Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Gutfeldshave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Gutfeldshave"

Transkript

1 Hørsholm Kommune Rapport Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Gutfeldshave 25. oktober 2012

2 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det anmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Gutfeldtshave. Der er aflagt såvel driftsorienteret som personorienteret tilsyn. Det personorienterede tilsyn dækker 2 beboere, som har Hørsholm Kommune som handlekommune. Under hvert fokusområde er der anført en konklusion ud fra følgende kategorisering: 1. Ingen bemærkninger 2. Få og mindre væsentlige bemærkninger 3. Enkelte væsentlige bemærkninger 4. Flere væsentlige bemærkninger Tilsynets gennemførelse Der er gennemført anmeldt tilsyn i bofællesskabet Gutfeldshave torsdag den 25. oktober 2012 mellem kl Tilsynet er gennemført af s konsulent Dorte Madsen, herefter kaldet tilsynet. Bofællesskabet har 6 boliger. Siden sidste års tilsyn er 1 beboer flyttet ud og klarer sig i egen bolig uden bostøtte. Denne plads er genbesat med ny beboer. En beboer er afgået ved døden under hospitalsindlæggelse. Der er pt. en ledig bolig i Gutfeldshave Ved tilsynet deltog de 2 beboere, som har Hørsholm Kommune som handlekommune, 3 medarbejdere samt botilbuddets leder. Herudover mødte tilsynet og talte med2af de 3 øvrige beboere. Følgende er resultatet af gennemgangen af de aftalte fokusområder for tilsynet. Socialpædagogisk bistand og indsats Dette fokusområde omhandler det personorienterede tilsyn og dækker således forholdene for beboere, som har Hørsholm Kommune som handlekommune. Gutfeldshave har 2 beboere, hvor Hørsholm Kommune er handlekommune Tilsynets gennemgang af ydelserne til disse 2 beboere baserer sig dels påbeboernes egne udsagn til tilsynet, dels på interviews med de 3 medarbejdere og endelig ud fra tilsynets gennemgang af det skriftlige journalmateriale. Tilsynet har haft individuelle samtaler med de to beboere, hvor Hørsholm er handlekommune.

3 2 Den ene beboer har boet i Gutfeldshave siden juni måned 2012 og er dermed relativt nyindflyttet. Beboeren fortæller tilsynet, at han har det fint med at bo i bofællesskabet. Beboeren er glad for, at han har muligheden for selv at bestemme, hvor meget han vil være i egen bolig, og hvor meget han har lyst til at være sammen med de andre beboere og gæster udefra i fælleslejligheden. Beboeren udtrykker, at han er tilfreds med den individuelle støtte, han modtager fra personalet i bofællesskabet. Beboeren fortæller tilsynet, at han ønsker at personalet opfordrer ham lidt mere til at komme med ud på individuelle ture til f.eks. museer og andet, som beboeren interesserer sig for. På den anden side fortæller beboeren også, at han er glad for, at personalet ikke presser ham til at deltage i noget, han ikke har lyst til eller kan overskue at deltage i. Den anden beboer har boet i Gutfeldshave i ca. 1½ år, er skrevet op til egen bolig og forventes at fraflytte bofællesskabet, når der kommer en ledig bolig. Det forventes, at beboeren vil kunne klare sig med ad hoc støtte fra bostøttemedarbejderne, når hun flytter i egen bolig. Beboeren fortæller tilsynet, at hun er meget glad for at bo i bofællesskabet og egentlig gerne ville blive boende, selvom hun er klar over, at meningen med opholdet i Gutfeldshave er, at man skal træne til at kunne flytte i egen bolig. Beboeren fortæller, at hun synes, at bostøttemedarbejderne er rigtigt gode til at hjælpe hende og understøtte de behov, hun har for at få råd og vejledning. Tilsynet konstaterer, at der er overensstemmelse mellem de støttebehov, som hver af beboerne fortæller, de har og de ydelser, som er beskrevet i den enkelte beboers pædagogiske handleplan. Tilsynet vurderer, at medarbejderne i bofællesskabet udviser stor pædagogisk indsigt i beboernes individuelle styrker og hjælpebehov. Medarbejderne fortæller, at støtten til de enkelte beboere planlægges og afvikles meget fleksibelt, så der koordineres med f.eks. beboers arbejdstider, døgnrytme mv. De beboere, som tilsynet taler med, bekræfter dette. Tilsynet vurderer, at de beskrevne ydelser og mål for indsatsen i handleplanerne ligger indenfor Hørsholms Kommunes kvalitetsstandard for 107 tilbud. Tilsynet finder, at det skriftlige journalmateriale i form af beskrivelse af beboers ressourceprofil og støttebehov, udviklingsmål i den pædagogiske handleplan og den løbende dokumentation i form af journalnotater med observationer og opfølgende handlinger lever op til kravene for god faglig standard. Der anvendes generelt en meget anerkendende tilgang til den enkelte beboer. Bofællesskabets leder oplyser, at der ikke har været tilfælde af magtanvendelse siden sidste års uanmeldte tilsyn.

4 3 Sammenhæng mellem pædagogisk handleplan og social handleplan Tilsynet vurderer, at der for de to borgere, som har Hørsholm som handlekommune, ses god overensstemmelse mellem den pædagogiske handleplan, som udarbejdes i bofællesskabet, og den samlede sociale handleplan, som udarbejdes af beboerens sagsbehandler i forvaltningen. Medarbejderne oplyser til tilsynet, at de har et tæt samarbejde med flere forskellige relevante samarbejdspartnere i forvaltningen omkring koordination af tilbud til den enkelte beboer. Konkret har der for den ene af de to beboeres vedkommende været samarbejdet omkring opskrivning til anden bolig, bevilling og træning i anvendelse af hjælpemidler, samarbejde med familiesagsbehandler. Den nyindflyttede beboer fortæller, at han på sigt er interesseret i at komme i virksomhedspraktik, skånejob eller lignende. Tilsynet kan anbefale, at bofællesskabet i denne sammenhæng samarbejder med Hørsholm Kommunes Jobhuset, som kan medvirke til afklaring af beboerens ønsker og behov i beskæftigelsesmæssig sammenhæng. Trivsel, aktiviteter, beskæftigelse og socialt miljø Medarbejderne fortæller tilsynet, at der fra 1. november 2012 vil være personale til stede i fælleslejligheden i tidsrummene mandag, onsdag og fredag fra kl , tirsdag og torsdag fra kl til henholdsvis eftermiddagshygge og fællesspisning. Fælleshygge er om tirsdagen også åbent for unge borgere udenfor bofællesskabet, som modtager bostøtte i egen bolig, mens fælleshygge torsdag er forbeholdt bofællesskabets beboere. Fællesspisning er forbeholdt beboerne i bofællesskabet. Personalet har fortsat fokus på at støtte beboerne i at skabe og vedligeholde sociale netværk og fællesskaber. For at give de unge flere kontaktmuligheder har man valgt også at åbne eftermiddagstilbuddet om fælleshygge for de unge borgere, som er tilknyttet bostøtteteamet og modtager bostøtte i eget hjem. Medarbejderne fortæller, at der kommer 1-2 borgere pr. gang til fælleshyggearrangementerne i eftermiddagstimerne. Blandt bofællesskabets beboere deltager 3 fast i fællesaktiviteterne, 1 beboer ønsker kun at deltage 2 gange om ugen og 1 beboer kan kun deltage, når vedkommendes arbejdstider gør det muligt. Medarbejderne oplyser, at man løbende tilpasser tilstedeværelsestimerne i fælleslejligheden (hvor der er personale til stede) og indholdet i fællesarrangementerne i forhold til udviklingen i beboernes behov og ønsker.

5 4 Tilsynet vurderer, at medarbejderne udviser stor fleksibilitet i planlægningen af arbejdstider i forhold til at afstemme disse med beboernes behov, ønsker til aktiviteter og muligheder for at modtage bostøtte i forhold til f.eks. beboers arbejdstider. Udover fællesarrangementerne hjemme i bofællesskabet arrangeres der løbende forskellige ture ud af huset. Pt. er der planlagt en pigetur (3 af bofællesskabets beboere er kvinder), en tilsvarende herretur (for husets pt. to mandlige beboere) samt en fællestur i en weekend for alle bofællesskabets beboere. Medarbejderne oplyser, at man arbejder henimod at kunne tilbyde en fast tur om måneden. Medarbejderne oplyser, at de vurderer, at beboerne er mere interesserede i at deltage i målrettede individuelle aktiviteter hver for sig med deres egen kontaktperson end at der planlægges flere fællesture. Tilsynet kan efter samtale med de tilstedeværende beboere tilslutte sig denne vurdering, da beboerne giver udtryk for meget forskellige ønsker til indhold og omfang af aktiviteter. Medarbejderne fortæller, at man har etableret en lukket Facebookside for bofællesskabets beboere, så man også kan understøtte et virtuelt fællesskab blandt beboerne. Medarbejderne bruger også denne side til at give samlede beskeder til beboerne, sende fødselsdagshilsner og lignende. Tre af de beboere, som tilsynet taler med, fortæller, at de ønsker en større grad af socialt fællesskab blandt beboerne og de ønsker samtidig, at bostøttemedarbejderne arbejder på at få flere unge udefra til at komme i bofællesskabet og deltage i fællesarrangementerne. Disse tre beboere stiller sig samtidig uforstående overfor, at der fortsat bor 2 beboere i opgangen, som ikke er tilknyttet til bofællesskabet. (Der er tale om 2 ældre beboere i pensionistlejligheder med almindelig lejekontrakt). De tre beboere giver udtryk for, at de ikke oplever bofællesskabet som et ægte bofællesskab, når ikke alle i opgangen tilhører bofællesskabet og fortæller, at de ofte er utrygge overfor den adfærd, som de to beboere i pensionistlejlighederne udviser. Bofællesskabets leder bekræfter overfor tilsynet, at blandingen af beboertyper i opgangen udgør et problem. Det er tanken, at alle lejligheder i opgangen på sigt skal høre til bofællesskabet, men de nuværende beboere er beskyttede af vilkårene i deres lejekontrakt og kan derfor ikke opsiges alene for at frigøre lejlighederne til bofællesskabet. En anden af de beboere, som tilsynet taler med, fortæller, at han synes det er en fordel ved bofællesskabet, at man netop selv kan bestemme, hvor meget eller hvor lidt man ønsker at involvere sig med de øvrige beboere og at han ikke umiddelbart er interesseret i deltagelse i mange fællesaktiviteter. Tilsynet vurderer, at bostøttemedarbejderne i Gutfeldshave er gode til at balancere beboernes forskellige ønsker til og behov for deltagelse i det sociale fællesskab, som findes i bofællesskabet og med unge borgere udenfor bofællesskabet.

6 5 Brugerindflydelse Beboerne holder husmøde sammen med bostøttemedarbejderne i bofællesskabet 1 gang hver måned. På opslagstavle i fælleslejligheden hænger et udkast til dagsorden, hvor beboerne kan skrive emner på, som de ønsker drøftet på husmødet. Medarbejderne kan tilsvarende sætte punkter på dagsorden. Medarbejderne oplever, at alle beboere deltager aktivt på husmøderne og bidrager med deres synspunkter. Medarbejderne fortæller, at beboerne selvstændigt har bestemt hvilke praktiske opgaver, der skal løses i fælleslejligheden og hvem der gør hvad. Beboerne fortæller, at de oplever, at personalet inddrager dem i alle beslutninger. De fysiske rammer Beboerne har selvstændige lejligheder med selvstændig lejekontrakt. Lejlighederne er på ca. 50 kvm. Tilsynsbesøget finder sted i bofællesskabets fælleslejlighed. Tilsynet oplever det som yderst positivt, at lejligheden er indrettet i en stil, så den passer til målgruppens alder. Fælleslejligheden fremstår som meget indbydende og hyggelig og der er mulighed for både at sidde sammen med andre eller lidt for sig selv. Rengøring i fælleslejligheden forestås af et privat rengøringsselskab, som både beboere og personale er meget tilfredse med. Hørsholm Kommune har sendt samtlige rengøringsopgaver i kommunen i udbud, så man ved pt. ikke, om det vil blive samme rengøringsselskab, der får opgaven fremover. Personalemæssige forhold og kompetencer Der er 6 medarbejdere tilknyttet bofællesskabet. Alle medarbejdere yder samtidig bostøtte til unge, som bor i egen bolig. Der er afsat ressourcer til bostøtte til beboerne i Gutfeldshave og fællesarrangementer i bofællesskabet svarende til 3 fuldtidsstillinger eller 111 bruttotimer pr. uge. Tilstedeværelsestimerne i bofællesskabet (fælleshygge og fællesspisning) udgør 10 timer pr. uge. Resten af de 111 bruttotimer anvendes til individuel bostøtte til de pt. 5 beboere, dokumentation, supervision, efteruddannelse, møder samt ferie/sygdom mv.)

7 6 Siden bofællesskabets start er der udskiftet 1 medarbejder i personalegruppen. To medarbejdere har været på barselsorlov, deres fraværsperiode har været dækket med samme vikar. Bostøtteteamet for unge er etableret pr. 1. november Medarbejderne fortæller tilsynet, at de løbende arbejder med at justere og finde den rette balance mellem de forskellige arbejdsopgaver i teamet. Medarbejderne oplyser samstemmende, at de har et udmærket indbyrdes samarbejdsklima, hvilket tilsynet også oplever i dialogen under tilsynsbesøget. Medarbejderne fortæller endvidere, at de skal i gang med et fælles teamtræningsforløb med en ekstern coach. Forløbet foregår med 6 fælles sessioner over 8 måneder med opgaver/øvelser mellem sessionerne. Tre medarbejdere deltager i et kursusforløb om ADHD over 3 måneder. Ungeteamets medarbejdere tilbydes fast supervision 1 gang månedligt. Medarbejderne giver udtryk for, at Åstedets leder er meget lydhør overfor deres ønsker om efteruddannelse. Medarbejderne oplever endvidere, at de kan trække på viden hos kolleger i de andre bofællesskaber, som er tilknyttet Åstedet omkring f.eks. misbrugsproblematikker. Man forventer, at der på sigt vil komme flere, yngre misbrugere i målgruppen for bofællesskabet. Der er derfor også ved at blive planlagt en temadag om unge og misbrug, hvor man vil kigge på, hvordan man arbejder med dette område i andre kommuner. Tilsynet vurderer, at Ungeteamet arbejder meget fleksibelt og løbende tilpasser arbejdstider og arbejdsplanlægning både i forhold til den enkelte beboers behov og i forhold til behovet for fællesarrangementer for både beboere i bofællesskabet og når der inviteres unge, som modtager bostøtte udenfor bofællesskabet. Tilsynet vurderer ligeledes, at Ungeteamet arbejder ud fra en dækkende faglighed generelt i forhold til de aktuelle beboeres behov og at der er et stærkt fokus i Ungeteamet i forhold til at videreudvikle faglighed og arbejdsmetoder. Samlet vurdering Tilsynet vurderer, at den socialpædagogiske indsats ligger indenfor rammerne af Hørsholm Kommunes kvalitetsstandard for tilbud efter 107. Beboerne falder indenfor den definerede målgruppe for bofællesskabet. Tilsynet vurderer, at beboerne er tilfredse med den individuelle socialpædagogiske bistand og støtte, som de modtager fra medarbejderne og de fælles tilbud, som findes. Tilsynet oplever, at medarbejderne balancerer hensigtsmæssigt mellem beboernes forskellige ønsker til graden af fælles tilbud og individuelle tilbud om aktiviteter.

8 7 Tilsynet vurderer, at der er en tilfredsstillende kvalitet i den skriftlige dokumentation vedr. beboerne, i form af handleplan, ressourceprofil og løbende journaldokumentation. Tilsynet vurderer, at Gutfeldshaves leder og medarbejdere i fællesskab leverer pædagogisk støtte og bistand med en god faglig standard med fokus på udvikling. Dorte Madsen den 19. november 2012 Bofællesskabets kommentarer til tilsynsrapporten

Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Højmose Vænge

Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Højmose Vænge Hørsholm Kommune Rapport Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Højmose Vænge 26. september 2013 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det anmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Højmose

Læs mere

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Holmelundsvej

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Holmelundsvej Hvidovre Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Holmelundsvej september 2008 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det uanmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Holmelundsvej.

Læs mere

Læsevejledning. Tilsynets gennemførelse. Socialpædagogisk bistand og indsats. Anmeldt tilsyn november 2012. Hørsholm Kommune Rapport

Læsevejledning. Tilsynets gennemførelse. Socialpædagogisk bistand og indsats. Anmeldt tilsyn november 2012. Hørsholm Kommune Rapport Anmeldt tilsyn november 2012 Hørsholm Kommune Rapport Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Højmose Vænge 7. november 2012 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det anmeldte tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt tilsyn d. 6. november 2012. Læsevejledning. Tilsynets gennemførelse

Anmeldt tilsyn d. 6. november 2012. Læsevejledning. Tilsynets gennemførelse Anmeldt tilsyn d. 6. november 2012 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det anmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Solskin. Der er aflagt såvel driftsorienteret som personorienteret

Læs mere

Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin

Hørsholm Kommune. Rapport. Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin Hørsholm Kommune Rapport Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin 7. oktober 2013 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det anmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Solskin. Der er

Læs mere

At forebygge ved at gribe korrigerende ind før mindre problemer udvikler sig til alvorligere problemer.

At forebygge ved at gribe korrigerende ind før mindre problemer udvikler sig til alvorligere problemer. 1. Indledning Dette er en beskrivelse af procedure for gennemførelse af uanmeldt tilsyn i kommunens botilbud efter 107 og 108. Tilsynet gennemføres i henhold til 16 i Lov om retssikkerhed og administration

Læs mere

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Gl. Køge Landevej

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Gl. Køge Landevej Hvidovre Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Gl. Køge Landevej September 2008 Rapport uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Gl. Køge Landevej v. 1.0 16.09.08 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Centervej 18 20 i Auning den 20. februar 2013. Marts 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Hvidovregade

Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Hvidovregade Hvidovre Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Hvidovregade August 2008 1 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det uanmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Boffen Hvidovregade.

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Dolmer Have. den 11. september 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Dolmer Have. den 11. september 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Dolmer Have den 11. september 2013. Oktober 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune. Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Østre Gasværk, Københavns Kommune Tirsdag den 4. juni 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Østre Gasværk. Formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bofællesskaberne Firkløvervej og Skolevej i Galten. Skanderborg Kommune. Onsdag den 25. august 2010 fra kl. 09.

Anmeldt tilsyn på Bofællesskaberne Firkløvervej og Skolevej i Galten. Skanderborg Kommune. Onsdag den 25. august 2010 fra kl. 09. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bofællesskaberne Firkløvervej og Skolevej i Galten Skanderborg Kommune Onsdag den 25. august 2010 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Skanderborg Kommune aflagt

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Dueslaget Tilsynsrapport For Opholdsstedet Dueslaget Uanmeldt tilsyn den 1. marts 2013 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bostedet Skovstjernen den 6. marts og 10. april 2013. Maj 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Tilsynsrapport af 23. oktober 2013 vedrørende anmeldt tilsyn på botilbuddet Stjerneskud i Hjørring kommune.

Læs mere

BilagØU_110221_pkt.15_01. Hvidovre Kommune. Sammenfatningsrapport

BilagØU_110221_pkt.15_01. Hvidovre Kommune. Sammenfatningsrapport Hvidovre Kommune Sammenfatningsrapport Uanmeldte tilsyn i bofællesskaberne 2010 Indholdsfortegnelse 1. Tilrettelæggelse af de uanmeldte tilsynsbesøg i 2010 1 2. Hovedkonklusioner på de enkelte fokusområder

Læs mere

Dato 25.10.2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21.10.2013.. Mødested Huset Trappebæksvej. Mødedeltagere

Dato 25.10.2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21.10.2013.. Mødested Huset Trappebæksvej. Mødedeltagere Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Huset Trappebæksvej. Psykiatrisk botilbud 107 Journalnummer Dato 25.10.2013 Udarbejdet af Hanne Karlskov

Læs mere

U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Onsdag den 10. marts 2010 fra kl

U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Onsdag den 10. marts 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune Onsdag den 10. marts 2010 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg Møllehuset

Læs mere

Tilsynsrapport for varslet tilsyn.

Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Tilsynsrapport for varslet tilsyn. Basisoplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Vækst huset Tilbudstype Aktivitetstilbud efter SEL 104 Der er herudover et u visiteret tilbud under væksthuset / Klubben

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Tilsynsrapport af 18. februar vedrørende anmeldt tilsyn på Det Blå Hus i Brønderslev kommune. Tilsynet er udført

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune Mandag den 12. april 2010 fra kl. 16.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg i E- huset. Formålet med tilsynet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune. Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00

Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune. Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Skanderborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sølund Boenhed

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Broen Uanmeldt tilsyn Den 13. december 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen. Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Det Alternative Plejehjem Stenhøjen Mandag den 7. april 2008 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune sammen med en repræsentant her fra aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune Uanmeldt tilsyn i Dagbeskæftigelsen Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 9.00 og Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 11.00 Indledning

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften

Fokusgruppeinterview. Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften Fokusgruppeinterview Strandvejen, Bybjerggård og Løntoften 28.juni 2012 Tilsynet er udført af: Anette Lund og Tina Knop FFA Familie, Forebyggelse & Anbringelse (erhvervsdrivende fond) Kongevejen 47 3480

Læs mere

Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013

Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013 Den 23. maj 2013 Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013 Der afholdes hvert andet år et dialogbaseret tilsyn med deltagelse af repræsentanter fra beboere, pårørende, medarbejdere

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter Tilsynsrapport 2010 Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllegården.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Gjeddesgaard

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Gjeddesgaard w Tilsynsrapport For Opholdsstedet Gjeddesgaard Uanmeldt tilsyn den 28. september 2011 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune. Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00

Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune. Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet ved Solbakken, Jammerbugt Kommune Mandag den 3. december 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg i Bofællesskabet

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg SOCIALAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bofællesskaberne Glesborg, Valmuevej 21 i Glesborg den 17. juni 2010. Juli 2010 Adresse: Telefon: 89 59

Læs mere

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug.

Tilsynsrapport. Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier. piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført stofmisbrug. Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Opholdsstedet Bjerget, godkendt til 7 unge piger i alderen 15 22 år med psykosociale problemer, som har medført

Læs mere

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg Mandag den 7. november 2011 fra kl. 13.00 Indledning

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 5. juli 2012. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Telefonnummer E-mail adresse

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune Tirsdag den 7. december 2010 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Nordlys. Formålet med tilsynet

Læs mere

Rapport uanmeldt tilsyn TOP

Rapport uanmeldt tilsyn TOP GLADSAE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen Tilsynsenheden Rådhus Allé 2860 Søborg Rapport uanmeldt tilsyn TOP Seniorcenter Bakkegården Taxvej 18-20 2880 Bagsværd

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune Torsdag den 16. februar 2012 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

AKTUEL TILSYNSRAPPORT. Konklusionen på tilsynet. Uddannelse og beskæftigelse

AKTUEL TILSYNSRAPPORT. Konklusionen på tilsynet. Uddannelse og beskæftigelse AKTUEL TILSYNSRAPPORT i Konklusionen på tilsynet Denne tilsynsrapport omhandler et driftsorienteret tilsynsbesøg på Ungekollegiet den 19. maj 2016. Ungekollegiet er et kommunalt tilbud godkendt efter Servicelovens

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kollegiet

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Dolmer Have. den 9. oktober 2012

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Dolmer Have. den 9. oktober 2012 MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Dolmer Have den 9. oktober 2012 November 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid: Torvet

Læs mere

Tilsyn dagsorden og rapport

Tilsyn dagsorden og rapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Stedets navn: Huset Trappebæksvej Tilsyn dagsorden

Læs mere

Bo- og rehabiliteringstilbuddet Selma Marie

Bo- og rehabiliteringstilbuddet Selma Marie Bo- og rehabiliteringstilbuddet Selma Marie Uanmeldt tilsyn den 17. januar 2014 Tilsynet blev udført af tilsynsførende konsulenter; Jeanette de Mailly Kirsten Ølshøj Socialtilsyn Hovedstaden 1 Indledning

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Nældebjerg Plejecenter. Nældebjerg Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Nældebjerg Plejecenter. Nældebjerg Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode... 4 2.1

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Kærvang og Skovvang. den 9. marts 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Kærvang og Skovvang den 9. marts 2012. April 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Referat fra burger/pårørenderåd møde

Referat fra burger/pårørenderåd møde Referat fra burger/pårørenderåd møde Mødedato Den 29. september 2015 kl. 16.30 18.30 Mødested Deltager Vesterbrogade 23 C fælleslejligheden. Søren Mouritsen, Svend Børge M. Nielsen, Jacob Mølgaard, Ole

Læs mere

Vi har forud for dette tilsyn aflagt besøg på stedet for at hilse på og se rammerne.

Vi har forud for dette tilsyn aflagt besøg på stedet for at hilse på og se rammerne. TILSYNSRAPPORT 2008 Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Jyllandsgade - Mejsevej, Skive Kommune (Hjalmar Kjems Allé og Mejsevej) Tirsdag den 14. oktober 2008 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Skive

Læs mere

Der kan vedlægges dokumenter fra de eventuelle strategi- / planlægningsovervejelser, der har været i kommunen.

Der kan vedlægges dokumenter fra de eventuelle strategi- / planlægningsovervejelser, der har været i kommunen. Redegørelse pr. 1. maj 2008 fra:rudersdal kommune Redegørelse pr. 1. maj 2008 fra: Rudersdal kommune Kontaktperson Tlf. nr. Mail.: Skemaet er tænkt som et værktøj til brug ved kommunens udarbejdelse af

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Semaiskolen Kalumvej 58 9700 Brønderslev -08 GOT Dronningensgade 31 Sdr.Vråvej 5 9760 Vrå Telefon 72 33 33

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Møllehøj Plejecenter. Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Møllehøj Plejecenter. Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Plejecenter Møllehøj Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 2 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning...

Læs mere

Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september plejeboliger i gang med omlægning til aflastning

Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september plejeboliger i gang med omlægning til aflastning Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2015 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Svendebjerghave Adresse Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september 2015 Antal pladser Antal beboere besøgt 2 Ledelsesrepræsentant

Læs mere

Kvalitetsstandard socialpædagogisk støtte, (servicelovens 85) Socialafdelingen

Kvalitetsstandard socialpædagogisk støtte, (servicelovens 85) Socialafdelingen Kvalitetsstandard socialpædagogisk støtte, (servicelovens 85) Socialafdelingen Side 1 Generelle forhold... 3 Kvalitetsstandarder... 3 Sagsbehandling... 3 Visitation og bevilling... 3 Handleplan... 3 Samarbejdsplan...

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord

Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynsrapport Socialtilsyn Nord Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 3 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag

Læs mere

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Bolero

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Bolero Hørsholm Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Bolero September 2010 2 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det uanmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Bolero. Under hvert

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2017 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 31.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune. Mandag den 2. december 2013 fra kl

Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune. Mandag den 2. december 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune Mandag den 2. december 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bækkebo. Formålet med tilsynet generelt

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk

Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning side 3 1.1. Baggrunden for tilsynet.side 3 1.2. Metode...side 3 2. Tilsynets samlede vurdering side 4 3. Opfølgning på tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Socialfaglige tilsyn Kontaktsted Huset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Socialfaglige tilsyn Kontaktsted Huset Tilsynsrapport Viborg Kommune Socialfaglige tilsyn Kontaktsted Huset Uanmeldt tilsyn August 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt socialfagligt

Læs mere

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin Hørsholm Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Solskin oktober 2010 2 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det uanmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Solskin 2010. Under

Læs mere

Anmeldt tilsyn tirsdag den 4. december fra kl Uanmeldt tilsyn søndag den 23. december kl

Anmeldt tilsyn tirsdag den 4. december fra kl Uanmeldt tilsyn søndag den 23. december kl TILSYNSRAPPORT 2007. PSYKIATRISK STØTTECENTER SÆBY I FREDERIKSHAVN KOMMUNE. Anmeldt tilsyn tirsdag den 4. december fra kl. 8.30 Uanmeldt tilsyn søndag den 23. december kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalen, Skive Kommune. Nordbanevej 22 og Caféen. Tirsdag den 14. september 2010 fra kl. 11.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalen, Skive Kommune. Nordbanevej 22 og Caféen. Tirsdag den 14. september 2010 fra kl. 11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalen, Skive Kommune Nordbanevej 22 og Caféen Tirsdag den 14. september 2010 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg Ådalen. Formålet

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne. Åparken og Kornvænget. den 10. december 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. anmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne. Åparken og Kornvænget. den 10. december 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende anmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne Åparken og Kornvænget den 10. december 2012. December 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune. Mandag den 9. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Aabybro Plejehjem, Jammerbugt Kommune Mandag den 9. august 2010 fra kl. 9.00. Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aabybro Plejehjem.

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Rebild Kommune Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Indledning Rebild Kommune har overdraget os opgaven med at udføre det lovpligtige kommunale tilsyn på Kommunens ældre- og plejecentre. Konkret drejer det sig

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO Tilsynsrapport For Opholdsstedet TAO Uanmeldt tilsyn den 1.maj 2013 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik Volmer

Læs mere

Hørsholm Kommune. Anmeldt tilsyn. Bofællesskabet Rosen. 27. april 2011. Connector

Hørsholm Kommune. Anmeldt tilsyn. Bofællesskabet Rosen. 27. april 2011. Connector Hørsholm Kommune Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Rosen 27. april 2011 2 Referat Det anmeldte tilsyn foregik i mødelokale i Åstedet onsdag den 27. april 2011 kl. 10.00-12.00. Tilstede var: bofællesskabets

Læs mere

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg.

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Det uanmeldte tilsynsbesøg sker med udgangspunkt i følgende lovgivning: - Lov om retssikkerhed og

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Boas Nørrebro, Københavns Kommune. Torsdag den 18. marts 2010 fra kl

Anmeldt tilsyn på Boas Nørrebro, Københavns Kommune. Torsdag den 18. marts 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Boas Nørrebro, Københavns Kommune Torsdag den 18. marts 2010 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Boas Nørrebro. Formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hjortøhus, Svendborg Kommune. torsdag den 10.april 2008 fra kl. 13.00

Anmeldt tilsyn på Hjortøhus, Svendborg Kommune. torsdag den 10.april 2008 fra kl. 13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hjortøhus, Svendborg Kommune torsdag den 10.april 2008 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune, sammen med en repræsentant her fra, aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Højslev Ældrecenter. Generelt

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ringbo, Københavns Kommune. Søndag den 10. februar 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Ringbo, Københavns Kommune. Søndag den 10. februar 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ringbo, Københavns Kommune Søndag den 10. februar 2013 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Ringbo. Formålet med tilsynet

Læs mere

Rapport om uanmeldt tilsyn

Rapport om uanmeldt tilsyn Voksenservice Rapport om uanmeldt tilsyn Den 11. januar 2010 på Højløkke Behandlingscenter Udført af Lotte Mikkelsen Voksenservice, Vejle Kommune 1 Indholdsfortegnelse 1.1 Grundlag for tilsynet...3 2.

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune. onsdag den 12. december 2012 fra kl

Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune. onsdag den 12. december 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune onsdag den 12. december 2012 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aspect,Rymarksvej.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter. Generelt

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Smørhullet Vestergade 104 A 9700 Brønderslev Leder Jan Christensen Og Inger Marie Haukrogh. Tilsynsrapport

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønningen

Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønningen Uanmeldt tilsyn 2017 Plejehjemmet Grønningen Opsummering Plejehjemmet Grønningen Vurdering: Godkendt Sted: Grønnevej 42, 6360 Tinglev Dato for tilsyn: 07.11.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Page

Læs mere

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Rosen

Hørsholm Kommune. Rapport. Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Rosen Hørsholm Kommune Rapport Uanmeldt tilsyn Bofællesskabet Rosen Oktober 2010 2 Læsevejledning Der redegøres i det følgende for resultatet af det uanmeldte tilsynsbesøg i bofællesskabet Rosen. Under hvert

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Botilbuddet Skovsbovej.

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskabet Nyvang i Ørsted. den 23. maj 2012.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bofællesskabet Nyvang i Ørsted. den 23. maj 2012. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bofællesskabet Nyvang i Ørsted den 23. maj 2012. Juli 2012 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Basen, Københavns Kommune. Onsdag den 11. juli 2012 fra kl. 8.30, ingen hjemme på ferie i Rødby,

Uanmeldt tilsyn på Basen, Københavns Kommune. Onsdag den 11. juli 2012 fra kl. 8.30, ingen hjemme på ferie i Rødby, TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Basen, Københavns Kommune Onsdag den 11. juli 2012 fra kl. 8.30, ingen hjemme på ferie i Rødby, Torsdag den 12. juli 2012 kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 20. november 2012 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solgården. Generelt er

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Jens Warmings Vej, Københavns Kommune. Torsdag den 24. februar 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Jens Warmings Vej, Københavns Kommune. Torsdag den 24. februar 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Jens Warmings Vej, Københavns Kommune Torsdag den 24. februar 2011 fra kl. 17.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Jens Warmings

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Den 23. november 2012. Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Bofællesskabet Skejbyhave, Center for Bostøtte i eget

Læs mere

Tinggården. Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000

Tinggården. Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tinggården Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013 Tilsynet blev gennemført d. 8 juli 2013 af pædagogisk konsulenter; Charlotte Larsen

Læs mere

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Kopi fra Tilbudsportalen Re-godkendelsen omhandler alle temaer i kvalitetsmodellen: Uddannelse og beskæftigelse, Selvstændighed og relationer,

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune

Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76 Københavns Kommune Onsdag den 24. oktober 2012 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune. den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48

Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune. den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg hos

Læs mere

Dato 5.12.13. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg Uanmeldt tilsyn d. 4.12.13. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre

Dato 5.12.13. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg Uanmeldt tilsyn d. 4.12.13. Mødedeltagere. Fra tilbuddet deltog Leder Medarbejder Andre Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Åstedet, godkendt til 5 unge i alderen 13-18 (23) år, derudover 4 bo selv pladser til unge mellem 17-25 år

Læs mere