Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS"

Transkript

1 Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Det er en forudsætning for oprettelse af virksomheden, at ejer er kunde i banken. Kundeoprettelsen af ejer skal ske på bankens hjemmeside Virksomhedens navn Cvr. nr. Adresse Postnr., By Land Telefonnummer Hvad er formålet med virksomheden? Som dokumentation vedlægges: Kopi af registreringsbevis fra Skat og I/S kontrakt Udskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (A/S og ApS) Kopi af anpartshaverfortegnelse/aktionærfortegnelse eller ejerbog eller udfyld dette: Anparter nom. Anpartshaver (Navn, adresse og CPR.nr. Samt CVR.nr. Og hjemsted hvis ejer er et selskab) Stemmerettighed (Fx. 1:1) Pantsat (sæt X)

2 Indlevering af regnskaber I forbindelse med lån og kredit i Lægernes Bank forpligter jeg mig til at indlevere regnskab hvert år for såvel min virksomhed/-er som for min privatøkonomi, herunder også eventuel ægtefælles/samlevers privatøkonomi (gælder kun såfremt, der i parforholdet er gælds- og formuefællesskab) Fuldmagt Jeg giver i den forbindelse Lægernes Bank fuldmagt til at indhente regnskabsmateriale hos min revisor. Revisionsselskab: Kontaktperson: Adresse: Tlf. og Fuldmagten er gældende indtil kundeforholdet ophører. Forretningsomfang for virksomheden Hvor mange penge forventer du/i, at der bliver indsat på virksomhedens/foreningens konti årligt? (Fakturaindbetalinger, kontingenter, omsætning) Hvor mange indbetalinger fra 3. mand forventer du/i, at der vil blive foretaget på virksomhedens/foreningens konti årligt? (Antallet af MobilePay-indbetalinger, fakturaer, kreditnotaer, kontingentindbetalinger og sponsorater) Hvor mange gange benyttes virksomhedens/foreningens Visa-dankort uden for Danmarks grænser på beløb over kr. årligt? (Køb i forretninger, hotel, rejseomkostninger, hævninger i udenlandske pengeautomater, køb på internettet fra udenlandske forretninger) Hvor mange overførsler modtager virksomheden/foreningen fra udlandet årligt? (Forventet handel med udlandet) Hvad er det største beløb virksomheden/foreningen modtager fra udlandet? Hvor mange overførsler sender virksomheden/foreningen til udlandet årligt? Hvad er det største beløb virksomheden/foreningen sender til udlandet? kr. kr. kr.

3 Undertegnede erklærer hermed på tro og love, at de afgivne oplysninger til Lægernes Bank er korrekte og fyldstgørende. For kundeforholdet gælder bankens almindelige forretningsbetingelser, som findes på Jeg erklærer nederst på nærværende blanket bl.a. at have læst og accepteret disse. Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed). Skattepligt for virksomhed Danmark indgår i det internationale samarbejde om korrekt skatteindberetning. Derfor er Lægernes Bank i henhold til den danske skattelovgivning forpligtet til at bede dig om at bekræfte følgende om virksomhedens skatteforhold. Del 1. Identifikation af kontohaver Identifikation af kontohaver fremgår på forsiden af nærværende blanket. Oplysning om postadresse, kun hvis forskellig fra kontohavers adresse, angives her: Gade og husnr. Postnr., by, stat Land Del 2. Type af juridisk person/enhed Angiv kontohavers status ved at sætte kryds i ét af følgende felter 1. (a) Finansiel institution Angiv kontohavers Global Intermediary Identification Number ( GIIN, som anskaffes med henblik på FATCA, hvis kontohaver har et GIIN nummer. (b) Børsnoteret selskab, hvis aktier handles på et reguleret marked, eller er forbundet enhed til et sådant bø (c) Offentlig enhed eller centralbank (d) International oranisation (e) Danske boligfællesskaber (andelsboligforeninger, ejerforeninger og almene selskaber) (f) Velgørende organisationer (g) Aktiv NFE (se forklaring nedenfor) (h) Passiv NFE (se forklaring nedenfor)

4 Aktiv eller passiv NFE En NFE er alle virksomheder, selskaber, foreninger m.v., der ikke er finansielle virksomheder, hvilket i praksis er virksomheder, der er under tilsyn af Finanstilsynet. Aktiv NFE Et aktivt selskab er et selskab, der tjener mere end 50% af sin indkomst via aktiv drift. Det er altså helt almindelige virksomheder, som tjener sine penge i almindelig drift i den branche, hvori virksomheden opererer. Aktiv NFE kan være: Aktivt driftsselskab/holdingsselskab til et aktivt driftsselskab. Passiv NFE Et passivt selskab er et selskab, der tjener mere end 50% af sin indkomst via passive investeringer. Det er altså selskaber, der tjener hovedparten af sin indkomst via investeringer i ejendomme, værdipapirer, ejendomsudlejning, visse fonde og lignende selskaber. Passiv NFE kan være: Ejendomsudlejning/Investeringsselskab. 2. Hvis du har krydset af i 1. (h) herover, skal du enten: a) Udfylde en egenerklæring privat for hver kontrollerende person eller b) Udfylde nedenstående skema med oplysninger på alle kontrollerende personer i virksomheden Navn Adresse Fødselsdato Fødeland Fødeby Statsborgerskab Skatteland TIN Del 3. Skatteland og skatteidentifkationsnummer TIN (Tax Indentification Number). Udfyld følgende skema ved at angive, hvor kontohaver (virksomheden) er skattepligtig, og kontohaverens skatteidentifikationsnummer (TIN) for hvert af de angivne lande. Skatteland TIN (skatteidentifikationsnummer) 1 2 3

5 Del 4. Erklæring og underskrift Jeg er bekendt med, at oplysningerne i erklæringen og andre oplysninger angående kontohaver og alle indberetningspligtige konti kan udleveres til SKAT, og udveksles med skattemyndighederne i et andet land eller i andre lande, hvor kontohaver kan være skattepligtig, hvis de lande har indgået aftale om udveksling af finansielle kontooplysninger med Danmark. Jeg bekræfter, at jeg er bemyndiget til at underskrive for kontohaver vedr. alle oplysninger som denne erklæring omhandler. Jeg erklærer, at alle udsagn i denne erklæring er korrekte og fyldstgørende. Jeg forpligter mig til at underrette Lægernes Bank hurtigst muligt efter enhver ændring i omstændigheder, som påvirker den skattemæssige status for den kontohaver, der identificeres i skemaets del 1, eller bevirker, at oplysningerne heri bliver ukorrekte (herunder ændringer i oplysninger angående kontrollerende personer, som identificeres i del 2, spørgsmål 2a), samt at forsyne Lægernes Bank med en opdateret egenerklæring hurtigst muligt efter en sådan ændring i omstændigheder. Dato Underskrift: Udskrevet navn (BLOKBOGSTAVER) Dato Underskrift: Udskrevet navn (BLOKBOGSTAVER) Dato Underskrift: Udskrevet navn (BLOKBOGSTAVER) Hvis der underskrives i henhold til en fuldmagt, skal der vedlægges en kopi af fuldmagten.

6 Vejledning til Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enheder) Bestemmelser baseret på OECD s Common Reporting ( CRS ) kræver, at Lægernes Bank indsamler og rapporterer visse oplysninger om kontohavers skattebopæl. Hvis din skattebopæl (eller kontohaverens, hvis du udfylder skemaet på dennes vegne) ligger uden for Danmark, kan vi være lovmæssigt forpligtet til at videregive oplysninger fra skemaet samt andre finansielle oplysninger angående dine finansielle konti til SKAT. Erklæringen er gyldig, indtil der sker en ændring i forholdene, som relaterer sig til kontohavers skattestatus eller andre opbligatoriske felter, som er indeholdt i skemaet. Du skal give os besked, hvis der sker ændringer i de forhold, som gør oplysningerne i denne egenerklæring ukorrekte eller ufuldstændige. I så fald skal du udfylde en ny, opdateret egenerklæring. Udfyld skemaet, hvis du skal erklære på vegne af en kontohaver der er er juridisk person/enhed, som fx et selskab eller en forening. Hvis du er en fysisk person eller et enkeltmandsfirma skal du ikke udfylde skemaet. Du skal i stedet udfylde en egenerklæring for privatpersoner, som du får ved henvendelse til banken. Ved fælleskonto skal der udfyldes et separat skema for hver kontohaver. Banken rådgiver ikke om skat. Hvis du har spørgsmål vedrørende erklæringen eller denne vejledning, skal du tale med din revisor eller de lokale skattemyndigheder. Du kan også finde flere oplysninger, herunder en liste over retskredse, som har underskrevet aftale om automatisk udveksling af oplysninger, samt detalje om de oplysninger, der anmodes om, på OEDC s portal til automatisk udveksling af oplysninger: Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din rådgiver i Lægernes Bank.

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS

Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Kundeoprettelse incl. Egenerklæring for selskaber A/S, ApS, I/S og IVS Det er en forudsætning for oprettelse af virksomheden, at ejer er kunde i banken. Kundeoprettelsen af ejer skal ske på bankens hjemmeside

Læs mere

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S

Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Kundeoprettelse incl. egenerklæring for selskaber ApS, A/S, I/S, P/S og K/S Som virksomhedens ejer skal du/i være oprettet som privatkunde i Lægernes Bank for, at virksomheden kan blive oprettet som erhvervskunde.

Læs mere

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger

Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Forretningsomfang og skatteoplysninger - Erhverv/Foreninger Dette skema indeholder 2 afsnit: 1. Det forventede brug af banken. 2. En eventuel skattepligt til andre lande end Danmark. Hvis virksomheden/foreningen

Læs mere

Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed)

Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed) Egenerklæring vedr. udenlandske skatteforhold (juridisk person/enhed) Del 1. Identifikation af kontohaver A. Cvr.nr eller identifikationsnr B. Navn på juridisk person/enhed/afdeling C. Indregistrerings-

Læs mere

EGENERKLÆRING OM SKATTEINDBERETNINGSPLIGT (JURIDISK PERSON/ENHED)

EGENERKLÆRING OM SKATTEINDBERETNINGSPLIGT (JURIDISK PERSON/ENHED) Danmark indgår i det internationale samarbejde om korrekt skatteindberetning. Derfor er Spar Nord Bank i henhold til den danske skattelovgivning forpligtet til at bede dig om at bekræfte følgende om virksomhedens

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver * markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver * markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold

Egenerklæring om individuelt skattemæssigt tilhørsforhold Del 1 Identificering af den individuelle kontohaver *markerede felter skal udfyldes. A. Kontohavers navn Efternavn* Titel: Fornavn(e)* B. Nuværende bopælsadresse: Linje 1 (fx gade og husnummer)* Linje

Læs mere

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål

Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Egenerklæring for juridiske personer til brug for FATCA og CRS formål Del 1 Information om kontohaver Selskabets navn Nuværende adresse Postadresse (udfyldes kun, hvis denne er forskellig fra adresse ovenfor)

Læs mere

Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål

Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål Egenerklæring for selskaber og finansielle institutter mv. til FATCA og CRS formål Læs venligst vejledningen på side 5 før blanketten udfyldes. Selskabet CVR-nr. Adresse Land hvor selskabet er stiftet/registreret

Læs mere

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING

SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING SKATTEMÆSSIGT HJEMSTED OG ENHEDENS EGENERKLÆRING I henhold til lovgivningen om udveksling af finansielle kontooplysninger i forbindelse med skattesager (FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) og CRS/DAC2

Læs mere

Du skal udelukkende vurdere de forventede beløb. Du behøver altså ikke lave præcise beregninger, men derimod skrive dit bedste bud på tallene.

Du skal udelukkende vurdere de forventede beløb. Du behøver altså ikke lave præcise beregninger, men derimod skrive dit bedste bud på tallene. Forretningsomfang og SKATTEINDBERETNINGSPLIGT For privatkunder Stilling Navn Adresse Postnr./by Tlf./mobil CPR-nr. E-mail handler du på egne vegne? Handler oplysningerne, du giver her, om dine egne konti?

Læs mere

Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark

Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark Ansøgning om at blive kunde i Handelsbanken Danmark Handelsbanken skal lige som alle andre pengeinstitutter efterleve reglerne i hvidvaskloven. Vi skal derfor kende vores kunders identitet, inden de bliver

Læs mere

Dine økonomiske oplysninger

Dine økonomiske oplysninger Velkommen til Spar Nord Bank vi glæder os til et godt samarbejde Rådgivers navn: Arbejdsadresse: Vi ses til møde den kl. Oplysninger sendes/indleveres inden mødet et par dage inden mødet. Når du har aftalt

Læs mere

Læs venligst vejledningen på side 7 før blanketten udfyldes.

Læs venligst vejledningen på side 7 før blanketten udfyldes. Selskabet Navn CVRnr. Adresse Postnr. og by Land hvor selskabet er stiftet/registreret (Kun relevant for finansielle institutter) Sponsornavn GIINnr. (19 tegn) GIINnummer (gælder for finansielle institutter

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt gult sundhedskort skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

Formular til kundeoprettelse - Erhverv

Formular til kundeoprettelse - Erhverv Vejledning til udfyldelse Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.)

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Læs vejledningen på side 4, før blanketten udfyldes DEL 1: Information om kontohaver Udfyld rubrikkerne nedenfor med information om kontohaver

Læs mere

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.)

Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) Skatteydernummer (TIN/tilsvarende nr.) nvendelig for selskaber mv. til brug for FTC- og CRS-formål Læs vejledningen på side 4, før blanketten udfyldes DEL 1: Information om kontohaver Udfyld rubrikkerne nedenfor med information om kontohaver

Læs mere

Vejledning til fuldmagt

Vejledning til fuldmagt Vejledning til fuldmagt Inden du udfylder formularen, anbefaler vi, at du læser nedenstående vejledning. Personoplysninger Udfyld venligst formularen Personoplysninger for hver nøgleperson, der kan benytte

Læs mere

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på til:

Du bedes returnere formularen med ovennævnte dokumentation enten til en kunderådgiver eller på  til: VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, herunder de Almindelige forretningsbetingelser som findes på vores

Læs mere

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ].

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ]. Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres eller som der skal tages stilling til i den konkrete ansøgning om prækvalifikation. Dokumentet er i øvrigt baseret på forslag til de oplysninger,

Læs mere

Egenerklæring for juridiske personer

Egenerklæring for juridiske personer Læs venligst instruktionerne på side 4 før blanketten udfyldes Information om Udfyld venligst rubrikkerne nedenfor med oplysninger om kontohaver. ank Danmark /S til brug for FTC og CRS formål kontohaver

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen I medfør af 12, stk. 1 og 2, 55, stk. 3, 56, stk. 2, 3. pkt., 57 a, stk. 6, 58 a og 367, stk. 4, i lov om

Læs mere

Stamdata for tilskudsmodtageren: Person eller virksomhed, der ansøger om oprettelse som tilskudsmodtager CVR/CPR-nummer.

Stamdata for tilskudsmodtageren: Person eller virksomhed, der ansøger om oprettelse som tilskudsmodtager CVR/CPR-nummer. Ansøgning om oprettelse som tilskudsmodtager for tilskud til biogas, der anvendes til procesformål i virksomheder, til brug for salg til transport, eller til brug for varmeproduktion (bekendtgørelse nr.

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen

Bekendtgørelse om registrering og offentliggørelse af oplysninger om ejere i Erhvervsstyrelsen BEK nr 488 af 18/05/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 25. juli 2017 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-12208 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger 04.2015 Personlige oplysninger Formular, som skal udfyldes og underskrives af de tilknyttede personer i forbindelse med åbningen af en konto hos Jyske Bank (Gibraltar) Limited, 76 Main Street, P.O. Box

Læs mere

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD KUNDEFORMULAR Det bemærkes, at det kan være nødvendigt for Københavns Andelskasse under kontrol at indhente yderligere oplysninger og dokumentation ud over de oplysninger og dokumentation, der er indeholdt

Læs mere

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation.

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Tina Braad Partner Sagsnr. 056947-0002 tbr/hai T +45 72 27 33 21 tbr@bechbruun.com PROJEKTKONKURRENCE HIMMERLAND BOLIG- FORENING - AFDELING 51 BLÅKILDEVEJ, KILDE- PARKEN 2020 5. marts 2013 Dette prækvalifikationsmateriale

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje.

Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje. Finanshuset Demetra Fondsmæglerselskab A/S Almindelige forretningsbetingelser for rådgivning og individuel formue og porteføljepleje. Nærværende almindelige forretningsbetingelser gælder i ethvert forhold

Læs mere

Ansøgningsskema FO2_da_031016

Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgningsskema FO2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse på Færøerne,

Læs mere

AR4. Ansøgningsskema. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern

AR4. Ansøgningsskema. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern Ansøgningsskema Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern AR4_da_250115 Hvad kan dette skema bruges til? Dette skema kan bruges til ansøgning om forhåndsgodkendelse af en dansk virksomhed som enten er

Læs mere

Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv

Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv Formular udfyldt af: Relation til virksomheden: Dato: Oprettelses- og Opdateringsformular Erhverv Vejledning I henhold til hvidvasklovens regler er Alm. Brand Bank forpligtet til, både ved kundeoprettelse

Læs mere

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg Oplysninger som tilbudsgiver skal aflevere som en del af tilbuddet samt formularer til brug for indsendelse af dokumentation for den vindende tilbudsgiver 15.

Læs mere

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Sagsnr: BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Begrænset udbud af terminalanlæg SKABELON 1 Generelle oplysninger Evt. angivelse

Læs mere

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem

GL2_da_ Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Ansøgningsskema GL2_da_031016 Ansøgning om opholdstilladelse i Grønland som medfølgende familiemedlem Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om opholdstilladelse i Grønland,

Læs mere

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen. Fonden gør opmærksom

Læs mere

VEJLEDNING OM. dokumenter ved stiftelse og anmeldelse af et iværksætterselskab (IVS) Erhvervsstyrelsen. Juli 2014

VEJLEDNING OM. dokumenter ved stiftelse og anmeldelse af et iværksætterselskab (IVS) Erhvervsstyrelsen. Juli 2014 VEJLEDNING OM dokumenter ved stiftelse og anmeldelse af et iværksætterselskab (IVS) Erhvervsstyrelsen Juli 2014 Denne vejledning er opdateret for så vidt angår dokumentation for selskabskapitalen i afsnit

Læs mere

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn)

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) FÆRFÆR/S G3 Forbeholdt myndighederne HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) GL/SG2_da_150814 Ansøgning om opholdstilladelse i

Læs mere

Vælg den underpulje, du ønsker at søge i. CVR/CPR nummer. Anlægsoplysninger. Yderligere oplysninger om ejer

Vælg den underpulje, du ønsker at søge i. CVR/CPR nummer. Anlægsoplysninger. Yderligere oplysninger om ejer Ansøgning om tilsagn om muligheden for forhøjet pristillæg til solcelleanlæg underpulje 1, 3 og 4 (bekendtgørelse nr. 1114 af 18/9/2015, 8, stk. 2, nr. 1, 3 og 4) Ansøgningsrunde efterår 2015 Udfyldes

Læs mere

Dine økonomiske oplysninger

Dine økonomiske oplysninger Velkommen til Spar Nord Bank vi glæder os til et godt samarbejde Rådgivers navn: Arbejdsadresse: Vi ses til møde den kl. Oplysninger sendes/indleveres inden mødet et par dage inden mødet. Når du har aftalt

Læs mere

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/FA3. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer) Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA3_da_110814 Ansøgning

Læs mere

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE Udbud af kontrakt om IT-løsning til dagtilbud Offentliggjort den 29. januar 2014 Tro og

Læs mere

Vælg den underpulje, du ønsker at søge i. CVR/CPR nummer. Anlægsoplysninger. Yderligere oplysninger om ejer

Vælg den underpulje, du ønsker at søge i. CVR/CPR nummer. Anlægsoplysninger. Yderligere oplysninger om ejer Ansøgning om tilsagn om muligheden for forhøjet pristillæg til solcelleanlæg underpulje 1, 3 og 4 (bekendtgørelse nr. 125 af 6/2/2015, 8, stk. 2, nr. 1, 3 og 4) Ansøgningsrunde forår 2015 Fra: (ejers navn

Læs mere

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn)

HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) Forbeholdt myndighederne HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE AF DETTE SKEMA Udl.nr./Person ID Modtaget dato Modtaget af (stempel og navn) FO/SG2_da_130616 Ansøgning om opholdstilladelse på Færøerne på

Læs mere

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer.

Aftale om depot og handel med værdipapirer. indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Aftale om depot og handel med værdipapirer Navn Adresse CPR-nr. XXXXXXXX XXXXXXXX XXXXXX-XXXX indgår her en aftale med Danske Bank (herefter banken) om depot og handel med værdipapirer. Stamoplysninger

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

KUNDEOPRETTELSESBLANKET

KUNDEOPRETTELSESBLANKET VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE Før du udfylder og underskriver formularen, skal du være sikker på, at du har læst og forstået al information, som du har modtaget om en Saxo Privatbank handelskonto, herunder

Læs mere

DET OFFENTLIGE EJERREGISTER. Vejledning

DET OFFENTLIGE EJERREGISTER. Vejledning DET OFFENTLIGE EJERREGISTER Vejledning INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forord 2. Overblik over registrering af storaktionærer 3. FAQ 4. Vejledning til Virk.dk 5. Love og regler FORORD I forlængelse af selskabslovens

Læs mere

Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr.

Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr. Bilag 2 Nedenfor er en oversigt over de fuldmagter, der ønskes knyttet til aftale om Serviceløsning under Business Onlineaftalenr. CVR-nr. Navn Adresse Herefter kaldet kunden. I skema 1 står de opsamlingskonti,

Læs mere

Ansøgning Gevinstgivende spilleautomater

Ansøgning Gevinstgivende spilleautomater 1/5 Spillemyndigheden Englandsgade 25, 6. sal 5000 Odense C Ansøgning Gevinstgivende spilleautomater Ansøgning om tilladelse til opstilling og drift af gevinstgivende spilleautomater (se vejledningen)

Læs mere

Vejledning om hvilken dokumentation BankNordik skal have for de respektive selskabsformer

Vejledning om hvilken dokumentation BankNordik skal have for de respektive selskabsformer Vejledning om hvilken dokumentation skal have for de respektive selskabsformer Forening og Fond med/uden cvr.nr. der opretter kundeforhold med 1. Dokumentationen skal have vedrørende foreningen/fonden

Læs mere

Start af iværksætterselskab (IVS) Registreringsvejledning

Start af iværksætterselskab (IVS) Registreringsvejledning Start af iværksætterselskab (IVS) Registreringsvejledning Følg denne vejledning, hvis du ønsker at registrere et iværksætterselskab. Det koster 670 kroner i registreringsgebyr at registrere et IVS. Har

Læs mere

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav

Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Vejledning til kreditor om udfyldelse af betalingspåkrav Hvis man som kreditor har penge til gode, kan det være nødvendigt, at gå rettens vej for at få dem. Fra den 1. januar 2005 blev dette lettere og

Læs mere

Persondatapolitik Privatpersoner

Persondatapolitik Privatpersoner Persondatapolitik Privatpersoner 05-08-2019 www.svea.com persondata@sveainkasso.dk 2 (5) Persondatapolitik Persondatapolitik For at kunne tilbyde vores produkter og levere vores service, indsamler og gemmer

Læs mere

Ansøgning om tilsagn om pristillæg til forsøgsvindmøller inden for de nationale testcentre (Østerild eller Høvsøre)

Ansøgning om tilsagn om pristillæg til forsøgsvindmøller inden for de nationale testcentre (Østerild eller Høvsøre) Ansøgning om tilsagn om pristillæg til forsøgsvindmøller inden for de nationale testcentre (Østerild eller Høvsøre) 35 c i lov om fremme af vedvarende energi, jf. lovbekendtgørelse nr. 1003 af 27. juni

Læs mere

GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland

GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland Ansøgningsskema GL/FA9_da_191015 Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder i Grønland Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til

Læs mere

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT ANSØGNING TIL JØRGEN ESMERS MINDELEGAT LÆS DEN GRØNNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT FØR DE UDFYLDER ANSØGNINGEN ARKIV KUPON Ansøgningens dato / År: Hvilken gruppe søger De støtte under? (A, B, C?) SKRIV TYDELIGT

Læs mere

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS.

Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret af Visumservice ApS. Visumservice ApS Postboks 815 2100 København Ø VEDRØRENDE VISUM TIL INDIEN Vi håber, at du glæder dig til den spændende rejse, du har bestilt. Visumansøgninger fra Temarejsers kunder vil blive håndteret

Læs mere

Bekendtgørelse om regler for anmeldelse af aftaler m.v. i henhold til konkurrenceloven

Bekendtgørelse om regler for anmeldelse af aftaler m.v. i henhold til konkurrenceloven BEK nr 171 af 22/02/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 26. februar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr. 12/17487

Læs mere

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv

Acceptblanket investeringsservice. custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Acceptblanket investeringsservice custody erhverv Udfyld navn og adresseoplysninger for de juridiske personer, der vil være kunder hos DEGIRO. 1. Kontohaver

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Der er 3 måder at købe investeringsbeviser i investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra med fondskoden

Læs mere

AR4. Ansøgningsskema. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern

AR4. Ansøgningsskema. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern Ansøgningsskema Ansøgning om forhåndsgodkendelse af koncern Hvad kan dette skema bruges til? Dette skema kan bruges til ansøgning om forhåndsgodkendelse af en dansk virksomhed som enten er del af en international

Læs mere

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Tillæg til Tilbudsdokument af 29. februar 2016 vedrørende anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Copenhagen Network A/S (CVR-nr. 26 68 56 21) Fremsat af Dansk OTC A/S (CVR-nr. 32

Læs mere

Udfyld skemaet på de næste sider, og vedlæg følgende dokumentation

Udfyld skemaet på de næste sider, og vedlæg følgende dokumentation Sendes til Udbetaling Danmark Kongens Vænge 8 3400 Hillerød Familieydelser Oplysningsskema til udbetaling af børne- og ungeydelse Dine oplysninger Dansk personnummer Statsborgerskab Telefonnummer Udfyld

Læs mere

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne

Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Ansøgningsskema Ansøgning om forlængelse af opholdstilladelse til familiemedlemmer til udlænding, som arbejder på Færøerne Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at ansøge om forlængelse

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Ansøgningspakke GL/BF2_da_140814 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at søge om, at din opholdstilladelse ikke

Læs mere

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT ANSØGNING TIL JØRGEN ESMERS MINDELEGAT GRUPPE B ARKIV KUPON SKRIV TYDELIGT Ansøgningens dato / År: Ansøgers CPR-nummer LÆS DEN GRØNNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT FØR DE UDFYLDER ANSØGNINGEN Navn I denne ramme

Læs mere

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Bestilling vedrørende TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data Valg af rabataftale: Sæt kryds: Aftaleperiode Rabat på abonnement

Læs mere

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg.

K e n d e l s e: Klagen angår, om indklagede har afgivet erklæring før behørig registrering i Revireg. Den 27. juni 2012 blev i sag nr. 32/2011 B (Bank) mod Registreret revisor C afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 5. april 2011 har B (Bank) klaget over registreret revisor C. Klagen angår,

Læs mere

Professionel ansvarsforsikring for revisorer

Professionel ansvarsforsikring for revisorer 1. Begæring om forsikringstilbud Professionel ansvarsforsikring for revisorer Virksomhedens navn: Virksomhedens CVR-nr. Telefon nr.: Virksomhedens adresse: Kontakt person: E-mail adresse: 2. Virksomhedsoplysninger:

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Obligatorisk egnethedsskema til brug ved ansøgning om prækvalifikation 1 / 12 1. Indledning Ansøgere om deltagelse i

Læs mere

Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse. Trin 4 : Hvordan kan du anmelde din Ufrivillige Arbejdsløshed:

Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse. Trin 4 : Hvordan kan du anmelde din Ufrivillige Arbejdsløshed: Denne vejledning er vigtig at læse før udfyldelse af anmeldelse Trin 1: Kontrollér policen og betingelserne: Lifestyle Protection Kirkebierg Alle 86 b 2605 Brøndy Danmark Tel: +45 43 25 53 00 Fax: +45

Læs mere

VP s bemærkninger er knyttet dels til de foreslåede ændringer i Skattekontrolloven, dels til ændringerne i Selskabsloven.

VP s bemærkninger er knyttet dels til de foreslåede ændringer i Skattekontrolloven, dels til ændringerne i Selskabsloven. Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø København, 27. februar 2015 Lovforslag til implementering af skattelypakken på erhvervsområdet Med henvisning til Erhvervsstyrelsens

Læs mere

INDSIGELSESBLANKET Mobilpenge. Blanketten skal udfyldes elektronisk eller med blokbogstaver

INDSIGELSESBLANKET Mobilpenge. Blanketten skal udfyldes elektronisk eller med blokbogstaver INDSIGELSESBLANKET Mobilpenge Blanketten skal udfyldes elektronisk eller med blokbogstaver A (udfyldes af Alm. Brand Bank) Dato Reg.nr. Alm. Brand Bank Midtermolen 7 2100 København Ø Faxnr. 35 47 87 12

Læs mere

Ansøgningsskema til HD 1. del 2015

Ansøgningsskema til HD 1. del 2015 Ansøgningsskema til HD 1. del 2015 Ansøgningsfrist 3. august 2015 Læs venligst medfølgende vejledning grundigt, før du udfylder ansøgningsskemaet. Du bedes udfylde ansøgningsskemaet med blokbogstaver 1.

Læs mere

PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG KONGERIGET DANMARK

PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG KONGERIGET DANMARK BGBl. III - Ausgegeben am 23. März 2010 - Nr. 27 1 von 7 PROTOKOL MELLEM REPUBLIKKEN ØSTRIG OG KONGERIGET DANMARK OG TILLÆGSPROTOKOL OM ÆNDRING AF OVERENSKOMSTEN VEDRØRENDE SKATTER AF INDKOMST OG FORMUE

Læs mere

RISIKOANALYSE CYBER RISK / DATA OG NETFORSIKRING

RISIKOANALYSE CYBER RISK / DATA OG NETFORSIKRING 1 Involverede parter 1.1 Virksomheden Navn: CVR.nr. Kontaktperson: Juridiske enheder omfattet af analysen: 1.2 Willis Adresse Forsikringsmægler E-mail / Telefon @willis.dk / 88 139 2 Om virksomheden 2.1

Læs mere

Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer. Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Ø Tlf.: 35 36 66 00 nyidanmark.

Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer. Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Ø Tlf.: 35 36 66 00 nyidanmark. Ansøgningspakke GL/SG1_da_150814 Ansøgning om familiesammenføring med øvrige familiemedlemmer Du kan bruge dette ansøgningsskema, hvis: du er forælder over 60 år til et barn med dansk indfødsret eller

Læs mere

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer

Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer Ansøgning om anerkendelse af udenlandske erhvervsmæssige kvalifikationer som psykolog Hjælp til at udfylde blanketten: Se vejledningen på side 6. Husk at skrive tydeligt og brug latinske bogstaver (ABCD

Læs mere

Business Online kontofuldmagt

Business Online kontofuldmagt Der skal underskrives en fuldmagtsblanket for hver enkelt fuldmagtshaver. Fuldmagtsgiver/kontohaver Virksomhedens navn CVR-nr./Kundenummer Fuldmagtshaver/bruger CPR-nr. Fuldmagtsgiver/kontohaver giver

Læs mere

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra

Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra Vejledning til køb af et investeringsbevis: Køb via din netbank eller bankrådgiver Investeringsforeningen Investin, afdeling Demetra (Investin Demetra)

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA 1. Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon nummer: CVR-nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Hvornår blev virksomheden grundlagt?

Læs mere

BLANKET TIL PRÆKVALIFIKATION

BLANKET TIL PRÆKVALIFIKATION Teknisk kapacitet Økonomisk og finansiel kapacitet De økonomiske aktørers personlige forhold BLANKET TIL PRÆKVALIFIKATION Ansøgerne anmodes om at indsætte alle dokumenter til prækvalifikationen i en mappe

Læs mere

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING

SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING SKADESANMELDELSE, ULYKKESFORSIKRING Vær venlig at give så udførlige oplysninger som muligt, når du udfylder denne formular. Hvis der ikke er plads nok at skrive på i en rubrik, beder vi dig fortsætte på

Læs mere

FO/FA7. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel)

FO/FA7. Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA7_da_110814

Læs mere

FO/FA6. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr.

FO/FA6. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr. Forbeholdt myndighederne Modtaget dato Modtaget af (navn) Myndighed (stempel) Ansøgers udl.nr. (udlændingenummer)/person ID Udl.nr./Person ID HUSK OGSÅ AT UDFYLDE DEN SIDSTE SIDE I DETTE SKEMA FO/FA6_da_080218

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 11. 17. og 31. marts 2009 har Mommo Trans ApS ved Monika Andersen klaget over registreret revisor Kim Østergaard.

K e n d e l s e: Ved skrivelser af 11. 17. og 31. marts 2009 har Mommo Trans ApS ved Monika Andersen klaget over registreret revisor Kim Østergaard. Den 17. november 2009 blev der i sag nr. 15/2009-R Mommo Trans ApS mod Registreret revisor Kim Østergaard afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelser af 11. 17. og 31. marts 2009 har Mommo Trans ApS

Læs mere

Gode råd om stiftelse og driften af en forening

Gode råd om stiftelse og driften af en forening Gode råd om stiftelse og driften af en forening Velkommen til Foreningshåndbogen Du sidder med Arbejdernes Landsbanks Foreningshåndbog - Gode råd om stiftelse og drift af en forening, der er en guide til

Læs mere

Anmodning om bevisbekræftelse

Anmodning om bevisbekræftelse Anmodning om bevisbekræftelse Anmodningen indgives til Udlændinge- og Integrationsministeriet Hvad er en bevisbekræftelse? En bevisbekræftelse er en officiel bekræftelse på, at der til den pågældende person

Læs mere

Sådan er priserne i June sat sammen

Sådan er priserne i June sat sammen Side 1 af 6 June Danske Bank Holmens Kanal 2-12 1092 København K +4545122230 junesupport@danskebank.dk www.june.dk Sådan er priserne i June sat sammen Her får du et overblik over de elementer, der udgør

Læs mere

Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret

Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret Vejledning Legale ejere, ejerbog og ihændehaverregisteret Vejledningen handler om legale ejere, herunder hvem, hvad og hvor der skal registreres. Derudover er reglerne omkring ejerbogen og ihændehaverregisteret

Læs mere

CVR/CPR-nummer. Kontaktoplysninger. Anlægsoplysninger. * Energinet.dk Att: Afregning og Support af VE Tonne Kjærsvej Fredericia

CVR/CPR-nummer. Kontaktoplysninger. Anlægsoplysninger. * Energinet.dk Att: Afregning og Support af VE Tonne Kjærsvej Fredericia Ansøgning om tilsagn om muligheden for forhøjet pristillæg til Elektricitet som produceres ved biogas eller forgasningsgas fremstillet ved biomasse. (bekendtgørelse nr. 1113 af 18/09/2015) Udfyldes med

Læs mere

Sådan er priserne i June sat sammen

Sådan er priserne i June sat sammen Side 1 af 6 June Danske Bank Holmens Kanal 2-12 1092 København K +4545122230 junesupport@danskebank.dk www.june.dk Sådan er priserne i June sat sammen Her får du et overblik over de elementer, der udgør

Læs mere

Ansøgningsskema til enkeltmodul: Strategisk indkøb og sourcing (3C), fra HD 2. del, Organisation og ledelse, forår 2015

Ansøgningsskema til enkeltmodul: Strategisk indkøb og sourcing (3C), fra HD 2. del, Organisation og ledelse, forår 2015 Ansøgningsskema til enkeltmodul: Strategisk indkøb og sourcing (3C), fra HD 2. del, Organisation og ledelse, forår 2015 Ansøgningsfrist 4. februar 2015 Læs venligst medfølgende vejledning grundigt, før

Læs mere

Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg 21.02.2007 Randers Kommune Frit valg på ældreområdet Ansøgningsskema Ansøgningen sendes til Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Læs mere

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private

Acceptblanket Investeringsservice. Custody private Acceptblanket Investeringsservice Custody private Acceptblanket investeringsservice Custody private Udfyld navn og adresseoplysninger herunder for personen eller personerne (i forbindelse med en fælles

Læs mere

Kap. 6 i værdipapirhandelsloven, jf. bekendtgørelse nr. 479 af 1. juni 2006 af lov om værdipapirhandel m.v.

Kap. 6 i værdipapirhandelsloven, jf. bekendtgørelse nr. 479 af 1. juni 2006 af lov om værdipapirhandel m.v. Vejledning for behandling af prospekter for værdipapirer, der optages til notering eller handel på en fondsbørs eller en autoriseret markedsplads. Finanstilsynet 5. september 2006 1. Indledning 2. Retsgrundlag

Læs mere