Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003."

Transkript

1

2 side 1 Hvordan er det så gået - året 2008? Skal jeg sammenfatte vil jeg sige at det er gået. Takket være en lille flok af trofaste og energiske medlemmer holdt vi, som man siger "skindet på næsen", men heller ikke mere. Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år Det som ser skidt ud, at vi ikke kørte ret meget med damp, hovedsagligt p.g.a. personalemangel havde på den anden side den positive gevinst at vi sparede en formue til ku. l Det var ikke rart, da vores drejebænk ikke ville dreje, - det var rart da vi hørte at bremsemagneten var lagervare i England, - det var ikke rart at høre prisen, men så efarede vi hvad gode venner er - og det var rart, da et tidligere medlem, satte os i forbindelse med Verner fra NOJK og han mente bestemt at han kunne vikle sådan én om. Det var rart - og det blev rarere endnu, for han skulle ikke ha' penge for det. Sådan går det "forretningsmæssige" op og ned - se blot ude i verden, hvor store velrenommerede firmaer pludselig viser sig at være "tomme". Sådan er Blovstrød Banen ikke, det går som Alex plejer at sige, når man spørger ham "stille og roligt". Det betyder at vi har det rart sammen omkring vores interesse for smalspor, selvom vi ikke kunne præstere de store nyheder for offentligheden i Jeg kunne sagtens nævne en masse personer og deres indsats, men det vil jeg ikke for vi arbejder jo alle for at opbygge og drive Banen. Dog må jeg altså lige nævne chefkokken, som har givet os så magnge gode madder om lørdagen. Tak til os alle sammen og ikke mindst til vore små som store sponsorer, som stadig giver en hånd når vi trænger. Sædvanen tro vil jeg igen præsentere en række billeder, der måske mere end mange ord, kan beskriver årets gang på Blovstrød Banen Billederne er udvalgt blandt Rasmus's & Rasmus's og mine egne, endvidere skylder vi Phil Pacey, England og Ole-Chr. Munk Plum tak for at Banen må bruge deres billeder. Marts 2009 Ebbe Makholm Forsidebilledet er årets første plantog, den 4. maj, dagens sidste tog, som krydser Blovstrød Teglværksvej på vej mod Teglværket.

3 side 2 Kanten under røgkammerdøren på B4 var efterhånden blevet noget tynd og et enkelt hul, som var midlertidig repareret med et stykke fladjern og en bolt igennem, var der også. Den 2'den januar blev skåret et stykke ud, ett nyt blev tilpasset og allerede den 4'de var stykket svejset i. For mange år siden erhvervede vi en lille 600 mm tipvogn, oftest kaldet "dukkevognen" - for den var da lille og sød, men hvad i alverden skulle vi dog bruge den til? Et DJK-medlem, som har egen 600 mm smalsporsbane var dog interesseret og en aftale med DJK om udlån kom i stand. Som det ses fylder vognen kun lig godt en halv trailer. Midt i Januar var vejret fortsat rimeligt, så selvom det hos os må foregå udendørs, kunne det årligt tilbagevendende eftersyn af vogne foretages. Bl.a. skilles alle lejer ad og efterses, renses og opsmøres med frisk fedt. Det var også i januar at der blev tid til at kigge nærmere på Fordson motoren til Pedershåb'en. Cylindrene blev honet og kigget efter for tæreinger. Heldigvis så det ikke så galt ud, som man kunne have frygtet.

4 side 3 Christian havde fået fremskaffet en værkstedshåndbog, så lejer og søler kunne udmåles og det så heller ikke ringe ud, motorens alder og fortid taget i betragtning. B4' ristestænger, der blev fornyet, da lokomotivet kom til HVB, var efterhånden meget forbrændte og deforme af varmepåvirkningen efter fire års drift og Munk gik i gang med at fremstille ny. Den 27 januar kunne de ny stænger lægges på plads i fyrkassen og det ser jo slet ikke ringe ud. D'herrer, som havde lavet ristestænger, så temmelig tilfredse ud med deres egen indsats. Vi andre kan tilslutte os - det er flot arbejde.

5 side 4 Som bekendt er det, til trods for vore energiske og dygtige medlemmer ikke alting vi selv kan klare eller lokke sponsorer til. Og så må det jo "sendes i byen". Én af disse ting var renoveringen af brændstofpumpen til Fordson motoren. Men prisen - uha!!! Det er besluttet at forsyne Pedershåb'en med udskiftelige bremseklodser og derfor måtte der laves noget tilpasningsarbejde, hvor vor gode gamle fræser kom til gavn. Sideløbende med arbejdet med det mekaniske, har der også været arbejdet på træværket til førerhuset. Som det ses blev var nogle af stolperne i så ringe stand at vor "træmand" besluttede at lave helt ny stolper. Vognhallens sider holdt - ikke helt uventet og som man måske husker fra beretningen sidste år - ikke til mange vinterstorme. Vi fik i løbet af marts fat i et par solide lastvognspressenninger, som med noget besvær blev lagt over "hallen". Kønt er det ikke, men indtil videre ser det ud til at holde.

6 side 5 For tre år siden var det stormen, som bestemte hvornår -, men denne gang bestemte vi selv, at fritrumsprofilet ved spor 1 skulle sikres, så i slutningen af marts var der gang i motorsaven igen. Efter en vinter, hvor støvet daler stille og roligt på vognene, er det blevet tid til forårsrengøring. En klar forårsdag afsløredes at vejrliget havde "spist" af en af bommene ved overskæringen. BAFD fik dog hurtigt udskiftet stumpen, der stort set kun ved magi stadig hang fast. Ved enhver afsporing, uanset omfang, skal "Havarikommissionen" straks underrettes. I dette tilfælde var det dog ikke muligt, idet uvedkommende havde forsøgt at skubbe 754 gennem sporskifte 22. Da dette sporskifte imidlertid er aflåst lykkedes det ikke. Godt det samme - en løs vogn på vej ned ad bakken og ud over vejen havde ikke været heldigt.

7 side 6 Til Pinse skulle MS15 og to vogne til Græsted. Takket være vore erfarne folk, fik vi hurtigt lært en ny chauffør, hvordan man læsser materiellet, så der er plads til det hele og det samtidig er forsvarligt.. Uden at gå i detaljer, skal jeg konstatere at vi også i 2008 havde vores udfordringer med blot at holde skinnernes køreflade nogenlunde fri for ukrudt. Big-Ras og Lars fik dén brilliante ide at gøre noget ved brændeskuret. Ind imellem alle vedligeholdelsesarbejderne blev der også af og til tid til at køre tog. Her er det et særtog en dejlig forårsdag i slutningen af maj.

8 side 7 Den sidste dag i maj blev Fordson motoren så samlet med nye pakninger. Man aner måske at der stod en kvinde bag, da den udendørs spiseplads fik en opfriskning med maling og blomsterbed. Tilbage til motoren, hvor en del af pakningerne nu er kommet på plads og motoren samlet. Ventilerne er ved at blive justeret inden topdækslet også sættes på. Et fjederblad var skredet på den ene boggie på postvognen, så vogne måtte løftes, så boggien kunne trækkes ud...

9 side 8... og fjederbladene sikres mod udskridning ved en stift igennem "kurven" og kanten af fjederbladene hvorefter vi ved den efterfølgende prøvekørsel samtidig kunne få klaret beskæring af nogle træer og buske, som var ved at fylde lidt rigeligt. Sct. Hans aften kørte vi traditionen tro mellem Blovstrød og Teglværket. Her er det blevet tid til at rangere materiellet på plads. BAFD personificeret ved Alex arbejdede året igennem støt og roligt efter den fastlagte plan. Her er det udskiftning af sveller i sporskifte 3, der er igang.

10 side 9 Firmaet BBB - Blovstrød banens Brændeforsyning - har i årenes løb undergået en markant udvikling. Her har "direktøren" dog taget et historisk køretøj fra Teglværkets tid i brug. Et af sommerens relativt få damp-plantog på vej mod Storkevad den 13 Juli... Billedet er tagt af Phil Pacey, en Engelsk smalspors-enthusiast, som både tog del i klargøringen og opfyringen om lørdagen og tilbragte det meste af søndagen i og ved toget. Men, som Phil også har fanget på dette billede, var sæsonens tog desværre for det meste med alt for få passagerer. Forhåbentlig var det blot "et enkelt dårligt år". Da perronvognen efter Pinsen 2007 kom retur, landede den midt på gulvet i værkstedet. Der stod den i over et år indtil nogen endelig i august fik den glimrende idé at skaffe den husly i lager-containeren.

11 side 10 I mange år, har denne gamle plæneklipper, som var udrangeret af andre, fået forlænget sin levetid i Blovstrød, men tilsidst måtte vi konstatere at nu kunne den altså ikke mere og omend motoren stadig virkede på denne og selvom vi hellere vil bruge penge på værktøj til at lave tog med end til at købe havemaskiner, var vi altså nødt til at købe en ny. Lars havde inforskrevet "nabohjælp" til at male lister til brændeskurets dør. Selvom det er prisværdigt at nogen valgte at arbejde i Blovstrød, må vi ikke glemme at vi er DJK-medlemmer. Heldigvis var der én som havde valgt at bruge dén dag på at bakke op om DJKdagen i Høng i september og repræsentere Blovstrød banen ved den lejlighed.

12 side 11 Som man ser var der stadig ledige pladser. Sidst i september havde vi det uheld at bremsemagneten til Colchester drejebænken brændte af. En af vore venner fandt ud af at magneten var lagervare i England og kunne leveres i løbet af én uge i Blovstrød - formedelst ca. 8000,- kr. + fragt, told og moms. Via NOJK kom vi heldigvis i kontakt med én, som kunne vikle magneten om - uden udgift for os. At der er en god mening i at BAFD stort set.altid er igang med at udskifte sveller og justere spor et eller andet sted, er der vel næppe nogen, der har tvivlet om. Men at disse sveller, som er taget op fra overkørsel 8 (foran velfærdsbygningen), trængte til udskiftning er vist tydeligt for enhver. I årevis har vi haft en gammel Q vognkasse, i meget ringe stand, stående ved indkørselsvejen. Det er snart flere år siden at den har været i brug som lager for BAFD, og vi fik allerede for år siden "grønt lys" til at hugge den op uden at der dog var sket meget...

13 side så da nogle andre "tog-folk" havde fået lov at hente nogle beslag, de manglede til et restaureringsprojekt, besluttede at nu skulle den altså have motorsaven.. Sæsonens sidste særtog var for handicappede på skovtur. Der er planer om at gøre pladsen på nordsiden af velfærdsbygningen mere "menneskevenlig". I efteråret blev der ryddet for vildtvoksende krat m.v og den yderste ende af spor 7 blev sløjfet. Midt i november var det tid til at sikre B4 for vinteren, så maskinen blev fyret op og der blev tid til en sidste tur til Blovstrød, før vandet dgen efter blev tappet af og kedlen udtørret.

14 side 13 Én uge senere var det frost og den første sne faldet. Munk lod sig dog ikke stoppe af vinter og kulde, når han var igang med at lave det årlige eftersyn af motorlokomotiverne. RVT 1 har fået motorhjelmen hensat udendørs mens der kigges nærmere på motoren. Motorhjelmem til Pedershåb'en blev færdig og de første ddele til førerhuset begyndte at tage form, selvom der mangler meget endnu.. Vi forsøgte at komme igang med akslerne til Pedershåb'en, men måtte opgive da emnet begyndte at vibrere, så der nærmest kom "gevind" i akslen. Heldigvis skulle dr vise sig en løsning, men den historie hører til i beretningen om l I træværkstedet førtes mange drøftelser af hvordan næste udfordring skulle takles. På arbejdsbordet ses én af udfordringerne, dét der skal blive en af de bagerste hjørnestolper til førerhuset.

15 side 14.Typisk dansk vintervejr - temmelig trist og fugtigt. Men sådan noget stopper ikke en vaskeægte banebørste kan vejret ikke stoppe sådan én, er der noget andet der kan. For lige så snart man dukker op over bakken og sigter på Alex med et kamera indtager han straks sin foretrukne stilling i sådanne situationer. SLUT. Årets extra:... er de billeder af vort Pedershåb lokomotiv, som OCMP velvilligt har stillet til rådighed for Blovstrød Banen. Her er det VBV D3 alias PM429 på Thyborøn havn i juli 1973.

16

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 2011 Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 side 1 Idyllisk så det ud, den 5 te januar ved halv otte tiden om aftenen, hvor sneen dækkede landskabet, skodden var taget

Læs mere

Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1

Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1 side 1 Der er kommet godt styr på bestyrelsesmøderne de holdes efterhånden ganske regelmæssigt hver anden måned. At der så af og til opstår forsinkelser med hensyn til gennemførelsen af beslutningerne,

Læs mere

Beretning 2005. Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm

Beretning 2005. Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm Beretning 2005 Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm side 1 Året startede, som det efterhånden er blevet sædvane, med julefrokosten, så er vi sikker på at nå det.

Læs mere

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1 side 1 Så er der igen Generalforsamling i vores lille forening og formanden skal aflægge beretning om banens virke i det forløbne år samt oplyse om planerne or det kommende år - som skrevet står, i vedtægterne.

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem.

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Ved en lille bane, som har til huse i gamle bygninger, fra et forlængst lukket Teglværk, er

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1, 2015

Nyhedsbrev nr. 1, 2015 Så er vinteren slut hos MY veterantog. Vi er i fuld gang med at planlægge årets ture og sørge for, at materiellet er køreklart. Så blev det tid til at udsende vores første nyhedsbrev i 2015. Vi regner

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse Renovering af Egemose Centrets Jernbane Projektbeskrivelse 1 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Om Egemose centret... 3 Jernbanens historie... 3 Renovering af banen... 3 Støbning af sveller...4 Jordarbejde,

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

2. december På tur med Rasmus Mælkekusk

2. december På tur med Rasmus Mælkekusk 2. december På tur med Rasmus Mælkekusk 2. DECEMBER Jeg finder Rasmus Mælkekusk, der står og snakker med far. De står i døren ind til fyrrummet, for der er der lidt varme. Jeg vinker til Rasmus og han

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Med DJK på tur til Harzen...

Med DJK på tur til Harzen... 6/2002 33 Togkrydsning i Ilfeld. DJKs særtog til højre møder den lille motorvogn på vej mod Stiege. Med DJK på tur til Harzen... I dagene 12. 15. september arrangerede DJK Rejser igen en udlandstur. I

Læs mere

AVIATOR Forhandlingsprotokol (dagsorden) Dokument nr. 192 Aalborg svæveflyveklub

AVIATOR Forhandlingsprotokol (dagsorden) Dokument nr. 192 Aalborg svæveflyveklub Side 1 af 6 Afbud: Michael Rønaa 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møder Godkendt og underskrevet 3. Formanden Besøg af Lars Agesen-Pagh for at høre om klubbens

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul.

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Torsdag 2. august havde vi besluttet at vi skulle ud at køre i veterantog. Nicklas, Esben, mor, Jan, Pia, morfar

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev juli/august 2015 Nr. 76 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev juli/august 2015 Nr. 76 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev juli/august 2015 Nr. 76 8. årgang Så er der stemningsbelysning på vort anlæg! Der er virkelig sket noget gennem sommeren. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009

Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009 Nyhedsbrev nr. 3 27. december 2009 Nyhedsbreve fra Sporvejshistorisk Selskab og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er information udsendt direkte til mailmodtagere, der har ønsket at få nyheder. Sporvejsmuseets

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Tryllefrugterne. fortalt af Birgitte Østergård Sørensen

Tryllefrugterne. fortalt af Birgitte Østergård Sørensen Tryllefrugterne fortalt af Birgitte Østergård Sørensen Der var engang en mand og en kone; de havde en søn, der hed Hans. Manden passede en hel købstads kreaturer, og det hjalp Hans ham med. Så kom han

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere.

Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere. Generalforsamlingen den 19. april 2018 kl. 19.00 på Nordals Center. Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere. Dagsorden: Valg af dirigent.

Læs mere

Instruktioner til spor

Instruktioner til spor Instruktioner til spor Indhold Introduktion... 2 Generelle sikkerheds regler... 2 Leverede enheder... 3 Ting du selv skal huske... 3 Anbefalet værktøj... 3 Landskabs forberedelser... 4 Samling af sporsektioner...

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Nyindretning af Ringsted Roklubs bådehal vinteren

Nyindretning af Ringsted Roklubs bådehal vinteren Nyindretning af Ringsted Roklubs bådehal vinteren 2011-12. Vi har nu arbejdet 7 lørdage på nyindretningen af bådehallen. Det er en stor arbejdsindsats der bliver lagt i klubben denne vinter. Deltagerne

Læs mere

5. december Det sner og vi bliver fotograferet

5. december Det sner og vi bliver fotograferet 5. december Det sner og vi bliver fotograferet 5. DECEMBER I nat har det sneet, godt nok ikke så meget, men nok til, at der er dannet små snedriver, hvor der er lidt læ. På vej til skole skal jeg lige

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge.

Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge. Jennifer Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge. Første gang jeg mødte Jenny, var hun tre år gammel. Det foregik ved

Læs mere

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh.

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. 90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. Som det jo fremgår af vores kære gamle klubs navn -Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 - så har klubben 90 års jubilæum

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Indianer Magenta Indsendt af Carsten Søndergård /06/02 13:11

Indianer Magenta Indsendt af Carsten Søndergård /06/02 13:11 Indianer Magenta Indsendt af Carsten Søndergård - 2011/06/02 13:11 Jeg var på besøg hos Villads for en 3 uger siden, (tak for sidst Villads), og kom hjem med nogle af hans udkrydsninger. De blev på dagen

Læs mere

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 P UFFEN Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 Tirsdag den 2.maj havde vi besøg af 14 oldboys håndboldspillere fra DHG, der som led i det sociale samvær tager rundt og ser forskellige ting/steder.

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Fra den årlige generalforsamling. Tallene i regnskabet granskes og kassereren redegør for tingene. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

Kong Vinter og Madam Tø

Kong Vinter og Madam Tø Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kommer i skole i dag. Jeg er så spændt på at høre resten af historien om Ole, Onkel Rimfrost og Kong Vinter, ja, også om hende Madam Tø. Men fru Andersen siger, at før

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013 Nr årgang

Nyhedsbrev marts 2013 Nr årgang Nyhedsbrev marts 2013 Nr. 50 6. årgang Bestyrelsen Efter generalforsamlingen er der nogle poster i bestyrelsen, som bestyrelsen konstituerer. De er således: Næstformand: Jess Sekretær: Erik Banebyggeriet

Læs mere

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. DECEMBER Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kommer i skole i dag. Jeg er så spændt på at høre resten af historien om Ole, Onkel Rimfrost og Kong Vinter, ja,

Læs mere

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer.

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer. Bestyrelsens beretning begynder, som den plejer, med et velkommen til de andelshavere, der er kommet til siden sidste generalforsamling; i år drejer det sig om Emil, som pr. 1. juli (?) 2010 overtog Sandras

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Rockerne på DMJU s udstilling. Ih se! Man kan også lave noget af det selv. et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe. ModelBane Piger, redigeres af

Rockerne på DMJU s udstilling. Ih se! Man kan også lave noget af det selv. et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe. ModelBane Piger, redigeres af et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe MBP netblad nr. 15, efterår 2004 Rockerne på DMJU s udstilling. Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde,

Læs mere

3. december Jeg skal i skole

3. december Jeg skal i skole 3. december Jeg skal i skole 3. DECEMBER Her er Sallinge Brugs, hvor min bedste kammerat, Per boede. - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 14. D E C E M B E R Spøgelsestoget 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 1 Jeg kan snart 7-tabellen, jeg skal bare øve mig lidt mere. Det er bare så flovt

Læs mere

Københavnerdrengen 1

Københavnerdrengen 1 18. DECEMBER Københavnerdrengen 1 Vi har fået en københavnerdreng og han hedder Frederik. Det var mors idé. Hun mente, det var synd for de mange børn i København, der slet ikke fik nogen sommerferie, men

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

Nyhedsbrev oktober Del 2.

Nyhedsbrev oktober Del 2. Nyhedsbrev oktober 2016. Del 2. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen holdt møde 25. oktober, og her blev regnskabet for 3. kvartal gennemgået. Det ser pænt ud, og et af de steder hvor der er et overforbrug

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Naturen som social løftestang Logbog

Naturen som social løftestang Logbog Naturen som social løftestang Logbog Så har vi været i gang i to uger, fået skurvognen sat og fundet stedet der skal være vores base igennem projektets løbetid. Stedet er som et rigtigt godt udgangspunkt

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Moskusoksejagt på Grønland

Moskusoksejagt på Grønland Moskusoksejagt på Grønland Få steder i verden oplever man så uberørt natur, så enorme mennesketomme vidder og så kold og klar luft som på en vinterjagt helt inde ved indlandsisen. Og så kan det opleves

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Demontering af div. karosseridele er ikke beskrevet i detaljer; her er du bedst hjulpet med den officielle Workshop Manual.

Demontering af div. karosseridele er ikke beskrevet i detaljer; her er du bedst hjulpet med den officielle Workshop Manual. Udskiftning af rear cross-member, Range Rover Classic Svogerslev, 17. april 2009 Et klassisk problem med Range Rover Classic er at den bagerste tværvange som holder hængslerne til den nedre bagklap ruster

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Uret var dårligt samlet med nymoderne skruer det går sandelig ikke!

Uret var dårligt samlet med nymoderne skruer det går sandelig ikke! Til Lars Sørensen. Her er lidt billeder af hvordan jeg har restaureret dit ur. Uret var som forventet i dårlig stand sådan er det altid når man har fat i antikviteter Som bekendt er uret fremstillet i

Læs mere

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering.

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering. Socialisering - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt Skrevet af Eksamineret Hundeadfærdsinstruktør & -specialist Ane Weinkouff WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER Hunden har et medført socialt behov Socialisering

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Udfordring at bygge, med mange spor.

Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med mange spor. Udfordring at bygge, med få spor og en vej. 1 Nu når sommeren går på hæld, eller kalenderen siger, at vi er inde i efterårsmånederne, er det igen tid at gå indendørs

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev marts 2015 Nr. 72 8. årgang Dagen oprandt, hvor vi omsider kunne komme til at montere vask og vandhane i køkkenet så nærmer det sig at være færdigt. Nellemann

Læs mere

Stadager Brugsforening. et netblad, en hjemmeside og en mailruppe. MBP netblad nr. 22, vinter 2007

Stadager Brugsforening. et netblad, en hjemmeside og en mailruppe. MBP netblad nr. 22, vinter 2007 et netblad, en hjemmeside og en mailruppe Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde, en kæreste, en kone eller en datter MBP netblad nr. 22, vinter 2007

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Nyhedsbrev december 2012 Nr årgang

Nyhedsbrev december 2012 Nr årgang Nyhedsbrev december 2012 Nr. 47 5. årgang foto: Erik Frikke Juletoget er på vej. Nyhedsbrevet Dette nummer af nyhedsbrevet er det sidste i det herrens år 2012. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Vel ankommet op i det høje, og meget camouflerede skydetårn, kan jeg se krondyr, som er de dyr der holdes her i Dokkedal.

Vel ankommet op i det høje, og meget camouflerede skydetårn, kan jeg se krondyr, som er de dyr der holdes her i Dokkedal. Den sidste dag i juli kører jeg gennem Lille Vildmose for at besøge Birgit og Henning Hansen på Kystvejen i Dokkedal. Her passerer jeg et par færiste der bla. skal holde elgene, som er nogle af de dyr

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Hendes opgave er at bevogte den gyldne skål. Da hun mistede den, blev hun forvist til jorden.

Læs mere

Renoveringen i billeder kort fortalt ( Alternativ til at se de første 17 billedmapper)

Renoveringen i billeder kort fortalt ( Alternativ til at se de første 17 billedmapper) Renoveringen i billeder kort fortalt ( Alternativ til at se de første 17 billedmapper) 6. februar 2017 gik restaureringen rigtig i gang. Pludselig holdt der en kæmpekran oppe ved Christiansmøllen. Stille

Læs mere

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe Forhistorie Jeg har altid haft en kærlighed for de store tog, dem man kan tage og føle på, og som ikke bliver væk imellem fingrene på en. Jeg har haft med spor G at gøre siden 1988, og har altid gået og

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning Økonomi: Vi har i 2018 hjemtaget og afsluttet de bevillinger vi har ansøgt om i forbindelse med etableringen af havhaven. Vores kassebeholdning er ikke prangende, men vi har plus på kontoen og klarer os

Læs mere

Der er desværre andre og mere alvorlige grunde til, at 1. maj er noget særligt i år.

Der er desværre andre og mere alvorlige grunde til, at 1. maj er noget særligt i år. Frank Jensen, Socialdemokratiet 1. maj 2010: Fælles front for folkeskolen Kære venner, Det er en særlig oplevelse for mig at fejre den traditionsrige 1. maj i år. Som Københavns overborgmester. Sidste

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere