Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015"

Transkript

1 Godkendt - Referat RB-møde Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker Mødet begynder kl Frokost fra kl :45 Kristian Weise kl. 12:45 14:45 Mødet slutter kl Eventuelle afbud sendes til Per Vagnby pv@socialraadgiverne.dk Tilstede Jeppe Andersen, Chanette Stefansen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Lillian Steenberg (1. supp), Karina Søborg (2.supp) Afbud Niels Skinnerup, Anni Christensen, Helene Flintholm SDS Århus, Mik Andersen SDS Aalborg, Sune P Kirketerp, Hanne Poulsen (3. supp)

2 Godkendt - Referat RB-møde Mødeleder er Mads Bilstrup 1. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt Dagsorden 2. Beslutningspunkter 2.1 Medlemsarrangement efterår (PV) 10 min a. budget/forbrug b. ansvarlig for resterende arrangementer 2.2 Halvårsregnskab 2015 (PV) 15 min Organisationsgrad indsatskommuner (MB) 45 min Pause 15 min Uddannelsesudvalg Adm-uddannelsen i Århus (MB) 5 min Socialpolitisk Forening (MB) 30 min Fagligt udsyn 2016 (MB) 10 min Politisk diskussion 3.1 HB-dagsorden (PV) 20 min Orienteringspunkter 5. Evt.

3 Godkendt - Referat RB-møde Medlemsarrangementer efterår Medlemsarrangementer er på nuværende tidspunkt rigtig godt i gang. Vi har udbudt 16 arrangementer, hvoraf det kun er et arrangement vi har været nødt til at aflyse på grund af for få tilmeldte det var arrangementet Den 3. karriere Vi skal have sat værter på til de sidste arrangementer i efteråret det fremgår af bilag hvilke arrangementer det drejer sig om. Som det fremgår af bilag har vi budgetteret med et forbrug på medlemsarrangementer for hele året på kr. og det forventes at blive overskredet med omkring kr. Bilag budget-forbrug Bilag bemandingsplan efterår 2015 Bestyrelsen godkender at budgettet overskrides og det finansieres af Region Nords egenkapital. Regionsbestyrelsen vedtog indstillingen Bemandingsplanen blev udfyldt på de resterende arrangementer i efteråret. Revideret bemandingsplan medsendes med referatet.

4 Godkendt - Referat RB-møde Halvårsregnskab 2015 Halvårsregnskab viser et underskud på ca kr. mod et forventet overskud for hele året på kr. det er ca kr. dårligere end forventet. I det vedlagte bilag er der angivet procenter ud til højre det angiver om vi ligger over/under budgettet eller følger budgettet, hvis vi ligger på ca. 50% Forklaring på underskuddet: Indtægter følger vi budgettet Politiske organisation Der er et merforbrug på formandens løn, hvilket skyldes at der i første halvår er medregnet feriepenge for et helt år der har været et mindre forbrug på konto Regionsbestyrelsen og derfor et samlet mindre forbrug på politisk konti. Driftsomkostninger Her er der samlet set et merforbrug på kr. end det budgetteret, hvilket hovedsagligt kan tilskrives 3 ting. 1. Medlemsydelser/faglige aktiviteter har vi brugt kr. i det første halvår og der er budgetteret med kr. se vedlagt udspecificering af medlemsydelser det giver et merforbrug på kr. for første halvår. 2. Driftsomkostninger her er der et merforbrug på ca kr. hvilket skyldes at feriepengene til medarbejderne for hele 2015 er udbetalt i første halvår halvdelen af feriepengene udgør ca kr. 3. Ejendom der har der været et underforbrug på ca kr.. Bestyrelsen har tidligere drøftet at man gerne måtte overskride budgettet til medlemsarrangementer, da der qua vores egenkapital på kr, var plads til et merforbrug på medlemsaktiviteter. Bilag halvårsregnskab 2015 Bestyrelsen tager forklaring/bemærkninger til halvårsregnskabet til efterretning og merforbruget på medlemsydelser dækkes af vores egenkapital. Regionsbestyrelsen tog halvårsregnskabet til efterretning og følger indstillingen.

5 Godkendt - Referat RB-møde Organisationsgrad - indsatskommuner Opfølgning på punktet fra sidste møde, hvor de involverede konsulenter blev bedt om at lave et statusnotat på de 6 valgte kommuner. Disse notater er medsendt som bilag. RB skal nu beslutte hvilke handlinger der skal igangsættes, for at få valgt TR på alle arbejdspladserne og for at få hævet organisationsprocenten. Pt. ved vi at der er et utydeligt billede af, hvem der er ansat og organiseret på de forskellige arbejdspladser. Medlemssystemet er ganske enkelt ikke opdateret. Endvidere er der TR-konference d.30. september og 1. oktober, hvor en stor del af klubbernes TR er deltagere (dog ikke Ålborg), og hvor der på konferencen skal arbejdes med klubkultur og TR s rolle. Her vil deltagerne få konkrete redskaber at arbejde med, som vi vil kunne arbejde videre med/videreudvikle i Region Nord. Vi kunne også udvikle koncept for besøg i klubberne, hvor formand og RB-medlem deltager, hvor formålet er klubkultur og organisering. Kunne vi f.eks. sætte måltal for, hvor mange nye medlemmer X-kommune skal have om 1 år? bilag organisationsgrad - indsatskommuner Statusnotater fra konsulenterne i de 6 kommuner Vesthimmerland, Ålborg, Hedensted, Skanderborg, Favrskov og Mariagerfjord. Da notaterne er meget oplysende, har jeg besluttet at konsulenterne ikke behøver at deltage under dette punkt. RB drøfter ovenstående og beslutter hvilke initiativer der skal iværksættes her og nu, og på den lange bane. Alt efter hvilke beslutning RB tager, så kan det have økonomiske konsekvenser. I så fald, så er der økonomi til dette i regionens budget. Når medlemssystemet er opdateret for de 6 udvalgte kommuner og den kommende TR-konference om klubarbejde og organizing er afholdt, vil der kunne laves en indstilling til det videre arbejde. Denne indstilling behandles på RB-mødet d.17. november.

6 Godkendt - Referat RB-møde Uddannelsesudvalg, Administrationsuddannelsen Dansk Socialrådgiverforening har gennem Administrationsuddannelsens levetid haft 1 plads i Uddannelsesudvalget. Dette for at følge uddannelsens udvikling og ansættelsesområder, men også for at sikre at den ikke bliver en light socialrådgiveruddannelse. Det er derfor vigtigt at vi er repræsenteret i udvalget og også er det i fremtiden. Nuværende medlem Stinne Willumsen ønsker at træde ud af udvalget pga arbejdsbelastning i forbindelse med hendes funktion som fællestillidsrepræsentant i Århus kommune. RB vælger nyt medlem til Uddannelsesudvalget. Mads meddeler uddannelsesudvalget at Sisi indtræder i stedet for Stinne Susanne Staun er suppleant Det undersøges om der et tilsvarende uddannelsesudvalg ved Administrationsuddannelsen i Aalborg.

7 Godkendt - Referat RB-møde Socialpolitisk Forening På RB-møde d.27. april 2015 drøftede RB samarbejdet med Socialpolitisk Forening i Århus. Samarbejdet var blevet problematiseret ved fælles arrangementer, hvor RBformanden havde oplevet at der blev givet direkte kritik fra Socialpolitisk Forening af socialrådgivere i praksis og af Dansk Socialrådgiverforening. Dette selv om det var fælles arrangementer planlagt af de 2 foreninger. RB besluttede derfor at RB-formanden skulle rette henvendelse til Socialpolitisk Forening, for at få afklaret præmisserne for det fremtidige samarbejde. Se henvendelse i bilag Der er nu kommet svar fra Socialpolitisk Forening. Bilag og henvendelse fra RB-formand og svar fra Socialpolitisk Forening. RB beslutter om vi enten skal genoptage samarbejdet eller afbryde det permanent. Regionsbestyrelsen besluttede at de fremadrettet ikke vil indgå i samarbejde med Socialpolitiks forening Århus, da der ikke kan garanteres ordentlighed i det fremtidige samarbejde. Mads Bilstrup skriver et brev til Socialpolitisk Forening. Eventuelt genoptagelse af fremtidige samarbejde med Socialpolitisk Forening skal besluttes af regionsbestyrelsen.

8 Godkendt - Referat RB-møde Fagligt Udsyn Planlægningen af Fagligt Udsyn skrider planmæssigt frem. Der er nu indgået aftale med Mads Steffensen, som kommer og er vært i Mads og monopolet. Vi skal selv sammensætte monopolet. Endvidere arbejdes der på, at finde en hovedtaler, der kan tale ud fra den nuværende flygtningesituation (der kan dog være noget mere aktuel til marts 2016). Workshopperne er ligeledes ved at være på plads. Det er endnu ikke aftalt om dagen skal rundes af med en fælles middag (som tidligere) eller med stående bar-buffet (drinks og en sandwich). Der vil på mødet blive givet en orientering om de økonomiske forskelle mellem de 2 muligheder. Bilag budget over Fagligt Udsyn. RB godkender nuværende status og beslutter hvordan arrangementet skal afsluttes. Forslag til paneldeltagere til monopolet og en hovedoplægsholder sendes til Mads Bilstrup. Bestyrelsen godkendte indstilling Det er besluttet, at vi holder arrangementet uden afsluttende middag, men at der serveres en sandwich og øl/vin som afslutning på dagen.

9 Godkendt - Referat RB-møde HB-dagsorden Der er HB-møde den september Der er udvalgt 2 punkter fra HB-dagsorden som Mads gerne vil have at bestyrelsen drøfter se vedlagte bilag. Derudover kan man spørge ind til øvrige punkter på HB-dagsorden. Bilag DS prioriteringer efter valget Bilag Handicap og egenbetaling Bilag HB-dagsorden RB drøfter dagsorden. Mads orienterede om udvalgte punkter af HB-dagsorden.

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen,

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen, Godkendt - referat RB-møde 151117 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 17. november 2015 Bestyrelsesmødet afholdes på Skovlyset, Skovvænget 2a, 7400 Herning Program Kaffe og rundstykker 09.00-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Referat - godkendt RB-møde 150427 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Referat - godkendt RB-møde 150302 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg lokale 408, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 referat - godkendt RB-møde 141112 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Mødet begynder kl. 12.30 Der vil være

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170119 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Godkendt - referat RB-møde

Godkendt - referat RB-møde Godkendt - referat RB-møde 160419 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. april 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Lillians arbejdsplads adresse: Strandvejen 35E, 2. sal, 9000 Aalborg p-muligheder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017 Godkendt - referat RB-møde 170914 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017 Bestyrelsesmødet afholdes på Specialcenter Skovvang, Herningvej 74, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Godkendt referat RB-møde 180502 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder kl.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Godkendt - referat RB-møde 170503 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Referat Dato 20. januar 2016 PV Side 1 af 12 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Stinnes arbejdsplads Jægergaarden i lokale 2512A; Værkmestergade 15,

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Godkendt - referat RB-møde 181206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2014 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2014 9 Egenkapital

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2015 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2015 9 Egenkapital

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2016 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2016 9 Egenkapital

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Godkendelse af dagsorden Valg af dirigent. FTR i Viborg Kommune Jens Hellmann blev valgt Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne Futtrup blev

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 2. juni 2017 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 30. maj 2017, kl. 9.00 til 16.00 Sted: Høje-Taastrup Kommune, Bygaden 2, lokale B203

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Velkomst ved regionsformand Mads Bilstrup. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Per Westersø blev valgt. Dirigenten fastslog

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst Dato Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: onsdag den 6. december 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Jobcenter Rødovre, Egegårdsvej 66, 1. sal, 2610

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Ungdomsskolebestyrelsen

BESLUTNINGSREFERAT. Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 2/2011 Sted : Ungnorddjurs, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa (Juniorklubben) Dato : 31. marts 2011. Start kl. : 17.30 Slut kl. : 20.30 Medlemmer Niels

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale B2.01 Fraværende: Peter Storm Anne Mette Frydensbjerg Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift

Læs mere

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen Jeg hedder Lillian Steenberg Hansen og genopstiller til Region Nords Bestyrelse. Jeg er uddannet socialrådgiver

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen

Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Dagsorden møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiverudannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 21. september 2015 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: Onsdag den 16. september 2015, kl. 9.00 til 16.00 Sted: Regionskontoret, Kornerups Vænge

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

DAGSORDEN. 4. møde i Studenterrådet i VIA

DAGSORDEN. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig Lund Dybdal

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010)

Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Vejledning til standardvedtægter for fællesklubber i HK-Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening. (sprogligt revideret april 2004 og 2010) Forord Samarbejdet mellem Dansk Socialrådgiverforening og HK-Kommunal

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

4. Drøftelse af initiativer på workshoppen 23. februar. Der blev på workshoppen genereret 28 projektideer, som blev samlet i 12 hovedgrupper.

4. Drøftelse af initiativer på workshoppen 23. februar. Der blev på workshoppen genereret 28 projektideer, som blev samlet i 12 hovedgrupper. 21. maj 2014 Bilag 6.2 Mobilitetsprojekter Referat af møde vedr. den nordjyske mobilitetsstrategi 12. maj 2015. Deltagere Christian Bjerg, Aalborg Kommune - chb-teknik@aalborg.dk 9931 2105 Christian Roslev,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Mandag den 21. august 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg Bestyrelsen: Iben

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den

Indkaldelse til HB-møde den Indkaldelse til HB-møde den 14. - 15.09.09 Du kan printe indkaldelsen ved at klikke på print ikonet til højre over overskriften. Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 19/08/09

Læs mere

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København.

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Notat Dato 20. september 2017 ch Side 1 af 6 Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den 31.8.2017 kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Deltagere: Hele bestyrelsen:

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 6. marts 2019 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 5. marts 2019, kl. 16.00 til 20.00 Sted: Toldbodgade 19B, mødelokale A, 1253 København

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD XxxxREBILD KOMMUNES ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD Dagsorden tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Business Park Nord Praktiske oplysninger: Kl. 8.30-10.30 Mødets tema Temamøde vedr. etableringslyst og iværksætteri

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere