Jeg, Helena Mikkelsen, har besluttet mig for, at det næste blad, som udkommer til december, er det sidste blad, jeg laver. Derfor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg, Helena Mikkelsen, har besluttet mig for, at det næste blad, som udkommer til december, er det sidste blad, jeg laver. Derfor"

Transkript

1

2 Hekla Nyt Så kom det næste Hekla Nyt til Jer medlemmer. Dette blad består mest af arrangementer og vores sponsorer. Der er kommet et enkelt læserbrev, det siger vi tusind tak for til Tanja, fordi hun ville tage sig tid til det Ellers må man sige, det er rigtig trist, at der ikke kommer flere på banen med en god historie, billeder eller hvad man nu kunne have lyst til at dele med andre medlemmer! Jeg, Helena Mikkelsen, har besluttet mig for, at det næste blad, som udkommer til december, er det sidste blad, jeg laver. Derfor SØGES DER EN TIL AT OVERTAGE HEKLA NYT! Det, jeg har lavet af arrangementer osv., vil man få med på en cd-rom, så man har noget at starte med, hvis man ønsker det. Samt hvis man har lyst til at være med til at lave næste blad, er det bare kontakt mig eller på Jeg håber nogle melder sig på banen, så Hekla Nyt kan blive bevaret!! Rigtig god Læselyst! HOVEDSPONSOR FOR HEKLA

3 Nyt fra bestyrelsen Nu skriver vi september, ja tiden flyver af sted. Efteråret står lige for døren og afløser en regnfuld sommer. Vi er i fuld gang med at få efteråret fyldt op med gode arrangementer for jer kære medlemmer. Der skulle være noget for enhver smag. Hold øje med vores hjemmeside og læs mere info inde i bladet. Rigtig god fornøjelse. Vi er i fuld gang med at afholde DI mærker for 12 juniorer. De har haft en dag med dyrlæge Kristiane Klindt og det havde været en rigtig god og lærerig dag. Næste gang er det med Betty Steglich-Petersen, som vil fortælle vores juniorer, hvordan det er at ride i naturen. Senere i efteråret har de 3 undervisningsdage med Katrine Skrubbeltrang. Så det er mange weekender der er afsat til det, men hvor er det dejligt at se, hvor meget de unge nyder det og får nye venskaber. MEN MEN, vi mangler flere forældre til at møde op og give en hånd med. Vi har brug for nogle der kan komme og hjælpe i vores køkken, når vi afholder de arrangementer. Og jeg vil lige gøre opmærksom på at til de undervisningstimer med Katrine i efteråret, SKAL I som forældre være hos jeres børn, når der skal sadles op, medmindre at børnene kan klare det selv. Det var en bøn om hjælp til vores junior arrangement. Men i øvrigt savnes der opbakning til nogle af vores arrangementer og hjælp til klubbens øvrige tiltag. Skal vi kunne efterkomme medlemmernes ønsker, skal vi have flere hjælpere på banen. Vi har snakket om at lave juniorudvalget om så det hedder junior/ ungrytter udvalg, så der er 2 grupper under samme udvalg. Det gør vi, fordi der er en gruppe unge, som ikke bliver tilgodeset. Det er nok noget, der skal ændres på i vores vedtægter til næste generalforsamling. Vi kan også på den måde lave noget mere på kryds og tværs i de 2 grupper og derved få fat i begge gruppers forældre, så det ikke kun er junior-forældrene, der trækkes på. Vi havde en super god foder aften hos Ulla og Peter Johansen den 25 august. Peter fortalte, om de forskellige typer græsarter. Vi var på en lille mark vandring, så vi kunne se på hans afgrøder. Jeg tror der var mange, som blev overrasket over, hvor meget sukker der er i hø. Det var virkelig en lærerig aften. Louise fra St. Hippolyt fortalte om de forskellige mineralblandinger, hestens fordøjelses system osv. Vi fik et meget flot traktement, helt overvældende.

4 Vi henstiller til, at I som medlemmer, overholder tilmeldingsfristerne til de forskellige arrangementer. Det vil sige, at når der står i indbydelsen, at der er en sidste tilmeldingsfrist, så kan man IKKE bare dukke op uden og have tilmeldt sig på forhånd. Vi er nødt til at vide, hvor mange der deltager af hensyn til arrangøren, pladsen og evt. traktement. Vi har mange ting på kalenderen her i efteråret. En weekend i oktober afvikler vi tre arrangementer, +35 stævne, miniputstævne og følshow. Det har vi gjort for at lette arbejdet for os selv, da opstilling til de tre arrangementer kræver de samme faciliteter og at det er nemmere, at skulle bruge en weekend og ikke tre. Vi har i Hekla fået sponseret penge af Tryg Fonden til at afholde førstehjælpskursus. Vi afholder d. 15/16. oktober, et 2-dags stævne for vores junior / ungryttere. Så sæt kryds i kalenderen og kom og se de dygtige ryttere. Vi har snakket om at skulle i gang med Pony games, men det kræver lidt hjælp fra forældre, da der skal stilles baner op. Det vender vi tilbage til og det vil komme til at fremgå på hjemmesiden og blive sendt ud på nyhedsmail. Junior / ungrytter har fået en invitation af Per og Irene Frøsig d. 29. oktober, hvor de kan komme og lege med ler. Læs mere inde i bladet eller på hjemmesiden. Ja så er der vist ikke mere i det her efterår. Vi laver ikke flere arrangementer før der bliver forår igen. Vi køre det ned på lavt blus af hensyn til vejret i de kolde mdr. og pga. for få hjælpere til arrangementerne. Inde på Facebook er der blevet oprettet en gruppe, hvor man kan tilmelde sig som hjælper, det til arrangement, man nu ønsker. Den hedder Heklas frivillige hjælpere. Vores ovalbane er blevet opmålt af en aut. Landmåler. Det er noget DI har forlangt, så vi fremover kan afholde rangliste stævner. Vi afholder en debat aften mandag d. 7. november, så kom og giv din mening om vi gør det godt eller vi kunne gøre noget anderledes. Hvordan skal Hekla se ud anno 2012??

5 Er det her noget der skal tillades i klubben??? Vi har ganske få regler i Hekla, men vigtige regler som SKAL overholdes.. Reglen om påbudt hjelm, er for rytterens beskyttelse og reglen om, IKKE at deltage med heste under 5 år til visse arrangementer, er for hestens beskyttelse.. Vi kan med det blotte øje, se når en hjelm mangler og påpeger dette. Men ang. hestens alder, har vi indtil videre lagt vores tillid hos ejer/ rytter og er igen blevet snydt!!! Nej, det kan IKKE tillades, og der vil komme konsekvenser fremover, hvis dette ikke respekteres!!! Tilliden er herved brudt og den eneste måde vi kan håndhæve den på, er ved at kontrollere hestens pas. Loven siger: Ved transport af hest skal hestens pas foreligge. Den kontrol vil give lidt ekstra arbejde og tage mere tid, ved vore ture m.m., men er åbenbart nødvendig. Så dette tiltag er et emne på vores næste bestyrelsesmøde. Ønsker man ikke at overholde Heklas regler og tage hensyn til sin hest, står det jo frit at deltage andetsteds, hvor denne regel ikke forefindes og undgå unødig ulejlighed af de deltagere, der overholder reglerne, hvilket heldigvis er de fleste. Mette Line Larsen er gået ud af Heklas bestyrelse af personlige årsager. Vi takker dig for din hjælp og dit gode humør.

6 Kalender 2011 September November 3-4. sept. 10. sept. 17. sept. 24. sept. 25. sept. Råbjerg Mile Turen DI juniormærker(2) Heklas DRL Klubstævne Islandshestensdag 5. nov. 7. nov. 12. nov. 27. nov. DI juniormærker(4) Debataften DI juniormærker(5) Heklas Juletur Oktober December 1. okt. 3. okt. 7. okt. 8. okt. 9. okt. 10. okt okt. 24. okt. 26. okt. 29. okt. 31. okt. DI juniormærker(3) Førstehjælpskursus 35+ stævne Miniputstævne Følshow i Hekla Førstehjælpskursus Junior/ungrytter stævne Førstehjælpskursus Salgsdag Kinnerup Hesteartikler Keramik-hygge Førstehjælpskursus OBS! DI juniormærker er alle pladser optaget.

7 Kommende arrangementer: Førstehjælpskursus Diverse foredrag / kurser Diverse rideture Junior Kursus Juniorweekend Julehandle-dag v. Hjallerup Maskinforretning Mange flere arrangementer er i støbeskeen. Har du en idé til et arrangement, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Laila Juul Hansen Mail: laila@nihekla.dk Tlf.:

8 Frivillig: Jeg drog af sted til Heklas generalforsamling for ca. 3 år siden. Det var længe siden jeg havde været til det, så jeg var spændt på, hvad der var på programmet. Der var mange ting på tapetet, som jeg ikke vil gå i detaljer med, kun det punkt hvor der skulle vælges nye ind i Heklas bestyrelse. Der var ikke rigtig nogen som meldte sig. Så hev jeg lappen op og sagde, at jeg godt ville vælges ind. Der blev klappet og jeg var valgt. Jeg tænkte bagefter Hvad har du gang i, men hvad, jeg kunne jo godt li det og havde jo siddet i bestyrelsen før. Så på med arbejdshandsken og nu skulle der ske noget i klubben. Jeg kom til at sidde i bestyrelsen sammen med 6 andre piger/damer. Nogen af dem kendte jeg i forvejen og de andre, så jeg frem til at skulle kende. Ved det første bestyrelses møde, skulle vi konstituere os og jeg blev valgt som formand for klubben. Jeg må da indrømme, at jeg havde nok håbet på noget andet, men sådan blev det ikke og det var da også okay. Formand: Nu har jeg så siddet som formand for Hekla i de ca. 3 år. Og der har været gang i arbejdshandsken med mange gode og spændende arrangementer. Vi har lavet nogle nye tiltag i klubben og det har været sjovt og lærerigt for os alle. Vi har virkelig fået fyldt kalenderen op de sidste par år. Har brugt rigtig mange timer på at få det hele arrangeret og brugt mange weekender på arrangementerne. Folk har været positive og det har jeg været glad for. Der har været mange sjove stunder i bestyrelsen og blandt medlemmerne. Det har været et puslespil at få formandsposten til at hænge sammen med mit arbejde og familie. Mit arbejde kræver, at jeg skal arbejde hver anden weekend og med Heklas arrangementer i den anden weekend, har det været omkostninger for familien. Jeg har bl.a. en søn der ingen interesse har i heste, som også skal tilgodeses. Hekla har taget mange af de fri weekender, jeg har haft fra mit arbejde i hjemmeplejen. Forud for arrangementerne har der jo også været mange ting, der skulle ordnes og bruges tid på. Jeg har haft det sjovt og lært mange nye mennesker at kende og det ville jeg ikke være foruden. Frustreret: Det er jeg, når jeg tænker på alt det, vi laver for medlemmerne i denne skønne klub og hvor få af jer der tilbyder jeres hjælp. Vi forlanger ikke så meget. Et par timer til at stå i cafeteriet, sætte telt op mm. I kan jo bare spørge, er tilbagemeldingen ofte. Jo, vi bruger da gerne endnu mere tid på at ringe rundt, men når man har ringet til de 10 første og de siger nej eller kommer med 100

9 undskyldninger, så opgiver man og gør det selv. Så kan det være lige meget. Bare det at få folk til at skrive til vores blad om en evt. ridetur eller noget andet, er total håbløst! Det kan de ikke afse tid til.! Så tænker jeg, forsvinder bladet på et tidspunkt, er det jeres egen skyld, for det er efterhånden de samme ting, der er i bladet, som er på hjemmesiden og så er bladet spild af tid. Nu skriver jeg dette indlæg, så er der da lidt i bladet og er forhåbentligt godt læsestof og jeg vil da håbe, at der er nogen derude, der vil tænke over det. Der har været stor opbakning fra medlemmerne ang. hvilke arrangementer man har ønsket, men når bestyrelsen har ønsket lidt aktiv deltagelse til at få arrangementet op og stå, bakker medlemmerne ud. Når der har været kritik af et arrangement, har det sjældent været efterfulgt af en konstruktiv løsning. Sådan kan en klub ikke fungere..!! Jeg er frivillig, jeg er formand og jeg er frustreret og det er jeg, når der er medlemmer, der går efter mig personligt. Jeg ønsker ikke at være uvenner med nogen i denne klub. Jeg er valgt af medlemmerne på en generalforsamling og forsøger at gøre det bedste jeg kan, for at alle skal føle velkommen i klubben. Men at der er nogle medlemmer der modarbejder og kører deres eget løb, kan jeg ikke acceptere. Jeg synes, vi er en helhed i Hekla. Vi skal samarbejde og ikke modarbejde hinanden. Det er ikke sjovt at blive råbt af og få af vide, Nu skal du ikke tro, du er noget og ikke lave om på ting, som har været i mange år Heller ikke sjovt når et medlem kommer og siger til mig; Jeg må indrømme, jeg har løjet over for dig i forhold til det med at ride på heste under 5 år Jeg synes, det er respektløs, at der er nogen derude, der ikke vil indordne sig under de få regler, der er i Hekla. At folk er ligeglade med deres heste, er én ting, men man bør respektere de regler vi har omkring hestenes ve og vel. Det er en beslutning taget af bestyrelsen, men måske det er noget der skal tages op i klubben til debat, om det kan tillades at ride på så unge heste på ture osv. Fremtid:??????? Med venlig hilsen Laila Juul Hansen Formand

10 KLASSER Følgende klasser afvikles på 250 m ovalbane: T3 T4 T5 ** T8 ** ** 4.5 ** 5.2 ** Max. 25 ekvipager T8, T5, 4.5 og 4.3 Alle klasser rides med flere på banen Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale Klasser med 5 eller færre tilmeldte kan aflyses Der vil kun blive afviklet A-finaler I T8 og 4.5 vil der blive afviklet juniorfinaler. Junior er til og med det år man er fyldt 15 år. Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra d. 12. september Startlister hænges op på stævnepladsen. Der vil IKKE blive udsendt program! Dommerteamet består af: Anja Fabrin Lise Brouér Helle Brendstrup Lone Würtz Sidse Westesen Cecilie Axelsen D. 17. SEPTEMBER 2011 TILMELDING MAX. 65 DELTAGERE (Kun for Hekla medlemmer) Der er åben for tilmelding fra d. 22. august kl.18:00 Tilmelding lukkes d. 2. september eller før, hvis klasserne er fyldt op Tilmelding sker på Ingen tilmelding uden betaling online Et mindre gebyr må påregnes Der kan tilmeldes en hest pr. rytter Hvis nødvendigt oprettes der en kort venteliste Der modtages IKKE tilmeldinger/ændringer efter d. 2. september Startgebyr refunderes KUN efter d. 2. september ved fremsendelse af læge- og/eller dyrlæge erklæring Administrationsgebyr, fold samt boksgebyr refunderes IKKE Det er IKKE tilladt at sælge sin plads! Pris for deltagelse: 300 kr. pr. ekvipage INFO Stævnet afholdes på Dybvadvej 124, Hellum 9740 Jerslev Kl : Indtjekning Kl.07:30: Dommermøde (rytterstuen) Kl.07:45: Ryttermøde (sekretariatet) Kl.08:00: Stævnet begynder! Stævnet afvikles som et ranglistestævne Der rides efter FIPO 2011, samt Regler for stævneridning i Danmark, derfor husk rytterlicens! ( Husk! Medbring udfyldt tro- og loveerklæring (Kan udskrives fra Samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Tjek vaccinationer inden stævnet. Se regler på: ( Der kan laves fold til 50 kr. Max. En hest pr. fold HUSK foldredskaber! Foldene vil blive anvist ved check in. Boks koster 300,- inkl. halm. Husk at muge efter din hest hvis boksen ikke er ordnet, koster det 500,-. Der er et begrænset antal bokse, så det er først til mølle princippet, der gælder. Alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet Meld dig gerne frivilligt - Ingen hjælpere, intet stævne Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på stævnepladsen Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr! PÅ GENSYN - Heklas Stævneudvalg

11 HESTE Følgende heste kan fremvises: Hingste og hopper fra 2011 Hingste og hopper fra 2010 Hingste og hopper fra 2009 Hopper fra 2008 Bedømmelsen af føllene ligger i kompetente hænder hos Kristiane Klindt og Tenna Samuelsen Deres bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse ved dagens afslutning SALGSHESTE: Hvis dit føl/plage er til salg, tilbyder vi gratis, at notere dette i programmet samt annoncere det over højtaleren når hesten vises Lav bemærkningen til salg på din tilmeldelse på SPORTI eller mail direkte til kontaktpersonen Hold øje med Heklas hjemmeside på hvor info løbende vil blive lagt ind Kontaktpersoner: Christina Christiansen: Laila J. Hansen: D. 9. OKTOBER 2011 TILMELDING MAX.50 tilmeldte Der er åben for tilmelding fra d. 7.september kl.18:00 Tilmelding lukkes d. 25. september eller ved 50 tilmeldte Tilmelding sker på Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes Der kan tilmeldes flere end 2 heste fra hver ejer, og det er også muligt at tilmelde vallakker. ( Afkrydses som hingst med note, om at det er en vallak i bemærkningsfeltet på tilmelding ) Tilmelding er bindende Deltagergebyr gives i tilfælde af framelding kun retur ved fremvisning af dyrlægeattest ALLE tilmeldinger skal indeholde registreringsnummer på den tilmeldte hest, såfremt den er fyldt 1 år. Føl er undtaget Tidsplan m.m. vil være på Heklas hjemmeside fra d. 1. oktober. Der udstedes IKKE program! 1.pladserne vil modtage en sponsoreret bedækning. Disse hingste vil muligvis blive fremvist i frokostpausen PRIS PR. HEST: KR.200,00 INFO Stævnet afholdes på Dybvadvej 124, Hellum 9740 Jerslev Kl.08:00: Ankomst / Check in åbner Kl.09:30: Bedømmelsen af hestene begynder Kl.17:00: Følshow slutter Der kan lejes boks eller opstilles separat fold medbring selv hegnsmateriale Der er et begrænset antal bokse til rådighed. Pris pr. boks 300 kr. Der SKAL bestilles boks til 1 og 2 års hingste med mindre de kan stå i lukket trailer, derfor har disse også fortrinsret til boksene. De må ikke stå på fold Pris for opstilling af egen separat fold kr. 100,00 Bokse og foldplads skal være ryddet for hestens efterladenskaber inden afrejse, der forefindes redskaber til dette på pladsen Husk spande til vand! Vi ser frem til at se Jer til en dejlig dag i vore skønne hestes tegn PÅ GENSYN - Hekla

12 Lørdag d. 29. oktober 2011 Er du junior eller ungrytter, så er her muligheden for et par timer med undervisning og hygge i mit værksted. Der bliver mulighed for at lave et billede eller en figur i ler eller måske har du nogle andre ønsker? Tingene får I med hjem, når de er tørret og brændt hos mig. Vi starter kl og slutter kl Kom og få en hyggelig stund i mit keramiske værksted sammen med dine venner/veninder. Du kan se mere om os og værkstedet på siden Jeg vil gerne have en tilmelding senest d. 22. oktober: frosig@mail.tele.dk Jeg sponsorer dagen. Vi glæder os til at se jer hos Frøsig keramik Per, Astrid og Irene Frøsig Skagensvej Strandby (ved Frederikshavn)

13 Læserbrev Tema-aften om grovfoder Torsdag den 25. august 2011 var Hekla-medlemmer inviteret til tema-aften om grovfoder hos grovfoderproducenten Peter Pak Johansen og hans kone Ulla i Vestbjerg. Foredraget blev holdt i laden, hvor der var flot pyntede borde og forskellige typer af grovfoder. Peter, som har produceret vrap i mange år og specialiseret sig i vrap til heste, fortalte hvordan han gjorde, og at det ofte er vigtigt at få vrappen analyseret for at vide, hvor meget sukker mm. der er i det vrap, man fodrer med. Herudfra kan man lave en mere præcis foderplan. Han havde flere forskellige typer vrap med, og alle skulle gætte, hvilken vrap der var bedst til den nøjsomme islandske hest. Der var stor forskel på vrappen, men Heklas medlemmer var rimelig gode til at gætte den vrap med mindst sukker i, som så kan fodres med i større mængder til den islandske hest. Senere var vi på markvandring, hvor vi så forskellige marker, som var klar til at blive slået og vi så også en ny tysk alpeblanding, som var under afprøvning. Denne indeholdt også en del urter. I kaffepausen blev der serveret pindemadder af brød bagt med St. Hippolyts egne olier ligeledes kunne man smage St. Hippolyts egen øl. Herudover var der et overdådigt kagebord. Efter kaffepausen var det Louise Pedersen, der fortsatte foredraget. Louise er foderkonsulent fra St. Hippolyt, og hun fortalte og gennemgik bl.a. hestens fordøjelse og kom omkring forfangenhed, EMS og muk. Hun kom ind på hvilke symptomer, man skal være opmærksom på, og hvad man kan gøre ved problemerne. Undervejs blev der stillet spørgsmål og diskuteret. Aftenen sluttede med lodtrækning blandt deltagerne om flotte præmier fra St. Hippolyt, og der var en pose med diverse smagsprøver og brochure på St. Hippolyts produkter, som man denne aften kunne købe med rabat. Alt i alt en hyggelig og lærerig aften. Tanja

14 Lørdag d.8 oktober 2011 Nu har du igen chancen for at deltage i et stævne med nogen på din egen alder. Så er du 13 år eller der under og gerne vil starte stævne, har du nu muligheden for det. Der kan startes: 3 gang: Tölt Skridt Trav. Træk klasse: Tölt Skridt med trækker. T8: Tölt på begge volter. Du behøver ikke have redet stævner før, da det nok for de fleste er det første stævne. Dommerne vil være erfarne junior ryttere, samt vil det være dem, der hovedsagligt står for det. Hvis der er nok tilmeldte, vil der blive redet finaler med 5 deltagere. Der vil selvfølgelig være rosetter til de 5 bedste og udover det vil der også være deltagerrosetter til alle ryttere. Stævnet afholdes i ridehus på Langtved Dybvadvej 124, Hellum 9740 Jerslev. Tilmelding starter d. 5. sep. til frederikkeari@hotmail.com senest tilmelding fredag d. 30sep. Ved tilmelding skal du oplyse: Navn på rytter & hest Klasser Volte (højre eller venstre) Samt huske at skrive fulde navn på rytter ved overførsel af startgebyr. Startgebyr er 100 kr. pr. rytter og hest. Pengene refunderes kun ved fremsendelse af læge/dyrlæge. Pengene overføreres til konto nummer: Der vil ikke være krav, om at hesten skal have sko på og hesten behøver ikke pas, der udover må der KUN startes med almindeligt bid. Tidsplan vil blive mailet rundt ca. en uge før stævnet. Du skal medbringe: vaccinationskort, tro & love erklæring og godt humør

15 Den 15. & 16. Oktober 2011 KLASSER Følgende klasser afvikles på 250 meter ovalbane: T1 T3 T4 T5* T8* * 4.5* * Max 29 ekvipager OBS: Miniput og juniorryttere har fortrinsret til at starte T8 og 4.5! Ved klasser med 5 eller færre tilmeldte rides udtagelsen som finale. I dette tilfælde gælder point også til DRL. Stævnet er for alle ryttere til og med 21 år. Miniputryttere er til og med 11 år, juniorryttere er fra 12 år til og med 15 år og ungryttere er 16 til og med 21 år. Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den 10. oktober. Der udsendes ikke program. Startlister hænges op på stævnepladsen. Dommerteamet er Helle Brendstrup, Jón Stenild, Ole Søndergaard, Rikke Brandt og Sidse Westesen TILMELDING Max 75 ekvipager Tilmelding sker på Tilmeldingen åbner 12. september og lukker ved 75 deltagere, dog senest 3. oktober Ændringer af tilmelding skal ske senest 3. oktober. Der kan herefter ikke ændres i tilmeldingen (klasser eller volte). Ved framelding efter den 3. oktober, er det kun muligt at få startgebyret tilbage ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring. SPORTI gebyret samt evt. boks, fold eller camping tilbagebetales ikke. DET ER IKKE TILLADT AT SÆLGE SIN PLADS! PRISER Startgebyr: kr. 400,- Fold: kr. 150,- HUSK foldredskaber. Boks: kr. 550,- inkl. halm. Ønskes spåner medbringes disse. Der er begrænset antal bokse, hingste har fortrinsret. Husk at rydde boksen ellers koster det 500,- Camping med strøm: kr. 125,- pr. enhed. Camping uden strøm: kr. 100,- pr. enhed. Spiltov: kr. 150,- (Det er ikke tilladt at have hesten stående i spiltovet om natten). INFO Stævnet afvikles på Heklas ovalbane på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev. Vi starter kl. 9:00 begge dage. 07: : Indcheckning 08:30 : Dommermøde 08:45 : Ryttermøde foran sekretariatet. Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet til ridehallen. Der rides efter FIPO 2011 samt Regler for stævneridning i Danmark - Husk rytterlicens! Se mere på Husk gyldigt vaccinationskort eller DI stævnepas, en udfyldt tro- og loveerklæring og gyldig rytterlicens for Er tingene ikke i orden, kan man ikke komme til start. Der er cafeteria på stævnepladsen. Vi har brug for hjælp til afvikling af stævnet, så meld dig som ledvogter eller dommersekretær. Er der spørgsmål, kan Christina kontaktes på mobil eller mail: christina@nihekla.dk. Vi glæder os meget til at se jer og håber på et rigtig hyggeligt stævne. Med venlig hilsen Hekla

16 STÆVNE En mulig fremtid?? Glæder mig helt vildt. Jeg skal deltage i mit første stævne hos Hekla.. Har tit været ude og kikke på, det har været enormt hyggeligt og man har fået en masse god snak i teltet over en gang mad eller kaffe.. Spændt læsser jeg trailer og bil for at køre den lange tur af sted mod Hellum.. Da jeg ankommer, er der begyndt at komme godt med heste og folk.. Dejligt, de smiler alle og er glade.. Jeg kunne ikke lige finde et program og startliste på hjemmesiden, så jeg går lige lidt rundt og kigger.. Nå, de er sikkert ikke hængt op endnu.. Jeg får hesten og udstyr ud og placeret.. Så opdager jeg en liste på opslagstavlen.. Her skal man lige skrive på hvad man skal ride og hvornår man gerne vil..!! Jeg skriver mig så lige på.. Det er nok noget nyt.. Man kan vel lige starte med en kop kaffe.. Der er ingen telt nogen steder så jeg går i rytterstuen.. Der ligger endnu en seddel.. Kaffen står i skabet sammen med filter.. Jamen, så må jeg da hellere sætte en kande over.. Hov, det når jeg ikke for nu skal jeg til at sadle op.. Sjovt, at der ikke bliver sagt noget i højtalerne.. På vej mod banen bemærker jeg at der er meget tomt.. Som sagt ingen telte, stole, vogne, blomster eller andet.. Der er da andre ryttere, så jeg har da ikke taget fejl af datoen.. Da der ikke lige er nogen der tager snoren til banen af, må jeg hoppe af og selv lige gøre det.. Jeg trækker ind og stiger op.. Intet sker.. Vi kigger lidt på hinanden.. Nå, der står én fra Hekla.. Hun fortæller, at der kun er 1 dommer. En aspirant og han kom egentligt for at kikke på.. Speaker er der ingen af, så man skal selv styre ridningen, tiden mm.. Når klassen er afsluttet, skal man selv lige huske den ene karakter man får, og vil man have kommentarer rider man selv op til dommeren. Da der ikke er hjelmfarver, vil han forsøge at huske hestens farve, så dårlig idé med flere heste i samme farve på banen ellers kan man ikke forvente at kommentaren er den rette.. Vil man have dommerseddel, er man igen velkommen til at hente papir i rytterstuen og så kan man jo selv skrive kommentarer på, hvordan man selv synes det er gået.. Medbragte madpakker kan nydes i græsset og man skal lige huske at rydde op, slukke og lukke inden man kører hjem.. Mener man, at der skulle en roset med hjem, er man velkommen til at klippe en selv.. Der er papir og saks i rytterstuen.. JAMEN, HVAD SKER DER LIGE SIDEN DET HELE GÅR I KAOS..!!! Ikke andet end, at man ikke har kunnet skaffe hjælpere overhovedet så stævnet måtte blive derefter.. Bestyrelsen og udvalg har faktisk også et liv og ikke alle kan afsætte en dag eller to fra kl. 7 til 21 for at knokle til et stævne, man så selv ikke har muligheden for at deltage i, idet man jo er fuldt beskæftiget med at arrangere og servicere de ryttere der bare kom for at ride.. Det har været umuligt at skaffe folk der vil komme og sætte telte op, lave strøm, gøre speakerhus rent, hente blomster, søtte blomster op, ordne bane, lave kaffe, bage kage, lave toast, handle ind, gøre cafeteria klar, stå i cafeteriaet hele dagen, speaker, ledvogter, dommersekretærer, ringe og aftale med dommere, forpleje dommere, finde sponsorgaver, købe rosetter. TÆNK OVER! NÆSTE GANG DU DELTAGER, HVOR MANGE TIMERS ARBEJDE DER HAR LIGGET BAG.. JO FLERE VI ER, JO MINDRE SKAL VI HVER ISÆR KNOKLE OG KAN ALLE NYDE VORES STÆVNER HVOR DER NYDES, SKAL DER YDES

17 Til nye ryttere. Har du aldrig prøvet terrænspringning tidligere, har du nu mulighed for at blive introduceret til en military disciplin. Der vil være en introduktionsklasse med spring under 70 cm på en m lang bane og i frit tempo. Før turen går i terrænet vil en erfaren rytter gennemgå bane både teoretisk og praktisk. Klithuse Militaryklubs klubterrænspringning (Gæster er velkomne) Søndag den 9. oktober 2011 Forventet start kl Kl. 0. Max. 70 cm pony og hest Introduktionsklasse etableres ved min. 5 ryttere Terræn m fri tempo 8-10 forhindringer max. 70 cm Kl. 1. Ca. 70 cm pony Klubklasse Terræn m tempo 380 m/min forhindringer ca. højde 70 cm Kl. 2. Ca. 70 cm hest Klubklasse Terræn m tempo 400 m/min forhindringer ca. højde 70 cm Kl. 3. Ca. 90 cm pony Klubklasse Terræn m tempo 450 m/min forhindringer ca. højde 90 cm Kl. 4. Ca. 90 cm hest Klubklasse Terræn m tempo 460 m/min forhindringer ca. højde 90 cm Kl. 5. Ca. 100 cm hest Klubklasse Terræn m tempo 490 m/min forhindringer ca. højde 100 cm Arrangementet, der betragtes som træning, afholdes i Klithuse Militaryklub, Klithusevej 61, 9460 Brovst. Anmeldelser vedlagt betaling sendes til Lis Dahl, Røde Hedevej 43, 9490 Pandrup eller beløbet indsættes på reg.nr konto nr og mail til: Lis.dahl@hotmail.com Der kan tilmeldes indtil fredag den 7. oktober Indskud pr. klasse kr. 120,00 inkl. morgenkaffe/te og boller. Der er ikke opstaldning. Der er en lille præmie til vinderen i hver klasse og sløjfer efter antal af starter. Yderligere oplysninger kan fås hos Rikke Mortensen på telefon Der kan arrangeres hjælp til banegennemgang. Mad og drikkevarer kan købes. Der serveres friskbagte boller mellem kl og Arrangørerne hæfter ikke for ulykkestilfælde m.m.

18 HEKLA VIN Rødvin Cabernet Shiraz, Sydafrika. Vinen kan købes til 40 kr. Hvidvin Colombard Chenin Blanc Chardonnay, Sydafrika. Vinen kan købes til 40 kr. Ved køb af en kasse med 6 stk. er prisen 200 kr.

19 HEKLA T-SHIRTS, SWEATSHIRTS & CAPS Pris for T-shirts pr. stk. 75 kr. (T-Shirts fås også I hvid med sort logo) OBS! NY PRIS Pris for Sweatshirts pr. stk. 225 kr. (Fås kun i sort) Pris for caps pr. stk. 30 kr. (Fås kun i sort)

20 Et stort TAK til Fordi de har sponsoreret en ny campingvogn til Hekla

21 Tank penge til Hekla Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Hekla Hekla har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Hekla med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort. Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Hekla. Sådan gør du: Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug. Det er gratis at få et OK Benzinkort. Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, eller få det tilsendt ved at kontakte Lone Christensen på lone@nihekla.dk. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort. Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på lone@nihekla.dk. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lone Christensen på eller lone@nihekla.dk. Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her. Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på eller ring LÆS PRESSEMEDDELELSE PÅ DE NÆSTE SIDER!!

22 Pressemeddelelse Gratis energi til islandsentusiaster Foreningen Hekla, der er en sammenslutning af islandsentusiaster i det nordjyske, har indgået en sponsoraftale med olie- og energiselskabet OK. Bilister, der tanker hos OK, kan nu gratis støtte foreningen ved at få deres OK-benzinkort tilknyttet sponsoraftalen. Sponsoraftalen med OK er netop skudt i gang, og fremover vil Hekla modtage sponsorpenge en gang om året. Laila Juul Hansen, der er formand for foreningen, er glad for den nye aftale: Vi har en stor interesse i samarbejdet med OK og regner med at få stor glæde af de økonomiske muligheder, som sponsoratet giver. Derfor håber vi selvfølgelig også, at mange fremover vil tanke til glæde for foreningen. Hekla vil gerne bruge sponsorpengene til at gøre mere for foreningens børn og unge. Vi vil gerne lave flere arrangementer og aktiviteter for vores børn og unge og måske endda stable en ridelejr, der stækker sig over nogle dage, på benene. Men det er dyrt at ride, og vi oplever, at nogle familier vælger arrangementer fra, fordi de er for dyre, og det er jo enormt ærgerligt. Sponsorpengene kan være med til at holde priserne nede på et fornuftigt niveau, forklarer formanden. Kasserer i foreningen Lone Christiansen supplerer: Det er jo de foreningens unge medlemmer, der skal bære den videre, så det er vigtigt, der er relevante tilbud til dem. Vi håber også, vi får mulighed for at købe noget legetøj, der hedder Pony Games, til foreningen. Det kan både lære børnene en masse om heste og om dem selv, ligesom det for eksempel kan være med til at forbedre deres balance.

23 Hekla er selv med til at bestemme, hvor mange penge der kommer i foreningens kasse via sponsoraftalen. Foreningen skal nemlig selv gøre en aktiv indsats for at fortælle bilisterne om foreningen og muligheden for at støtte den, når der alligevel skal fyldes benzin eller diesel på bilen. Bilisterne skal dog ikke betale ekstra for at støtte, det er nemlig OK, der giver et ørebeløb til foreningen for hver liter brændstof, der tankes på de benzinkort, der er knyttet til aftalen. Energi til bevægelse OK lægger meget arbejde i at støtte sporten på det lokale plan. OK s salgsdirektør Anders Knudsen fortæller hvorfor: Vi støtter sporten, fordi vi synes, at der skal være tilbud om sport og bevægelse i lokalsamfundet uanset hvor man bor. Især for børnene og de unge er det vigtigt, at der sker noget lokalt. I idrætsforeningen får man nye venner, man får brugt sin krop på en god måde og endelig lærer man at have respekt for hinanden fordi der skal være plads til alle i foreningen. For yderligere information kontakt venligst: Laila Juul Hansen, formand for Hekla, tlf eller Lisbet Hebbelstrup, kommunikationsmedarbejder i OK, telefon FAKTA - OK er et dansk andelsselskab ejet af cirka forbrugere og forhandlere. - OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, biobrændsel, naturgas og el. - OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1200 foreninger over hele landet. En sponsoraftale går ud på, at foreningen får et ørebeløb for hver gang, der tankes på de benzinkort, der er udstedt til støtte for foreningen. Benzinen eller dieselolien bliver ikke dyrere af den grund, da det er OK og forhandleren, som betaler til foreningen. OK støtter også kulturen i lokalsamfundet, eksempelvis skoleorkestre, garder og spejdere. Desuden støtter OK arbejdet i SOS Børnebyerne og Parkinsonforeningen.

24 Hekla indgår nyt samarbejde med Topdanmark Hvad gør man, når man har en lang række dejlige medlemmer, man gerne vil forkæle? Man kan sikkert gøre mange ting, men den ting, vi har gjort, er at indlede et samarbejde med Topdanmark. For selvom det måske ikke lyder som den allermest ophidsende eller originale ide, så giver det nye samarbejde en lang række fordele for dig som medlem. Fx kan du nu få den lovpligtige hesteansvarsforsikring gratis i et år samt en god rabat på syge- og livsforsikringer. Og selvom det ikke er normalt blandt forsikringsselskaber, tilbyder Topdanmark at du kan købe sygeforsikringen separat, altså uden at købe en livsforsikring, og tilmed til en meget fordelagtig pris. Topdanmark vil også støtte vores stævner Topdanmark har fortalt os, at de er glade for den tillid, vi som klub har vist ved at vælge dem som vores samarbejdspartner. Derfor har de besluttet at give os 20 jakker samt en førstehjælpskasse til hest og rytter, der kan bruges ved stævner. Som medlem får du både nedsat pris og rabat Det er et rigtig godt tidspunkt, vi har indgået samarbejdet på, fordi Topdanmark har allerede sat prisen på forsikring af islandske heste ned. For dig som medlem betyder det, at du både får prisreduktion og rabat. Hvis du gerne vil se priseksempler, kan du gå ind på eller ringe til Topdanmark på Topdanmark har ændret priserne på hesteforsikringer, så de er blevet endnu billigere. Du kan læse dem inde på Heklas hjemmeside

25

26 Heklas Klubsted Du finder Heklas klubsted på adressen: DYBVADVEJ 124, HELLUM 9740 JERSLEV Husk! Hver mandag aften er der klubaften. Tölt ind i rytterstuen og drik en kop kaffe med andre medlemmer eller se de dejlige heste i ridehallen eller på ovalbanen. Ridehallen er til rådighed for alle Hekla medlemmer hver mandag fra kl I de lige uge er der undervisning med Jon Stenild. Kontakt ham for mere info.

27 Heklas Bestyrelse Formand Laila Juul Hansen Mobil: Mail: Næstformand Kirsten Elland Mobil: Mail: Sekretær Christina Julie Christiansen Mobil: Mail: Kasserer Lone Christiansen Mobil: Mail: Suppleant Lene Nørgaard Madsen Mail: Suppleant Mail:

28 Heklas Udvalg Juniorudvalg Karin Jespersen Kirsten Elland Laila Juul Hansen Helle Fjordbak Karin Rysgaard Frederikke Elland Ida Nielsen Rikke Rysgaard Islandshestensdag Opvisningsholdet Stævneudvalg Christina Julie Christiansen Annika Skrubbeltrang Pernille Kruse Henriette Juul Marianne Neumann Carina Pousset Tenna Lund Juletursudvalg Laila Juul Hansen Claus Jensen (Blokhus Ridecenter) Cafeteria Hanne Bastholm Laila Juul Hansen Lone Christiansen Råbjerg Mile Maryanne & Sv.Erik Pedersen Vibeke & Vagn Kjølbye Sponsorudvalg Jørn Sørensen Opvisningshold Sv.Erik Pedersen Mobil: Kursusudvalg INGEN Hjemmesideudvalg Christina Julie Christiansen Hekla Nyt Helena Mikkelsen

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Formanden byder velkommen til de fremmødte. Punkt 1: Valg af dirigent Leif Gråhede Han byder også velkommen til de mange fremmødte. Dirigent

Læs mere

Stor tak til alle vore sponsorer:

Stor tak til alle vore sponsorer: Kære ryttere, dommere og hjælpere Så skal vi mødes på Geysirsletten hvor vi afvikler Geysir Masters 2012 på 200 m bane. Vi er 68 ekvipager. Stævnet tæller til Ishesteligaen og DRL. Rytterne bedes holde

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. Hekla Nyt

Nyt fra bestyrelsen. Hekla Nyt Hekla Nyt Så kom det næste Hekla Nyt til Jer medlemmer. I denne udgave vil I kunne læse lidt om diverse arrangementer; kurser, stævner osv. Samt vil årsregnskabet for 2010 også være med i denne udgave.

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Dagsorden d. 22.02.2017 kl. 17.30 Thorup Hedevej 5, 9330 Dronninglund 1. Valg af Referent og ordstyrer Janie Madsen - referent Pernille Lykke L. Larsen - ordstyrer 2. Referat fra d. xx.xx.2017 Referatet

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Hovensgaard Hyggestævne

Hovensgaard Hyggestævne Hovensgaard Hyggestævne Søndag den 11. april 2010 Velkommen til! Vi starter med at checke hestene ind fra kl. 7:30 Når I kommer til Hovensgaard, skal I køre ind forbi stuehuset, og følg skiltene til foldene.

Læs mere

Side 1 af 6. THORs forårsstævne 2015

Side 1 af 6. THORs forårsstævne 2015 Side 1 af 6 THORs forårsstævne 2015 VELKOMMEN TIL THORs forårsstævne 2015 Hedeland, Stærkendevej 226a, 2640 Hedehusene lørdag den 11. april. Kære ryttere, dommere, sponsorer, hjælpere og tilskuere. Så

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Vårstævnet. 13. april Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje

Vårstævnet. 13. april Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje Vårstævnet 13. april 2019 Fogedgaarden Vejbyvej 4 3220 Tisvildeleje Velkommen Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores første Vårstævne. Til dette stævne har vi været meget heldige med vores sponsorer,

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf Dagsorden 1. Info fra formand - Klubkomite møde, den 28. marts i Hedeland. Der er tilmeldt 2 fra bestyrelsen. Der er kun tilmeldt 10 i alt fordelt på 6 sjællandske klubber. Det er ikke den store tilslutning

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Det Sjællandske Bededagsstævne

Det Sjællandske Bededagsstævne Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2014 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2014 Program: (Ret til ændringer i programmet forbeholdes) Fredag: Kl. 07.30-9.30 Kl. 08.30 Kl. 08.45 Kl. 09.00 Kl. 09.50 Kl.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje

Høststævnet. 1. september Fogedgaarden Vejbyvej Tisvildeleje Høststævnet 1. september 2018 Fogedgaarden Vejbyvej 4 3220 Tisvildeleje Velkommen Vi er glade for endnu engang at kunne byde velkommen til Høststævnet. Igen i år har vi været heldige med vores sponsorer,

Læs mere

Program (Ret til ændringer forbeholdes)

Program (Ret til ændringer forbeholdes) Ishesteligafinalen 2015 Program 2 Program (Ret til ændringer forbeholdes) Lørdag: Kl. 08.30 Ryttermøde Kl. 08.45 Dommermøde Kl. 09.00 4.2 Alle udtagelse Kl. 09.45 4.1 Åben udtagelse Banepleje Kl. 11.00

Læs mere

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019

Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Kære Rytter til DM sport & Landsstævne 2019 Hermed nogle praktiske oplysninger. Nederst på siden kan du finde lister med kontaktpersoner og diverse åbningstider. Stævneledelse vil gerne bede dig om: At

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde, 19. april 2018 Afbud fra Jesper og Helena 1. Info fra formand Hedeland, arbejdsdag på lørdag den 21. håber mange vil komme og give en hånd med DI Klub møde Jørn Hartvig informerede

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes)

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2017 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2017 Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Fredag: Kl. 09.00 Kl. 09.30 Kl. 09.50 Kl. 10.40 Kl. 11.00

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017 Hjørring Dyrskue Byder velkommen til D-Stævne d. 16.-17. juni 2017 Fredag: Dressur Kl. Program Yderligere info 01 Showklasse Skridtprogram Dressur for de yngste Åben for ponyer og heste 02 CUP-KLASSE 03

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018

Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018 Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018 Kære Alle, Så er det sidste ved at være på plads vedrørende vores TREC Stævne. Det er super dejligt med så mange tilmeldte både nye TREC ryttere og mere erfarne.

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark

Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark Hesteejerbrev generelle oplysninger gældende i 2013 ved Internationale FEIF-kåringer i Danmark bemærk ændringer i år markeret med (nyhed). Ejere/lejere af de tilmeldte heste er ansvarlige for at underrette

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET 1 2 29-3- 2013 3 2- UGERS POSTEN HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings 51. Landsmøde 12.- 14. april 2013 Høje Taastrup Gymnasium Dette hæfte indeholder primært alt det

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Vinterduel & Firmakeppni

Vinterduel & Firmakeppni Vinterduel & Firmakeppni Helsinge Rideklub, Husebyvej 13, 3200 Helsinge Søndag d.3. februar 2018 Velkommen Vi er glade for at kunne byde velkommen til Vinterduel d. 3. februar 2018 Stævnet rides efter

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Generelle bestemmelser Hvor Showet afholdes på Horsens Dyrskueplads, Hattingvej 2, Horsens. Danmark Hvem kan udstille Alle ISPC-lande

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót Beretning 2017 Endnu et år er gået og dermed også mit første år som formand. Det har været nogle store fodspor som jeg skulle udfylde, hvilket vi igen har fået bekræftet, da vores tidligere formand Caroline,

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere