GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 17 NOVEMBER 2015 Protokollen blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 17 NOVEMBER 2015 Protokollen blev godkendt."

Transkript

1 REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 15. december 2015 Tilstede : Christian Mariegaard, Preben Karlson, Sofie Ehlern, Lea Jans, Annie Axelsen, Diana Jensen, Bjarke Mortensen, Palle Jørgensen og Lotte Eskesen (Ref.) GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 17 NOVEMBER 2015 Protokollen blev godkendt. BERETNING FRA FORRETNINGSUDVALGSMØDE DEN 1. DECEMBER 2015 Protokollen blev taget til efterretning. FORENINGENS ØKONOMI Månedsrapporten blev gennemgået og taget til efterretning. Revisionsprotokollat om uanmeldt kasseeftersyn. Der blev foretaget en likviditetskontrol samtidig med kasseeftersynet, og den var tilfredsstillende, ligesom der ikke var nogle bemærkninger til kasseeftersynet. Bestyrelsen godkendte efterfølgende protokollatet. Evaluering af differentieret administrationsbidrag Det har været et ønske fra forretningsudvalgets side at evaluere ordningen. Ud over opgørelsen over kopieringsopgaver, urafstemninger m.v. skal der laves en oversigt over, hvor mange timer inspektørerne har brugt i 2015, ud over det der er en del af det grundlæggende administrationsbidrag. Det blev derfor aftalt, at Bjarke Mortensen vender tilbage med en opgørelse over timeforbruget til forretningsudvalgsmødet i januar og punktet tages derefter op på bestyrelsesmødet. INFO FRA DIREKTØR Risskov Brynet Ringgårdens ansøgning er indleveret. Det forventes, at mindst seks andre boligforeninger søger prækvalifikation og afgørelsen forventes i uge 50. Hvis Ringgården bliver udvalgt, skal der allerede i begyndelsen af januar 2016 aftales et rammebeløb med de involverede arkitekter og rådgivere. Da økonomien ikke kendes på nuværende tidspunkt, skal der godkendes en procedure for en hurtig beslutningsproces, idet dette ikke kan vente til det første bestyrelsesmøde i Konkurrencen løber i januar og februar, så der skal arbejdes hurtigt fra begyndelsen af januar. Det blev derfor besluttet, at forretningsudvalget har beslutningskompetencen og bestyrelsens medlemmer informeres efterfølgende.

2 Trivsel Arbejdet med en ny trivselsundersøgelse blandt medarbejderne er igangsat. Undersøgelsen finder sted i løbet af februar Afdeling 8 Etablering af ungdomsboliger Der er modtaget kvotetilsagn til 12 ungdomsboliger i Kiwi-bygningen. Projektet er under udarbejdelse. Benchmark 2014 Der er netop modtaget Benchmark rapport 2014 og den er meget interessant i forhold til det kommende styringsdialogmøde med Aarhus kommune. Ringgården ligger rigtig fint i forhold til de øvrige boligorganisationer i Aarhus. Bjarke Mortensen spurgte, hvad det reelt betyder for afd. 20, at Trigeparken nu er taget af ghettolisten? Specielt i forhold til det kommende renoveringsprojekt og helhedsplanen for Trigeparken. Palle Jørgensen svarede, at det ikke bør få nogen indflydelse på den kommende byggesag, men på sigt kan det få betydning i forhold til helhedsplanen, som udløber i INFO FRA FORMAND Referat fra det seneste direktørmøde i Aarhusbolig er udsendt. Der afholdes som vanligt Nytårskur hos Fællessekretariatet den 7. januar Der har været afholdt møde i styregruppen for helhedsplanen i Trigeparken. Referat fra mødet er fremsendt. Der har været afholdt bestyrelsesmøde i Aarhusbolig, der fremsendes senere et referat fra mødet. Christian Mariegaard nævnte bl.a., at der er vedtaget en mindre stigning i administrationshonoraret, hvilket hovedsagelig skyldes den nye hjemmeside i Aarhusbolig. Udlejningschef Ivan Søndergaard har fremsendt den udlejningsaftale, der er indgået med Aarhus kommune om fleksibel udlejning i afd. 17, Rundhøj. PERSONALESAGER PROJEKT READY Der har været afholdt flere møder vedrørende renoveringen af afd. 20, og der begynder at tegne sig konturerne af, hvad nogle af elementerne i projektet går ud på: - Der placeres nyudviklede PVT - Kombipaneler solceller (el) og solpaneler (varme) på vesthusene. - Batteriløsninger oplagrer solproduceret strøm ved produktion, der ikke bruges og aflader ved forøget forbrug. - DONG installerer såkaldte power hubs, der regulerer elektriciteten, så den kan benyttes, når den er billigst. - Affald Varme installerer varmeveksler på spildevandet, så energien herfra genbruges.

3 PROJEKT BE READY RENOVERINGSSAG I AFD. 20 Kommunen forventer, at renoveringsforslaget kommer på Byrådets dagsorden i januar Samtidig færdiggøres ansøgningen til ministeriet. I bedste fald er håbet, at projektet kan udbydes i anden halvdel af Det var oprindelig planen, at man ville søge ministeriets såkaldte strukturmidler, der gives til infrastruktur, det vil sige haveanlæg, stier, veje, der medvirker til at binde et udsat boligområde sammen med det omgivende lokalsamfund. Desværre gives disse midler kun til boligområder, der er på den såkaldte g-liste, og her figurerer Trigeparken ikke længere. NY VISION, STRATEGI OG HANDLEPLAN FOR RINGGÅRDEN INDSTILLING OM PROCEDURE FOR EVALUERING AF NYBYGGERI Der er fremsendt et eksempel på, hvordan evalueringsskemaet kan se ud. Hvis det godkendes, vil der blive arbejdet videre med skabelonen. Tanken er, at der skal evalueres mellem rådgivere, entreprenører og Ringgården. Det var en enig bestyrelse der besluttede, at byggeudvalget skal arbejde videre med at udbygge evalueringsskemaet efter den udarbejdede skabelon. AFDELINGSMØDER SEPTEMBER 2015 Der er udarbejdet et udkast til Afdelingsmøder Spørgsmål og svar? Administrationen har lavet nogle tilføjelser, så materialet gennemgås på bestyrelsesmødet i januar STYRINGSDIALOGMØDE MED AARHUS KOMMUNE Mødet er berammet til fredag den 18. december 2015 kl på rådhuset. UDKAST TIL FORRETNINGSORDEN VEDRØRENDE AFDELINGSBESTY- RELSESMEDLEMMERS DELTAGELSE I BESTYRELSESARBEJDE I GRUNDEJERFORENINGER Det blev drøftet, at det ville være hensigtsmæssigt, hvis de afdelingsbestyrelsesmedlemmer, der eventuelt indtræder i grundejerforeningsbestyrelser, underskriver en fuldmagt på, de er indforstået med, at de er underlagt vilkårene i forretningsorden for afdelingsbestyrelsesmedlemmers deltagelse i grundejerforeningsbestyrelser. Dette afstemmes med Ringgårdens advokat. Derudover blev det besluttet følgende: Der laves et kort skriv om beslutningen til afdelingsbestyrelserne i de afdelinger, der er medlem af en grundejerforening, bilagt vil være forretningsorden og en eventuel fuldmagt. Bestyrelserne får besked på at tilbagemelde til administrationen, hvis de allerede for nuværende har et afdelingsbestyrelsesmedlem, der er indvalgt i grundejerforeningens bestyrelse, så administrationen kan registrere dette.

4 De respektive grundejerforeninger får en meddelelse om, at Ringgårdens hovedbestyrelse har uddelegeret til afdelingsbestyrelsesmedlemmerne, at de kan repræsentere Ringgården som grundejer samt fremsendt forretningsordenen med vilkårene for deres eventuelle deltagelse i bestyrelsesarbejdet i grundejerforeningen. Punktet drøftes videre på bestyrelsesmødet i januar 2016, på det tidspunkt burde der også foreligge et svar fra advokaten i forhold til en fuldmagt. MØDEPLAN 2016 Mødeplan 2016 for bestyrelsen blev gennemgået og godkendt. BL s KURSUSOVERSIGT 2016 OG KURSUSPLAN FOR BESTYRELSEN Der afholdes bestyrelseskonference den 3. og 4. september 2016 på Nyborg Strand. Tre bestyrelsesmedlemmer vil gerne tilmeldes kurset Organisationsbestyrelsens ansvar og retlige rammer som afholdes på Haraldskær den 5. marts 2016 IGANGVÆRENDE BYGGESAGER Afd. 1 Renoveringssagen Man er ved at indgå forlig i sagen. Dette burde være på plads inden udgangen af januar Afd. 38, Lisbjerg Det er aftalt med Aarhus kommune, at skema B indleveres lige efter nytår. Arbejderne er i gang på grunden og d.d. lægges første lag asfalt på P-pladsen. Der er desværre fundet et markdræn, som ender lige præcis på Ringgårdens grund. Det medfører ikke forsinkelser, men kommunen er adviseret om, at det vil medføre en fordyrelse, hvilket de har anerkendt. Desuden er der en speciel udfordring med hensyn til tilslutning til el. Ringgården har et tilsagn fra Energinet.dk til en tilslutning af et kollektivt solcelleanlæg. Derfor har man i første omgang arbejdet med en model, der indbefatter én hovedmåler og 47 bi-målere, hvilket betyder, at Ringgården selv skal kable for el fra hovedmåleren og ud til de enkelte boliger. Det var derved hensigten, at der kun skulle betales for én tilslutningsafgift, men dette er man ikke enige i hos NRGi. De kræver næsten fuld tilslutningsafgift, og det vil koste byggesagen ca kr. ekstra, hvilket er en ubehagelig overraskelse for et byggebudget, der ellers ser tilforladeligt ud. Samtidig med dette arbejder BL sammen med Energistyrelsen for at finde en løsning på den såkaldte virtuelle afregning, der skulle gøre det muligt for boligafdelinger med individuelle afregningsmålere at investere i kollektive solcelleanlæg (BL informerer nr. 55/2015). Vi er i kontakt med BL omkring sagen og håber, vi kan løse den således, at NRGi alligevel kommer til at installere individuelle afregningsmålere, hvorved der kan spares ca kr. Når der ikke spares de ovennævnte kr., skyldes det, at ved individuelle afregningsmåler skal der betales mere i tilslutning. Der arbejdes videre på sagen. Ekstern granskningsrapport forventes i uge 2. Erklæring vedrørende risikobehæftede forhold kommer nogenlunde samtidig.

5 ORIENTERING FRA DIVERSE UDVALG Byggeudvalget: Der foreligger referater fra møderne i oktober og november Udvalget vedr. Salen Paludan Müllers Vej: Virksomhedsnævn og Arbejdsmiljøudvalg: Uddannelsesudvalget: EFTERRETNINGER OG REDEGØRELSER: Info fra BL kan ses på BLs hjemmeside

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt.

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt. REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 18. februar 2014 Tilstede: Christian Mariegaard, Preben Karlson, Jørn Laursen, Bjarke Mortensen, Annie Svejgaard, Diana Jensen og Lotte Eskesen (referent)

Læs mere

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 18. FEBRUAR 2015 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt.

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 18. FEBRUAR 2015 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt. REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 17. marts 2015 Tilstede : Christian Mariegaard, Preben Karlson, Bjarke Mortensen, Annie Axelsen, Annie Svejgaard, Diana Jensen, Palle Jørgensen og

Læs mere

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOLLER FRA 19. SEPTEMBER OG 17. OKTOBER 2017 Begge protokoller blev taget til efterretning.

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOLLER FRA 19. SEPTEMBER OG 17. OKTOBER 2017 Begge protokoller blev taget til efterretning. REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE Tirsdag den 21. november 2017 Tilstede: Christian Mariegaard, Preben Karlson, Sofie Ehlern, Diana Jensen, Lea Jans, Bjarke Mortensen, Palle Jørgensen og Lotte Eskesen

Læs mere

REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 16. april 2013

REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 16. april 2013 REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 16. april 2013 Tilstede: Christian Mariegaard, Ulla Nielsen, Diana Jensen, Preben Karlson, Jørn Laursen, Annie Axelsen, Palle Jørgensen og Lotte Eskesen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 13. marts 2014 Forretningsudvalgsmøde den 5. februar 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 26. februar 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 26.

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016 side nr. 258 Referat af bestyrelsesmøde den 15. december 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen Ringgården. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2 Boligorganisationen

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 side nr. 324 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud Administration:

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. oktober 2013 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. september 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 side nr. 253 Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling

Aarhus Kommune Per Jensen, projektchef, Borgmesterens afdeling Mikkel Schiørring, konsulent, Borgmesterens afdeling Mødereferat Den 15. oktober 2012 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Styringsdialogmøde i Trigeparken Mødedato: 28. september 2012 Mødetid: 9:30-12:00 Mødested: Oasen, Trige Centervej 26A, 8380 Trige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. januar 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 28. januar 2016 side nr. 213 Referat af bestyrelsesmøde den 28. januar 2016 Tilstede: Bestyrelsen: Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe Blach Vicky E. Jensen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup 17. oktober 2014 Resumé af referat fra Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 13. april 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 13. april 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 18. maj, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen, Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 30. august 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 30. august 2018 side nr. 345 Referat af bestyrelsesmøde den 30. august 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud: Ikke mødt:

Læs mere

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen.

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen. 15.06. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.30. Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Anders T. Nielsen Bettina Grumsen

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 21. juni side nr Formand Chris Cully. Næstformand Vicky E. Jensen

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 21. juni side nr Formand Chris Cully. Næstformand Vicky E. Jensen Tilstede: Referat af bestyrelsesmøde den 21. juni 2018 side nr. 340 2.7 Aarhus Kommunes Ghettoplan. 4.4 Ingen afdelingsbestyrelse i afdeling 34. 7.3 Endelig udpegning til beboerklagenævnet. 4.3 Udlejningsaftaler.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Århus, den 24. august 2010 Indhold Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1..... 4 2..... 4 3..... 4 Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 4..... 4 5..... 4 Kapitel

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. januar 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 26. januar 2017 side nr. 263 Referat af bestyrelsesmøde den 26. januar 2017 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. marts 2019 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen 13.09.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-11-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen

Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen. Afbud: Dorte Radik DOR Svend Erik Jensen Bovia Bestyrelsesmøde - Referat Mødetid: Torsdag den 6. oktober 2016 kl. 9.00 Mødested: Mødedeltagere: Engstien 2A, Kolding Karl-Jørn Petersen Jørgen Bjerg Sørensen Anni Damgaard Eva Kristensen KJP JBS

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede:

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar side nr Tilstede: LmenBo AARHUS side nr. 365 Referat af bestyrelsesmøde den 31. januar 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Medlem Birthe Blach Medlem Morten Glud Medlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015 side nr. 199 Referat af bestyrelsesmøde den 29. oktober 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe Blach Vicky E. Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-10-2016 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 16.00 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Erik Krogsbak, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 4. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 27. november 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 side nr. 390 Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen (Afbud) Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307 Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 11. juni 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17:00, Protokollens side; 307

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde

Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Caspar Brands Plads 3A, 4220 Korsør Tlf.: 5857 1800 Kontaktperson: Morten Folsø Nielsen Mailadr.: morten@bo4220.dk Referat af Organisationsbestyrelsesmøde nr. 97. Konstituerende møde Mødet afholdt : Lørdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 7. december 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 14. december 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 16. DECEMBER 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 16. DECEMBER 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Kim S. Jensen Niels Skov Nielsen Carsten Bach Mikkelsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Afbud: Ole Østergaard

Læs mere

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 9. september 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 1.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Østjysk Bolig TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Østjysk Bolig 2018 Mødedato: Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Allan Søstrøm Bestyrelsesformand Katja Hillers Udlejningschef Connie

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. MARTS 2015 Tilstede: Afbud: Michael Korsholm Ole Østergaard Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Poul Ankersen Lone

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Anette Degn :01 cc: Vedr.

Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Anette Degn :01 cc: Vedr. Iflg. aftale fremsendes hoslagt forretningsorden for bestyrelsen i Viby Andelsboligforening. Med venlig hilsen Ole Maltesen ----- Videresendt af Ole Maltesen/VAB - 02-12-05 11:12 ----- Anette Degn Til:

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligkontoret TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Styringsdialog Boligkontoret 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand Søren Høgsberg Næstformand Henrik Autzen Direktør Morten Homann

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Møde -referat Sted Start 29. april 2014 Hans Fugls Vej Kl. 16:15 Deltagere Deltog ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, Palle Rasmussen, Kjeld Kjeldsen og Lars

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014. side nr. 137

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014. side nr. 137 f11menbo AARHUS side nr. 137 Referat af bestyrelsesmøde 28. august 2014 Tilstede: Bestyrelsen: Administrationen: Nielsen Vicky E. Jensen Frederik Vester Steffen Espersen Mødets dagsorden: 1. Protokol 2.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 11. april 2018 kl. 1730 Sted : HAB`s administration Udsendt : 6. april 2018 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 1600 Sted : Hotel Harmonien Udsendt : 28. september 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 5. februar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 30. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 701

Bestyrelsesprotokol nr. 701 Bestyrelsesprotokol nr. 701 Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. november 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 2. november 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. oktober 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014

Rødovre Boligselskab, Brandholms Alle 11, Rødovre - bestyrelseslokalet. Vor ref.: BL Indkaldelse udsendt den: 10. december 2014 INDKALDELSE Brandholms Allé 11 2610 Rødovre Tlf. 36 70 31 31 Fax 36 70 76 79 www.rbbolig.dk rb@rbbolig.dk Til: Mødetype: Samtlige medlemmer af hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals

Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals Hirtshals Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 10. december 2013 kl. 16.30 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Hirtshals

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien.

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien. Boligselskabet BSB Søllerød R E F E R A T til organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 7. februar 2013, kl. 16.00-21.00. Mødet afholdtes hos Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2. sal,

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 30. april 2019 kl. 13.00 Mødested: Marsvej

Læs mere