Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2015/2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2015/2016"

Transkript

1 Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2015/2016 Formandens beretning 2015/2016 Ved Camilla Mandrup I bestyrelsen har vi i det forgangne år dels haft fokus på vores grundarbejde - dvs. vores kursusaktivitet, at være repræsenteret ved og bidrage til arbejdet i de udvalg, råd og bestyrelser hvor vi repræsenterer FYGO, planlægge internat - samt introlægeundersøgelsen. Bestyrelsesmøder FYGO s bestyrelse har afholdt 10 bestyrelsesmøder, hvoraf ét var et Skype-møde. Vi har derudover været på et 2-dags strategiseminar i juni 2015, for at planlægge bestyrelsens arbejde fremadrettet. Kursusaktivitet Pga. få deltagere på FYGO s aftenkurser i 2014/2015 har vi skåret ned på antallet af udbudte kurser i 2015/2016 fra 14 til 12. Disse har været velbesøgt, med naturligt få deltagere til Hoveduddannelsesansøgningskursus pga. få ansøgere til de foregående to ansøgningsrunder. Oversigt over kursusdeltagere kan ses i figuren herunder Oversigt over deltager antal til FYGO kurser Ikke- betalende Betalende

2 Møde- og kursusaktivitet Udover at være repræsenteret ved vores associerede medlemmer i DSOG, DSOG s ansættelsesudvalg, efteruddannelsesudvalget (EFU) samt undervisningsudvalget (UU) er FYGO repræsenteret ved: Det specialespecifikke videreuddannelsesråd i reg. Nord ved Line Borregaard, i region øst ved Ida Baadsgaard Jepsen og Hellen Edwards samt i syd ved Heidi Kammerlander. Specialeråd Midt ved Ninna Sønderby Lund Tværfagligt Obstetrisk Forums møde i Middelfart, repræsenteret ved Camilla Mandrup, november 2015 Kontaktperson for ENTOG, Vinnie Greve Repræsenteret i Forskningstræningsstyregruppen ved Anne Cathrine Hoffgaard Munk Repræsenteret i Ekspertuddannelsesudvalget ved Ida Kirkegaard Hjemmeside FYGO s hjemmeside har i efteråret 2015 været angrebet af hackere, som lagde siden ned. Vores webmasters har genskabt siden og sørget for at den fremover er beskyttet mod lignende angreb. Udgifter til netsikkerhed vil fremover være den fast del af FYGO s budget. Arbejdet med at kommunikere via. hjemmesiden, nyhedsbrev og sociale medier er omfattende, hvorfor vi nu har 2 webmastere i FYGO. Hellen Edwards har igennem det seneste år varetaget funktionen sammen med Malou Barbosa Juniorinspektorer Der er udskiftning i juniorinspektorkorpset, da Sofie Leisby Antonsen og Sofie Hjortø bliver speciallæger i 2016 og Ida Kirkegaard er blevet speciallæge i Der er derfor 4 nye juniorinspektorer Birgitte Lindved som fungerer fra oktober 2015 samt Ida Baadsgaard Jepsen, Maria Cathrine Schmidt og Ninna Sønderby Lund fungerer fra Vores speciale er derfor ifølge sundhedsstyrelsen dækket ind med juniorinspektorer for nu. Specialernes dag I alle regioner har FYGO bidraget til afholdelse af specialernes dag som vanligt. I region øst har Ida Baadsgaard Jepsen været tovholder og Christiane Gam været repræsenteret, i region nord var Malou Barbosa og Vinnie Greve repræsenteret. I syd var Heidi Kammerlander repræsenteret. Deltagelse i FIGO-kongres 2015 FYGO s formand og DSOG-repræsentant deltog i kongressen i Vancouver og fik både fagligt udbytte samt organisatorisk og politisk erfaring bl.a. ved deltagelse i FIGO s generalforsamling, hvor vi fik 2 skandinaviske kvinder stemt ind i styregruppen. Rejsebeskrivelser fra turen kan læses i DSOG s nyhedsbrev, som findes på DSOG s hjemmeside DSOG.dk. Internat Internatet Kirurgiske komplikationer i 2015 var en stor succes med rekordmange deltagere på Christiansminde. Evalueringerne var langt overvejende positive og det faglige program blev rost. Forslag til ændringer er blevet taget i betragtning ved planlægningen af internatet 2016.

3 Det har ikke været muligt at få Christiansminde på de sædvanlige datoer i 2016, hvorfor internatet blev rykket frem til starten af marts Vi er i bestyrelsen blevet gjort opmærksomme på at disse datoer ikke er optimale i forhold til lokale arrangementer, men vi har valgt at fastholde datoen, da vi ellers var nødsaget til at indkvartere os langt dyrere. I 2017 vil vi gå tilbage til de oprindelige datoer. Introlægeundersøgelsen Undersøgelsen blev lanceret i august 2015 efter at udformningen af undersøgelsen blev udformet i bestyrelsesåret 2014/2015. Undersøgelsen har til formål at belyse de udfordringer introlæger oplever i forbindelse med deres uddannelsesstilling på landets afdelinger og den vil derfor bliver sendt ud til alle introlæger i den sidste del af deres ansættelse. Undervisningsudvalget og alle landets ledende- samt uddannelsesansvarlige overlæger er blevet orienteret om undersøgelsen. Vi forventer at indsamling af data vil forløbe over ca. 1 år, så undersøgelsen derfor vil indeholde ca. 40 besvarelser. Resultatet af undersøgelsen vil forhåbentlig bidrage til forbedring af uddannelsesforløbet i specialet og sammen med et overblik over de forskellige tilbud af kurser som der findes i de forskellige regioner kunne fungere som inspiration til optimering af introlægeuddannelsen. Beretning fra DSOG Ved Tine Greve I DSOGs bestyrelse på 13 medlemmer har FYGO 2 pladser. 1 medlem som er valgt på FYGOs generalforsamling samt formanden for FYGO. FYGO har været repræsenteret til alle DSOGs bestyrelsesmøder samt strategiseminar. På strategiseminaret blev der diskuteret subspecialisering. DSOG arbejder fortsat med at holde specialet samlet, men har vedvarende fokus på den stigende subspecialisering af speciallæger. Subspeciale selskaberne har lavet oplæg til hvordan man kan opnå subspecialisering. DSOG har nedsat arbejdsgrupper for almen gynækologi og almen obstetrik mhp. at definere hvordan man kan forestille sig en subspecialisering her. DSOGs beretning for 2015, kan desuden ses på DSOGs hjemmeside fra april. Også kom DSOG på Facebook i år Beretning fra Ansættelsesudvalget Ved Ida Baadsgaard Jepsen Siden sidste FYGO-internat har der været afholdt to ansættelsesrunder i alle tre regioner (Nord, Syd og Øst). FYGO's repræsentant sidder med til alle samtaler i hele landet. Som noget nyt har man i Uddannelsesudvalget (UU) besluttet, at der til ansættelsessamtalerne skal sidde to repræsentanter fra DSOG, mod tidligere kun én. Repræsentanterne er udpeget således, at de ved hver ansættelsesrunde kommer fra de to øvrige regioner. Der har det sidste år været et faldende antal ansøgere i alle tre regioner, hvorfor de uddannelsessøgende opfordres til at søge kursusstilling, når man har mulighed for det. Stort tillykke til de nye kursister.

4 Beretning fra Undervisningsudvalget Ved Ninna Sønderby Lund I det forgangne år har undervisningsudvalget gennemgået og revideret kommissoriet for undervisningsudvalget, som beskriver undervisningsudvalgets arbejdsopgaver og kompetencer i samarbejdet med DSOG. Desuden er der udpeget 2 nye DSOG repræsentanter til hoveduddannelses ansættelsesrunderne, således at der nu er 3 DSOG repræsentanter i ansættelsesudvalget. Undervisningsudvalget har besluttet, at DSOG repræsentanterne skal deltage i ansættelsesrunder i de 2 regioner, hvor de ikke selv er ansat. Det betyder, at der fremadrettet skal være 2 DSOG repræsentanter til stede ved ansættelsesrunderne i alle 3 regioner. De to faste undervisere i U-kurset i Føtalmedicin opsagde deres stillinger efter kurset i 2015, og undervisningsudvalget har på baggrund af flere kvalificerede ansøgninger valgt 2 nye delkursusledere til U-kurset i Føtalmedicin, som fra 2016 vil stå for kurset. Aktuelt arbejdes på at forbedre funktionerne i logbog.net. Kompetencevurderingsredskaberne er allerede lagt ind i logbog.net, så de kan læses og bruges direkte fra app eller computer. Der arbejdes fremadrettet på en interaktiv funktion, således checklisten og kompetencevurderingsskemaer vil kunne udfyldes elektronisk via app eller computer. Beretning fra Efteruddannelsesudvalget Ved Hellen Edwards I 2015 bestod udvalget af 5 medlemmer repræsenterende alle 3 regioner. Efteruddannelsesudvalget har det overordnede, initierende og koordinerende ansvar for DSOG's efteruddannelsesaktiviteter, i samarbejde med DSOG's videnskabelige sekretær. EFU arrangerer årligt DSOGs efterårsmøde, der i november 2015 traditionen tro blev holdt i København. Der var rekord stort fremmøde med over 100 tilmeldte. Emnet den første dag omhandlede abort. Forskellige holdninger samt arbejdsforhold blev præsenteret og livligt diskuteret i et panel med udenlandsk gæst. FYGO havde arrangeret mødets anden dag. Her blev forskellige foranstaltninger for de der fravælger abort diskuteret. EFUs fremtidige rolle har længe været diskuteret. Med DSOG bestyrelses arbejde sammen med repræsentanter fra subspecialernes selskab arbejdes mod subspecialisering. Man er ved at etablere et selvstændigt udvalg bestående af 2 repræsentanter fra DSOGs bestyrelse samt repræsentanter fra de forskellige subspecialer. I første omgang skal der laves kommissorium og arbejdet startes og etableres. I fremtiden vil EFU overtage s rolle er Først i fremtiden når Fremadrettet vil EFU overtage ansvaret og driften af subspecialiseringen. Herudover vil vi fortsat være den primære arrangør af efterårsmødet, og er ved at arrangere kurser på tværs af subspecialerne samt for de yngre læger. Beretning fra kursusudvalgene Ved Christiane Gam og Vinnie Greve Igen i år har FYGO afholdt en række aftenkurser for sine medlemmer - i alt hele 14 kurser. Kurserne har dækket bredt - og tæller bl.a. nye emner så som Global Gynækologi, Global

5 Obstetrik, Forskning i klinikken, Sårbare gravide, Dystoci og igangsættelse til mere klassiske emner, så som HPV, PCOS, metabolisk syndrom og infertilitet og H-uddannelses ansøgning. Deltagelsen til kurserne har desværre været noget svingende og årsagerne til dette drøftes løbende mellem kursusudvalgene og bestyrelse, så evt. justeringer kan foretages. En stor tak til kursusudvalgenes medlemmer for deres store indsats.

Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2017/2018

Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2017/2018 Beretning fra FYGO, bestyrelsesår 2017/2018 Formandens beretning Ved Camilla Mandrup Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen har i det sidste år bestået af følgende medlemmer: Camilla Mandrup, formand Malou

Læs mere

FYGO Strategiseminar Rosenlund, Rynkeby 20.-21. juni 2014

FYGO Strategiseminar Rosenlund, Rynkeby 20.-21. juni 2014 FYGO Strategiseminar Rosenlund, Rynkeby 20.-21. juni 2014 Referentliste: Tine Greve, Helle Kirkegaard, Hellen Edwards, Camilla Mandrup, Marie Cathrine Schmidt, Anne Cathrine Munk, Heidi Kammerlander, Vinnie

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2006-2007 til FYGOs generalforsamling 15. marts 2007

Bestyrelsens beretning 2006-2007 til FYGOs generalforsamling 15. marts 2007 Bestyrelsens beretning 2006-2007 til FYGOs generalforsamling 15. marts 2007 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Christina Damsted Petersen, formand Torur Dalsgaard, næstformand Mathilde

Læs mere

REFERAT - FYGO bestyrelsesinternat Molslaboratoriet 13-14 maj 2011

REFERAT - FYGO bestyrelsesinternat Molslaboratoriet 13-14 maj 2011 REFERAT - FYGO bestyrelsesinternat Molslaboratoriet 13-14 maj 2011 Fredag d. 13. Maj 1. Formalia Valg af referent: Helene. Kasper vælges som ordstyrer. 2. Godkendelse af referat fra BM April 2010 Referatet

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014-2015. D. 1. marts 2015 var vi 1034 medlemmer af DSOG. Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af:

Bestyrelsens beretning 2014-2015. D. 1. marts 2015 var vi 1034 medlemmer af DSOG. Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af: Bestyrelsens beretning 2014-2015 D. 1. marts 2015 var vi 1034 medlemmer af DSOG Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af: Karen Wøjdemann, formand Thomas Larsen, næstformand Pia Ertberg, organisatorisk

Læs mere

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt.

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 2: Velkommen til Jan Duedal Rölfing(JDR)

Læs mere

Bestyrelsens beretning til FYGO s generalforsamling d. 21. marts 2013

Bestyrelsens beretning til FYGO s generalforsamling d. 21. marts 2013 Bestyrelsens beretning 2012-2013 til FYGO s generalforsamling d. 21. marts 2013 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Marie Storkholm, formand Sofie Leisby Antonsen, næstformand Kasper

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2009-2010 til FYGOs generalforsamling d. 11. marts 2010

Bestyrelsens beretning 2009-2010 til FYGOs generalforsamling d. 11. marts 2010 Bestyrelsens beretning 2009-2010 til FYGOs generalforsamling d. 11. marts 2010 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Lotte B. Colmorn, formand Sofie Leisby Antonsen, næstformand Ida Kirkegaard,

Læs mere

Bestyrelsens beretning til FYGOs generalforsamling 16. marts 2006

Bestyrelsens beretning til FYGOs generalforsamling 16. marts 2006 Bestyrelsens beretning 2005-2006 til FYGOs generalforsamling 16. marts 2006 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Christina Damsted Petersen, formand Torur Dalsgaard, næstformand Pernille

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen NOTAT Ansættelsesprocedure og forretningsorden Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen I dette notat fastlægges de proceduremæssige rammer og retningslinjer

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2004-2005 til FYGOs generalforsamling, Odense, d. 17. marts 2004

Bestyrelsens beretning 2004-2005 til FYGOs generalforsamling, Odense, d. 17. marts 2004 Bestyrelsens beretning 2004-2005 til FYGOs generalforsamling, Odense, d. 17. marts 2004 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Gitte Eriksen, formand Torur Dalsgaard, næstformand Pernille

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb.

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb. N O T A T 02-07-2008 Sag nr. 06/4341 Dokumentnr. 39599/08 Procedure for ansættelse af læger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb Thomas I. Jensen Tel. 35298198 E-mail: tij@regioner.dk Indledning

Læs mere

Bestyrelsens beretning til FYGO s generalforsamling d. 10. marts 2011

Bestyrelsens beretning til FYGO s generalforsamling d. 10. marts 2011 Bestyrelsens beretning 2010-2011 til FYGO s generalforsamling d. 10. marts 2011 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Marie Storkholm, formand Sofie Leisby Antonsen, næstformand Mette

Læs mere

DASAIMS UDDANNELSES UDVALG. MØDE VEJLE SYGEHUS 12. Januar 2011 REFERAT

DASAIMS UDDANNELSES UDVALG. MØDE VEJLE SYGEHUS 12. Januar 2011 REFERAT DASAIMS UDDANNELSES UDVALG MØDE VEJLE SYGEHUS 12. Januar 2011 REFERAT Tilstede: Helle Thy Østergaard, Dorte Keld, Karen Skjelsager(formand), Hanne Tanghus Olsen, Kirsten Bested, Nicola G. Clausen (Referent),

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2007-2008 til FYGOs generalforsamling 27. marts 2008

Bestyrelsens beretning 2007-2008 til FYGOs generalforsamling 27. marts 2008 Bestyrelsens beretning 2007-2008 til FYGOs generalforsamling 27. marts 2008 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Mathilde Evaldsen, formand (barsel fra aug. 2007) Lotte B. Colmorn, næstformand,

Læs mere

ET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE

ET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE ET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Gynækologi og obstetrik Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 31. maj 2016 Dorthe Koed Pedersen dorthe.k.pedersen@stab.rm.dk

Læs mere

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1.

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1. Afdeling: Udviklingsstaben Udarbejdet af: Christine Dichmann Journal nr.: 2-07-00123-2007 E-mail: christine.dichmann@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 29. september 2008 Telefon: 6541 3808 Referat af møde

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Lægefaglig indstilling for forskningstræningsmodulet for specialet Anæstesiologi Region Nord

Lægefaglig indstilling for forskningstræningsmodulet for specialet Anæstesiologi Region Nord Lægefaglig indstilling for forskningstræningsmodulet for specialet Anæstesiologi Region Nord Vedlagte bilag: Bilag 1: Grundkursus i videnskabelige metoder Bilag 2: Målbeskrivelsen for Hoveduddannelsen

Læs mere

INTROLÆGEUNDERSØGELSEN

INTROLÆGEUNDERSØGELSEN Foreningen af Yngre Gynækologer og Obstetrikere, FYGO INTROLÆGEUNDERSØGELSEN 21217 1 INDHOLD Baggrund... 4 Datademografi... 6 Abortus provocatus... 7... 7 Antal udførte indgreb... 7 Kompetencevurdering...

Læs mere

KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI. Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh.

KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI. Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh. KARRIEREVEJ TIL NEUROLOGI Anne-Mette Hejl Postgraduat lektor i neurologi Overlæge på Rigshospitalet, phd. Anne-mette.hejl@regionh.dk Lidt om neurologi Ca. 300 neurologer i Danmark De fleste på sygehuse,

Læs mere

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital FUNKTIONSBETEGNELSE Uddannelsesansvarlig overlæge FUNKTIONENS INDHOLD Organisatorisk placering og ledelsesmæssig

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica Dato: 3. marts 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Ida E. Holm, Niels Qvist, Niels Holm, Henrik Steen

Læs mere

Årsberetning. for følgegruppen for de specialespecifikke kurser

Årsberetning. for følgegruppen for de specialespecifikke kurser Årsberetning for følgegruppen for de specialespecifikke kurser Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1 Følgegruppens opgaver og sammensætning...3 2. Drøftede emner...4 2.1 E-læring i de specialespecifikke

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2008-2009 til FYGOs generalforsamling 19. marts 2009

Bestyrelsens beretning 2008-2009 til FYGOs generalforsamling 19. marts 2009 Bestyrelsens beretning 2008-2009 til FYGOs generalforsamling 19. marts 2009 Bestyrelsen har i perioden haft følgende sammensætning: Mathilde Evaldsen, formand (barsel fra aug. 2007) Lotte B. Colmorn, næstformand,

Læs mere

FYPAs Årsberetning for 2012

FYPAs Årsberetning for 2012 FYPAs Årsberetning for 2012 FYPAs medlemstal Foreningen af Yngre Patologer (FYPA) havde pr. 31.12.2012 i alt 115 medlemmer. Siden sidste årsberetning har der været 18 indmeldelser, og 5 udmeldelser af

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Røntgen afdelingen, Næstved Sygehus

Røntgen afdelingen, Næstved Sygehus Uddannelsesprogram for Introduktionsstilling i Diagnostisk Radiologi Ved Røntgen afdelingen, Næstved Sygehus Sygehus Syd Region Sjælland 2012 Uddannelsesprogrammet er udfærdiget i samarbejde med Uddannelsesrådet

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Ved ansøgning om hoveduddannelsesstilling skal ansøgeren for at komme i betragtning til ansættelsesinterview have indsendt:

Ved ansøgning om hoveduddannelsesstilling skal ansøgeren for at komme i betragtning til ansættelsesinterview have indsendt: Vejledning i ansøgning og ansættelsesprocedure til hoveduddannelsesstilling i anæstesiologi DASAIM Juni 2010 D A S A I M Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin Ved ansøgning om hoveduddannelsesstilling

Læs mere

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Jan Duedal Rölfing Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU symposium oktober 2016 2: Evaluering / input fra UDDU symposium

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato

Inspektorrapport. Temaer. Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade og Skejby Besøgsdato Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000253 Afdelingsnavn Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Centret Hospitalsnavn Aarhus Universitetshospital,

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 22. november 2016 Sanne S. Christensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 22. november 2016 Sanne S. Christensen SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 22. november 2016 Sanne S. Christensen saecri@rm.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Gyn-Obs fredag den 9. december 2016 kl. 9.00-15.00 Regionshospitalet

Læs mere

Holstebro 24/3 2009. Turnuslæger, Holstebro 23/9 2008

Holstebro 24/3 2009. Turnuslæger, Holstebro 23/9 2008 Holstebro 24/3 2009 Karriereplanlægning Turnuslæger, Holstebro 23/9 2008 Karrierevejledning 4 i bekendtgørelse nr. 1248 af 24. oktober 2007 om speciallæger Regionerne i henhold til Sundhedsstyrelsens vejledning

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg

FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg FUNKTIONSBESKRIVELSE UDDANNELSESANSVARLIGE OVERLÆGER Regionshospitalet Viborg Den uddannelsesansvarlige overlæge udpeges af afdelings- eller sygehusledelsen blandt afdelingens overlæger eller ansættes

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen Pt.hotel OUH

Andreas Balslev-Clausen Pt.hotel OUH Referat af møde i UDDU 2012.04.20 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Godkendes med enkelte tilføjelser. 2.0 Godkendelse af referat UDDU-møde 12. januar Sixtus Godkendes uden ændringer. 3.0 Uddannelsesdag

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse REFERAT FU 08/10 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 10. november kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale B Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Viborg Neurologisk afdeling 19.01.2012

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl REFERAT FU 12/11 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale C Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Region Midtjylland HR. Referat

Region Midtjylland HR. Referat Region Midtjylland HR 3. januar 2018 /SAECRI Referat af møde i Gynækologi og obstetrik, uddannelsesudvalg 1. december 2017 kl. 09:00-15:00 Aalborg Universitetshospital, afsnit Nord, Reberbanegade, lokale

Læs mere

Temaopdelt handlingsplan

Temaopdelt handlingsplan NR 9-12 Temaopdelt handlingsplan En opfølgning på anbefalingerne i Sundhedsstyrelsens rapport: Speciallægeuddannelsen. Status og perspektivering. 2012 Sundhedsstyrelsen februar 2012 Indhold 1 Organisation

Læs mere

Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj 2010, kl. 9-13, Oluf Palmes Alle 15, Århus, mødelokale K8, 1. sal

Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj 2010, kl. 9-13, Oluf Palmes Alle 15, Århus, mødelokale K8, 1. sal Til regionernes kontaktpersoner for Specialpsykologuddannelsen! " 12. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Dato: 30. januar 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Hans Kirkegaard, Ulla Breth Knudsen, Niels Qvist,

Læs mere

Faglig profil for specialet klinisk biokemi

Faglig profil for specialet klinisk biokemi Faglig profil for specialet klinisk biokemi Roskilde den 20. juni 2008 Nedenstående kompetencer vægtes positivt Prioriterede områder i specialet Akademiker Interesse og evne for forskning Medicinsk ekspert

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 15.06.2017 kl. 17.00-21.00 Deltagere: Maria, Lotte T., Lotte H., Mette, Anne, Helle, Lise, Casper Fraværende: Lea og Maria Gæster: Børnerådet: Anna fra Mørkeblå Andromeda,

Læs mere

Klinisk fysiologi og nuklearmedicin

Klinisk fysiologi og nuklearmedicin Klinisk fysiologi og nuklearmedicin Klinisk fysiologi og nuklearmedicin er et tværfagligt speciale, som bygger på indgående kendskab til fysiologi og patofysiologi, måleteknik, metodevurdering, strålebiologi

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested Dagsorden til møde i UDDU marts 2016 14/4/ kl. 16 1 1. Formalia a. Valg af dirigent Søren Kold Valg af referent: Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde december 2015 2. DOS

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er indsamle og beskrive centrale elementer på en afdeling

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Ny ansættelsesprocedure hvordan? Karen Skjelsager

Ny ansættelsesprocedure hvordan? Karen Skjelsager Ny ansættelsesprocedure hvordan? Karen Skjelsager Anæstesiologisk Faglig Profil 7 metakompetencer Niveau for introduktionsstilling Andre kvalifikationer og erfaringer Dokumenterede DASAIM Uddannelsesudvalg,

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl. 16.00 for medlemmer af Dansk Selskab for Patologisk Anatomi og Cytologi. Sted: Ingeniørforeningens Mødecenter A/S (IDA) Kalvebod Brygge 31-33, København

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er indsamle og beskrive centrale elementer på en afdeling

Læs mere

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden 14. marts 2014 til 5. marts 2015. Bestyrelsen vi

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Odense Universitets Hospital Neurologisk

Læs mere

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager Rapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Specificering af Rating scale Vejle Neurologisk

Læs mere

Team med fokus på. Eksterne Relationer. Hovedbestyrelsen. Program og Aktiviteter. Lederudvikling

Team med fokus på. Eksterne Relationer. Hovedbestyrelsen. Program og Aktiviteter. Lederudvikling Teambeskrivelser De grønne pigespejdere arbejder med en teamstruktur, hvor fokusteams udmønter hovedbestyrelsens beslutninger og strategiske fokus. Dette betyder at disse teams har at udvikle aktiviteter,

Læs mere

ALMEN PÆDIATRI. Denne opdeling af faget har tenderet til at splitte faget op i områder der kan knytte sig til de tilsvarende voksenspecialer.

ALMEN PÆDIATRI. Denne opdeling af faget har tenderet til at splitte faget op i områder der kan knytte sig til de tilsvarende voksenspecialer. ALMEN PÆDIATRI Afgrænsning og beskrivelse. Udvalgsrapport. Udvalget vedrørende almen pædiatri blev nedsat som ad hoc udvalg ved generalforsamlingen 2002 og som permanent udvalg I 2003. Udvalgets kommissorium

Læs mere

Casper Dragsted 4. Januar 2017 Middelfart Sygehus

Casper Dragsted 4. Januar 2017 Middelfart Sygehus Bestyrelsesmøde Januar 2017 18. januar 2017 1/8 17:30-17:45 17:45-19:00 1.0 Formalia Valg af dirigent og referent Christian Støttrup diregent, Magnus Bjarnason: referant. 2.0 Siden sidst - Årsplan fra

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON KLUB 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor kommunikation? Hvad har erfaringerne været? List i punktform. Mail/opslag bliver hurtigt glemt Har haft en medlemsblad blev ikke læst besluttede at bruge hjemmesiden

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager Rapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Specificering af Rating scale Hillerød Sygehus

Læs mere

Sammensætning UddannelsesAnsvarligeOverlæger

Sammensætning UddannelsesAnsvarligeOverlæger Beretning 2014-2015 Sammensætning UddannelsesAnsvarligeOverlæger Ålborg Mette Moe Kempel, fratræder 1. maj 2015, ny: Herning Gitte Mølgaard Hansen afløste Hanne Linnet Århus Carsten Rytter Vejle Dorte

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig.

Inspektorrapport. Temaer. Gynækologisk/Obstetrisk afdeling. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002179 Afdelingsnavn Gynækologisk/Obstetrisk afdeling Hospitalsnavn Sygehus Sønderjylland Besøgsdato

Læs mere

Beskrivelse af ansættelsesforløb og ansættelsesudvalget i Klinisk Genetik

Beskrivelse af ansættelsesforløb og ansættelsesudvalget i Klinisk Genetik Beskrivelse af ansættelsesforløb og ansættelsesudvalget i Klinisk Genetik 1. Faglig profil Beskrivelse af specialet Klinisk Genetik Klinisk genetik er et tværgående speciale, som varetager diagnostik af

Læs mere

Principper for rådgivningen via de tværfaglige specialeråd i Region Midtjylland

Principper for rådgivningen via de tværfaglige specialeråd i Region Midtjylland Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Principper for rådgivningen via de tværfaglige specialeråd i Region Midtjylland Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk

Læs mere

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation SCANSECT s Kogebog Del 1: Organisation SCANSECT bestyrelse 2004 Sidst revideret marts 2009 1 Indholdsfortegnelse Mål og retningslinjer... 3 Foreningens formål/syfte... 3 Generalsekretær... 4 Sekretær...

Læs mere

Sundhedsstyrelsens administrative vejledning vedrørende ad hoc klassifikation af uddannelsesstillinger i turnus og speciallægeuddannelsen

Sundhedsstyrelsens administrative vejledning vedrørende ad hoc klassifikation af uddannelsesstillinger i turnus og speciallægeuddannelsen Sundhedsstyrelsens administrative vejledning vedrørende ad hoc klassifikation af uddannelsesstillinger i turnus og speciallægeuddannelsen ( Til de regionale videreuddannelsesråd for læger og videreuddannelsesråd

Læs mere

Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest

Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest Side 1 af 6 Velkommen til dataopsamling om den lægelige videreuddannelse i 2017 i Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest ønsker med denne undersøgelse at skabe et overblik over forskellige emner inden

Læs mere

Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014

Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014 Yngre Ortopædkirurger Danmark - Sommer 2014 Leder DOS' og YODAs uddannelsesdag samt YODAs forårsmøde var en bragende success, der gav os en del at tænke på. Specielt hvordan man strikker et godt kursus

Læs mere

Samarbejdsaftale om kompetenceudvikling. i Midtklyngen. Mellem Hospitalsenhed Midt Viborg Kommune Skive Kommune Silkeborg Kommune

Samarbejdsaftale om kompetenceudvikling. i Midtklyngen. Mellem Hospitalsenhed Midt Viborg Kommune Skive Kommune Silkeborg Kommune Samarbejdsaftale om kompetenceudvikling i Midtklyngen Mellem Hospitalsenhed Midt Viborg Kommune Skive Kommune Silkeborg Kommune Udveksling af sygeplejersker og terapeuter i primær/sekundær sektor INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge

Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge Stillings- og funktionsbeskrivelse for Uddannelsesansvarlig overlæge Stillingsbetegnelse Ansættelsessted Organisatorisk placering Løn- og ansættelsesvilkår Hospitalsenheden Vest Uddannelsesansvarlig overlæge(

Læs mere

Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring

Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring Ringkjøbing Amt Sundhedssekretariat og sygesikring Østergade 41 6950 Ringkøbing Tlf: 96753212 Fax: 96753224 www.ringamt.dk E-mail: sundhed@ringamt.dk Den: 11. september 2006 Sagsnr: 2006080418A Sagsbehandler:

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense Referat af møde i UDDU 09.09.11 1/5 Dagsorden 1. Computer simulation i den ortopædkirurgiske uddannelse. Oplæg ved Claus Ol Hansen, SAKS 2. Diskussion om anvendelse af computer simulation 3. Godkendelse

Læs mere

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen Sundhedsstyrelsens vejledning Juli 2007 1 Indledning I henhold til 6, stk. 2. i Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 660 af 10. juli 2003 om uddannelse af

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for.

Inspektorrapport. Temaer. Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00000340 Afdelingsnavn Patologiafdelingen Herlev-Gentofte Hospital Hospitalsnavn Herlev-Gentofte Hospital

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score

Inspektorrapport. Temaer. Besøgsdato Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002323 Afdelingsnavn Akutafdelingen Hospitalsnavn Slagelse Sygehus Besøgsdato 19-01-2015 Temaer

Læs mere

EVALUERING. Projekt Ungetilbudsportal. Projektperiode: 15.5.2009 31.5.2010

EVALUERING. Projekt Ungetilbudsportal. Projektperiode: 15.5.2009 31.5.2010 EVALUERING Projekt Ungetilbudsportal Projektperiode: 15.5.2009 31.5.2010 Maj 2010 Indholdsfortegnelse Side Sammenfatning... 2 Baggrund... 2 Formål og mål... 2 Organisation... 3 Om ungetilbud.dk... 3 Projektets

Læs mere

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud.

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. Referat bestyrelsesmøde i UDDU 06.05.2011 1/6 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. 2.0 Godkendelse af referat fra mødet d. 25.03.2011

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere