MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150"

Transkript

1 MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150 Tilstede: David, Steen, Nina, Mads Dam, Simon Møller, Ronnie, Tine B, Michael, Morten, Henrik, Lene Marie, Eva, Nadja, Tine G, Kasper, Simon Mylius, Benjamin, Søren (Kontor). 1. Godkendelse af referat og dagsorden: Formalia: Ordstyrer: Nina Referent: Søren 2. Nyt fra Udvalg: Studienævnet: (Tine) Der er orienteret fra studienævnet om at klinisk ophold på 3. semester er reduceret. -Der er uenighed, de kliniske lektorer accepterer ikke at skulle have nye studerende hver anden uge. Argumentet er at de kan ikke engagere sig og det er for stort et administrativt arbejde. De mener at det lægges for stor vægt på underholdningsværdi. Hvis det bliver 1x4 vil eleverne krydse fingre for 4 uger kirurgisk (Mads). Der er enighed i Studienævnet som ønsker 2+2, men accepterer 1x4. Studienævnet har meldt ud: Ønsket er at man har to uger hver sted, det er stadig vigtigt at have de engagerede undervisere. Der skal være tale om en balancegang mellem hvad underviserne og MR synes der er bedst (Tine). Står i målbeskrivelsen at man skal lære at skrive en journal. Placering af biokemi og fysiologi: Problemstilling: Fysiologi lægger på et utroligt skidt tidspunkt. Hvad er de reelle løsningsmuligheder? Der skal laves en realistisk plan for hvordan tidsplanen kan forløbe. Så er det sandsynligt at ingen har indsigelser mod dette. Løsning: Sætte sig med en regulær 5 semesters plan og se på deres tidsforløb. Det er også vigtigt at finde ud af, om det er et reelt ønske og flytte eksamen blandt eleverne? Lav en brugbar plan der skal sendes ud til biokemikerne og fysiologerne. Der skal bare laves et Konstruktivt forslag. David har haft møde om dette i arbejdsgruppe. Han sender referat rundt til MR. StudMedSam: Fællesforeningskalender forslag. Så kan de forskellige foreninger se hvad hinanden laver. Fællesrengøring: Umbi og MR. Faglig dag: Er fastlagt. Konkret forslag til MR: Tutorerne holder rusfest lørdag den 4. september? Forespørgsel. De har ikke mulighed for at ligge det torsdag eller fredag. Der er bred enighed, om at de får tilladelse til dette. Specifikt til faglig dag udvalget: Kristlige Medicinere brokker sig over at de ikke er inviteret; men de må meget gerne komme med

2 Pamperfest: Umbi vil gerne give alle drikkevarer. Hvem skal betale for maden? Foreslag om at Fadl betaler (Simon). Hvis fakultet kan betale er det ikke hensigtsmæssigt at tage pengene fra de studerende (Ronnie, Michael). Michael Møller snakker med nogen af pengemændene på fakultetet. Rengøring efter pamperfest: Gør opmærksom på dette til alle- Akademisk Råd: Fakultet har budgetteret med overskud på 2 mil Egentligt overskud på 23 mill. Dette kan give os flere penge til: Ny studieordning Nye lektorer på små afdelinger Skal bruges på øget optag. Nye undervisningslokaler Andre forslag til brug af penge: Læsepladser. Medicinerhus Udvalget: 26/06 oprydning i medicinerhuset Pamperfest om aftenen. Plejer at være en hyggelig dag, starter kl. 12. Plejer at være MR og Umbi der kommer. Fælles holdning: Hvis man regner med at man kommer til pamperfest, så kommer man også til Oprydning (Nina). Det har været sådan de sidste 4-5 år at umbi+varmestueudvalget har stået for rengøringen, men Rengøringen er MR s ansvar ifølge (Sine Janum, ikke til stede). Simon snakker med de andre foreninger. 3. Den nye Uddannelse Aalborg Aalborg: Har fået uddannelse med 50 om året. Starter til september. Akademisk Råd har ikke i sinde at hjælpe Aalborg på vej. Vi bliver nød til at sikre os at vores studerende får ordentlig behandling. Ingen løsning lige i øjeblikket. Der er stor usikkerhed, og dette er ret topstyret. Hjørring pladserne mister vi nok. 4. Hvem har ret til klinik i Århus? Til mødet vil vi diskutere hvorvidt forældre skal have førsteret til klinikpladser i Århus: Diskussion om hvem der har ret til at være i Århus (Henrik)? Skal dem med børn hjælpes? Det er 3 år de får lov til at være i Århus (David). Man skal ikke forfordeles, bare fordi man har børn (Henrik)

3 Det er værd at overveje, når vi får den nye studieordning, om man ikke kan få sikret en garanti på minimum et år i Århus. Du kan ikke have noget liv ved siden af, hvis du skal pendle hver dag i 3 år (Britta). Det er fair at folk med børn, skal have fortrinsret på pladserne. Det er jo også meget forskelligt hvor meget man er ude (Tine, Eva). Folk har selv valgt at få børn, argument fra Henrik. Kan man reservere et vist antal pladser, og så lave en rotationsordning, så dem med børn får en fordel, men stadig kommer lidt ud? (Steen). Dette er så vigtigt et spørgsmål, at det ikke blot skal diskuteres i medicinerrådsregi. Den skal tages i et andet forum hvis den skal laves om. Man skal prøve at skelne mellem den holdning vi har nu, og den holdning vi har på den nye studieordning. Forældrene kan simpelthen ikke nå at aflevere deres børn (Mads). Vi skal gøres os nogle tanker om det nu, så det kan diskuteres i et større forum senere. Argument om at der skal være en vis form for kontinuitet. Vi bliver enige om: Ændrer ikke noget nu. Men diskussionen skal holdes fast i forhold til den nye studieordning (den tages op på næste semester). Studenterundervisere skal ikke have fortrinsret til klinik i Aarhus, der er også andre der har arbejde ved siden af sit studie. 5. AMEE 2010: Nina har skrevet brev til dekanen. Nina, Simon Møller og David mangler en 4 person som evt. rejsekammerat? Brevet bliver sendt af sted på 3 menneskers vegne, hvis ingen melder sig til. 6. Møde med Lars Bo Nørregaard angående nye læsepladser. Droppes pga. mangel på tid. Dette punkt tages op senere. 7. Nyt fra arbejdsgrupper med studiereformen Inflammation (Tine og Nadja): Teoretisk, klinisk og paraklinisk del. 6 uger ad gangen. Undervisning i medicinsk kompendium, med meget strenge pensumregler. Klinikken: Man får 3 ugers klinik, 3 ugers teori, 3 ugers paraklinik. Bygges op i blokke af tre uger og gerne et stykke tid i samme sted. Fint med en weekendvagt i ny og næ. En stor del af undervisningen vil blive bygget på symposier. Eksamen er der ikke rigtigt blevet snakket om endnu. Nadja og Tine går tilbage og taler for: Skriftlig eksamen i 6 fag, samt mundtlig eksamen til at dække noget klinisk kompetence.

4 Multiple choice? Dårlig ide når man skal have en karakter (2/3 af medicineksamerne skal være gradueret). Multiple choice skal suppleres af noget andet f.eks. en case. Kort svarsopgaver i stedet for multiple choice (Simon)? Multiple choice er en gang gætteri. Abdomen (Tine og Britta): To forelæsninger i ugen, symposium i ugen, holdtimer omkring noget ude i klinikkerne. Diskussion om overskrifter på forelæsninger. Skal studievejledningen sætte overskrifterne fast? De mener de er godt med. Kommentarer: Overlæger tænker på besparelser, billige løsninger osv: To uger med indledende teori, 15 uger (3x5 uger). Diskuterede planen for de to undervisningsmoduler på sidste MR-møde. Det springende punkt er kontinuitet, hvis man skal rejse frem og tilbage. Vi vil gerne have kontinuitet ude på afdelingerne, men man vi også gerne have mere klinik. Det er bedre at sende folk væk en lille smule (28 dage), også tre år i træk, end et halvt år ad gangen (Nadja). Det er kun Holstebro der er et reelt problem. 9 ugers praksissen på 10. semester fungerer rigtigt godt, og kan være en løsning. Man er ude 3 dage i 9 uger, og så tager man ting hjem fra klinikken som man kan bruge (Steen). Kan man splitte 9 ugers modellen op? (Steen) Hjerte/Lunge/Kar (David): Kort med stempel og underskrift (et slags kørekort), når dette er godkendt må man gå op til eksamen. Symptombaseret eksamen Hvad fejler patienten? Dette er en god ide. Pensum: Medicinkompendium og kirurgisk kompendium er for store mente underviserne. Ekstern undervisning: 4 dage i klinik+1 dag derhjemme. Der er taget en beslutning om et symposium. Studerende skal demonstrere ansvar: Oplæg fra de studerende til konference. Alle de gode ideer gav 21 uger til sammen, og det må det gerne teknisk set. Er man åben for at tage en ekstra uge ind? MR s holdning er et klart nej. Undervisning: Al undervisning skal standardiseres, så undervisningen er ligeså god mindre steder som den i Århus. Hoved/Neuro (Ronni): Plan: Forelæsninger Efter klinik, to uger til symposier og derefter 4 uger til eksamen. Eksamen: Lodtrækning mellem øjne, ør/næse/hals og psykiatri. Plan: Familie/samfund (Lene Maria/Eva):

5 2 ugers teori, derefter 4x4 rotationer. (4 uger med pædiatri og gynops samt?) Derefter to ugers teori i de respektive fag. Undervisning fra 8-12 hver dag med forelæsninger, selvstudie derefter. Alle eksamerne skal tages på 7 dage, og der er ingen læseferie. Dette er problematisk. Smart med en stor integreret eksamen på en dag? Det bliver svært med 9 fag en dag. Pointe: De nye eksamener er meget spændende, men der skal være en forståelse for hos professorer osv. at det er en ny måde at gå til eksamen på (Tine)? Der skal tages den nye tilgang, hvad er forventningerne til den studerende? MR s holdning til at der ikke er nogen læseferie: Det er ikke i orden at man skal til eksamen dagen efter man har været på klinik, og slet ikke at det sker to gange. Der skal tænkes over og være forståelse for, at en dag på klinik bør svare til en dag på læsesal/selvstudie. Starter med introuge. Akut/Kronisk (Henrik): Akut uge på færdighedslaboratorier. Selve specialet: Det skal laves på 1-2 uger Under hele semestret har man tid til artikelsøgninger. Der skal bruges meget tid på databehandling og det opsøgende arbejde(simon Møller). Det er ikke nok at man gør dette fra f.eks. kl hver dag. Man laver et katalog med vejledere. Eksamen: Man vil gerne teste meget af det praktiske. Det er vigtigt, at man tjekker nogle helt basale ting og grundlæggende viden på sidste semester (Tine). Akut Case problemstilling: Det er dette som semestret handler om, det er derfor det vigtigste (Tine) Embedseksamener? 8. Evt: Imcc exchange arrangement fra 14 til 15. august i Medicinerhuset? De vil gerne overnatte. -Dette kan ikke lade sig gøre. Vi lukker mødet her Der er bred enighed om et ekstra møde efter eksamen.

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Referat til MR-møde d. 16/1-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sidsel er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sidsel, Ellen, Marie, Eirild, Bjørn, Kira, Johanna,

Læs mere

DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET

DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET REFERAT af møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn Den 26. august 2009 Til stede: Bjarne Møller-Madsen, Mogens Andreasen, Søren Lejsted Færgeman og Ronald Dahl Fraværende: Peter Holm-Nielsen, Torsten

Læs mere

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde d. 10/06-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Sigrún Referent: Sanne Tilstede: Sigrún, Agnes, Ellen, Ane, Johanna, Eirild, Søren,

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde den 23/05-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kim er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sigrún, Kim, Anna, Morten, Ane, Eirild, Vibeke,

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Afbud: Caroline, Estrid, Magnus, Tilstede: Anders, Niels, Ellen, Mette H., Nikolaj, Julie H., Bo, Archana, Julius, Anne-Sif, Nivashini, Kamilla, Christian S., Tharsika, 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 22/11-2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Dirigent: Agnes Referent: Khoa 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rigtig godt referat

Læs mere

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl. 17 19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Peter. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt.

Læs mere

Principperne for prøvesystemet på kandidatuddannelsen er: Der gennemføres to OSCE på kandidatdelen.

Principperne for prøvesystemet på kandidatuddannelsen er: Der gennemføres to OSCE på kandidatdelen. Modtager(e): Studienævnet NOTAT Prøveformer Dato: 31. januar 2011 Ref: ht Side 1/3 Arbejdsgrupperne har afleveret deres forslag til kursusbeskrivelser. I forhold til studieordningen er det særligt vigtigt

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Eske. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl. 17 19 Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt 3. Fremmøde:

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Lægeuddannelsen i Aarhus. Status fra AMM : Hvor er vi nu? Reform af medici

AARHUS UNIVERSITET. Lægeuddannelsen i Aarhus. Status fra AMM : Hvor er vi nu? Reform af medici Lægeuddannelsen i Aarhus Status fra AMM : Hvor er vi nu? Reform af medici Fokus i 2010 for bachelordelen 1. Grundig introduktion til studiet og fremme af god studieteknik, fx Større intro med kliniske

Læs mere

STUDIEREFORM KANDIDATDEL HOVED-NEUROGRUPPEN

STUDIEREFORM KANDIDATDEL HOVED-NEUROGRUPPEN Dagsorden for 1. møde: Præsentation af gruppens deltagerne Præsentation af kommisorium Diskussion af og forslag til formål og mål Diskussion af og forslag til indhold Eventuelt STUDIEREFORM KANDIDATDEL

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden.

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 18/05/2015 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: Nina R, Rasmus, Amalie, Niels,

Læs mere

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion MR-møde d.15.4.2015 i frokostuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kristoffer er ordstyrer, Silje er referent Tilstede: Ane, Kristoffer, Rasmus, Tharsika, Jonatan, Mai-Britt, Peter, Khoa,

Læs mere

Referat af april-mr-møde

Referat af april-mr-møde Referat af april-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Gideon, Andreas, Nikolaj, Rasmus, Mette H, Kristoffer, Daniel, Josefine, Ellen, Christine, Abdul, Malene, Katrine, Archana, Julie, Tharsika, Caroline,

Læs mere

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Program Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Hvad bestemmer behovet for lektorer Undervisningen skal så vidt muligt være forskningsbaseret Hvad

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Dagsorden for MR møde d

Dagsorden for MR møde d Dagsorden for MR møde d. 14.1.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: 21 MR repræsentanter 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat fra decembers møde ligges

Læs mere

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Program Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Hvad bestemmer behovet for lektorer Undervisningen skal så vidt muligt være forskningsbaseret Hvad

Læs mere

Abdomen. 2. semester, KA- Forår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent:70/145 = svarprocent 48 %.

Abdomen. 2. semester, KA- Forår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent:70/145 = svarprocent 48 %. Studienævnets evalueringsskema - Medicin Abdomen. semester, KA- Forår 1 Svarprocent:7/1 = svarprocent 8 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet 11% 8 61% 1 1 9% 6 1% 1 Læringsmål Kurses/modulets

Læs mere

Har undervisning og studieaktiviteter i de enkelte LG-moduler støttet dig i at opnå et udbytte svarende til kompetencemålene?

Har undervisning og studieaktiviteter i de enkelte LG-moduler støttet dig i at opnå et udbytte svarende til kompetencemålene? 1 Læreruddannelsen UCL. Undervisningsevaluering. Fagevaluering LG, hovedområde: almen dannelse: KLM Fagevaluering 2014 114 studerende har besvaret spørgeskemaet. Alle fra årgang 2013. Uddannelsessted:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt.

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Daniel, David, Nina, Martin, Ellen, Mette, Josephine, Malene, Agnes, Sara, Ane, Bjørn, Katrine,

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla,

Læs mere

Side 1 Regler og procedurer generelt Side 2 - Kriterier for praktikanttjeneste, der afvikles i udlandet. Side 3 - Klinikfordelingsprocedure

Side 1 Regler og procedurer generelt Side 2 - Kriterier for praktikanttjeneste, der afvikles i udlandet. Side 3 - Klinikfordelingsprocedure Side 1 Regler og procedurer generelt Side 2 - Kriterier for praktikanttjeneste, der afvikles i udlandet. Side 3 - Klinikfordelingsprocedure Studienævn for medicin Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Praktikanttjeneste

Læs mere

Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE I M E D I E V I D E N S K A B. August 1997

Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE I M E D I E V I D E N S K A B. August 1997 AARHUS UNIVERSITET Det Humanistiske Fakultet Studieordning for 1-ÅRIG SUPPLERINGSUDDANNELSE I M E D I E V I D E N S K A B August 1997 Senest revideret august 2007 2 KAPITEL 1: FORMÅL OG FAGLIG BESKRIVELSE

Læs mere

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren

Program. Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Program Hvilke forventninger har AU til omfanget af undervisning Studieordningen Semesterkoordinatoren Hvad bestemmer behovet for lektorer Undervisningen skal så vidt muligt være forskningsbaseret Hvad

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl

Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl Semestergruppemøde 5. Semester MedIS og Medicin, Mandag d. 17/11-14, kl. 10.00-11.00 Tilstede: Dejan Ristic, Conni Biehl (Sygehus Vendsyssel), Mette Lauritzen (Sygehus Vendsyssel), Søren Hagstrøm (Sygehus

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Abdomen semester mål

Abdomen semester mål Abdomen semester mål Almindelige og akutte livstruende kirurgiske og urologiske sygdomme,samt sygdomme som behandles i det plastikkirurgiske speciale. Kunne beskrive disse (disposition/genese/incidens/symptomatologi)

Læs mere

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion fra KU. o Nye 10. semester: En studerende har kontaktet og sagt at det sejler. Der mangler bl.a. en kursusansvarlig, pensum ikke blevet

Læs mere

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet oktober 2008 Aarhus Universitet Sommereksamen Eksamensklager sommeren Medicin tidsforbrug

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet oktober 2008 Aarhus Universitet Sommereksamen Eksamensklager sommeren Medicin tidsforbrug Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet oktober 2008 Aarhus Universitet Sommereksamen 2008 Eksamensklager sommeren 2008 Medicin tidsforbrug Skriftlig eksamen i Anatomi (makroskopisk) SUN-2008-541-202 24. juni

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter

MPA, 3. sem. E15/ : Distributionsmail sendt til 9 respondenter : Rykkermail sendt til 7 respondenter Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af semestret? Forelæsninger ville have godt af flere input med cases, samt højere grad af deltagerinddragelse Virkede uorganiseret og usammenhængende Det var unægteligt

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Mai-Britt, Sara, Ida, Christine, Karen, Niels, Vibeke, Malene, Helene, Anne-Sif, Martin, Mette I, Andreas, Rasmus, Daniel, Julie, Magnus, Christian, Julius, Kristoffer,

Læs mere

Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn. møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn

Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn. møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn R E F E R A T af møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn onsdag den 12. december 2007 kl.15.15 Til stede:

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Abdomen. 2. semester, KA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent: 11/232= 5 %.

Abdomen. 2. semester, KA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent: 11/232= 5 %. Studienævnets evalueringsskema - Medicin Abdomen. semester, KA - Efterår 5 Svarprocent: /= 5 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet % 64% 9% Læringsmål 5% 5 5% Kurses/modulets læringsmål

Læs mere

Evaluering af kursus i medicinsk genetik. 2. semester bachelor, medicin. Foråret 2015

Evaluering af kursus i medicinsk genetik. 2. semester bachelor, medicin. Foråret 2015 Evaluering af kursus i medicinsk genetik 2. semester bachelor, medicin Foråret 2015 Læsevejledning: Alle skalaspørgsmål præsenteres ved to diagrammer, først en tabel med gennemsnittet for det samlede spørgsmål

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Rettelsesblad til Studieordning for kandidatuddannelsen i historie 2010 Rettelserne træder i kraft pr. 1. februar 2014

Rettelsesblad til Studieordning for kandidatuddannelsen i historie 2010 Rettelserne træder i kraft pr. 1. februar 2014 Rettelsesblad til Studieordning for kandidatuddannelsen i historie 20 Rettelserne træder i kraft pr. 1. februar 2014 Rettelserne er markeret med understregning. 14. Historisk formidling f. ksamen ændres

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 4. februar 2011 Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 1. Formalia Referent: Sørine Wredstrøm Dirigent: Toke Høiland-Jørgensen Afbud: Ask Gudmundsen, Mia Jo Otkjær, Astrid Østergaard, Bjørn Ekstrøm,

Læs mere

Plan for evaluering af undervisningen

Plan for evaluering af undervisningen SYDDANSK UNIVERSITET Studienævnet ved Det Tekniske Fakultet December 2007 Plan for evaluering af undervisningen Baggrund I henhold til element 3.3 i Delpolitik for Evaluering udøver Studienævnet det formelle

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i religion, 2011

Studieordning for bacheloruddannelsen i religion, 2011 Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i religion, 2011 Rettelsen vedrørende antal eksaminatorer samt nr. 1 og 8 træder i kraft pr. 1. september 2012 og gælder for alle studerende på alle

Læs mere

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester B216 Mandag den 1. marts kl. 13.00 i lok. A315 Gruppe Navn Til stede Med afbud Uden afbud Carsten W. Stoltenberg cstolt16@student.aau.dk

Læs mere

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/10 2010 Klokken 16:15 i lokale 1330-126 Til stede: Kathrine, Anna, Christian J, Pernille, Morten, Ulrik, Jeppe R, Trine, Sarah, Jeppe, Andreas, Troels, Maria, Heidi, Didde,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

31 Mundtlig. 8 Designteori hjemmeopgave ekstern karakterskala Projektledelse Skriftlig, take-home intern 6 timer karakterskala 5 33

31 Mundtlig. 8 Designteori hjemmeopgave ekstern karakterskala Projektledelse Skriftlig, take-home intern 6 timer karakterskala 5 33 Studieordning for bacheloruddannelsen i design og kulturøkonomi 2010 Rettelserne er godkendt af Studienævnet for Dansk, Engelsk og Design den 21. januar 2011. Rettelserne er godkendt af dekanen for Det

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Skriftlige eksamener: I teori og praksis. Kristian J. Sund Lektor i strategi og organisation Erhvervsøkonomi. Agenda

Skriftlige eksamener: I teori og praksis. Kristian J. Sund Lektor i strategi og organisation Erhvervsøkonomi. Agenda Skriftlige eksamener: I teori og praksis Kristian J. Sund Lektor i strategi og organisation Erhvervsøkonomi Agenda 1. Hvad fortæller kursusbeskrivelsen os? Øvelse i at læse kursusbeskrivelse 2. Hvordan

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15 Indholdsfortegnelse Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 24-5... 2 Første del... 2 Resume... 2. Censorkorpset sammensætning (jf. 22 og 28, stk. 2, 3. pkt.) herunder:... 2

Læs mere

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling LOGBOG For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset Stud.med. Studienummer Sygehus Afdeling Kære studerende Klinik på hospitalsafdeling og almen praksis Alle studerende skal i klinikophold

Læs mere

SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013

SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013 SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013 Generelle oplysninger - Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold - Har du været på praktikophold

Læs mere

Lokale 181, bygning 1610, Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard, Aarhus Universitet

Lokale 181, bygning 1610, Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard, Aarhus Universitet D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. NOVEMBER 8 Forum: Møde i censorformandskabet Møde afholdt: Onsdag den.

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Modulbeskrivelse Magnetisk resonans, ultralyd og komplekse undersøgelsesforløb i praksis

Modulbeskrivelse Magnetisk resonans, ultralyd og komplekse undersøgelsesforløb i praksis Modulbeskrivelse Magnetisk resonans, ultralyd og komplekse undersøgelsesforløb i praksis Modul 10R Klinik Studieretning: Radiologisk billeddiagnostik Rev. Sept. 2016 Indhold TEMA OG LÆRINGSUDBYTTE 3 Tema

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens andet år (modul 5 8),

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens andet år (modul 5 8), S K O L E N F O R K L I N I K A S S I S T E N T E R O G T A N D P L E J E R E K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T 3. september 2013 ( Opt ællingsske ma T P 2 fær d igt med komme nt arer02) Undervisningsevaluering,

Læs mere

Abdomen. 2. semester KA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent: 40/191 = svarprocent 20 %.

Abdomen. 2. semester KA - Efterår Studienævnets evalueringsskema - Medicin. Svarprocent: 40/191 = svarprocent 20 %. Studienævnets evalueringsskema - Medicin Abdomen 2. semester KA - Efterår 24 Svarprocent: 4/9 = svarprocent 2 %. Jeg er overordnet set tilfreds med kurset/modulet % 3 6 24 2 4 Læringsmål 25% 5 75% Kurses/modulets

Læs mere

LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014

LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014 DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 1 LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014 Navn: Telefon: Hospital/Sygehus/ center: Afdelinger: Perioder: 1.

Læs mere