Per Thorup er Projektleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Per Thorup er Projektleder"

Transkript

1 Vi vil gerne præsentere nogle af vores Vin-Ambassadører og holdet omkring vores smagninger: - mest af alt for at fortælle lidt omkring personlighederne og berolige dig om, at det er ganske almindelige nede på jorden dejlige mennesker, som kommer og giver et indblik i vinens verden. Ingen fag idioter her, alle taler det sprog som der er til at forstå, også for ikke-kendere. Per Thorup er Projektleder Per har arbejdet med vin i en meget stor del af sit liv. Per er uddannet tjener og har arbejdet som tjener, overtjener og Restaurant Manager i flere store hoteller og restauranter i København inden han skiftede til vinbranchen, hvor han var sælger, salgschef og sidenhen selvstændig. Karrieren i vinbranchen blev afbrudt af et ophold på 6 år i HR og rekrutteringsbranchen, hvorefter Skovgaard Vine hentede ham tilbage til vinbranchen. Per leder nu de ca. 30 Vin- og Øl-Ambassadører, der kører ud for Skovgaard Vine og står for salg og koordinering af smagningerne. Per kan træffes på tlf.: og per@skovgaardvine.dk Nadia står for logistik og de gode tilbud Nadia er uddannet salgsassistent og sidenhen kontorassistent. Interessen for vin har hun efterhånden haft en del år. Nadias arbejde i forbindelse med vinsmagningerne er at gøre materiale klar såsom smagefolder mv. og sørge for der bliver sendt vine af sted til smagningen. Efter vinsmagningen bliver eventuelle bestillinger sendt til Nadia, der sørger for bestillingerne bliver pakket, faktureret og sendt af sted. Nadia kan træffes på tlf.: og nadia@skovgaardvine.dk

2 Jørgen er Vin-Ambassadør. Jørgen arbejder til daglig som direktør i et større rådgivende ingeniørfirma. Ved siden af jobbet har han i perioder arbejdet som rejseleder i USA, Canada, Australien og New Zealand. Han har med sine egne ord drukket sig gennem 5 kontinenter og derved erhvervet et solidt kendskab til vin og vindyrkning. Han har siden 1996 været kældermester i sit firma og dermed været ansvarlig for et årligt vinindkøb på ca. 1 mio. kr. Fritidsinteresserne rejser og vin udgør et perfekt blend, og Jørgens foretrukne vinområder befinder sig i Frankrig, Italien, Australien og New Zealand, men han fortæller også gerne om vin fra Nord- og Sydamerika samt Sydafrika. Anne er Øl-Ambassadør Annes interesse for øl tog for alvor fart i forbindelse med Danske Ølentusiaters første ølfestival i Remisen på Østerbro i Hun meldte mig ind i foreningen på samme festival, og i årene var hun aktiv først som lokalformand og senere som regionsformand i foreningen. I de år begyndte hun også at holde ølsmagninger for private og firmaer, og det er med tiden blevet til en del firmafester og polterabender. I det daglige arbejder Anne med logistik i et stort mediehus, hvor hendes primære ansvarsområde er koncernens dagblade, og hun har efterhånden været i den branche i godt 23 år. Claus er Vin-Ambassadør Claus har interesseret sig for vin gennem de sidste 20 år. Han har et bredt kendskab til vin fra alle verdens hjørner, men har det største kendskab og den største personlige præference for vin fra Italiens 20 provinser - med en forkærlighed for vin fra Toscana. Gennem en årrække har han selv hentet vine fra Toscana og Piemonte, og han har besøgt adskillige vinproducenter gennem årenes løb. Han skal helst til Italien en gang eller tre om året for at tage pulsen på de italienske vine. Til daglig arbejder Claus som Projektleder i en IT udviklingsafdeling i København.

3 Kim er Vin-Ambassadør Kim har interesseret sig for vinens verden i snart 20 år, og i den forbindelse besøgt mange af de vinproducerende områder i Europa. Hans detailkendskab strækker sig over Bordeaux, Loire, Côtes De Provence, Cognac, Champagne, Cordoba og Hautes Alpes de Provence. Den store interesse ligger dog i de australske vine, hvor især Barossa Valley med de store Shiraz er er trækplastret. Dertil har Kim deltaget i et utal af vinsmagninger, såvel professionelle som private. Det at smage på vin, skal først og fremmest være skæg og ballade, dernæst stor æstetik, og pris og kvalitet skal stå i et rimeligt forhold for at opnå gyldighed. En smagning er god, når stemningen er i top. Den enkelte skal gå derfra med en større viden og en god oplevelse. Så har det været en god smagning!!! Jens er Vin-Ambassadør Jens interesse for vin stammer fra en opvækst i en familie med tjenere og restauratører, der elskede at smage og diskutere vin ved familiemiddagene. Under kemiingeniørstudiet blev vinsamlingen grundlagt og den første smageklub stiftet. Som ingeniør er Jens særligt interesseret i teknikken bag vindyrkning og vinfremstilling, og er der interesserede, kan der nørdes lidt om kemien bag den gode smag. Jens er medindehaver af en lille vinmark nær Borup hvor teorien testes i praksis. Favoritvinene er mange og forskellige, eksempelvis: Oversøisk Pinot Noir, Chauteauneuf, Sauternes og Port. Alle efter mottoet: Livet er for kort til dårlig vin. Christian M. N. er Vin-Ambassadør Christian er 44 år og fra Odense, uddannet pædagog og arbejder på en skole i Odense. Christian har i gennem de sidste år haft en stor interesse for vin, vinlande, vinfremstilling, forskellige druer mm. Den interesse har ført ham gennem et utal af smagninger samt besøg på diverse vingårde i forskellige lande. Desuden har han gennem en del faglitteratur forsøgt udvide sin generelle viden om den store vinvidenskab. Christian er kommet godt i gang med rollen som Vin-Ambassadør ved Skovgaards vinsmagninger og er ivrig efter at arbejde videre med konceptet.

4 Søren er Vin-Ambassadør Søren er egentlig kommunalt uddannet, men har interesseret sig for vin i mere end 30 år. For mange år siden forlod han den kommunale branche til fordel for jobs i finans- og pensionssektoren, hvor en stor del af hans arbejde som kursusleder og uddannelseskonsulent har været uddannelse og formidling. Til daglig er Søren ansat hos Skovgaard Vine i Brøndby som salgsassistent. Her vejleder og guider han kunderne i spørgsmål om kombination af mad og vin. Thomas er Vin-Ambassadør Thomas har interesseret sig for vin i de sidste 20 år. Interessen startede for alvor via nogle vinkurser på aftenskolen, og den blev yderligere forstærket, da han sammen med sin familie tog på ferie i Bourgogne i Frankrig, hvor engagementet for alvor blev vakt. Det er siden blevet til adskillige vinrejser til især Frankrig og Italien og mange smagninger hjemme i Danmark hos diverse importører og vinhandlere. Udover Frankrig og Italien er det også Spanien, Australien og Argentina der er hovedinteressen. I de seneste år har han også fået øjnene op for portvinenes kvaliteter, og derfor sat sig ind i portvinens verden. Lars A. er Vin-Ambassadør Lars har interesseret sig for vin så længe han kan huske næsten. Han elsker vin og vinerier der går nye veje, og har derfor en forkærlighed for de oversøiske områder som Sydamerika og Australien, om end han også elsker et godt glas fra den gamle verden. Udover jobbet som Ambassadør for Skovgaard Vine driver Lars sit eget konsulentfirma indenfor GPS og Tyverisikring, og han har desuden arbejdet med vidt forskellige ting fra et job som ministersekretær til Rock n Roll Lysmand for en række af landets største rockbands.

5 Ole er Vin-Ambassadør Ole har interesseret sig for vin i en stor del af sit voksne liv. Han arbejder som økonom i et stort dansk benzinselskab. Vininteressen er helt på hobbyplan. Viden skaffes dels via læsning i vinbøger, fagblade, hjemmesider og hvor der skrives om vine, dels gennem udlandsrejser, hvor der næsten altid indgår besøg på vingårde. Rejserne har indtil videre gået til Australien, Argentina, Californien samt europæiske lande som Italien, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Rumænien og Østrig. Ole har som fritidsbeskæftigelse holdt vinsmagninger enten alene eller i kombination med rejseforedrag igennem en længere årrække. Lars B. er Vin-ambassadør Lars er autodidakt indenfor vin med over 15 års solid rod og fundament i det italienske univers med fokus på italiensk vin, køkken og kultur. Toscana, Veneto og Piemonte er de store fyrtårne både for Italien generelt og for Lars. Dagligt dukker der dog ny og spændende viden op til overfladen om de 17 øvrige regioner og deres vinøse fortræffeligheder som Lars indarbejder i sin Giro d Italia. Især Frankrig og Australien er to øvrige markeder som Lars er blevet optaget af som Vin-Ambassadør, og som han forsøger at gøre til en del af sin primære vinøse håndbagage. Mad og vin og den optimale kombination af samme ligger ligeledes Lars meget på sinde, og er et område han konstant forsøger at dygtiggøre sig i. Lars er determineret i sit ønske om at formidle sin viden om vin på en uprætentiøs og uhøjtidelig facon som inddrager den enkeltes viden i en udviklende og givende dialog. Peter er Vin-Ambassadør I det daglige er Peter ansat som ejendomsinspektør, med ansvar for 1300 boliger i Valby, og med 17 medarbejdere. Peter har siden starten af firserne været meget interesseret i vin, og det er blevet til en hobby med årlige vin rejser, primært Italien til Toscana og Veneto, og til Frankrig i Rhône dalen som han har cyklet på kryds og tværs men også flere gange til Californien. Peter har indtil for få år siden haft fornøjelsen at stå for afholdelsen af vinaftener i AOF regi i Hvidovre. Det blev til 5 sæsoner med i alt 70 smagninger med forskellige temaer hver. Det har givet en bred erfaring, og indsigt i mange af facetterne i vinens verden, til stor fornøjelse ikke kun for kursisterne, men også for Peter selv. Claus M. K. er Vin-ambassadør Til daglig arbejder Claus som arkitekt i Aarhus Kommune. Fritid bruges bl.a. som Ambassadør for Skovgaard Vine. Et job hvor han nyder godt af sin mangeårige interesse for vin. En interesse der blev grundlagt, da han tilbage i 1980 erne fik foræret Politiken s Store Vinbog. Ud over fornøjelsen ved at smage på vin er hans interesse for vin drevet af det mangfoldige univers af menneskers stræben efter at udvikle og overvinde udfordringer. Desuden skal man ikke glemme den naturlige interesse for bordets glæder, som følger af interessen for vin.

6 Tobias er Vin & Champane-ambassadør Tobias sprang mælk og saftevand over og gik direkte til champagnen. Tobias har været tilknyttet Skovgaard Vine i flere år og har et enormt hjerte for de boblende varer. Tobias er imponerende god til at forklarer om de forskellige typer, kvaliteter og brugsrettigheder for hver enkelt stil og genrer. Tobias har besøgt mange af producenterne og har de gode røverhistorier med i inderlommen. Find ud af Champagnens vidunderlige verden og hvordan du får valgt den helt rigtige boblevand til din næste menu, book Tobias.

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

LAS MORAS GRAN SHIRAZ 2006

LAS MORAS GRAN SHIRAZ 2006 LAS MORAS GRAN SHIRAZ 2006 Argentina Wine Awards is the most important competition for Argentinean export wines, bringing together the most prestigious experts in the world year after year. At the 2010

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Salgsassistent med specialet VIN Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag kl. 7.30-16.00 Fredag kl.

Læs mere

Hvis vin er svaret, hvad er så spørgsmålet? Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk

Hvis vin er svaret, hvad er så spørgsmålet? Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk WORLD CLASS WINE, CERTIFICERING Hvis vin er svaret, hvad er så spørgsmålet? Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk WORLD CLASS WINE, CERTIFICERING World Class Wine World Class Wine er en ny certificering

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Danskerne bruger flere penge på julevinen end hverdagsvinen

Danskerne bruger flere penge på julevinen end hverdagsvinen ANALYSE Danskerne bruger flere penge på julevinen end hverdagsvinen Resumé Mange danskere benytter julen til at drikke et godt glas vin med familie og venner. Hele 88 pct. af danskerne drikker vin i forbindelse

Læs mere

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

Interview med Wendy Cameron (Brown Brothers, Australien) RB: Er der noget nyt i den australsk vinlovgivning?

Interview med Wendy Cameron (Brown Brothers, Australien) RB: Er der noget nyt i den australsk vinlovgivning? Interview med Wendy Cameron (Brown Brothers, Australien) RB: Er der noget nyt i den australsk vinlovgivning? Wendy Cameron: I Australien har vi ikke haft strenge krav omkring appellationer, druer, teknikker

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

Jagten på det perfekte vinglas

Jagten på det perfekte vinglas Jagten på det perfekte vinglas vinkreutzer Den 22. november 2013 www.vinkreutzer.dk/ Jeg gider ikke latterlige gimmicks. Når jeg skal nyde min vin, så er der få ting jeg har godkendt igennem 20 år som

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Startpakke. Salgsassistent Vin

Startpakke. Salgsassistent Vin Startpakke Salgsassistent Vin 1. Kursus Introduktion til dansk detailhandel 2. Kursus Service og personligt salg 1 uge Fokus på vinbranchen Hvem er hvem vurdering af aktørernes stærke/svage sider Konceptforståelse,

Læs mere

08.06.2012 21:57 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY

08.06.2012 21:57 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY Publiceret fra 18.05.2012 til 22.05.2012 82 svar (80 unikke) 1. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 1 Odense den 11. maj 11,0 % 9 2 Aarhus den 12. maj 34,1

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

MUMS PROJEKT MY UNIQUE MALT SELECTION. Et site om Skotsk malt whisky fra Islay. Af Ole Sandvang Høj

MUMS PROJEKT MY UNIQUE MALT SELECTION. Et site om Skotsk malt whisky fra Islay. Af Ole Sandvang Høj MUMS PROJEKT MY UNIQUE MALT SELECTION Et site om Skotsk malt whisky fra Islay. Af Ole Sandvang Høj INDHOLDSFORTEGNELSE MY UNIQUE MALT SELECTION... 2 Mission:... 2 Vision:... 2 Baggrund:... 2 MÅLGRUPPE:...

Læs mere

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste. Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

PRODUKTION & SALGSSELSKABER

PRODUKTION & SALGSSELSKABER Globalt salg og service Danfoss sælger produkter med tilhørende service over hele verden i et globalt netværk med 118 salgsselskaber og 72 forhandlere og distributører. Salgsselskaberne ledes fortrinsvist

Læs mere

Det bedste køb i Napa Valley

Det bedste køb i Napa Valley Det bedste køb i Napa Valley Vinmagerne Molly Hill og Michael Trujillo i en af de californiske marker, der leverer druer til Sequoia Grove vinene. PR-fotos AVISEN Af Ole Troelsø 11. MAR. 2017 KL. 10:02

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Medlemsblad til vinens venner. Nr. 52 December 2015. Formanden har ordet:

Medlemsblad til vinens venner. Nr. 52 December 2015. Formanden har ordet: Vor Vin Vordingborg Vinklub Medlemsblad til vinens venner Nr. 52 December 2015 Formanden har ordet: Endnu et år er ved at være gået, og det har igen i år været et godt vin-år i Vordingborg Vinklub. Vi

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Skræddersyet MC tur til Frankrig

Skræddersyet MC tur til Frankrig I løbet af vinteren 2012/13 var vi to par, som besluttede, at vi ville en tur til Normandiet og se nogle af mindesmærkerne fra 2. verdenskrigs D-dag i 1944. Vi var ret hurtige enige om,, at vi ikke ville

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER

INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER INTERNATIONALE BØRNEBORTFØRELSER OM HAAGERKONVENTIONEN - REGLER OG PROCEDURER NÅR ET BARN BLIVER BRAGT UD AF DANMARK AF DEN ENE FORÆLDER UDEN DEN ANDEN FORÆLDERS SAMTYKKE Denne folder I denne folder kan

Læs mere

VIN2smagning - efterår 2019

VIN2smagning - efterår 2019 VIN2smagning - efterår 2019 Fredag den 20. september 2019, kl. 16-19 Jyllands Allé 143, 8260 Viby J PROGRAM Vinsmagningen er en åbent hus-smagning, du kan således mellem kl. 16-19 komme og gå, som det

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere

Det handler om mennesker

Det handler om mennesker Profilbrochure Det handler om mennesker Personligt engagement har været drivkraften i Europcar siden starten i 1954 Det hele startede i 1954 med én Folkevogn, som hurtigt blev til flere. I mange år var

Læs mere

Restaurant Klubben Vine. Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD VINKORT OG DRIKKEVARER

Restaurant Klubben Vine. Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD VINKORT OG DRIKKEVARER Vine Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD VINKORT OG DRIKKEVARER Vine Hvidvin Bellaretta Chardonnay Charmerende frugtig italiensk hvidvin. God til salater og som aperitif. gl. 55,- / fl. 178,-

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning Agenda Program Facilitator 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning 9:10-9:30 Introduktion til projektet og de overordnede mål herunder: Vækstpotentiale i erhvervet Specielle forhold

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2007 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot. Lørdag den 1. september 2018 kl

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot.   Lørdag den 1. september 2018 kl på Sæbygård Slot Lørdag den 1. september 2018 kl. 13.00 17.00 Bestillingsliste Stærke tilbud på alle vinene. Se de gode tilbud inde i bestillingslisten. Bestillingslisten afleveres i en af vinstandene.

Læs mere

Fest på Ewaldsgaarden

Fest på Ewaldsgaarden Fest på Ewaldsgaarden En fest på Ewaldsgaarden er en god fest. Den venlige atmosfære, den gode mad og de charmerende omgivelser sikrer en mindeværdig oplevelse. Vi hjælper med at få det hele planlagt,

Læs mere

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Visionen Hovedparten af et isbjerg er som bekendt skjult under vand sådan er det ofte også med værdier i virksomheden hovedparten af værdierne er skjulte og ikke

Læs mere

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot. www.saeby-vinfestival.dk. Lørdag den 5. september 2015 kl. 14.00 17.00

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot. www.saeby-vinfestival.dk. Lørdag den 5. september 2015 kl. 14.00 17.00 på Sæbygård Slot Lørdag den 5. september 2015 kl. 14.00 17.00 Bestillingsliste Stærke tilbud på alle vinene. Se de gode tilbud inde i bestillingslisten. Bestillingslisten afleveres i en af vinstandene.

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER

EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER EN MADOPLEVELSE FOR ALLE SANSER Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. TAVLEMENU

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Per pers. 2 dg fra kr. 1.500, 3 dg fra kr. 2.200 REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved

Læs mere

BILFERIERAPPORT 2015

BILFERIERAPPORT 2015 BILFERIERAPPORT 2015 EN FERIEFORM, SOM LIGGER HJERTET NÆR BILFERIE 2015. 4 KÆRLIGHED PÅ VEJEN. 8 AT REJSE MED FAMILIEN. 10 PÅ VEJEN. 12 FREMTIDEN. 14 Stena Line har lige siden begyndelsen lokket bilrejsende

Læs mere

ALT DU BEHØVER AT VIDE OM AT KØBE EN BOLIG I EUROPA Tre år siden, mens du besøger venner i den vinproducerende Languedoc-Roussillon-regionen i

ALT DU BEHØVER AT VIDE OM AT KØBE EN BOLIG I EUROPA Tre år siden, mens du besøger venner i den vinproducerende Languedoc-Roussillon-regionen i ALT DU BEHØVER AT VIDE OM AT KØBE EN BOLIG I EUROPA Tre år siden, mens du besøger venner i den vinproducerende Languedoc-Roussillon-regionen i Sydfrankrig, Timothy McDonald besluttede han ønskede, hvad

Læs mere

Rejsen til AnyWhere. Tiger Camera 2012

Rejsen til AnyWhere. Tiger Camera 2012 Rejsen til AnyWhere Tiger Camera 2012 PriceWinner Tigers Fotokonkurrence 2012 Et stærkt billede med stor aktualitet, et generationsportræt med humor og bid. Billedet af en bevægelse, men det er ikke ungdommen,

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Vinrejse - Brunello og Chianti

Vinrejse - Brunello og Chianti Vinrejse - Brunello og Chianti Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.595,- Højdepunkter Toscanske vinoplevelser Seks spændende besøg på lokale vingårde De store vine, Vino Nobile

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

Velkomst: Fersken Tyskland. Glas kr. 28,- 1/1 fl. kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,-

Velkomst: Fersken Tyskland. Glas kr. 28,- 1/1 fl. kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,- Velkomst: Fersken Tyskland Dette er en let mousserende ferskenvin, med en flot klar gul farve samt delikat frugtbouquet. Glas kr. 28,- kr. 150,- Kir Glas kr. 35,- Hvidvin med hyld og gin Glas kr. 46,-

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com. Dansk vandreturisme

Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com. Dansk vandreturisme Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com Dansk vandreturisme Contents 1. Indledning 3 2. Introduktion 3 3. Kortlægningsfase 1: Research på internet 3 4. Kortlægningsfase 2: Dybdeinterview

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

. 4-6 vine udvalgte vine. Introduktion til vinene. Historien bag vinhusene. Smageskema. Glas-serviet

. 4-6 vine udvalgte vine. Introduktion til vinene. Historien bag vinhusene. Smageskema. Glas-serviet VINOPLEVELSER HOLD DIN EGEN VINSMAGNING Vinsmagninger er populære som aldrig før og danskernes nysgerrighed og interesse for at blive klogere på hvad der er i glasset i stor stigning. Med Kjær & Sommerfeldts

Læs mere

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange!

Vinsmagning. Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Vinsmagning Club Vino byder velkommen til nogle store oplevelser med vine fra Château de Cayx fra Cahors. Sjældne vine og spændende årgange! Velkomst og introduktion til Cahors ved Club Vinos vinskribent

Læs mere

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot. www.saeby-vinfestival.dk. Lørdag den 6. september 2014 kl. 14.00 17.00

Bestillingsliste. på Sæbygård Slot. www.saeby-vinfestival.dk. Lørdag den 6. september 2014 kl. 14.00 17.00 på Sæbygård Slot Lørdag den 6. september 2014 kl. 14.00 17.00 Bestillingsliste Stærke tilbud på alle vinene. Se de gode tilbud inde i bestillingslisten. Bestillingslisten afleveres i en af vinstandene.

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Mandag Osso buco. Tirsdag Coq au vin. Onsdag Brændende kærlighed. Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål. Lørdag Braiseret lammebov

Mandag Osso buco. Tirsdag Coq au vin. Onsdag Brændende kærlighed. Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål. Lørdag Braiseret lammebov Restaurant Mandag Osso buco Tirsdag Coq au vin Onsdag Brændende kærlighed Torsdag Gammeldags svinekotelet m/rødkål Fredag Pasta m/kalvekød & gorgonzolasauce Lørdag Braiseret lammebov Søndag Svinekam boulangere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Værløse Vinvenner torsdag d. 26. september 2019

Referat af generalforsamling i Værløse Vinvenner torsdag d. 26. september 2019 Referat af generalforsamling i Værløse Vinvenner torsdag d. 26. september 2019 1. Valg af dirigent Christian Zilstorff blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen blev indvarslet i

Læs mere

"Noma" Scene. Fra. "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp

Noma Scene. Fra. Hvidt i Hvidt Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp "Noma" Scene Fra "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp INT. NOMA. AFTEN Karoline og Anne træder ind i den fine restaurant. Du ved jeg elsker nye eventyr, men er du

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Graphic House. Profilbrochure

Graphic House. Profilbrochure Graphic House Profilbrochure JYSK FIRMA MED FORSTAND Graphic House er kendt for deres gode service og ekspertise inden for deres fagområde, Vi laver mange forskellige cases, men brillierer bla. inden for

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk R Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention Gratis Juni-event Den ultimative fitness oplevelse 5.-12. Juni og 28. August - 4. September 2015 www.clublasanta.dk 2 To uger med aerobic - den ene gratis!

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

Tirsdag den 30. oktober 2018 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Tirsdag den 30. oktober 2018 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Generalforsamling Tid og sted Fordeler Tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

MOUSSERENDE & CHAMPAGNE

MOUSSERENDE & CHAMPAGNE DRIKKE APERITIF Dagens cocktail kr. 85 Spørg din tjener MOUSSERENDE & CHAMPAGNE Prosecco DOC kr. 85 / kr. 395 Catalonien, Spanien Cava Rosado Brut kr. 385 Nadal, Spanien ROSÉ 2015 Les Rafelieres Rosé kr.

Læs mere

Renaud Bronner (RB): I 2009 kunne vinhuset GAJA fejre 150 års jubilæum. En lang historie

Renaud Bronner (RB): I 2009 kunne vinhuset GAJA fejre 150 års jubilæum. En lang historie Renaud Bronner (RB): I 2009 kunne vinhuset GAJA fejre 150 års jubilæum. En lang historie Gaia GAJA: Ja, det har været 150 år, hvor verden omkring os er gået igennem enorme forandringer. Jeg synes at det

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme

Vinkort. Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Vinkort Husets hvidvine: Gl. ½ 1/1 Chardonnay, Abbotts & Delaunay, Frankrig 55,- 118,- 218,- Ren Chardonnay fra Languedoc. Vinen har stor fylde, intens frugt og fedme Sauvignon Blanc, Domaine Lalande,

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

Producent Finca las Moras. Årgang 2016 Druetype(r) Cabernet Sauvignon. Alkohol 13.0% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER

Producent Finca las Moras. Årgang 2016 Druetype(r) Cabernet Sauvignon. Alkohol 13.0% PASSER GODT TIL SMAGSVARIANTER OPSKRIFTER Producent Finca las Moras Land Argentina Område Tulum Valley Årgang 2016 Druetype(r) Cabernet Sauvignon Lagring 5 år Alkohol 13.0% Volume 75 cl. PASSER GODT TIL Rødt kød Svinekød KUN 79,00 SMAGSVARIANTER

Læs mere

Konference på Ewaldsgaarden

Konference på Ewaldsgaarden Konference på Ewaldsgaarden Mange har gennem tiden holdt deres kurser på Ewaldsgaarden, og det er der gode grunde til. Atmosfæren er afslappet med en hyggelig stemning, så de kreative tanker og gode ideer

Læs mere

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 2830.

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 2830. Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård Publiceret: 16-05-2011 22:46:54 Påbegyndt: 2830 Afsluttede: 2287 Forespørgselsfiltre Mellem 01/08/2011 og 31/08/2011 1 TEKST / BILLEDE

Læs mere

Medlemsblad til vinens venner. Nr. 54 September 2016

Medlemsblad til vinens venner. Nr. 54 September 2016 Vor Vin Vordingborg Vinklub Medlemsblad til vinens venner Nr. 54 September 2016 Formanden har ordet: Sommeren har sluppet sit tag, selv om vi stadig har sommervejr. Jeg håber, at alle har haft en god sommer

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 3257.

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 3257. Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård Publiceret: 16-05-2011 22:46:54 Påbegyndt: 3257 Afsluttede: 2666 Forespørgselsfiltre Between: 01/07/2011 Og 31/07/2011 1 TEKST / BILLEDE

Læs mere

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 28.

Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård. Publiceret: 16-05-2011 22:46:54. Påbegyndt: 28. Spørgeskema: Gæstemåling, dansk (engelsk) Forfatter: Mette Vestergård Publiceret: 16-05-2011 22:46:54 Påbegyndt: 28 Afsluttede: 10 Forespørgselsfiltre Between: 01/06/2011 Og 30/06/2011 1 TEKST / BILLEDE

Læs mere

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter

VINKATALOG 2012. Vine til gastronomiske højdepunkter Vine til gastronomiske højdepunkter VINKATALOG 2012 Hvidvine: Appellation Costiéres de Nimes, Frankrig Chateau de Campuget AOC Invitation 2011 Rosanne 55% - Grenache 35% - Vionier 10% - 13,5 % alc. Pris

Læs mere

ATV-konference 2. november 2017 på Christiansborg Anders Bjarklev, rektor, DTU. 1 DTU det bli r til noget

ATV-konference 2. november 2017 på Christiansborg Anders Bjarklev, rektor, DTU. 1 DTU det bli r til noget ATV-konference 2. november 2017 på Christiansborg Anders Bjarklev, rektor, DTU 1 DTU det bli r til noget Leiden 2017 1 15 41 109 Norden På virksomhedssamarbejder i verden Europa Verden Antal studerende

Læs mere