Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej. Husorden. Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej. Husorden. Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015"

Transkript

1 Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Husorden Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

2 Reglement for husorden for Afdeling 17 Alabu Bolig Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne og børn - vil daglig vil gøre en indsats for at tage hensyn til andre og værne om de fælles ting, kan man fortsat have en god bebyggelse. Skån de grønne områder Lejligheden: Bad og toilet For at undgå tilstopning af afløbsrør, skal man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Bleer, vat, avispapir, duftbeholdere og lignende må aldrig kastes i toiletkummen. Ved tilstopning af afløbsrør, som er forårsaget af forkert brug, hæfter beboerne altid økonomisk for udbedringen. Eventuelle utætheder i installationerne skal straks meldes til Beboerservice. Vandhaner og cisterner Utætte vandhaner eller cisterner medfører ofte et stort - og fordyrende - merforbrug af vand, ligesom defekte haner kan være til lydmæssig gene for andre beboere. Sådanne forhold anmeldes straks til Beboerservice. Afdelingen sørger for udskiftning af skadede/ituslåede kummer, hvor skaden skyldes ælde eller lignende. Ituslåede kummer, der skyldes uforsvarlig adfærd, erstattes af skadevolderen. Tekniske installationer i lejlighederne For at få fuld udnytte af de tekniske installationer såsom komfurer og emhætter, skal brugsanvisningerne nøje følges. I tvivlstilfælde kan man rådføre sig med Beboerservice. Normal drift og vedligeholdelse af de tekniske installationer betales af afdelingen, såfremt disse er installeret af boligorganisationen eller af en beboer i forbindelse med dennes udnyttelse af råderetsbestemmelserne (jf. lov om leje af almene boliger). Skader, som måtte skyldes forkert betjening eller misbrug betales af beboerne. 1.

3 Vinduer Afdelingen sørger for udskiftning af punkterede/ituslåede ruder, hvor skaden skyldes ælde eller lignende. Ituslåede ruder, der skyldes uforsvarlig adfærd, erstattes af skadevolderen og beboeren hæfter for sådanne skader sket indefra. Vask og tøjtørring Ved vask og tøjtørring indendørs skal der foretages rigelig udluftning for at undgå fugtskader. På såvel de lukkede som de åbne afsnit af altaner og terrasser må tøjtørring kun foregå ved brug af de allerede opsatte snore og af fritstående, lave tørrestativer. I øvrigt henvises til fællesvaskeriets effektive tørretumblere. Udluftning af lejligheden For at undgå fugtdannelse og de deraf opståede fugtskader skal der foretages effektiv udluftning gennem vinduer og døre, helst flere gange dagligt, f.eks minutter af gangen. Tørretumblere Der må kun installeres tumblere af kondens-typen i lejlighederne. Ændring af lejligheden Ændringer af lejligheden må kun ske i henhold til råderets bestemmelserne i Lov om leje af almene boliger med tilhørende bekendtgørelser samt afdelingens positivliste (bilag til denne husorden). Ved henvendelse på boligorganisationens kontor udleveres materiale. Beskadigelser Utætheder og indslag af regn og sne samt enhver beskadigelse af ejendommens inventar skal straks anmeldes til Beboerservice. Støj og larm Slagboremaskiner og andet støjende elektrisk værktøj må benyttes hverdage fra kl til kl samt lørdage fra kl til kl Brug af radio, fjernsyn og lignende samt musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Brug af vaskemaskine i lejemålet må ikke ske mandag-fredag mellem kl og lørdagsøndag mellem Efter kl må De vise særlig hensyn til naboer ved at dæmpe ned, så De ikke forstyrrer disses nattero. I særlige tilfælde bør De sikre, at naboerne er indforståede med støj efter kl

4 Antenner Alle lejligheder er tilsluttet fællesantenneanlægget. Tilslutning til fællesantenne må kun foretages med originale HF-tætte kabler og stik, som fås hos autoriserede radio/tv-specialforretninger eller hos antenneforeningens serviceleverandør. Tal eventuelt med Beboerservice herom. Parabolantenner må ikke opsættes på afdelingens bygninger eller dele heraf, og heller ikke fastgøres på rækværk, blomsterkummer og lignende. Opstilling af paraboler på altaner må kun ske på fritstående fod og kun med skriftlig tilladelse fra boligorganisationens kontor. Anden anbringelse af paraboler skal holdes inden døre bag glas. Før eventuel installation af antenner til brug af Walkie-talkiebrugere og radioamatører, skal der altid ansøges skriftligt herom hos afdelingsbestyrelsen. Intet arbejde må påbegyndes før der er givet skriftlig tilladelse med påtegning af godkendelse fra boligorganisationens kontor. Opgangene: Trappevask Rengøring af trapper foretages af et rengøringsfirma. Dog beder vi beboerne om at hjælpe til med at holde trapperne rene. Fodtøj, barnevogne, cykler og lignende må ikke henstilles i trappeopgangene, der har status af brandflugtveje. Skiltning Navneskilte på døre må kun opsættes af boligorganisationens kontor. Det er forbudt at opklæbe eller opsætte anden form for skiltning på entredør og postkasser hverken af politisk, religiøs eller reklamemæssig art. Kun boligorganisationens kontor har tilladelse til at montere noget på vægge eller døre i trappeopgangene. Afvigelser herfra må kun forekomme i særlige tilfælde efter skriftlig tilladelse fra afdelingsbestyrelsen med påtegning af og godkendelse fra ejendomsfunktionæren. Opslagstavlerne i opgangene må kun benyttes til henvendelser i boligorganisationens regi. Altaner og terrasser Der må ikke foretages farveændringer på eksisterende bygningsdele. Dette gælder således også åbne altaner og terrasser. Der må ikke bores for opsætning af skruer, kroge, bolte, hyldeknægte eller lignende i aluminiumssektionerne eller i murfladerne på de åbne altaner. Disse flader er forseglet mod vejrligsskader. 3.

5 Der må ikke opbevares materialer, såsom møbelstabler af flyttekasser og affaldssække, højere end vindueskarmen. Altaner må ikke bruges som pulterkammer der skal se ryddeligt ud udefra. I afdelingen skal terrasser og altaner fremstå rene og pæne. Grill på altaner Det er tilladt at grille på altaner ved brug af mindre grill. For gasgrill gælder: Der må højst opbevares 1 stk. 11 kg. gasflaske i tilknytning til grill. Der må IKKE opbevares gasflasker i kælderen. For kulgrill gælder: Der må højest bruges 10 L kul ad gangen. Der må IKKE bruges optændingsvæske under overdækning/på altaner. Brug optændingsblokke e. lign. Det er forbudt at opsætte foderbrætter og lignende af hensyn til forurening og rotteforekomster. Kælderhalse - kælderrum Alle kælderrum skal være aflåste, også selv om de ikke benyttes. Det påhviler beboeren at sætte lås på døren. Der må ikke henstilles affald eller andet i kældergangene. Ud over det til lejligheden hørende pulterrum, findes der større kælderrum til udlejning. Udlejning annonceres via opgangenes opslagstavler, og tildeling af ekstra kælderrum sker efter lejers anciennitet i afdelingen. Fælles områder: Rygning Rygning i fællesarealer, så som opgange og kældre er forbudt. Det er endvidere forbudt at smide cigaretskodder ud over altanerne eller andre steder på boligorganisationens områder. Ved afbrænding af fyrværkeri nytårsaften m.m. på boligorganisationens område skal man rydde op efter sig selv og evt. gæster. 4.

6 Affaldssortering Der er etableret molokker i afdelingen: Station 1 På P-pladsen med stålsøjlerne ud for Dagnyvej 7 Station 2 Ved Petanque banen over for Dagnyvej 19 Station 3 For enden af Elisevej ved nr. 26 I tråd med den nye sorteringsordning i Aalborg Kommune (se er det nødvendigt, at du hjemmefra sorterer dit affald rigtigt. Derfor skal dit affald sorteres på den måde: Pap og papir Glas og flasker Restaffald Som du allerede gør Skal afleveres i hver sin stor container/iglo /molok Plast og metal Ny Batterier Elpærer Minielektronik Som du allerede gør Ny Skal enten afleveres i en frysepose på krogen på siden af en container eller direkte i hver sin lille container For at gøre det lettere for dig, får du nedenstående affaldssorteringsvejledning, hvor du kan se flere eksempler i alle affaldskategorier. Affaldssorteringsvejledningen kan du også finde på eller på Har du spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til Beboerservice. Husk at lukke affaldsposerne med restaffald, inden de smides i molokkerne. 5.

7 AFFALDSSORTERINGSVEJLEDNING Plast og metal Skal være tømt og uden rester. For eksempel: Plastflasker og plastdunke Plastbakker og plastfolie fra kød/frugt Bøtter fra skyr og cremefraiche Plasturtepotter Legetøj af plast Indkøbsposer og fryseposer Konservesdåser Foliebakker Metallåg, kapsler Bestik, knive og gryder Pap og papir Skal være rent og tørt. For eksempel: Rør fra køkkenruller og toiletpapir Gavepapir uden gavebånd Reklamer Aviser Ugeblade Æggebakker Æsker/emballage Pap Restaffald Det, der er tilbage. For eksempel: Madrester Kaffefiltre Bleer Pizzabakker (fordi rester kan ødelægge muligheden for genbrug) Mælke- og juicekartoner (fordi de er beklædt med plast indvendig) Chips- og kaffeposer (fordi de har et tyndt lag metalfolie indvendig) For eksempel: Syltetøjsglas Vinflasker Glas og flasker Batterier Alle slags batterier Mini elektronik Eksempler: Mobiltelefoner Fjernbetjeninger Legetøj med batteri Ledninger Cykellygter Elpærerne Eksempler: Glødepærer Halogenpærer Sparepærer LED-pærer Er du i tvivl, kan du enten kigge på og/eller på eller henvende dig til Beboerservice. 6.

8 Miljøgården: Den store container er til brandbart storskrald, som f.eks. møbler, pap og andet stort. Man skal skille det ad, så det ikke fylder så meget, inden man lægger det i container. Elektronik bur: Til alt el-affald, f.eks. fjernsyn, lamper, ledninger m.m. Lysstofrør kan henstilles i Miljøgården. Køleskabe, vaskemaskiner og tørretumblere skal I selv sørge for at skaffe jer af med, da vi bliver pålagt gebyr, hvis vi afleverer det på genbrugspladsen. Barnevogne, knallerter30/45 og cykler Disse skal henstilles, således de ikke er til gene for andre. Tingene skal henstilles på de pladser og i de rum, der er indrettet dertil. Nævnte ting må ikke henstå i trappeopgangene, der har status af brandflugtveje. I barnevognsrummene må der aldrig parkeres benzindrevne køretøjer. Vaskerier Ved brug af fællesvaskeri skal de opslåede regler nøje overholdes. Vaskemaskiner kan reserveres fysisk på maskinen eller via internettet. Er en vasketur ikke påbegyndt 15 minutter efter det reserverede tidspunkt, kan turen overtages af andre beboere, idet reservationen slettes. Vaskeriet og dets inventar skal efterlades i rengjort stand. Fejl ved maskinerne skal straks meddeles til Beboerservice samtidigt med, at man lægger en skriftlig besked på den fejlbehæftede maskine. Generelt: Forurening og skader Er en beboer eller nogen i dennes husstand skyld i forurening eller skade på ejendommens trapper, haveanlæg, legepladser eller inventar, bærer beboeren det fulde økonomiske ansvar Beskadigelser Utætheder og indslag af regn og sne samt enhver beskadigelse af ejendommens inventar skal straks anmeldes til Beboerservice eller boligorganisationens kontor. Husdyr Det er ikke tilladt at holde husdyr. (Hund og kat). Det er heller ikke tilladt at have husdyr i pleje, på ferie eller overnatning. Man må gerne have besøg af gæster med hund. Leg og boldspil Leg og ophold på trapper, i kældre, gadedøre og andre steder, hvor det kan være til gene for beboerne, må ikke finde sted. 7.

9 Det er forbudt at tegne eller male på ejendommens træ- og murværk og på anden måde beskadige ejendommen eller dens haveanlæg. Beboeren kan drages til økonomisk ansvar for sådanne skader gennem boligorganisationens advokat. Boldspil henvises til dertil indrettede pladser. Ud over de skydevåben, der er omfattet af våbenloven, er det også forbudt at skyde med genstande, der betragtes som legetøj. Parkering og motorkørsel Parkering af personbiler og motorcykler uden for de etablerede parkeringspladser er forbudt. Lastvogne må ikke henstilles i boligområdet. Trailere må kun henstilles på de af afdelingen anviste pladser ved stamvejene. Af hensyn til børnenes sikkerhed anmoder vi beboerne om at køre med forsigtighed på boligvejene. Kørsel hen over de grønne områder er ikke tilladt. Knallerter må ikke køre på cykelstierne. Forsikringer Afdelingens bygninger har en ejendomsforsikring. Vi gør Dem opmærksom på, at skader på indbo ikke er dækket af afdelingens forsikringer. Skader på indbo skal dækkes af beboerens egen indboforsikring. OBS. Nogle forsikringsselskaber kræver, at indbo opbevaret i kælderrum, skal hæves 10 cm fra jorden, for at Deres indboforsikring dækker eventuelle skader. Klager Alle klager skal indgives skriftligt til afdelingsbestyrelsen. Vi hjælper Dem gerne Som det fremgår af det, De netop har læst, vil De i mange tilfælde kunne hente råd og vejledning hos Beboerservice, som også kan sætte Dem i kontakt med ejendomsfunktionæren. De er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingsbestyrelsen eller boligorganisationens kontor, hvis der skulle opstå problemer som Beboerservice ikke kan hjælpe Dem med. Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen træffes den 1. tirsdag i hver måned (undtaget juli og august) kl på Elisevej 20, kælderen, 9000 Aalborg. 8.

10 Boligorganisationens - og Beboerservices - adresse er: Alabu Bolig Brohusgade 2B 9000 Aalborg Tlf info@alabubolig.dk beboerservice@alabubolig.dk Husordenen er godkendt på det ordinære afdelingsmøde aug

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016 «Afdeling_nr» Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej Husorden Revideret pr. 15. september 2016 (Tilrettet 13. juli 2017 i forhold til fusionen ) Reglement for husorden for Afdeling 18 Et godt klima er meget værd

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg

Læs mere

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner Husorden: Et godt klima er meget værd -! Almennyttigt boligbyggeri Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner eller kredse

Læs mere

«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden

«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden «Afdeling» Alabu Bolig Stenbjergvej Afd. 55 Stenbjergvej 245-317 Husorden Vedtaget 16. september 2013 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 15. september 2014 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle

Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle Husorden: Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne og børn - til daglig vil gøre en indsats

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12.

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. «Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35 Springbakken 6-38, Ferslev Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2010 (Tilrettet den 30. juli 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Solkrogen Afd. 43 Solvangsvej Husorden (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Solvangsvej 12-20 Solkrogen Afd. 43 1. Lejer

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE FREMTIDEN SORTERER UNDER OS ALLE SAMMEN 600 kg. affald. Så meget producerer vi cirka hver især hvert år. Meget af det vi smider ud, er værdifuldt

Læs mere

Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg. Husorden

Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg. Husorden Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 11. juni 2003 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 15. juni 2010

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet Husorden Revideret den 22. september 2016 Reglement for husorden for Afdeling 62 Alabu Bolig Husorden for Kennedy Kollegiet Gældende fra den 1. oktober 2016 Almennyttigt

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ENFAMILIEHUSE

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ENFAMILIEHUSE GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ENFAMILIEHUSE FREMTIDEN SORTERER UNDER OS ALLE SAMMEN 600 kg. affald. Så meget producerer vi cirka hver især hvert år. Meget af det vi smider ud, er værdifuldt og

Læs mere

Pr. 20. September 2004

Pr. 20. September 2004 Alabu Bolig Afd. 1 Peder Skrams Gade m.fl. Husorden Pr. 20. September 2004 (Tilrettet den 18. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 1 Alabu Bolig Et godt klima

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Standard husorden Pr. 1. januar 2016 English translation for informational purposes only can be found on www.alabubolig.dk. Or please contact Beboerservice for a copy. Alabu Bolig

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 3 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Husorden for afd. 5 Digterparken

Husorden for afd. 5 Digterparken Husorden for afd. 5 Digterparken Indhold 1. Indledning... 2 2. Affald... 2 3. Fodring af fugle... 2 4. Altaner... 3 5. Antenner... 3 6. Pulterrum og kælderrum... 3 7. Cykler og knallerter... 3 8. Have-

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden Alabu Bolig Polarkvarteret Afd. 10 Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg Husorden Pr. 27. marts 2006 (Tilrettet den 10. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde (Tilrettet den 24. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 13 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Husorden for AAB afdeling 16

Husorden for AAB afdeling 16 Husorden for AAB afdeling 16 Arbejdernes Andels- Boligforening Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 Fax 38 60 98 58 Husorden for afdeling 16 Indledning En boligafdeling

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV August 2015 HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV I et alment familieboligområde lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve givne retningslinier og regler for ikke

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej Husorden Pr. 19. marts 2014 (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 68 Alabu Bolig Østerbro Brygge Kollegium og

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 5 Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg Husorden Pr. 24. september 2014 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Vestbyen,

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Afdeling 2, Møllegården - Skørping

Afdeling 2, Møllegården - Skørping «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Affald... 3 Antenner... 3 Bad - toilet... 3 Barnevogne, knallerter og legeredskaber... 4 Beskadigelser... 4 Forsikring... 4 Forurening og skader...

Læs mere

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber For Fynshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

Husorden for AAB Afdeling 16

Husorden for AAB Afdeling 16 Husorden for AAB Afdeling 16 Boligforeningen AAB Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 e-mail. aab16@aab16.dk www.aab16.dk Husorden for Afdeling 16 Indledning: En boligafdeling

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 2 Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 14. september 2004 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Vestbyen

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 14 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 3 Sønderbro m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Alabu Bolig - Afdeling 3 Sønderbro m.fl.,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2.

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2. Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7 Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg Husorden Pr. 23. sept. 2004 Revideret pr. 2. juni 2008 (Tilrettet den 29. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø.

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. Præstø Boligselskab v/boligadministration Syd Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg HUS- OG HAVEORDEN Præstø, den 11. marts 2008 For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. En bolig

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter.

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter. HUSORDEN FOR AFD. 58 GRØNNEPARKEN 19 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade Husorden Pr. 12. maj 2009 (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Revideret iht. vedtagelse på afdelingsmøde d. 21. september 2017

Læs mere

husorden boligforeningen aab

husorden boligforeningen aab husorden boligforeningen aab Indledning s. 5 Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner

Læs mere

GENERELLE ORDENSREGLER

GENERELLE ORDENSREGLER GENERELLE ORDENSREGLER INDHOLD Antenner... 1 Forsikringer... 1 Skiltning... 1 Maskiner... 1 Tekniske installationer... 1 Varmeanlæg... 2 Vandhaner og cisterner... 2 Bad og toilet... 2 Affald... 2 Udluftning

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Parkering og motorkørsel

Parkering og motorkørsel Indledning Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner og brug af grill Musik Parkering

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden Afd. 8 - Odinsparken Generel husorden Gældende fra 6.9.2000 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 17.8.2006 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 29.08.2012 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 04.09.2013 Generel

Læs mere

Husorden Femte Maj Plads

Husorden Femte Maj Plads Husorden Femte Maj Plads Affald Altaner Ansvar Antenne Auktion Bad/toilet Beboerrum Cykler/barnevogne Alt affald skal lægges i poser, som lukkes forsvarligt inden de anbringes i affaldsbeholderne. Altaner

Læs mere

ANTENNER Tilslutning til fællesantenneanlægget må kun ske med originalkabler og originale stik. Se evt. under PARABOLER.

ANTENNER Tilslutning til fællesantenneanlægget må kun ske med originalkabler og originale stik. Se evt. under PARABOLER. Husorden afdeling 20 vedtaget på afdelingsmøde d. 1.9.2009 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63 Golfbakken 2-18 og 20-22 Husorden Pr. 1. januar 2016 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 29. september 2015 Ændringer vedtaget på ordinært

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 07 DIGTERPARKEN II Godkendt på afdelingsmødet den 11. september 2018.

HUSORDEN FOR AFD. 07 DIGTERPARKEN II Godkendt på afdelingsmødet den 11. september 2018. HUSORDEN FOR AFD. 07 DIGTERPARKEN II Godkendt på afdelingsmødet den 11. september 2018. I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune Husorden For Afdeling Betty Nansens Allé Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 024 Valdemarsvej/ Thyrasvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

Fjerritslev Boligforening

Fjerritslev Boligforening Fjerritslev Boligforening Reglement for husorden samt beboernes vedligeholdelse af lejligheder. Almennyttigt boligbyggeri Fjerritslev Boligforening er en almennyttig boligforening, dvs. den er fri for

Læs mere

Afdeling 1. Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C

Afdeling 1. Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C BOLIGFORENINGEN Afdeling 1 Sv en debjer gv ej 1 A, B, og C Denne husorden er lavet for, at alle beboere skal kunne trives sammen. Er der beboere, der overtræder husordenen, vil det kunne medføre, at Boligforeningen,

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere