DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND"

Transkript

1 DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2016/2017) Mødedato: Den 3. maj kl 19:00 Mødested: SKYPE Deltagere: HB: Peter Eriksen (PE) Mads Leth (ML) Ole G. Andersen (OGA) Bent Karlsson (BK) Jørgen Legind-Hansen (JLH) Suppleanter: Lars Heskjær (LH) Afbud Jørgen Korsgaard (JK) ADM: Lars Agesen-Pagh (LAP) 1. Velkomst (PE) 2. Gennemgang af DSvU HB aktionsliste (PE) Liste udeladt - PE har udarbejdet forslag til kommunikationsstrategi. Sendt til HB til kommentering. Se også pkt o PE tager den videre til PR-udvalget. - Perspektivplan v01 er sendt til HB til kommentering og bidrag. o Billeder fra mødet i Brøndby ligges i Dropbox. (LAP) o OGA bidrager med økonomiafsnit Risikoprofil, Afskrivningspolitikker, Ressourcer (penge/frivillige) etc. o Alle HB medlemmer reviderer planen og fremsender kommentarer senest 20 maj. o PE færdiggør perspektivplanen og fremsender til HB inden næste møde 3. Opdatering fra administrationen (LAP) 3.1. Opdatering UHB Gruppe 500 og 800 er delt med FLYSIK udvalget i dropbox-mappe mhp. opdatering. Grp. 700 styres fortsat af KU, hvilket har fungeret fint gennem flere sæsoner. Grp 210: OGA har fremsendt udkast og tidligere diskuterede principper. PE har forslag til ændringer. OGA og PE gennemgår i fællesskab og kommer med oplæg til næste møde Henvendelser fra klubber og enkeltpersoner Henvendelse fra Nordjysk Svæveflyveklub ang. Ottestrup. o Flyvepladsarealerne kan muligvis fremadrettet bruges til landbrugsarealer? Undersøges. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe. Der arrangeres møde med Klubben. PE svarer. o Hans Hausager bruger os bekendt også pladsen ADM kontakter ham o Relation til også Læsø Kommune, for hvem pladsen er relevant o DIF kan/bør inddrages ift. politisk pres Efterretningssager Intet at berette DANSK SVÆVEFLYVER UNION - SVÆVEFLYVECENTER ARNBORG - FASTERHOLTVEJ 10 - DK-7400 HERNING TEL: FAX: dsvu@dsvu.net. - Bank:

2 Medlemsdatabase PE har talt med Ulrik Fris (UF) omkring medlemsdatabasen mhp. at sikre fremdrift i projektet. Der er mulighed for at tilknytte en studerende til projektet som, under vejledning fra UF, gennemfører kodningen. Udgiften til løn er vurderet til kr. (ej budgetteret). Der ændres ikke ved specifikationerne som allerede er defineret. Enighed om at vi bevilger de kr. PE følger op med Ulrik. 4. Økonomi (OGA) 4.1. Status på drift Kvartals-opgørelsen 1Q blev gennemgået. Bærer præg af at der er tidligt i sæsonen Status på investeringer Drøftes under AB. 5. Nationalcenter (OGA) 5.1. Møde med AB d 26/4 OGA og PE deltog. Centerchef Jørgen Æ. Olsen deltog. Et godt, konstruktivt møde Investeringer Solcelleprojekt Der kommer et indgreb fra FT i dag. Vi rammes konkret på det vi får på overskudsstrøm. Vi inddrager DIF. Vi er jo i gang med projekt. Vi opretter aktion. (PE og LAP) Spilprojekt Indstilling fra AB om at vi køber et brugt spil i Tyskland. Spiludvalget har besøgt klubben og finder spillet i tilfredsstillende stand. Spillet er køreklart, men der skal foretages modifikationer til vinter. Endvidere skal der, uanset hvilken spilløsning vi vælger, investeres i en større garage, som evt. også kan bruges som sort værksted. Prisen på spillet er hertil kommer transport til Arnborg ca kr. samt modifikationer for cirka DKK. AB vil udarbejde budget for garage/sort værksted til næste HB møde. HB har besluttet at investere i spillet. OGA kontakter AB Hangar 3 projekt Beregningerne (opr. fra OGA og ML) revideres af AB, som derefter vender tilbage med oplæg. Herunder fastlæggelse af mulige indskud etc. Inddragelse af medlemmer på ventelisten Hjertestarter projekt Gennemført. Driftsomkostningerne består primært af udskiftning af batteri og pads hvert 5 år. Pris ca kr. Hjertestarter er sat op i forkontoret. En række af brugerne af Arnborg var på kursus i anvendelsen. Der er reklameret for hjertestarteren på Facebook. Vi afventer artikel til hjemmesiden også (Aktion: Johnny Jensen) Projektor Der lejes udstyr til konkurrencebrug. Oplæg til køb af udstyr var forholdsvist dyrt. Det drøftes under kommende budgetforhandlinger Drift og vedligeholdelse bygninger, camping, hangarer Fordeling af grundskyld Indgående diskuteret. Der er tale om fordelingspolitik. AB ikke 100% enig i HB s betragtning. AB v/ Klaus Vang kommer med oplæg til kommende diskussion og mulig alternativ model for fordelingen af omkostningerne Spørgsmål om kloak-bidrag til Herning Vand. LAP har kontakten med Herning Vand A/S (Efter aftale med BK). LAP har haft kontakt til lokal politiker, som sidder i bestyrelsen i Herning Vand, da sagen var ved at gå i hårknude. Herefter har Herning Vand inviteret til nyt møde med deltagelse af deres direktør. LAP forventer snarlig afklaring.

3 FLYSIK (OGA) Møde 9. maj. OGA udsender klubmeddelelse omkring redegørelsen for sidste sommers havari herunder anbefalingerne fra Havarikommissionen. 7. Konkurrence og Sport (ML) 7.1. Konstituering af KU og nye medlemmer Tilkendegivelse fra muligt nyt medlem til KU. Der er møde under DM HB aktioner fra KU møder Projektor. Se under AB Henvendelse fra Lis Arneberg ang. støtte til deltagelse i NM og VM. Kunstflyvning er formelt uden for DSvU-regi. Men HB er enige i at det netop ER svæveflyvning. HB ønsker at støtte Lis konkurrencedeltagelse i 2016, men betragter det mere som et breddeprojekt med PR værdi, da det i henhold til FAIs opdeling ikke hører under IGC. Vi støtter med engangsbeløb i 2016 på kr. HB vil senere drøfte mulighederne omkring fremtidig støtte til denne disciplin. PE kontakter Henvendelse fra NLF i Norge ang. Nordic Junior Gliding Championship. Vi har afsat budget. Men ingen piloter ønsker konkret deltagelse. ML kontakter Thomas Leander. PE og ML vender tilbage til Steinar. 8. Materiel (ML) 8.1. Aktivering af Materieludvalg Diskuteret under aktionslisten. 9. Flyvevirksomhed (JLH) - Havarived udelanding gennemgået af JLH. 10. Uddannelse (JLH) Teoriprøver SPL-prøver lørdag 10. april gik fint. Der var dog fejl prøven. Vi afventer møde med TBST (muligvis 10. maj) ATO/BTO projekt Vi afventer tilbagemelding fra TBST på BTO-muligheden. Hviler den på os eller TBST? JLH følger op Kurser Fi-kursus juni 14 aspiranter. JLH sender info til deltagere. Vi overvejer om Hi-kursus i 2017 kan indrettes som de må forventes at skulle gennemføres fra 2018? Drøftes med TBST. 11. Klubområdet (BK) Forsikring af yngste medlemmer (14-15 årige) (LAP) Der har været afholdt flere telefonmøder med forsikringsselskab. Det er bestemt ikke lyst ud. Ingen vil forsikre de årige. Politisk drøftes en nedsættelse af aldersgrænse til knallertkørekort til 15 år. Det vil nok afhjælpe problemstillingen noget Kommunikations kanaler til klubberne (PE) Forslag til ændret struktur, men det kræver en medlemsdatabase Sjællands-møde 20/4

4 - 4 - PE og JLH deltog i mødet der blev afholdt af PFG på Kaldred. Der var en god dialog om de ting klubberne gerne vil have prioriteret. De fleste sjællandske klubber her mange elever, men vil gerne deltage i aktiviteter der kan aktivere og fastholde medlemmerne, herunder også forsøge fast-track skoling. Vi skal passe på overregulering, ikke skabe kunstige barrierer på materielområdet såvel som på uddannelsesområdet. Er det en fornemmelse, eller er der konkrete forhold/anledninger? Den årlige statistik er blevet kompliceret af håndtere; kan den simplificeres? Her vil en kommende medlemsdatabase forhåbentligt afhjælpe i forhold til klubbernes arbejde hermed. VHF delen mangler i vores uddannelses udvalg. Vi skal dog ikke gøre noget før Herefter svarer teorien til det der i dag er NBEG. 12. Bredde- og juniorarbejde (BK) Nordic Gliding Day Der er fremsendte skrivelse til HB med indledende tanker og bemærkninger. JK har talt med svenskerne som har fast program og materialer og hjælp til klubber. JK og BK laver oplæg til unionsmeddelelse med planen med anmodning om tilbagemelding og kontakter Nordic Gliding Henvendelse fra Lis Arneberg ang. støtte til deltagelse i NM og VM. Kunstflyvning er formelt uden for DSvU-regi. Men HB er enige i at det netop ER svæveflyvning. HB ønsker at støtte Lis konkurrencedeltagelse i 2016, men betragter det mere som et breddeprojekt med PR værdi, da det i henhold til FAIs opdeling ikke hører under IGC. 13. Luftrum (LH) Program for luftrumsudvalg Der er også et luftrumsudvalg i KDA. Behov for at få ting afstemt. OGA tager møde med udvalget under DM. 14. Miljø området (LAP) - Intet at berette 15. PR område (PE) Møde med PR udvalg d. 19/4 o PE deltog. Der er enighed om at PR-udvalget separeres fra Breddeudvalget. Den tekniske vedligeholdelse af Unionens hjemmeside skal også i et separat udvalg. Man kan godt være medlem af mere end et af udvalgene, men opgaverne bliver klart opdelte. PE kom med et oplæg til PR-udvalget, som udvalget kan videreudvikle til et kommissorium. Vi har brug for flere ressourcer. PE er i kontakt med to potentielle nye medlemmer af PR udvalget og andre til breddeudvalget. 16. Eksterne organisationer (PE) DIF Ny støttestruktur projekt (LAP) o Strukturen er vedtaget som forventet. Vi skulle kunne opnå den samme støtte som hidtil, men skal helt sikkert arbejde mere for at få pengene. Vi afventer at DIF initierer indledende møde Møde med DIFs formand og kommende næstformand Gennemført med PE før årsmødet DIFs årsmøde PE, PH og LAP deltog. Godt møde i konstruktiv stemning KUF Kontor for Udvikling og Fællesskab o Afregning for HB-mødet i Brøndby trækkes over klippekortet KUF i 2Q Kongelig Dansk Aeroklub (KDA) (PE) o PE er i dialog med KDAs bestyrelse om bedre information vedr. aktiviteter i Europe Air Sports og lignende, der er af interesse for os FAI/IGC (PE) Intet at berette.

5 European Gliding Union/Europe Air Sports (PE) Projekt Part Gliding, projektgruppe og Focal Points o Helge Hald focal point for Training, Lars Sverre Rasmussen Focal Point for Operations. Derudover er OGA, JLH og PE i projektgruppen. Første møde om Training afholdes i Hannover d /5. PE deltager da Helge Hald er forhindret Trafik- og Byggestyrelsen (TBST) 31. maj Indkaldelse kom d.d. og er rundsendt til HB. Vi skal overveje emner og spørgsmål. Vi melder mulige emner tilbage til PE (Anders Madsen.. lokale fra kl. 10:00 til møde med Faldskærm og Hangliderne?? LAP kontakter) Europe Air Sports (EAS) (PE) o Vi afventer referat fra EAS årsmøde, der blev afholdt i april måned European Gliding Union (EGU) (PE) o Intet at referere Friluftsrådet o BK har deltaget i Friluftrådets årsmøde. Kort referat er sendt til HB. Ikke særlige emner af betydning for DSvU her og nu. Godt netværk Nordisk samarbejde (PE) o Intet at berette. 17. Næste møder (PE) Møde 5 Torsdag d. 2/6 kl 18:00 (Kolding) PE følger op ift. LAP og administrationen. Møde 6 Torsdag d. 30/6 kl 18:00 (Skype) Møde 7 Torsdag d. 11/8 kl 18:00 (Kolding) Møde 8 Torsdag d. 15/9 kl 18:00 (Skype) Møde 9 Torsdag d. 20/10 kl 18:00 (Kolding) Møde 10 Torsdag d. 8/12 kl 18:00 (Skype) Møde 11 Torsdag d. 12/ (Kolding) Møde 12 Torsdag d. 16/ (Skype) Repræsentantskabsmøde 11. marts 2017 (Sjælland) 18. Eventuelt (PE) - Husk at holde hinanden orienteret mellem møderne.

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: DIF-møde (Valg af strategiske spor) og Hovedbestyrelsesmøde nr. 8 (2016/2017) Mødedato: Den 6. oktober kl

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 5. april 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 12 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 2. februar 2017 kl. 15:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 11 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 12. januar 2017 kl 18:00 Mødested: Hotel Saxildhus,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 17. maj 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2017/2018) Mødedato: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 18:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 26. september 2019 kl. 19:00 21:00 Mødested: GoTo

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 10 (2016/2017) Mødedato: Torsdag d. 15. december 2016 Mødested: Teamviewer, kl. 19:00

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2017/2018) Mødedato: Søndag d. 15. oktober 2017 kl 10:00 17:00 Mødested: Torvehallerne,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6 (2018/2019) Mødedato: Lørdag d. 3. november 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat af S-Kontrollant- og FC-møde Forsamlingshuset i Arnborg, 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. S-kontrollanternes

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3 (2011/2012) Mødedato: Den 5. juli 2011 kl. 18.00 Mødested: Torvehallerne, Vejle,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (Budgetmøde) (2014/2015) Mødedato: Den 25.-26. oktober 2014 Mødested: Radisson

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 20 ORGANISATION NR. 09 DATO: 04.05.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 1 (2008/2009)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Dagsorden: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2010/2011) Mødedato: Den 10. maj 2010 Mødested: Arnborg kl. 18:00 Deltagere:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referatet: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2018/2019) Mødedato: Tirsdag d. 18. december 2018 kl 10:00 17:00 Mødested: Fasterholtvej

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2019/2020) Mødedato: Torsdag d. 22. august 2019 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 23. august 2018 kl. 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 12 ORGANISATION NR. 04 DATO: 05.03.08 Emne: Referat fra HB-møde den 9. februar

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5 (2018/2019) Mødedato: Torsdag d. 27. september 2018 kl 18:00 22:00 Mødested: Hotel

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Konkurrenceudvalg/KU Elite og Talentudvalg, Mødereferat Sted og dato: Arnborg 28. oktober 2017 Deltagere: Klaus Vang (KV). Sjællands rep. 1 og Formand Jens Chr. Pedersen (JCP). Nordjysk rep. Claus Elmeros (CE), Sjællands rep.

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 37 ORGANISATION NR. 22 DATO: 19.11.06 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016

Referat nr. 3. Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Arnborg Bestyrelsen Fasterholtvej 10 7410 Herning Den, 27. april 2016 Referat nr. 3 Møde i Arnborg Bestyrelsen den 26. April 2016 Tilstede: Jens Degner JD Ove Dahl Jørgensen OD Bertel Knudsen BK Ib Overgaard

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND 11. februar 2014 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7 (2013/2014) Mødedato: 1. februar 2014 Mødested: Svæveflyvecenter

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union 2017 - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for 2017 Medlemstal budgetteres uændret i 2017, og uden stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for 2017 allerede kendt Dansk Svæveflyver

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 34 FLYVNING NR. 13 DATO: 31. december 2016 Vedr. S-teori prøver 2017. Hermed

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen Vi har gjort det lidt anderledes Alle DSvU s udvalg er blevet reaktiveret Der er kommet et par nye udvalg Alle udvalg har indsendt aktivitetsskemaer

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 30 ORGANISATION NR. 14 DATO: 14.07.08 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 28 ORGANISATION NR. 13 DATO: 31.10.09 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 31 ORGANISATION NR. 13 DATO: 15.08.05 Referat af HB-møde nr. 2 (2005/2006) Mødedato:

Læs mere

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen

Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen KU-møde hos PFG på Kaldred. Tidspunkt 6.11.2010 Tilstede: Arne Boye-Møller (ABM), Felipe Cvitanich (FC), Ulrik Sørensen (US), Klaus Vang (KV), Kaj H. Pedersen (KHP), Øjvind K. Frank (ØKF), Morten Hugo

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION

DANSK SVÆVEFLYVER UNION DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN Til stede Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde nr. 1/2009 den 24. marts Klaus Vang (KV) J.O.Ternholt

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 36 ORGANISATION NR. 20 DATO: 18.09.07 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 3 (2007/2008)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Arnborg-bestyrelsen Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde bestyrelsesmøde nr. 1 den 11. februar 2013 Til stede Klaus Vang

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 (7) Vejledning for driften af Dansk Svæveflyver Union 1. Indledning 1.1. Unionens vedtægter specificerer ikke, hvorledes hovedbestyrelsen (HB) skal lede og fordele arbejdet. Det nævnes blot,

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse

Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby. Indholdsfortegnelse - 1 - Dansk Svæveflyver Union Referat af repræsentantskabsmøde den 27. februar 2016 Ejby-hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Indholdsfortegnelse side 1. Registrering af stemmeberettigede... 3 2. Valg af dirigent...

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 18 ORGANISATION NR. 11 DATO: 08.03.07 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr. 7

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 25 ORGANISATION NR. 14 DATO: 26.07.06 REFERAT: Hovedbestyrelsesmøde nr. 4 (2006/2007)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND SELVEVALUERINGS- og BESØGSSKEMA 2019 S-kontrollantvirksomhed jfr. UHB 570, afsnit 2.2. og 3.6. Klub: Antal to-sædede

Læs mere

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n

DSvU formandsmøde 24. november Dan sk Svævef lyver Un io n DSvU formandsmøde 24. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n De grå mænds forening DSvU formandsmøde 26. november 2013 - Dan sk Svævef lyver Un io n Dan sk Svævef lyver Un io n 3 Perspektivplansarbejde

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND S-kontrollant og FC-møde 28. januar 2012. Fasterholt forsamlingshus 1 - Ankomst og registrering (LAP) 2 - Velkomst

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 05 FLYVNING NR. 04 Instruktørkurser 2019. DATO: 06. februar 2019 Hermed fremsender

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG-BESTYRELSEN Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde nr. 1 2011 den 17. januar 2011 Til stede Klaus Vang (KV) Helmuth

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 03 FLYVNING NR. 02 Vedr. Instruktørkurser 2015. DATO: 12.01.15 Hermed fremsender

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND ARNBORG BESTYRELSEN Referat af Arnborg-bestyrelsesmøde den 28. maj 2008 Til stede: Klaus Vang Petersen (KV) J O Ternholt

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union

Budget og planen bag budgettet. Dansk Svæveflyver Union - og planen bag budgettet Dansk Svæveflyver Union Årsplanen for Stigende medlemstal i budgetteres uændret i, men dog med inflationær stigning i kontingentsatsen DIF-tilskuddet for allerede kendt Kvinde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Referat Bestyrelsesmøde lørdag 18. april 2015 Bestyrelsen: Flemming Olsson, Ina Nielsen, Katrine Eriksen, Peter Krogh og Anne Mine Møller Petersen Michael Riber deltog via Skype Administrationen: Helle

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 33 ORGANISATION NR. 14 DATO: 24.09.2002 Referat af: Hovedbestyrelsesmøde nr.

Læs mere

Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose

Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose Referat af Dansk Svæveflyver Unions Repræsentantskabsmøde Afholdt den 16. marts 2019 i Dalmosehallen, 4261 Dalmose Indholdsfortegnelse side 1. Registrering af stemmeberettigede... 3 2. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat Side 1 af 5. Deltagere Fraværende Mødestart. Mødeslut. Dagsorden. Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag

Referat Side 1 af 5. Deltagere Fraværende Mødestart. Mødeslut. Dagsorden. Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag Side 1 af 5 Mødested Dato Dato for referat Godkendt SKYPE Mødetype Referent Bilag Bestyrelsesmøde Søren Egebjerg Pedersen Deltagere Fraværende Mødestart Michael Olesen Kenneth Dyrlund Søren Egebjerg Pedersen

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 10. juni 2016 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 16 ORGANISATION NR. 08 DATO: 29.03.06 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2006/2007)

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 07 ORGANISATION NR. 03 DATO: 07.02.02 REFERAT AF: Hovedbestyrelsesmøde nr. 5

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk 13..februar 2012 REFERAT Bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 7. december 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 7. december 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Dagsorden. Pkt. Beskrivelse Ansvarlig Deadline 1 Valg af referent. Rasmus

Dagsorden. Pkt. Beskrivelse Ansvarlig Deadline 1 Valg af referent. Rasmus Mødested Dato Dato for referat Godkendt Skype 19/08/2010 19/08-2010 Mødetype Referent Bilag DHPU Bestyrelsesmøde Rasmus Deltagere Fraværende Mødestart Strandqvist (BS) Dennis Wolthers (DS) var på arbejde.

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 27 ORGANISATION NR. 12 DATO: 07.06.08 Referat: Hovedbestyrelsesmøde nr. 2 (2008/2009)

Læs mere

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen Dansk Orienterings-Forbund Referat til møde nr. 2, 2016 i Kredsudvalg Syd Mødested Finlandsvej 9, Middelfart (hos Terkel) Mødedato Mandag den 12. september - kl. 18.30 Deltagere Kate Nielsen, Terkel Gydesen,

Læs mere

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018

Unionshåndbog PERSONDATAFORORDNINGEN. Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Side nr. : 1 af (5) Privatlivspolitik for Dansk Svæveflyver Union Version 1.0, d. 1 maj 2018 Dansk Svæveflyver Unions (DSvU) dataansvar DSvU behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub 26. november 2o15 Dato 26. november 2o15, klokken 16oo 2ooo Sted KDA-huset, Roskilde Fremmødt Hjalmar Nielsen, formand (HNi) Per Wistisen (PEW) Bonni

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne MEDDELELSE NR. 09 ORGANISATION NR. 04 DATO: 11-02-06 Referat af Hovedbestyrelsesmøde nr. 6

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8 Mødedato: 29. maj 2019 kl. 20.00-22.00 Mødenavn: URG møde 8 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Ordstyrer: Skype Beth Thygensen (bth), Camilla Kruse (ckr), Hanne Enevoldsen (hen), Helle Jensen (hje), Inger

Læs mere