side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Tilgår pressen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Tilgår pressen"

Transkript

1 side 1 Åbent referat fra Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Tilgår pressen

2 side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 1. Meddelelser og orientering Budget Budgetopfølgning Helhedsplan for hele området ved Nymarksskolen Kultur- og Fritidspolitik Sundhedspolitik for Kerteminde Kommune Lån i klubhus Munkebo Idrætscenter - regnskab Ansøgning om tilskud til bogudgivelse om Selleberg fra Huset uden Navn Ansøgning om støtte til cd-udgivelse Ansøgning om tilskud til sensommerkoncerter på Johannes Larsen Museet Fornyet behandling af ansøgning om tilskud til Dansk Ungdoms Grand Prix Eventuelt... 12

3 side 3 1. Meddelelser og orientering G00 sagsnr Tilskud til ansættelse 2. Papirkunst på Toldboden 3. Materiale om Stadion- og Idrætsanlæg 4. Decentraliseringsaftaler 5. Hædersbevisning 6. Ullerslev Svømmeklub 7. Åben Kommune 8. Høker-anvendelse 9. Handicapråd Til orientering. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 1 Claus Damgaard orienterede om ansøgning til projekt Helårsturisme under Visit Denmark. Taget til orientering. 2. Budget sagsnr Onsdag den 25. april blev der afviklet et perspektivseminar for Byrådet omkring budget På mødet blev der for Kultur- og Fritidsudvalget fremlagt perspektiver på Folkeoplysningsområdet samt givet en beskrivelse af det arbejde som Folkeoplysningsudvalget og forvaltningen har udført i forbindelse med omlægningen af tilskuddene til foreningernes egne lokaler, således at tilskud i højere grad er rettet mod ungdomsarbejdet for de 0-25-årige. Erfaringer fra perspektivmødet og indtryk fra gruppedrøftelser ønskes drøftet på mødet. Til drøftelse.

4 side 4 Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 2 Mødet blev drøftet. 3. Budgetopfølgning sagsnr Med udgangspunkt i forbruget pr. 31. marts 2007 har forvaltningen foretaget budgetopfølgning på Kultur- og Fritidsudvalgets område. 03 Kultur- og Fritidsudvalget Drift og refusion 03 Kultur- og Fritidsudvalg, Drift og refusion Oprindeligt budget Korrigeret Forventet Afvigelse Budget-2007 Regnskab Faste ejendomme Drift af kommunale samlingssteder Fritidsfaciliteter Særlige projekter overført fra Fællesudgifter Kerteminde-hallerne Baneanlæg Klubhuse Munkebo Idrætscenter Munkebo Speedwaycenter Andre fritidsfaciliteter Sejl- og Roklub Bibliotek Kulturel virksomhed Museer Biografer Teatre Musikskole Andre kulturelle opgaver Folkeoplysning Fællesudgifter Voksenundervisning Medlemstilskud Lokaletilskud Ferieaktiviteter Folkehøjskoler Kulturelle udgifter i alt Det faktiske forbrug udgør pr. 31. marts 44,39% af budgettet. De store tilskud til selvejende institutioner udbetales med 45% pr. 1. januar. Regnskabet forventes ikke på nuværende tidspunkt at afvige fra budgettet for På anlægsområdet er ligeledes foretaget budgetopfølgning pr. 31. marts.

5 side 5 Ved 1. budgetopfølgning er der behov for opfølgning på følgende områder på grund af overførsler fra tidligere kommuner: - Renovering af gulv og tag ved Idrætsanlæg i Kerteminde kr. - Byggesag vedrørende Kerteminde-hallen kr. - MIC Filterhus og 2 bassiner kr. - Anlæggelse af rugby-baner kr. - Vikingeby, Bytoften kr. Der skal for disse beløb ske en frigivelse af budgetbeløbene. Til orientering, drøftelse og beslutning om Forvaltningen indstiller, - budgetopfølgningen på driftskonti oversendes med anbefaling - at budgetopfølgningen på anlægsområdet oversendes med anbefaling med tilførsel af et rådighedsbeløb på kr. til Kultur- og Fritidsudvalgets område. - at budgettet for anlæg frigives. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 3 Budgetopfølgning på driftskonti oversendes med anbefaling. Anlægskonti oversendes med anbefaling om tilførsel af et rådighedsbeløb på kr. til Kultur- og Fritidsudvalgets område, og at der samtidig sker en frigivelse af anlægsbeløb herpå.

6 side 6 4. Helhedsplan for hele området ved Nymarksskolen G01 sagsnr Under Stadion- og Idrætsanlæg er der i 2007 afsat et beløb på kr. til etablering af fodboldbane ved Nymarkskolen. På baggrund af Kultur- og Fritidsforvaltningens indstilling besluttede udvalget på sit møde i marts, at der skulle nedsættes en arbejdsgruppe med henblik på placering, indkøb og etablering af banen. Arbejdsgruppen skal sikre, at relevante brugere inddrages i forbindelse med planlægning og gennemførelse af projektet. Arbejdsgruppen vil have repræsentanter fra - Kultur- og Fritidsforvaltningen - Miljø- og Teknikforvaltningen - Plan-afdelingen - Byg-/Vej- og park-afdelingen Der ligger en lokalplan for området. Som brugere vil blive inddraget - Nymarkskolen, hvor skoleleder Bent Stokholm og serviceleder Mogens Jørgensen vil sikre en inddragelse af interesserne fra børnehave, undervisning/sfo samt fritidsaktiviteter. - Folkeoplysningsområdet hvor Team Nymarken og KR70 vil blive indkaldt som interessenter. Til drøftelse. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 4 Forslaget drøftet og godkendt. Der udarbejdes arbejds- og tidsplan til forelæggelse på næste møde. 5. Kultur- og Fritidspolitik P22 sagsnr Forslag til Kultur- og Fritidspolitik har efter Kultur- og Fritidsudvalgets behandling i januar måned været til høring hos relevante samarbejdspartnere. I løbet af høringsperioden er der indkommet høringssvar fra: - Kerteminde Sejlklub - Kerteminde Amatør Teater - Kerteminde Biblioteks Venner - Kerteminde Håndboldklub

7 side 7 - Skolebestyrelsen Fjordvangskolen - Bestyrelsen for Børnehuset Nymarken - Kerteminde Tennisklub - Bestyrelsen for Kerteminde Radikale Venstre - Skolebestyrelsen for Skolen ved Noret - Kerteminde Kajakklub - Skolebestyrelsen for Kerteminde Skole - Seniorhøjskolen Langeskov - Svend Novrup - Munkebo-koret - Hindsholm Håndboldforening - Kerteminde Skakklub - Kerteminde Musikskole Høringssvar er medsendt til udvalget til drøftelse. Bilag: Indkomne høringssvar Forslag med høringssvar indstilles til orientering og drøftelse. Kultur- og Fritidspolitikken anbefales oversendt til udtalelse i Folkeoplysningsudvalget. Kultur- og Fritidsforvaltningen indstiller den 18. april 2007, at Folkeoplysningsudvalget udtaler sig vedr. Kultur- og Fritidspolitikken. Kultur- og Fritidsudvalget, den 11. april 2007, pkt. 5 Oversendes til Folkeoplysningsudvalget til udtalelse. Folkeoplysningsudvalgets møde punkt 2: Oversendes med anbefaling, idet det bemærkes, at det bør være et dynamisk papir. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 5 Punktet udsættes, så bidrag fra planstrategimøder kan indgå i den videre politiske behandling.

8 side 8 6. Sundhedspolitik for Kerteminde Kommune sagsnr Sundhedspolitikken er udarbejdet af en dertil nedsat styregruppe og sundhedsudvalget for Kerteminde Kommune. Visionen for planen er, at Kerteminde Kommune til være Fyns sundeste familiekommune, hvor de kultur- og naturmæssige kvaliteter udnyttes til at højne sundhed og livskvalitet, og at Kerteminde Kommune vil skabe muligheder og rammer, der gør det let for den enkelte at træffe det sunde valg. Sundhedspolitikken forelægges Kultur- og Fritidsudvalget til drøftelse og udtalelse. Bilag: Forslag til Sundhedspolitik for Kerteminde Kommune. Til drøftelse. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 6 Forslaget drøftet; udvalget ønsker dels en mere overordnet formulering i måldelen, dels mere konkrete tiltage i handleplanen. 7. Lån i klubhus sagsnr Siden sidste møde har der været afholdt møder med Kerteminde Boldklub. Kerteminde Boldklub har meldt tilbage, at klubben har behov for likviditet. Derfor ønsker man, at Kerteminde Kommune oversender brugesaftale og pantebrev med underskrift fra Kerteminde Kommune til tinglysning. Efter tilbagemelding er de ønskede materiale efter accept fra formand fra Kultur- og Fritidsudvalget overleveret til Kerteminde Boldklubs bankforbindelse.

9 side 9 Til orientering. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 7 Taget til efterretning. 8. Munkebo Idrætscenter - regnskab sagsnr I henhold til bestemmelsen i 10 i Munkebo Idrætscenters vedtægter, har bestyrelsen for den selvejende institution fremsendt MIC s regnskab for 2006 udarbejdet af revisionsfirmaet Deloitte. Regnskabet viser et underskud på kr. Det dårlige resultat begrundes i ledelsesberetningen med følgende forhold: lukning af svømmehal i renoveringsperiode, hensættelse til eventuel pensionsforpligtigelse, afskedigelsessag samt personale, energiudgifter, kontingenter og markedsføring. Omsætningen i MIC er steget med kr. fra til kr. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Revisionen påpeger, at MIC har behov for betydelig likviditetstilskud i 2007 for at kunne indfri sine forpligtigelser. Centerchefen har fremsendt ansøgning om ekstraordinært tilskud til sikring af MIC s likviditet. Regnskab beror i sagen. Til drøftelse og beslutning. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 8 På baggrund af den indgåede økonomiske samarbejdsaftale for 2007 ønsker Kultur- og Fritidsudvalget en tilbagemelding om, hvordan Munkebo Idrætscenters bestyrelse har planlagt at overholde indeværende års budget. Udvalget forventer, at Kultur- og Fritidsforvaltningen senest den 25. maj 2007 har modtaget et kvalificeret budgetmateriale for 2007, som kan anvendes som politisk beslutningsgrundlag. Materialet fra bestyrelsen skal dels vise opgørelse pr. 30. april 2007, dels bestyrelsens budgetoplæg for 2007 under ét i relation til den indgåede aftale med Kerteminde Kommune. Udvalget ser med stor alvor på det ubudgetterede underskud for Formanden for bestyrelsen indbydes til næste møde.

10 side Ansøgning om tilskud til bogudgivelse om Selleberg fra Huset uden Navn sagsnr Huset uden Navn har brev af 13. april ansøgt Kultur- og Fritidsforvaltningen om tilskud til udgivelse af en bog med arbejdstitlen Fortællinger fra Selleberg. De samlede omkostninger ved udgivelsen beløber sig til kr.. Heraf er der en egenfinansiering på kr. Der søges således om et tilskud til de øvrige udgifter, som beløber sig til kr. Udgifterne dækker, fotograf, layout, trykningsomkostninger, markedsføring og postomdeling. Bilag: Ansøgning fra Huset uden Navn. Til drøftelse og beslutning Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 9 Ansøgningen kan ikke imødekommes. 10. Ansøgning om støtte til cd-udgivelse sagsnr Jesper Hempler har i brev af 2. april fremsendt ansøgning om tilskud på kr. til udgivelse af cd. Tilskuddet søges ud fra et samlet budget på kr. Der er indlagt en egenfinansiering på kr Desuden søges Statens Kunstråd om kr. Finansieringsbehov er efter fradrag af forventet salg ca kr. Bilag: Ansøgning fra Jesper Hempler.

11 side 11 Til drøftelse og beslutning. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 10 Ansøgningen kan ikke imødekommes. Det anbefales, at der gives et tilsagn om deltagelse ved Åben Kommune arrangement i juni eller andet tilsvarende arrangement. 11. Ansøgning om tilskud til sensommerkoncerter på Johannes Larsen Museet sagsnr Elly Tengberg har på vegne af Kertemindeegnens Museer fremsendt ansøgning om tilskud på kr. til afholdelse af sensommerkoncerter på Johannes Larsen Museet. Der vedlægges foreløbigt program, hvoraf det fremgår, at der pt. er planlagt afholdelse af 4 koncerter. Koncertrækken har været afholdt siden 1990 og har siden da fundet sted hvert år i september. Gennem årene har der været mange forskellige navne på plakaten, og koncerterne har hver gang været velbesøgt af publikum. Af det fremsendte foreløbige budget fremgår, at budgettet forventes at balancere, idet det forventes, at de samlede udgifter beløber sig til kr. og indtægterne ligeledes kr. Bilag: Ansøgning af 19. april Finansiering: En eventuel finansiering vil kunne ske over konto Til drøftelse og beslutning. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 11 Et flertal i udvalget imødekommer ansøgningen. Udvalget ønsker, at der i fremtiden planlægges med koncerter uden kommunalt tilskud.

12 side Fornyet behandling af ansøgning om tilskud til Dansk Ungdoms Grand Prix G01 sagsnr I brev af 8. marts 2007 fremsender Langeskov Badminton Bordtennis Klub ansøgning om økonomisk tilskud til afvikling af Dansk Ungdoms Grand Prix. Dansk Ungdoms Grand Prix er et afsluttende stævne på sæsonen for Danmarks bedste ungdomsspillere i badminton. Der har ved dette stævne deltaget europamestre og spillere udtaget til VM. Der ansøges om et tilskud på kr., som skal anvendes til dækning af udgifter for de aktive deltagere til mad m.m. ved banket, som afholdes lørdag aften. Forældre og trænere betaler selv for deltagelse i banketten. Folkeoplysningsudvalget behandlede sagen på møde den 21. marts Her blev det besluttet, at man ikke kunne imødekomme ansøgningen på det foreliggende grundlag. Efterfølgende har Langeskov Badminton Bordtennis Klub fremsendt med fornyet ansøgning. I en ansøges der om, at Folkeoplysningsudvalget vil se velvilligt på ansøgningen på kr. til dækning af diverse udgifter. I en er desuden vedlagt budgetter for de sidste 3 år, så udvalget kan danne sig et indtryk af stævnets omfang. Der er desuden vedlagt drejebog over de mange opgaver før, under og efter stævnet. Bilag: fra Niels Storm Hansen. Til drøftelse. Forvaltningen har ikke kunnet anvise finansiering på Folkeoplysningsudvalgets område. Folkeoplysningsudvalgets møde punkt 9: Oversendes med anbefaling. Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 12 Ansøgningen imødekommet.

13 side Eventuelt G01 sagsnr Kultur- og Fritidsudvalgsmøde den 2. maj 2007, pkt. 13 Intet.

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 15.08.2007 kl. 16:30 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 13. Meddelelser og orientering... 3 14. Hædring af ildsjæle m.m. i Kerteminde

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 07.11.2007 kl. 16:30 mødelokale 3 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Kaare Jørgensen Kaare Jørgensen Indholdsfortegnelse: 34. Meddelelser og orientering...

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 18.06.2008 kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 106. Meddelelser og orientering... 3 107. Budget 2009 prioritering

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 13.05.2009 kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Gitte Overgaard, Ole Olesen Indholdsfortegnelse: 169. Meddelelser og orientering... 3

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.04.2011 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 130. Budgetopfølgning 1-2011 - Kultur- og Fritidsudvalgets område...

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog ikke i punkt 214-222 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018 Udvalg: Hovedkonto: Hovedfunktion: Udvalg for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter Samlet regnskab: 2017 Korrigeret budget 2.851.754

Læs mere

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 10.01.2012 kl. 14:00 Mødelokale 2 - Gl. byrådssal i Langekov Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 383. Budgetopfølgning 0-2012 på Børn- og

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 07.01.2009 kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog under pkt. 168, 169, 176. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.03.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 10. Projektet Grib Chancen - til et lettere liv... 3 11. Pensionisttilskud...

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004.

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Dagsorden til folkeoplysningsudvalget Side 1 af 6 Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Medlemmer: Jens Brogaard Jensen Jens Timm Jensen Ebbe Nielsen Mikkel Østergaard Søren Højlyng Jan

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter budget 3.003.897 2.851.754 2.784.181 2.594.787 Forskel 219.716 256.967 Overført til kommende budgetår 270.064

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.06.2009 kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 177. Meddelelser og orientering... 3 178. Ansøgning om godkendelse

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 16. februar 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Til orientering - Kommunale haller i Aars - evt. ny organisering 3 002. Til orientering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 05.11.2012 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 290. Ansøgninger fra Jubilæumskomiteen... 3 291. Oprettelse af den

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 10.12.2008 kl. 16:30 Tilgår pressen side 2 Poul Larsen forlod mødet under punkt 142 Indholdsfortegnelse: 135. Meddelelser og orientering... 3

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3-

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/3- Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/3-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR

BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR BESLUTNINGSPROTOKOL FOR KULTUR- OG FRITIDSUDVALGETS MØDE DEN 4. JANUAR 2007 KL. 14.00 I ADMINISTRATIONSBYGNINGEN LØGSTØR Indholdsfortegnelse 46 Præsentation af forvaltningen 47 Valg af formand og næstformand

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 4. marts 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00 Medlemmer:

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5-

Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Korrigeret budget incl. overførsler. Forbrug pr. 31/5- Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning Forbrug pr. 31/5-2018 incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 27. oktober 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 028. Til orientering - orienteringer fra administrationen 58 029. Til orientering - ophør af

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 18.08.2010 kl. 16:00 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 26. Meddelelser og orientering... 3 27. Fritidspas... 3 28. Budget 2011... 4 29.

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt

Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 Plan & Kulturudvalget. Drift. Plan & Kultur- udvalget i alt Budgetopfølgning pr. 31. marts 2019 CFKFOB-overblik 1 Drift Tabel 1:, drift 1.000 kr. Overførsler fra sidste finansår incl. overførsler Forbrug pr. 31/3-2019 Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009 Referat fra møde i onsdag den 17. juni 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2 på Rådhuset i Allerslev. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU - Orientering... 4 3. FOU

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 14. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 15. Nyt fra formanden 2 16. Nyt fra

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. Ekstraordinært møde 1. Meddelelser 2. Ansøgning fra Musikteatret Holstebro om tilskud til udvidelse

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08.12.2010 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 51. Meddelelser og orientering... 3 52. Fordeling af tilskud til aftenskoleundervisning

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Indholdsfortegnelse 001. Orientering om status på biblioteksområdet 108 002. Takster 2009 - Biblioteksområdet 109 003. Politisk

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail: Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl.

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail:  Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl. Kultur- og Fritidsudvalget Halvårsregnskab - pr. 30. juni 2013 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag

Læs mere

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 07.01.2008 kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 105. Sager og skrivelser til orientering.... 3 106. Kommissorium for

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 14. februar 2008 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Landsgardeforeningen søger værtsby til DM 3 2. Anmodning fra Dronning Ingrid Hallerne 4

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 27. januar 2015 Tid 15:00 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) -

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler

Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler FURESØ KOMMUNE Idræts- og Fritidsunderudvalg 7. september 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 7 FC Jonstrups lokaler Medlemmerne mødt Afbud: Neslihan Diksan REFERAT Indholdsfortegnelse Åben dagsorden Til efterretning

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol. Mødedato: 16. november 2006 Beslutningsprotokol Mødedato: 16. november 2006 Mødelokale: Løgumkloster Rådhus, udvalgsværelse 1 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 16:00 Fraværende: Johan Sørensen 16. november 2006

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 13. maj 2015 Tid 16:00 Sted Kulturhuset Kappelborg, Skagen NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice

Budgetopfølgning pr. 31 august 2014 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/8-2014 Overførsler fra 2013 til 2014 Korrigeret budget incl. overførsler Afvigelse

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. september 2013 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. september 2013 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Anden placering

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 28. februar 2012 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 28. februar 2012 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 28. februar 2012 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Orientering - Orienteringer fra administrationen 3 002. Folkeoplysningspolitik - udkast

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 02. december 2014 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 19:40 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Avedøre Bibliotek Bødkerporten 6A. Gå ind af hovedindgangen fra Hovedstien.

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således:

Administrativ indstilling: De respektive udvalg anbefaler overfor Økonomiudvalget og Byrådet følgende tillægsbevillinger således: 123. Åbent punkt - Overførsel af uforbrugte budgetbeløb fra 2007 til 2008 for drift, anlæg, finansforskydninger og finansiering samt revision af investeringsoversigt 2008 for alle udvalg (C) Sagsnr. 08/4978

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011 Referat torsdag den 27. oktober 2011 Kl. 18:00 Bramsnæs Sejlklub, Nagels Rende, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge. Parkering på Ejby Strandvej. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2.

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007

Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Vesthimmerlands Kommune, Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. oktober 2007 Indholdsfortegnelse 1. Tilskud til befordring af børn til træning

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 21. januar 2010 kl. 17:00 i Løgstør Kantine Indholdsfortegnelse 001. Idrætsforeningen KVIK - ansøgning om lokaletilskud til trænningsophold 3 002. Vældgård

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen)

REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) 1 REFERAT FRA FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 22. MAJ 2007 KL. 17.00 PÅ RÅDHUSET I AARS MØDELOKALE 4 (gæstekantinen) Indholdsfortegnelse Åben - Ansøgning fra Dancing Friends Vesthimmerland om godkendelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset

Fritidsrådet. Onsdag den kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Fritidsrådet Onsdag den 29.08.2012 kl. 17:00 i møderum 6 og 7 på rådhuset Medlemmer Pernille Beckmann - KFU Jette Andersen - KFU Inge Wulff - AOF Arne Ipsen - FOF Leif Jørgensen Tune Borgerhus Jytte Schou

Læs mere

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP

REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP REFERAT TIL FOLKEOPLYSNINGSUDVALGETS MØDE DEN 20. AUGUST 2007 KL. 17.00 PÅ KNABERGÅRDEN I AALESTRUP Indholdsfortegnelse 1. Aars Gymnastikforening Ansøgning om fritagelse for betaling af halgebyr. 2. Aftale

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28-11-2013 Dato 28. november 2013 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende ML 0.23 (byrådslounge) Ordinært møde Pia Karlsen, Jens Porsborg, Peter Laigaard, Jørgen Tousgaard Stedfortræder

Læs mere

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand

Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Pkt. 344 Kommunalt tilskud til genopførelse af Jyllingehallerne efter brand Sagsnr. 277920 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Jyllingehallernes bestyrelse ansøger om 17 mio. kr. til genopbygning af bygningerne

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015 Referat torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN Tillægsreferat fra mødet den kl. 15.00 i THY HALLEN Medlemmer: Anne Marie Munk, Britta Gade, Eigil Boye, Heinz Hvid, Jens Vestergaard Jensen, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Morten Bach Andersen, Steffen

Læs mere

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid

2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2 Orientering om regnskab 2015 for bevilling 34 Kultur og Fritid 2.1 - Bilag: Regnskabsbemærkninger 2015 til KFIU DokumentID: 4850930 Bilag Regnskabsbemærkninger til KFI udvalget REGNSKAB 2015 Bevilling:

Læs mere

Udvalget for plan, udvikling og kultur Opgørelse af overførselsbeløb fra 2015 til 2016 vedr. drift i henhold til reglerne om aftalestyring

Udvalget for plan, udvikling og kultur Opgørelse af overførselsbeløb fra 2015 til 2016 vedr. drift i henhold til reglerne om aftalestyring Udvalget for plan, udvikling og kultur Opgørelse af overførselsbeløb fra 2015 til 2016 vedr. drift i henhold til reglerne om aftalestyring Resterende Overførsel Ordinær over- Ekstraordinær Nr. AftalekapitalmidOmråde

Læs mere

Dagsorden for Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. februar 2009 kl. 17:00 i administrationsbygningen i Løgstør mødelokale 214

Dagsorden for Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. februar 2009 kl. 17:00 i administrationsbygningen i Løgstør mødelokale 214 Dagsorden for Folkeoplysningsudvalgets møde den 10. februar 2009 kl. 17:00 i administrationsbygningen i Løgstør mødelokale 214 Indholdsfortegnelse 001. Farsø Petanque Klub - ansøgning om tilskud til udvidelse

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 10 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært Møde Dato Tid Sted 25. oktober 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Samlet budget

Læs mere

Page 1 of 14 Referat Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 11. september 2007 16:30 Kattegatsiloen, Silovej 8, Frederikshavn Mødet afholdes i lokale 5, 3. etage. Poul

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr.

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Erhvervs- og Kulturudvalget. Drift. Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Område/1.000 kr. Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Fritidsrådet. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl. 17:00 i mødelokale 1. Medlemsoversigt

Fritidsrådet. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl. 17:00 i mødelokale 1. Medlemsoversigt Fritidsrådet Onsdag den 28.01.09 kl. 17:00 i mødelokale 1 Medlemsoversigt Hanne Iversen (A) Kai Nielsen (V) Inge Wulff Arne C Ipsen Steen Mærkelund Ernst Seiling Olsen Palle Stentoft Leif Jørgensen Jan

Læs mere

Økonomiudvalgets møde 11. september 2000 Punkt 21: Anbefales godkendt af Kommunalbestyrelsen som indstillet af Kultur- og Fritidsudvalget.

Økonomiudvalgets møde 11. september 2000 Punkt 21: Anbefales godkendt af Kommunalbestyrelsen som indstillet af Kultur- og Fritidsudvalget. Pkt.nr. 27 Ny lov principiel afgørelse vedrørende lokaletilskud. 281516 Indstilling: Skole og Kulturforvaltningen indstiller: 1. at Kultur og Fritidsudvalget anbefaler Folkeoplysningsudvalgets indstilling

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget 28-02-2013 Dato 28. februar 2013 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende ML 0.23 (byrådslounge) Ordinært Pia Karlsen, Peter Laigaard Stedfortræder Medlemmer Frode Thule Jensen (V)

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 30. november 2015 Tid 16:30 Sted Sæby Fritidscenter & Hostel NB. Fraværende Else Schaltz, Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Bent H. Pedersen

Læs mere

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter

Korrigeret Budget. Forventet Afvigelse ifht. Korr. Budget Kultur, fritid og landdistrikter Pr. ultimo oktober 2018 Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget- drift ' Forbrug Regnskab Kultur, fritid og landdistrikter 45.539 47.257 41.947 45.871 332-1.386 Samlet overblik drift tet forventes at

Læs mere

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214

Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Referat for Socialudvalgets møde den 08. april 2008 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 23. Orientering ved formanden 48 24. Orientering fra forvaltningschefen 49 25. Kommunale redegørelser vedrørende

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 15:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 15:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 19.01.2010 kl. 15:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ingen. Indholdsfortegnelse: 1. Forretningsorden for Økonomiudvalget 2010-2013... 3 2. Budgetopfølgning

Læs mere