af mere end en enkelt nabo. Dette for at begrænse medbeboerchikanerier og for at få det bedste mulige grundlag for en ophævelse af lejemålet og en udsættelse, hvis noget sådant bliver konsekvensen af klagen. I tilfælde af meget grove husspektakler, der ikke kan afvente administrativ sagsbehandling, kan det være nødvendigt at kontakte politiet. Konsekvens En husstand kan få sit lejemål gjort betinget, få sit lejemål opsagt eller kan få en advarsel, hvis: - Lejeren udøver eller truer med fysisk vold overfor andre beboer. - Lejerens adfærd kan være til fare for ejendommen eller andre beboer på grund af anvendelse af våben eller opbevaring af farefremkaldende materialer i det lejede. - Lejerens adfærd medfører gener for andre beboere og dermed generel utryghed, manglende forståelse af ejendommens miljø eller sundhedsmæssig risiko. - Lejeren, uden at der er tale om fysisk vold, udøver chikane over for andre beboere. - Lejeren udøver uacceptabel støj til væsentlig gene for andre beboere. - Lejeren ødelægger ejendommen eller løsøre på ejendommen eller på fællesarealer. - Lejeren vanrøgter det lejede. - Lejerens husdyr er til væsentligt gene for andre beboere. - Lejeren i øvrigt udøver adfærd, som er til gene for ejendommen, beboere eller andre. Derudover er der i Askerød indført nul tolerance. Hele husstanden kan opsiges, hvis husordenen overtrædes. Betinget lejemål - lejeforholdet kan opsiges, hvis lejeren inden for 1 år efter afgørelsen overtræder nærmere fastsatte betingelser vedrørende adfærd i ejendommen. En advarsel - lejeren kan få en advarsel om, at fornyet overtrædelse af god skik og orden kan føre til, at lejeforholdet gøres betinget eller til at lejemålet kan opsiges. (udlægning af 81 i Bekendtgørelsen af lov om leje af almene boliger). Ændringer Et beboermøde kan fastsætte en husordenbestemmelse, der kun gælder afdelingen selv. Disse bestemmelser vil enten fremgå af denne husorden, af lejekontrakten eller af udleveret materiale i forbindelse med indgåelse af et lejemål. Husordenen betragtes som et tillæg til lejekontrakten. Nævnet er bemyndiget til at foretage de ændringer i denne husorden, som måtte blive nødvendige i henhold til den enhver tid gældende lovgivning, eller som måtte blive forlangt af socialministeriet. Beboernævnet, den 30. marts 2008 Godkendt på beboermøde den 13. april 2008 Afsnittet om storskrald er ændret og godkendt på beboermødet den 23. august 2009 Afsnittet om racer tilføjet efter ny lovgivning er trådt i kraft den Ændret på beboermødet den

7 Til budgetbeboermødet den 14. september 2011 Punkt 9 Reglement for haver/terrasser i Askerød. Haver: Haverne anlægges med henblik på at give den enkelte lejer størst mulig frihed til, inden for eget boligområde, at kunne disponere over den tilhørende have. Samtidig skal der også sikres en vis form for ensartethed i bebyggelsen. Reglerne er et forsøg på at skabe en god atmosfære for os alle, samt at holde bebyggelsen og friarealerne i pæn stand. Af hensyn til den fælles trivsel skal lejeren: Holde haven fri for ukrudt, madvarer, storskrald og andet affald. Slå græsset jævnligt. Renholde hæk/plankeværk for ukrudt indvendigt og udvendigt. Klippe hækken på alle sider minimum 2 gange årligt, senest 30. juni og 30. september. Overholdes disse tidsterminer og generelle regler ikke, vil arbejdet uden yderligere varsel kunne udføres for lejers regning, med efterfølgende opkrævning af beboerfaktura via huslejen. Afgrænsning af haver skal følge den gældende lokalplan for området således: At haver mod fælles grønne områder skal hegnes med hæk, Ligustrum vulgare Atros Select, der kan i hækken etablerings tid sættes et indvendigt trådhegn, max. 120 cm.. Hækken skal føres til en højde af cm, ved uenighed imellem naboer træffer ejendomskontoret beslutning om højden ud fra gennemsnittet. Haver på indgangspartiernes side tilplantes med bøgehække og forsynes med trælåge, som skal males i den gråblå nuance, samme som ved levering. Ændringer og nyetablering af havehegn kan kun ske efter ansøgning til ejendomskontoret. Tilladelse gives efter de gældende regler, og lejer afholder alle udgifterne til etableringen. Vedligeholdelse af haver, inventar og hegn skal udføres af lejeren, i tilfælde af manglende vedligeholdelse kan arbejderne udføres af afdelingen for lejers regning. Ved ændrings- og udvidelsestilladelser kan disse tilbagekaldes og haven tilbageføres til det oprindelige for lejers regning. Haver og terrasser må ikke bruges som løbegård for husdyr og selskabsdyr, i tilfælde af efterladenskaber skal disse fjernes straks. Ved gener for andre beboere (lugt, skadedyr, fluer, støj) kan tilladelse til husdyrhold tilbagekaldes. Af hensyn til vedligeholdelse af ejendommen skal der være adgang ved låge/hul i hegn efter standard mål, som aftales med ejendomskontoret, således at ejendomskontoret og vore håndværkere har adgang til denne i forbindelse med vedligeholdelse efter advis. Bygning af skure i haver skal godkendes af ejendomskontoret inden bygning og højst være 180 cm i højden. De skal males i jordfarver. Der må ikke bygges skure på tagterrasserne.

8 Vedr. de nye baldakiner (både på terrasser og i haver): Baldakinen må ikke aflukkes med plastik, træ eller andet. Hvis baldakinen ønskes aflukket i sider, skal dette ske med glas, godkendt af ejendomskontoret, som skal kontaktes for tilladelse. Hvis indersiden på nederste stålgitter på terrasserne ønskes lukket til, skal dette gøres i et materiale i grålige farver. Der må ikke bygges skure på tagterrasser. Facader: Der må under ingen omstændigheder bores i betonfacaderne uden tilladelse fra ejendomskontoret, da de efter renoveringen er blevet primet. Facader må ikke males. Haveudvidelser: Der gives ikke mere tilladelse til haveudvidelser i Askerød, da det er vigtigt at sikre vores fællesarealer. Tørring af vasketøj Det er tilladt at hænge vasketøj til tørre udendørs, for at begrænse CO2 udledning ved at mindske brug af tørretumblere. Vedtaget på Beboermøde den 22. april 2007 Ændret på beboermødet den

9 Punkt 10 A Til beboermødet i Askerød den 14. september 2011 På grund af de større lokaler i Stamhussalen, og dermed større udgifter til eventuel rengøring efter udlejning, foreslår Cafestyregruppen, at depositum for leje af Stamhussalen hæves fra kr. 500,- til kr ,-. Herefter er prisen for leje af Stamhussalen følgende: Udlejning af Stamhussal Depositum kr ,-, som betales ved reservationen Leje fast pris kr. 600,-, som betales ved nøgleudlevering Aflysning kr. 300,-, som tilbage betales, hvis ny udlejning kan finde sted. Med venlig hilsen Cafestyregruppen Askerød, den 30. august 2011 Vedtaget på beboermødet den 19. oktober 2003 Ændret på beboermødet den

10 Punkt 10 B Til beboermødet i Askerød, den 14. september 2011 Vedr.: Baldakiner i stueetager Det er konstateret, at det er til stor gene, at der ikke er monteret tagrender på baldakinerne i stueetagerne. Afdelingsbestyrelsen foreslår derfor, at der etableres tagrender, nedløb og faskiner i forbindelse med baldakinerne i stueetagerne. Dette kan etableres for kr ,- incl. moms. Der var i det tidligere oplæg ikke medregnet 37 baldakiner. Udgiften til etablering udgør kr ,- incl. moms. Disse 2 projekter kan etableres indenfor de bevilgede 60,3 mill., og vil således ikke medføre yderligere huslejestigning. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen i Askerød Askerød, den 30. august 2011

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg.

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Husorden for Askerød Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Opgangen skal være ryddet for alt, der kan blokere flugtveje

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Askerød afdeling 11 HUSORDEN

Askerød afdeling 11 HUSORDEN Vridsløselille Andelsboligforening v. BO-VEST Askerød afdeling 11 HUSORDEN Formål: Formålet med denne husorden er, at Askerød skal være et godt og trygt sted at bo. Her bør den enkelte tage hensyn til

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 2601-7. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generel opførsel... 3 Støj... 3 Fælles udeområder... 3 Færdsel på stier og veje... 3 Husdyr... 3 Indgangsparti... 4 Have... 4 Affald... 4 Vask og tørring...

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Husorden for Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Formål med husordenen Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 23

ORDENSREGLER AFD. 23 Solbærhaven Solbærhaven Kirsebærhaven ORDENSREGLER AFD. 23 SOLBÆRHAVEN OG KIRSEBÆRHAVEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 23 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej Sabro Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, 26. oktober 2005 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab DAB Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

Ordensreglement for. Boskovparken

Ordensreglement for. Boskovparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Boskovparken Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

HUSORDEN FOR RIBE BOLIGFORENING.

HUSORDEN FOR RIBE BOLIGFORENING. 10. juni 2011. HUSORDEN FOR RIBE BOLIGFORENING. 1. Orden, myndighedskrav. Med henvisning til huslejekontraktens bestemmelser herom, anmodes alle beboere om at iagttage god skik og orden i ejendommen og

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn Ordensbestemmelser 1. Generelle bestemmelser A. Ordensreglementet

Læs mere

HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALHØJS ALLE

HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALHØJS ALLE 106-116 HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALHØJS ALLE - l - Va/højs Alle 106-116 Indholdsfortegnelse: Indledning Overholdelse af husorden A) Støjende adfærd B) Husdyr hold C) Adgangsveje og deres anvendelse

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Husorden 1-6070 Tranehavegård

Husorden 1-6070 Tranehavegård Husorden 1-6070 Tranehavegård Revideret den 19. september 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor be bo erne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om mange ting.

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

Husorden. Lille Manhattan afd. 6003/6008 Jyllandsgade 55 & 57

Husorden. Lille Manhattan afd. 6003/6008 Jyllandsgade 55 & 57 Husorden Lille Manhattan afd. 6003/6008 Jyllandsgade 55 & 57 1 Indholdsfortegnelse 1. Overholdelse af husorden s. 3 2. Benyttelse s. 3 3. Fravær i længere tid s. 3 4. Skiltning s. 4 5. Støj, musik m.m.

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev HUSORDENSREGLER Ejendommen administreres af: Evostate Partners A/S Torvegade 1, 4. 5000 Odense C Tlf.: 31633800 Email: info@evostate.dk Bøgeparken

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere