En fremtidsmulighed? 5 nye skippere! Fusion? Du kan blive bassinvagt Førstehjælp den Prøve den Anholttogt til Sverige

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.annabang.dk En fremtidsmulighed? 5 nye skippere! Fusion? Du kan blive bassinvagt Førstehjælp den 18.9. Prøve den 25.9. Anholttogt til Sverige"

Transkript

1 Udspring i flot stil. Foto: John Andersen Nr UNDER OVERFLADEN Anna bang på Anholt togt i Sverige. Foto: John Andersen Se klubbladet i farver på Du kan blive bassinvagt Førstehjælp den Prøve den Anholttogt til Sverige Fusion? En fremtidsmulighed? 5 nye skippere!

2 2 Bestyrelse Referater fra bestyrelsen kan ses på 3 Formand Erik Pedersen Sørupvej 374, Koldbro 9830 Tårs Tlf.: Mobil: fsk@annabang.dk Næstformand Carsten V. Jensen Stærevej Frederikshavn Tlf.: Mobil: vj@c.dk Kasserer Niels Hansen Knudensvej 29 st.tv Frederikshavn Tlf.: Mobil: n_h@privat.dk Sekretær Charlotte Thomsen Stærevej Frederikshavn Tlf.: Mobil: c.t@vip.cybercity.dk Bestyrelsemedlem Sv. Åge Jørgensen Vandværksvej Strandby Tlf.: Mobil: sv.aage@webspeed.dk Juniorleder Jacob Bo Hansen Mette Billes Vej Frederikshavn Tlf Mobil dykkeren@annabang.dk Bestyrelsemedlem Johnny Pedersen Horsensgade Frederikshavn Tlf.: Mobil: johnny.heidi@oncable.dk 1. Suppleant Johnny Hydén Friggasvej Frederikshavn Tlf.: Mobil: hyden@oncable.dk Anna Bang ved Gåsklovan, Sverige. Foto: John Andersen 2. Suppleant Finn Sørensen Præstegårdsvej 19 Gærum 9900 Frederikshavn Tlf.: Mobil:

3 4 KLUBBLAD FOR FREDERIKSHAVN SPORTSDYKKER KLUB Bladet udgives i 100 eksemplarer 4 gange årligt. Deadlines og udgivelsesdatoer: Blad 1 deadline 1. jan., udkommer 15. jan. (annoncering af generalforsamling) Blad 2 deadline 1. april, udkommer 1. maj (annoncering af udendørs sæson) Blad 3 deadline 1. juli, udkommer 1. august (annoncering af indendørs sæson) Blad 4 deadline 1. oktober, udkommer 1. november (annoncering af julefrokost) Artikler, billeder, annoncer og andet der ønskes optaget i bladet sendes til: John Andersen Ryetsvej Frederikshavn Tlf.: / scandyk@sport.dk Sådan bliver bladet til: Layout...: John Andersen, Ryetsvej 29, 9900 Frederikshavn, tlf.: Trykning...: Erik Pedersen, Sørupvej 374, Koldbro 9830 Tårs, tlf.: Klargøring.: Bestyrelse og medlemmer ved bestyrelsesmøder/klubaftener. Redaktion. : Bestyrelsen. Redaktionen påtager sig intet ansvar for indsendte materialer. Der forbeholdes ret til at forkorte og redigere i indlæg som optages i bladet. Indsendte artikler og indlæg er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med Frederikshavn Sportsdykker Klubs officielle holdninger. ANNONCER Annonce i klubbladet kan bestilles på tlf.: eller mail scandyk@sport.dk Annoncepriser forhandles ved bestilling Dykningens fremtid i Frederikshavn kommune Af John Andersen Dette indlæg skal tages som en sensommerballon til eftertanke og forhåbentlig en god debat hen over efteråret. Der er 3 dykkerklubber i Frederikshavn kommune: Frederikshavn Sportsdykker klub, Skawdyk og Koraldyk. Klubber der i dag lever deres eget liv, og lige får aktiviteterne til at hænge sammen. Klubber med hver sin identitet, og med ledere der knogler løs det bedste de kan, med hver deres ideer om en god dykkerklub. Respekt og tak til alle medlemmer vi kan ikke undvære jeres kæmpe indsats! Allerede for fire-fem år siden, før jeg flyttede til Frederikshavn, tumlede jeg med nogle tanker, om fremtiden for dykkerklubberne; Kunne der være fordele ved at fusionere de tre klubber, og kunne resurserne derved udnyttes bedre?. Dengang blev der sagt; Såså, rolig nu, det går vist ikke an. Der er alt for mange af de gamle, der vil føde en levende ilder, hvis du bringer det på bane. Det er for mange livsværker, som kun modstræbende lader sig ændre. Så jeg klappede i,... sådan da. Trods det, mener jeg stadig, at der kan være store fordele, ved en fusion, men det indebærer også ulemper og faldgrupper som vi skal passe på. Der er stærke følelser indblandet i den nøgterne vurdering af fordele og ulemper. Disse følelser vil sikkert være den sværeste problemstilling at håndtere.

4 Set lidt fra oven Klubberne har lige nu svært ved at få aktiviteterne og fremtiden til at hænge sammen. Det er ikke kun vores klubber. Alle klubber i Danmark mangler ledere og frivillige. Der er ikke den kraft og saft i klubberne, som der var for år tilbage. Da var der ofte var 20 elever på vinterens CMASkursus, og om foråret masser af villige hænder til at tage fat, for alle var vilde efter at komme i havet. I dag står klubberne, hver især, med bare 3-5 elever, som instruktørerne må bruge oceaner af energi på at uddanne. Blandt andet derfor, er det svært at fastholde de instruktører vi har, og få føler sig fristet af jobbet. Om foråret er der hænder der gerne vil tage fat, men de er for få, og hvert år er det en kamp at få kølhalet skibe, joller, gummibåde, RIB m.m. Det er i det hele taget et stort arbejde at holde materiellet i gang. Materiel som for det meste af tiden ligger stille, og ikke udnyttes fuldt ud. I nogle af klubberne er det svært at få samlet dykkere nok til de helt gode dyk, og ofte må ture aflyses p.g.a. for få tilmeldte. Status: Økonomien strammer mere og mere efter der er indført nye regler for tilskud fra Frederikshavn kommune. De 3 klubber råder i dag over 8 fartøjer: En 38,7 tons kutter, der kræver Y3 papirer for at sejle (FSK). En 20 tons kutter der ikke kræver papirer (SKAWDYK). (Klubben kræver duelighedsbevis for sejladstilladelse). En glasfiberkutter der ikke kræver papirer (KORALDYK). En RIB båd der kræver speedbådscertifikat (SKAWDYK). En glasfiberjolle der ikke kræver papirer (FSK) En gummibåd der kræver speedbådscertifikat (FSK) To gummibåde der kan sejles uden papirer (SKAWDYK). Bortset fra Korallerne og Freja er der reelt set ikke rigtig gode vrag eller andre dykkermål i området omkring Frederikshavn. Vragene i Læsø Rende er stærkt nedbrudte, og ligger på mudderbund, der hurtigt lukker for sigten. I det nærmeste farvand ved Læsø er der heller ikke så meget at råbe hurra for. I området øst for Grenen ligger der i snesevis af gode vrag, som kan nås med både kutter og RIB-båd. Vest for Grenen ligger der mange gode lægtvandsvrag som kan nås med gummibåd. Alle dykkermål omkring Frederikshavn kan med lethed nås med en RIB-båd eller en jolle. Her er der mulighed for lette og behagelige dyk dem der har lyst til det.

5 Nord på ved Grenen kan der på vestkysten med fordel bruges gummibåd til de mange lægtvandsvrag, RIB-båd vil her være meget omkostningsfyldt at runde Grenen med, og der er ingen slæbesteder på vestkysten. Til de dybe vrag; Rødspættevraget og Faros er man nødt til at anvende kutter eller evt. RIB. På østsiden af Grenen ligger de mest dykkede vrag, og Flakket, fra 5,5 til 16 sømil ude i havet. Disse afstande egner sig bedst til kutter eller en stabil RIB-båd med udgangspunkt fra Skagen. Går turen til Sverige eller Norge vil Skagen også være det bedste udgangspunkt, fordi der her spares 2 timers sejlads på både ud og hjemtur. På disse ture til vore nabolande er en kutter den billigste og hurtigste løsning. Der er altid en vis afgang fra klubberne, p.g.a. alder, vigende interesse og fraflytninger. Derfor er klubbernes overlevelse afhængig en stadig til- strømning af nye dykkere. Vi må, og skal, indmelde et vist antal hvert år, ellers ophører vi med at eksistere. Der er to CMAS-instruktører i Skawdyk. Der er 1½ CMAS-instruktør (snart 2) i FSK. I Koraldyk er der ingen instruktør. Her indmelder PADI-uddannede dykkere fra centrene i Aalborg og ferielandene sig ofte. De aktive instruktører vånder sig hvert år under arbejdsopgaverne med at uddanne nye dykkere. Det selv om FSK har afkortet uddannelsen betydeligt, og først starter i svømmehallen i januar måned. Overordnet synes en fusion, eller et tættere samarbejde at ville kunne resultere i følgende: Frederikshavn: En RIB-båd og en jolle eller en mindre glasfiberkutter. Skagen: En tidssvarende kutter med gummibåd, en RIBbåd og en gummibåd.

6 Det er altså muligt at afhænde et antal ressource krævende fartøjer og stadig bevare de samme muligheder for aktiviteter. Muligheden for et samarbejde mellem de fire instruktører ligger også lige for. Hvorfor der endnu ikke er aftalt et samarbejde og en fordeling af opgaverne forstår jeg ikke. En mulighed kunne være at lave den praktiske uddannelse i Frederikshavn Svømmehal og den teoretiske i de gode klublokaler i Skawdyk. Den praktiske uddannelse kunne være en kombination hvor der skiftes imellem dyk på vestsiden af Grenen i østenvind, og ved Frederikshavn og Hirsholmene i vestenvind. Når de nye får lidt mere hår på brystet, kan de kaste sig ud over vragene øst for Skagen. Men det selvfølgelig kun en sensommerballon - skudt op af en med sommerfugle i hovedet Så glem det bare igen... Eller deltag i debatten hen over efteråret. Set lidt lidt fra oven Bestyrelsen imod forslag om fusion Bestyrelsen har for en tid siden drøftet tanken om fusion med andre klubber, f.eks. Skawdyk. På det tidspunkt var det en enig bestyrelse der afviste tanken. Nu lufter John Andersen tanken igen vi lever i en tid med demokrati og ytringsfrihed derfor er John Andersens artikel selvfølgelig velkommen i bladet, ligesom alle andre medlemmer har lov til at lufte deres ideer. Men der skal ikke være tvivl om følgende: Bestyrelsen har ingen planer om en fusion med andre klubber, hverken med Skawdyk eller Koraldyk. Vi har en fantastisk klub med utrolig mange muligheder. Der er formentlig ingen klubber i landet der er så godt udrustede som Frederikshavn Sportsdykker Klub, vi har Anna Bang som er selve livsnerven i klubben som kan klare det hele, små korte ture og lange togter, alle muligheder er åbne. Vi har Obelix som kan klare de Skrevet af bestyrelsesmedlem Charlotte Thomsen små ture, vi har gummibåden som kan klare stranddyk, hvis der er nogen der får den ide så intet er umuligt. Ydermere har vi samarbejdet i Nordjylland som gør det muligt til enhver tid at dykke, både fra vestkysten og fra Skagen, så de begrænsninger der måtte være i mulighederne for at dykke, de er alene hos det enkelte medlem. Selvfølgelig er det en besnærende tanke at kunne rationalisere nogle opgaver, den tanke er også værd at arbejde videre med, men det må ikke være på bekostning af miljøet i klubben, herunder Anna Bang og til dels også Beddingen. Når vi ser hvor mange medlemmer der rent faktisk benytter muligheden for at køre til Skagen for at dykke, så er det ganske få. Det vil nok ikke blive mange flere, selvom vi fusionerede, tilbage er så jolle

7 eller RIB dyk fra Frederikshavn og det kan simpelthen ikke bære klubben. John skriver, at alle dykkermål fra Frederikshavn kan nås med RIB eller jolle, bestyrelsen tror bare ikke den er den måde klubbens medlemmer ønsker at dykke på. RIB dyk er hurtigt ud og hurtigt hjem men for bestyrelsen er turen frem og tilbage en meget væsentlig del af dykkerturene. Det kan man kalde magelighed men sådan ser bestyrelsen det ikke vi ser det som fred og ro i en stresset hverdag, kammeratskab og socialt samvær. Det ville man ikke kunne fastholde i en Rib båd der tonser derudaf med 30 knob. Vi har samarbejde med de øvrige klubber, bl.a. omkring ture og uddannelse, hvor vi allerede i dag hjælper hinanden, det kan vi fastholde og sikkert også udbygge og dermed sikre en bedre udnyttelse af de gode kræfter der er i klubben, som tingene er i dag, så er det den retning bestyrelsen ønsker at arbejde i. Men som vi skriver så er det en demokratisk klub, så hvis flertallet ønsker fusion, så står det naturligvis flertallet frit for at gennemføre sådanne tanker, men det bliver ikke med den siddende bestyrelse på nuværende tidspunkt. Tingene udvikler sig, så måske engang men så vi tage det til den tid. Men indtil da vil vi naturligvis lytte til hvad medlemmerne fortæller os. Sidst men ikke mindst, så vil bestyrelsen godt sige tak tak til dem der hjælper til med Anna Bang, uddannelse, Obelix, værftet og meget meget mere. Uden jer kan vi ikke overleve. Og vi tror på jer vi tror på, at i også i fremtiden vil hjælpe os med de mange opgaver der følger med at have så fantastisk en klub, som den vi har i FSK. På bestyrelsens vegne Hermed er bolden givet op til en god snak om dykningens fremtid i den nye Frederikshavn kommune. Der er stærke følelser på spil, men lad den blive god, rolig, konstruktiv og positiv! 5 NYE YACHTSKIPPERE Lars Dybdal John Andersen Bent Sørensen Knud C. Larsen Finn Sørensen TILLYKKE TIL DEM OG FSK!

8 Tekst og foto af John Andersen Igen i år har klubben brug for bassinvager for at vi kan få lov til at bruge svømmehallen. Bassinvagter skal trænes i førstehjælp og efter bestået prøve godkendes af svømmehallen- Sidste år var følgende vagter: Chris Erik Sven Åge Jacob Johnny Bent John Mads Maiken Christine I år kan du også deltage hvis du er 18 år og har bestået den teoretiske og den praktiske prøve. Alle der vil være bassinvagt har adgang til træning i svømmehallen i både klubtid og offentlig åbningstid! Førstehjælps kursus for bassinvagter Tirsdag den 18. september 19:00-21:00 hos John Andersen Ryetsvej 29 Frederikshavn Deltag i en hyggelig aften med gennemgang af førstehjælpen og lidt praktisk træning. Så er du næsten sikker på at bestå den teoretiske prøve. Jeg giver kaffe lidt brød og måske en enkelt. Der er praktisk prøve tirsdag den kl. 19:00 Tilmelding senest scandyk@sport.dk

9 5 NYE YACHTSKIPPERE Hold da kæft hvor var du længe inde ved sensor! Hvordan gik det? Hvad spurgt han om? Var det hårdt?... Får du lov at gå videre til den mundtlige prøve? Af John Andersen Allerede for to år besluttede Dykkersamarbejde Vendsyssel, at forsøge at starte et yactskipper kursus. Jeg fik opgaven, men det første år lykkedes det kun at samle 5-6 personer der ville være med, så kurset måtte opgives. Sidste efterår lykkedes det så, at samle næsten 20 interesserede til kurset. De kom fra Nordjysk Sportsdykkerklub, museumskibet Klitgaard, spejderskibet Fie, Skawdyk, nogle private, og så 5 fra F r e d e r i k s h a v n Sportsdykkerklub. Sådan lød det mellem aspiranterne udenfor eksamenslokalet den 11. og 12. juni. På de to dage blev det afgjort, om et halvt års arbejde på omkring timer om ugen var spildt, eller ville bære frugt. Ved kursets start var vi omkring personer, men da kursets omfang gik op for deltagerne, faldt der flere fra, og snart var vi kun 8-10 tilbage. Godt så, sagde Dan Fribert, der var vores underviser, og så gik vi i gang lige efter nytår To dage om ugen, lektier der skulle forberedes mellem mødedagene; mandag og onsdag fra til Carsten V. Jensen stod for de økonomiske aftaler med kommunen, som lovede helt op til 80% tilskud til uddannelsen. Men det var ikke uden bæven Michael Hansen underviser Bent Sørensen i maskinbetjening på Anna Bang. Foto: John Andersen at vores kasserer Niels Hansen, og vi andre, kastede os ud i udgifter til bøger, kort m.m. Prisen pr. skipper rækker vel op omkring kr. alt inkl. En samlet udgift på omkring er ikke at spøge med. Før eksamen fik vi at vide, at vi kun havde et spillerum på én fejl. Ved 2 fejl er i dumpet! Der er normalt en dumpeprocent på føj for den lede! Det blev ikke bedre af, at der få dage før vi skulle prøves kom besked om, at der på et hold i Randers var 100% der dumpede og 60% på et i Aalborg.

10 Formand, Erik Pedersen, underviser Finn Sørensen i sejlads med Anna Bang. Foto: John Andersen Lad os være helt ærlige. Ingen af os slap gennem eksamen uden at begå fejl. Hørt på eksamensdagene: For pokker da. Hvordan kunne den smutte for mig? Det er sgu da også rigtigt nu husker jeg det. Der kom jeg sgu til at svede. Åh-ja! Det er longflash og ikke quickflash for hulen da! Men det lykkedes bemærkelsesværdigt nok for alle 5 FSKskipper-aspiranter at bestå. Det kan skyldes at Dan Fribert var rigtig god og tålmodig til at underviser, og det kan også skyldes, at vi der var med gjorde en ihærdig indsats. Lad os bare sige at det var en god fælles indsats der gav et positivt resultat. Tillykke til alle og tak for indsatsen til Dan Fribert. Det var så det teoretiske. Nu mangler der en masse øvelse og rutinesejlads, inden 4 af de nye skippere er klar til solosejlads. Udnævnt skipper på afbud Anholt turen var planlagt lang tid i forvejen. Der var tilmeldte, og skibet var klart. Og så skete det skrækkelige, at Michael Hansen fik nyt arbejde, og måtte melde fra som skipper til turen. Pist væk var et halvt års planlægning, og mange spændte forventninger. Hvad pokker skulle bestyrelsen gøre? Fem nye skippere havde lige fået deres yachtskipper papirer, men var nogen af dem klar til at kunne tage ansvaret for Anna bang? For at blive skipper på Anna Bang har det hidtil været god latin, at en ny skipper sejler med en af de gamle indtil han er fortrolig med skibet. Vi havde et vaskeægte dilemma. På den ene side skulle sommertogtet nødigt gå i vasken. På den side havde vi ikke en godkendt skiper, der kunne sejle. Joo, der var jo godt nok han den tossede skawbo, som påstod at han igennem de sidste 10 år havde sejlet med en lignende kutter, men kunne han? Og kunne man stole på ham? Bestyrelsen var ikke helt tryg ved det, men tog dog chancen, og udnævnte John Andersen til skipper på baggrund af hans erfaringer med med at sejle Skawdyks kutter Oberon. Turen til Anholt blev p.g.a. vejret i sidste øjeblik ændret til en sverigestur. Det var heldigt, for den svenske skærgård er et af de farvande John har sejlet tyndt igennem de sidste mange år. Med ny skipper og tre nye aspiranter i træning gik turen til Smögen, Lysekil og Marstrand. Det blev en succes og god træning for alle. Vores A n n a Bang kom hjem i god behold. Ny skipper, John Andersen

11 Johnny Hydén Forår 2008 Planlægningsmøde torsdag den 24. januar kl på værftet. Onsdag den 19. marts Torsdag den 20. marts Fredag den 21. marts Lørdag den 22. marts Vi tager færgen Hirsthals- Kristiansand Der bookes kahytter om bord dyk på Seattle m - derefter køres der til Flekkefjord, hvor vi fylder luft på brandstationen og overnatter i en hytte i Flekkefjord dyk på Gudrun m + et andet dykkemål, hvorefter der køres til Stavanger Sportsdykker klub, hvor der overnattes til lørdag. Evt. blive i Flekkefjord Naturdyk ved Stavanger eller i Flekkefjord. Derefter køres til Kristiansand for hjemsejlads Kristiansand- Hirtshals.

12 Norgestur foråret 2008 Hvis der er interesse for det, synes jeg vi skal besøge nogle af Norges mange gode dykkermål. Her følger et forslag til en tur i påsken 2008 til det sydlige Norge. Gummibåd medbringes på trailer. Pris eksempel ved 8 personer: 1740,- for bil med trailer og 2 personer i 2 sengs kahyt på udtur 1110,- varevogn + 2 personer i kahyt på udtur 1180,- for alm. bil + 4 personer i kahyt på udtur Dvs. ca. 500 kr. pr. person for færge. Dertil skal lægges udgifter til overnatning, benzin (ca. 200,-), mad (ca. 500,-) og luftfyldning (ca. 4X50 kr. for et flaskesæt). Samlet pris ca. 1400,- excl. overnatning. Overnatningen er usikker m.h.t. pris men en samlet pris på 2000,- inkl. overnatning regner jeg for realistisk. Deltagerne skal selvfølgelig tages med på råd. Derfor er der planlægningsmøde om turen torsdag den Johnny Hydén 24. januar kl på værftet. MS Gudrun i Flekkefjord. Dybde meter. Der er intet at se dybere end 39 meter og kan også dykkes på 33 meter. Alle kan være med. Vraget er meget lettilgængeligt, da det ligge 100 meter fra land og er afmærket. Et flot vrag, som er næsten intakt med to meget flotte skruer. Som regel er der god sigt og store fisk på vraget. Seattle ved Kristiansand Dybde meter. Vraget kan dykkes på meter, hvis man kan nøjes med at se agterstavnen. Sigten er som regel god meter Der er flere andre dykkermål i nærheden af Seattle til dyk nr. 2 eller som alternativ. Stavanger Vandet omkring Stavanger vrimler med gode naturdyk og enkelte vrag. Vi søger nærmere oplysninger hos Stavanger dykkerklub.

13 Sommertogt til Sverige Af Johnny Hyden. I skulle sejle til Anholt, og så ender vi i Sverige, det kan man da kalde noget af en fejlnavigation. Foto: Johnny Hydén I skulle sejle til Anholt, og så ender I i Sverige, det kan man da kalde noget af en fejlnavigation. Det Yachtskipperkursus er vist ikke meget værd Det var meldingen, da Bents kone, Ingelise (hende med de gode kager), ringede. Sandt nok! Turen til Anholt var planlagt i detaljer, men i sidste øjeblik sadlede vi om og lagde kursen mod Sverige på grund af vejret, som ikke rigtig kunne bestemme sig. Med på turen var nyuddannet skipper, John Andersen og ikke mindre end tre skipperaspiranter: Bent Sørensen, Finn Sørensen og Knud- Kristian Larsen. Det siger vel sig selv, at der blev vendt mange navigations-overvejelser i styrehuset på denne tur. Ingen kunne klage på skippernes evner til at føre skib, det var upåklageligt. Foruden skipperne deltog Jan Christensen, Brett Yanz, Chris Jørgensen, Svend Olesen, Michael Larsen (Nordjysk) og undertegnede. Vi styrede fra Frederikshavn resolut efter Smögen ved Kungshamn, og efter 8½ times sejlads i pæne bølger kunne vi lægge os for anker i naturhavnen uden for Smögen. Så var det ellers i køjerne i højt humør med store forventninger til morgendagens dykninger. Den friske vind lagde om morgenen en tung dæmper på gårsdagens forventninger: Vi kunne ikke dykke på de mål, som vi håbede på. Men Hollændervigen ved Smögens naturhavn viste sig dog at være et par dyk værd også. Vigen er beboet af adskillige hummere. Ifølge vores yngste

14 Gåsklåvan. Her tog vi en klippevæg-dyk. Ikke umiddelbart meget prangende, men det er altså fascinerende at ligge en halv meter fra klippen og se lodret ned i det mørke dyb, der først slutter 108 meter nede. Det sus man får i maven gør, at man er ekstremt fokuseret på korrekt afbalancering hele tiden. Om ikke andet, så er det god øvelse. Efter aftensmaden blev vi præsenteret for et nyt dykker- Et commandohold fra FSK indtager en svensk skærgårdsø. deltagere var nogle af dem meterstore med kløer som skovle! Alle var nok positivt overrasket over kvaliteten af dette naturdyk. Blæsten løjede af, vi lettede anker og styrede mod Thetis. Godt! Selvom vi ikke kunne se Anholts mange vrag, smagte det her da lidt af fisk. Thetis er et flot, lyst vrag på meters dybde. Trawleren står næsten intakt ret op fra bunden og byder på flot dykning i god sigt. Thetis er klart et par dyk værd. Alle fik sig her et fint dyk. hyggede os gevaldigt efter dagens dyk. Det lykkedes endda at falde hurtigt i søvn på trods af flere potentielle snorkere om bord. De må have taget sig sammen. Har man set John Andersens dykkerfilm, har man også set Hulerne ved Smögen. Det blev det næste dykkermål. Det er et flot naturdyk mellem store klippeblokke, hvor lyset falder smukt gennem hullerne og giver et fantastisk farvespil sammen med de mange fiskestimer, der har søgt tilflugt her. Dykningen er ikke det eneste det handler om på et togt. Det sociale fylder meget, og vi Men, vi kunne jo ikke blive dér for evigt, så vi lettede anker og drog mod Lysekil og Styrmand Bent ved roret.

15 mål ved Lysekil. Sverige besøges hvert år af mange dykkere for se dette. Vi sendte en delegation afsted for at undersøge det, og Brett, Chris, Jan og Michael garanterede, at det er et interessant sted. Fra bredden sænker sig udad en række forskudte terasser nedad i vandet, således at man kan dykke sikkert på valgfri dybde efter erfaring og lyst. På hvert plateau er vegetation og dyreliv forskelligt ligesom ved Lillebælt. Beskrivelsen er ikke detaljeret, men det skyldes, at de fire dykkede i mørke. Det bliver interessant at se i dagslys. Efter al den natur ville vi altså se noget gammelt jern! Ardenia ved Marstrand var et naturligt valg, men igen spillede vejret os et puds. Vi kunne ikke ligge for anker ved vraget men måtte rykke i læ bag klipperne. Dermed var der ingen visuel kontak mellem dykkerskib og dykkested. Sigten var god, men strøm, vind og bølger var hårde, så efter to hold dykkere mistede vi et hold, da de lå på sikkerhedsstop. Ude af syne for gummibådsfører og standby-dykker drev dykkerne længere og længere væk fra dykkestedet. Imens søgte standbydykker efter dem på vraget uden held. Det endte med, at det var folkene på Anna Bang, der fik øje på dem i overfladen. AB lettede anker, satte efter dykkerne men kunne ikke samle dem op i dette vejr. Det kunne gummibåden imidlertid, og efter 15 minutter i bølgerne, kunne et par overraskede dykkere stige ombord på Anna Bang. Efter dette besluttede vi at søge mere beskyttet vand. John Andersen havde hjemmefra meldinger om et helt nyt Skipperaspiranterne Chr. og Bent snakker sejlads. Jan, Johnny, Chris og Svend var dæksmatroser og dykkerledere på turen. vrag Jockes vrag. Det skulle undersøges. Vi fandt det, fik gjort klar til dyk, men hvilken strøm! En dykker kunne umuligt trække sig hen til bøjen, uden den blev trukket hen over bunden surt. Dykning blev indstillet for resten af dagen. Lørdagen sluttede hyggeligt med grillfest og mandehørm. Det var mange røverhistorier der skulle fortælles, og meget gas der skulle fyres af, inden vi søndag skulle sejle hjem. Nogle måtte også på disko for at brænde den energi af, som ikke blev brugt på dykning lørdag. Søndag gik med hjemsejlads. De fleste prioriterede tidlig hjemskomst højst, så dykning på hjemturen blev det ikke til. Til en afslutning vil jeg opsummere, at det var en rigt god tur. Murphy holdt sig, bortset fra Ardenia, på behørig afstand. Det hjælper altså gevaldigt med en god, detaljeret planlægning og forberedelse. Det må vist tilskrives Johns omhyggelighed. Tak for det! Hvad der manglede af dykning blev til fulde opvejet af det sociale ombord. Tilbage er kun at spørge: Hvornår skal vi afsted igen?

16 AKTIVITETSKALENDER Faste tider Frederikshavn Sportsdykker Klub Start: Slut: Sted: Aktivitet Ansvarlig: Tirsdag 19:00 20:00: Hallen Juniorer teori Juniortræner 20:00 21:00 Hallen Junior svømning Juniortræner 20:00 22:00 Hallen Senior Bassinvagt Torsdag 19:00 20:00 Hallen Junior teori Juniortræner 19:00 20:00 Hallen Seniorsvømning Bassinvagt 20:00 21:00 Hallen Junior svømning Juniortræner FSK s medlemmer har fra og med september måned adgang til svømmehallen i ovennævnte tidsrum. Oktober Ingen aktivteter for nuværende November Fre 9. 20:00 22:00 Besøg hos Skawdyk John A December Julefrokost? Nytårsdyk? Januar Ingen aktiviteter for nuværende Februar Lør 9. 09:00 14:00 SKD Førstehjælp for nye John A dykkere i Skawdyk Tors :00 20:00 Hallen Besøg af Skawdyk John A 20:00 22:00 Klubh. Besøg af Skawdyk Alle der vil være bassinvagter har adgang til træning i både klubtid og offentlig åbningstid i september September Tirs :00 21:00 Hos Førstehjælps kursus John A John for bassinvagter Tirs :00 22:00 Hallen Bassinvagt prøve Anette Fre :00 00:00 Kutter Udlejet privat Erik P. Lør :00 00:00 Kutter Udlejet privat Erik P. Søn :00 00:00 Kutter Udlejet privat Erik P.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen Nr. 4-2006 UNDER OVERFLADEN Anders Rask og Anna Bang på togt Se klubbladet i farver på www.annabang.dk Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00 Julefrokost Julefrokost

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

www.annabang.dk GENERALFORSAMLING Fredag den 16. februar 2007 FASTELAVN FLASKEEFTERSYN Fredag den 23.2. og 2.3.

www.annabang.dk GENERALFORSAMLING Fredag den 16. februar 2007 FASTELAVN FLASKEEFTERSYN Fredag den 23.2. og 2.3. Sommertogt 2006, dykning ved Gåsklovan, Lysekil, Sverige. Bent og Poul henter dykkere hjem med gummibåd. Foto: John Andersen Nr. 1-2007 UNDER OVERFLADEN Kølhaling, formand, Erik Pedersen højtryksrenser

Læs mere

www.annabang.dk GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2008 FASTELAVN FLASKEEFTERSYN Lørdag den 16.2. og 23.2.

www.annabang.dk GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2008 FASTELAVN FLASKEEFTERSYN Lørdag den 16.2. og 23.2. Maiken Højrup tager sin tørn som træner for juniorerne, men har da også tid til et smil. Foto: John Andersen Nr. 1-2008 UNDER OVERFLADEN De nye dykkerelever 2007-2008 træner hårdt i svømmehallen. Foto:

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk

Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk Referat fra generalforsamling Torsdag d. 26. februar kl. 19.00 Generalforsamlinger afholdtes på værftet Langerak

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Under Overfladen. Husk. Du kan altid finde os på. www.annabang.dk

Under Overfladen. Husk. Du kan altid finde os på. www.annabang.dk Under Overfladen Husk Du kan altid finde os på w www.annabang.dk Så er Under Overfladen på ude igen. Denne gang med ny redaktør og i nyt design. Og hvorfor så det? John Andersen har takket af som redaktør

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

www.annabang.dk Er dine flasker godkendt? Er de ikke godkendt? Kontakt Finn: Mobil. 61 65 35 25 leneogfinn@oncable.dk

www.annabang.dk Er dine flasker godkendt? Er de ikke godkendt? Kontakt Finn: Mobil. 61 65 35 25 leneogfinn@oncable.dk Nr. 2-2007 UNDER OVERFLADEN Er dine flasker godkendt? Er de ikke godkendt? Kontakt Finn: Mobil. 61 65 35 25 leneogfinn@oncable.dk Alle medlemmer der har fået deres trykflasker godkendt af Finn Sørensen

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007

Frederikshavn Sportsdykker Klub. Læsø, pinsen 2007 Frederikshavn Sportsdykker Klub Læsø, pinsen 2007 Det er fredag d. 25. maj 2007. Vi skal på dykkertur til Læsø. 11 parate dykkere, mad i lange baner og skulle vi snart finde ud af en blind passager: Murphy!

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Nr.: 1-2010. KULTURRAKETTEN d. 19.09 2009. www.annabang.dk

Nr.: 1-2010. KULTURRAKETTEN d. 19.09 2009. www.annabang.dk Nr.: 1-2010 KULTURRAKETTEN d. 19.09 2009 www.annabang.dk 2 Bestyrelsen Referater fra bestyrelsen kan ses på www.annabang.dk Formand Erik Pedersen Sørupvej 374 9830 Tårs Tlf.: 98 95 81 58 Mobil: 30 75 58

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Bestyrelse FSK Udvalg FSK

Bestyrelse FSK Udvalg FSK Nr. 4/2005 Bestyrelse FSK Formand: Erik Pedersen 98 95 81 58 30 75 58 14 Næstformand: Carsten Vinther Jensen 29 93 53 53 Kasserer: Niels Hansen 98 43 45 55 23 45 78 89 Sekretær: Charlotte Thomsen 98 42

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Troels Træben - Skattejagt

Troels Træben - Skattejagt Dette løb er afholdt på en familieweekend med børn i alderen 1-13 år, hvor forældre og bedsteforældre også deltog. Løbet kunne fange specielt børnene fra 3-10 år, de yngre hyggede sig med at være med,

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Sportsdykkerens august udgave 2013.

Sportsdykkerens august udgave 2013. Sportsdykkerens august udgave 2013. Vi tager chancer Skal vi forbedre sikkerheden blandt dykkere, bør vi fokusere på vedligeholdelse af udstyr, manglende træning og erfaring, og chancetagning. Det viser

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 4, 2014 22. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 4, 2014 22. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2013

Generalforsamling d. 23. april 2013 Generalforsamling d. 23. april 2013 Det har været en lidt mærkelig oplevelse at skulle skrive dette års beretning, og jeg har prøvet at udskyde den så længe som muligt, for tidligere år er jeg kommet ind

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at Ekstranummer Oktober 2017 Ved I, hvor dejligt det er at være økonoma på Storedam?... Og ved I, at vi har brug for flere økonomaer? Som alle ved, så skal vi på kursus for at blive stordammer. Når det slutter,

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykker Klub

Frederikshavn Sportsdykker Klub Frederikshavn Sportsdykker Klub UNDER Nr. 2 / 2006 OVERFLADEN Indlagt rivud-liste med klubbens udvalg Torsdag 18.05. kl- 20.15 kan du være med til planlægning af Sommertogt! Brett har taget hul på årets

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere