Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK)."

Transkript

1 HB-møde den 16. januar 2010 på Hotel Ansgar, Odense Deltagere Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Fritz Bennedbæk (FB) Lars Juul (LJ), Anne Mette Lynge (AML), og Kim Kristoffersen (KK). Jan Stilling (JS) Afbud. FB Deltog indtil kl Referent (KK) 1. Underskrift af diverse referater fra FU og HB Ingen 2. Nyt fra BHR Orientering fra LJ. Udtagelsesreglerne for SPH DM, skal op til overvejelse grundet en utilsigtet tilmeldingskultur. Repræsentantskabsmødet. Alle der er på valg fra BHR, stiller op igen. Begynder turneringen bliver aflyst i 2010, grundet manglende tilmelding i Kursus i undervisningsteknik, vil blive påbegyndt i 2010 Materiale vedr. figurant arbejde er færdigt og ligger klar som pensum for figuranter (LJ rundsender). BHR ønsker, at genoptage tiltaget med hundeførermøder som skal afholdes i LD-regi. DM 2011 skal afholdes i Kreds 30 Sag vedr. medlem BHR indstiller til HB, at medlem orienteres om moral og etik ved deltagelse ved prøver. Ved gentagelse, vil deltagelse i officielle arrangementer blive taget op til overvejelse. Et andet medlem får ligeledes en henstilling om, at opføre sig korrekt og blive ved prøve til afslutning. Beskrivelsen af den danske dommeruddannelse, er blevet oversat til tysk. For at forhindre manglende udenlandsk forståelse, for de danske bedømmeres niveau. Dette er gjort på anmodning af FCI og SV. BHR indstiller medlem som mentalbeskriver, HB bakker op om dette. BHR vil arbejde frem imod en videre uddannelse af dommerne i Der er nedsat et udvalg med Helle Priess, Per Svoldgaard og Lene Carlson, som deltager på førstkommende BHR-møde for igangsættelse. EM spurgte om familiehundeudvalget. Udvalget er integreret under andre aktiviteter, men bruges ikke. Derfor slettes udvalgets konto fremafrettet. HB var enige i dette. De afsatte midler bruges i stedet til Hundekørekort.

2 EM foreslog at der blev lavet et film til hjemmesiden fra DM BHP 3, 2010, analog med HAS filmen som nu er lagt ind. EM har talt med John Torsvik om muligheden, dette kunne godt lade sig gøre. HB fandt forslaget som et godt tiltag og godkendte oplægget. EM arrangerer det videre forløb, gerne med en fra BHR. 3. Nyt fra AR FB, har haft møde med DKK s direktør Jens Glavin. Mødets formål var at drøfte om DKK kunne anvende Schæferhundeklubbens kopistamtavler som originalstamtavler. DKK var ikke afvisende. Grundet en henvendelse fra Schæferhundeklubben omhandlende en utilfredsstillende håndtering af en AD bedømmelse hvor en hund først fik diagnosen 2 og senere diagnosen 0, deltog Jørgen Hindse, Desuden blev en ny formulering af en henvendelse til FCI vedrørende HD drøftet. Sundhedsudvalget har tidligere sendt en ansøgning til DKK om at få bevilget støtte til et projekt til at undersøge omfanget af sygdommen pankreas insufficiens. HB er enige i at det er vigtigt at afdække omfanget af denne sygdom. Schæferhundeklubben har modtaget kr. fra DKK til at dække omkostningerne til analyse af blodprøver. Der vil evt. skulle bruges yderligere penge til denne undersøgelse. FB og EM ser på finansieringen. DKK har godkendt VA præmiering og det vil komme på stambogen fremover, som titlen VA (land) eks. VA(DK) for Danmark eller VA(N) for Norge. Chiplæsere vil blive indkøbt til alle dommere og skal ligeledes kunne købes på webshop. FB giver oplysninger til EM om, hvor vi kan købe til en favorabel pris. EM indkøber. Orientering om tilbud på produktion af kårings cd. SV har meddelt at vi kan få optaget resultater i SID (Schäferhunde Info Dienst) fo 10 pr. arrangement. Det blev diskuteret om det er en ide, at vi deltager i dette tiltag. 3.1 Index FB orienterede om at han har kontaktet DKK for at få én til, at forklare det nye DKK indeks for vores medlemmer. Samtidigt orienterede FB, HB om de problemstillinger der er i det ny indeks. FB har fået godkendt et budget på 7500,- til foredragsholder. Dette indlæg vil blive afholdt på opdrætterseminaret. AR fortsætter sine undersøgelser for at afdække problemstillingerne i den ny indeksberegning. 3.2 Dommerbesætning HAS Dommerbesætning og klassefordeling har været behandlet på FU-møde da den fremlagte besætning ikke umiddelbart kunne godkendes. Oplægget var, at Veteranklasser samt hvalpeklasser 6-9 mdr. skal deltage. Ligeledes indeholdt oplægget tysk dommer til to af Før FB`s indlæg redegjorde KK for det rygte omkrings hans dialog med et medlem om dommerbesætningen på HAS. Det var ikke KK`s hensigt at lægge informationer fra møder og han undskyldte og beklagede at det nu var udlægningen at dialogen. KK oplyste at han ikke havde sat navne på dommerne overfor medlemmet.

3 FB`s bemærkninger var at det ikke var i orden. FB oplyste at der var dødstraf i AR for at lægge oplysninger. Herefter påbegyndte FB sit indlæg: EM kritiserede det sene tidspunkt i mødeforløbet at dette punkt kom frem, når FB kendte dagsorden for HB mødet, besigtigelsen som skulle ske kl med ½ times kørsel dertil. FB orienterede om, at AR forventer at HB respekterer avlsrådets indstilling til nye aktiviteter og dommerbesætning på HAS Herunder brugen af tysk dommer i to klasser. EM redegjorde for FU`s beslutning og indstilling til HB. Der har tidligere været en drøftelse, i forbindelse med det norske og svenske HAS arrangementer, hvor de respektive lande gør brug af tyske dommere, til bedømmelse af brugsklasser og besætning af avlsklasserne. I den forbindelse gik kritikken, fra dansk side på, at det ikke burde være udenlandske dommere, der sætter avlspolitikken for de enkelte lande, men de nationale dommere, i samarbejde med avlsrådet eller omvendt. Det er ikke i orden, at vi gennem året til vores arrangementer, kombi og LD skuer benytter danske dommere og når så vi når til årets største arrangement, hvor avlsarbejdet fra de danske opdrættere fremvises og bedømmes, benyttes udenlandske dommere. Hvis vi benytter udenlandske dommere, må det være fordi vore egne dommere ikke gode nok og det tror FU ikke på, så har udvælgelsen af dommere ikke været i orden. Det er blandt andet med den baggrund, at FU ligeledes er gået ind i denne situation. LC nævnte. Det er på et tidligere dommermøde blevet fastsat, at der kun kan bruges udenlandske dommere til HAS, hvis vi ikke kan besætte klasserne med danske dommere. Det er her ikke tilfældet. EM nævnte: Det er avlsrådet og de danske dommere,der står for avlspolitikken og har ansvaret herfor også overfor HB i Schæferhundeklubben for Danmark, på godt og ondt, ellers giver det ingen mening. Avlsrådets oplæg kan derfor ikke få FU`s tilslutning. LC mener at Danske dommere skal dømme HAS. Det vil være et dårligt signal, at sende til vores danske dommere at tage en udenlandsk dommer ind til HAS. FB argumenterede, at en tysk dommer sagtens skulle kunne orientere sig i forhold ti det danske materiale. Specielt da den dommer, der var tale om havde to arrangementer i Danmark inden HAS FB orienterede, at forslaget naturligvis er gennemtænkt. FB har netop valgt ikke at dømme på HAS 2010 men kan være til rådighed for den tyske dommer for at videregive faktuelle oplysninger om hundematerialet. Her supplerede EM med at så kunne FB selv dømme brugsklassen KK orienterede om, at han var gjort opmærksom på, at AR var meget utilfreds og HB kunne forvente et svært repræsentantskabsmøde. KK tager klar afstand fra, at AR tror, at AR kan true sin vilje igennem i HB. Dette afspejler i KK s verden, en manglende forståelse af reelle kompetencer og beføjelser i AR. FB understreger, at han er den officielle kontakt til AR. FB beder om, at det sidste årti helst skal afsluttes i ro og fred. Så FB forventer at HB accepterer AR s ønsker.

4 LJ pointerede, at det ikke er i hans ånd, at der bruges udenlandske dommere til officielle danske arrangementer og kunne derfor ikke bakke dette op. AML var enig heri. HB beslutter. Veteran klasserne skal IKKE deltage på HAS. 6-9 md. Hvalpe deltager på HAS. Dommerbesætning: Brugs hanner Rene Jørgensen Tæver Poul M Ung han. F. Bennedbæk Ung Tæve Michael Lumbye Yngste han F.Bennedbæk Yngste tæve F. Andresasen 9-12 md. han Pelle Lundquist 9-12 md. tæve Pelle Lundquist 6-9 md. han Anders Friis Jørgensen 6-9 md. tæve Anders Friis Jørgensen HB kræver, at der bruges danske dommere, LC dømmer m/k. Den ovenstående dommer besætning er HB s forslag. Er der ændringer, som skal foretages, skal AR koordinere det med HB inden offentliggørelse. Retningslinjer for besættelsen af danske arrangementer bliver taget op på møde med begge råd efter repræsentantskabsmødet. For at udarbejde klare regler for fremtiden. HB er ærgerlige over, at AR ikke har givet HB andre muligheder en at overtage denne beslutning. 4. Opdrætterseminaret 4.1 Hvem deltager, kørselsafregning, emner foredragsholdere mv. På baggrund af en henvendelse fra AR (Karsten Sonne), ønskes retningslinier for refundering af kørsel til HB, AR, BHR og dommere i forbindelse med opdrætterseminaret, præciseret Som nævnt tidligere vil der være et indlæg om det nye HD index på seminaret.. Dagsordenspunktet RSV er med for at orientere om Schæferhundeklubbens holdning til denne forening. HB skriver til AR vedr. godtgørelse for deltagelse. LC skriver til Karsten Sonne. FB-LJ skriver til rådsmedlemmer og dommere 5. Fælles besigtigelse af ejendom. ( Fritz Bennedbæk deltog ikke i besigtigelsen skulle til begravelse hos Erik Lassen) Sekretariatet deltog i besigtigelsen af den ejendom som FU havde fundet frem til og efterfølgende tog HB en debat omkring evt. nye forhold for sekretariatet. EM orienterer at de to primære grunde til køb af ejendommen, dels, at investere klubbens midler fornuftigt. Samt, at sekretariatet rent teknisk, ikke ville kunne klare et tilsyn fra arbejdsmyndighederne. Investeringsforslaget har været vendt med revisoren, der kunne bifalde dette som et godt tiltag og at hans oplysning måtte videregives til HB.

5 HB var enige om, at de tiltag der er nødvendige for at skabe en stor fleksibilitet, i forhold til sekretariatet, vil blive iværksat. Et enigt HB, (incl. JS og FB, som har godkendt købet via mails) godkendte forhandlingerne om og køb af ejendommen som vil finde sted senest 4/ Sekretariatet KK forslår, at numre kommer foran emner i mails. Sekretariatet vil forsøge at huske det i fremtiden. HB og rådsmedlemmer bør henvise til journal numre i mails. Samtidigt bør det være sådan at man tydeligt skriver når noget skal journaliseres. 7. HB sager, samt sager overført fra FU 7.1 Lovforslag til repræsentantskabsmødet Forslag om lave toårige budgetter. Forslag om, at reglerne for stemmeberettigede ved ekstraordinære generalforsamlinger bliver rettet. 10 tilføjes, at stemmeberettigede og valgbare er medlemmer med 3 måneder anciennitet. Den nuværende regel om, at man kan stille op til poster uden at have stemmeret, er ikke logisk for HB. Der er flertal for dette i HB. HB 71/09-6 til 15 Kreds sag og karantæne til medlem. Sagen fra kreds om medlems karantæne, HB fastholdt beslutningen. HB 83/09-4 VS: Kredsens oplysninger på Hovedklubbens hjemmeside Tages med på næste HB-møde BHR 18/09-5 Sag vedr. brugsprøvedommer aspirant. FU bakker op om BHR, men sagen videresendes til HB for gennemgang. HB bakker op om BHR beslutningen. 8. Økonomi Økonomi - budgetter 2010/11 EM orienterede om de forskellige posters indhold og fremskrivninger. HB godkendte budgettet. Note 13 ændres fra familieudvalg til hundefører kørekort. 8.2 Regnskabs afslutninger af arr. afstemninger og bilag

6 Regnskab for 2009 og budget for 2010 godkendt 9. Hjemmesiden AML undersøger muligheden for, at lave et flashdrive på hjemmesiden. AR har ubesvarede spørgsmål fra oktober. HB beder om en forklaring fra AR på dette. Brevkassen. Svar direkte til spørger journaliseres i sekretariatet. Referater for alle råd og udvalg skal fjernes så der kun ligger et år historisk. 9.1 Gældende bestemmelser + love Skal gennemses og rettes så ting der bliver bestemt også bliver skrevet ind. 9.2Hjemmesiden + Intranet Ensartethed for valg af: Skriftetype på alle dokumenter, som oploades til hjemmesiden Dokument betegnelse AML sørger for ensartethed og regler for valg af typografi. 9.3 Fra IT-udvalget: Talte om benævnelsen af mødeindkaldelser og referater Skal gøres mere datavenlig og standard for alle råd og udvalg. Dato(år-mrd-dag) efterfulgt udvalg og hvad (ingen punktum, ingen bindestreg og igen mellemrum i filenavnet) Forslag at dette starter fra årsskiftet 2010: Eks: _IT_indkaldelse _IT_referat _IT_referat_intern Verserende sager: (år-udvalg-løbenr- version) Eks: 2010HB01_ BHR01_ AVR01_01 AML sørger for ensartethed og regler for valg af typografi.

7 10 Eventuelt 11 Næste møde

HB ønsker at Jan Stilling og Anne Mette Lynge genvælges. Jan Stilling som medlem og Anne Mette Lynge som sekretær.

HB ønsker at Jan Stilling og Anne Mette Lynge genvælges. Jan Stilling som medlem og Anne Mette Lynge som sekretær. Dagsorden HB-møde 07-03-2010. Fjeldsted Skovkro. Deltagere Lene Carlson(LC), Erling Mortensen(EM), Jan Stilling(JS), Anne Mette Lynge(AML), Lars Juul(LJ) Frits Bennedbæk(FB) og Kim Kristoffersen(KK). Referent

Læs mere

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør.

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Deltagere Lene Carlson(LC), Fritz Bennedbæk(FB), Lars Juhl(LJ), Kim Kristoffersen(KK), Henrik Jeberg(HJ), delvist

Læs mere

Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent)

Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent) Dagsorden for HB-mødet den 4. november 2010 i Hundehuset Deltagere: Gordon Steffensen, Per Frost, Jan Stilling, Erling Mortensen, Lars Juhl, Anne-Mette Lynge og Lene Carlson (referent) 1. Godkendelse og

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. juni 2012 Tilstede: Poul Meineche, Fritz Bennedbæk, Bent Andersen, Per Christiansen, Sanne Lund, Rene Jørgensen, Per Svoldgaard og Lise N Drudgaard. Referat: Per

Læs mere

Ad Notam DKK 19/09-1 Revideret udgave af reglement for uddannelse af eksteriørdommere, Ad Notam

Ad Notam DKK 19/09-1 Revideret udgave af reglement for uddannelse af eksteriørdommere, Ad Notam Dagsorden FU-Møde 02/07-2009 Deltagere. Lene Carlson (LC), Erling Mortensen (EM), Kim Kristoffersen (KK) referent. Anne Mette Lynge (AML) deltog som observant. DKK DKK 11/09-5 Hundens Dag i Tivoli., Kim

Læs mere

Brugshunderådet Dagsorden / referat

Brugshunderådet Dagsorden / referat Brugshunderådet Dagsorden / referat Mødedato: 3. september 2009 Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Alan Brettschneider (AB), Berith Andersen (BA), Birthe Neumann (BM), Erik Ahrends (EA), Hanne Boe (HA),

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart

Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Referat af HB-møde den 29. marts 2007 kl. 18.00 Hotel Comwell, Karensmindevej 3, Middelfart Tilstede: Referent: Karin Christiansen (KC), Allan Chr. Andersen (ACA), Bent Andersen (BA), Jørgen U. Sørensen

Læs mere

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion.

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Dagsorden: 10:00 10:30 Ankomst og kaffe/rundstykke 10:30 11:00 Velkomst og generel orientering, v/landsformand Poul Meineche 11:00 11:30

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 4.12.2016 Referat HB-møde onsdag d. 14. december 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C

Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Repræsentantskabsmøde 25. marts 2012 Marienlyst Centret, Windelsvej 138, 5000 Odense C Velkommen ved Landsformand Poul Meineche Der blev afholdt 1 minuts stilhed for afdøde medlemmer Hædring af nye æresmedlemmer:

Læs mere

AVLSARBEJDET FREMOVER

AVLSARBEJDET FREMOVER AVLSARBEJDET FREMOVER Kennel Friis E. Friis Mikkelsen El-vej 13, Seest dk 6000 Kolding (45)61 66 83 03 ejfriism@gmail.com 1 Kennel Friis v/ Ejvind Friis Mikkelsen El - vej 13, Seest, DK 6000 Kolding Tlf.

Læs mere

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 11.04.2016 Til stede: Poul Meineche (PM), Peter Malta Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem Schæferhundeklubben`s nye avlskåringssystem Fra 01.01.2015 indføres der i Danmark 2 måder at få avlskåret sin hund. * Dansk model, godkendt i alle FCI lande (undtagen Tyskland, heller ikke for en 2- årig

Læs mere

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar.

4) LD skuer og HAS 2017 Kreds forespurgt vedr. afholdelse af HAS 2017 afventer svar. Dagsorden avlsrådsmøde d. 1 juli 2016 kl. 16:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby (med på telefon), Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. Leif Jørgensen gik kl.

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion

Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Formandsmøde d. 3.2.2013 kl. 13.00 17.59 på Vejle Stadion Dagsorden: 12.30-13.00: Ankomst og let fortæring 13.-13.30: Velkomst og generel orientering om Schæferhundeklubben. 4.-15: Gennemgang af handleplanernes

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde onsdag d kl på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde onsdag d. 20.9. 2017 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Peter M. Larsen (PML), Vivi Gilsager (VG), Lena Pichler (LP), Tina Nørgaard (TN),

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Referat fra møde mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Dato: Torsdag, den 27. juni 2019 Tid: Kl. 17.00 Sted: Fjelsted Skov Hotel & Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere

Læs mere

2) HAS 2016 Evaluering brev fra kreds 84.. Et godt arrangement, og vi syntes at det var i gode rammer, god stemning, og mange gode hunde.

2) HAS 2016 Evaluering brev fra kreds 84.. Et godt arrangement, og vi syntes at det var i gode rammer, god stemning, og mange gode hunde. Dagsorden avlsrådsmøde d. 28 august 2016 kl. 11:00 i Silkeborg Deltagere: Susanne Karlsen, Michael Lumby, Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen & Lena Pichler Bjerre. 1) Ref. fra to sidste møder underskrevet.

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer. Referat Repræsentantskabsmøde søndag d. 22.3.2015 "Huset" Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Landsformand Poul Meineche (PM) bød velkommen og bad forsamlingen holde et minuts stilhed for afdøde medlemmer.

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl

Referat. Bestyrelsesmøde nr. 9 den i mødelokalet ejendomskontoret Kl Bestyrelsesmøde nr. 9 den 21.06.2018 i mødelokalet ejendomskontoret Kl.19.00 22.00 Til stede Anne-Marie Bøttger (AMB), Birthe Y Nielsen (BYN), Thomas Rasmussen (TR)(indtil pkt. 5), Lasse Wilson (LW), Lars

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun.

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. 02. Til stede var Horsens, KA, KAK, Avedøre, Silkeborg, Ålborg, Århus, Randers, Viborg, Slagelse,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup.

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Der var 29 lejligheder repræsenteret, heraf en ved skriftlig fuldmagt

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel

Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. november 2007 kl.: 18:00 på Mørupvej 2, 7184 Vandel Deltagere: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP Svend Due, SD Henning

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand Linda Lundh

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE.

Referat, Konvent 13. Punkter. VIA- DSR, VIA University College 1. - d. 18/1-2013 AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE. VIADSR, VIA University College 1 Referat, Konvent 13 d. 18/12013 Punkter AD 1. VALG AF ORDSTYRER, REFERENT OG 2 STEMMETÆLLERE AD. 2 VIA-DSR S ÅRSBERETNING VED FORMAND OG NÆSTFORMAND AD. 3 BEHANDLING AF

Læs mere

Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009

Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009 Nyt fra Avlsrådet no. 1, marts 2009 Forord Når foråret melder sin ankomst, markerer det samtidig starten på alle de aktiviteter der sættes i gang. Ikke fordi der har været stilstand, men det er nu engang

Læs mere

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 21.8.2016 Referat HB-møde torsdag d. 8. september 2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Til stede: Poul Meineche (PM), Peter M. Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Tandlægernes Nye Landsforening

Tandlægernes Nye Landsforening Tandlægernes Nye Landsforening Forretningsorden for hovedbestyrelsen Kap. 1 Hovedbestyrelsens beføjelser.1 Hovedbestyrelsens ansvar.2 Prokura m.m. Hovedbestyrelsen forestår den overordnede ledelse af foreningen.

Læs mere

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013 Nyt fra formanden - Vivi Gilsager Ved repræsentantskabs mødet i marts, valgte klubben et nyt BHR, hele rådet var fuld af energi og vilje til at gå i gang med arbejdet. Desværre er formanden for rådet (Per

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Siden sidst fra Lena HAS 2017 evaluering

Siden sidst fra Lena HAS 2017 evaluering Dagsorden avlsrådsmøde d.06 oktober 2017 kl. 17:30 Skanderborg kreds 65 Deltagere: Irene Thygesen, Michael Lumby, Jeanne Granslev Rafn, Leif Jørgensen (afbud) og Lena Pichler Bjerre 1. Siden sidst fra

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Nyhedsbrev august 2009

Nyhedsbrev august 2009 Nyhedsbrev august 2009 Kære medlemmer Ja, så er sommerferien i kreds 38 slut, og holdtræningen starter op igen torsdag d. 13. august kl. 19.00. Jeg håber, at rigtig mange hundeførere, gamle såvel som nye

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere