Orø Kirkeblad Nr. 1 Marts - april årg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Orø Kirkeblad Nr. 1 Marts - april årg."

Transkript

1 Orø Kirkeblad Nr. 1 Marts - april årg. KIRKEKATTEN OG HIMMELHUNDEN. Lørdag d. 17. januar lå Silke i lænestolen og var død, da vi kom ind i stuen om morgenen. Uden at have vist tegn på sygdom og uden tegn på dødskamp. Nu kan nogle måske synes, at det er lige i overkanten at bruge kirkebladet til en nekrolog over min kat, men de, der kom i kirken eller på kirkegården jævnligt forstår nok hvorfor. Kirkegården var Silkes revir. 1.

2 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for Orø Kirkeblad nr er torsdag d. 2. april Efter særaftale med Post Danmark udkommer Orø Kirkeblad igen seks gange om året, og hvert nummer dækker to måneder. Det giver bedre mulighed for at lade kirkeåret afspejles i kirkebladet. I dette nummer er der indlæg fra kasserer Ole Nielsen og Orø Bibelkreds. KIRKEKATTEN OG HIMMELHUNDEN. Fortsat.. Hun var en meget indladende kat og snakkede med kirkegårdens besøgende. Hun havde en sjette sans for, når gudstjenesten var slut, så kom hun og lod sig beundre og kæle af kirkegængerne. Også til bryllupper og begravelser, hvor det ikke var passende. Vores graver Henriette har ofte sagt, at Silke var en god ambassadør for kirken. Når der ankom en bus med turister, dukkede hun hurtigt op og spankulerede hen ad kirkemuren, så de alle kunne kæle hende, når de stod og nød udsigten. Og når vi havde åben have i præstegården, kunne vi altid let se, hvor Silke var: det var der, hvor der stod en gruppe mennesker med enden i vejret. Disse minder om en ganske særlig kirkekat, har fået mig til at tænke på det store spørgsmål, dengang jeg var barn: kommer dyrene med i Himlen? Da mit marsvin døde, hævdede min mormor, at dyr ikke kom i Himlen. Det var ellers det eneste, der kunne trøste mig lidt, håbet om at gense Musse med vinger og glorie, når jeg selv skulle til Paradis en dag. Det er ikke kun små piger, der stiller det spørgsmål. Sangen Himmelhunden af Teddy Edelmann er meget populær i ønskeprogrammer i radioen: Må man ta' hunden med sig ind i himlen? Den er sød og den har vær't min bedste ven Den er klog og fin Og har lige vær't i bad Hvis man må, du Spillemand Så bli'r jeg glad Ja, hans bedste ven! Vi kender vel alle mennesker, hvis bedste ven er deres husdyr. Vi hører om dyr, der med fare for deres eget liv hjælper folk ud af brændende huse. Dyr der kommer og trøster, når de kan mærke, at deres ejer er ked af det. Og jeg vil vove den påstand, at 2.

3 min ældste datter havde et særligt sjæle-venskab med Silke. Måske min mormors stejle afvisning selv overfor en lille pige i sorg har sin grund i den gamle opfattelsen af dyr som laverestående, umælende væsner. En gang mente man ikke, at dyr kunne føle smerte. Det ved vi godt nu, at de kan. Dyr kunne heller ikke kommunikere, de havde ikke nogen følelser. Men i disse dage ser jeg tydeligt mine tre hankatte sørge. Har man katte, der lever som en del af familien, opdager man snart, at de har hver deres egen unikke personlighed, ligesom hunde. Og det gælder alle dyr, når blot man giver dem omsorg og kærlighed. Der er indrettet hele kirkegårde til dyr, og skam få den, der trækker på smilebåndet over menneskers sorg, fordi den er rettet imod et dyr, der stod dem nær. Men tilbage til spørgsmålet fra Himmelhunden. Spillemanden må melde pas, han svarer godt nok bekræftende til manden, men reflekterer selv: For ham var sagen jo så vigtig Han fortjente at få et ærligt svar Men hvem kan svare helt oprigtigt På om hunde der dør Får plads hos himmelens far? Og der står jeg naturligvis også. Jeg kan ikke finde svar på, om vi møder vore kæledyr i Himlen, når vi dør. Der står ikke noget om det i Bibelen. Hverken ja eller nej. Som præst har jeg ikke noget svar, kun et: Nu må vi se. Det ligger i Guds hånd. Men når jeg tænker på min kloge, omsorgsfulde og kærlige kirkekat, så ved jeg godt, hvad jeg selv tror. På gensyn, Silke! Kirsten Schmidt Menighedsrådet og dets møder: Menighedsrådet ved Orø Kirke har konstitueret sig selv således: Menighedsrådsformand: Per Eldon Næstformand: Jette Maja Porting Kasserer: Ole Gert Nielsen Kirkeværge samt kontaktperson: Lene Hansen Bygningskyndig: Annie Lunde Hansen Sekretær: Kirsten Schmidt 3.

4 Menighedsrådet og dets møder fortsat Menighedsrådsmøder resten af 2009 på følgende tirsdage kl. 19:30: 3. marts, 7. april, 5. maj, 9. juni, 4. august, 1. september, 6. oktober, 3. november og 1. december. Møderne afholdes i Forsamlingshuset, indtil restaureringen af forpagterboligen er afsluttet. Derefter flyttes møderne til forpagterboligen. Menighedsrådsmøderne er åbne for offentligheden. Dagsorden for menighedsrådsmøderne ligger fremme i kirkens våbenhus en uge før mødet. Samtidig vil en udskrift af protokollen fra sidste møde være fremlagt i våbenhuset. Menighedsrådsmøderne afholdes altid den første tirsdag i måneden kl De sidste 2 møder har vi afholdt i Forsamlingshusets røde stue, men vi vil under Forpagterboligens store renovering sørge for, at der vil blive give meddelelse om, hvor de møder afholdes se evt. hjemmesiden Menighedsrådsmøderne er åbne for offentligheden, men der er ingen taleret. Dagsorden for menighedsrådsmøderne ligger fremme i kirkens våbenhus en uge før. Samtidig vil en udskrift af protokollen fra sidst møde være fremlagt i våbenhuset. Alle er velkomne Menighedsrådet. Indsamlinger. I påskedagene samler vi ind i kirken til Folkekirkens Nødhjælp. Kirsten Schmidt 4.

5 Elvis i Kirken Søndag d. 24. maj kl. 15,00. Karsten Holm synger Elvis' gospelsange og fortæller noget af historien. Elvis Presley er i den brede offentlighed mest kendt for rock n roll og de på hans tid vovede hoftesving. Men Elvis var et troende menneske og havde en særlig passion for gospelsange, som han sang ofte og gerne med stor indlevelse og nærvær. Sangene er blot ikke blandt de mest kendte. Ved en særlig anledning blev Karsten Holm i sommeren 2007 bedt om at synge et par af Elvis' gospelsange i en kirke, og det vakte så stor begejstring blandt publikum, at det gav ideen til et decideret koncertprogram omkring Elvis' gospelmusik. Koncerten er en afvekslende rejse mellem de store ballader og de swingende uptempo-numre, som "Swing low sweet Chariot". Karsten Holm synger sangene med stor indlevelse og glimt i øjet. Karsten Holm synger en del af koncerten sammen med den særdeles dygtige pianist/organist Christian Spillemose. Resten foregår ved hjælp af "medbragt backingmusik" med fantastisk flot lyd - og så swinger det bare! Koncerten varer en lille time. Den er gratis, og alle er velkomne. Bagefter er menighedsrådet værter ved et lille traktement i den nyrenoverede forpagtergård, som vi håber står færdig da. Ellers bliver det i tårnrummet som vanligt. Kirsten Schmidt 5.

6 Konfirmation. I år er konfirmationen på Orø delt på to hinanden følgende helligdage, nemlig søndag d. 3. maj og Store bededag d. 8. maj. Konfirmanderne fordeler sig således på de to dage: Søndag d. 3. maj kl. 11,00: Jacqueline Marguerite Bang Esbensen, Bygaden 3B, Orø. Ditte Riber Pallesen, Næsby Gade 7, Orø. Camilla Mikkelsen Asmussen, Stænget 6, Orø Josefine Dodds, Bygaden 51, Orø. Simon Schmidt Hansen, Brøndevej 36, Orø. Jackie Kjær Christensen, Stænget 6, Orø Fredag d. 8. maj: Emma Line Dalsgaard Øyås, Salvigvej 3, Orø Marc Ruhe Bertelsen, Vinkelvej 14, Orø. Tobias Ettrup Andresen, Bygaden 2, Orø Kirsten Schmidt 6.

7 Kirkekontor, kirkegårds kontor og kassererkontor. Der er sket en sammenblanding af kirkekontoret og kirkegårdskontoret, som betyder, at post ofte dirigeres et forkert sted hen. Jeg vil forsøge at præcisere, hvad der er hvad: Kirkekontoret er hos præsten, og det er ikke flyttet. Adressen er stadig Bygaden 54A, tlf Kirkekontoret tager sig af personregistrering, fødsel, dødsfald, navngivning, navneændring m.m. Ligeledes er det her, man henvender sig, hvis man vil bestille en kirkelig handling som dåb, konfirmation, bryllup, kirkelig velsignelse af registreret partnerskab eller begravelse. Kirkegårdens kontor er hos kirkeværgen, og det er ikke et fast kontor. Kirkeværge Lene Hansen træffer man på telefon man-fre kl. 9-12, hvor man så evt. kan aftale at mødes på kirkegården, med eller uden graverens deltagelse. Kassererkontoret er hos kassereren, så i fremtiden skal alle regninger til menighedsrådet stiles til: Ole Nielsen, Bygaden 27, Orø. Tlf oni@holb.dk, se endvidere nedenfor, hvor Ole Nielsen selv redegør for kassererfunktionen.. Kirsten Schmidt Kasserer. I menighedsrådslovgivningen er der som noget nyt indført at der skal vælges en kasserer blandt menighedsrådets medlemmer. På det konstituerende møde blev jeg (Ole Nielsen) valg til kasserer. Hvad indebærer dette så? Det betyder, at jeg skal assistere og godkende alle regninger samt sørge for, at regnskabet bliver ført. Desværre har vores hidtidige bogholder Else Marie Madsen ønsket at stoppe fra første januar Det samme problem har et par andre menighedsråd i provstiet også. Så fra første april vil der blive oprettet et bogholderi/regnskabsfunktion i provstiet, som vil hjælpe de enkelte menighedsråd med at få ført deres regnskab. Orø menighedsråd har besluttet, at de vil tilslutte sig denne ordning. Jeg vil så selv sørge for at klare regnskabet de 3 første måneder, så for fremtiden skal alle regninger til Orø kirke stiles til mig. Ole Nielsen 7.

8 En væsentlig ændring i forhold til begravelsespladsen i Højen er; NY BEGRAVELSESPLADS FOR URNER PÅ ORØ KIRKEGÅRD. ROSENHAVEN Der er nu etableret en ny begravelsesplads for urner på kirkegården. Begravelsespladsen erstatter fællesgraven i Højen, som ikke må anvendes mere, som følge af påbud fra Arbejdstilsynet. Arbejdstilsynet mener det er uhensigtsmæssigt at arbejde på en sådan skråning, både ved urnenedsættelser og særligt når der skal slås græs. Rosenhaven er et tilbud til dem, der ønsker en anonym begravelsesplads, hvor medarbejderne på kirkegården passer stedet på samme måde som begravelser i Højen. 1. Gravstedet skal familien selv udtage. 2. Der er reserveret plads til en eventuel efterlevende ægtefælde. 3. Der kan opsættes en vase til blomster. 4. Der kan ikke plantes årstidens blomster eller lægges gran på graven. 5. Graven er bundbeplantet med Vinca og historiske duftende roser i baggrunden. 6. Graven kan fornyes, så længe familien ønsker stedet reserveret. 7. Der skal altid betales for vedligeholdelsen, som er et engangsvederlag ved fornyelse. Ønsker familien at gravstedet er helt anonymt, skal der ikke gøres noget, ellers kan man opsætte en vase, lægge en markering på gravstedet, så som en natursten fundet i naturen eller fra familiens have uden navn, kan være familiens kendetegn for stedet. 8.

9 Der kan også opsættes en natursten fra en stenhugger påført navn m.v. Der vil være en servitut for området, der gerne skulle bevirke at stedet får et smukt og enkelt udtryk. Hvis der bliver interesse for disse gravsteder, bliver det en smuk og varieret rosenhave med duftende historiske roser, måske et område som vil være karakteristisk for netop Orø Kirkegård. Af kirkegårdsinspektør Henning Hansen Kirkens hjemmeside: Orø Kirke kan besøges på internettet på adressen Man kan også downloade kirkebladet. Husk at fotos, som I har taget i kirken fra aktiviteter og lignende, kan afleveres til webmaster Gogo Næsted, Bygaden 16, Orø, der måske kan bruge dem til hjemmesiden. 9.

10 Orø Bibelkreds Kirkekaffe. Menighedsrådet har besluttet at holde kirkekaffe efter gudstjenesten den første søndag i hver måned, undtagen til konfirmationen Der er stadig nogle få ledige pladser i Orø Bibelkreds! Orø Bibelkreds er en gruppe mennesker, der mødes for at snakke tro. Vi snakker, synger et par sange, deler hinandens sorger og glæder og hygger os sammen. Har du lyst til at være med i et åbent, kristent fællesskab, så kontakt Kirsten Rasmussen, eller Sven Erik Lohmann, Palmesøndag med konfirmanderne: Palmesøndag d. 5. april kl. 11,00 medvirker konfirmanderne traditionelt ved gudstjenesten med læsninger m.m. Kirkebilen: Kirkebilen kører ikke blot til kirke, men også til foredrag og andre arrangementer i kirkeligt regi. Ring på

11 Telefonnumre: Sognepræst Kirsten Schmidt, Bygaden 54 A ksc@km.dk mandag fri Ferie. Sognepræsten holder ferie i ugerne 11 og 12. Imens passes embedet således: 10/3-15/3 Jakob Ulrik Hansen på tlf /3-22/3: Hanne Mejlhede på tlf og Dog: onsdag d. 18/3 og lørdag d. 21/3 Line Krogsgaard på tlf Graver Henriette Oxbøll (mandag fri) Menighedsrådsformand Per Eldon Kirkeværge Lene Hansen, træffes man-fre kl Kontaktperson Lene Hansen. Samme som ovenfor. Kirkebilen bestilles på Øvrige medarbejdere ved Orø Kirke: Organist Kirkesanger Daniel Abildgaard Tine Hagedorn-Olsen Øvrige informationer: Kirkekontoret er lukket om mandagen, idet det er præsten og graverens ugentlige fridag. (undtagen i tilfælde af dødsfald). 11.

12 Aktivitetskalender: 24. marts. Elvis i kirken kl. 15,00 Gudstjenester i marts, april: 1. marts, 1. søndag i fasten: 10,00 (Kirkekaffe) 8. marts, 2. søndag i fasten: 10,00 Lisbeth Thomsen 15. marts, 3. søndag i fasten: 14,00 Jakob Ulrik Hansen 22. marts, Midfaste: 19,30 Hanne Mejlhede 29. marts, Mariæ Bebudelses dag, 10,00 5. april, Palmesøndag 11,00 Konfirmanderne medvirker(kirkekaffe) 9. april, Skærtorsdag 19, april, Langfredag 10, april, Påskedag 10, april, 2. påskedag 10, april, 1. søndag efter påske 11,00 Steen Nehrkorn Nielsen 26. april, 2. søndag efter påske 19,30 Hanne Mejlhede. 3. maj, 3. søndag efter påske 11,00 Konfirmation 8. maj, Bededag 11,00 Konfirmation Gudstjenester på Elnebjergcentret: Torsdag d. 5. marts: 14,00 Torsdag d. 2. april: 14,00 Torsdag d. 7. maj: 14,00 12.

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 2 Maj - juni 2009 18. årg.

Orø Kirkeblad Nr. 2 Maj - juni 2009 18. årg. Orø Kirkeblad Nr. 2 Maj - juni 2009 18. årg. Pinse - hvad betyder pinsen? Selve ordet betyder bare 50 - der er gået 7 uger eller 50 dage, siden det var påske. På Jesu tid var pinsen en jødisk fest for

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 maj/juni årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2013 22. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2013 er tirsdag d. 4. juni. Guds suverænitet:

Læs mere

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. I kirken er I altid velkomne! Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2005 årg. 14 I kirken er I altid velkomne! Der er mange opgaver, som skal udføres i vores kirke i de næste 4 år. Når man lader sig vælge til Menighedsrådet ved et opstillingsmøde,

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december årg.

Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december årg. Orø Kirkeblad Nr. 5 november - december 2009 18. årg. Julekalenderkrybbe: I år kan du se en helt ny julekalender i Orø kirke. Det er kirkens minikonfirmander, der helt selv har lavet en julekrybbe med

Læs mere

Nr. 1. januar/februar årg.

Nr. 1. januar/februar årg. Nr. 1. januar/februar 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Orø Menighedsråd. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad marts / april 2018 er mandag d. 5. februar. vedligeholdelse af gravsteder

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg.

ORØ KIRKEBLAD. Nr. 2. Marts/april 2012. 21. årg. ORØ KIRKEBLAD Nr. 2 Marts/april 2012 21. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad Maj/juni 2012 er mandag d. 26. marts. Vielser af homoseksuelle

Læs mere

Orø Kirkeblad. Bed for præsten. Nr. 4 august/september 2005 årg. 14. fungere indtil videre. Men alligevel savner vi jo "vores præst".

Orø Kirkeblad. Bed for præsten. Nr. 4 august/september 2005 årg. 14. fungere indtil videre. Men alligevel savner vi jo vores præst. Orø Kirkeblad Nr. 4 august/september 2005 årg. 14 Bed for præsten Orø s præst Kirsten Schmidt er langtidssygemeldt. Det er trist for Kirsten og alle os, for hvem kirken er af betydning. Menighedsrådet

Læs mere

Nr 2. marts/april årg.

Nr 2. marts/april årg. Nr 2. marts/april 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad maj / juni 2018 er onsdag d. 4. april. Udtrykket Levende sten er ofte brugt

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 4 september - oktober årg.

Orø Kirkeblad Nr. 4 september - oktober årg. Orø Kirkeblad Nr. 4 september - oktober 2009 18. årg. At brødføde verden. Der var en have helt fra begyndelsen, som Gud lod overrisle med vand fra en kilde, så haven blev frugtbar og gav næring nok til

Læs mere

Orø Kirkeblad. Pinsepligt? Nr. 3 maj/juni 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Pinsepligt? Nr. 3 maj/juni 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 3 maj/juni 2005 årg. 14 Pinsepligt? Hvad er det, der sker i pinsen? Jøderne var i sin tid forsamlet for at fejre en årtusind gammel pagt, som Moses havde fået på stentavler af Gud Fader

Læs mere

Orø 22. årg Nr. 2 Kirke- marts/april 2013 blad

Orø 22. årg Nr. 2 Kirke- marts/april 2013 blad Orø 22. årg Nr. 2 Kirke- marts/april 2013 blad 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2013 er onsdag d. 3. april. Præstetanker Tilgiv,

Læs mere

Fastelavn er mit navn boller vil jeg have hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade.

Fastelavn er mit navn boller vil jeg have hvis jeg ingen boller får så laver jeg ballade. Side 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad marts/ april 2012 er d. 1. februar. Fastelavn er mit navn boller vil jeg have hvis jeg ingen boller

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg.

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg. Orø Kirkeblad nr. 1 januar/februar 2006 15. årg. Den bidende blæst der hvirvler omkring os, som bød den til fest, men verden er nøgen, den svøbes i sne, og livet er lænket, kun død er at se, det blomstrende

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg.

ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg. ORØ KIRKEBLAD Nr. 3 Maj/juni 2012 21. årg. Støt op om din ø Støt op om din kirke! 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø kirkeblad juli/august 2012 er

Læs mere

Sankt Petersfisk, Passionsblomst og andre af troens finurligheder.

Sankt Petersfisk, Passionsblomst og andre af troens finurligheder. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2014 er tirsdag d. 1. april. Sankt Petersfisk (Zeus faber) Sankt Petersfisk, Passionsblomst

Læs mere

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Alle var mødt frem til menighedsrådsmødet. Henriette Oxbøll var mødt som medarbejderrepræsentant. Der var mødt 3 tilhørere. Orø,

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 2 marts - april årg.

Orø Kirkeblad Nr. 2 marts - april årg. Orø Kirkeblad Nr. 2 marts - april 2010 19. årg. Hanegal og morgensang 1. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for Orø Kirkeblad nr. 3 i maj/juni er: tirsdag d. 06. april 2010.

Læs mere

Orø Kirkeblad December 2008 Februar 2009 17. årg.

Orø Kirkeblad December 2008 Februar 2009 17. årg. Orø Kirkeblad Nr. 5 December 2008 Februar 2009 17. årg. Nu nærmer Julen sig. Nu nærmer Julen sig igen og hvert år, synes man, at det bliver tidligere og tidligere, når vi ser alle forretningerne, der har

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Nr. 6. november/december årg.

Nr. 6. november/december årg. Nr. 6. november/december 2017 26. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Orø Menighedsråd. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad januar / februar 2018 er mandag d. 4. december. Nu har vi for alvor

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 6 november/december årg. Juleaften Det er den aften hvor enhver sminke er håbløs

Orø Kirkeblad. nr. 6 november/december årg. Juleaften Det er den aften hvor enhver sminke er håbløs Orø Kirkeblad nr. 6 november/december 2005 14. årg. Juleaften hvor enhver sminke er håbløs hvor sjælen kryber frem gennem kikhullerne og afsætter våde pletter på tøjet hvor de døde stiger ud af fotografierne

Læs mere

No.4 Juli/August Anno Domini 2013, 22.Aarg. Togtet 2013 Oroe. a Danmark blev til - fra vikinger til valdemarer

No.4 Juli/August Anno Domini 2013, 22.Aarg. Togtet 2013 Oroe. a Danmark blev til - fra vikinger til valdemarer No.4 Juli/August Anno Domini 2013, 22.Aarg. Togtet 2013 Oroe a Danmark blev til - fra vikinger til valdemarer 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø

Læs mere

Orø Kirkeblad. Den nye navnelov

Orø Kirkeblad. Den nye navnelov Orø Kirkeblad nr. 3 maj/juni 2006 15. årg. Den nye navnelov Dit eller mit navn?? Severinsen -jensen eller jensenseverinsen Den nye navnelov. Den 1. april 2006 trådte den længe ventede, nye navnelov i kraft.

Læs mere

Orø Kirkeblad TRINITATIS

Orø Kirkeblad TRINITATIS Orø Kirkeblad nr. 4 juli/august 2006 15. årg. TRINITATIS TRINITATIS I Faderens, Sønnens og Helligåndens navn! Når vi hører disse ord i kirken, er det ligesom kirkens stempel: Nu er der sket et eller andet,

Læs mere

Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2015 er onsdag d. 8. april.

Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2015 er onsdag d. 8. april. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2015 er onsdag d. 8. april. Hvorfor er det nu lige vi fejrer påske? Er det fordi foråret er

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 5 september/oktober årg.

Orø Kirkeblad. nr. 5 september/oktober årg. Orø Kirkeblad nr. 5 september/oktober 2006 15. årg. TRO ER TRENDY Det er ikke længere nørdet at være troende. Kunstnere og mediemennesker bekender åbent, at de ikke kan leve uden Gud. Måske deres frimodighed

Læs mere

Nr. 3 maj/juni 2015 24. årg.

Nr. 3 maj/juni 2015 24. årg. Nr. 3 maj/juni 2015 24. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2015 er tirsdag d. 2. juni. Helligånden Er Helligånden en fugl?

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Kære Broder! Betania år 33.

Kære Broder! Betania år 33. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2014 er tirsdag d. 1. april. Betania år 33. Kære Broder! Jeg håber, at I er vel ankommet. Jeg

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang,

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang. For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, ORØ KIRKEBLAD Nr.5 september/oktober 2012 21.årg. Ham takker alle vi med sang For alt, hvad han har givet, For hvad han vokse lod i vang, For ordet og for livet. En tid til eftertanke en tid til at takke:

Læs mere

OrøKirkeblad. Nr. 1 januar/februar 2005 årg. 14

OrøKirkeblad. Nr. 1 januar/februar 2005 årg. 14 OrøKirkeblad Nr. 1 januar/februar 2005 årg. 14 Opgaver og ønsker Menighedsrådet er blevet bedt om at fortælle om de opgaver og ønsker, vi har for de kommende 4 år. Naturligvis kan jeg kun udtale mig på

Læs mere

BRØDET. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad november/december 2011 er d. 4. oktober.

BRØDET. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad november/december 2011 er d. 4. oktober. ~ 1 ~ Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad november/december 2011 er d. 4. oktober. Men den største forskel finder vi nok alligevel i det sidste

Læs mere

Nr. 6. november/december årg.

Nr. 6. november/december årg. Nr. 6. november/december 2016 25. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad januar / februar 2017 er torsdag d. 1. december. denne tid til:

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER

Orø Kirkeblad. Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER Orø Kirkeblad Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad januar/februar 2011 er

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 3 juni/juli/august årg.

Orø Kirkeblad. nr. 3 juni/juli/august årg. Orø Kirkeblad nr. 3 juni/juli/august 2008 17. årg. Den dejlige Midsommer. Nu nærmer vi os med store skridt igen sommeren med Skt. Hans og derefter kommer midsommeren. I Danmark fejrer vi ikke midsommeren,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

Nr. 3. maj/juni årg.

Nr. 3. maj/juni årg. Nr. 3. maj/juni 2016 25. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad juli/august 2016 er onsdag d. 1. juni. Alle blomsterfotos i dette nr.: Kristian

Læs mere

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2013 22.årg.

ORØ KIRKEBLAD. Nr.5 september/oktober 2013 22.årg. ORØ KIRKEBLAD Nr.5 september/oktober 2013 22.årg. Nu haster skyerne forbi og modne æbler falder i oktobermørke haver. Gud lukker årets gyldne ring, og sindet samler sig omkring de lyse nætters gaver. Lars

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 2 marts/april årg.

Orø Kirkeblad. nr. 2 marts/april årg. Orø Kirkeblad nr. 2 marts/april 2007 16. årg. Blandt søfolk og fastboende Et af tidens modeord er globalisering. Det betyder både, at Verden kommer til os og at danskere i alle aldre er på farten. De er

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 4 juli/august 2012 21. årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 4 juli/august 2012 21. årg. Orø Kirkeblad Nr. 4 juli/august 2012 21. årg. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad september/oktober 2012 er onsdag d. 1. august. Asatro og

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2018 27. årg. 1 Kristian og Victoria har været ude at bade. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2018 er

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 1 januar - februar 2010 19. årg.

Orø Kirkeblad Nr. 1 januar - februar 2010 19. årg. Orø Kirkeblad Nr. 1 januar - februar 2010 19. årg. Jøder og hedninger. Der er en tanke, der ofte strejfer mig, når jeg står i kirken og læser op af en evangelietekst: hvilke tanker sætter disse gamle tekster

Læs mere

Skolereformen og konfirmationen på Orø.

Skolereformen og konfirmationen på Orø. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad september/oktober 2014 er tirsdag d. 5. august. Skolereformen og konfirmationen på Orø. Som de fleste

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

Nr 5. september/oktober årg.

Nr 5. september/oktober årg. Nr 5. september/oktober 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad november / december 2018 er mandag d. 15. oktober. Benny Andersen,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 24. fra. Bov og Holbøl sogne. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 24. fra. Bov og Holbøl sogne. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Nyhedsbrev nr. 24 fra Bov og Holbøl sogne Bov og Holbøl sogne. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Bov d. 25. august 2014 I går tog vi afsked med vores sognepræst Majbrit Daugaard, mere

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 4 juli/august 2007 16. årg.

Orø Kirkeblad. nr. 4 juli/august 2007 16. årg. Orø Kirkeblad nr. 4 juli/august 2007 16. årg. Nu er det sommer: Tiden med lys, luft og gode energier. Nu er det juli og vi er trådt ind i sommerperioden, hvor solen står højest på himlen om dagen og de

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Nr 5. september/oktober årg.

Nr 5. september/oktober årg. Nr 5. september/oktober 2019 28. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad november/december 2019 er fredag d. 4. oktober. Nu falmer skoven

Læs mere

Nr 6. november/december årg.

Nr 6. november/december årg. Nr 6. november/december 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad januar /februar 2019 er tirsdag d. 4. december. Maria gennem torne

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Vi kan fylde livet ud, det bedste vi har lært, men vi kan aldrig nå alt, hvad vi ville - hvis vi når alt, så har vi sandsynligvis villet for lidt.

Vi kan fylde livet ud, det bedste vi har lært, men vi kan aldrig nå alt, hvad vi ville - hvis vi når alt, så har vi sandsynligvis villet for lidt. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad Januar/februar 2012 er d. 1. december 2011. HVAD NØLER VI EFTER? Tordenskjolds mening med disse ord var

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Nr. 5. september/oktober 2016

Nr. 5. september/oktober 2016 Nr. 5. september/oktober 2016 25. årg. Foto: Kristian Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2016 er tirsdag d. 4.

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nr. 2. marts/april årg.

Nr. 2. marts/april årg. Nr. 2. marts/april 2016 25. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2016 er tirsdag d. 5. april. I KVÆLD BLEV DER BANKET PÅ HELVEDES

Læs mere

kirkebladet KONCERT i Gjern Kirke søndag den 14. juni kl. 19.30 GJERN og SKANNERUP SOGNE Vi skyder Skt. Hans ugen i gang med The King i Gjern Kirke.

kirkebladet KONCERT i Gjern Kirke søndag den 14. juni kl. 19.30 GJERN og SKANNERUP SOGNE Vi skyder Skt. Hans ugen i gang med The King i Gjern Kirke. kirkebladet Nummer 3 Juni/juli/august 2015 34. årgang GJERN og SKANNERUP SOGNE KONCERT i Gjern Kirke søndag den 14. juni kl. 19.30 Pris 50,00 Forsalg af billetter hos Eurospar og præstesekretær Helle Eg

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 27.11.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 3 Maj/juni 2011 20. årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 3 Maj/juni 2011 20. årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Maj/juni 2011 20. årg. Redaktionelt: Tilgivelse Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad juli/august 2011 er d. 1. juni 2011. Foto: Kristian

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Foto: Kristian Krøger

Foto: Kristian Krøger 1 Foto: Kristian Krøger Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad marts/april 2016 er tirsdag d. 2. februar. Orø Menighedsråd har konstitueret sig

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp

Vil du med til middelalderen? Konfirmanderne skal opleve middelalderen, når flere af kommunens sogne deltager i et stort rollespilsevent ved Terp Andst Lokalråd indkalder herved til årsmøde i lokalrådet Det er kl. 19.00 Årssmødet afholdes i forbindelse med foreningsdagen i Andst, lørdag den 18. marts 2017. 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 2 marts/april årg.

Orø Kirkeblad. Nr. 2 marts/april årg. Orø Kirkeblad Nr. 2 marts/april 2011 20. årg. Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad maj/juni 2011 er d. 1. april. Vi er alle i samme båd. En

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Redaktionelt: Advent:

Redaktionelt: Advent: 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad marts/april 2015 er onsdag d. 4. februar. Kirkeåret Endnu et år er gået, endnu et blad er vendt. Når

Læs mere

Vonge og Øster Nykirke kirkegårde.

Vonge og Øster Nykirke kirkegårde. Vonge og Øster Nykirke kirkegårde. 1 Vejledning. Denne pjece er lavet for at give brugerne af kirkegården indsigt i, hvilke begravelsesformer der kan vælges inden for kistebegravelse og urnenedsættelse

Læs mere

nyt Til dette års konfirmander, ja, og til alle konfirmander gennem tiderne skal lyde et stort tillykke. Se side 2

nyt Til dette års konfirmander, ja, og til alle konfirmander gennem tiderne skal lyde et stort tillykke. Se side 2 IRKE nyt Til dette års konfirmander, ja, og til alle konfirmander gennem tiderne skal lyde et stort tillykke. Se side 2 39. årgang Nr. 3 2012 Juni-Juli-August Konfirmationerne er over os og det er således

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Redaktionelt: Marias julenat

Redaktionelt:  Marias julenat 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad januar/februar 2014 er tirsdag d. 3. december. Hun havde svært ved at sove. Måske på grund af adrenalinen,

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere