Bagrund Uno-x ønsker at etablere en ny benzinstation på Hornbækvej 115. I ønsker at etablere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bagrund Uno-x ønsker at etablere en ny benzinstation på Hornbækvej 115. I ønsker at etablere:"

Transkript

1 Frandsen og Søndergård Svend Pedersen Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej Helsingør Cvr nr Dato Sagsnr. 16/21347 Sagsbehandler Malene Kamstrup Ingeniør Tlf Tilslutningstilladelse til ny benzinstation på Hornbækvej 115 Tak for ansøgning af tilladelse af tilslutning af spildevand til offentlig kloak fra ny benzinstation, hvor du søger på vegne af Uno-x. Dette brev er en tilladelse til det søgte på vilkår. Bagrund Uno-x ønsker at etablere en ny benzinstation på Hornbækvej 115. I ønsker at etablere: Betonbefæstede salgspladser på 5 x 13,5 m eller 67,5 m 2. Pladserne indrettes med kuvertfald med afløb og i lidt højere terræn end det omgivende terræn. Pladserne bliver overdækkede med skærmtag Betonbefæstet påfyldningsplads på 4 x 4 m eller 16 m 2 plus areal med påfyldningsrør til tanke. Olieudskiller med nominel størrelse på 3 l/sek, indbygget sand/slamfang på 650 liter og mulighed for at tilbageholde 1020 l olie. Automatisk flydelukke. Olieudskilleren renser overfladevand fra salgsplads, påfyldningsplads og tre tankbrønde. Prøvetagningsbrønd. Kloakken tilsluttes til offentlig spildevandskloak. Bekendtgørelse om benzinstationer 1 regulerer mange miljøforhold fx: Tankenes påfyldningsstudse skal være over en tæt belægning med afløb til olieudskiller. Tankene skal have tankbrønd med tæt bund og med afløb til olieudskiller. Afløb fra påfyldningspladsen skal ske til sandfang og olieudskiller. Olieudskilleren skal kunne rumme mindst 1000 liter olie. Afløb fra påfyldningspladsen skal ske til sandfang og olieudskiller. 1 Bekendtgørelse om forebyggelse af jord- og grundvandsforurening fra benzin- og dieselanlæg, nr. 555 af 9. juni 2001

2 SIDE 2 Olieudskillere skal indrettes med alarm for væskestand og lagtykkelse. Lagtykkelsesalarmen skal senest udløses når indholdet af olie udgør 30% af kapaciteten når der ikke er magasinbrønd. Det samlede afløbssystem fra påfyldningsplads og salgsplads til og med olieudskiller skal tæthedsprøves inden ibrugtagning jf. DS 455. Olieudskilleren skal tømmes inden den indeholder 30 % af kapaciteten for olie. Alarmer i olieudskilleren skal funktionsprøves hvert år Mindst en gang om året skal sandfang og olieudskillere tilses og tømmes for slam, olie og andre urenheder. DS 858 kræver, at Olieudskilleren skal have automatisk flydelukke. Olieudskilleren skal have en nominel størrelse på mindst: (0,5*67,5)+16 m 2 x 0,014 l/(sek*m 2 ) * 2 * 2 = 2,8 l/sek. Hvor 2 er en faktor for emulgeret olie og 2 er en faktor for oliens densitet. Sandfanget skal mindst kunne rumme 600 liter. Kommunens vurdering Kommunen vurderer, at det søgte lever op til kravene om indretning i bekendtgørelsen.

3 SIDE 3 Kommunens tilslutningstilladelse Med hjemmel i miljøbeskyttelsesloven 28 meddeler tilladelse til tilslutning til offentlig spildevandskloak på følgende vilkår: Generelt 1. En kopi af denne tilladelse skal altid være tilgængelig på adressen for de personer, der har ansvar for tankstationens indretning og drift. 2. Sandfang og olieudskiller skal være etableret inden tankstationen tages i brug. 3. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er taget i brug inden den 1. januar Indretning og drift 4. Overfladevand fra salgsplads, påfyldningsplads og tre tankbrønde skal renses med sandfang og olieudskiller inden det ledes til offentlig spildevandskloak i Lergravsvej. Sandfang skal kunne rumme mindst 600 liter, olieudskilleren skal have en nominel kapacitet på mindst 3 l/sek. og skal kunne rumme mindst 1000 liter olie. Olieudskilleren skal have automatisk flydelukke, alarm for stor lagtykkelse og for faldende væskestand. 5. For at sikre at sandfang og olieudskillere til enhver tid fungerer tilfredsstillende, skal I tømme disse efter behov mindst en gang årligt. Sandfang og olieudskiller skal tilses mindst en gang årligt, og resultatet skal føres i journal, og vises til myndigheden ved tilsyn. 6. I skal mindst en gang årligt tjekke at alarmerne i olieudskillere fungerer. Arbejdet skal føres i journal. 7. I må hverken bruge højtryksrenser eller vaskemidler på salgs eller påfyldningspladserne. 8. Tages tankstationen ud af brug, skal I meddele kommunen dette. Kommunen kan da vurdere, om nogle af disse vilkår kan bortfalde. 9. Spildevandet fra vaskepladsen må indeholde op til 20 mg olie pr. liter. Grænserne er overholdt, når resultatet af målinger efter vilkår 10 er mindre end grænserne.

4 SIDE 4 Egenkontrol 10. I skal vise, at grænsen i vilkår 9 er overholdt ved at få taget en prøve. Prøvetagning og analyse skal foretages akkrediteret og i henhold til den til enhver tid gældende bekendtgørelse om kvalitetskrav til miljømålinger. Prøverne skal ikke tages regelmæssigt, men kun når kommunen beder om det. Kommunen skal have resultatet af analysen højst en måned efter prøven er taget. 11. Inden tankstationen tages i brug skal I teste det samlede afløbssystem fra påfyldningsplads og salgsplads til og med olieudskiller for tæthed efter DS 455. Resultatet af testen skal sendes til kommunen inden ibrugtagning. Andre vilkår Vi minder om Miljøbeskyttelsesloven 71, der siger, at I i tilfælde af væsentlig forurening eller fare herfor straks skal give kommunens miljøafdeling besked herom. Kommunens regulativ for affald, der siger at alle sandfang og olieudskillere skel være tilmeldt den kommunale ordning for tilsyn og tømning, som Norfors står for. I kan dog søge kommunen om tilladelse til at lade andre tømme og tilse jeres sandfang og olieudskiller. Klagevejledning I kan klage over afgørelsen. Ønsker I at klage, skal I senest den 10. januar 2017 have indtastet klagen i Natur- og Miljøklagenævnets klageportal, som I kan finde på klagenævnets hjemmeside. Visse interesseorganisationer kan også klage. Vi sender derfor kopi af afgørelsen til dem, der har ønsket det. Enhver med en individuel interesse i sagen kan også klage. Vi sætter derfor en annonce om afgørelsen på vores hjemmeside. Enhver kan desuden komme til at se kommunens dokumenter i denne sag. Hvis Natur- og Miljøklagenævnet modtager en klage får både I og vi besked. Det koster 500 kroner at få klagen behandlet, og Natur- og Miljøklagenævnet sender en opkrævning. I får pengene tilbage, hvis I får helt eller delvist medhold i klagen. Afgørelsen kan også bringes for domstolene inden den 9. juli Kopi: Danmarks naturfredningsforening (dn@dn.dk)

5 SIDE 5 Sundhedsstyrelsen (sst@sst.dk) Med venlig hilsen Malene Kamstrup Ingeniør

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00.

I ønsker, at vaskehallen skal være i drift alle dage i tidsrummet fra kl. 07:00 22:00. Nordkystens Autocenter A/S H P Christensens Vej 8 3000 Helsingør info@helsingor.peugeot.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/15035

Læs mere

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det.

I har regnet ud, at sandfanget skal kunne rumme 1200 l, men da kravet i DS858 er mindst 5.000 l, planlægger I at etablere det. Falken og Co post@falkenco.dk flemming@kps-as.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Du foreslår at etablere en koalescens olieudskiller type I med en kapacitet på 15 l/sek.

Du foreslår at etablere en koalescens olieudskiller type I med en kapacitet på 15 l/sek. Med afleveringsattest Barslund A/S Agernvej 4 3490 Kvistgård K OPI Teknisk Forvaltning Miljø & Natur Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Telefon 49 28 24 54 Fax 49 28 24 04 Giro 9 00 95 15 EAN mka55@helsingor.dk

Læs mere

Tapning af flygtige væsker med flammepunkt under 60 C til lukkede beholdere

Tapning af flygtige væsker med flammepunkt under 60 C til lukkede beholdere Nordcoll A/S Egeskovvej 12 3490 Kvistgård Steen Seier Karlsen Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 02.12.2016 Sagsnr. 16/ Sagsbehandler Malene

Læs mere

Miljøgodkendelse til opbevaring af affald i form af batterier, elektronik og lyskilder

Miljøgodkendelse til opbevaring af affald i form af batterier, elektronik og lyskilder M. Larsen Vognmandsfirma A/S Att.: Kim Dich Hejreskovvej 12 3490 Kvistgård kd@mlarsen.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/ Sagsbeh.

Læs mere

Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab

Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Tilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak Villabyernes Boligselskab Villabyernes Ejendomskontor CVR nr.: - Lindeholmen 4 P nr.: - Tilladelsesdato:

Læs mere

Planforhold Park og Vej søger om tilladelse til at sprede det komposterede tang på fire kommunale

Planforhold Park og Vej søger om tilladelse til at sprede det komposterede tang på fire kommunale Helsingør Kommune Center for Teknik, Miljø og Klima Anders Koustrup Sørensen Helsingør Kommune, Center for Kultur, Idræt og Byudvikling, Hans Henrik Schmidt Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for SuperBrugsen SuperBrugsen CVR nr.: 18623978 Skovvej 3, 4622 Havdrup P nr.: 1003245455 Tilladelsesdato:

Læs mere

Tilslutningstilladelse til at aflede spildevand fra vaskehaller og vaskeplads til biler på ejendommen Dunsbjergvej 2, 5900 Rudkøbing.

Tilslutningstilladelse til at aflede spildevand fra vaskehaller og vaskeplads til biler på ejendommen Dunsbjergvej 2, 5900 Rudkøbing. Antirust Garagen ApS Dunsbjergvej 2 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 08-11-2016 J. nr. 16/11632 Ref: liem

Læs mere

Tilslutningstilladelse til offentlig kloak

Tilslutningstilladelse til offentlig kloak Tilslutningstilladelse til offentlig kloak i henhold til kap. 4 i lovbekendtgørelse nr. 1317 af 19. november 2015 af lov om miljøbeskyttelse. Virksomhedens navn og adresse: Vognmandsfirmaet Gert Svith

Læs mere

Egenkontrol på tankstationer

Egenkontrol på tankstationer Egenkontrol på tankstationer En vejledning i krav til egenkontrol og ekstern kontrol med olietanke, dampretursystem, rørsystemer og olieudskillere Oplysningsmateriale til tankstationer i forbindelse med

Læs mere

Brugervejledning for olie- og benzin udskillere i Syddjurs Kommune

Brugervejledning for olie- og benzin udskillere i Syddjurs Kommune Brugervejledning for olie- og benzin udskillere i Syddjurs Kommune Olie- og benzinudskillere i Syddjurs Kommune Hvad er en olie- og benzinudskiller? Begrundelse for krav om olie og benzinudskillere Benzin

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for. Titan Lastvogne A/S

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for. Titan Lastvogne A/S SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for Titan Lastvogne A/S Titan Lastvogne A/S CVR nr.: 55164711 Motelvej 4, 2690 Karlslunde P nr.:

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps.

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps. SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige spildevandskloak for Hans Berggren Aps. Hans Berggren Aps. Salbjergvej 22, 4622 Havdrup CVR Nr.:

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak B.L. Gaffeltruck

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak B.L. Gaffeltruck SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til den offentlige kloak B.L. Gaffeltruck B.L. Gaffeltruck CVR nr.: 14724745 Værkstedsvænget 8, 4622 Havdrup P nr.:

Læs mere

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen:

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen: Edvars og Edvars ApS Jes Edvars Vangen 2 4500 Nykøbing Sj jes@edvars.com Den 02. juli 2014 Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Havnevej 2, Nykøbing Sj. Odsherred Kommune meddeler hermed

Læs mere

K206, samt en lang række andre aktiviteter Anlæg, der nyttiggør ikke-farligt affald. Indsamling og opbevaring af affald Tanke med benzin og diesel

K206, samt en lang række andre aktiviteter Anlæg, der nyttiggør ikke-farligt affald. Indsamling og opbevaring af affald Tanke med benzin og diesel Helsingør kommune, Nordhavnen Att.: Jan Hjort Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 15.05.2017 Sagsnr. 17/9256 Sagsbehandler Malene Kamstrup

Læs mere

Værket er et A/S, der i dag ejes af Forsyning Helsingør og I/S Nordforbrændingen.

Værket er et A/S, der i dag ejes af Forsyning Helsingør og I/S Nordforbrændingen. Forsyning Helsingør, Helsingør Kraftvarme Claus Bo Frederiksen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.07.2015

Læs mere

Tilladelse til afledning af spildevand, via udskilleranlæg, til spildevandsforsyningsselskabets

Tilladelse til afledning af spildevand, via udskilleranlæg, til spildevandsforsyningsselskabets Knudsminde 10 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder AURA, sjh@aura.dk Tilslutningstilladelse, afløb fra olieudskiller Odder Kommune meddeler hermed tilladelse til afledning af spildevand fra

Læs mere

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for

Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse til udledning af spildevand til offentlig kloak for Peter Olsens Automobiler Peter Olsens Automobiler CVR nr.: 87069451 Salbjergvej 23, 4622

Læs mere

Spildevandstilladelse Strandens Auto

Spildevandstilladelse Strandens Auto SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Spildevandstilladelse Strandens Auto Strandens Auto v/ Søren Sørensen Cordozasvinget 2, 2680 Solrød Strand CVR Nr.: 77413014 Dato for meddelelse: 10. januar 2008 P

Læs mere

Bekendtgørelse om forebyggelse af jord- og grundvandsforurening fra benzin- og dieselsalgsanlæg 1)

Bekendtgørelse om forebyggelse af jord- og grundvandsforurening fra benzin- og dieselsalgsanlæg 1) Side 1 af 7 BEK nr 555 af 09/06/2001 Gældende (Benzinstationsbekendtgørelsen) Offentliggørelsesdato: 29-06-2001 Miljø- og Fødevareministeriet Accession B20010055505 European legislation identifier /eli/lta/2001/555

Læs mere

RØDOVRE KOMMUNE. Teknisk Forvaltning TILLADELSE

RØDOVRE KOMMUNE. Teknisk Forvaltning TILLADELSE RØDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning 6. januar 2012 TILLADELSE TIL TILSLUTNING AF SPILDEVAND FRA VASKEPLADSER TILKNYTTET AAB, AFDELING 43 S GARAGEBYGNING OG CONTAINERPLADS PÅ STOREKÆR 9 2610 RØDOVRE MATR.

Læs mere

Administrative retningslinjer for indretning og drift af sandfang og benzin- og olieudskillere i Helsingør kommune. Center for Teknik og Miljø

Administrative retningslinjer for indretning og drift af sandfang og benzin- og olieudskillere i Helsingør kommune. Center for Teknik og Miljø Administrative retningslinjer for indretning og drift af sandfang og benzin- og olieudskillere i Helsingør kommune Center for Teknik og Miljø Marts 2013 Administrative retningslinjer for indretning og

Læs mere

Revideret tilslutningstilladelse

Revideret tilslutningstilladelse Furesø Kommune, By. Erhverv og Natur Revideret tilslutningstilladelse til Krogsgaard-Jensen Automobiler A/S Frederiksborgvej 27 3520 Farum 12. november 2009 Indledning Krogsgaard-Jensen Automobiler A/S

Læs mere

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund 18. maj 2016 Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund Billund Kommune har den 9. maj 2016 med henvendelse fra

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 13.08.2015 CVR-nummer 33162936 P-nummer 1017478407 e-doc journal nr. 13/026855 Virksomhed Shell Service Adresse

Læs mere

SPILDEVANDSTILSLUTNINGSTILLADELSE

SPILDEVANDSTILSLUTNINGSTILLADELSE Kingo Karlsen A/S F.L.Smidths Vej 17 8600 Silkeborg 26. april 2010 SPILDEVANDSTILSLUTNINGSTILLADELSE Tilslutningstilladelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens kapitel 4 vedrørende afledning af spildevand

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4

Tilslutningstilladelse til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 til vaskeplads hos HOFOR A/S, Smedeholm 1 og 4 1 Stamdata for HOFOR A/S Smedeholm 1 og 4 Virksomhedens navn og adresse HOFOR A/S Smedeholm 1+4 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 10073022 P-nr.

Læs mere

Akut forurening Ring 112. Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0

Akut forurening Ring 112. Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0 Akut forurening Ring 112 Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0 Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Indledning 1. Formål 3 2. Gyldighedsområde 3 Kapitel 2: Opbevaring 3. Generelle regler

Læs mere

Retningslinjer for indretning og drift af olie- og benzinudskillere og sandfang

Retningslinjer for indretning og drift af olie- og benzinudskillere og sandfang Retningslinjer for indretning og drift af olie- og benzinudskillere og sandfang 1. Formål Formålet med en udskiller er at fjerne olie- og benzinrester fra spildevandet. Olie og benzin i spildevandet kan

Læs mere

STATOIL FUEL & RETAIL A/S har via Tri-Consult A/S ansøgt om tilslutning af spildevand fra ovennævnte aktivitet.

STATOIL FUEL & RETAIL A/S har via Tri-Consult A/S ansøgt om tilslutning af spildevand fra ovennævnte aktivitet. Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing STATOIL FUEL & RETAIL A/S Borgmester Christiansens Gade 50 2450 København SV Tilslutningstilladelse selvbetjeningsanlæg

Læs mere

HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen Hanstholm

HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen Hanstholm HANSTHOLM CONTAINER TRANSPORT A/S Industrihøjen 4 7730 Hanstholm Jens Pedersen, jens@hanstholmcontainertransport.dk Kopi til Sven Sandvad, ss@frandsen-sondergaard.dk Plan- og Miljøafdelingen 10. april

Læs mere

Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand

Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand SOLRØD KOMMUNE Teknisk Administration Tilladelse til udledning af spildevand til det offentlige kloaksystem OK a.m.b.a. Solrød Strandvej 150-154, 2680 Solrød Strand OK a.m.b.a. CVR nr.: 12761732 Solrød

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse Vedsted Menighedsråd Aaby-Vedsted Kirkekontor Hjorthsvej 16 9440 Aabybro Byg & Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro industri@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger Hebsgaard Direkte 7257 7354 inh@jammerbugt.dk

Læs mere

DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll

DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll DHB-Teknik ApS De hvide Busser A/S Att.: Tim Valbøll Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 18.02.2016 Sagsnr.

Læs mere

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Marsvej 4, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen: DITO Bus K. P. Danøsvej 2, 4300 Holbæk

Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Marsvej 4, Nykøbing Sj. Baggrund for tilladelsen: DITO Bus K. P. Danøsvej 2, 4300 Holbæk DITO Bus K. P. Danøsvej 2, 4300 Holbæk Den 10. september 2014 Tilladelse til at slutte spildevand til offentlig kloak, Marsvej 4, Nykøbing Sj. Odsherred Kommune meddeler hermed tilladelse til tilslutning

Læs mere

Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune.

Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune. Forskrift for etablering, indretning og drift af sandfang samt olie- og benzinudskillere i Odder kommune. Forskriften er udarbejdet i henhold til 6 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 367 af 10. maj

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse Jørn Krogsgaard A/S Knøsgårdvej 116 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger Hebsgaard Direkte 7257

Læs mere

Som grundlag for Hvidovre Kommunes behandling af sagen har foreligget følgende materiale:

Som grundlag for Hvidovre Kommunes behandling af sagen har foreligget følgende materiale: Dupont Tryk ApS Stamholmen 70 2650 Hvidovre Att. Jan Dupont Hvidovrevej 278 Teknisk Forvaltning Miljøafdelingen Sagsbehandler: Claus Sand Gybeck Tlf.direkte 3639 3588 Telefax 3639 3658 e-mail teknik@hvidovre.dk

Læs mere

Vejledning for indretning og drift af olieudskilleranlæg i Skive Kommune

Vejledning for indretning og drift af olieudskilleranlæg i Skive Kommune Vejledning for indretning og drift af olieudskilleranlæg i Skive Kommune Skive Kommune August 2005 Indholdsfortegnelse 1. Sandfang og olieudskillere... 2 1.1 Hvor skal der være olieudskilleranlæg... 2

Læs mere

FORSTAS A/S Att. Thomas Munch Sørensen Toppevadvej 44 Ganløse 3660 Stenløse

FORSTAS A/S Att. Thomas Munch Sørensen Toppevadvej 44 Ganløse 3660 Stenløse FORSTAS A/S Att. Thomas Munch Sørensen Toppevadvej 44 Ganløse 3660 Stenløse Afgørelse Tilladelse til tilslutning af spildevand fra vaskeplads på Toppevadvej 44-46, 3660 Stenløse, matr.nr. 16m Ganløse By

Læs mere

Ansøgning om udledning af spildevand fra vaskeplads

Ansøgning om udledning af spildevand fra vaskeplads Sendes til: Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Fredericia Ansøgning om udledning af spildevand fra vaskeplads Att: navn E-mail: xxxx@fredericia.dk Ansøgningsdato Følgende skal vedlægges ansøgningen:

Læs mere

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2

Tilslutningstilladelse til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 til vask af biler hos TDC A/S, Snehvidevej 2 1 Stamdata for TDC Virksomhedens navn og adresse TDC A/S Herlev Central Snehvidevej 2 2730 Herlev Kommune CVR nr. og p nr. CVR nr. 14773908 P-nr. 1013874960

Læs mere

Værket er et A/S, der i dag ejes af Forsyning Helsingør og I/S Nordforbrændingen.

Værket er et A/S, der i dag ejes af Forsyning Helsingør og I/S Nordforbrændingen. Forsyning Helsingør, Helsingør Kraftvarmeværk Att.: Claus Bo Frederiksen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 4928 2454 mka55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Generelt om olie- og benzinudskillere. Teknik og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune

Generelt om olie- og benzinudskillere. Teknik og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune 1 Generelt om olie- og benzinudskillere Teknik og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune 2 1. Hvor skal der etableres olie- og benzinudskilleranlæg? Olie- og benzinudskilleranlæg skal etableres hvor der forekommer

Læs mere

SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE

SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE . SPILDEVAND TILSLUTNINGSTILLADELSE NYKØBING SYGEHUS NY P-PLADS VED EJEGODVEJ 33, 4800 NYKØBING F. GULDBORGSUND KOMMUNE CENTER FOR TEKNIK & MILJØ XX-NOVEMBER-2015 SAG NR 15/42763 Tilslutningstilladelse

Læs mere

Holstebro Kommune. Teknik og Miljø 2012. Brugervejledning for Olieudskiller i. Holstebro Kommune

Holstebro Kommune. Teknik og Miljø 2012. Brugervejledning for Olieudskiller i. Holstebro Kommune Holstebro Kommune Teknik og Miljø 2012 Brugervejledning for Olieudskiller i Holstebro Kommune Holstebro Kommune Denne pjece handler om olieudskiller. Holstebro Kommune vil i løbet af de næste par år, have

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse VIRKSOMHED OG MILJØ Januar 2018 Tilslutningstilladelse AFLEDNING AF SANITÆRT SPILDEVAND og REGNVAND fra BEFÆSTET P- PLADS TIL OFFENTLIG KLOAK L.M. Huse A/S Ringstedvej 27A, 4440 Mørkøv matr.nr. 23a Syvendekøb

Læs mere

1. Meddelelse af Spildevandstilladelse

1. Meddelelse af Spildevandstilladelse BØGBALLE MASKINSTATION A/S Uldum Hedevej 18 7171 Uldum Sendt via digitalpost Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Daniel Kvist Sørensen Dir: 79755676 Mob: e-mail: Daniel.Sorensen @Hedensted.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 12.11.2015 CVR-nummer 29818231 P-nummer 1015105719 Virksomhed Uno-X Adresse Gunnar Clausens Vej 24 Postnummer

Læs mere

TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING

TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING Krenkerup Gods Krenkerupvej 33 4990 Sakskøbing 26. JUNI 2014 TILLADLESE TIL AT AFLEDE SPILDEVAND FRA KRENKERUP BRYGGERI, KRENKERUPVEJ 33, 4990 SAKSKØBING Krenkerup Gods har den 28. februar 2014 søgt om

Læs mere

Tilslutningstilladelse med fedtudskiller

Tilslutningstilladelse med fedtudskiller Tilslutningstilladelse med fedtudskiller Jeudan III a/s Østergade 1a og 1b 3600 Frederikssund Journalnr: 06.01.15-K08-23-17 Udarbejdet af: lpped Datablad Meddelt af Frederikssund Kommune: 28. juli 2017

Læs mere

Vejledning til brugere af Olie- og benzinudskillere

Vejledning til brugere af Olie- og benzinudskillere Vejledning til brugere af Olie- og benzinudskillere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Industriafdelingen Vejledning til brugere af olieog benzinudskillere Denne folder beskriver forhold,

Læs mere

TILSLUTNINGSTILLADELSE

TILSLUTNINGSTILLADELSE TILSLUTNINGSTILLADELSE Tilladelse til udledning af spildevand fra sandfang og olieudskiller til Thisted Vands kloaksystem Hanstholm Genbrugsstation Industrivangen 20, 7730 Hanstholm Gyldig fra den 31.

Læs mere

Spildevandstilladelse til. Riwal Denmark, Fabriksparken 24 A. Vaskeplads. April Miljø & Teknik

Spildevandstilladelse til. Riwal Denmark, Fabriksparken 24 A. Vaskeplads. April Miljø & Teknik April 2017 Miljø & Teknik Spildevandstilladelse til Riwal Denmark, Fabriksparken 24 A Albertslund Kommune Nordmarks Allé 1 2620 Albertslund mt@albertslund.dk T 43 68 68 68 Vaskeplads TITEL OG DATO ENHEDENS

Læs mere

Vilkår for tilslutningstilladelsen.

Vilkår for tilslutningstilladelsen. Vilkår for tilslutningstilladelsen. Vaskecentret Høje-Taastrup Letland Alle 2 2630 Taastrup Kontakt person Sven Hansen Hjemmeside - Telefon 43 71 78 86 CVR nr. 12562586 E-post - P. nr. 1004968392 Fax -

Læs mere

Tilslutningstilladelse Hedensted Kommune meddeler hermed UNO-X Danmark A/S tilladelse til afledning af:

Tilslutningstilladelse Hedensted Kommune meddeler hermed UNO-X Danmark A/S tilladelse til afledning af: UNO-X DANMARK A/S Buddingevej 195 2860 Søborg Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Daniel Kvist Sørensen Dir: +4579755676 Mob: e-mail: Daniel.Sorensen @Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.15-P19-12-17 1.9.2017 Tilslutningstilladelse

Læs mere

Sendt pr. mail:

Sendt pr. mail: Teknik- og Miljøafdelingen Halm 80. Skalkendrup ApS Skalkendrupvej 12 Skalkendrup 5800 Nyborg Sendt pr. mail: christopher@halm80.dk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk

Læs mere

Forskrift for etablering og drift af olie- og benzinudskiller, samt sandfang i Odder Kommune

Forskrift for etablering og drift af olie- og benzinudskiller, samt sandfang i Odder Kommune Forskrift for etablering og drift af olie- og benzinudskiller, samt sandfang i Odder Kommune Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Vedtaget af Miljø- og Teknikudvalget, den 25. februar 2013 01-03-2013 Sags Id.

Læs mere

Frederikshavn Affald A/S Knivholtvej Frederikshavn Att Anne Dorthe Iversen & Svenn Lundholm

Frederikshavn Affald A/S Knivholtvej Frederikshavn Att Anne Dorthe Iversen & Svenn Lundholm Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Affald A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Att Anne Dorthe Iversen & Svenn Lundholm E-mail: forsyningen@forsyningen.dk Tlf. +45

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af spildevand fra vaskeplads

Tilladelse til nedsivning af spildevand fra vaskeplads Kaas Maskinstation og Landbrug - v/henrik Højer Lundergaardsvej 8 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse Jammerbugt Kommune, Genbrugspladserne Møllebækken 5 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger Hebsgaard

Læs mere

RAPPORT. Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse

RAPPORT. Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse RAPPORT Bymidten 11, 4050 Skibby - Spildevandstilladelse Spildevandstilladelse for Linie C Bymidten 11 4050 Skibby Captia journal nr.: 011692-2014 Udarbejdet af: mfjel Kvalitetssikret af: ahjen Foto: 2/8

Læs mere

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Tillæg til tilslutningstilladelse af 26. maj 2016 Tilladelse til afledning af overfladevand til Herning Renseanlæg AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Meddelt til: AFLD Sagsnr.: 06.01.15-P19-26-15

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse Entreprenørfirmaet Flemming Larsen-Ledet ApS Sneppevej 17 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger

Læs mere

Generelt om olie- og benzinudskillere

Generelt om olie- og benzinudskillere Generelt om olie- og benzinudskillere Natur- og miljøafdelingen i Skive Kommune 1. Hvor skal der etableres olie- og benzinudskilleranlæg? Olie- og benzinudskilleranlæg skal etableres hvor der forekommer

Læs mere

Forsyningens bemærkninger jf. beslutning omkring håndtering af overfladevand afledt til spildevandssystemet

Forsyningens bemærkninger jf. beslutning omkring håndtering af overfladevand afledt til spildevandssystemet Bilag 4 - Udtalelser Forsyningens bemærkninger jf. beslutning omkring håndtering af overfladevand afledt til spildevandssystemet fra 2016: Vaskepladser og andre pladser, der ikke er overdækket vil blive

Læs mere

Forskrift. håndtering og opbevaring. olie og kemikalier

Forskrift. håndtering og opbevaring. olie og kemikalier Forskrift om håndtering og opbevaring af olie og kemikalier BAGGRUND Olie og kemikalier skal opbevares og håndteres forsvarligt for at undgå forurening af jord, grundvand, søer og vandløb og for at eventuelt

Læs mere

Miljøafdelingen Gladsaxe Kommune Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon:

Miljøafdelingen Gladsaxe Kommune Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon: Miljøafdelingen Gladsaxe Kommune Rosenkæret 39, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 28 E-mail: miljo@gladsaxe.dk Miljøudvalget 09.06.2011 Sag nr. 52, bilag 2 Miljøstyrelsen Att. Monika Dyrbye 31. marts 2011

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 01.09.2016 CVR-nummer 26646960 P-nummer 1009154643 Virksomhed O.J. Maskinudlejning A/S Adresse Geding Søvej 6

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til det offentlige vandløb Søbækrenden.

Tilladelse til udledning af regnvand til det offentlige vandløb Søbækrenden. Forsyning Helsingør A/S Att. Søren Valeur Ungstrup Haderslevvej 25 3000 Helsingør Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282526 rha02@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Påbud om vilkår om nedgravede tanke, Statoil Fuel & Retail, Beredskabsvej 8

Påbud om vilkår om nedgravede tanke, Statoil Fuel & Retail, Beredskabsvej 8 TMC - Natur og Miljø Statoil Fuel & Retail A/S Borgmester Christiansens Gade 50 2450 København SV CVR 28142412 Att.: Kim Gronemann Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf: 43591000 www.htk.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.07.2015 CVR-nummer 82876219 P-nummer 1002657768 Virksomhed Jørn Glad A/S Adresse Høgemosevænget 13 Postnummer

Læs mere

Vilkårsændring. Virksomheder J.nr. MST-1270-01629 Ref. jamul/tiska Den 18. marts 2015. For: Novozymes A/S Krogshøjvej 36 2880 Bagsværd

Vilkårsændring. Virksomheder J.nr. MST-1270-01629 Ref. jamul/tiska Den 18. marts 2015. For: Novozymes A/S Krogshøjvej 36 2880 Bagsværd Virksomheder J.nr. MST-1270-01629 Ref. jamul/tiska Den 18. marts 2015 Vilkårsændring For: Novozymes A/S Krogshøjvej 36 2880 Bagsværd Matrikel nr. (8L): 3dø Bagsværd by CVR-nummer: 10007127 P-nummer: 1007675646

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse

Midlertidig tilslutningstilladelse Midlertidig tilslutningstilladelse Uno-X Danmark A/S Viborgvej 2 7800 Skive Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Tilladelse meddelt d. 5. juli 2017 Skive Kommune Teknisk Forvaltning Rådhuspladsen

Læs mere

Hvidovre Kommune har i brev af 5. september 2000 meddelt forvarsel om påbud vedrørende spildevand fra virksomheden.

Hvidovre Kommune har i brev af 5. september 2000 meddelt forvarsel om påbud vedrørende spildevand fra virksomheden. Schulstad Brød A/S Hammerholmen 21-31 2650 Hvidovre TEKNISK FORVALTNING Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Miljøafdelingen Sagsbehandler: Helle Buus Tlf.direkte: 3639 3589 Telefax: 36 39 36 58 teknik@hvidovre.dk

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse NF 2018 ApS Vestergaardsvej 46 9690 Fjerritslev Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Inger Hebsgaard Direkte 7257

Læs mere

FORSKRIFT FOR HÅNDTERING OG OPBEVARING AF OLIE OG KEMIKALIER. teknik & miljø STEVNS KOMMUNE TEKNIK & MILJØ 1. MAJ 2017 FORSKRIFT

FORSKRIFT FOR HÅNDTERING OG OPBEVARING AF OLIE OG KEMIKALIER. teknik & miljø STEVNS KOMMUNE TEKNIK & MILJØ 1. MAJ 2017 FORSKRIFT STEVNS KOMMUNE TEKNIK & MILJØ FORSKRIFT FOR 1. MAJ 2017 HÅNDTERING OG OPBEVARING AF OLIE OG KEMIKALIER FORSKRIFT Formålet med denne forskrift er at sikre, at håndtering og opbevaring af olie og kemikalier

Læs mere

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift for opbevaring af farlige stoffer 1. Baggrund og Lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og håndtering

Læs mere

Ballerup Kommune v. Center for Kommunale Ejendomme Hold- an Vej Ballerup Att.: Anne Marie Norit

Ballerup Kommune v. Center for Kommunale Ejendomme Hold- an Vej Ballerup Att.: Anne Marie Norit BALLERUP KOMMUNE Ballerup Kommune v. Center for Kommunale Ejendomme Hold- an Vej 7 2750 Ballerup Att.: Anne Marie Norit Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 10. juli

Læs mere

Vejledning for påfyldningspladser

Vejledning for påfyldningspladser Vejledning for påfyldningspladser Baggrund Mange virksomheder, der har et transportbehov, vælger at etablere mulighed for påfyldning af egne motorkøretøjer med benzin eller dieselolie på egen grund frem

Læs mere

Pro Truck A/S Kærup Parkvej 20

Pro Truck A/S Kærup Parkvej 20 Pro Truck A/S Kærup Parkvej 20 4100 Ringsted Dato: 24. marts 2017 Vilkår for udledning af spildevand til offentlig kloak fra Kærup Parkvej 20, matr. nr. 3 ai, Benløse, Benløse By, 4100 Ringsted I henhold

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Store Lyngby Vandværk til vandløb sydøst for vandværk Sagsnr.: 219-2013-33737 Sagsbehandler: Katja Henschel Side 1/7 Emne: Vandværk: Tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

B L Lakering Møllevej 6b 4100 Ringsted

B L Lakering Møllevej 6b 4100 Ringsted B L Lakering Møllevej 6b 4100 Ringsted 17. januar 2018 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Team Miljø Rønnedevej 9 4100 Ringsted Vilkår for udledning af spildevand til offentlig kloak fra Møllevej

Læs mere

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv

Tilladelse til etablering og drift af et jordvarmeanlæg i henhold til. 19 i Miljøbeskyttelsesloven, Brydegårdsvej 28, 2760 Måløv MILJØ OG TEKNIK Benjamin og Jane Friis Bybækterrasserne 142 F 3520 Farum Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 12. marts 2014 Tlf. dir.: 4175 0125 E-mail: mt-miljo@balk.dk

Læs mere

Udledningstilladelse for olieudskiller ved dieselpåfyldningsplads ved Stauning Maskinstation, Mejlbyvej 5, 6900 Skjern

Udledningstilladelse for olieudskiller ved dieselpåfyldningsplads ved Stauning Maskinstation, Mejlbyvej 5, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing STAUNING MASKINSTATION A/S Mejlbyvej 5 6900 Skjern Sendt per e-mail til ja@stauning-maskinstation.dk Sagsbehandler Gitte

Læs mere

Forskrift for opbevaring af olier, kemikalier og miljøfarlige væsker. Hvis uheldet er ude! Omfatter råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald

Forskrift for opbevaring af olier, kemikalier og miljøfarlige væsker. Hvis uheldet er ude! Omfatter råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald Hvis uheldet er ude! Opdager du spild af olie eller kemikalier, som kan brede sig til luft, jord, grundvand, søer, vandløb eller kloak, skal du straks ringe 112 og så vidt muligt stoppe uheldet. Forskrift

Læs mere

Spildevandstilladelse

Spildevandstilladelse JYSK ENTREPRENØR & KLOAK ApS Skråvejen 2 9460 Brovst Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mette Bisgaard Mogensen

Læs mere

Helsingør Kommune, Center for Økonomi og Ejendomme, Bjarne Johansen

Helsingør Kommune, Center for Økonomi og Ejendomme, Bjarne Johansen Helsingør Kommune, Center for Økonomi og Ejendomme, Bjarne Johansen Center for Kultur, Idræt og byplanlægning, Snekkersten Idrætsanlæg, Hans Henrik Schmidt Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse

Tilladelse til jordvarmeanlæg - lovliggørelse POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK DATO: 07-01-2019 JOURNALNUMMER 09.08.26-P19-7-18 Claus Henry Hansen Broholmvej 5 7600 Struer RÅDHUSET,

Læs mere

Karrene er etableret ultimo 2011 i eksisterende bygning på ca. 400 m², der tidligere har været anvendt til opbevaring af kartofler.

Karrene er etableret ultimo 2011 i eksisterende bygning på ca. 400 m², der tidligere har været anvendt til opbevaring af kartofler. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Hvalpsund Net A/S Havnepladsen 16 9640 Farsø Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 25. juni 2014 19-tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger

Tilladelse til udledning af skyllevand og byggegrubevand i forbindelse med renovering af vandledninger Herlev Bygade 90 2730 Herlev HOFOR Vand, Ørestads Boulevard 35, 2300 København S Att: Bibi Iqbal Shabeer, e-mail: bish@hofor.dk Tina Baastrup Damgaard, e-mail: tiba@hofor.dk 16. september 2013 Journalnr.

Læs mere

Tilslutningstilladelse Hedensted Kommune meddeler hermed Hedensted Bilpleje Center tilladelse til afledning af:

Tilslutningstilladelse Hedensted Kommune meddeler hermed Hedensted Bilpleje Center tilladelse til afledning af: Hedensted Bilpleje Center Ndr. Fabriksvej 20 8722 Hedensted Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Daniel Kvist Sørensen Dir: +4579755676 Mob: e-mail: Daniel.Sorensen @Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.15-P19-17-16

Læs mere

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune 1. Baggrund og lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og

Læs mere

Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej Kibæk Att.: Mads Rasmussen CVR-nr.: P-nr.

Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej Kibæk Att.: Mads Rasmussen CVR-nr.: P-nr. TEKNIK OG MILJØ Brdr. Rasmussen A/S - Maskinstation Paarupvej 19 6933 Kibæk Att.: Mads Rasmussen [brdrrasmussen@gmail.com] CVR-nr.: 32763693 P-nr.: 1015812806 Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE . SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE I/S REFA - GEDSER LANDEVEJ 22T, 4800 NYKØBING F GULDBORGSUND KOMMUNE TEKNIK & MILJØ 31-03-2017 SAG NR. 17/10384 Udledningstilladelse meddelt i henhold til kapitel 4 i

Læs mere

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern

Midlertidig tilslutningstilladelse til tilslutning af oppumpet olieforurenet grundvand fra matr. nr. 595a Skjern Bygrunde, Bækkevangen, 6900 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing TH. LYNGE PETERSEN A/S Engtoften 18 6900 Skjern Sagsbehandler Yvonne Grandahl Direkte telefon 99741513 E-post yvonne.grandahl@rksk.dk

Læs mere